Πρόβλεψη τιμής Ethereum: 2021

Γεια σου, καλώς ήρθατε στο δικό μας Αιθέριο Οδηγός πρόβλεψης τιμής 2021!

Αυτήν τη στιγμή κρατάτε κάποια νομίσματα Ethereum και θέλετε να μάθετε τι ισχύει για το μέλλον; Ή μήπως αναρωτιέστε πόσο ψηλά θα φτάσει το Ethereum το 2021; Σε κάθε περίπτωση, έχω καλύπτονται όλες οι ερωτήσεις σας!

Ενδιαφέρον γεγονός: Γνωρίζατε ότι αν αγοράζατε κέρματα Ethereum αξίας 10 $ στις αρχές του 2016, θα είχαν αξία πάνω από 10.000 $ στο τέλος του 2017!?

Σε αυτόν τον οδηγό πρόβλεψης τιμών Ethereum, θα ξεκινήσω εξηγώντας εν συντομία τι είναι στην πραγματικότητα το έργο Ethereum, σας παρέχει ένα γρήγορη επισκόπηση για αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού προβείτε σε μια πρόβλεψη τιμής.

Μετά από αυτό, εγώ συζητήστε μερικές δημοφιλείς προβλέψεις τιμών που έχουν γίνει από διαφορετικούς αναλυτές. Τότε θα σας δώσω τη γνώμη μου για το αν νομίζω ότι είναι καλή επένδυση ή όχι.

Σημείωση: Αν θέλεις διατηρήστε τα κρυπτονομίσματά σας ασφαλή, πρέπει να επιλέξετε αξιόπιστα πορτοφόλια. Ορισμένες από τις προτεινόμενες επιλογές περιλαμβάνουν Καθολικό Nano S, Trezor Model T και Νομισματική βάση.


Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι πραγματικά το Ethereum!

Τι είναι το Ethereum?

Αιθέριο ήταν ιδρύθηκε το 2015 από έναν Ρώσο-Καναδά προγραμματιστή που ονομάζεται Vitalik Buterin. Είναι ένα πρωτόκολλο blockchain που επιτρέπει σε άτομα από όλο τον κόσμο να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα χωρίς να χρειάζονται τρίτους.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ωστόσο, σε αντίθεση με το Bitcoin, το Ethereum μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από την εκτέλεση οικονομικών συναλλαγών. Έγινε το πρώτο blockchain project που φιλοξένησε κάτι που ονομάζεται έξυπνη σύμβαση τεχνολογία. Ένα έξυπνο συμβόλαιο είναι ένα κομμάτι κώδικα που επιτρέπει στους ανθρώπους να συνάπτουν συμφωνία χωρίς την ανάγκη για μεσάζοντα.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Μόλις συμβούν ορισμένες προϋποθέσεις, το έξυπνο συμβόλαιο είναι σε θέση να μεταφέρετε αυτόματα χρήματα από ένα άτομο σε άλλο. Ακριβώς όπως τα έξυπνα συμβόλαια, κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται ποτέ στο σύστημα Ethereum είναι διαθέσιμη για προβολή στο δημόσιο blockchain, καθιστώντας το δίκτυο διαφανές.

Όσον αφορά την απόδοση, το Ethereum είναι σε θέση να το κάνει επιβεβαιώστε μια κίνηση χρημάτων σε περίπου 16 δευτερόλεπτα. Το blockchain είναι σε θέση να κλιμακώσει το πολύ 15 συναλλαγές το δευτερόλεπτο, κάτι που είναι πολύ λιγότερο από άλλα πρωτόκολλα έξυπνων συμβάσεων, ωστόσο, θα συζητήσω αργότερα τι σκοπεύουν να κάνουν για να αυξήσουν αυτό.

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε τι είναι πραγματικά το Ethereum, στο επόμενο μέρος του οδηγού προβλέψεων για το Ethereum 2021, θα συζητήσω τη σημασία της λήψης οδηγών πρόβλεψης τιμών με προσοχή.

Προειδοποίηση σχετικά με τις προβλέψεις τιμών

Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να μιλήσουμε γρήγορα για μερικά από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανάγνωση της πρόβλεψης τιμών κάποιου άλλου. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον του Ethereum. Ενώ μερικοί άνθρωποι παίρνουν σωστές προβλέψεις, υπάρχουν άλλοι που τις κάνουν λάθος.

Καμία πρόβλεψη δεν μπορεί ποτέ να εγγυηθεί ότι θα γίνει πραγματικότητα γιατί αν ήταν, όλοι θα ήμασταν πολύ πλούσιοι και πλούσιοι! Είναι σημαντικό να φροντίζετε πάντα κάνετε τη δική σας ανεξάρτητη έρευνα και μην επενδύετε ποτέ μόνο επειδή σας αρέσει ο ήχος μιας πρόβλεψης τιμών.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μία από τις πιο ασταθείς βιομηχανίες στον κόσμο, με τις τιμές να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν συχνά χωρίς κανένα σαφή λόγο. Ωστόσο, όταν αναλύω τις προβλέψεις τιμών, νομίζω ότι είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη πραγματικά γεγονότα.

Αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως κανονισμούς, μελλοντικές εξελίξεις, βελτιωμένη τεχνολογία και συνεργασίες. Από την άλλη πλευρά, άλλοι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν ανάλυση γραφήματος για να προβλέψετε το μέλλον, οπότε εξαρτάται από εσάς ποια μέθοδος προτιμάτε να εμπιστεύεστε.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανάγνωση προβλέψεων, το επόμενο μέρος του οδηγού προβλέψεων για το Ethereum 2021 θα συζητήστε μερικές δημοφιλείς προβλέψεις τιμών.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Αγγλος αστυφύλακας Έλλερι

Η πρώτη πρόβλεψη για την οποία ήθελα να σας μιλήσω κυκλοφόρησε από ένα κάλεσε διαδικτυακός αναλυτής Μπόμπι Ούλερι. Το μοντέλο που χρησιμοποιεί η Ullery βασίζεται στην παγκόσμια οικονομία και στην υπόθεση ότι η τεχνολογία blockchain θα παίξει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στο διεθνές εμπόριο.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, Bitcoin και Αιθέριο θα κρατήσει ο καθένας 25% του συνόλου της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων, που προβλέπει θα έχει ένα σύνολο κεφαλαιοποίηση αγοράς 4,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2021.

Κεφαλαιοποίηση αγοράς χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του συνολική αξία ενός κρυπτονομίσματος, με τον ίδιο τρόπο όπως οι πραγματικές εταιρείες αποτιμώνται. Επιτυγχάνεται πολλαπλασιάζοντας την τρέχουσα τιμή αγοράς ενός νομίσματος επί του συνολικού ποσού των κερμάτων που κυκλοφορούν.

Για παράδειγμα, αν η αξία του νομίσματος αξίζει 20 $ και υπήρχαν 10 εκατομμύρια νομίσματα σε κυκλοφορία, τότε η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα ήταν 200 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Τώρα, στην περίπτωση του Ethereum, αν και υπάρχει χωρίς σταθερή προμήθεια, Η Ullery χρησιμοποιεί μια συνολική κυκλοφορία κερμάτων 100 εκατομμυρίων, καθώς αυτό έχει προτείνει η Vitalik Buterin.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, αυτή η συγκεκριμένη πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021 πιστεύει ότι το Ethereum θα αξίζει 11.375 $. Αυτό θα έδινε στην Ethereum μια συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Είναι λοιπόν αυτό δυνατό?

Για να πραγματοποιηθεί η πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021 της Ullery, θα πρέπει να αυξηθεί υψηλό όλων των εποχών μόλις πάνω από 1300 $, κατά 775%. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για μη ρεαλιστική πρόβλεψη όταν θεωρείτε ότι η Ethereum αύξησε την τιμή της κατά 10.000% το 2017! Αλλά τι νομίζετε?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

LongForecast

Η επόμενη πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021 που ήθελα να συζητήσω ήταν από μια υπηρεσία πρόβλεψης που ονομάζεται LongForecast. Ο συγκεκριμένος αναλυτής είναι επίσης αρκετά θετικός για τη μελλοντική τιμή του Ethereum.

Όπως θα δείτε από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, το LongForecast εκτιμά ότι τον Δεκέμβριο του 2021, η τιμή του Ethereum θα είναι 3264 $.

Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ πάνω από το υψηλό όλων των εποχών που γνώρισε η Ethereum στα τέλη του 2017, οπότε ο αναλυτής είναι σίγουρος για το μέλλον του. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτήν την υπηρεσία πρόβλεψης είναι ότι αυτοί μην δίνετε καμία εξήγηση για το πώς έκαναν την πρόβλεψη.

Αυτές είναι πραγματικά σημαντικές πληροφορίες, αλλά φαίνεται να έχουν παραλειφθεί. Κατά τη γνώμη μου, για να είναι έγκυρη μια πρόβλεψη τιμών, πρέπει να υπάρχει λόγος για την πρόβλεψη αυτό έχει δηλωθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προβλέψεις που βρίσκετε στο διαδίκτυο.

CoinKir

Προχωρώντας, η επόμενη πρόβλεψη τιμής Ethereum που βρήκα ήταν από CoinKir. Κατασκευάστηκε για το 2020 που χρησιμοποιήθηκε το CoinKir τεχνική ανάλυση τιμών να κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον. Αυτό συμβαίνει όταν εξετάζετε τις ιστορικές μεταβολές των τιμών και αναζητάτε τάσεις που θα μπορούσαν να συμβούν ξανά στο μέλλον.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Αυτή είναι μια δημοφιλής στρατηγική που χρησιμοποιείται χρηματοπιστωτικές αγορές πραγματικού κόσμου. Ωστόσο, οι χρηματοοικονομικές αγορές έχουν συχνά πάνω από 50 χρόνια δεδομένων για να εξετάσουν, τα οποία δεν έχουν οι αγορές κρυπτογράφησης. Ωστόσο, σύμφωνα με τον CoinKir, η τιμή του Ethereum έπρεπε να φτάσει τα 1455 $ μέχρι τον Δεκέμβριο. Για να σας πω την αλήθεια, αυτό ήταν πολύ κοντά στην αλήθεια όπως στο Ιανουάριος 2021 Το Ethereum αξίζει λίγο περισσότερο από 1400 $.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε για μερικές από τις πιο δημοφιλείς προβλέψεις για το μέλλον της ETH, το επόμενο μέρος του οδηγού προβλέψεων για το Ethereum 2021 θα εξετάσει μερικές από τις γεγονότα πραγματικού κόσμου που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τιμή του!

Εκδηλώσεις πραγματικού κόσμου Ethereum

Μπορεί να θυμάστε πώς συζήτησα νωρίτερα ότι το Μπλοκ αλυσίδας Ethereum είναι σε θέση να επεξεργαστεί μόνο περίπου 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα τεράστιο πρόβλημα για το έργο, καθώς πρέπει να αυξηθεί σημαντικά για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας ζήτησης.

Για παράδειγμα, στα τέλη του 2017, ένα νέος εφαρμογή αποκέντρωσης (dApp) κλήθηκε CryptoKitties επεξεργάστηκε τόσες πολλές συναλλαγές που σχεδόν κατέστρεψε το δίκτυο! Αυτό ήταν μόνο ένα dApp, οπότε σκεφτείτε πόσο κακό θα ήταν αν άλλα dApps γίνονται όλο και πιο δημοφιλή?

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν τώρα άλλες έξυπνες συμβάσεις που αποδίδουν πολύ καλύτερα από το Ethereum. Για παράδειγμα, ΝΕΟ μπορεί να επεξεργαστεί συναλλαγές σε χιλιάδες ανά δευτερόλεπτο και υπάρχουν κατασκευάζονται άλλες αλυσίδες που ισχυρίζονται ότι μπορούν να χειριστούν εκατομμύρια ανά δευτερόλεπτο!

Η ομάδα Ethereum αναγνώρισε αυτές τις προκλήσεις και έχει μερικές ιδέες στις οποίες εργάζεται, με καθεμία από αυτές να έχει την πιθανή απάντηση στο “Γιατί ανεβαίνει το Ethereum;” στο μέλλον.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με αποδείξεις!

Απόδειξη πονταρίσματος

Κάθε πλατφόρμα blockchain έχει τον δικό της «μηχανισμό συναίνεσης» που καθορίζει πώς επαληθεύονται οι συναλλαγές στο δίκτυο. Το Ethereum χρησιμοποιεί το ίδιο μοντέλο με το Bitcoin, που ονομάζεται «απόδειξη της εργασίας».

ο απόδειξη της εργασίας Ο μηχανισμός δημιουργεί πολύ περίπλοκους γρίφους που κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να λύσει, έτσι απαιτούν ισχυρούς υπολογιστές αντι αυτου. Υπό την προϋπόθεση ότι έχετε το σωστός εξοπλισμός, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σας στο σύστημα για να λύσετε το παζλ. Εάν έχετε επιτυχία, κερδίζετε το κρυπτογράφηση ως ανταμοιβή. Αυτό ονομάζεται εξόρυξη.

Το πρόβλημα είναι ότι το Proof-of-work απαιτεί πολύ μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας. Επιπλέον, δεδομένου ότι το παζλ γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς περισσότεροι χρήστες αρχίζουν να εξορύσσουν την κρυπτογράφηση, χρειάζεστε πραγματικά ακριβό υλικό να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε την ανταμοιβή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ethereum θέλει να αλλάξει το μηχανισμό συναίνεσής της σε αποδείξεις. Το μοντέλο λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο στην απόδειξη της εργασίας, καθώς καθιστά πιο δίκαιο για άλλους ανθρώπους να συμμετέχουν στη διαδικασία εξόρυξης και απαιτεί επίσης πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.

Χρησιμοποιώντας Απόδειξη του πονταρίσματος, οι πιθανότητές σας να κερδίσετε την ανταμοιβή εξόρυξης είναι με βάση το ποσό που έχετε “Στοιχήματα”, που σημαίνει τον αριθμό των κερμάτων που έχετε επενδύσει στο σύστημα. Η θεωρία είναι ότι όσο περισσότερα νομίσματα έχετε, τόσο περισσότερα κίνητρα θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το blockchain παραμένει σώος και ασφαλής.

Λοιπόν, αυτό είναι το Proof-of-Stake. Το επόμενο μέρος αυτού του οδηγού πρόβλεψης τιμών Ethereum θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να βελτιώσουν τον αριθμό των συναλλαγών που το δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί ανά πάσα στιγμή.

Σκάρνοντας

Σκάρνοντας είναι ένα πρωτόκολλο ότι οι προγραμματιστές εργάζονται για να αλλάξουν τον τρόπο επαλήθευσης των συναλλαγών. Σύμφωνα με το τρέχον μοντέλο, πρέπει να χρειάζεται κάθε κόμβος που υποστηρίζει το blockchain επιβεβαιώστε κάθε συναλλαγή που έχει υποβληθεί.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021

Σημείωση: Ένας κόμβος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια συσκευή που έχει συνδεθεί στο blockchain για να βοηθήσει στην επαλήθευση των συναλλαγών. Όσο περισσότεροι κόμβοι υπάρχουν, τόσο πιο ασφαλές είναι το δίκτυο. Τη στιγμή της γραφής τον Ιούνιο του 2018, το Ethereum έχει περισσότερους από 16.000 μεμονωμένους κόμβους! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Υπάρχουν περίπου 8.000 ενεργούς κόμβους ETH.

Τέλος πάντων, για παράδειγμα, ας το φανταστούμε αυτό 100 συναλλαγές έχουν σταλεί στο σύστημα Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να είναι επαληθεύτηκε από το blockchain πριν επιβεβαιωθούν. Αυτό θα σήμαινε ότι και οι 8.000 κόμβοι θα πρέπει να επαληθεύουν και τις 100 συναλλαγές μεμονωμένα, κάτι που δεν είναι πολύ αποτελεσματικό.

Το Sharding κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Το βάζει κόμβους σε ομάδες. Κάθε ομάδα κόμβων ονομάζεται “θραύσμα”, με διαφορετικές ομάδες να εργάζονται σε διαφορετικά μέρη μιας συναλλαγής. Τελικά, δημιουργεί περισσότερα αποτελεσματικός τρόπος επιβεβαίωσης συναλλαγών και επιτρέψτε στο δίκτυο να αυξήσει το ποσό που μπορεί να επεξεργαστεί κάθε δευτερόλεπτο.

Πλάσμα αίματος

Το πρωτόκολλο πλάσματος ασχολείται με περιττά δεδομένα και θέλει αφαίρεσε το από το κύριο blockchain για να ελευθερώσετε χώρο. Για παράδειγμα, όταν κάποιος δημιουργεί ένα νέο έξυπνο συμβόλαιο, δημοσιεύεται αυτόματα στο κύριο Μπλοκ αλυσίδας Ethereum. Παρόλο που το έξυπνο συμβόλαιο ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα (ή πιθανώς ποτέ καθόλου), εξακολουθεί να αποστέλλεται στο blockchain.

Αυτό έχει προκάλεσε πολλά προβλήματα επειδή οι κόμβοι πρέπει να επαληθεύσουν τις συναλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι επιβραδύνει το δίκτυο. Η λύση πλάσματος σχεδιάζεται δημιουργώντας ένα επιπλέον επίπεδο πάνω από το κύριο blockchain, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για ελλιπή έξυπνα συμβόλαια.

Μόλις τεθεί σε λειτουργία το έξυπνο συμβόλαιο, μπορεί στη συνέχεια να σταλεί στο κύριο blockchain. Vitalik Buterin έχει δηλώσει ότι επιδιώκει να εγκαταστήσει τόσο πλάσμα όσο και θραύση, πράγμα που σημαίνει ότι εάν επιτύχει, το blockchain Ethereum θα μπορούσε σύντομα να επεξεργαστεί χιλιάδες, δυνητικά εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο!

Εάν συμβαίνει αυτό, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι αυτός θα είναι ο λόγος για τον οποίο το Ethereum ανεβαίνει στο εγγύς μέλλον. Πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι αυτά τα προβλήματα εμποδίζουν την ανάπτυξη του έργου, ωστόσο, μόλις εφαρμοστούν οι αλλαγές, ποιος ξέρει πόσο ψηλά μπορεί να πάει το Ethereum.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι και οι τρεις από τις παραπάνω αναφερόμενες λύσεις βρίσκονται ακόμη στις πρώτες μέρες ανάπτυξής τους, οπότε δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι πραγματικά έτοιμες. Το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγχετε τακτικά ενημερώσεις στο διαδίκτυο.

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε για τις τεχνικές βελτιώσεις που εργάζεται η ομάδα και πώς θα μπορούσε να επηρεάσει την τιμή της, το επόμενο μέρος αυτού του οδηγού πρόβλεψης τιμής Ethereum 2021 θα εξετάσει τι πιστεύω ότι θα μπορούσε να συμβεί…

Ηοου Ηθ ΔΕγώ θα μιεκεί Πηγαίνω σε Η γνώμη μου

Πριν συζητήσω τη γνώμη μου για το μέλλον του Ethereum, ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό Δεν σας δίνω επένδυση ή οικονομική συμβουλή. Στο τέλος της ημέρας κανείς δεν ξέρει την απάντηση στην ερώτηση «Πόσο ψηλά μπορεί να πάει το Ethereum;»

Πρώτον, το Ethereum είναι το πρώτα και πρωτότυπο Έξυπνο έργο blockchain συμβολαίου, γι ‘αυτό ήταν το το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση για τόσο πολύ. Οι άνθρωποι όχι μόνο εμπιστεύονται την πλατφόρμα, αλλά γνωρίζουν ότι η ομάδα είναι πραγματικά ταλαντούχος επίσης. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι η Ethereum θα είναι πάντα η νούμερο ένα έξυπνη πλατφόρμα συμβάσεων.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν εγγυήσεις, καθώς οι προγραμματιστές πρέπει πραγματικά να διευθετήσουν τα προβλήματα επεκτασιμότητας του Ethereum. Είναι υπέροχο που δουλεύουν σε πολλές διαφορετικές ιδέες, αλλά αν έχουν πάρε πολύ καιρό ή είναι δεν είναι επιτυχής, τότε άλλα μπλοκ αλυσίδες θα μπορούσαν να αναλάβουν.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum: κέρμα ETH.

Παρόλο που οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι ακόμα στις πρώτες μέρες τους και δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το τι θα συμβεί, πιστεύω ότι το Ethereum μπορεί να το κάνει. Οι άνθρωποι ανησυχούν για τους μελλοντικούς κανονισμούς, ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, αυτό θα είναι καλό.

Για παράδειγμα, Η Ιαπωνία ρυθμίζει πλήρως τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων με τον ίδιο τρόπο που ρυθμίζουν τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ιαπωνία να έχει έναν από τους μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών για κρυπτογράφηση, καθώς και να έχει πάνω από 200.000 διαφορετικά καταστήματα πραγματικού κόσμου που το δέχονται.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum 2021: συμπέρασμα

Λοιπόν, αυτό είναι το τέλος μου Πρόβλεψη τιμής Ethereum Οδηγός 2021! Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να γνωρίζετε το έργο και τα σχέδια της εταιρείας.

Υπάρχουν πολλαπλές προβλέψεις τιμών Ethereum, και ενώ μερικά από αυτά φαίνεται να είναι πολύ μη ρεαλιστικά, άλλα είναι μάλλον αρνητικά. Αυτό που είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα φέρει το μέλλον για το Ethereum. Επομένως, πριν από την επένδυση, πρέπει πάντα να κάνετε μια επιπλέον έρευνα.

Τώρα, εάν έχετε ήδη αγοράσει κάποια Κέρματα ETH επί Νομισματική βάση, Κάθισμα ή ακόμη και Απλός – γρήγορη και ασφαλή επεξεργασία πληρωμών, θα πρέπει επίσης να θυμάστε να διατηρείτε τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή πορτοφόλια όλες τις στιγμές.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το πορτοφόλι που θα επιλέξετε, ακολουθούν κορυφαίες 3 επιλογές ότι πρέπει να λάβετε υπόψη:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me