Το μέλλον του Ethereum: Τελευταίες ειδήσεις Ethereum

Είστε επί του παρόντος επενδυτής Ethereum και θέλετε να μάθετε τι ισχύει για το μέλλον; Ή μήπως σκέφτεστε να κάνετε μια αγορά και θέλετε να μάθετε αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή; Λοιπόν, μην κοιτάς πια, καθώς θα σου πω όσα πρέπει να ξέρεις για το μέλλον του Ethereum!

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το 2017, η τιμή του Ethereum αυξήθηκε κατά περίπου 10.000%; Τρελό, σωστά?!

Εν πάση περιπτώσει, σε αυτό το μέλλον του οδηγού Ethereum, θα ξεκινήσω εξηγώντας εν συντομία τι είναι πραγματικά το έργο, ακολουθούμενο από μια επισκόπηση ορισμένων από τα ζητήματα που θα επηρεάσουν την τιμή του.

Μετά από αυτό, πρόκειται να συζητήσω μερικές από τις πιθανές λύσεις που εργάζεται η ομάδα Ethereum για να διορθώσει τα προβλήματα κλιμάκωσής τους. Τέλος, θα συζητήσω μερικές δημοφιλείς προβλέψεις τιμών και θα σας δώσω τη γνώμη μου για το αν νομίζω ότι είναι μια καλή επένδυση.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας ξεκινήσουμε διασφαλίζοντας ότι γνωρίζουμε τι είναι πραγματικά το Ethereum!

(Εάν είστε ήδη σίγουροι με τις γνώσεις σας σχετικά με το ιστορικό και την ιδέα του Ethereum, μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη ενότητα!)

Μια σύντομη εισαγωγή στο Ethereum

Το Ethereum δημιουργήθηκε το 2015 από τον κύριο προγραμματιστή Vitalik Buterin και είναι τώρα το δεύτερο πιο πολύτιμο νόμισμα στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων.

Ήταν το πρώτο έργο blockchain που εγκατέστησε τεχνολογία έξυπνης σύμβασης, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να συνάψουν συμφωνία χωρίς να χρειάζονται τρίτους. Ήταν επίσης το πρώτο blockchain που περιλάμβανε μια γλώσσα προγραμματισμού.

Vitalik Buterin Διευθύνων Σύμβουλος της Ethereum

Το Ethereum μπορεί επίσης να φιλοξενήσει αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps), οι οποίες είναι εφαρμογές που λειτουργούν χωρίς κεντρικό σημείο ελέγχου, καθιστώντας τις δίκαιες και διαφανείς. Ένα από τα πιο επιτυχημένα dApps που θα χτιστεί στο Ethereum είναι το CryptoKitties, το οποίο είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν, να πωλούν και ακόμη και ψωμί εικονικές γάτες!

Επιπλέον, το Ethereum έχει επίσης τη δική του κρυπτογράφηση που ονομάζεται Ether. Όπως το Bitcoin, το Ethereum σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε κέρματα μεταξύ των πορτοφολιών. Ένας μέσος όρος συναλλαγής περίπου 16 δευτερόλεπτα και το μέγιστο ποσό που μπορεί να επεξεργαστεί το blockchain είναι 15 συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο.

Ακριβώς όπως το Bitcoin, το Ethereum blockchain χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται Proof-of-Work, ωστόσο, όπως θα εξηγήσω αργότερα, ψάχνουν να το αλλάξουν σε κάτι άλλο λόγω προβλημάτων επεκτασιμότητας.

Το Ethereum blockchain επιτρέπει επίσης στο χρήστη του να δημιουργεί νέα διακριτικά, τα οποία ονομάζονται κυρίως διακριτικά ERC-20.

Τώρα που ξέρετε τι κάνει το έργο Ethereum, το επόμενο μέρος του μελλοντικού μου οδηγού Ethereum θα εξετάσει τα ζητήματα κλιμάκωσης της πλατφόρμας.


Το μέλλον του Ethereum

Παρόλο που το blockchain Ethereum είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, στην πραγματικότητα έχει μερικά ζητήματα σχετικά με την επεκτασιμότητα. (Η δυνατότητα κλιμάκωσης αναφέρεται στον αριθμό συναλλαγών που μπορεί να επεξεργαστεί ένα blockchain ανά δευτερόλεπτο.)

Όπως ανέφερα νωρίτερα, η Ethereum μπορεί να επεξεργαστεί μόνο 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Στις πρώτες μέρες του έργου, αυτό δεν ήταν πρόβλημα, καθώς δεν το χρησιμοποιούσαν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, καθώς το Ethereum έγινε πιο δημοφιλές, έχει γίνει το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζει το blockchain Ethereum.

Για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο περιορισμένη είναι, το blockchain NEO (το οποίο μπορεί επίσης να επεξεργαστεί έξυπνα συμβόλαια) μπορεί να επεξεργαστεί έως και 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Εάν οι προγραμματιστές Ethereum δεν επιλύσουν το ζήτημα κλιμάκωσης, τότε οι οργανισμοί θα μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο χρήσης άλλων blockchain για να φιλοξενήσουν τις έξυπνες συμβάσεις τους και το dApps αντί του Ethereum. Εάν αυτό συμβεί στο μέλλον της Ethereum, η τιμή του είναι πιθανό να καταρρεύσει.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το ζήτημα είναι υψίστης σημασίας.

Ευτυχώς, οι προγραμματιστές Ethereum έχουν πλήρη επίγνωση αυτών των ζητημάτων και βρίσκονται στη διαδικασία πραγματοποίησης σημαντικών αλλαγών. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές λύσεις με περισσότερες λεπτομέρειες.

Proof-of-Stake (Casper)

Θυμάσαι πώς ανέφερα νωρίτερα ότι το blockchain Ethereum χρησιμοποιεί τον μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Work; Λοιπόν, αυτός είναι ένας από τους λόγους που οδήγησαν στα τεχνικά τους προβλήματα. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο μετάβασης στο Proof-of-Stake.

Το Proof-of-Work απαιτεί από τους ανθρακωρύχους να χρησιμοποιούν την επιπλέον υπολογιστική τους δύναμη για να λύσουν πραγματικά πολύπλοκους γρίφους. Όποιος έχει την πιο ισχυρή συσκευή υλικού έχει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει την ανταμοιβή εξόρυξης. Όλοι προσπαθούν να λύσουν το παζλ ταυτόχρονα, και νικητής είναι ο ανθρακωρύχος που το λύνει πρώτα.

Το Proof-of-Stake είναι διαφορετικό, καθώς οι ανθρακωρύχοι δεν προσπαθούν όλοι να λύσουν ένα παζλ ταυτόχρονα. Αντ ‘αυτού, λειτουργούν ένα προς ένα. Έχουν επιλεγεί να εξορύξουν τυχαία, αν και, πρέπει να «ποντάρουν» έναν αριθμό Ether για να έχουν την ευκαιρία να επιλεγούν.

Ο αριθμός των συναλλαγών που μπορούν στη συνέχεια να ορυχείο / επαλήθευση καθορίζεται από το ποσό που στοιχηματίζουν. Εάν ένας ανθρακωρύχος ποντάρει 10 ETH, μπορεί να εξορύξει συναλλαγές αξίας 10 ETH. Για να διευκρινιστεί, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εξορύξουν έως ότου η αξία των συναλλαγών που έχουν εξορύξει ισούται με το ποσό που στοιχηματίστηκαν.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που το Proof-of-Stake θα μπορούσε να αποφέρει στο Ethereum. Το πρώτο είναι η αυξημένη ενεργειακή απόδοση. Το δίκτυο Proof-of-Work απαιτεί πολύ μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς όλοι οι ανθρακωρύχοι εργάζονται στους ίδιους γρίφους, καταστρέφοντας σπατάλα την υπολογιστική τους δύναμη. Από την άλλη πλευρά, το Proof-of-Stake λειτουργεί σε ένα-ένα-ένα σύστημα, που σημαίνει πολύ λιγότερη συνολική ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται.

Το μέλλον του Ethereum που χρησιμοποιεί το Proof-of-Stake θα μειώσει επίσης τους κινδύνους συγκέντρωσης. Το Proof-of-Work επιτρέπει σε ομάδες ανθρακωρύχων να ενώσουν τους πόρους τους για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν την ανταμοιβή εξόρυξης. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δίνει σε μικρό αριθμό ανθρώπων μεγάλη επιρροή στο δίκτυο, ειδικά εκείνους που ελέγχουν μεγάλες ομάδες ανθρακωρύχων. Ωστόσο, το Proof-of-Stake το καθιστά πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.

Οι προγραμματιστές Ethereum αποκαλούν τη μετάβαση από το Proof-of-Work στο Proof-of-Stake, το «Casper Project», και ηγείται του Vlad Zamfir.

?! το πρώτο μου κοινό σχέδιο του Casper the Friendly Ghost a "σωστή από την κατασκευή" πρωτόκολλο συναίνεσης blockchainhttps://t.co/8Y01zzS31t

– Βλαντ Ζαμίρ (@VladZamfir) 2 Νοεμβρίου 2017

Παρόλο που η αναβάθμιση του Casper συζητήθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 2017, η ομάδα δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει την εργασία της. Πιστεύεται ότι θα εγκατασταθεί το 2018.

Τώρα που ξέρετε για το έργο Casper, το επόμενο μέρος του μέλλοντός μου του οδηγού Ethereum θα εξετάσει την αναβάθμιση «Plasma» τους.

Πλάσμα αίματος

Το έργο Plasma ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από τον Vitalik Buterin τον Αύγουστο του 2017 και αναπτύσσεται για την επίλυση των προβλημάτων κλιμάκωσης του Ethereum. Ουσιαστικά, το Plasma είναι ένα πρωτόκολλο που επιτρέπει στο blockchain Ethereum να αφαιρέσει την ανάγκη επεξεργασίας περιττών δεδομένων. Θα το κάνει δημιουργώντας ένα δεύτερο στρώμα πάνω από το κύριο blockchain.

Θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να επεξεργάζεται έξυπνα συμβόλαια, ωστόσο, θα τα δημοσιεύει μόνο στο blockchain μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο. Αυτό θα μειώσει σημαντικά την ποσότητα υπολογιστικής ισχύος που χρειάζεται το blockchain για να επιβεβαιώσει συναλλαγές και θα εξοικονομήσει επίσης πολλή μνήμη.

Το πρωτόκολλο Plasma θα επιταχύνει επίσης τους χρόνους συναλλαγών, οι οποίοι θα επιτρέψουν στο δίκτυο να φιλοξενήσει dApps χωρίς να επιβραδύνει το σύστημα.

Η ανάπτυξη του πλάσματος βρίσκεται ακόμη στις πρώτες μέρες παραγωγής της, οπότε δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πότε θα εγκατασταθεί στην κορυφή του blockchain Ethereum.

Το επόμενο μέρος του μέλλοντός μου του οδηγού Ethereum θα εξετάσει μια άλλη επιλογή που εξετάζεται επίσης από το Ethereum.

Σκάρνοντας

Ακριβώς όπως στην περίπτωση του πρωτοκόλλου Plasma, το Sharding αναπτύσσεται επίσης για την επίλυση των ζητημάτων κλιμάκωσης. Προτού καταλάβουμε τι θα κάνει το Sharding, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε ποιο είναι το πραγματικό ζήτημα.

Προς το παρόν, κάθε κόμβος που συνδέεται με το blockchain Ethereum πρέπει να επαληθεύει κάθε συναλλαγή που περνά από αυτήν. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν 4.000 συναλλαγές που πρέπει να επαληθευτούν στο επόμενο μπλοκ, τότε κάθε κόμβος πρέπει να επαληθεύσει και τις 4.000 συναλλαγές.

Αν και αυτό είναι πραγματικά καλό για την ασφάλεια, αυτό σημαίνει επίσης ότι το δίκτυο είναι τόσο γρήγορο όσο οι μεμονωμένοι κόμβοι που είναι συνδεδεμένοι.

Ο Sharding έρχεται.https://t.co/Aqo9MBiCj0 pic.twitter.com/FXEQeiKGDr

– Vitalik Non-pemberτής του Ether (@VitalikButerin) 30 Απριλίου 2018

Το Sharding θα κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Μόλις εγκατασταθεί, το δίκτυο θα χωριστεί σε μικρότερα μέρη, με κάθε μέρος να ονομάζεται θραύσμα. Κάθε μεμονωμένο θραύσμα θα έχει διαφορετικά ιστορικά συναλλαγών, στα οποία κάθε κόμβος μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα. Ελπίζεται ότι αυτό θα αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των συναλλαγών που μπορεί να επεξεργαστεί το blockchain Ethereum, καθώς δεν χρειάζεται κάθε κόμβο για επιβεβαίωση κάθε συναλλαγής.

Για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε το sharding, σκεφτείτε μια ομάδα εργαζομένων που καθαρίζουν ένα σπίτι. Στην τρέχουσα μπλοκ Ethereum, η ομάδα των εργαζομένων θα καθαρίζει μεμονωμένα κάθε δωμάτιο.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε εργαζόμενος θα πρέπει να καθαρίσει το μπάνιο, την κουζίνα, την τραπεζαρία και όλα τα υπνοδωμάτια. Είναι αποτελεσματικό; Σιγουρα οχι! Με το πρωτόκολλο θραύσης, θα δοθεί σε κάθε εργαζόμενο ένα δωμάτιο για καθαρισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους πολύ πιο γρήγορα!

Ο Vitalik Buterin εξήγησε ότι οι λύσεις layer-one (Sharding) και layer-two (Plasma) μπορούν να εγκατασταθούν δίπλα-δίπλα. Ο Buterin δήλωσε επίσης ότι μόνο ο Sharding θα μπορούσε να αυξήσει το όριο επεκτασιμότητας του Ethereum τουλάχιστον 100 φορές. Μόλις προσθέσετε στο Plasma, το Ethereum θα μπορούσε να επεξεργάζεται δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο!

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε για το Sharding και το Plasma, το επόμενο μέρος του μέλλοντος του οδηγού Ethereum θα εξετάσει τι είναι το έργο Raiden!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Raiden

Το έργο Raiden (ή Raiden Network) χτίζεται από έναν τρίτο οργανισμό που δεν είναι μέλος της ομάδας Ethereum. Η ιδέα επικεντρώνεται στη λήψη συναλλαγών πληρωμής "εκτός αλυσίδας". Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται επεξεργασία και επιβεβαίωση συναλλαγών από ολόκληρο το blockchain.

Αντ ‘αυτού, μόνο τα δύο μέρη που συμμετέχουν στη συναλλαγή πρέπει να καταλήξουν σε συναίνεση. Όποιος θέλει να συνάψει συμφωνία μπορεί να ανοίξει ένα νέο "Κανάλι" πάνω από το πρωτόκολλο Ethereum που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εκείνους που εμπλέκονται στη συναλλαγή.

Η μόνη φορά που οι χρήστες πρέπει να επιστρέψουν "στην αλυσίδα" είναι όταν θέλουν να ξοδέψουν τα κουπόνια τους εκτός της πλατφόρμας Raiden.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Vitalik Buterin έχει μιλήσει αρνητικά για το έργο Raiden, ειδικότερα για τους λόγους για τους οποίους έκαναν ICO. Ο Buterin ρώτησε γιατί χρειάστηκε να δημιουργήσουν ένα διακριτικό και να συγκεντρώσουν χρήματα. Ωστόσο, ο Raiden συγκέντρωσε πάνω από 33 εκατομμύρια δολάρια.

Σημείωση: Το ICO (Initial Coin Offering) είναι ένα συμβάν crowdfunding στο οποίο προσφέρεται ένα διακριτικό κρυπτογράφησης για πρώτη φορά. Οι επενδυτές αγοράζουν το διακριτικό και τα χρήματα που λαμβάνονται χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη του έργου.

Τώρα που έχετε καλή κατανόηση των σημαντικών εξελίξεων του έργου που θα μπορούσαν να εγκατασταθούν πάνω από το blockchain Ethereum, το επόμενο μέρος του μελλοντικού μου οδηγού ειδήσεων Ethereum θα εξετάσει μερικές πιθανές μελλοντικές προβλέψεις του Ethereum.

Το μέλλον της τιμής του Ethereum

Είναι σημαντικό να σας ενημερώσουμε ότι εάν εφαρμοστεί επιτυχώς κάποια από τις παραπάνω λύσεις, η τιμή του Ethereum είναι πιθανό να αυξηθεί.

Ο λόγος για αυτό είναι ότι, παρόλο που το δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί μόνο 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, εξακολουθεί να είναι το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση στον κλάδο. Φανταστείτε πόσο καλά θα μπορούσε να κάνει το νόμισμα αν μπορούσε να αυξήσει αυτόν τον αριθμό σε χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο?

Τέλος πάντων, ήθελα να συζητήσω κάποιες προβλέψεις Ethereum που υπάρχουν σήμερα. Η πρώτη δημοφιλής πρόβλεψη Ethereum που συνάντησα ήταν ο Gaurav Iyer του Profit Confidential. Ο Iyer υποστηρίζει ότι τα προβλήματα επεκτασιμότητας του Ethereum έχουν περιορίσει την εξέλιξη της τιμής του Ethereum. Ωστόσο, πιστεύει ότι μόλις επιλυθεί, η τιμή του Ethereum θα μπορούσε να φτάσει τα 1.500 $ το 2021.

Η υψηλότερη τιμή που έχει χτυπήσει ποτέ η Ethereum είναι 1.377 $, την οποία έφτασε τον Ιανουάριο του 2018. Εάν οι μελλοντικές προβλέψεις του Iyer’s Ethereum είναι σωστές, θα πρέπει να φτάσει σε ένα νέο υψηλό όλων των εποχών.

Μια άλλη πρόβλεψη που συνάντησα ήταν η Investing Haven. Η υπηρεσία πρόβλεψης ακολουθεί μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση, καθώς έχουν χρησιμοποιήσει τεχνική ανάλυση γραφήματος βάσει προηγούμενων δεδομένων προσφοράς και ζήτησης.

Η Investing Haven αναφέρει ότι η μελλοντική τιμή του Ethereum θα φτάσει τα $ 1000 μέχρι το έτος 2021. Αν και αυτό είναι τεχνικά μια θετική πρόβλεψη (καθώς είναι πολύ υψηλότερη από την τιμή του Ιουνίου 2018), είναι πολύ συντηρητική. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα 1.000 $ δεν θα ξεπερνούσαν το υψηλό όλων των εποχών του Ethereum από τον Ιανουάριο του 2018, πράγμα που σημαίνει ότι αναμένουν ότι η ανάπτυξη θα είναι πολύ αργή.

Στην τρίτη πρόβλεψή μου για το Ethereum, κοίταξα τον WalletInvestor, ο οποίος πιστεύει ότι το Ethereum θα φτάσει τα 1.221 $ μέχρι τον Ιούνιο του 2021, κάτι που είναι λίγο χαμηλότερο από το υψηλό όλων των εποχών του Ethereum. Δυστυχώς, το WalletInvestor δεν δίνει καμία εξήγηση για το πώς έφτασαν στην πρόβλεψή τους, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ανάλυση.

Το μέλλον των μακροπρόθεσμων προβλέψεων των τιμών Ethereum

Η τελική πρόβλεψη τιμής Ethereum που συνάντησα ήταν η LongForecast, η οποία έχει μια ενδιαφέρουσα εικόνα για το 2021. Σύμφωνα με την ομάδα ανάλυσής τους, το Ethereum θα ξεκινήσει το 2021 από 363 $, ωστόσο, θα αυξηθεί αργά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, φτάνοντας τα 841 $.

Είναι απογοητευτικό που το LongForecast δεν εξηγεί γιατί πιστεύουν ότι η τιμή του Ethereum θα ξεκινήσει το 2021 τόσο χαμηλά, ούτε γιατί πιστεύουν ότι θα ανακάμψει αργότερα μέσα στο έτος.

Πώς βλέπετε τη μελλοντική τιμή του Etherum να προχωρά το 2021 και μετά; Συμφωνείτε με κάποιον από τους παραπάνω αναλυτές; Στο τελευταίο μέρος του μέλλοντος του οδηγού Ethereum, θα σας δώσω τη γνώμη μου για το πώς βλέπω το μέλλον.

Η γνώμη μου για το μέλλον του Ethereum

Προτού προχωρήσω περισσότερο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν πρέπει ποτέ να επενδύετε χρήματα σε ένα κρυπτογράφηση με βάση μόνο τις προβλέψεις τιμών. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι οι προβλέψεις του Ethereum δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις απόψεις.

Αν ήταν πάντα σωστοί, όλοι θα ήμασταν πολύ πλούσιοι άνθρωποι! Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι πρέπει πάντα να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε μια επενδυτική απόφαση.

Τέλος πάντων, τώρα που το έχω ξεπεράσει, θα ήθελα να σας ενημερώσω γρήγορα πώς βλέπω το μέλλον του Ethereum να πηγαίνει. Πιστεύω πραγματικά ότι όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητα του Ethereum να βελτιώσει σημαντικά τα επίπεδα κλιμάκωσης.

Όπως συμβαίνει, 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο δεν είναι αρκετά καλές.

eth btc

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλατφόρμες έξυπνων συμβολαίων που μπορούν να αποδώσουν πολύ καλύτερα. Εάν το Ethereum δεν επιλύσει γρήγορα τα προβλήματά του, θα μπορούσαν να χάσουν από τα ανταγωνιστικά τους μπλοκ.

Ωστόσο, το έργο Ethereum έχει μερικούς από τους καλύτερους προγραμματιστές του κλάδου και πιστεύω πλήρως ότι όχι μόνο θα μπορούν να κάνουν τη μετάβαση στο Proof-of-Stake αλλά και να εγκαταστήσουν τα πρωτόκολλα Sharding και Plasma. Μόλις μπορέσουν να το κάνουν αυτό, νομίζω ότι η τιμή θα αυξηθεί σημαντικά.

Από την άλλη πλευρά, το 2018 ήταν μια δύσκολη στιγμή για ολόκληρη τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και όταν το Bitcoin χάνει αξία, ακολουθούν γενικά τα περισσότερα άλλα νομίσματα.

Συνολικά, πιστεύω ότι το blockchain Ethereum είναι ένα πολύ καλό έργο που θα συνεχίσει να κυριαρχεί στον τομέα των έξυπνων συμβάσεων. Το 2021 θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, οπότε θα σας συμβούλευα να συνεχίσετε να ελέγχετε για ενημερώσεις ειδήσεων Ethereum σχετικά με την πρόοδό τους.

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του μέλλοντός μου του οδηγού Ethereum. Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή κατανόηση για το τι είναι το έργο, καθώς και τα τρέχοντα ζητήματά τους σχετικά με την απόδειξη και την κλιμάκωση.

Συζήτησα επίσης μερικές από τις προγραμματισμένες αναβαθμίσεις που η ομάδα Ethereum σχεδιάζει να εγκαταστήσει στο εγγύς μέλλον και πώς θα βοηθήσει στη βελτίωση του blockchain. Μετά από αυτό, ανέφερα επίσης ορισμένες προβλέψεις για το Ethereum και σας έδωσα τη γνώμη μου για το πώς βλέπω το μέλλον του Ethereum.

Τι νομίζετε ότι θα συμβεί; Πιστεύετε ότι ο συνδυασμός Proof-of-Stake, Plasma και Sharding θα λύσει τα ζητήματα κλιμάκωσης του Ethereum; Εάν ναι, πόσο ψηλά πιστεύετε ότι η τιμή του θα πάει?

Τελικά, η Ethereum έχει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στον τομέα των έξυπνων συμβάσεων, αλλά ως το πρώτο και πρωτότυπο έργο που το κάνει, νομίζω ότι θα είναι πάντα ο ηγέτης της αγοράς. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο για την πραγματοποίηση των απαιτούμενων αλλαγών.

Επιτρέψτε μου να μάθω τις σκέψεις και τις απόψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map