Τι είναι το Ethereum;

Κοιτώντας προς αγοράστε κάποια κρυπτογράφηση, και αναρωτιέμαι – τι είναι το Ethereum; Ας μιλήσουμε!

Καλως ορίσατε φίλοι! Πιθανότατα είστε εδώ επειδή ξυπνήσατε σήμερα το πρωί και σκεφτήκατε, “τι είναι το Ethereum και πώς λειτουργεί το Ethereum;”.

Δεν ήσασταν σίγουροι, οπότε ρωτήσατε τον γείτονά σας και δεν το ήξεραν! Ωστόσο, είναι εντάξει – αυτός ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα από αυτά το πιο συναρπαστικό κρυπτογράφηση στον κόσμο Αιθέριο.

Θα συζητήσουμε τα πάντα, από το τι είναι το Ethereum, μέχρι το πώς να το αγοράσετε πραγματικά και από πού να αποθηκεύσετε τα κέρδη σας που αποκτήσατε πρόσφατα. Σε αυτό το σημείωμα, ωστόσο, μπορώ να σας πω εκ των προτέρων – τα καλύτερα μέρη για την αγορά κερμάτων Ether πρόκειται να περιλάβουν Νομισματική βάση, Απλός και Κάθισμα. Κατάλληλο για αποθήκευση, κρύα πορτοφόλια είναι το καλύτερο στοίχημά σας – δηλαδή, το Ledger Nano S και Τρέζορ.

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ ασφαλές
 • Πολύ πιο επεκτάσιμο από το Bitcoin
 • Έξυπνες συμβάσεις, dApps
 • Επαναστατική τεχνολογία blockchain
 • Ισχυρή ομάδα προγραμματιστών πίσω από το έργο

Μειονεκτήματα

 • Πτητικός
 • Ακριβός "αέριο" (συναλλαγή) τιμές

Τι είναι το Ethereum: Μια σύντομη ιστορία

Τι είναι το Ethereum: Vitalik Buterin.Το 2012, σε ηλικία 17 ετών, Vitalik Buterin εισήχθη στο Bitcoin από τον πατέρα του και ενδιαφέρθηκε πολύ για την τεχνολογία του. Ο Vitalik άρχισε να γράφει για το Bitcoin Magazine και πρότεινε βελτιώσεις στην πλατφόρμα Bitcoin. Όταν δεν πραγματοποιήθηκαν αυτές οι βελτιώσεις, αποφάσισε να το κάνει αντ ‘αυτού, δημιουργεί το δικό του κρυπτογράφηση.


Η ιδέα του ήταν Αιθέριο, και κυκλοφόρησε το 2015. Από τότε που ξεκίνησε, η τιμή του Ethereum έχει αυξηθεί πολύ και τώρα έχει ένα «ανώτατο όριο αγοράς» 44,7 δισ. $ (αυτή είναι η συνολική αξία όλων των νομισμάτων Ethereum στον κόσμο σήμερα). Λοιπόν, γιατί ανεβαίνει το Ethereum?

Τι είναι το Ethereum: Διάγραμμα ορίου αγοράς Ethereum Σημείωση: Το «ανώτατο όριο αγοράς» του Ethereum είναι η συνολική αξία όλων των συνδυασμών Ether. Το Ether είναι το νόμισμα του Ethereum, ενώ το ίδιο το Ethereum είναι μια πλατφόρμα.

Η τεχνολογία Ethereum έχει πραγματική δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Τι είναι η τεχνολογία Ethereum και τι την καθιστά τόσο ξεχωριστή, ρωτάτε; Ας ανακαλύψουμε!

Ethereum για αρχάριους

Σημείωση: Εάν δεν είστε αρχάριος, μάλλον θα πρέπει να το διαβάσετε, για κάθε περίπτωση!

Είναι πιο εύκολο να απαντήσετε, “τι είναι το Ethereum;” αν ρωτήσουμε για πρώτη φορά, “τι προσπαθεί να αντικαταστήσει το Ethereum;” Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Ο Matthew γράφει σεμινάρια χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google. Μπορεί να επεξεργαστεί το έργο του και να το μοιραστεί με όποιον θέλει. Μια μέρα τα Έγγραφα Google παραβιάζονται ή η κυβέρνηση το απαγορεύει, οπότε ο Μάθιου χάνει όλη του τη δουλειά.

Τώρα ο Μάθιου αποφασίζει ότι θα χρησιμοποιήσει μόνο τον επεξεργαστή κειμένου στον υπολογιστή του, οπότε η εργασία του θα είναι ασφαλής. Αλλά δεν είναι ασφαλές, έτσι; Ο υπολογιστής του Matthew μπορεί να χαθεί, να σπάσει ή να παραβιαστεί.

Ο Μάθιου είναι απελπισμένος τώρα, οπότε αποφασίζει να πουλήσει το φορητό του υπολογιστή και να αγοράσει ένα μολύβι, ένα σημειωματάριο και μερικά γραμματόσημα. Η δουλειά ολοκληρώθηκε!

Το πρόβλημα του Μάθιου είναι ότι θέλει η ευκολία και ταχύτητα του Διαδικτύου, αλλά με τον έλεγχο και την ασφάλεια του μολυβιού και του χαρτιού του. Αλλά τι θα κάνει το Ethereum γι ‘αυτό?

Τι είναι το Ethereum: στοίβα νομισμάτων Ether.

Το Ethereum προσφέρει έναν τρόπο για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του Διαδικτύου χωρίς να εμπιστεύεστε εφαρμογές όπως Facebook, Google, ή την ηλεκτρονική σας τράπεζα με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Εφαρμογές όπως το Facebook και το Google συλλέγουν και αποθηκεύουν τις πληροφορίες των εκατομμυρίων χρηστών τους σε διακομιστές. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα χρήστη διατηρούνται σε πολύ μικρό αριθμό τοποθεσιών (αυτό ονομάζεται συγκεντρωτισμός). Εάν κάποια από αυτές τις τοποθεσίες παραβιαστεί, είμαστε όλοι σε μεγάλο πρόβλημα!

Ο τρόπος λειτουργίας του Ethereum είναι αφαιρώντας την ανάγκη εμπιστοσύνης σε πολλές εφαρμογές με ιδιωτικές πληροφορίες. Το κάνει με αποκέντρωση χρησιμοποιώντας ‘μπλοκ αλυσίδας‘ τεχνολογία.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Βασικά στοιχεία Blockchain

Η έκδοση του διαδικτύου του Ethereum είναι εκείνη όπου οι διακομιστές και τα σύννεφα αντικαθίστανται από ένα δίκτυο συστημάτων που ονομάζονται κόμβοι. Οι κόμβοι αποθηκεύστε και διατηρήστε μια κοινόχρηστη βάση δεδομένων που ονομάζεται blockchain.

Υπάρχουν χιλιάδες κόμβοι στο δίκτυο, όλοι αποθηκεύουν ολόκληρο το blockchain. Όσο περισσότεροι κόμβοι υπάρχουν, όσο πιο ασφαλές γίνεται το δίκτυο και τα δεδομένα του. Οι πληροφορίες που εισάγετε σε αυτήν την εγγραφή μπορεί να ελεγχθεί μόνο από εσάς. Δεν αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ή σε κεντρικό διακομιστή – αποθηκεύεται σε ολόκληρο το δίκτυο κόμβων.

Οι πληροφορίες που διατηρούνται στο blockchain επαληθεύονται με «συναίνεση». Αυτό σημαίνει ότι περισσότεροι από τους μισούς κόμβους πρέπει να συμφωνήσουν ότι οι πληροφορίες είναι σωστές προτού επιτραπεί στο μπλοκ αλυσίδας.

Παραβίαση Αυτό το είδος συστήματος είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς θα πρέπει να ελέγχετε περισσότερο από το ήμισυ του δικτύου για να επιβάλλετε τη συναίνεση. Ακόμα κι αν ελέγχετε περισσότερο από το ήμισυ του δικτύου, θα σας κοστίσει τόσα χρήματα για να ολοκληρώσετε την επίθεση, αυτό δεν θα άξιζε τον κόπο.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, Η Ethereum δεν εφεύρε την τεχνολογία blockchain, Το Bitcoin το έκανε, αλλά το χρησιμοποιεί και το βελτιώνει με μερικούς απίστευτους τρόπους. Λοιπόν, τι είναι το blockchain Ethereum?

Σημείωση: Διαβάστε μας "Εξήγησε το Blockchain" οδηγός για περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία blockchain.

Ethereum Explained: Blockchain 2.0 και οι χρήσεις του

Το Ethereum blockchain (ή «Blockchain 2.0», όπως καλείται μερικές φορές) χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με το Bitcoin, αλλά είναι πιο προχωρημένο. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το blockchain του Bitcoin. Αυτό το κάνει με δύο βασικούς τρόπους.

Τι είναι το Ethereum: η πλατφόρμα Ethereum.

Έξυπνες συμβάσεις

Το blockchain Ethereum έχει σχεδιαστεί έτσι οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Οι κανόνες που αποφασίζουν αυτούς τους όρους ονομάζονται «έξυπνες συμβάσεις“. Είναι ένα ουσιαστικό μέρος του τι είναι η ερώτηση Ethereum.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης. Εάν ο Πέτρος θέλει μια καραμέλα από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης, χρειάζεται αρκετά χρήματα για να το πληρώσει. Αν δεν έχει αρκετά χρήματα, δεν θα πάρει το καραμέλα του. Ένα έξυπνο συμβόλαιο για αυτήν τη συναλλαγή μπορεί να μοιάζει με αυτό:

ΕΑΝ ο Πέτρος βάλει $ 1 στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης, ΤΟΤΕ, το μηχάνημα αυτόματης πώλησης θα δώσει στον Peter μια καραμέλα.

Μόλις συνταχθεί ένα από αυτά τα συμβόλαια, δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάζονται «αξιόπιστες» συναλλαγές. Δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε άτομα στο δίκτυο – εάν δεν πληρούνται οι όροι της σύμβασης, τότε δεν θα συμβεί.

Φαντάσου το! Ένα απίστευτο παγκόσμιο δίκτυο που δεν πηγαίνει ποτέ εκτός σύνδεσης!

dApps

Τι είναι το Ethereum: Κεντρικές και αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Αποκεντρωμένες εφαρμογές (ή “dApps”) είναι απλά εφαρμογές που δεν εκτελούνται σε έναν παραδοσιακό κεντρικό διακομιστή. αντι αυτου, τρέχουν σε ένα blockchain – τη χρήση του για την αποκέντρωση του διακομιστή τους.

Τα dApps βρίσκονται στον πυρήνα του σχεδιασμού και των πεποιθήσεων του Ethereum. Οι ιδρυτές του Ethereum θέλουν οι χρήστες να μάθουν το Ethereum και να βασίζονται σε αυτό. Ένα άλλο μέρος αυτού που είναι το ερώτημα Ethereum είναι σίγουρα dApps.

Το Ethereum έχει τη δική του γλώσσα κωδικοποίησης Στερεότητα. Η σταθερότητα χρησιμοποιείται για την κατασκευή dApps. Επειδή η Στερεότητα είναι σαν JavaScript (μία από τις πιο κοινές γλώσσες προγραμματισμού), ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν νέα και συναρπαστικά dApps.

Αυτά τα dApps θα μπορούσαν σύντομα να ανταγωνίζονται (ή να αντικαθιστούν) κεντρικές εφαρμογές, σε κλάδους όπως μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, και διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες για τη δημιουργία dApps στο blockchain του Ethereum.

Μια γρήγορη ανακεφαλαίωση

Ας επιστρέψουμε γρήγορα το πρώτο μέρος αυτής της ερώτησης που ρωτήσαμε νωρίτερα: τι είναι το Ethereum?

Τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα?

Με απλά λόγια, το μάθαμε αυτό Το Ethereum είναι ένα blockchain που επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί έξυπνα συμβόλαια και dApps – έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το Διαδίκτυο για πάντα.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και έχοντας μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι το Ethereum, ας ρίξουμε μια ματιά στο δεύτερο μέρος αυτής της ερώτησης: πώς λειτουργεί το Ethereum?

Λίγη περισσότερη λεπτομέρεια: Πώς λειτουργεί το Ethereum?

Αιθέρας είναι το νόμισμα του Ethereum. Μερικές φορές, οι δύο είναι μπερδεμένοι, αλλά είναι απλούστερο αν προσπαθήσετε να θυμηθείτε ότι το Ethereum είναι το σύστημα και το Ether είναι το νόμισμά του.

Τι είναι το Ethereum: Αποθήκευση Ethereum.Εάν θέλετε να κάνετε οτιδήποτε στο σύστημα, θα χρειαστείτε λίγο Ether. Ο αιθέρας τροφοδοτεί το σύστημα Ethereum και συχνά αναφέρεται ως «αέριο» για αυτόν τον λόγο. Κάθε συναλλαγή στο Ethereum χρειάζεται ένα ορισμένο ποσό «φυσικού αερίου» για να ολοκληρώσει τη δουλειά. Όσο μεγαλύτερη είναι η δουλειά, τόσο περισσότερο αέριο χρειάζεστε.

Το ερώτημα για το τι είναι το Ethereum και πώς λειτουργεί συχνά συνοδεύεται από την ερώτηση Ethereum VS Bitcoin. Καθώς οι άνθρωποι συχνά συγκρίνουν τον Ether με το Bitcoin, έτσι θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εξηγήσουμε τις κύριες διαφορές.

Bitcoin

 • Το Bitcoin είναι ψηφιακό χρήμα. Το blockchain επιτρέπει εγχειρίδιο ομότιμος μεταφορές ψηφιακού χρήματος. Εάν ο Peter θέλει να πληρώσει τον Paul 10BTC (Bitcoin) για να ζωγραφίσει το σπίτι του, χωρίς να χρησιμοποιεί τράπεζα, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Bitcoin. Μοιάζει με αυτό. Ο Peter στέλνει 10BTC (Bitcoin) στον Paul.
 • Υπάρχει ένα όριο για το πόσα Bitcoin μπορούν να υπάρχουν (21 εκατομμύρια), οπότε θα μπορούσε να γίνει ένα αξιόπιστο κατάστημα αξίας, όπως χρυσός ή διαμάντια.
 • Ο μέσος χρόνος για μια επιβεβαιωμένη συναλλαγή Bitcoin είναι, αν και μπορεί να είναι τόσο γρήγορη όσο 10 λεπτά.

Αιθέρας

 • Επιστρέφοντας στο τι είναι το Ethereum και το νόμισμά του: Το Ether είναι ψηφιακό καύσιμο για τα αυτοματοποιημένα έξυπνα συμβόλαια του δικτύου Ethereum. Εάν ο Peter θέλει να πληρώσει τον Paul 10ETH για να ζωγραφίσει το σπίτι του, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα έξυπνο συμβόλαιο Ethereum. Η συναλλαγή θα μοιάζει με αυτήν. ΕΑΝ ο Paul ζωγραφίζει το σπίτι του Peter, τότε 10 ETH θα σταλούν στον Paul. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, το Ether μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρόμοια με το Bitcoin. Η μόνη διαφορά είναι ότι με την έξυπνη τεχνολογία συμβολαίου, Ο Πέτρος δεν θα πληρώσει τον Παύλο έως ότου ο Παύλος ζωγραφίσει το σπίτι του Πέτρου. Ο Παύλος δεν θα πληρωθεί αν δεν ζωγραφίσει το σπίτι του Πέτρου, οπότε δεν μπορεί να εξαπατήσει! Αυτό το ίδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθοδήγηση συναλλαγών κάθε είδους, από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τρόπο με τον οποίο μια εταιρεία πληρώνει το προσωπικό της.
 • Δεν υπάρχει όριο για το πόσο μπορεί να υπάρχει ο Αιθέρας. Αν και, το ποσό του Ether πιθανότατα δεν θα ξεπεράσει τα 100.000.000 για πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Ο χρόνος συναλλαγής Ethereum είναι πολύ γρήγορα – Οι έξυπνες συναλλαγές με αιθέρα χρειάζονται μόνο δευτερόλεπτα.

Τι είναι το Ethereum Mining?

Τόσο στο Bitcoin όσο και στο Ethereum, το νέο νόμισμα (Bitcoin ή Ether) δημιουργείται από μια διαδικασία που ονομάζεται «εξόρυξη“. Οι κόμβοι σε ένα blockchain πρέπει επαλήθευση συναλλαγών; οι κόμβοι είναι ανταμείβεται με ένα νέο νόμισμα. Για παράδειγμα, ένας κόμβος Ethereum (γνωστός ως ανθρακωρύχος) ανταμείβεται με έναν νέο Ether.

Αυτό ονομάζεται εξόρυξη επειδή είναι παρόμοιο με το χρυσό ή το διαμάντι. Αντί να σκάβουν στο έδαφος, οι ανθρακωρύχοι είναι επαλήθευση συναλλαγών.

Η εξόρυξη Ether με αυτόν τον τρόπο ονομάζεται «Απόδειξη εργασίαςΕξόρυξη. Ονομάζεται PoW (Proof-of-Work) επειδή ο κόμβος πρέπει να δείξει ότι έχει κάνει το «έργο» (επαλήθευση των συναλλαγών) για να λάβει την ανταμοιβή του Ether. Το κακό για την εξόρυξη PoW είναι αυτό χρησιμοποιεί πολλή υπολογιστική ισχύ και επομένως πολύ ηλεκτρισμό, καθιστώντας το ακριβό και κακό για τον πλανήτη. Έτσι, τώρα έχετε μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι η εξόρυξη Ethereum.

Τι είναι το Ethereum: εξέδρες εξόρυξης Ethereum.

Σύντομα, οι προγραμματιστές Ethereum ελπίζουν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν μια διαφορετική μέθοδο, που ονομάζεται PoS (Απόδειξη του πονταρίσματος). Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, οπότε είναι πολύ καλύτερη για το ενεργειακό κόστος και τον πλανήτη!

Στο PoS, οι χρήστες με πολλά Ether είναι επιλέχθηκε τυχαία για επαλήθευση συναλλαγών. Αυτή η μορφή εξόρυξης θα ανταμείβεται με τέλη και όχι με ένα νέο νόμισμα και θα χρησιμοποιεί πολύ λιγότερη ενέργεια και ηλεκτρισμό.

Σημείωση: οι χρήστες που επιλέγονται στο PoS για επαλήθευση συναλλαγών ονομάζονται «Stakers» ή «Stakeholder».

Τι είναι το Ethereum Storage?

Ο Ether δεν αφήνει το blockchain Ethereum, έτσι δεν αποθηκεύεται φυσικά. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Ethereum, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι’ (μερικές φορές ονομάζεται Ethereum «διεύθυνση»).

Το πορτοφόλι Ethereum δεν θα περιέχει κανένα Ether, αλλά θα περιέχει τους κωδικούς που απαιτούνται για την πρόσβαση σε αυτό. Αυτοί οι κωδικοί ονομάζονται ιδιωτικά κλειδιά. Εάν χάσετε τα προσωπικά σας κλειδιά, χάνετε τον Ether σας. Έτσι, η επιλογή ενός καλού πορτοφολιού είναι πολύ σημαντική! Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι πορτοφολιών.

Πορτοφόλια υλικού

Αυτά είναι φυσικές συσκευές αποθήκευσης, σαν USB sticks. ο Καθολικό Nano S είναι ένα από τα πιο ακριβά πορτοφόλια υλικού και προσφέρει ασφαλή αποθήκευση κλειδιών εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, όπως και ένα πραγματικό σύνολο κλειδιών, ένα πορτοφόλι υλικού μπορεί να χαθεί. Λοιπόν, προσέξτε πού το βάλετε!

Τι είναι το Ethereum: το Ledger Nano S Wallet.

Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας

Αποθηκεύστε τα δημόσια και ιδιωτικά σας κλειδιά απευθείας στον υπολογιστή σας. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιεί έναν κωδικό πρόσβασης που δεν πρέπει να χάσετε. Καταλαμβάνει επίσης πολύ χώρο στη συσκευή σας. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Εξοδος πλήθους πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας.

Τι είναι το Ethereum: το Έξοδος Πορτοφόλι.

Πορτοφόλια για κινητά

Παρόμοια με τα πορτοφόλια επιτραπέζιων υπολογιστών, αλλά χρησιμοποιήστε πολύ λιγότερο χώρο – είναι ιδανικά για την αποθήκευση των δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών σας στο smartphone σας. Τζαξ προσφέρει στους χρήστες του κλειδί αποθήκευσης για έως και 13 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Τι είναι το Ethereum: το Jaxx Wallet.

Πορτοφόλια Ιστού

Αποθηκεύστε τα ιδιωτικά σας κλειδιά στο διαδίκτυο ένα παράδειγμα αυτού είναι το Νομισματική βάση πορτοφόλι. Αυτοί είναι ο λιγότερο ασφαλής τύπος πορτοφολιού και εμείς μην συνιστούμε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε τυχόν ποσότητες Ether που δεν μπορείτε να χάσετε.

Τι είναι το Ethereum: το πορτοφόλι Coinbase.

Πορτοφόλια χαρτιού

Τι είναι το Ethereum: ένα χάρτινο πορτοφόλι.Αυτές είναι οι πιο παλιομοδίτικες επιλογές αποθήκευσης – είναι απλά κομμάτια χαρτιού με γραμμένους τους κωδικούς πρόσβασης. Αυτοί δεν μπορεί να πειραχτεί, αλλά πρέπει να θυμάστε πού τα βάλατε!

Εάν ένα πορτοφόλι είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, ονομάζεται «θερμός χώρος αποθήκευσης». Εάν δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, ονομάζεται “ψυκτικός χώρος αποθήκευσης”. Κατά την αποθήκευση ιδιωτικών κλειδιών, συνιστάται να το χρησιμοποιείτε συνδυασμός ζεστών και κρύων πορτοφολιών για μέγιστη ασφάλεια. Τώρα έχετε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το τι είναι το Ethereum storage και ποιο πορτοφόλι να επιλέξετε.

Που να αγορασετε το Ethereum?

Μπορείτε να αγοράσετε τον Ether από τρεις κύριες πηγές:

Μεσιτικά είναι ανταλλαγές νομισμάτων Νομισματική βάση που αγοράζουν και πωλούν Ether έναντι αμοιβής. Είναι απλό στη χρήση, αλλά μπορεί συχνά να είναι κάπως ακριβό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε το Ether με το δικό σας νόμισμα fiat (USD, EUR, κ.λπ.) χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με τραπεζικό έμβασμα.

Πλατφόρμες συναλλαγών αρέσει Cex.io συνδέστε τον αγοραστή και τον πωλητή σε αντάλλαγμα χρησιμοποιώντας έναν μεσάζοντα (Cex). Αυτό χρησιμοποιούν οι έμποροι για την ανταλλαγή ενός κρυπτονομίσματος για άλλο. Για παράδειγμα, αγορά Ether με Bitcoin ή πώληση NEO για Litecoin.

Ομότιμες πλατφόρμες αρέσει ΤοπικόEthereum επιτρέψτε στους αγοραστές και τους πωλητές να επικοινωνούν μεταξύ τους απευθείας για να διαπραγματευτούν τις τιμές. Αυτή η επιλογή είναι πιο ριψοκίνδυνη από τις άλλες δύο καθώς πραγματοποιείτε συναλλαγές απευθείας με κάποιον που δεν γνωρίζετε. Δεν υπάρχει μεσάζων, έτσι εσείς μην πληρώνετε τέλη, και μπορείτε να πληρώσετε και με μετρητά.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή θα ήταν η αγορά κερμάτων Ether μέσω Απλός – μια εταιρεία fintech που στοχεύει να σας προσφέρει πλήρη ασφάλεια και ρευστότητα συναλλαγών. Εδώ, θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε τον Ether με χρήματα fiat – που σημαίνει, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς και πού να αγοράσετε το Ether, μπορείτε να ακολουθήσετε το "Πώς να αγοράσετε Ethereum" οδηγός.

Τι κάνει τώρα ο χρήστης Ethereum?

Πολλά dApps δημιουργούνται στο blockchain του Ethereum και ονομάζεται ένα είδος συγκέντρωσης χρημάτων ένα ICO χρησιμοποιείται για να πληρώσει για αυτούς. Έτσι, το να ξέρεις τι κάνει το Ethereum τώρα είναι πολύ χρήσιμο.

Αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO) επιτρέψτε στους προγραμματιστές να πουλήσουν την ιδέα του προϊόντος τους για να πληρώσουν για τη δημιουργία του – είναι σαν το Kickstarter, αλλά για το dApps.

Δείτε μερικά από τα dApps που αναπτύσσονται (ή που έχουν ήδη αναπτυχθεί) στο Ethereum με ICO:

Γκόλεμ είναι ένα dApp που επιτρέπει στους χρήστες να νοικιάζουν την αδράνεια των υπολογιστών τους μεταξύ τους. Είναι σαν να μπορείς νοικιάστε το αυτοκίνητό σας σε άλλους οδηγούς όταν δεν το χρησιμοποιείτε!

Τι είναι το Ethereum: Golem.

EtherTweet είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας που μοιάζει πολύ με μια διάσημη εφαρμογή κοινωνικών μέσων εκτός από το ότι είναι στο blockchain δεν υπάρχει κεντρική αρχή. Αυτό είναι σωστό, είναι μια έκδοση dApp του Twitter και είναι εντελώς χωρίς λογοκρισία!

Etheroll είναι ένα διαδικτυακό καζίνο που χρησιμοποιεί το blockchain της Ethereum για να δημιουργήσει δίκαια διαδικτυακά παιχνίδια με ζάρια. Αν και, όλη αυτή η νέα τεχνολογία μπορεί ήδη να είναι αρκετή για ένα τυχερό παιχνίδι για τους περισσότερους ανθρώπους!

Με όλα αυτά τα καλά πράγματα, είναι εύκολο να το ξεχάσετε Το Ethereum είναι ακόμα πολύ νέος, και εξακολουθεί να έχει μερικά προβλήματα.

Ορισμένοι κριτικοί πιστεύουν ότι η πλατφόρμα είναι πολύ περίπλοκη για τους περισσότερους χρήστες. Αυτή η πολυπλοκότητα θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι έμπειροι χρήστες ενδέχεται να είναι σε θέση να απάτη τους αρχάριους εάν το ήθελαν. Το Ethereum συγκρίθηκε με το DOS, επειδή Το DOS χρειάζεται Windows για να το κάνει φιλικό προς τον χρήστη. Λοιπόν, ίσως να υπάρχει κάτι που θα κυκλοφορήσει αργότερα που θα κάνει το Ethereum πιο φιλικό προς τον χρήστη!

Έχοντας μια αρκετά ξεκάθαρη ιδέα για το τι κάνει τώρα το Ethereum, μπορούμε να μιλήσουμε για ένα ακόμη ζήτημα – το πιρούνι Ethereum. Με απλά λόγια, αυτή ήταν μια διαφωνία στην κοινότητα Ethereum που χώρισε την πλατφόρμα σε δύο. Αυτό είναι ένα πιθανό ελάττωμα στον τρόπο λειτουργίας της κοινότητάς του. Όταν τρέχετε κάτι με ψηφοφορία, δεν θα συμφωνήσουν όλοι – είναι φυσιολογικό!

Συγκρίνετε το Ethereum δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Ethereum δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τι θα κάνει το Ethereum στο μέλλον?

Φανταστείτε όλες τις διαφορετικές συναλλαγές που συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή. Αγορά ή πώληση αυτοκινήτου, ενοικίαση διαμερίσματος, τοποθετώντας ένα στοίχημα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα περιλαμβάνουν εμπιστοσύνη στους ξένους με τα χρήματά σας και τις πληροφορίες σας. Το Ethereum επιλύει αυτό το ζήτημα, που σημαίνει έχει πολλές δυνατότητες για το μέλλον. Λοιπόν, τώρα δεν γνωρίζετε μόνο τι είναι το Ethereum αλλά και πώς λειτουργεί.

Όλο και περισσότερη πραγματική τεχνολογία συνδέεται καθημερινά με το Διαδίκτυο – το ονομάζουμε «Ίντερνετ των πραγμάτων». Οι κλειδαριές πορτών, τα ψυγεία, οι φούρνοι, οι λαμπτήρες, οι λέβητες και οι τηλεοράσεις είναι όλα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο και όλα πρέπει να λειτουργούν με ασφάλεια και με σαφείς οδηγίες.

Τώρα, φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα έξυπνα συμβόλαια και τα dApps καθοδηγούν αυτόματα αυτές τις συναλλαγές και τεχνολογίες, ενώ διατηρείται ένα άθραυστο αρχείο όλων Σε σύνδεση, για πάντα. Πολύ ωραίο, δεν νομίζετε?

Εάν, αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, αποφασίσατε ότι θα θέλατε πραγματικά να αγοράσετε κάποιο Ether, μπορείτε να το κάνετε μία από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησηςΝομισματική βάση ή Απλός είναι δύο από τα καλύτερα παραδείγματα.

 • Επί Νομισματική βάση, θα πρέπει να εγγραφείτε και επαληθεύστε την ταυτότητά σας προτού κάνετε αγορές ή πωλήσεις. Κάντε το (οι διαδικασίες είναι πολύ απλές και μάλλον γρήγορες) και, στη συνέχεια, απλώς αγοράστε ETH μέσω της επιθυμητής μεθόδου πληρωμής σας.
 • Με Απλός, τα πράγματα συνήθως θα είναι ακόμη γρηγορότερα και πιο ομαλά – απλώς εισαγάγετε το ποσό ETH που θέλετε να αγοράσετε, τα στοιχεία της κάρτας σας και τυχόν άλλα δεδομένα που ενδέχεται να σας ζητηθούν!
 • Πού να αποθηκεύσετε το ETH σας είναι μια κρίσιμη απόφαση που πρέπει επίσης να λάβετε. Εάν είστε ενεργός έμπορος, τότε ένα καυτό πορτοφόλι (όπως Εξοδος πλήθους) θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Αν σκοπεύετε να κρατήσετε τον Ether σας, ακολουθήστε τη διαδρομή κρύου πορτοφολιού και επενδύστε ένα Ledger Nano S ή Τρέζορ.

Κάναμε μια ερώτηση στην αρχή αυτού του οδηγού, τι είναι το Ethereum; Λοιπόν, η πραγματική απάντηση είναι, Το Ethereum είναι οτιδήποτε θέλετε. Είτε θέλετε εμπόριο Ether ή δημιουργήστε ένα ολοκαίνουργιο dApp, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες! Λοιπόν, ξεκινήστε, μάθετε Ethereum και σκεφτείτε μεγάλο. Το μέλλον ξεκινά τώρα!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map