Πρόβλεψη τιμής Ethereum: Θα σταματήσει το Ethereum;

Αυτές τις μέρες Η κρυπτογράφηση είναι παντού. Το ακούτε για τις ειδήσεις, στη δουλειά, στο γυμναστήριο και τώρα ακόμη και η γιαγιά σας σας ρωτάει τι είναι. Προβλέψεις τιμών, ειδικά το Αιθέριο πρόβλεψη τιμής, είναι το δημοφιλές θέμα αυτή τη στιγμή.

Πριν από τέσσερα πέντε χρόνια, δεν ήταν τόσο δημοφιλές. Μόνο το 2017 άρχισε να παρατηρείται η κρυπτογράφηση. Τον Δεκέμβριο του 2017, οι τιμές των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκαν πραγματικά, Πραγματικά υψηλός. Η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων αυξήθηκε πολύ. Σήμερα, το 2021, Τιμή Ethereum αυξήθηκε σημαντικά και πάλι και έφτασε περισσότερα από 1.400 $ στην αρχή του έτους.

Τα κρυπτονομίσματα που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν Bitcoin και Αιθέριο. Οι προβλέψεις τιμών Bitcoin και Ethereum ήταν στις ειδήσεις κάθε μέρα. Το μέλλον των Ethereum και Bitcoin ήταν μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις στο Twitter και εξακολουθούν να είναι.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψουμε την πρόβλεψη τιμών Ethereum. Εάν ενδιαφέρεστε για προβλέψεις Bitcoin, διαβάστε το Οδηγός πρόβλεψης τιμών Bitcoin. Αν θέλετε, ωστόσο, να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάποιο Bitcoin ή Ethereum, θα πρέπει επίσης να το εξετάσετε μερικές από τις κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, πολύ!

Αφού το διαβάσετε, θα:

 • Έχετε καλή κατανόηση πώς λειτουργούν οι προβλέψεις Ethereum
 • Ξέρω τι πιστεύουν οι ειδικοί για το μέλλον του Ethereum
 • Μάθετε πώς άλλαξε η τιμή του Ethereum στο παρελθόν
 • Ακόμη και να μπορείτε να κάνετε τη δική σας πρόβλεψη τιμής Ethereum!

Πριν ξεκινήσω, όμως, πρέπει να γνωρίζετε λίγα πράγματα για το Ethereum.


Το βασικό σημείο του Ethereum

Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία του Ethereum:

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

 • Η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση στον κόσμο
 • Ήταν η πρώτη κρυπτογράφηση που χρησιμοποιήθηκε έξυπνες συμβάσεις
 • Ιδρύθηκε το 2014 από Vitalik Buterin
 • Το νόμισμά του ονομάζεται «Αιθέρας«(ETH)

Θεσω απλα, Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εφαρμογές το blockchain (όπως το blockchain που χρησιμοποιεί το Bitcoin). Σκεφτείτε το Ethereum ως ένα λειτουργικό σύστημα, όπως τα Windows ή το Mac OS!

Οι έξυπνες συμβάσεις που χρησιμοποιεί είναι παρόμοιες τιμολόγια. Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά. Πληρώνεται ένα τιμολόγιο χειροκίνητα, έτσι το άτομο που περιμένει να πληρωθεί πρέπει να εμπιστευτεί ότι το τιμολόγιο θα πληρωθεί. Με ένα έξυπνο συμβόλαιο, δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε κανέναν. Θα πληρώνεται πάντα.

Αυτό είναι πολύ, πολύ βασική εξήγηση του Ethereum και των έξυπνων συμβολαίων του. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι αρκετά διαφορετικό από Bitcoin, που είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα. Για να μάθετε περισσότερα για το ίδιο το Ethereum και τις διαφορές του από το Bitcoin, διαβάστε το Οδηγός Ethereum vs Bitcoin.

Πώς λειτουργεί μια πρόβλεψη τιμής Ethereum

Τώρα που γνωρίζετε λίγα πράγματα για το Ethereum, μπορούμε να ξεκινήσουμε! Το πρώτο βήμα για να μάθετε πώς να κάνετε μια πρόβλεψη τιμής Ethereum είναι να κατανοήσετε πώς και γιατί αλλάζει η τιμή του Ethereum.

Στη συνέχεια, όταν προχωρήσουμε και εξετάσουμε μερικές προβλέψεις τιμών Ethereum, θα καταλάβετε πώς λειτουργεί κάθε πρόβλεψη τιμής Ethereum.

Η αγορά

Εάν υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να θυμάστε, είναι ο εξής: η τιμή του Ethereum είναι ό, τι λέει η αγορά. Όταν λέω «η αγορά», εννοώ οι άνθρωποι που αγοράζουν και πωλούν Ether.

Πώς λειτουργεί:

 1. Ο John θέλει να αγοράσει τον Ether και η τιμή αυτή τη στιγμή είναι 800 $ για 1 ETH.
 2. Προσπαθεί να το αγοράσει για 800 $ μια ηλεκτρονική ανταλλαγή (ένα μέρος όπου οι άνθρωποι αγοράζουν και πωλούν κρυπτονομίσματα ο ένας στον άλλο) ·
 3. Κανείς δεν πουλάει τον Ether τους για $ 800 αυτή τη στιγμή, επειδή αυτή τη στιγμή τους αρέσει πολύ ο Ether και πιστεύει ότι αξίζει περισσότερα από 800 $
 4. Γιάννης Πραγματικά θέλει να αγοράσει τον Ether τώρα, οπότε λέει ότι θα πληρώσει 820 $ για αυτό.
 5. Κάποιος αποδέχεται την προσφορά του John και πουλά 1 ETH στον John για 820 $.
 6. Τώρα, η νέα τιμή αγοράς 1 ETH είναι 820 $.

Μερικές φορές, αυτό συμβαίνει έως ότου η τιμή του 1 ETH αυξηθεί κατά 200 $ ή περισσότερο σε μια μέρα. Όλα αυτά οφείλονται σε κάτι που λέγεται προσφορά και ζήτηση.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Προσφορά και ζήτηση

Λάδι είναι ένα τέλειο παράδειγμα προσφοράς και ζήτησης. Όταν υπάρχει πάρα πολύ προσφορά (πετρέλαιο) και δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση (άτομα που θέλουν να αγοράσουν πετρέλαιο), η τιμή της προσφοράς γίνεται πιο φθηνα. Αυτό είναι το ίδιο για τον Ether και άλλα κρυπτονομίσματα και αντικατοπτρίζεται στις προβλέψεις τιμών του Ethereum.

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για μια μεγάλη αλλαγή στην προσφορά και τη ζήτηση είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Όταν υπάρχουν καλά νέα για το Ethereum ή ένας ειδικός δίνει μια νέα πρόβλεψη τιμής Ethereum που λέει ότι η τιμή του Ether πρόκειται να αυξηθεί, η αγορά ακούει! Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν τον Ether και οι πωλητές δεν θέλουν να το πουλήσουν. Λοιπόν, τι κάνουν οι αγοραστές; Αρχίζουν να προσφέρουν υψηλότερη τιμή για να αγοράσουν τον Ether από τους πωλητές.

Πρόβλεψη τιμών Ethereum: τα μέσα.

Όταν υπάρχουν άσχημα νέα για το Ethereum, τι νομίζετε ότι συμβαίνει; Σωστά… πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να προσπαθούν να πουλήσουν τον αιθέρα τους. Όμως, δεν υπάρχουν αρκετοί αγοραστές τώρα για να αγοράσουν όλο τον Αιθέρα που πωλείται. Λοιπόν, τι κάνουν οι πωλητές; Αρχίζουν να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή για να πουλήσουν τον Ether τους γρήγορα στο πρώτο άτομο που θέλει να αγοράσει τον Ether.

Τώρα που ξέρετε γιατί αλλάζει η τιμή του Ether, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές προβλέψεις του Ethereum! Με τις νέες γνώσεις σας, θα έχετε πολύ καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο κάθε ειδικός έχει κάνει την πρόβλεψη τιμών Ethereum.

Το μέλλον του Ethereum

Οι ερωτήσεις στις οποίες όλοι θέλουν να απαντήσουν – θα προκύψει το Ethereum; Θα συντριβεί το Ethereum; Είναι πάντα καλύτερο να ρωτήστε έναν ειδικό, ορίστε λοιπόν τι προβλέπουν οι τιμές Ethereum.

Σύμβουλος και επιχειρηματίας Blockchain, Brian Schuster

Ο κ. Schuster φαίνεται πολύ σίγουρος για το Ethereum και την κρυπτογράφηση γενικά. Η πρόβλεψη τιμής του Ethereum είναι ότι η τιμή του Ο Ether θα μπορούσε να είναι 100.000 $ μέχρι το τέλος του 2021! Αυτό είναι τεράστιο!

Λέει ότι το συνολικό όριο αγοράς κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να φτάσει 10 τρισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του έτους, και γι ‘αυτό πιστεύει ότι η τιμή του Αιθέρα θα μπορούσε να είναι πάνω από 100.000 $.

Πρόβλεψη τιμών Ethereum: τεχνολογία blockchain.

Σημείωση: Ethereum’sανώτατο όριο αγοράςΕίναι η συνολική αξία όλων των Ether μαζί. Έτσι, το «συνολικό όριο αγοράς κρυπτονομισμάτων» είναι η συνολική αξία όλων των νομισμάτων κρυπτογράφησης μαζί. Αυτό σημαίνει Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Κυματισμός, και όλα τα άλλα cryptos μαζί.

Συνιδρυτής Ethereum, Steven Nerayoff

Μια πρόβλεψη Ethereum από έναν από τους ιδρυτές του Ethereum. Ενδιαφέρων!

Όπως και ο κ. Schuster, ο Steven είναι σίγουρος για το Ethereum. Η πρόβλεψή του για το Ethereum δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ο κ. Schuster’s, αλλά είναι ακόμα πολύ θετικό – Ο Στίβεν το έχει προβλέψει η τιμή του Ether θα μπορούσε να τριπλασιαστεί το 2018. Λοιπόν, όπως μπορούμε να δούμε τώρα, αυτό δεν συνέβη.

Ιδρυτής Ethereum, Vitalik Buterin

Ο Vitalik είπε ότι το 2021 θα είναι η χρονιά του «ETH in action». Αλλά, αυτό είναι όλο που είπε. Δεν έχει προβλέψει μια συγκεκριμένη τιμή Ethereum.

Έτσι, ενώ η πρόβλεψη Ethereum του Vitalik Buterin για το 2021 δεν αναφέρει τιμή, εξακολουθεί να είναι πολύ καλό για το Ethereum. Εάν το 2021 είναι το έτος δράσης της ETH, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε ότι η τιμή θα έχει και καλή χρονιά!

Θα σπάσει ο Ethereum?

Όταν πρόκειται για συζήτηση "η συντριβή του Ethereum", πολλές προβλέψεις τιμών Ethereum τείνουν να φαίνονται δύσπιστες σε αυτό. Πολλοί πιστεύουν ότι το Ethereum είναι το έδαφος της κρυπτογράφησης – τόσα πολλά πράγματα είναι χτισμένα σε αυτό. Για αυτούς τους λόγους, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το Ethereum θα συντριβεί χωρίς να ανακάμψει μετά. Με αυτό, εννοούμε ότι αν η Ethereum συντριβή, πιστεύουμε ότι η τιμή θα ανέβει τελικά.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum: ETH σε τηλέφωνο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί. Οπως ακριβώς κάθε κρυπτονόμισμα, απόθεμα και εμπορεύματα (χρυσό, ασήμι, λάδι κ.λπ.), το Ethereum θα μπορούσε να συντριβεί.

…και μάντεψε τι?

Έχει συμβεί πριν.

Ας δούμε την ιστορία του Ethereum και την τιμή του.

Η ιστορία του Ethereum

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την τιμή του Ethereum για 12 μήνες – από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020. Η πράσινη γραμμή είναι η τιμή του Ethereum σε δολάρια. Ξεκίνησε περίπου 1416 $ στην κορυφή του, και ήταν περίπου 300 $ στα μέσα του 2020.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum: Διάγραμμα 12 μηνών ETH.

Ήταν μερικά τρελά χρόνια για το Ethereum. Οι επενδυτές που αγόρασαν το Ethereum στις αρχές του έτους αντιμετώπισαν τεράστιες απώλειες!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα διαφορετικό γράφημα:

Πρόβλεψη τιμής Ethereum: Διαγράμματα Ethereum σε σύγκριση με το Bitcoin.

Αυτό είναι ένα διάγραμμα τιμών Ethereum από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούλιο του 2017. Για να είμαστε ακριβείς. Η τιμή του Ether πήγε από 397 $ μέχρι τα 170 $. Ναι… αυτό δεν ήταν τόσο καλό για τους επενδυτές.

Λοιπόν, ήταν ωραίο για τους επενδυτές που κράτησαν τον Αιθέρα τους και δεν πουλούσαν. Αλλά μερικοί επενδυτές πανικοβλήθηκαν. Φοβήθηκαν λόγω των κακών ειδήσεων (για αυτό μιλούσα νωρίτερα!) Που δημοσιεύονταν για τον Ether. Πούλησαν τον αιθέρα τους και έκαναν τεράστια απώλεια. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή τη στιγμή, η πρόβλεψη τιμών Ethereum δεν ήταν πολύ θετική.

Εάν αγόραζαν στα 397 $ και πουλούσαν στα 170 $, θα είχαν κάνει απώλεια 57,2%.

Γι ‘αυτό πολλοί επενδυτές μιλούν για «επένδυση με συναισθήματα». Λένε ότι δεν πρέπει να επενδύετε με τα συναισθήματά σας (δηλαδή πώληση / αγορά πανικού) και αντ ‘αυτού απλώς επενδύστε σε αυτό που πιστεύετε. Εάν πιστεύετε ότι το Ethereum αλλάζει τον κόσμο και ότι η τεχνολογία πρόκειται να είναι εδώ και πολύ καιρό, δεν πρέπει να ακούτε τι λέει η αγορά.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα άλλο γράφημα τιμών Ether.Πρόβλεψη τιμών Ethereum: Διάγραμμα τιμών Ethereum και Bitcoin το 2018.

Τι συνέβη εδώ…; Αυτό έγινε τον Φεβρουάριο του 2018. Όπως μπορείτε να δείτε από το γράφημα, η τιμή του Ether έπεσε ξανά.

Δεν πήρε τόσο χαμηλά όσο έκανε στη συντριβή του Ιουνίου 2017 (170 $), αλλά μειώθηκε στα 644 $ (02.06.18). Μόλις 5 ημέρες πριν από αυτό (02.01.18), η τιμή του Ether ήταν 1.130 $. Αυτό είναι ένα μεγάλο ατύχημα! Η Ether έχασε σχεδόν το ήμισυ της τιμής της σε 5 ημέρες.

Δεν ήταν μόνο ο Αιθέρας που έπεσε – ήταν ολόκληρη η αγορά κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα έχασαν το ήμισυ της τιμής τους. Ορισμένοι επενδυτές το λένε αυτό η συντριβή συνέβη λόγω κακών ειδήσεων στην Κίνα και τη Νότια Κορέα; Η κρυπτογράφηση είναι πολύ δημοφιλής και στις δύο αυτές χώρες.

Λοιπόν, τι σήμαινε η συντριβή του Ether στις αρχές Φεβρουαρίου 2018 για τους επενδυτές; Λοιπόν, εάν αγοράσατε την Ether στα 1.130 $ την 1η Φεβρουαρίου και πουλήσατε στα 644 $ στις 6 Φεβρουαρίου, θα έχετε απώλεια 43%. Λοιπόν, δεν ήταν τόσο άσχημα όσο η συντριβή του Ιουνίου 2017 (απώλεια 57,2%), αλλά ήταν ακόμα άσχημα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν πολλά χρήματα.

Τα καλά νέα είναι ότι στις αρχές του 2021 το Ethereum κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών και αξίζει περισσότερο από 1.400 $. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, το μέλλον του Ethereum φαίνεται πολύ λαμπρό. Μπορείτε να βρείτε το γράφημα για τις 22 Ιανουαρίου 2021 παρακάτω.

Πρόβλεψη τιμής Ethereum: Τιμή Ethereum 2021.

συμπέρασμα

Τώρα ξέρετε πώς γίνονται οι προβλέψεις τιμών του Ethereum και τι λένε οι ειδικοί για το μέλλον του Ethereum. Είναι πάντοτε σημαντικό να θυμόμαστε, ωστόσο, ότι οι προβλέψεις του Ethereum είναι ακριβώς αυτό που λένε ότι είναι – προβλέψεις. Κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το μέλλον! Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στον κόσμο που να ξέρει ποια θα είναι η τιμή του Ether αύριο, την επόμενη εβδομάδα ή τον επόμενο χρόνο. Είναι αδύνατο!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι προλέγω. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες σε αυτόν τον οδηγό και ακολουθώντας την πρόοδο του Ethereum, μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας προβλέψεις τιμών Ethereum! Εάν έχετε δική σας πρόβλεψη Ethereum, φροντίστε να μας ενημερώσετε! Μπορείτε να συγκρίνετε και να συγκρίνετε τις δικές σας προβλέψεις με τις δικές μας και να δείτε εάν υπάρχουν σημεία που διαφέρουν!

Επίσης, εάν θέλετε να ξεκινήσετε την εμπορία κρυπτονομισμάτων, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μόνο οι καλύτερες ανταλλαγές εκεί έξω!

Σημαντική σημείωση: Πρέπει Πάντα να μιλάτε με έναν οικονομικό σύμβουλο πριν κάνετε σημαντικές επενδύσεις και μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε.

Αποποίηση ευθυνών: Υπάρχουν επίσης και άλλοι τρόποι πρόβλεψης της τιμής του Ethereum, όπως η ανάλυση γραφήματος. Αυτό περιλαμβάνει την ανάγνωση πολλών γραφημάτων και γραφημάτων και τη χρήση τους για να μαντέψει πώς θα αλλάξει η τιμή. Δεν συνιστούμε τη χρήση ανάλυσης γραφημάτων για να λάβετε την απόφασή σας σχετικά με το αν θέλετε ή όχι να αγοράσετε Ethereum, γι ‘αυτό δεν μίλησα πολύ γι’ αυτόν τον οδηγό. Είναι συχνά δύσκολο να κατανοηθούν – θα πρέπει να έχετε πολλές γνώσεις για το θέμα για να μπορείτε να τα αναλύσετε και να κάνετε τις σωστές προβλέψεις.

(Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη χρήση ανάλυσης γραφημάτων για την πραγματοποίηση προβλέψεων, αλλά δεν προτείνω να αγοράσετε ή να πουλήσετε το Ethereum μόνο και μόνο λόγω του πώς φαινόταν ένα γράφημα!)

* Σημείωση: αυτό το άρθρο είναι μια προσωπική γνώμη. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me