Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum

Bitcoin πορτοφόλια, Αιθέριο πορτοφόλια. Ψυχρή αποθήκευση, ζεστή αποθήκευση. Είναι λίγο μπερδεμένο, έτσι δεν είναι; Μην ανησυχείτε όμως – Είμαι εδώ για να βοηθήσω! Έχω φτιάξει αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσω να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum για εσάς.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι τέτοιων πορτοφολιών. Το καθένα προσφέρει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στον χρήστη. Μερικά είναι ευκολότερα στη χρήση, αλλά λιγότερο ασφαλής. Εν τω μεταξύ, άλλοι είναι εξαιρετικοί για την αποθήκευση χρημάτων που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι πολύ καλό για καθημερινή χρήση.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε τους διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών ETH που διατίθενται: πορτοφόλια χαρτιού, διαδικτυακά πορτοφόλια, πορτοφόλια λογισμικού, πορτοφόλια υλικού, και κινητά πορτοφόλια. Θα δούμε μερικά παραδείγματα του καθενός και θα μιλήσουμε για τα δικά τους ασφάλεια, πώς να τα ρυθμίσετε, και πόσο εύκολο είναι στη χρήση.

Αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση του οδηγού, θα μάθετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τύπου πορτοφολιού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum (ή, ίσως, το καλύτερο πορτοφόλι γενικά?) για σενα.

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: Γιατί η ασφάλεια είναι τόσο σημαντική στο Crypto World?

Ασφάλεια είναι σημαντικό στον κόσμο της κρυπτογράφησης γιατί έχουμε να κάνουμε αξία. Στον φυσικό κόσμο, είμαστε προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα αντικείμενα με την υψηλότερη αξία. Αυτό είναι και το ίδιο στον ψηφιακό κόσμο.

Στο διαδίκτυο, πρέπει να είμαστε εξίσου προσεκτικοί για να προστατεύσουμε τα πράγματα που εκτιμούμε. Όταν αφήνετε το ποδήλατό σας σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, το κλειδώνετε. Εάν εισαγάγετε τον αριθμό PIN σας σε ATM, τον αποκρύπτετε από άλλα άτομα. Όταν αφήνουμε το δικό μας κρυπτονόμισμα κάπου, Πρέπει επίσης να διασφαλίσουμε ότι είναι σωστά ασφαλισμένο.

Ασφάλεια σε κρυπτονομίσματα δική σας ευθύνη – αυτό είναι πολύ σημαντικό! Υπάρχει καμία τράπεζα για επικοινωνία σε περίπτωση παραβίασης, ή η ασφάλειά σας αποτύχει. Bitcoins ή Ether δεν μπορεί να επιστραφεί στον αποστολέα πατώντας ένα κουμπί όπως μπορούν με μια κανονική τραπεζική μεταφορά. Στο cryptocurrency, μόλις τα νομίσματα εγκαταλείψουν το πορτοφόλι σας, έχουν φύγει για πάντα. Γι ‘αυτό το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum πρέπει να είναι πολύ ασφαλές.

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: ένα τηλέφωνο με κέρματα Ether διάσπαρτα.

Το Cryptocurrency είναι ειδικό επειδή είναι αποκεντρωμένη. Εννοούμε δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο αποτυχίας. Επίσης, δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο επίθεσης για όσους επιθυμούν να βλάψουν το δίκτυο ή τους χρήστες του. Αυτό καθιστά την ασφάλεια του ίδιου του συστήματος πολύ δυνατός. Αυτό ισχύει και για τους χρήστες, εάν αποθηκεύουν σωστά τα νομίσματά τους.

Παίρνει πολύς καιρός για να εισέλθει ένας χάκερ σε ένα τόσο ισχυρό σύστημα ασφαλείας. Αυτό σημαίνει ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προσπαθούν καλύτερα να εισχωρήσουν μεγάλα καταστήματα κρυπτονομισμάτων (όπως ανταλλαγές) από μεμονωμένα πορτοφόλια. Ανταλλαγές όπως Κάθαρση, Νομισματική βάση, και Κράκεν είναι εξαιρετικοί στόχοι για χάκερ (αν και όλοι διαθέτουν εκπληκτικά συστήματα ασφαλείας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε).

Μόλις οι χάκερ σπάσουν σε ανταλλαγή, μπορούν να κλέψουν τεράστια χρηματικά ποσά. Στο παρελθόν, μεγάλες ανταλλαγές έχουν παραβιαστεί και οι χρήστες έχουν χάσει χρήματα. Στο μέλλον, μπορεί να συμβεί ξανά.

Καλύτερο πορτοφόλι EthereumΕίναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η εισβολή δεν συμβαίνει απλώς σε ανταλλαγές. Χρήστες όπως εσείς μπορούν επίσης να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους. Για αυτόν τον λόγο, ορισμένα ιδιωτικά πορτοφόλια προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια από τους άλλους, και έτσι, μπορεί να είναι τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum.

Ωστόσο, θα καλύψουμε πώς να σταματήσουμε τις παραβιάσεις προσωπικής ασφάλειας σε όλο το υπόλοιπο άρθρο.


ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ: Τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού σας ΠΡΕΠΕΙ να διατηρηθεί ιδιωτικό. Όποιος γνωρίζει τα προσωπικά σας κλειδιά μπορεί να μεταφέρει τα κέρματά σας.

Τύποι πορτοφολιών: Επιλέγοντας το καλύτερο πορτοφόλι Ether

Ας ελπίσουμε ότι τώρα καταλαβαίνετε τη σημασία της ασφάλειας όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού κρυπτογράφησης. Με αυτόν τον τρόπο, ας δούμε ορισμένοι τύποι πορτοφολιών Ether.

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Όλοι οι τύποι πορτοφολιών θα αναφέρουμε υποστηρίξτε τόσο τα διακριτικά Ether όσο και τα διακριτικά ERC-20. Αυτό είναι σωστό, το πορτοφόλι Ether μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πορτοφόλι ERC-20. Ωραία, εε?

Πορτοφόλια χαρτιού

Προς το παρόν, χαρτο πορτοφόλια είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum για μακροχρόνια αποθήκευση. Όταν δημιουργούνται σωστά, είναι εντελώς εκτός σύνδεσης και αδύνατο να έχουν πρόσβαση οι χάκερ. Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει το πορτοφόλι Ethereum εκτός σύνδεσης για να τα καταστήσει εξαιρετικά για την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων κρυπτογράφησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναρωτιέστε, πώς να δημιουργήσετε ένα από αυτά τα υπέροχα πορτοφόλια Ethereum ή ERC-20, σωστά; Λοιπόν, πρώτα, χρειάζεστε έναν καθαρό υπολογιστή. Είναι καλύτερο να σβήσετε εντελώς όλα τα δεδομένα από αυτό πριν δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι. Όταν είναι εντελώς καθαρό, μην συνδέσετε τον υπολογιστή στο Διαδίκτυο έως ότου ολοκληρώσετε την κατασκευή του χαρτοφυλακίου σας.

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: εφαρμογή γεννήτριας πορτοφολιού.

Σε έναν δεύτερο υπολογιστή, αποθηκεύστε ένα αντίγραφο του MyEtherWallet σε ένα USB stick. Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε την ιστοσελίδα στον καθαρό σας υπολογιστή, να σκουπίσετε πρόσφατα τον υπολογιστή και να δημιουργήσετε με ασφάλεια το σετ κλειδιών πορτοφολιού Ethereum. Μόλις γίνει, μπορείτε να εκτυπώσετε τις σελίδες που περιέχουν τόσο το δημόσιο όσο και το ιδιωτικό κλειδί σας.

Μην χρησιμοποιείτε ασύρματο εκτυπωτή ή έναν που μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο για αυτό το βήμα. Είναι επίσης καλή ιδέα εκτυπώστε μερικά αντίγραφα. Τελικά, διαγράψτε τα αρχεία πορτοφολιού Ethereum από τον υπολογιστή. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον υπολογιστή ως κανονικό.

Μόλις φτιάξετε το χαρτοφυλάκιο Ethereum, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τον αποθηκευτικό χώρο.

Όταν επιλέγετε πού να αποθηκεύσετε το πορτοφόλι σας, θυμηθείτε ότι η ασφάλεια του νέου σας πορτοφολιού Ethereum εξασθενεί από:

  • Φωτιά και νερό: Είναι καλύτερο να αποθηκεύετε περισσότερα από ένα αντίγραφα του χαρτοφυλακίου σε διαφορετικά μέρη. Εάν θέλετε να κρατήσετε τον Ether στο πορτοφόλι για πολύ καιρό, ρίξτε μια ματιά σε άλλους τρόπους για να γράψετε το ιδιωτικό κλειδί. Μια ιδέα μπορεί να είναι χαράξτε ή σφραγίστε τους χαρακτήρες σε ένα κομμάτι μετάλλου. Αυτό θα το σταματήσει από την καταστροφή από φωτιά και νερό.
  • Αλλοι άνθρωποι: Εάν κάποιο άλλο άτομο μπορεί να δει το ιδιωτικό σας κλειδί, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ether σας. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό να κρατήστε το κρυμμένο. Ο καλύτερος τρόπος να το κρύψετε είναι στη θυρίδα ασφαλείας στην τράπεζά σας και σε ένα παρόμοιο χρηματοκιβώτιο στο σπίτι. Εάν έχετε μέλη της οικογένειας σε όλη τη χώρα με τα οποία μπορείτε να αφήσετε ένα χρηματοκιβώτιο, αυτή είναι επίσης καλή ιδέα.
  • Ο ίδιος: Μην είστε απρόσεκτοι με το ιδιωτικό σας κλειδί. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για οποιοδήποτε πορτοφόλι Ethereum. Εάν τον φυλάξετε σε ασφαλή, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον κωδικό και αφήστε ένα αντίγραφο του εφεδρικού κλειδιού με ένα μέλος της οικογένειας που μπορείτε να εμπιστευτείτε και που ζει πολύ μακριά.

Δεν μπορώ να το επαναλάβω αρκετά: προστατεύστε το ιδιωτικό σας κλειδί. Μόλις εισαχθεί σε υπολογιστή ή δει κάποιο άλλο άτομο, το πορτοφόλι είναι άχρηστο!

Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να γίνει ένα νέο και όλα τα χρήματα αποστέλλονται από το παλιό. Με αυτόν τον τρόπο, το πορτοφόλι σας θα παραμείνει το καλύτερο δυνατό πορτοφόλι Ethereum!

Πλεονεκτήματα των χαρτοφυλακίων:

Μπράβο Πλεονεκτήματα

Πολύ ασφαλές όταν ρυθμιστεί σωστά. Εάν ακολουθήσατε τα βήματά μας κατά τη ρύθμιση του χαρτοφυλακίου Ethereum και αποθηκεύσατε τα ιδιωτικά σας κλειδιά με ασφάλεια, έχετε πλέον ένα από τα πιο δύσκολα-χακαρισμένα πορτοφόλια. Συγχαρητήρια!

Ιδανικό για μεγάλες ποσότητες αιθέρα. Δεδομένου ότι είναι τόσο ασφαλές, μπορείτε να παραμείνετε ήρεμοι αποθηκεύοντας μεγάλα ποσά σε ένα πορτοφόλι. Δοκιμάστε το πορτοφόλι πρώτα στέλνοντας σε αυτό λίγα δολάρια Ether. Όταν επιβεβαιωθεί, μπορείτε να στείλετε τα υπόλοιπα.

Εντελώς δωρεάν. Ένα χάρτινο πορτοφόλι Ethereum (που είναι εξίσου ασφαλές με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι) μπορεί να κατασκευαστεί χωρίς κόστος,.

Μειονεκτήματα των χαρτοφυλακίων:

αποδοκιμάζω Μειονεκτήματα

Δύσκολη χρήση ξανά και ξανά. Τα χάρτινα πορτοφόλια είναι άχρηστα αν θέλετε να στέλνετε συχνά χρήματα. Κάθε φορά που εισάγετε το ιδιωτικό σας κλειδί σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, καταστρέφετε την ασφάλεια του πορτοφολιού σας και ένα άλλο πρέπει να γίνεται. Το χάρτινο πορτοφόλι σας είναι ιδανικό για μακροχρόνια αποθήκευση αλλά όχι για τις αγορές σας στο διαδίκτυο!

Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη ρύθμιση. Εάν αποθηκεύετε μόνο κρυπτογράφηση αξίας μερικών εκατοντάδων δολαρίων, μπορείτε να αποφασίσετε ότι μια πιο εύκολη στη χρήση, αλλά χαμηλότερη, ασφάλεια είναι το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum για εσάς.

Διαδικτυακά Πορτοφόλια

Από το πιο ασφαλές τύπος πορτοφολιού, σε το λιγότερο. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε Ethereum σε απευθείας σύνδεση πορτοφόλια.

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια Ethereum είναι αυτά που βρίσκονται σε κεντρικές υπηρεσίες όπως ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτοί είναι ο λιγότερο ασφαλής τύπος πορτοφολιού. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια Ethereum είναι χρήσιμα για εμπόρους ψηφιακών νομισμάτων και για λίγα άλλα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να διατηρείτε τα χρήματά σας για όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

Υπάρχουν πολλοί τύποι διαδικτυακών πορτοφολιών Ethereum εκεί έξω. Μερικά από τα πραγματικά καλά παραδείγματα είναι Κάθισμα, Νομισματική βάση, Κράκεν, και Bittrex.

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: Binance.

Μην μπείτε στον πειρασμό να αφήσετε την κρυπτογράφηση σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι εάν δεν είστε έμπορος. Μπορεί να το βρείτε εύκολο και απλό στη χρήση … μέχρι να χάσετε τα χρήματά σας.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ιστότοποι ηλεκτρονικού “ψαρέματος” όταν χρησιμοποιείτε διαδικτυακό πορτοφόλι. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού “ψαρέματος” μοιάζουν με τον πραγματικό ιστότοπο, αλλά θα κλέψουν τα σημαντικά δεδομένα σας (ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης). Τα άτομα που δημιούργησαν τον ιστότοπο ηλεκτρονικού “ψαρέματος” στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σας για πρόσβαση στον λογαριασμό σας και θα κλέψουν κάθε κρυπτογράφηση που είναι αποθηκευμένο εκεί.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του πορτοφολιού Coinbase και του πορτοφολιού Binance

Μπορείτε να εντοπίσετε ιστότοπους ηλεκτρονικού “ψαρέματος” από μερικές ενδείξεις. Πρώτα, ελέγξτε το πιστοποιητικό ασφαλείας δίπλα στο Γραμμή διευθύνσεων URL. Θα πρέπει να έχει μια πράσινη λέξη δίπλα της (συνήθως “ασφαλής” ή το όνομα της εταιρείας). Θα πρέπει να έχει «https» και όχι μόνο «HTTP» στην αρχή της διεύθυνσης URL.

Επίσης, ψάξτε περίεργα γράμματα ή αριθμούς στη διεύθυνση URL. Οι απατεώνες συχνά χρησιμοποιούν γράμματα όπως “ŗ”, “ï” ή “ė”. Μπορείτε να δείτε τις επιπλέον τελείες πάνω και κάτω από τα γράμματα; Αυτά τα είδη σελίδων ηλεκτρονικού ψαρέματος είναι κοινά σε ιστότοπους που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα. Ύπουλος, ε?

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: ένα παράδειγμα ιστότοπου ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν επισκέπτεστε ποτέ έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως. Στη συνέχεια, μπορείτε να “προσθέσετε σελιδοδείκτη” στη σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας αφού ελέγξετε την ασφάλεια της σελίδας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι επισκέπτεστε μόνο έναν ασφαλή ιστότοπο στο μέλλον. Επίσης, χρησιμοποιήστε έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων όποτε υπάρχει η επιλογή.

Το πιο σημαντικό, μην αφήσετε περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να χάσετε σε μια ανταλλαγή. Ακόμα κι αν δεν επισκεφθείτε ποτέ έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing), οι ανταλλαγές παραβιάζονται. Μόλις φύγει, τα χρήματα στο λογαριασμό σας θα χαθούν για πάντα.

Πλεονεκτήματα των διαδικτυακών πορτοφολιών:

Μπράβο Πλεονεκτήματα

Ιδανικό για εμπόρους. Εάν το διαδικτυακό πορτοφόλι βασίζεται σε ανταλλαγή, όλα τα νομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε στο χρηματιστήριο θα έχουν τα δικά τους πορτοφόλια σε έναν λογαριασμό.

Μπορεί να πουλήσει μια θέση πολύ γρήγορα. Αυτό είναι καλό αν θέλετε να αγοράσετε χρόνο στην αγορά. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις και να σας κοστίσει χρήματα σε άσχημα χρονικά διαστήματα.

Μειονεκτήματα των διαδικτυακών πορτοφολιών:

αποδοκιμάζω Μειονεκτήματα

Δεν έχετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά με ένα διαδικτυακό πορτοφόλι. Εάν δεν έχετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά, δεν έχετε τον Ether σας. Εάν η υπηρεσία ανταλλαγής ή πορτοφολιού εξαφανιστεί ξαφνικά, τα χρήματά σας εξαφανίζονται επίσης.

Οι ανταλλαγές είναι ένας καλός στόχος για τους χάκερ. Τους αποθηκεύουν μεγάλα ποσά κρυπτογράφησης σε αυτά και εάν εισέλθει ένα έγκλημα στον κυβερνοχώρο, θα ήταν μεγάλη αμοιβή για αυτούς. Εάν ένα χρηματιστήριο χάσει όλα τα χρήματά του λόγω μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο, είναι πιθανό να χάσετε όλα τα χρήματά σας επίσης.

Πορτοφόλια λογισμικού

Πορτοφόλια λογισμικού δώστε στους χρήστες μια ισορροπία μεταξύ ασφάλεια και ευκολία στη χρήση. Είναι ασφαλέστερα από τα πορτοφόλια ανταλλαγής και είναι ευκολότερο κάντε επαναλαμβανόμενες συναλλαγές μαζί τους παρά με πορτοφόλια χαρτιού. Για αυτόν τον λόγο, είναι λογικό να αποθηκεύετε το ETH για το οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε ημερήσιες δαπάνες σε ένα πορτοφόλι λογισμικού.

Το κύριο πλεονέκτημα που διαθέτει ένα πορτοφόλι Ethereum σε σχέση με ένα διαδικτυακό πορτοφόλι είναι ότι διατηρείτε το δικό σας ιδιωτικό κλειδί. Αυτό μειώνει πολύ τον κίνδυνο πειρατεία. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα πορτοφόλια χαρτιού ή υλικού.

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: Προεπισκόπηση εφαρμογής Exodus.

Τα πορτοφόλια λογισμικού μπορούν να χωριστούν σε λογισμικό keylogging. Μπορούν επίσης να χωριστούν στη χρήση κακόβουλο λογισμικό που βρίσκει και αντιγράφει αρχεία πορτοφολιού από τον υπολογιστή σας. Είναι πιθανό για έναν χάκερ να στείλει ένα αντίγραφο ενός αρχείου πορτοφολιού από τον υπολογιστή σας στον εαυτό του, καθώς και να έχει αντιγράψει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε για να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας. Εάν συμβεί αυτό, έχουν πλέον πρόσβαση στον Ether σας!

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών λογισμικού. Όταν επιλέγετε το καλύτερο για εσάς, είναι σημαντικό αυτό ο κωδικός είναι ανοιχτή πηγή. Αυτό επιτρέπει στην κοινότητα κρυπτογράφησης να ελέγχει για σφάλματα και να επαληθεύει ότι ο κώδικας στο πορτοφόλι λογισμικού δεν θα επιτρέψει στους εισβολείς.

Τα πορτοφόλια λογισμικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπολογιστή ή σε κινητό τηλέφωνο. Μπορούμε να προτείνουμε τα ακόλουθα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας Ethereum: Εξοδος πλήθους και Τζαξ. Θα μιλήσουμε περισσότερα για τη χρήση του τηλεφώνου σας ως πορτοφόλι αργότερα.

Πλεονεκτήματα των Πορτοφολιών λογισμικού:

Μπράβο Πλεονεκτήματα

Συνήθως φιλικά προς τον χρήστη σχέδια. Τα πορτοφόλια λογισμικού έχουν κατασκευαστεί για να δώσουν στους χρήστες τον ευκολότερο τρόπο χρήσης του blockchain Ethereum. Η αποστολή, λήψη και εισαγωγή ιδιωτικών κλειδιών θα πρέπει να είναι πολύ απλή όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε γνωστό πορτοφόλι λογισμικού.

Εύκολη πρόσβαση στο Ether και σε άλλα ψηφιακά νομίσματα. Εάν κάνετε πολλές αγορές από διαδικτυακούς πωλητές χρησιμοποιώντας το Ether σας, οι πληρωμές μπορούν να σταλούν γρήγορα και απλά από ένα πορτοφόλι λογισμικού.

Μειονεκτήματα ενός πορτοφολιού λογισμικού:

αποδοκιμάζω Μειονεκτήματα

Τα κακόβουλα προγράμματα και τα keyloggers είναι επικίνδυνα για τα πορτοφόλια λογισμικού.

Μπορεί να κάνει τους χρήστες τεμπέλης με ασφάλεια. Απαιτούνται αντίγραφα ασφαλείας. Αυτά δεν πρέπει να αποθηκεύονται σε υπολογιστή. Η αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας δημιουργεί τις ίδιες αδυναμίες με ένα πορτοφόλι χαρτιού (φωτιά, νερό, άλλα άτομα). Εάν ο σκληρός σας δίσκος αποτύχει, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά για να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας σε άλλο μηχάνημα; (Συμβουλή: η απάντηση εδώ πρέπει πάντα να είναι «ναι»!)

Πορτοφόλια για κινητά

Ορισμένοι χρήστες κρυπτογράφησης θέλουν να διατηρήσουν το Ether τους ένα κινητό πορτοφόλι. Αυτό προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να το αποθηκεύσετε, επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Ether όταν βρίσκονται μακριά από τον υπολογιστή τους. Ωστόσο, τα κινητά πορτοφόλια έχουν τους ίδιους κινδύνους με τα πορτοφόλια λογισμικού. Είναι εξίσου ασφαλείς με το ίδιο το κινητό τηλέφωνο. Διατίθενται και πορτοφόλια Ethereum πορτοφόλι Android και iOS Ethereum.

Έτσι, ίσως ένα κινητό πορτοφόλι είναι το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum?

Κακόβουλα προγράμματα και keyloggers μπορεί να μολύνει την κινητή συσκευή σας. Επίσης, εάν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό PIN στο τηλέφωνό σας, ανάλογα με τον τύπο του κινητού πορτοφολιού Ether, μπορεί συχνά να δει το ιδιωτικό κλειδί, ακόμη και αν το ίδιο το πορτοφόλι προστατεύεται από κωδικό πρόσβασης. Για αυτόν τον λόγο, μόνο μικρά ποσά για καθημερινή χρήση θα πρέπει να αποθηκεύονται σε ένα πορτοφόλι λογισμικού που βασίζεται σε κινητό τηλέφωνο.

Πορτοφόλια υλικού

Μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αποθήκευσης κρυπτογράφησης είναι το υλικό πορτοφόλι. Παραδείγματα πορτοφολιών υλικού Ethereum περιλαμβάνουν το KeepKey, Τρέζορ, και η σειρά Ledger. Αυτά στοχεύουν στο συνδυασμό την ασφάλεια ενός χαρτοφυλακίου με τη χρηστικότητα ενός πορτοφολιού λογισμικού. Οι άνθρωποι που τους κατέχουν συχνά λένε ότι είναι τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum.

Ένα πορτοφόλι υλικού μοιάζει συχνά με μονάδα δίσκου USB. Αποθηκεύουν τα ιδιωτικά σας κλειδιά μέσα. Ένας τετραψήφιος κωδικός PIN χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο πορτοφόλι Ether της συσκευής. Εάν το πορτοφόλι υλικού χαθεί ή κλαπεί, μπορεί να αποκατασταθεί χρησιμοποιώντας μια φράση σπόρου (24 λέξεις).

Καλύτερο πορτοφόλι Ethereum: Σύνδεση καθολικού με υπολογιστή.

Ένα σημαντικό σημείο για τα πορτοφόλια υλικού Ethereum είναι ότι είναι ακριβός. Μερικοί λένε ότι το κόστος μιας συσκευής που εξασφαλίζει σωστά την κρυπτογράφηση αξίζει τον κόπο. Συμφωνώ. Πριν όμως εξετάσουμε τα ελαττώματα ασφαλείας ενός πορτοφολιού υλικού, μπορούμε να μιλήσουμε τα πλεονεκτήματα χρήσης ενός:

✓ Προσφέρει πολύ καλύτερη ασφάλεια από ένα διαδικτυακό πορτοφόλι και λίγο καλύτερη ασφάλεια από ένα πορτοφόλι λογισμικού.

✓ Επιτρέπει την αποστολή χρημάτων από και προς τη συσκευή. Αυτό όμως συχνά θα μειώσει την ασφάλειά του.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Ελαττώματα ασφαλείας στα Πορτοφόλια υλικού

Παρόλο που ορισμένοι πιστεύουν ότι τα πορτοφόλια υλικού είναι το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum για την αποθήκευση κρυπτογράφησης, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα στη χρήση του. Ακόμα κι αν μερικά από αυτά τα σημεία είναι απίθανο, εξακολουθούν να κάνουν τη συσκευή λιγότερο ασφαλή!

Το υλικολογισμικό χρειάζεται εγκατάσταση. Η συσκευή πορτοφολιού υλικού πρέπει να χρησιμοποιεί υλικολογισμικό. Ένας έξυπνος εισβολέας θα μπορούσε να αναγκάσει τη συσκευή να ενημερωθεί με κακόβουλο πρόγραμμα ή να αντιγράψει δεδομένα από τη συσκευή και να τα στείλει στον χάκερ.

✗ Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο Ether στο πορτοφόλι υλικού ενδέχεται να είναι έχει ήδη μολυνθεί με κακό λογισμικό. Εάν ο χρήστης είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν μπορεί να έχει εγκαταστήσει κακό λογισμικό, δεν θα πρέπει ποτέ να έχει συνδεθεί στο Διαδίκτυο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ίδιος ο υπολογιστής προσφέρει καλύτερη ασφάλεια από τη συσκευή πορτοφολιού υλικού Ethereum.

Phrase Η φράση σπόρου και ο πείρος είναι τα πιο σημαντικά κομμάτια πληροφοριών. Και τα δύο πρέπει να αποθηκευτούν με τον ίδιο τρόπο όπως ένα ιδιωτικό κλειδί για άλλες λύσεις. Κάποιος άλλος που γνωρίζει τη φράση σπόρου σας είναι εξίσου κακός με κάποιον άλλον που γνωρίζει το ιδιωτικό κλειδί σας Μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματα στο πορτοφόλι υλικού.

✗ Έχει παραβιαστεί η συσκευή; Εάν αγοράσετε το πορτοφόλι υλικού σας από την εταιρεία που το έκανε, αυτό είναι πολύ λιγότερο πιθανό. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι πιθανό κάποιος που εργάζεται στην εταιρεία να έχει προσθέσει μια κακόβουλη έκδοση του λογισμικού στη συσκευή. Για προφανείς λόγους, δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε ένα πορτοφόλι υλικού από άγνωστο άτομο ή κατάστημα.

Αυτές είναι μερικές από τις κύριες αδυναμίες των πορτοφολιών υλικού, όπως το Τρέζορ και Καθολικό σειρά. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες για χρήση όταν ο φίλος σας υποστηρίζει ότι το KeepKey είναι το καλύτερο πράγμα ποτέ!

Οπως βλέπεις, καμία λύση αποθήκευσης δεν προσφέρει στους χρήστες πλήρη ασφάλεια για να είναι το απόλυτο καλύτερο πορτοφόλι Ethereum ακόμα. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος ενίσχυσης της ασφάλειας του Bitcoin ή παρόμοιων κρυπτονομισμάτων. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών. Για να στείλετε χρήματα από ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών, πολλά άτομα πρέπει να ζητήσουν πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας διαφορετικά δεδομένα. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια οποιουδήποτε πορτοφολιού κατά πολύ.

Δεδομένου ότι οι συναλλαγές Ethereum είναι πιο περίπλοκες από αυτές του Bitcoin, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για εισβολείς. Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πορτοφόλια πολλαπλών σειρών, ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου. Το σημαντικό σημείο είναι ότι τρέχοντα πορτοφόλια Ethereum multisig μπορεί να παραβιαστεί.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

συμπέρασμα

Εάν μείνατε μαζί μου, πρέπει τώρα να γνωρίζετε τα πάντα τους διαφορετικούς τύπους πορτοφολιών που διατίθενται και ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι ETH για εσάς. Γνωρίζετε τα ελαττώματα ασφαλείας του καθενός και ποιες περιπτώσεις χρήσης ταιριάζουν καλύτερα. Τελικά, θα εξαρτηθεί το καλύτερο πορτοφόλι Ethereum πόσα θέλετε το κατάστημα και για ποιο ποσό χρόνος.

Εάν έχετε κάνει μια μεγάλη επένδυση και θέλετε να το αφήσετε για περισσότερο από ένα χρόνο, ένα χαρτί πορτοφόλι θα είναι η καλύτερη δυνατή απόφαση. Μην κόβετε τις γωνίες κατά τη ρύθμιση. Ακολουθήστε προσεκτικά τις παραπάνω οδηγίες και θα έχετε ένα πορτοφόλι που είναι εξίσου ασφαλές με ένα ακριβό πορτοφόλι υλικού.

Εάν ανησυχείτε πραγματικά ή δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ιδιωτικά κλειδιά σε έναν αξιόπιστο φίλο ή συγγενή, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε η ιδέα της μεταλλικής σφράγισης ή μια παρόμοια, πιο μόνιμη λύση για την εγγραφή ιδιωτικών κλειδιών.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Εάν ψάχνετε να αποθηκεύσετε το Ether για καθημερινή χρήση, ένα υλικό ή πορτοφόλι λογισμικού πρόκειται να προσφέρει τη σωστή ισορροπία χρηστικότητας και ασφάλειας. Ενώ είναι ιδανικά για την αποθήκευση μικρών έως μεσαίων ποσοτήτων κρυπτογράφησης, δεν είναι πολύ καλά για μεγάλα ποσά.

Τέλος, εάν θέλετε να κάνετε συναλλαγές συχνά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι με βάση μια ανταλλαγή. Αυτή είναι η πιο ριψοκίνδυνη κατηγορία. Οι πιθανές αδυναμίες ενός διαδικτυακού πορτοφολιού είναι πολύ περισσότερες από ό, τι με οποιονδήποτε από τους άλλους τύπους που έχουμε αναφέρει. Εάν συμβεί κάτι στον ίδιο τον ιστότοπο, μπορείτε να αποχαιρετήσετε σχεδόν όλα τα χρήματά σας.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map