Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Αυτή είναι μια ερώτηση που οι περισσότεροι από εμάς είχαμε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Τα κρυπτονομίσματα έχουν τράβηξε την προσοχή μας και αρνήθηκε να το αφήσει.

Όπου κι αν πάτε, δεν μπορείτε να αποφύγετε να ακούτε γι ‘αυτά.

Αιθέριο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο. Συζητείται στην τηλεόραση, το Διαδίκτυο, γύρω από ψύκτες νερού στην εργασία και καφετέριες σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτόν τον κρυπτογραφημένο κόσμο, δεν μπορείτε παρά να αναρωτηθείτε: “Πρέπει να αγοράσω Ethereum ή κάποιο άλλο κρυπτογράφηση;”

Αυτή είναι η ερώτηση που στοχεύει να απαντήσει αυτό το σεμινάριο. Ή τουλάχιστον δώστε σας τις πληροφορίες για να αποφασίσετε μόνοι σας.

Σημείωση: Πριν αγοράσετε ETH (μπορείτε να το κάνετε μέσω Νομισματική βάση ή Απλός), βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για να τα αποθηκεύσετε με ασφάλεια. Καθολικό Nano S και Trezor Model T θεωρούνται οι πιο ασφαλείς επιλογές στην αγορά.

Τι είναι το Ethereum?

Το Ethereum είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Είναι ένα πλατφόρμα blockchain. Το Ethereum δημιουργεί το το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κόσμο, Ether (ETH).

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Vitalik Buterin πρότεινε το blockchain Ethereum το 2013. Είναι ένα εργαλείο που μας βοηθά να χτίσουμε αποκεντρωμένη εφαρμογές.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Αυτό θέτει το ερώτημα, “Τι είναι οι αποκεντρωμένες εφαρμογές;”

Απλό, είναι εφαρμογές που εκτελούνται στο blockchain. Αποκεντρωμένη blockchain εφαρμογές είναι πιο δύσκολο να παραβιαστούν από τις παραδοσιακές εφαρμογές. Ακούγεται περίπλοκο, αλλά δεν είναι.

Φανταστείτε, δίνετε σε έναν φίλο $ 1. Για αυτό, σας υπόσχεται αύριο έναν κώνο παγωτού.

Την επόμενη μέρα, ο φίλος σας λέει ότι δεν έχει το παγωτό και δεν μπορεί να το πάρει. Πρέπει να πιστέψεις ότι ο φίλος σου λέει την αλήθεια.


Αργότερα, βλέπετε τον ίδιο φίλο, τρώγοντας έναν παρακμιακό παγωτό χωνάκι. Σου είπε ψέματα. Νιώθεις προδομένος. Όταν τον αντιμετωπίζετε, ο φίλος αρνείται να σας πάρει το λογαριασμό $ 1 την προηγούμενη ημέρα.

Είναι ο λόγος του εναντίον σας.

Αυτή είναι η απλοποιημένη κατάσταση που λύνει το blockchain Ethereum.

Με έξυπνη σύμβαση, δίνεις στον φίλο σου το 1 $ και κάνεις ένα έξυπνο συμβόλαιο. Οι έξυπνες συμβάσεις είναι αυτόματο και συμφωνίες παραβίασης.

Θα λάβετε αυτόματα έναν κώνο παγωτού αύριο, αρκεί ο φίλος σας να έχει ένα και θα λάβει το $ 1 από εσάς. Την επόμενη μέρα, ο κώνος παγωτού εμφανίζεται αυτόματα στο χέρι σας μόλις το αγοράσει ο φίλος. Ακόμα κι αν δεν είχε καμία πρόθεση να σας το δώσει.

Ο φίλος σου δεν μπορώ να κάνω χάος με αυτήν τη συμφωνία. Τα έξυπνα συμβόλαια κρυπτογραφούνται και διατηρούνται σε χιλιάδες καθολικά σε όλο τον κόσμο, που ονομάζεται μπλοκ αλυσίδας.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Ο φίλος σας θα πρέπει να αλλάζει κάθε καθολικό καταγράφοντας τη συμφωνία σας. Είναι πρακτικά αδύνατο. Πολύ καλύτερα από το να βασίζεσαι στην εμπιστοσύνη, σωστά?

Η διατήρηση του blockchain σε λειτουργία απαιτεί πολλά υπολογιστική ισχύς και ηλεκτρισμός. Το blockchain δημιουργεί κρυπτογράφηση για να επιβραβεύει εθελοντές για την εργασία.

Σε περίπτωση που Αιθέριο, ονομάζεται αυτό το νόμισμα Αιθέρας ή ETH. Είναι το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κόσμο, μετά Bitcoin. Το πρώτο βήμα για την απάντηση στο “Θα έπρεπε να αγοράσω Ethereum;” η ερώτηση είναι να γνωρίζουμε τι είναι.

Ωστόσο, για να λάβουμε μια τεκμηριωμένη απόφαση, υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που πρέπει να καλύψουμε, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Πώς εξορύσσεται ο Ether?

Για να διατηρήσετε το blockchain ασφαλές, αυτό κρυπτογραφεί κάθε συναλλαγή που συμβαίνει σε αυτήν. Στη συνέχεια, το blockchain ενημερώνει καθολικά σε όλο τον κόσμο. Το σύστημα καταγράφει κάθε αλλαγή σε μπλοκ. Όταν ένα μπλοκ φτάσει την χωρητικότητά του, το blockchain δημιουργεί ένα άλλο.

Το blockchain κρυπτογραφεί κάθε συναλλαγή. Το παζλ που πρέπει να λύσετε για να φτάσετε στα δεδομένα είναι τόσο δύσκολο που είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε hack.

Μπορείτε να καλέσετε τους ανθρώπους που λύνουν παζλ που κάνουν τους blockchain να λειτουργούν.

Ο αιθέρας εξορύσσεται ως επί το πλείστον χρησιμοποιώντας την GPU (Μονάδα επεξεργασίας γραφικών) και εξειδικευμένες μηχανές ASIC. Οι περισσότερες εργασίες εξόρυξης Ethereum φτάνουν στη βιομηχανική κλίμακα.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Η επίλυση δύσκολων παζλ για να κάνει το Ether απαιτεί από το σύστημά σας να λειτουργεί πάντα με το γκάζι. Κοστίζει πολύ στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Το υλικό φθείρεται πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

Έχετε διαφωνήσει ποτέ για παράλογες τιμές GPU; Τώρα ξέρετε γιατί είναι έτσι. Προσφορά που πέφτει πίσω από τη ζήτηση = ανεβαίνει στα ύψη. Είναι ο καπιταλισμός στα καλύτερά του.

Έτσι, όταν ρωτάτε τον εαυτό σας, «Πρέπει να αγοράσω το Ethereum ή το δικό μου;», η απάντηση είναι πιθανό να είναι Αγόρασέ το. Εκτός αν μπορείτε επενδύστε μια περιουσία στην κατασκευή της εξορυκτικής σας εγκατάστασης.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ταχύτητες συναλλαγής Ethereum

Απολέπιση είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια στην υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain. Περισσότερες συναλλαγές = περιμένετε περισσότερο το blockchain να καλύψει και να τα επεξεργαστεί όλα

Κεντρικοί ανταγωνιστές μπορεί να προσφέρει ταχύτερες συναλλαγές σε σύγκριση με το blockchain.

ο Αιθέριο Το blockchain μπορεί να επεξεργαστεί 15 συναλλαγές; VISA διαδικασίες 45.000.

Προγραμματιστές Ethereum ενεργά ενεργά για την επεκτασιμότητα του blockchain τους πρόβλημα. Ο Vitalik Buterin, ο συνιδρυτής της Ethereum, πιστεύει ότι το blockchain του θα μπορούσε να φτάσει 1.000.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο κάποια μέρα.

Ασφάλεια Ethereum

Ασφάλεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πώλησης Ethereum.

ο εφαρμογές ενσωματωμένο σε αυτό το blockchain (ονομάζεται dApps ή αποκεντρωμένες εφαρμογές) είναι πολύ πιο ασφαλές και πιο ανθεκτικό στο hack από το λογισμικό που χρησιμοποιείτε τώρα.

Είναι αδύνατο να μπερδευτείς με το καθολικό Ethereum. Με αυτό είπε, το Μπλοκ αλυσίδας Ethereum είχε σκάνδαλα πειρατείας στο παρελθόν λόγω ευπάθειας στις έξυπνες συμβάσεις.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum: Ethereum Classic.

Το πιο διάσημο είναι το DAO hack, όπου μια κακή γραπτή έξυπνη σύμβαση είχε ως αποτέλεσμα ο Ether να ξεπεράσει τον κίνδυνο να κλαπεί.

Για να επιλύσουν το ζήτημα, οι χρήστες του blockchain Ethereum ψήφισαν και άλλαξαν τους κανόνες που διέπουν το σύστημα.

Έκανε ένα «σκληρό πιρούνι» και χώρισαν το σύστημα Ethereum σε δύο ανταγωνιστικά συστήματα, Ethereum και Ethereum Classic.

Το blockchain μεγάλωσε από τότε, πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν: «Πρέπει να αγοράσω το Ethereum;» και οι περισσότεροι απάντησαν ΝΑΙ!

Η απάντηση στην ερώτηση, “Πρέπει να αγοράσω το Ethereum;” είναι “Ίσως, εξαρτάται.” Εσύ πρέπει να μάθω περισσότερα πριν βγείτε (ή online σε αυτήν την περίπτωση) και αποφασίσετε να το κάνετε.

Η επόμενη ενότητα θα σας βοηθήσει να λάβετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση.

Είναι τώρα καλή στιγμή για να αγοράσετε Ethereum?

Η απάντηση στην ερώτηση, “Πρέπει να αγοράσω το Ethereum;” είναι συχνά ναι. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και γνωστά κρυπτονομίσματα στον κόσμο.

Αλλά.

Είναι πολύ πιο δύσκολο να απαντήσω σε μια πιο προηγμένη ερώτηση, “Πρέπει να αγοράσω το Ethereum τώρα;” Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να κρίνετε μόνοι σας.

Πρόσφατες αλλαγές τιμών Ethereum

Τιμή ETH είναι επί του παρόντος 362,27 $.

Ωστόσο, όταν τελειώσω αυτήν την ενότητα, το Η τιμή ETH θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική. Γι ‘αυτό είναι δύσκολο να απαντήσω στην ερώτηση “Πρέπει να αγοράσω Ethereum τώρα” με ένα σαφές “Ναι”.

Η προσφορά και η ζήτηση ελέγχουν την τιμή της Ether, όπως όλα τα άλλα στον κόσμο.

Εάν περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν Ether από ό, τι υπάρχουν πωλητές, η τιμή αυξάνεται. Εάν περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να πουλήσουν τον Αιθέρα από ό, τι υπάρχουν αγοραστές, η τιμή μειώνεται.

Στο αρχή του έτους, ο Η τιμή ETH ήταν 128 $, τότε, σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα αυξήθηκε κατά περίπου 100% και το ETH αξίζει περίπου 255 $. Ακολούθησε ξαφνική πτώση και η τιμή ETH άρχισε να αυξάνεται ξανά. Επί του παρόντος, η τιμή ETH είναι 362 $, ωστόσο, στην αρχή του Σεπτέμβριος 2021, αξιζε 480 $.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Πηγή: Coindesk.

Όπου κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι ένα σημάδι ότι όλοι πρέπει να πετάξουν (πουλάνε) τον Αιθέρα τους, άλλοι θα το βρίσκουν μια εξαιρετική στιγμή να επενδύσουν σε αυτό το νόμισμα.

Εάν πιστεύετε ότι η τιμή της κρυπτογράφησης ETH θα συνεχίσει να αυξάνεται και αποφασίσετε να την αγοράσετε, πρέπει να θυμάστε φυλάξτε τα σε ασφαλή πορτοφόλια, όπως Καθολικό Nano S και Trezor Model T.

Θα μάθετε σχετικά με την επένδυση στο Ethereum blockchain αργότερα.

Πώς μπορώ να βρω τις πρόσφατες αλλαγές στο Ethereum?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ελέγξετε την τιμή του Ether τον εαυτό σας και δείτε πώς αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Υπάρχει ethereumprice.org, CoinDesk, CoinMarketCap και πολλά άλλα. Βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Πολλά κρυπτονομίσματα εργαλεία παρακολούθησης τιμών μπορεί να δείξει την τιμή του Ether σε πραγματικός χρόνος.

Μπορούν επίσης να σας δείξουν ένα γράφημα πώς άλλαξε την τελευταία ημέρα, εβδομάδα, μήνα, έξι μήνες ή ακόμα και ένα χρόνο. Τα εργαλεία που συνδέσαμε παραπάνω σίγουρα μπορούν.

Πώς αποφασίζω αν πρέπει να αγοράσω Ethereum τώρα?

Η απάντηση στην ερώτηση, “Πρέπει να αγοράσω το Ethereum τώρα;” είναι “Ναι”, αν πιστεύετε στις αρχές πίσω από το νόμισμά του, Ether.

Όταν ρωτήθηκε, «Πρέπει να αγοράσω το Ethereum τώρα;», πολλά Απαισιόδοξοι Ethereum πες ότι δεν αξίζει τον κόπο. Σύμφωνα με αυτούς, είναι καλύτερο να αποκτήσετε μικρότερα νομίσματα. Περιμένουν να πάρουν αυτά τα μικρότερα νομίσματα στη μη τράπεζα όταν ανατιναχτούν σε αξία. Οι απαισιόδοξοι έχουν ένα σημείο σε ορισμένα από τα επιχειρήματά τους. Επικρίνουν την αργή ταχύτητα συναλλαγών Ethereum και την αύξηση της προσφοράς.

Οι λάτρεις του Ethereum επισημαίνουν τη δήλωση του Vitalik Buterin ότι είναι καλή ιδέα να μειωθεί η έκδοση Ether στο μηδέν εγκαίρως. Θα ήταν σταματήστε να αυξάνεται η προσφορά Ether και αυξήστε την τιμή. Λόγω της προσφοράς & ζήτηση. Το blockchain Ethereum είναι βελτιώθηκε σταθερά, με πολλούς πόρους που ρίχνονται στα προβλήματά του.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Για να απαντήσω στο ουσιαστικό ερώτημα του “Πρέπει να αγοράσω το Ethereum τώρα;” για τον εαυτό σας, σκεφτείτε το σαν ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πολλά υποσχόμενο, αλλά απολύτως αναπόδεικτο αρχάριο για την ομάδα σας. Μπορεί να γίνει LeBron James στο μέλλον ή να τραυματιστεί και να μην φτάσει ποτέ στις δυνατότητές του. Αυτά είναι τα πολλά υποσχόμενα μικρότερα νομίσματα, το «επόμενο Ethereum».

Ή.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα αποδεδειγμένος βετεράνος με ομάδα προσωπικών προπονητών που τον βοηθούν να βελτιώνεται κάθε μέρα, παρόλο που η διαφημιστική εκστρατεία έχει μειωθεί. Με άλλα λόγια, το Ethereum.

Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. η απόφαση εξαρτάται τελικά από εσάς.

Ποια αγοράζω: Bitcoin εναντίον Ethereum?

Εάν έχετε ακούσει για άλλα νομίσματα εκτός από το Ethereum, όπως το Bitcoin, μπορεί να αναρωτηθήκατε: “Πρέπει να αγοράσω Bitcoin ή Ethereum;”

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

Τι είναι το Bitcoin?

Όπως και ο Ether, Bitcoin είναι ένα κορυφαία κρυπτογράφηση. Είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε ποτέ.

Satoshi Nakamoto, ένα ανώνυμο άτομο ή ομάδα, δημιούργησε το Bitcoin το 2009.

Από την αρχή, ήταν ανοιχτού κώδικα, που σημαίνει ότι όλοι μπορούν να δουν τον κωδικό του. Το Bitcoin κατέχει το ρεκόρ για το η υψηλότερη τιμή κρυπτογράφησης που έχει καταγραφεί ποτέ, ακριβώς κάτω των 20.000 $. Από εκείνη την τρελή στιγμή, η τιμή έχει μειωθεί. Του περίπου 8,9k $ τη στιγμή της γραφής.

Η τιμή θα μπορούσε να γείρει την απάντησή σας στο δίλημμα Πρέπει να αγοράσω Bitcoin ή Ethereum και στις δύο πλευρές. Εάν μισείτε κλάσματα αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε αρκετά για να αγοράσετε ένα ολόκληρο Bitcoin, το Ethereum θα πρέπει να είναι η επιλογή σας.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Bitcoin και του Ethereum?

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Ethereum και Bitcoin είναι η σκοπός των δύο νομισμάτων.

Bitcoin έγινε αντικαταστήστε τα πραγματικά χρήματα, ενώ Αιθέριο δημιουργήθηκε για να βοηθήστε τους ανθρώπους να αναπτύξουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) με προσαρμοσμένες έξυπνες συμβάσεις.

Και οι δύο blockchain δημιουργούν κρυπτογράφηση (Bitcoin και Ether) για να αποζημιώσουν τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά για να τους εξασφαλίσουν.

Ενώ μπορείτε να πληρώσετε για πράγματα με τον Ether, το blockchain Ethereum αναπτύχθηκε με γνώμονα διαφορετικούς στόχους.

Ταχύτητα συναλλαγής είναι μια ακόμη διαφορά μεταξύ Ethereum και Bitcoin.

Ενώ Αιθέριο θα μπορούσε να χειριστεί 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (και ο Vitalik Buterin λέει ότι μπορεί να φτάσει 1 εκατομμύριο ανά δευτερόλεπτο κάποια μέρα), Bitcoin αιωρείται περίπου 7.

Το δίλημμα

Όταν αναρωτιέστε, «Πρέπει να αγοράσω Bitcoin ή Ethereum“, σκεφτείτε αυτά τα πράγματα για να βρούμε μια απάντηση:

  • Το Bitcoin προορίζεται για πληρωμή, το Ethereum είναι για έξυπνα dApps.
  • Το Bitcoin είναι σχεδόν τρεις φορές ακριβότερο, αλλά και το πιο γνωστό κρυπτογράφηση στον κόσμο.
  • Και οι δύο δεν είναι πολύ γρήγοροι να κινηθούν λόγω προβλημάτων κλιμάκωσης.
  • Ποια χρήση της τεχνολογίας blockchain σας προσελκύει περισσότερο; Ελευθερωμένο νόμισμα ή ασφαλείς εφαρμογές?

Η απάντησή μου στο δίλημμα «Πρέπει να αγοράσω Bitcoin ή Ethereum» είναι το τελευταίο, επειδή βρίσκω πολύ έξυπνα συμβόλαια. Τι γίνεται με εσένα?

Τι γίνεται με το Litecoin εναντίον Ethereum?

Τι είναι το Litecoin?

Όταν αναρωτιέστε, “Πρέπει να αγοράσω Litecoin ή Ethereum;”, ρωτάτε τι είναι πιο πολύτιμο για εσάς:

  • Έξυπνες συμβάσεις

ή

  • Φθηνότερη και γρηγορότερη (τουλάχιστον Bitcoin) πληρωμή

Γιατί το λέμε αυτό;?

Ακόμη και Τσάρλι Λι, ο δημιουργός του Litecoin, παραδέχεται ότι είναι ένας κλώνος του Bitcoin με τους περισσότερους τρόπους. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το Litecoin έγινε, ναι, το μαντέψατε, ελαφρύτερη έκδοση του Bitcoin.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum: ένα Litecoin σε μαύρο πληκτρολόγιο.

Λόγω κάποιου τεχνικού αρλούμπες που περιλαμβάνει το Αλγόριθμος Scrypt, που χρησιμοποιείται για την εξόρυξη Litecoin, είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο να ορυχείο μόνο από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Bitcoin.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Litecoin και Ethereum?

ο διαφορά μεταξύ Litecoin και Ethereum είναι το ίδιο όπως ήταν σύγκριση με το Bitcoin: σκοπός.

Η απάντηση στην ερώτηση “Πρέπει να αγοράσω Litecoin ή Ethereum;” παραμένει το ίδιο, εκτός εάν Ο σκοπός της Litecoin χτυπά πιο κοντά στο σπίτι για εσάς από το Bitcoin ή το Ethereum.

Bitcoin δύο μεγαλύτερα αδυναμίες– η αργή ταχύτητα συναλλαγής και η τιμή – μειώνονται σημαντικά με το Litecoin.

Litecoin είναι πολύ φτηνότερο από το Bitcoin, το κόστος περίπου 48 $ ανά κέρμα. Η ταχύτητα συναλλαγών Litecoin και Ethereum είναι επίσης κοντά μεταξύ τους, αφαιρώντας αυτό το μειονέκτημα.

Λοιπόν, τι γίνεται με αυτό?

Αιθέριο βασίζεται στην ιδέα του έξυπνες συμβάσεις που επιτρέπουν τη δημιουργία του έξυπνη σύμβαση dApps (αποκεντρωμένες εφαρμογές). Litecoin προορίζεται να είναι αναπτήρας, γρηγορότερα και πιο φθηνα εναλλακτική λύση για το Bitcoin, χρησιμοποιείται για την πληρωμή χρημάτων και τελικά αντικαθιστά πραγματικά χρήματα.

Όταν ρωτάτε, «Πρέπει να αγοράσω Litecoin ή Ethereum;», απαντώ:

Ποια ιδέα σε προσελκύει περισσότερο, μικρές πληρωμές χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα ή ασφαλείς εφαρμογές? Εάν πρόκειται για πληρωμές, πηγαίνετε με το Litecoin. Εάν είναι αποκεντρωμένες εφαρμογές, επιλέξτε Ethereum.

Τι γίνεται με την επένδυση στο Ethereum?

Συζητήσαμε προηγουμένως την αγορά κρυπτονομισμάτων, προσπαθώντας να σας βοηθήσουμε να βρείτε την απάντηση σε ερωτήσεις όπως “Πρέπει να αγοράσω Ethereum τώρα;”, Πρέπει να αγοράσω Bitcoin ή Ethereum; “και” Πρέπει να αγοράσω Litecoin ή Ethereum; “.

Δεν μιλήσαμε για το τι πρέπει να κάνετε με αυτό μόλις το έχετε.

Με μεγάλη πλειοψηφία, οι περισσότερες πωλήσεις κρυπτονομισμάτων συμβαίνουν για επενδυτικοί λόγοι. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ακούσει ιστορίες για άτομα που πήδηξαν Hype τρένο Bitcoin νωρίς και έγινε εκατομμυριούχος στα 19.

Πριν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας και ενώ εξακολουθείτε να ρωτάτε, “Πρέπει να επενδύσω στο Ethereum ή σε κάποιο άλλο κρυπτογράφηση;” αντί να μας πείτε ότι θα το κάνετε, ας ρίξουμε μια ματιά και να δούμε αν είναι κάτι που ίσως θέλετε να κάνετε.

Τι είναι οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις?

Βραχυπρόθεσμες επενδύσεις, ή αναστροφή, είναι η πράξη της αγοράς κάτι και ελπίζοντας να το πουλήσει σύντομα, για κέρδος.

Είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα. Απαιτεί μια μεγάλη κατανόηση της αγοράς στην οποία εισέρχεστε, αποφασιστικότητα και νεύρα χάλυβα.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι πολύ ασταθής. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές αλλάζουν γρήγορα, συχνά από σημαντικά ποσά. Ένα υπέροχο βραχυπρόθεσμος επενδυτής μπορεί να κερδίσει πολλά χρήματα γρήγορα. Ή χάνετε πολλά χρήματα γρήγορα.

Ας επιστρέψουμε στην κεντρική ερώτηση αυτής της ενότητας, «Πρέπει να επενδύσω στο Ethereum;». Για λόγους σαφήνειας, ας περιορίσουμε το εύρος της επένδυσης στο βραχυπρόθεσμο.

Το Ethereum αξίζει τον κόπο βραχυπρόθεσμες επενδύσεις? Ναί, είναι, εάν μπορείτε να πάρετε το σωστό χρονισμό.

Τι είναι οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις?

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μακροπρόθεσμα επενδύοντας είναι σαν τον βραχυπρόθεσμο ξάδελφό του. Η διαφορά είναι ότι έχει να κάνει μακροπρόθεσμο κέρδος.

Απαιτείται μακροπρόθεσμη επένδυση προσεκτική έρευνα επειδή η κλίμακα της επένδυσής σας είναι συνήθως πολύ μεγαλύτερη. Αυτό το είδος επένδυσης απαιτεί ακόμη περισσότερο θράσος. Είναι πολύ πιο δύσκολο να παρακολουθείτε τις τιμές των κρυπτονομισμάτων που επιλέξατε να πέφτουν, να διατηρούνται για εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια.

Εχεις περισσότερα να χάσετε και περισσότερα να κερδίσετε επενδύοντας επίσης μακροπρόθεσμα.

Προς το παρόν, η καυτή συζήτηση για το Ethereum περιστρέφεται γύρω από αυτό μακροπρόθεσμες προοπτικές του νομίσματος. Το ερώτημα που πρέπει να αναρωτηθείτε τώρα είναι το εξής: «Πρέπει να επενδύσω μακροπρόθεσμα στο Ethereum;». Η απάντηση εξαρτάται από το ποιος πιστεύετε αφού κάνετε κάποια επιπλέον έρευνα στον Ιστό.

Πρέπει να αγοράσω Ethereum; Όλα όσα χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση

Μερικοί άνθρωποι το λένε αυτό Η τιμή του Ether μπορεί να φτάσει τα 0 $ για πρώτη φορά, ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται ότι θα ανακάμψει. Ορισμένοι αναλυτές προβλέπουν ακόμη και ότι η τιμή του Ethereum θα μπορούσε να αυξηθεί στα 1.000 $ μέχρι το τέλος του έτους καθώς οι προγραμματιστές βελτιώνουν την πλατφόρμα και επιλύουν ορισμένα από τα ζητήματα κλιμάκωσης.

Εάν πιστεύετε στο μέλλον της Ethereum, επενδύστε μακροπρόθεσμα σε αυτό το νόμισμα ίσως κάτι που θα θέλατε να κάνετε. Εάν δεν πιστεύετε, μην επενδύετε. Απλό, σωστό?

Λοιπόν, θα έπρεπε να αγοράσω Ethereum?

Ένας από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές στον κόσμο, ο Warren Buffet, συνόψισε την επενδυτική του στρατηγική ως εξής:

«Είναι πολύ καλύτερο να αγοράσεις μια υπέροχη εταιρεία σε καλή τιμή, από μια δίκαιη εταιρεία σε υπέροχη τιμή.»

Ο κ. Buffet ευνοεί επίσης μακροπρόθεσμες επενδυτικές ευκαιρίες, λέγοντας:

“Αγοράστε μόνο κάτι που θα χαρούσατε να κρατήσετε αν η αγορά κλείσει για δέκα χρόνια.”

Με αυτό είπε, ο Warren Buffet δεν πιστεύει ο ίδιος στα κρυπτονομίσματα.

Έτσι, όταν με ρωτάς, “Πρέπει να επενδύσω στο Ethereum;”, μπορώ μόνο να πω ότι η τιμή του Ether έχει πέσει πρόσφατα, οπότε τώρα είναι καλή στιγμή για αγορά, υποθέτοντας ότι το πιστεύετε αυτό Αιθέριο είναι μια υπέροχη κρυπτογράφηση και επενδύετε το ποσό που δεν φοβάστε να χάσετε.

Μιλώντας για την απώλεια κρυπτονομισμάτων, δεν θα θέλατε να συμβεί αυτό επειδή επιλέξατε ένα ανασφαλές πορτοφόλι. Τούτου λεχθέντος, εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα μακροπρόθεσμες επενδύσεις, συνιστάται να πάρετε ένα πορτοφόλι υλικού, όπως Καθολικό Nano S και Trezor Model T.

Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε το ευκολότερος τρόπος αγοράς EthereumΑπλός. Είναι μια ασφαλής επεξεργασία πληρωμών που σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με την πιστωτική σας κάρτα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map