Ethereum Cloud Mining – Πού να ξεκινήσετε;

Τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν όλο και περισσότερη αναγνώριση καθώς περνά ο καιρός. Οι άνθρωποι αρχίζουν να χρησιμοποιούν πολλούς νέους όρους που σχετίζονται με τα cryptos. Το “Hashing”, “HODLing” και “mining pool” είναι μόνο μερικά – και τα περισσότερα περιστρέφονται γύρω από το κέρδος από τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, σήμερα μας ενδιαφέρει μόνο ένας συγκεκριμένος όρος – η εξόρυξη νέφους Ethereum.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα συζητήσουμε όλη την εξόρυξη cloud Ethereum – τι είναι, γιατί το κάνουν οι άνθρωποι και πώς να το κάνουν. Θα σας πω όλα σχετικά με τις πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε όταν σκέφτεστε να συμμετάσχετε στην επιχείρηση εξόρυξης cloud. Επιπλέον, θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία δημιουργίας της πρώτης σας συναυλίας εξόρυξης cloud και τι πρέπει να κάνετε μετά.

Επίσης, εάν είστε οπαδός του Ethereum, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επένδυση. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε ένα αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – Το Coinbase, το Binance και το Coinmama είναι εξαιρετικές επιλογές.

Τώρα, ας πάμε στο cloud mining.

Εξόρυξη Cloud


Για να το θέσουμε σε πολύ απλούς όρους, η εξόρυξη cloud είναι μια διαδικασία όπου πληρώνετε κάποιον για να «νοικιάσετε» τις συσκευές εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, την ηλεκτρική ενέργεια και – φυσικά – την υπηρεσία της ίδιας της εξόρυξης.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Άτομα (αν και συχνότερα είναι εταιρείες) που προσφέρουν υπηρεσίες εξόρυξης cloud Ethereum έχουν συνήθως τεράστια αγροκτήματα στη διάθεσή τους. Ένα αγρόκτημα είναι απλώς μια μεγάλη ποσότητα μεταλλευτικών εγκαταστάσεων που λειτουργούν σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Αυτή η εγκατάσταση πρέπει να είναι καλά εξοπλισμένη, ωστόσο – η ψύξη πρέπει να είναι ίση, πρέπει να έχει πολύ χώρο για να αποθηκεύσει όλες τις εγκαταστάσεις εξόρυξης. Η ανάγκη για τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας είναι επίσης κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αν, για παράδειγμα, θέλετε να ξεκινήσετε την εξόρυξη cloud Ethereum, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε έναν οικοδεσπότη – κάποιον που θα ήταν πρόθυμος να σας πουλήσει τις υπηρεσίες εξόρυξης cloud Ethereum. Μετά από αυτό, απλά θα συμφωνούσατε σε ένα συμβόλαιο, θα σφίξετε τα χέρια σας (είτε φυσικά είτε μέσω του Διαδικτύου) και αυτό είναι!

Οι οικοδεσπότες προσφέρουν συνήθως μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων συμβολαίων που κυμαίνονται από “μικρή επένδυση – μικρό κέρδος” έως “τεράστια επένδυση – μεγάλο κέρδος”. Οι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ εμπειρία με τα κρυπτονομίσματα τείνουν να ξεκινούν από τα χαμηλότερα επίπεδα επενδύσεων. Όταν δείτε ότι η υπηρεσία είναι πραγματικά νόμιμη και αργά αλλά σίγουρα κερδίζετε, μπορείτε να αναβαθμίσετε τη σύμβασή σας ανά πάσα στιγμή.

Εναλλακτικά, ίσως θέλετε να βρείτε έναν δωρεάν κεντρικό υπολογιστή εξόρυξης cloud Ethereum. Αυτό, φυσικά, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, οπότε ας αντιμετωπίσουμε το ζήτημα αμέσως.

Δωρεάν Εξόρυξη Cloud Ethereum

Όπως ανέφερα νωρίτερα, ένας από τους τρόπους που μπορείτε να ξεκινήσετε με την εξόρυξη cloud είναι να βρείτε μια δωρεάν υπηρεσία εξόρυξης cloud Ethereum. Σε αυτό το πλαίσιο, το “δωρεάν” σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε αρχικά τέλη στον οικοδεσπότη σας, κάτι που συνήθως συμβαίνει. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε να αναβαθμίσετε το σχέδιό σας. Ωστόσο, εάν αυτό δεν είναι υπό εξέταση, τότε δεν απαιτείται αρχική κατάθεση.

Λοιπόν, πώς κερδίζουν λοιπόν αυτοί οι υπολογιστές cloud mining; Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, οι άνθρωποι τείνουν συχνά να αναβαθμίζουν σε σχέδια παροχής υψηλότερου κέρδους. Αυτό φέρνει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά με τη σειρά του, έχει επαρκή χρέωση. Εάν δεν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα καλύτερο πρόγραμμα, ο οικοδεσπότης θα πάρει απλώς ένα μικρό ποσοστό των κερδών σας ως “ενοίκιο χρημάτων” στο τέλος κάθε μήνα.

Με αυτά τα λόγια, ας δούμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς δωρεάν παροχείς υπηρεσιών εξόρυξης cloud Ethereum. Η λίστα δεν κατατάσσεται με συγκεκριμένη σειρά.

Swiss Gold Global

Η Swiss Gold Global (από εδώ και πέρα: SGG) δραστηριοποιείται εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Έχουν καθιερωθεί φήμη μιας επαγγελματικής, έντιμης και νόμιμης εταιρείας και προσφέρουν μια ποικιλία νομισμάτων – συμπεριλαμβανομένου του Ethereum – στο δικό μου.

Ethereum cloud mining - Ελβετικός χρυσός παγκοσμίως

Η SGG προσφέρει καθημερινές πληρωμές και μια ασφαλή πλατφόρμα για να απολαμβάνω. Συνολικά, έχουν τέσσερα διαφορετικά επίπεδα εξόρυξης cloud (εξαιρουμένου του δωρεάν) που κυμαίνονται από 249 $ έως 5000 $.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης πρόγραμμα θυγατρικών. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προγράμματος για άτομα που ενδιαφέρονται για την εξόρυξη cloud είναι ότι μπορείτε να μετατρέψετε τις προμήθειες θυγατρικών σας σε συμβόλαια cloud mining διάρκειας ζωής (ναι, LIFETIME). Αυτό είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό που ακούγεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Η SGG προσφέρει επίσης πλήρη υποστήριξη σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εξόρυξη cloud. Επιπλέον, διαθέτουν μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να πουλάτε τα κέρδη σας και να σταματάτε τη σύμβαση ανά πάσα στιγμή, εάν το επιθυμείτε.

Η Swiss Gold Global είναι πραγματικά μέρος των ηγετών όσον αφορά τη δωρεάν εξόρυξη cloud Ethereum. Με σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας, αυτή η εταιρεία μπορεί να αξίζει να ελέγξετε αν ενδιαφέρεστε γενικά για την εξόρυξη cloud.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ωραία ανθρακωρύχος

Η Nice-Miner είναι μια άλλη εναλλακτική λύση εάν αναζητάτε μια δωρεάν υπηρεσία εξόρυξης cloud Ethereum. Αυτά τα παιδιά σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε την εξόρυξη cloud χωρίς να χρειάζεστε οποιοδήποτε υλικό.

Ethereum cloud mining - Γιατί να επιλέξετε το ανθρακωρύχος;

Η Nice-Miner προσφέρει δωρεάν μπόνους εγγραφής και υπηρεσία υποστήριξης που ανταποκρίνεται γρήγορα. Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα θυγατρικών (παραπομπή), το ίδιο με το Swiss Gold Global. Το μπόνους συνεργατών της Nice-Miner μπορεί να συγκεντρώσει έως και 15%.

Το Nice-Miner σάς επιτρέπει να επιλέξετε από τρία διαφορετικά επίπεδα – 3 μήνες, 5 χρόνια και πακέτο διάρκειας ζωής. Αυτά τα επίπεδα ποικίλλουν στο κόστος, αλλά είναι σχετικά προσιτά σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες εξόρυξης cloud της Ethereum στη βιομηχανία.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Το Ethereum Miner είναι ένα φιλικό προς το χρήστη και καλά βελτιστοποιημένο Ethereum cloud mining host. Σας προσφέρουν μια γρήγορη ρύθμιση και μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να διαλέξετε αν σας ενδιαφέρει.

Εξόρυξη νέφους Ethereum - σχέδια ανθρακωρύχων ETH

Οι τιμές του Ethereum Miner για σχέδια κυμαίνονται από 0,5 ETH έως 10 ETH. Είναι διαφανείς με τις υπηρεσίες τους και παρέχουν ακόμη προτάσεις σχετικά με το πού θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι Ethereum εάν δεν έχετε και πού να αγοράσετε το Ethereum από.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπό τους, θα μπορούσατε να κερδίσετε έως και 0,0035 ETH την ημέρα εάν επιλέξετε να μην αγοράσετε κανένα από τα προτεινόμενα σχέδιά τους και απλώς να ορίσετε δωρεάν το ETH. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αυτό δεν απαιτεί καμία επένδυση από την πλευρά σας, δεν είναι τόσο κακό μιας συμφωνίας.

Εξόρυξη επί πληρωμή στο Cloud

Τώρα που έχω καλύψει μερικούς από τους πιο δημοφιλείς δωρεάν ιστότοπους και εταιρείες εξόρυξης cloud της Ethereum, μπορούμε να προχωρήσουμε και να μιλήσουμε για κεντρικούς υπολογιστές που απαιτούν μια αρχική χρέωση για τις υπηρεσίες εξόρυξης cloud.

Είναι λογικό ότι η δωρεάν εξόρυξη cloud είναι πολύ πιο ελκυστική από αυτήν που πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας, αλλά δεν είναι μόνο ασπρόμαυρο. Παρόλο που οι παραπάνω ιστότοποι προσφέρουν μια υπηρεσία χωρίς αρχική χρέωση, οι ταχύτητες εξόρυξης και κατακερματισμού είναι πολύ πιο αργές από αυτές των πληρωμένων κεντρικών υπολογιστών εξόρυξης cloud.

Εκτός από την ταχύτητα, οι δωρεάν ιστότοποι εξόρυξης cloud της Ethereum σπάνια σας δίνουν κάποιο ή οποιοδήποτε έλεγχο του θέματος, όπου οι εταιρείες εξόρυξης cloud της Ethereum που απαιτούν κάποιο είδος προκαταβολής είναι συχνά μια άλλη ιστορία. Αυτοί οι οικοδεσπότες, για παράδειγμα, ενδέχεται να έχουν εγκαταστήσει κάμερες στα αγροκτήματά τους και να επιτρέπουν στους πελάτες να συντονίζονται ανά πάσα στιγμή μέσω του Διαδικτύου για να ελέγχουν πώς λειτουργούν οι εξέδρες τους.

Τώρα γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δωρεάν και πληρωμένων υπηρεσιών εξόρυξης cloud της Ethereum. Ας δούμε μια λίστα με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς και καθιερωμένους κεντρικούς υπολογιστές που είναι γνωστοί για την εξόρυξη cloud στο Ethereum. Δεν αναφέρονται σε καμία συγκεκριμένη σειρά.

Genesis Mining

Η εταιρεία εξόρυξης cryptocurrency Genesis είναι πιθανώς ένας από τους πιο γνωστούς και αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών εξόρυξης cloud εκεί έξω. Είναι ευρέως αποδεκτές ως η μεγαλύτερη και καλύτερα αναπτυγμένη εταιρεία στον κόσμο εξόρυξης κρυπτογράφησης.

Εξόρυξη νέφους Ethereum - Εξόρυξη Genesis

Η Genesis προσφέρει στους πελάτες της υπερσύγχρονες εξέδρες εξόρυξης. Έχουν σχεδιαστεί για να εξορύξουν το Bitcoin και μια ποικιλία άλλων altcoins. Η εταιρεία δηλώνει με περηφάνια ότι είναι μια πραγματική, βασισμένη σε πραγματικό κόσμο ομάδα επαγγελματιών και ενθουσιωδών κρυπτογράφησης.

Το Genesis Mining προσφέρει στους πελάτες τέσσερα διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την εξόρυξη cloud Ethereum, το τέταρτο πρόγραμμα που παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής των τιμών με τρόπους που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Τιμές εξόρυξης νέφους Ethereum

Οι τιμές για τα σχέδια Genesis ποικίλλουν, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι παίρνετε αυτό που πληρώσατε.

Με φιλόδοξα μελλοντικά προϊόντα, διασφάλιση της ποιότητας και 24ωρη ομάδα εργασίας, η Genesis Mining έχει δημιουργήσει τη φήμη μιας αξιόπιστης εταιρείας με προσανατολισμό στα επιτεύγματα. Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε στην εξόρυξη cloud Ethereum, αυτά τα παιδιά θα πρέπει να εμφανιστούν στο ραντάρ σας.

HashFlare

Το HashFlare είναι ένα άλλο αναγνωρίσιμο όνομα στον κόσμο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Η προεπιλεγμένη προσφορά του ιστότοπου είναι η εξόρυξη cloud Bitcoin, αλλά μπορείτε επίσης να εξορύξετε Litecoin, Dash, Zcash και – φυσικά – Ethereum.

Ethereum cloud mining - τιμές ethash

Δεν απαιτούν τέλος συντήρησης και χρησιμοποιούν τυπικές εξέδρες εξόρυξης GPU για τις διαδικασίες εξόρυξης cloud.

Αυτό που είναι ωραίο για το HashFlare είναι ότι προσφέρουν λεπτομερείς στατιστικές πληροφορίες στον ιστότοπό τους, έτσι ώστε όχι μόνο να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες αλλά και να αναλύετε και να σκέφτεστε την εγκυρότητα των υπηρεσιών τους. Επιπλέον, η εταιρεία σάς επιτρέπει να επιλέξετε την πισίνα εξόρυξης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας – αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για την ενίσχυση της ελευθερίας που έχετε ως πελάτης όταν πρόκειται να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας.

Σταθερά τέλη, επιλογές άμεσης απόσυρσης, άμεση σύνδεση – Το HashFlare έχει όλα όσα θα χρειαζόταν οποιαδήποτε εταιρεία για την εξόρυξη cloud Ethereum. Εάν αναζητάτε μια αξιοπρεπή υπηρεσία εξόρυξης cloud Ethereum, δώστε μια ευκαιρία σε αυτούς τους τύπους!

HashGains

Με παρόμοιο όνομα με τον ανταγωνιστή του, το HashGains είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για άτομα που θα ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι εξόρυξης κρυπτονομισμάτων.

Ethereum cloud mining - τιμές Hashgains

Το HashGains έχει πέντε διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε όταν πρόκειται για την εξόρυξη cloud Ethereum (η πέμπτη είναι προσαρμοσμένη επιλογή). Αυτό που είναι ωραίο για αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών είναι ότι έχουν μια διασκεδαστική και διαδραστική διεπαφή. Οι άνθρωποι μοιάζουν έτσι.

Η HashGains διεκδικεί επίσης με υπερηφάνεια ότι διαθέτουν προηγμένο τεχνολογικό υλικό, εξαιρετικά πρότυπα απόδοσης και ένα πάντα έτοιμο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Η πληρωμή των τιμών κατακερματισμού και έχει ανταγωνιστικές τιμές, οπότε φροντίστε να τα ελέγξετε!

Έχω το Ethereum – Τι τώρα?

Έτσι, επιλέξατε έναν πάροχο υπηρεσιών εξόρυξης cloud και έχετε ήδη ξεκινήσει να κερδίζετε. Δροσερός! Το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να πουλήσετε ό, τι έχετε συγκεντρώσει.

Πολλοί διαφορετικοί έμποροι στο διαδίκτυο ασχολούνται με τις πωλήσεις κρυπτονομισμάτων. Το καλό είναι ότι προσπαθείτε να πουλήσετε το Ethereum – είναι τεράστιο και δημοφιλές crypto, δεν πρέπει να συναντήσετε δυσκολίες να βρείτε κάποιον να το πουλήσει.

Να επιλέγετε πάντα έναν έμπορο που έχει καλή φήμη, είναι γνωστός στην κοινότητα και θέτει την ασφάλεια ως την πρώτη του προτεραιότητα. Αφού επιλέξετε, κάντε διπλό έλεγχο στο διαδίκτυο – για να είστε σίγουροι. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποθηκεύσετε το Ethereum, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αξιόπιστο πορτοφόλι. Σκεύη, εξαρτήματα αυτά, όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T, είναι τα πιο συνιστώμενα.

Μετά από αυτό το σημείο, μάλλον είσαι καλός. Πολλοί από τους διαδικτυακούς τόπους διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης διαθέτουν εκτεταμένους οδηγούς σχετικά με τον τρόπο εγγραφής και έναρξης διαπραγμάτευσης διαφορετικών κρυπτονομισμάτων.

συμπέρασμα

Όσον αφορά την εξόρυξη νέφους Ethereum, ίσως είναι δύσκολο να αποφασίσετε αρχικά. Πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε μια δωρεάν ή επί πληρωμή υπηρεσία. Στη συνέχεια, εάν πληρώνεται, πόσο προτίθεστε να πληρώσετε; Μετά από αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών, να γνωρίσετε όλους τους τρόπους της βιομηχανίας κ.λπ.?

Εάν έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε και να δώσετε την ευκαιρία στην εξόρυξη cloud Ethereum – καλή! Ελέγχετε πάντοτε τον κεντρικό υπολογιστή που έχετε επιλέξει για να αποφύγετε κάθε είδους πιθανή απάτη Μπορείτε να το κάνετε αυτό επισκέπτοντας διάφορα διαδικτυακά φόρουμ και αίθουσες συνομιλίας.

Τέλος, παίξτε πάντα ασφαλή όταν πρόκειται για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα (ή σε άλλους τύπους επενδύσεων σε αυτό!). Δεν χρειάζεται να βιαστείτε – αφιερώστε χρόνο και κάντε έρευνα! Και όταν ολοκληρώσετε την εργασία σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε – ξεκινήστε αργά! Μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας εάν δείτε ότι λειτουργεί η υπηρεσία εξόρυξης cloud. Μην κολλήσετε με έναν πάροχο υπηρεσιών που θα σας μισήσει. Απλά δεν αξίζει τον κόπο.

Μιλώντας για επενδύσεις και ασφαλείς πλατφόρμες, θα πρέπει να φροντίσετε να δείτε τα Coinbase, Binance και Coinmama. Αυτά τα ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων συγκαταλέγονται στους ηγέτες του κλάδου και θεωρούνται πολύ αξιόπιστοι.

Η συμφωνία Coinbase είναι ενεργή τώρα:

Με αυτό είπε, σας εύχομαι καλή τύχη στην επιχείρηση εξόρυξης cloud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me