Ένας οδηγός για τον τρόπο αγοράς του Ethereum

Πώς να αγοράσει Αιθέριο?

Είναι η ερώτηση που όλοι ρωτούν από τότε που το Ethereum ξεκίνησε από 8 $ στις αρχές του 2017 στο πάνω από 1.000 $ μέχρι το τέλος του 2017.

Είτε γνωρίζετε ήδη για λίγο κρυπτονομισματα ή δεν γνωρίζετε τίποτα για το θέμα, Αυτός ο οδηγός είναι το μέρος για να ξεκινήσετε. Θα σας δώσει μια καλή κατανόηση των διαφορετικών πλατφορμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε Αιθέρας (Νόμισμα Ethereum) και πώς να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για εσάς.

Το Crypto είναι νέο, συνεχώς μεταβαλλόμενο και μακριά από το απλό. Τα καλά νέα είναι: Θα το κάνω απλό! Πριν σας διδάξω πώς να αγοράσετε Ethereum, ωστόσο, θα σας εξηγήσω πώς λειτουργεί το Ethereum. Είναι πολύ περισσότερο από το ψηφιακό χρήμα – το Ethereum αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων.

Λάβετε υπόψη ότι, είτε είναι συναλλαγές κρυπτογράφησης ή απλά επενδύοντας στην Ether, πάντα να βεβαιώνεστε ότι χρησιμοποιείτε μόνο τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εκεί έξω.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Τι είναι το Ethereum?

Για να καταλάβετε το Ethereum, πρέπει πρώτα να το καταλάβετε η τεχνολογία χρησιμοποιεί. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι γνωστή ως «μπλοκ αλυσίδας“. Αυτό απαιτεί κάποια έρευνα, γι ‘αυτό προτείνω να διαβάσετε το δικό μας "Εξήγησε το Blockchain" οδηγός. Αν δεν έχετε χρόνο, ακολουθεί μια σύντομη εξήγηση.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Για να το θέσω απλά, ένα blockchain είναι μια παγκόσμια βάση δεδομένων που είναι κοινόχρηστη και λειτουργεί από πολλούς υπολογιστές. Αυτοί οι υπολογιστές ονομάζονται “κόμβοι”. Οι κόμβοι συνεργάζονται σε μια ομάδα για τη μεταφορά πληροφοριών στη βάση δεδομένων και την επαλήθευσή τους χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση (κωδικός ασφαλείας).

Πώς να αγοράσετε Ethereum: ένα κέρμα ETH σε μια εξέδρα εξόρυξης.

Καθώς η βάση δεδομένων κοινοποιείται από πολλούς διαφορετικούς κόμβους, δεν θα τερματίζεται εάν ένας από τους κόμβους αποτύχει, σπάσει ή παραβιαστεί. Αυτό είναι γνωστό ως ον αποκεντρωμένη, έννοια δεν λειτουργεί από ένα κέντρο, αλλά πολλά.

Για παράδειγμα, μερικές φορές, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο και διακόπτεται, αυτό σημαίνει ότι ο διακομιστής τους είναι μια κεντρική τοποθεσία. Με το blockchain, δεν υπάρχει ποτέ διακοπή λειτουργίας! Με διαφορετικούς κόμβους που λειτουργούν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, δεν μπορεί να συντριβεί. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες κοινοποιούνται παντού, όχι μόνο σε ένα μέρος! Ως εκ τούτου, αποκεντρωμένη.

Πώς χρησιμοποιεί το Ethereum αυτήν την τεχνολογία?

ΕΠΟΜΕΝΟ την επιτυχία του Bitcoin (η πρώτη μεγάλη χρήση της τεχνολογίας blockchain), το Ethereum κυκλοφόρησε το 2015. Είναι γνωστό ως “Blockchain 2.0”, το Ethereum βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας του blockchain με την εισαγωγή του έξυπνες συμβάσεις.

Ένα έξυπνο συμβόλαιο είναι σαν μια υπόσχεση που δεν μπορεί να παραβιαστεί: Μόλις τεθεί σε εφαρμογή, δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό παρέχει έναν πολύ πιο ασφαλή τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Πώς λειτουργεί μια έξυπνη σύμβαση?

Ας υποθέσουμε ότι ο εργοδότης σας είναι ενημερωμένος με την τεχνολογία και θέλει να σας πληρώσει στο Ether. Ο εργοδότης θα δημιουργήσει ένα έξυπνο συμβόλαιο που θα πει στο Ethereum blockchain πληρώνετε το μισθό σας σε Ether στις 15 κάθε μήνα. Όπως μπορείτε να δείτε, τα έξυπνα συμβόλαια σάς επιτρέπουν να προγραμματίζετε / αυτοματοποιείτε συναλλαγές στο blockchain.

Τώρα, ας φανταστούμε να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο συμβόλαιο. Εάν πληρώσετε το ποσό Ether που απαιτείται για το αυτοκίνητο (αποστέλλοντάς το στο έξυπνο συμβόλαιο), τότε η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου αποστέλλεται αυτόματα σε εσάς χρησιμοποιώντας το blockchain. Στη συνέχεια, αυτή η συναλλαγή επαληθεύεται από όλους τους άλλους κόμβους σε όλο τον κόσμο και προστίθεται στο blockchain. Είναι ένας πολύ ασφαλέστερος τρόπος για να κάνετε επιχειρήσεις.

Τι είναι τόσο υπέροχο για ένα έξυπνο συμβόλαιο?

Έξυπνες συμβάσεις εξαλείψει την ανάγκη για τρίτους σε πολλά διαφορετικά σενάρια συναλλαγών! Στα παραδείγματα που μόλις ανέφερα, θα βασίζατε κανονικά σε τρίτο μέρος.

Στο παράδειγμα του εργοδότη, θα βασίζατε σε μια τράπεζα για να μεταφέρετε τον μισθό / τα χρήματα στο λογαριασμό σας την ημέρα που θα πληρωθείτε (η «ημέρα πληρωμής»). Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιώντας το έξυπνο συμβόλαιο, δεν χρειάζεστε τράπεζα για την επεξεργασία της συναλλαγής σας – το έξυπνο συμβόλαιο λέει στο blockchain να επεξεργαστεί (αποστολή, επαλήθευση κ.λπ.) τη συναλλαγή στην ημέρα πληρωμής σας.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: ένα κέρμα ETH στο έδαφος.

Στο παράδειγμα του αυτοκινήτου, θα βασίζατε συνήθως σε μια αντιπροσωπεία και έναν μεσίτη αυτοκινήτων. Με έξυπνα συμβόλαια, δεν υπάρχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή μεσίτης για να πληρώσετε αμοιβή!

Πρόσθετη σημείωση: Εάν εργαζόσασταν στο εξωτερικό, η τράπεζα θα χρεώνει στον εργοδότη σας πολλά τέλη για να σας πληρώσει. Η επεξεργασία της πληρωμής θα διαρκέσει 3+ ημέρες. Με έξυπνα συμβόλαια, είναι σχεδόν άμεσο και ο εργοδότης σας δεν έχει τράπεζα / τρίτο μέρος στο οποίο να πληρώσει αμοιβή. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα και λόγος για τη χρήση έξυπνων συμβάσεων!

Το καύσιμο που τα εξουσιάζει όλα

Λοιπόν, ξέρετε τι έξυπνες συμβάσεις είναι τώρα. Γνωρίζετε ότι το Ethereum είναι η πλατφόρμα / blockchain που τα χρησιμοποιεί. Αλλά τι είναι αυτό που τα εξουσιάζει όλα; Αυτοί οι «κόμβοι» πρέπει να χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα, σωστά; Ποιος πληρώνει για αυτό?

Λοιπόν, εδώ σας παρουσιάζω Αιθέρας (ETH). είναι Το νόμισμα του Ethereum. Είναι το αέριο που τροφοδοτεί τα πάντα. Στην πραγματικότητα, ονομάζεται αέριο όταν το χρησιμοποιούμε για συναλλαγές στο Ethereum.

Οι κόμβοι που τρέχουν Ethereum πληρώνονται στο Ether για την εργασία τους. Αυτό πληρώνει το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας τους, και τους κάνει επίσης κέρδος. Αυτή η διαδικασία αναφέρεται ως εξόρυξη.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: διαφορετικά νομίσματα κρυπτογράφησης.

Λόγω της ζήτησης για Ether, είναι πολύ υγρό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε μετρητά (νομίσματα fiat, δηλ. USD, EUR, JPY κ.λπ.). Επίσης, λόγω της ζήτησής του, η τιμή του Ether έχει αυξηθεί πολύ, έτσι εκατομμύρια άνθρωποι επενδύουν σε αυτό.

Παρόλο που γνωρίζετε για τον Ether και τη ζήτησή του, εξακολουθεί να προκαλεί σύγχυση, σωστά; Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθείτε να αναρωτιέστε γιατί και πώς να αγοράσετε το Ethereum. Ας πάμε λοιπόν σε αυτό.

Γιατί να αγοράσω Ethereum?

Εάν αναρωτιέστε “πρέπει να αγοράσω το Ethereum;”, ίσως πρέπει να αναρωτηθείτε “γιατί δεν πρέπει να αγοράσω το Ethereum;”. Είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο και υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτό.

Ο κόσμος μας λειτουργεί αυτήν τη στιγμή ένα κεντρικό μοντέλο. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες, τα επιτόκια και οι φόροι ελέγχονται από ένα κεντρικό σημείο (δηλαδή τράπεζες και κυβερνήσεις). Η Ethereum και οι έξυπνες συμβάσεις της παρέχουν ένα νέο μοντέλο – ένα αποκεντρωμένο μοντέλο. Είναι σημαντικό για τους επενδυτές και τις επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε αυτό το νέο μοντέλο, καθώς θεωρείται από πολλούς ως το μέλλον.

Η τιμή του Ethereum έχει αυξηθεί πολύ από τότε που δημιουργήθηκε. Την 1η Ιανουαρίου 2017, ο 1 Ether άξιζε μόλις 8,24 $. Μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2018, ο 1 Ether άξιζε 747,52 $. Πρόκειται για αύξηση άνω του 9.000%!

Πώς να αγοράσετε Ethereum: ένα κέρμα ETH κοντά σε ένα πληκτρολόγιο.

Ενώ ο Ether δεν ήταν η πρώτη κρυπτογράφηση, έμαθε από τα λάθη εκείνων που προηγήθηκαν. Για παράδειγμα, πραγματοποιούνται οι συναλλαγές του Bitcoin πάνω από δέκα λεπτά επεξεργάζομαι. Ωστόσο, οι συναλλαγές της Ethereum μπορεί να διαρκέσουν μόλις δευτερόλεπτα επεξεργάζομαι.

Επειδή η Ethereum και τα έξυπνα συμβόλαιά της αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου αφαιρώντας τρίτα μέρη, η τιμή είναι δύσκολο να βάλεις μια τιμή. είναι πολύ ασταθές (η τιμή αλλάζει πολύ κάθε μέρα) βραχυπρόθεσμα. Η γενική μακροπρόθεσμη πρόβλεψη, ωστόσο, είναι ότι η αξία του Ethereum θα συνεχίσει να αυξάνεται καθώς γίνεται όλο και πιο δημοφιλές κάθε χρόνο.

Όταν ο κόσμος χρησιμοποιεί το Ethereum για τον κύριο σκοπό του (να αφαιρέσει τρίτα μέρη), τότε θα μάθουμε πόσο πραγματικά αξίζει το Ethereum. Ωστόσο, η αγορά και πώληση Ether και άλλων κρυπτονομισμάτων είναι ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

Έτσι, τώρα που καταλαβαίνετε γιατί οι άνθρωποι επενδύουν στο Ethereum, πώς αγοράζετε το Ethereum?

Πώς να αγοράσετε Ethereum σε τρία εύκολα βήματα

Τώρα, με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και αδιαμφισβήτητα, ας προχωρήσουμε στη συζήτηση πώς να αγοράσετε το Ethereum. Μπορεί πραγματικά να γίνει με λίγα απλά βήματα!

Βήμα 1: Αποκτήστε ένα ψηφιακό πορτοφόλι

Καθώς ο Ether είναι ένα ψηφιακό νόμισμα, θα χρειαστείτε κάπου για να το αποθηκεύσετε – ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Ακριβώς όπως ένα κανονικό πορτοφόλι, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά νομίσματα σε αυτό. Όταν επισκέπτεστε άλλες χώρες, μπορεί να μεταφέρετε δολάρια ΗΠΑ, ευρώ και λίρες.

Το ίδιο ισχύει και για το ψηφιακό νόμισμα – μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα ανάλογα με το πορτοφόλι που χρησιμοποιείτε. Για το Ethereum, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε πορτοφόλι συμβατό με Ethereum.

Μπορείς να πάρεις πορτοφόλια που βασίζονται στον Ιστό (διαθέσιμο σε πρόγραμμα περιήγησης), πορτοφόλια λογισμικού (που κατεβάζετε), ή πορτοφόλια υλικού (ένα φυσικό πορτοφόλι που αγοράζετε και συνδέεστε στον υπολογιστή σας μέσω USB).

Πορτοφόλια που βασίζονται στον Ιστό

Αυτή είναι η λιγότερο ασφαλής επιλογή και σας προτείνουμε να μην αποθηκεύσετε ένα ποσό που σημαίνει πολλά για εσάς. Εάν το χρησιμοποιείτε, σας προτείνουμε MyEtherWallet, Ομίχλη και MetaMask.

Όταν πηγαίνετε στο MyEtherWallet, φροντίστε να το κάνετε προσθέστε σελιδοδείκτη στον ιστότοπο στο πρόγραμμα περιήγησής σας για επιπλέον ασφάλεια.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να προσθέσετε σελιδοδείκτη στον ιστότοπο, δείτε την εικόνα στα δεξιά που έχετε τραβήξει από το Google Chrome. Κάντε κλικ στο αστέρι ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο και, στη συνέχεια, θα τοποθετηθεί κάτω από τη γραμμή διευθύνσεών σας όταν ανοίγετε μια νέα καρτέλα.

Λοιπόν τώρα, όταν πας MyEtherWallet, κάντε πάντα κλικ στον σελιδοδείκτη αντί να πληκτρολογείτε στο “MyEtherWallet”!

Πορτοφόλια λογισμικού

Αυτά είναι πορτοφόλια που κατεβάζετε στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο. Προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια από τα πορτοφόλια ιστού. προτείνω Εξοδος πλήθους και Τζαξ.

Το Exodus δεν είναι διαθέσιμο σε κινητά, αλλά έχει ένα φανταστικό σχέδιο και είναι εύκολο στη χρήση. Συνιστώ το Jaxx για αυτό εξαιρετική εφαρμογή για κινητά! Ένα άλλο καλό πράγμα για το Exodus και το Jaxx είναι ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε από ένα κρυπτογράφηση σε άλλο. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε τον Ether σε Bitcoin.

Πορτοφόλια υλικού

Η άλλη επιλογή είναι να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού. Τα πορτοφόλια υλικού είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αποθήκευσης του Ether και άλλων κρυπτονομισμάτων.

Είναι μικρές ηλεκτρονικές συσκευές που συνδέονται στον υπολογιστή σας μέσω USB. Το crypto σας θα εξακολουθεί να αποθηκεύεται στο blockchain και σε έναν online λογαριασμό, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό χωρίς το πορτοφόλι του υλικού σας. Εφόσον διατηρείτε το πορτοφόλι του υλικού σας ασφαλές, δεν μπορείτε να κάνετε εισβολή!

Για πορτοφόλια υλικού, προτείνω ΨΥΚΤΙΚΗ και Καθολικό Nano S.

Όποιο πορτοφόλι και αν επιλέξετε, θα έχετε μια διεύθυνση ETH μόλις δημιουργήσετε, κατεβάσετε ή αγοράσετε το πορτοφόλι σας. Όταν αγοράζετε το Ethereum, αυτή είναι η διεύθυνση όπου θα το στείλετε.

Βήμα 2: Αγοράστε Ethereum

Τα ψηφιακά νομίσματα είναι μια ανοιχτή αγορά, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο αγοράς του Ether. Αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας με όποιον τρόπο προτιμάτε.

Σημείωση: Για όσους δεν είναι λίγο επενδυτές, το “χαρτοφυλάκιο” σας είναι η συλλογή των επενδύσεών σας.

Για να μάθετε πώς να αγοράσετε Ethereum, πρέπει πρώτα να ξέρετε πού να αγοράσετε το Ethereum. Μπορείτε να αγοράσετε το Ether από πολλές διαφορετικές ανταλλαγές (διαδικτυακές πλατφόρμες). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Αλλαγή μορφής για να μετατρέψετε άλλα κρυπτονομίσματα σε Ether ή να αγοράσετε από άλλο άτομο που χρησιμοποιεί ΤοπικόEthereum.

Για να αγοράσετε Ether χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat (USD, GBP, EUR, JPY κ.λπ.), θα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό σε ένα από τα ακόλουθα χρηματιστήρια. Σε καθένα από αυτά, μπορείτε αγοράστε Ethereum με πιστωτική κάρτα και τραπεζικό έμβασμα.

Νομισματική βάση

Το Coinbase είναι η πιο δημοφιλής ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων και είναι επίσης το πιο φιλικό προς τον χρήστη. Είναι τόσο απλό όσο η λήψη της εφαρμογής ή η επίσκεψη στον ιστότοπο.

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά στο Coinbase και είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους αγοράς Ethereum. Ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμο σε κάθε χώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη δική σας.

Οι χρεώσεις της Coinbase είναι 1,49% – 3,99%. Η χρέωση είναι διαφορετική για κάθε μέθοδο πληρωμής – τα τέλη χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας είναι υψηλότερα από τα τέλη τραπεζικής μεταφοράς.

Πώς να αγοράσετε Ethereum με Coinbase:

1. Πρώτα, ανοίξτε έναν λογαριασμό Coinbase. Απλά πηγαίνετε στο τον ιστότοπο του Coinbase, κάντε κλικ στην «εγγραφή» και πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας στα απαιτούμενα πλαίσια.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Coinbase πρώτη σελίδα.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα εισερχόμενά σας και βρείτε το email που σας έστειλε η Coinbase. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο και συνδεθείτε στο Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, πρέπει να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στην επιλογή “αποστολή κωδικού”. Το Coinbase θα σας στείλει ένα SMS με κωδικό. Εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στο πλαίσιο του Coinbase.

4. Τώρα που έχετε εγγραφεί, προσθέστε το μέθοδος πληρωμής. Επιλέξτε από χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα.

5. Επιλέξτε «Αγορά / Πώληση» δίπλα στο «Ether» και επιλέξτε / εισαγάγετε το ποσό του Ether που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να πληρώσετε με USD, GBP ή EUR.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: αγορά και πώληση Ethereum στο Coinbase.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά ETH”.

CEX.io

Το CEX.io είναι μια άλλη εύχρηστη ανταλλαγή, αν και ο ιστότοπος είναι απλούστερος από την εφαρμογή. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του CEX.io είναι ότι είναι διαθέσιμο σε περισσότερες χώρες από ό, τι είναι το Coinbase.

Πώς να αγοράσετε το Ether με το CEX.IO:

1. Εγγραφείτε για λογαριασμό CEX.IO: κάντε κλικ στην επιλογή «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του CEX.io. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας στα απαιτούμενα πλαίσια ή κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση με Facebook” εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να εγγραφείτε.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Σύνδεση στο λογαριασμό CEX.IO.

2. Ανοίξτε τα εισερχόμενα email σας και βρείτε το email που σας έστειλε το CEX.IO. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο email προς Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Επιβεβαίωση email Cex.io.

3. Στη συνέχεια, το CEX.IO θα σας ζητήσει να το ενεργοποιήσετε έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για να διατηρηθεί ο λογαριασμός σας ασφαλής.

4. Στην επόμενη σελίδα θα εμφανίζεται το μήνυμα “Αγορά BTC” όταν φτάσετε για πρώτη φορά. Κάντε κλικ στο «BTC» και θα δείτε ένα μενού. Από το μενού, επιλέξτε “ETH”.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Αγορά κρυπτονομισμάτων με VISA ή Mastercard.

5. Δίπλα στο “Αγορά ETH”, θα δείτε “Για USD”. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό νόμισμα fiat, κάντε κλικ στο “USD” και θα δείτε ένα άλλο μενού. Στο μενού, επιλέξτε EUR ή GBP. Αυτά είναι σήμερα τα μόνα νομίσματα fiat που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε το Ether στο CEX.io – ίσως να το ενημερώσουν!

Πώς να αγοράσετε Ethereum: αγορά κρυπτονομισμάτων με διαφορετικά νομίσματα.

6. Επιλέξτε / εισαγάγετε το ποσό Ethereum που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “ΑΓΟΡΑ”.

Κοινμάμα

Το Coinmama κυκλοφόρησε το 2013 πολύ φιλικός για αρχάριους. Μπορείτε να αγοράσετε μόνο Ether και Bitcoin, αλλά έχει χαμηλές χρεώσεις και δέχεται χρεωστική / πιστωτική κάρτα & τραπεζική μεταφορά. Σημείωση: Η Coinmama δέχεται μόνο USD και EUR.

Πώς να αγοράσετε το Ether με το Coinmama:

1. Εγγραφείτε στο Coinmama: μεταβείτε στο την αρχική σελίδα του Coinmama και θα δείτε μια φόρμα παρακάτω «Εγγραφή» στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πληκτρολογήστε / εισαγάγετε τα στοιχεία σας στα πλαίσια της φόρμας. Κάντε κλικ στο «Εγγραφή». Ανοίξτε τα εισερχόμενά σας και βρείτε το email που σας έστειλε η Coinmama. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στο email προς Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: εγγραφή στο Coinmama.

2. Τώρα που έχετε εγγραφεί, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Coinmama. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στην καρτέλα “Επαλήθευση του λογαριασμού σας” και επαληθεύστε τον εαυτό σας: πρώτα, κάντε κλικ στην επιλογή “Ο λογαριασμός μου” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Επαλήθευση του λογαριασμού μου” στα αριστερά. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και συμπεριλάβετε την ταυτότητά σας.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Επαλήθευση λογαριασμού στο Coinmama.

3. Στην επόμενη σελίδα, θα χρειαστεί μεταφορτώστε αντίγραφα του μπροστινού και του πίσω μέρους του διαβατηρίου σας ή της εθνικής ταυτότητας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί με το “Coinmama” γραμμένο πάνω του με τη σημερινή ημερομηνία. Το Coinmama παρέχει το παρακάτω παράδειγμα, ώστε να μπορείτε να το αποκτήσετε σωστά.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Οδηγίες για τον τρόπο επαλήθευσης της ταυτότητας στο Coinmama.

4. Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες σας, επισυνάψτε τις στη διαδικτυακή φόρμα και κάντε κλικ στην επιλογή «Μεταφόρτωση». Θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα:

Πώς να αγοράσετε Ethereum: Κατάσταση λογαριασμού Coinmama.

5. Παρακαλώ σημειώστε: Θα πρέπει να επαληθεύετε το λογαριασμό σας κάθε φορά που θέλετε να επενδύσετε σε μεγαλύτερα ποσά Ether. Αυτή η πρώτη επαλήθευση θα σας επιτρέψει να αγοράσετε έως 10.000 $. Τα άλλα ποσά φαίνονται σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης.

6. Κάντε κλικ στο “ETHER”. Βρίσκεται στο μενού στην κορυφή του ιστότοπου.

Πώς να αγοράσετε Ethereum: αγορά Ether στο Coinmama.

7. Επιλέξτε / εισαγάγετε το ποσό Ether που θέλετε και κάντε κλικ στην επιλογή “αγορά τώρα”.

8. Κάντε κλικ στην επιλογή “πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέσω Simplex”.

9. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας (αυτό είναι από το πορτοφόλι που δημιουργήσατε στο βήμα 1) στο παρακάτω πλαίσιο «Εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Ethereum» και κάντε κλικ στην επιλογή «Ολοκλήρωση πληρωμής».

10. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία πληρωμής σας στα πλαίσια της οθόνης σας και κάντε κλικ στην επιλογή “Πληρωμή τώρα”.

11. Ο Αιθέρας σας θα σταλεί από το Coinmama στο πορτοφόλι σας. Αυτό μπορεί να χρειαστεί μερικές φορές δευτερόλεπτα, αλλά άλλες φορές – όταν το δίκτυο Ethereum είναι απασχολημένο – μπορεί να χρειαστεί έως και μία ώρα. Όταν το δίκτυο Ethereum είναι πραγματικά, πολύ απασχολημένο, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα. Αυτό είναι ένα ζήτημα στο οποίο εργάζεται το Ethereum.

Βήμα 3: Αποθηκεύστε τον αιθέρα σας

Λοιπόν, αγοράσατε τον Ether σας. Συγχαρητήρια! Τώρα, θα πρέπει να στείλετε τον Ether στο πορτοφόλι στο οποίο δημιουργήσατε βήμα 1. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ πιο ασφαλές για να αποθηκεύσετε τον Αιθέρα σας στο πορτοφόλι σας από ότι είναι σε ανταλλαγή.

Θα σας δείξω πώς να στείλετε τον Ether στο πορτοφόλι σας από το Coinbase και CEX.io. Εάν αγοράσατε το Ether στο Coinmama, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα – ο Ether σας αποστέλλεται κατευθείαν στο πορτοφόλι σας όταν το αγοράζετε.

Αποστολή ETH από Νομισματική βάση

 1. Επιλέξτε «Αποστολή / αίτημα» από το μενού στο επάνω μέρος του ιστότοπου.
 2. Πληκτρολογήστε / εισαγάγετε τη διεύθυνση για το πορτοφόλι σας που δημιουργήσατε στο βήμα 1.
 3. Πληκτρολογήστε / εισαγάγετε το ποσό Ether που θέλετε να στείλετε και κάντε κλικ στην επιλογή “αποστολή χρημάτων”.
 4. Το Coinbase θα σας στείλει ένα SMS με κωδικό. Εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στο πλαίσιο.
 5. Κάντε κλικ στην επιλογή “επιβεβαίωση”.

Αποστολή ETH από CEX.io

 1. Κάντε κλικ στην καρτέλα “FINANCE” στο επάνω μενού.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα μέχρι να δείτε το “ETH”.
 3. Κάντε κλικ στο κουμπί “απόσυρση” που βρίσκεται δίπλα στο “ETH”.
 4. Πληκτρολογήστε / εισαγάγετε το ποσό Ether που θέλετε να στείλετε στο πλαίσιο στα δεξιά. Βρίσκεται παρακάτω «Επιλογή νομίσματος και ποσού».
 5. Πληκτρολογήστε / εισαγάγετε τη διεύθυνση για το πορτοφόλι σας που δημιουργήσατε στο βήμα 1 στο πλαίσιο στο κέντρο της σελίδας. Βρίσκεται παρακάτω “Εισαγάγετε τη διεύθυνση παραλήπτη παρακάτω”.
 6. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ανάληψη”.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε πού και πώς να αγοράσετε το Ethereum. Είτε το έχετε ήδη αγοράσει είτε το σκέφτεστε και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αγοράσετε το Ethereum.

Λοιπόν, εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε, ας χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σε αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

Μέθοδος πληρωμής

Εάν θέλετε να πληρώσετε σε GBP, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Νομισματική βάση καθώς τα άλλα χρηματιστήρια δεν δέχονται GBP. Η Coinmama δέχεται μόνο EUR και USD, αλλά CEX.io δέχεται RUB καθώς και EUR και USD. Έτσι, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε EUR ή USD, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα τρία χρηματιστήρια. Αλλά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το RUB, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το CEX.io!

Τοποθεσία

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, πιθανότατα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Νομισματική βάση ή Κοινμάμα. Αυτό είναι επειδή CEX.io είναι διαθέσιμο μόνο σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ. Εάν ζείτε στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Ιαπωνία ή τη Νότια Αφρική (και πολλές άλλες χώρες στην Ασία και την Αφρική), δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Νομισματική βάση, οπότε θα πρέπει να διαλέξετε Κοινμάμα ή CEX.io.

Συμβουλή: Το Coinmama είναι διαθέσιμο σε κάθε χώρα!

Αμοιβές

Ας συγκρίνουμε τις χρεώσεις της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σε κάθε ανταλλαγή / πλατφόρμα:

Αποφύγετε λοιπόν το Coinmama εάν τα τέλη είναι σημαντικά για εσάς!

Ευκολία στη χρήση

Νομισματική βάση είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη – ο ιστότοπος και η εφαρμογή (διατίθενται σε iOS και Android) είναι και οι δύο πολύ εύκολο στη χρήση.

Κοινμάμα, Ωστόσο, στέλνει τον Ether απευθείας στο πορτοφόλι σας, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Αυτό σας εξοικονομεί ολόκληρο το βήμα 3 στον οδηγό μας!

CEX.io εξακολουθεί να είναι φιλικό προς το χρήστη, αλλά όχι τόσο όσο αυτά τα δύο.

Εκεί το έχεις. Ελπίζω ότι τώρα μπορείτε να λάβετε την απόφασή σας με αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Ethereum. Αν έχετε απορίες, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!

Σημείωση: Με οποιαδήποτε επένδυση, είναι σημαντικό να σκεφτείτε όλους τους κινδύνους. Πρέπει πάντα να κάνουμε τη δική μας έρευνα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map