Πώς να επενδύσετε στο Ethereum; Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum;

Ο κόσμος του κρυπτονόμισμα είναι γεμάτο κέρματα για να επενδύσετε, και με τόσους πολλούς να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να λάβετε απόφαση. Θα υποθέσω Αιθέριο είναι ένα από τα νομίσματα που σας ενδιαφέρει περισσότερο να επενδύσετε. Αυτό έρχεται με καλό λόγο – η δεύτερη μεγαλύτερη κρυπτογράφηση αποδείχθηκε μια καταπληκτική επένδυση με την πάροδο των ετών. Γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τώρα – πώς να επενδύσουν στο Ethereum?

Λοιπόν, τι έχω στη διάθεσή σας σήμερα?

Λοιπόν, σε αυτόν τον οδηγό θα σας διδάξω για το Ethereum – τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας επένδυσης Ethereum και πώς να επενδύσετε στο Ethereum. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση του Ethereum – και θα μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις “αξίζει να αγοράσετε το Ethereum;” και αν ναι, "τι είναι το καλύτερο μέρος για να μάθετε πώς να επενδύσετε στο Ethereum?".

Contents

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση?

Για πολλούς, επενδύοντας στο Ethereum έχει αποδειχθεί μια υπέροχη απόφαση. Τον Μάρτιο του 2017, η τιμή ενός Ether ήταν 30 $. Η τιμή από τον Μάρτιο του 2018 είναι 750 $. Σε αυτήν την περίοδο ενός έτους, η αξία του ETH αυξήθηκε 25 φορές, ή 2500%. Έτσι, αν είχατε επενδύσει 1000 $ στο Ethereum τον Μάρτιο του 2017, τώρα θα το έχετε περίπου 25.000 $ σε ETH.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:


Εάν επενδύατε 1000 $ τον Μάρτιο του 2017 και το πουλήσατε τον Δεκέμβριο του 2017 όταν η Ethereum ήταν στα υψηλότερα (1350 $ ανά ETH), θα έχετε κερδίσει 45.000 $ για τη μικρή σας επένδυση των 1000 $.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Ether ήταν μια καλή επένδυση μέχρι στιγμής. Ευνοείται από πολλούς επενδυτές και έχει τεράστια υποστήριξη από τη βιομηχανία κρυπτογράφησης επειδή χρησιμοποιείται από άλλους προγραμματιστές ξεκινήστε νέα έργα blockchain.

Μπορείτε να δείτε την ανάπτυξη που γνώρισε η Ethereum τα τελευταία χρόνια στο παρακάτω διάγραμμα (από coinmarketcap.com)

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: Διαγράμματα Ethereum σε σύγκριση με το Bitcoin.

Για να καταλάβετε περισσότερα για το Ethereum, ας ρίξουμε μια μικρή ματιά στην ιστορία του Ethereum.

Η Ιστορία του Ethereum

Η ιδέα του Ethereum προτάθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2013 από Vitalik Buterin, ένας προγραμματιστής που θεώρησε ότι το Bitcoin χρειαζόταν έναν τρόπο για τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές στο blockchain. Όταν ήταν αυτή η ιδέα απορρίφθηκε από τους προγραμματιστές Bitcoin, Ο Buterin σχημάτισε τη βασική ομάδα Ethereum με τρία άλλα άτομα: Μιχάι Αλίσι, Anthony Di Iorio, και Τσαρλς Χόσκινσον.

Στις αρχές του 2014, άρχισαν να αναπτύσσουν το Ethereum και τον Ιούλιο – Αύγουστο 2014 το χρηματοδότησαν και το ξεκίνησαν μια διαδικτυακή δημόσια πώληση πλήθους. Από τότε, η ομάδα Ethereum έχει κάνει πολλές βελτιώσεις στο διακριτικό.

Κλασικό Ethereum

Αν έχετε αναζητήσει ποτέ πώς να επενδύσετε στο Ethereum, ίσως έχετε ανακαλύψει ότι υπάρχουν δύο μάρκες Ethereum: Αιθέριο (ETH) και Κλασικό Ethereum (ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ).

ETH είναι το διακριτικό Ethereum που είναι το πιο χρησιμοποιούμενο και διαδεδομένο. Αυτό είναι το σύμβολο που οι προγραμματιστές βελτιώνουν και υποστηρίζουν ενεργά. Είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη έκδοση του Ethereum και το αποτέλεσμα του ένα πιρούνι.

Σημείωση: Ένα πιρούνι είναι όταν ένα blockchain βελτιώνεται ή αλλάζει με τρόπο που το κάνει να αποσυνδέεται με την προηγούμενη έκδοση. Ας χρησιμοποιήσουμε μια ενημέρωση λογισμικού iPhone 8 ως παράδειγμα:

Ο Τζον και ο Τομ έχουν και τα δύο iPhone 8. Όταν κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση λογισμικού, ο Tom αποφασίζει να ενημερώσει το iPhone του 8. Ωστόσο, ο John θα προτιμούσε να παραμείνει στην παλαιότερη έκδοση λογισμικού και αποφασίζει να μην ενημερώσει το iPhone του. Έτσι λειτουργεί ένα πιρούνι. Και οι δύο εξακολουθούν να διαθέτουν iPhone 8, αλλά και τα δύο iPhone έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τώρα.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: ETC σε οθόνη φορητού υπολογιστή.

Το νόμισμα ήταν διχασμένο επειδή ένα κρυπτογραφημένο χρηματιστήριο παραβιάστηκε και κλέφτηκαν πολλά νομίσματα Ethereum Classic. Για να τιμωρήσει τους χάκερ, η κοινότητα του Ether αποφάσισε να διώξει το Ethereum Classic και να σταματήσει να χρησιμοποιεί το διακριτικό Ethereum Classic. Αντ ‘αυτού, δημιούργησαν το νέο διακριτικό Ethereum (ETH). Κάνοντας αυτό, το Ethereum Classic έχασε μεγάλη αξία και το νέο διακριτικό Ethereum έγινε το πιο πολύτιμο από τα δύο.

Εντάξει, σωστά; Ντροπή σας, χάκερ!

Τώρα, προτού σας πω πώς να επενδύσετε στο Ethereum, πρέπει να ξέρετε: είναι το Ethereum μια καλή επένδυση μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα?

Πρέπει να επενδύσω σε Ethereum Μακροπρόθεσμα; (1 έτος + χρόνος κράτησης)

Ενώ η επένδυση στο Ethereum έχει κάνει τους πρώτους επενδυτές της πολλά χρήματα, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έχουν επίσης χαμένα λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι η τιμή όλων των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται και μειώνεται καθημερινά. Είναι μια πολύ παράξενη και ευμετάβλητη αγορά. Γι ‘αυτό, εάν θέλετε να επενδύσετε στο Ethereum μακροπρόθεσμα, πρέπει να είστε πρόθυμοι να διατηρήσετε την επένδυσή σας ανεξάρτητα από το τι – δεν πρέπει ποτέ να πανικοβληθείτε!

Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους το Ethereum θα μπορούσε να είναι μια ισχυρή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Η Υιοθεσία του Αιθέρα

Ολόκληρη η βιομηχανία κρυπτογράφησης είναι ακόμα νέα, και καθώς μεγαλώνει, θα έπρεπε και το Ethereum. Είναι ένα από τα λίγα νομίσματα που χρησιμοποιείται από ICO (Αρχικές προσφορές νομισμάτων), που σημαίνει ότι λειτουργεί ως σημείο εκκίνησης για νέα διακριτικά. Αυτό κάνει το Ethereum μια πολύτιμη πλατφόρμα στην κοινότητα, και επίσης σημαίνει ότι η τιμή του Ether θα μπορούσε να συνεχίσει να αυξάνεται καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: Ether coin σε ένα τσιπ υπολογιστή.

Επί του παρόντος, το ETH θεωρείται ένα από τα τρία πιο χρησιμοποιημένα κρυπτονομίσματα για αγορές και πληρωμές. Καθώς ο τομέας συνεχίζει να αναπτύσσεται, η ETH μπορεί να παραμείνει ένα από τα κορυφαία νομίσματα που θα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι για συναλλαγές.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους δύο παράγοντες, το Ethereum έχει τη δυνατότητα να είναι μια μεγάλη μακροπρόθεσμη επένδυση.

Βελτιώσεις στο Blockchain

Ένας άλλος λόγος που θα μπορούσε να κάνει το Ethereum μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση είναι ότι υπάρχουν σχέδια για περισσότερες βελτιώσεις στο μέλλον. Αυτές οι νέες βελτιώσεις θα μπορούσαν να είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Ethereum και να προκαλέσουν αύξηση της τιμής του ETH!

Ακόμα κι αν υπάρχουν νέα μπλοκ αλυσίδων που ανταγωνίζονται το Ethereum, το σωστό σύνολο βελτιώσεων θα μπορούσε να κρατήσει το Ethereum μπροστά. Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Ethereum θα μπορούσε να το δώσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα για νεότερα, παρόμοια blockchain.

Τεχνολογία Proof-of-Stake

Τα Bitcoin και Ethereum χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή ένα PoW (Απόδειξη εργασίας) σύστημα επικύρωσης συναλλαγών. Ωστόσο, η Ethereum σχεδιάζει να κάνει μια ενημέρωση φέτος, η οποία θα μεταφέρει το Ethereum σε ένα PoS (Απόδειξη του πονταρίσματος) Σύστημα. Η διαφορά μεταξύ των δύο συστημάτων είναι περίπλοκη αλλά απλά, είναι δύο διαφορετικοί τρόποι επαλήθευσης συναλλαγών στο blockchain.

Η μέθοδος PoW απαιτεί μια ακριβή ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας και υπολογιστικής ισχύος, ενώ η μέθοδος PoS είναι ενέργεια και οικονομικά αποδοτική.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum; Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum;

Εάν το Ethereum καταφέρει να εφαρμόσει το Proof of Stake, τότε θα μπορούσε να κάνει το Ethereum πολύ πιο πολύτιμο και περισσότερο αποκεντρωμένη από το Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι το δίκτυο Ethereum θα μπορούσε να γίνει πιο ασφαλές από το Bitcoin. Επί του παρόντος, μόνο εκείνοι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον πιο ισχυρό εξοπλισμό εξόρυξης μπορούν να περιμένουν να γίνουν επιτυχημένοι ανθρακωρύχοι Bitcoin και Ethereum.

Τα μειονεκτήματα της επένδυσης σε αιθέρες μακροπρόθεσμα

 • Υπάρχουν καλύτερες επενδύσεις που θα μπορούσατε να κάνετε στον τομέα. Ενώ θα μπορούσατε να κάνετε κάποια καλά χρήματα επενδύοντας στο Ethereum, υπάρχουν και άλλες κρυπτονομικές επενδύσεις που θα μπορούσαν να σας κάνουν περισσότερα χρήματα.
 • Κρατώντας μακροπρόθεσμα, επίσης γνωστό ως HODL (Κρατώντας για την Αγαπητή Ζωή), δεν σας επιτρέπει να επωφεληθείτε η αστάθεια της αγοράς κρυπτογράφησης και να κάνετε βραχυπρόθεσμα κέρδη.
 • Παρόλο που το Ethereum είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα από σήμερα, κανείς δεν ξέρει αν ένα άλλο νόμισμα θα μπορούσε να έρθει και να γίνει πιο δημοφιλές και προτιμώμενο. Ενώ πολλοί άνθρωποι εικάζουν ότι το Ethereum θα παραμείνει στην κορυφή, μια καλύτερη λύση θα μπορούσε να έρθει και να πάρει τη θέση της. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις.
 • Κυβερνητικοί κανονισμοί θα μπορούσε να τεθεί σε ισχύ, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει πτώση της τιμής του Ethereum – θα πρέπει πάντα να παρακολουθείτε τους νέους κανονισμούς! Εάν θεσπιστούν κανονισμοί που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στην τιμή του Ether, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε την επένδυσή σας.

Πρέπει να επενδύσω στο Ethereum βραχυπρόθεσμα; (Χρόνος αναμονής 0-12 μηνών)

Η ιδέα εδώ είναι να ανταλλάξετε ενεργά τον Ether για να κλειδώσετε τα κέρδη σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά κρυπτογράφησης είναι τόσο ασταθής που η τιμή του Ethereum αυξάνεται και μειώνεται συνεχώς. Έτσι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε γρήγορα κέρδη.

Εμπόριο Ether

Εάν αγοράσετε τον Ether όταν η τιμή είναι χαμηλή, μπορείτε να την πουλήσετε όταν η τιμή αυξηθεί και να κλειδώσετε τα κέρδη σας προτού μειωθεί ξανά η τιμή του διακριτικού. Στη συνέχεια, όταν η τιμή μειωθεί ξανά, μπορείτε να αγοράσετε ξανά το ETH σας και να επαναλάβετε τον κύκλο για να κλειδώσετε περισσότερα κέρδη.

Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε 1000 ETH αξίας $ τον Μάρτιο του 2017 και το κράτησε μακροπρόθεσμα μέχρι τον Μάρτιο του 2018, θα το έχετε Ethereum αξίας 25.000 $ τώρα αμέσως. Ωστόσο, εάν είχατε πουλήσει το Ethereum τον Δεκέμβριο του 2017, θα έχετε κλειδώσει περίπου 45.000 $. Θα μπορούσατε τότε να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά τα χρήματα για να επανεπενδύσετε στον Ether για να το κρατήσετε για ένα άλλο σύνολο κερδών.

Κάνοντας αυτό, θα έχετε ήδη επιστρέψει τα χρήματα για την επένδυσή σας και τοποθετήσατε τον εαυτό σας κερδίστε ακόμη περισσότερα χρήματα.

Το μέλλον του Ethereum

Λόγω του γεγονότος ότι πολλοί ICO σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν τα δικά τους tokens στο δίκτυο Ethereum τους επόμενους μήνες, πολλοί αναμένουν να δείτε το Ethereum να ανεβαίνει στην υψηλότερη τιμή όλων των εποχών και ακόμη και να το περνά. Για αυτόν τον λόγο, η αγορά σε Ether ενώ εξακολουθεί να θεωρείται χαμηλή σε αξία μπορεί να κάνει μια καλή ευκαιρία για επένδυση.

Εάν η τιμή του Ethereum αυξηθεί στο εγγύς μέλλον, θα συνιστούσα να κλειδώσετε τα κέρδη σας όταν τα δείτε, επειδή τίποτα στο μέλλον δεν είναι εγγυημένο. Ακόμα κι αν μπορείτε να δείτε την τιμή να ανεβαίνει, θα μπορούσε εξίσου εύκολα να αρχίσει να μειώνεται ξανά.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum; Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum;

Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην αστάθεια της τιμής ενός νομίσματος, όπως Κανονισμοί, ανταγωνισμός, και χειραγώγηση της αγοράς. Για να κερδίσετε χρήματα από οποιαδήποτε κρυπτογράφηση, πρέπει να έχετε μια ιδέα για το πότε θα πάρετε τα κέρδη σας. Μερικές φορές, η υπερβολική αναμονή μπορεί να σας κάνει να χάσετε χρήματα.

Τα μειονεκτήματα της επένδυσης σε ETH βραχυπρόθεσμα:

 • Όσον αφορά τα κέρδη που μπορείτε να κάνετε με βραχυπρόθεσμες επενδύσεις, υπάρχουν άλλα νομίσματα στην αγορά που θα μπορούσατε να επενδύσετε σε αυτήν τη θέληση κάνουμε καλύτερα από το Ethereum.
 • Με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο δημιουργία νέων κανονισμών για την αγορά κρυπτογράφησης, ορισμένοι από αυτούς τους κανονισμούς θα μπορούσαν επηρεάζουν την αξία και τη χρηστικότητα του Ethereum. Για παράδειγμα, ένας κανονισμός που φορολογεί το κέρδος κάθε συναλλαγής που κάνετε μπορεί να επηρεάσει τα κέρδη σας όταν επενδύετε βραχυπρόθεσμα ή ενεργά.
 • Με τις τράπεζες και τις εταιρείες πιστωτικών καρτών να εμποδίζουν τους χρήστες να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες για να αγοράσουν κρυπτογράφηση, η ροή νέων χρημάτων που εισέρχονται στην αγορά έχει επιβραδυνθεί. Αυτό προκαλεί την επιβράδυνση της ανάπτυξης κερμάτων στην αγορά, καθιστώντας τις βραχυπρόθεσμες επενδύσεις όχι τόσο επικερδείς.
 • Το ενεργό εμπόριο σε αγορές κρυπτογράφησης είναι επικίνδυνο εάν δεν είστε έμπειρος έμπορος με καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της αγοράς.

Πριν επενδύσετε στο Ethereum

Πριν σας πω πώς να επενδύσετε στο Ethereum, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ασφαλές πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το Ethereum σας. Η διατήρηση των κερμάτων σας σε ηλεκτρονική ανταλλαγή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Ανταλλαγές μπορεί να παραβιαστεί, και τα νομίσματά σας θα μπορούσαν να κλαπούν. Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία της κρυπτογράφησής σας είναι να έχετε ένα πορτοφόλι όπου έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιδιωτικού σας κλειδιού.

Σημείωση: Το ιδιωτικό σας κλειδί είναι ο τρόπος πρόσβασης στο πορτοφόλι σας (όπως ένας κωδικός πρόσβασης). Εάν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, μπορεί να κλέψει τα χρήματά σας.

Ακολουθούν ορισμένα πορτοφόλια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε το Ethereum.

MEW (MyEtherWallet) – Πορτοφόλι Ιστού

ΝΙΑΟΥΡΙΣΜΑ είναι ένα Ελεύθερος, ανοιχτή πηγή, διεπαφή πελάτη που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι Ethereum. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα πορτοφόλια ιστού, το MEW σάς δίνει τον έλεγχο του ιδιωτικού σας κλειδιού. Είναι αρκετά ασφαλές και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε και άλλα διακριτικά ERC-20.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το MEW στο Αναθεώρηση MyEtherWallet.

Ledger Nano S – Πορτοφόλι υλικού

ΕΝΑ πορτοφόλι υλικού είναι ένα που σας επιτρέπει να διατηρείτε τα κέρματά σας εκτός σύνδεσης όπου δεν μπορούν να παραβιαστούν ή να κλαπούν. Αυτή είναι η ασφαλέστερη μέθοδος αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων σας και μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα το Ledger Nano S. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι κρατήστε ασφαλή τη φυσική συσκευή. Τα πορτοφόλια υλικού διατίθενται σε τιμή περίπου $ 70- $ 100.

Έξοδος – Πορτοφόλι λογισμικού

Θεωρούνται το πρώτο πορτοφόλι για υπολογιστές που υποστηρίζει πολλά κρυπτονομίσματα, αυτό το πορτοφόλι έχει μια ελκυστική οθόνη που διευκολύνει την προβολή των υπολοίπων κρυπτογράφησης. Επιτρέπει στον υπολογιστή σας να χρησιμοποιείται ως πορτοφόλι.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum; Πρέπει να επενδύσετε στο Ethereum;

Παρά το γεγονός ότι πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να το χρησιμοποιήσετε, τα προσωπικά σας κλειδιά διατηρούνται στο μηχάνημά σας. Παρέχει πολλές επιλογές ανάκτησης εάν ο υπολογιστής σας έσπασε ή ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Εξοδος πλήθους πορτοφόλι στο δικό μας Εξοδος πλήθους Δπαραχωρήσω σχετικά μεθέα.

Jaxx – Πορτοφόλι για κινητά

Αυτός ο τύπος πορτοφολιού προορίζεται για τις φορητές συσκευές σας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην επιφάνεια εργασίας σας. Τζαξ υποστηρίζει επίσης πολλά κρυπτονομίσματα. Υπερηφανεύεται κομψό σχέδιο, ισχυρή ασφάλεια, και ιδιωτικά κλειδιά που δεν αφήνουν ποτέ τη συσκευή σας. Διαθέτει επίσης πλήκτρα σπόρου για την ανάκτηση του πορτοφολιού σας.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum?

Η εκμάθηση πώς να επενδύσετε στο Ethereum θα σας βοηθήσει όταν επενδύετε σε άλλα κρυπτονομίσματα (όπως Bitcoin και Litecoin). Ακολουθούν μια παρόμοια διαδικασία. Πρώτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν χρηματιστή ή P2P ανταλλαγή Στη συνέχεια, μόλις αγοράσετε τα νομίσματά σας, πρέπει να το κάνετε στείλτε τα σε ένα ασφαλές πορτοφόλι.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum με το νόμισμα Fiat

Χρηματιστηριακές ανταλλαγές

Μια ανταλλαγή μεσίτη σας επιτρέπει να ανταλλάξτε το νόμισμα fiat σας με κρυπτογράφηση. Ενώ υπάρχουν αρκετά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, μόνο ένας μικρός αριθμός από αυτούς θεωρείται αξιόπιστος. Τα τρία κορυφαία χρηματιστήρια είναι Νομισματική βάση, CoinMama, και Cex.io.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: το πορτοφόλι Coinbase.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι Εγγραφείτε, επιβεβαίωσε την ταυτότητά σου, καταθέστε τα χρήματά σας στον λογαριασμό και μετά αγοράστε το ETH σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε το ETH σας από το πορτοφόλι ανταλλαγής μεσιτών στο πορτοφόλι Ether χρησιμοποιώντας το δημόσιο κλειδί του καθορισμένου πορτοφολιού (διεύθυνση πορτοφολιού).

Πλεονεκτήματα της χρήσης ανταλλαγής μεσιτών:

 • Ιδιαίτερα επαγγελματική και καλά χρηματοδοτούμενη
 • Καλή εξυπηρέτηση πελατών
 • Εύκολη πλοήγηση και μάθηση στη χρήση
 • Ιδανικό για αρχάριους επενδυτές
 • Μπορεί να χρησιμοποιήσει τραπεζικές κάρτες ή πιστωτικές κάρτες για να καταθέσει μετρητά για κρυπτογράφηση
 • Πιο ασφαλές από τις περισσότερες άλλες ανταλλαγές

Μειονεκτήματα της χρήσης ανταλλαγής μεσιτών:

 • Υψηλά τέλη συναλλαγής
 • Με την επιφύλαξη των κανόνων KYC και συνεπώς απαιτεί επαλήθευση ταυτότητας
 • Μπορεί να ελεγχθεί και τα στοιχεία συναλλαγής σας να δοθούν στις φορολογικές αρχές
 • Δεν έχετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά στο πορτοφόλι ανταλλαγής μεσιτών

Χρησιμοποιώντας P2P Ανταλλαγές

Ο άλλος τρόπος για να αγοράσετε Ethereum με νόμισμα fiat είναι να περάσω ένα ομότιμος (P2P) ανταλλαγή. Μέσω ανταλλαγής P2P, μπορείτε αγοράστε ανώνυμα το ETH χωρίς απαιτήσεις ταυτότητας. Οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να συνδεθούν και να αποφασίσουν αμοιβαία για την τιμή και τους τρόπους πληρωμής.

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα P2P για αγορά Ether είναι ΤοπικόEthereum. Πώς λειτουργεί είναι να αγοράσετε το Ethereum απευθείας από κάποιον που το έχει ήδη και το μεταφέρει από το πορτοφόλι του στο δικό σας.

Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός P2P Exchange:

 • Οι πωλήσεις peer-to-peer διατηρούν ανώνυμες τις συναλλαγές
 • Οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να διαπραγματευτούν και να συμφωνήσουν για την τιμή

Μειονεκτήματα της χρήσης ενός P2P Exchange:

 • Υψηλότερες χρεώσεις μεταξύ ανταλλαγών
 • Οι πωλητές συνήθως απαιτούν περισσότερο από την τιμή αγοράς για τα νομίσματά τους
 • Δεν είναι καλό για μεγάλες αγορές
 • Ορισμένα άτομα σε αυτά τα δίκτυα μπορούν να σας εξαπατήσουν

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum χρησιμοποιώντας άλλα κρυπτονομίσματα

Κεντρικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης

Εάν έχετε ήδη κάποια κρυπτογράφηση, όπως Bitcoin, μπορείς χρησιμοποιήστε το για να αγοράσετε στον Ether. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήστε μια κεντρική ανταλλαγή. Με μια κεντρική ανταλλαγή, μπορείτε να ανταλλάξετε ένα crypto για ένα άλλο και να πληρώσετε ένα μικρό τέλος συναλλαγής. Οι πιο δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι Κράκεν, Κάθισμα, και GDAX.

Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κεντρικού Exchange Trading:

 • Μπορεί να ανταλλάξει μια ποικιλία διαφορετικών νομισμάτων για το ETH
 • Ένας μεγάλος όγκος χρηστών διευκολύνει την εκκαθάριση και την ανταλλαγή κερμάτων
 • Οι διεπαφές χρήστη είναι εύκολο να πλοηγηθείτε και να μάθετε
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανώνυμα στις περισσότερες περιπτώσεις
 • Χαμηλότερες χρεώσεις μεταξύ ανταλλαγών
 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι συνήθως διαθέσιμη

Μειονεκτήματα της χρήσης ενός κεντρικού Exchange Exchange:

 • Δεν έχετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά στο πορτοφόλι ανταλλαγής
 • Δεν μπορείτε να αγοράσετε με ή να κάνετε ανάληψη σε μετρητά
 • Σε ορισμένες ανταλλαγές, όπως το Binance, οι μεγάλες συναλλαγές (2+ BTC) απαιτούν επαλήθευση ταυτότητας
 • Η ανταλλαγή μπορεί να παραβιαστεί και τα νομίσματά σας έχουν κλαπεί.

Αποκεντρωμένη ανταλλαγή συναλλαγών

Ο άλλος τρόπος για να επενδύσετε στο Ethereum με άλλα cryptos είναι να χρησιμοποιήσετε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή συναλλαγών. Με αυτόν τον τύπο ανταλλαγής, διατηρείτε τα προσωπικά σας κλειδιά και τα κέρματά σας δεν αποθηκεύονται ποτέ στους κύριους διακομιστές τους. Και πάλι, χρησιμοποιείτε αυτές τις ανταλλαγές για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων μεταξύ τους.

Πώς να επενδύσετε στο Ethereum: το IDEX exchange.

Τα πιο δημοφιλή είναι EtherDelta και ΙΔΕΞ.

Πλεονεκτήματα της χρήσης αποκεντρωμένης ανταλλαγής:

 • Παραμένετε απόλυτος έλεγχος του ιδιωτικού σας κλειδιού συνδέοντας το πορτοφόλι σας στο χρηματιστήριο
 • Αυτός ο τύπος ανταλλαγής δεν μπορεί να παραβιαστεί και επομένως τα νομίσματά σας δεν μπορούν να κλαπούν
 • Όλες οι συναλλαγές είναι ανώνυμες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες είναι

Μειονεκτήματα της χρήσης ενός αποκεντρωμένου Exchange:

 • Ένας χαμηλότερος όγκος εμπόρων και επενδυτών θα μπορούσε να σημαίνει βραδύτερες συναλλαγές
 • Μόνο ένας περιορισμένος αριθμός κερμάτων βρίσκεται στην πλατφόρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές για την Ether
 • Συνήθως καμία εξυπηρέτηση πελατών
 • Οι διεπαφές χρήστη είναι συνήθως πιο δύσκολο να μάθουν

Και εκεί το έχετε – πολλοί τρόποι για να επενδύσετε στο Ethereum.

Συμπεράσματα

Τώρα αμέσως, Θα συνιστούσα την Ethereum ως καλή επένδυση. Οι τιμές των περισσότερων κρυπτονομισμάτων έχουν μειωθεί πρόσφατα, όπως και η τιμή του Ether. Έτσι, αν ψάχνετε πώς να επενδύσετε στο Ethereum, τώρα θα ήταν καλή στιγμή να το κάνετε.

Αυτό το έτος θα μπορούσε να είναι μια καλή χρονιά για το Ethereum. Υπάρχουν πολλά καλά ICO που βγαίνουν που χρησιμοποιούν το blockchain Ethereum. Προσβλέπουν επίσης να κυκλοφορήσουν νέες ενημερώσεις που θα μπορούσαν επίλυση προβλημάτων κλιμάκωσης (που θα μπορούσε να είναι τεράστιο!).

Αυτοί οι παράγοντες μας λένε ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα το ETH να ανεβεί στην τιμή από το που είναι τώρα – και ότι θα μπορούσε να είναι ένα από τα ασφαλέστερα κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε αυτή τη στιγμή.

Είτε αγοράζετε στο ETH μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και ποιοι είναι οι επενδυτικοί σας στόχοι. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με οποιαδήποτε από τις δύο στρατηγικές. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να το κάνετε Πάντα να κάνετε διεξοδική έρευνα πριν κάνετε μια επένδυση. Είναι συνετό να μιλήσετε με έναν οικονομικό σύμβουλο ή έναν επαγγελματία που μπορεί να σας δώσει κάποιες ορθές συμβουλές σχετικά με τα οικονομικά σας.

Ένας σημαντικός κανόνας για όλους τους επενδυτές είναι ο εξής: οεπενδύστε ό, τι θέλετε να χάσετε. Ο κόσμος της κρυπτογράφησης είναι ευμετάβλητος και νέος; οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Μην κάνετε επενδύσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και κάντε την έρευνά σας προτού βάλετε τα χρήματά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ethereum όπως στην επενδυτική επιλογή, δείτε το δικό μας Πρόβλεψη τιμής Ethereum.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me