Ethereum Mining: ο απόλυτος οδηγός για τον τρόπο εξόρυξης Ethereum

Εάν ενδιαφέρεστε να εξορύξετε Ethereum, είστε στο σωστό μέρος. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εξόρυξη Ethereum. Περιμένω να γνωρίζετε ήδη τι είναι το Ethereum και πώς λειτουργεί από τον προηγούμενο οδηγό μας για το Τι είναι το Ethereum. Ας ξεκινήσουμε αναλύοντας γιατί χρειαζόμαστε αυτό το είδος εξόρυξης.

Λοιπόν, από πού πραγματοποιείται όλη αυτή η εξόρυξη και από πού προέρχεται ο Αιθέρας; Λοιπόν, ο υπολογιστής σας επιλύει μαθηματικά προβλήματα για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν πραγματοποιεί συναλλαγές στο δίκτυο Ethereum που δεν είναι αληθινές. Εάν ο υπολογιστής σας καταφέρει να λύσει το πρόβλημα, θα ανταμειφθείτε. Και αυτό ονομάζεται εξόρυξη. Όλοι έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων και να διεκδικήσουν ανταμοιβές.

Αυτό που είναι σημαντικό να καταλάβουμε είναι ότι η εξόρυξη Ethereum δεν είναι τόσο απλή διαδικασία, οπότε αν αποφασίσετε να το κάνετε αγοράστε αυτό το κρυπτογράφηση και ξεκινήστε τις συναλλαγές, θα πρέπει να δείτε τα πιο συνιστώμενα πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Coinbase και Binance.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εξόρυξη Ethereum – συνεχίστε την ανάγνωση!

Σύντομη εξήγηση εξόρυξης Ethereum


Το δίκτυο Ethereum έχει το δικό του blockchain. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας το Ethereum πρέπει να εγκριθούν από τους ανθρακωρύχους. Γι ‘αυτό διαρκεί λίγο πριν ο Αιθέρας στείλετε κάποιον σε αυτόν. Η συναλλαγή πρέπει να επαληθευτεί και να τοποθετηθεί μέσα στο blockchain Ethereum. Αυτή η διαδικασία επαλήθευσης ονομάζεται απόδειξη εργασίας. Είναι δική σας δουλειά ως ανθρακωρύχος για να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν εξαπατά.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Για να βεβαιωθείτε ότι οι συναλλαγές είναι έγκυρες οι ανθρακωρύχοι επιλύουν πολύπλοκες μαθηματικές εξισώσεις. Όταν ένας ανθρακωρύχος λύσει αυτήν την εξίσωση, το κοινοποιεί σε όλους τους άλλους ανθρακωρύχους "Έλα, το έχω! Βρήκα τον αριθμό που ψάχναμε όλο αυτό το διάστημα" χρησιμοποιώντας φανταχτερή γλώσσα υπολογιστή.

Όλοι οι άλλοι ανθρακωρύχοι ελέγχουν αν αυτός ο αριθμός είναι σωστός και αν το 51% από αυτούς συμφωνούν ότι είναι σωστό ένα νέο μπλοκ προστίθεται στο blockchain. Αυτό το νέο μπλοκ περιέχει όλες τις συναλλαγές που έχουν πλέον επαληθευτεί και ο ανθρακωρύχος που βρήκε τον αριθμό ανταμείβεται! Στη συνέχεια, οι ανθρακωρύχοι αρχίζουν να επιλύουν ένα νέο μαθηματικό πρόβλημα για να επαληθεύσουν ένα άλλο μπλοκ συναλλαγών.

Τρεις τρόποι να εξορύξετε το Ethereum

Εντάξει, τώρα που το έχουμε ξεχάσει πώς ξεκινάτε την εξόρυξη Ethereum; Υπάρχουν τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ορυχείο.

 • Εξόρυξη πισίνας (Συνιστάται)
 • Εξόρυξη μόνο (Δεν συνιστάται)
 • Χρήση υπηρεσιών εξόρυξης Cloud (Δεν συνιστάται)

Εξόρυξη Πισίνας

Η εξόρυξη Ethereum σε μια πισίνα είναι ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε. Συνεργάζεστε με άλλους ανθρώπους. Όλοι οι άνθρωποι που εξορύσσουν σε μία ομάδα συμφωνούν ότι εάν κάποιος από αυτούς βρει τον μυστικό αριθμό, θα μοιραστεί ανταμοιβές με όλους. Το πόσο συχνά βρίσκετε μπλοκ και μοιράζεστε ανταμοιβές εξαρτάται από το μέγεθος της ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι πισίνες ίδιες. Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού μπείτε σε μια ομάδα.

 • Μέγεθος πισίνας
 • Ελάχιστη πληρωμή
 • Χρέωση πισίνας

Γιατί είναι σημαντικό το μέγεθος της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων; Λοιπόν, η σύντομη απάντηση είναι ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που αυξάνουν, αυξάνονται επίσης οι πιθανότητες ανταμοιβής. Ωστόσο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στην ομάδα, οι ανταμοιβές μοιράζονται μεταξύ περισσότερων ατόμων.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές ομάδες πριν βρείτε αυτήν που λειτουργεί καλύτερα για τον υπολογιστή σας. Η συμμετοχή σε μεγάλες ομάδες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι συνήθως μια ασφαλέστερη επιλογή. Μπορεί να λαμβάνετε λιγότερες ανταμοιβές ανά 1 μπλοκ, αλλά τουλάχιστον δεν θα πάτε μια μέρα ή μια εβδομάδα χωρίς να λάβετε καθόλου ανταμοιβή.

Θα πρέπει επίσης να κοιτάξετε την ελάχιστη πληρωμή. Μια ελάχιστη πληρωμή είναι το μικρότερο ποσό Ether που θα χρειαστεί να εξορύξετε πριν αποσταλεί στο πορτοφόλι σας. Εάν η ελάχιστη πληρωμή είναι 1 ETH, θα πρέπει να μείνετε στην ίδια ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού λάβετε το κρυπτονομίσματός σας.

Οι πισίνες με μεγάλες ελάχιστες πληρωμές δεν είναι επωφελείς για εσάς. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε πισίνες με μια μικρή ελάχιστη πληρωμή. Θέλετε να πληρώνεστε όσο το δυνατόν συχνότερα, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε το χρόνο σας σε μια μόνο ομάδα εξόρυξης για πολύ καιρό. Είναι απαραίτητη η ευελιξία εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών ομάδων εξόρυξης κρυπτονομισμάτων!

Κάθε πισίνα έχει μια σχετική αμοιβή. Πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό ποσό, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το μπιλιάρδο. Αυτό το ποσό πληρώνεται αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Οι πληρωμές βασίζονται σε% και υπολογίζονται στην κρυπτογράφηση που εξορύγετε. Το ποσό που πρέπει να πληρώσετε συνήθως διαφέρει από 1% έως 3%. Θα πρέπει να αναζητήσετε μια πισίνα με χρέωση περίπου 1%, καθώς αυτές είναι πολύ πιο αξιόπιστες από τις ομαδοποιήσεις αμοιβών 0%.

Η εκτέλεση μιας δεξαμενής εξόρυξης είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης και ο υπολογιστής και ο χώρος των κέντρων δεδομένων δεν είναι φθηνός. Οι συγκεντρώσεις χρεώσεων 0% συνήθως υποστηρίζονται από δωρεές, μπορεί να είναι λιγότερο σταθερές από τις ομάδες με αμοιβή για την κάλυψη του κόστους. Εάν το τέλος της πισίνας είναι υψηλότερο από 3%, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε άλλη πισίνα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Εξόρυξη μόνος

Η εξόρυξη από μόνη της μπορεί να φαίνεται σαν μια υπέροχη ιδέα. Δεν χρειάζεται να μοιράζεστε ανταμοιβές. Απλώς ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σας και αφήνετε τα χρήματα να εισέρχονται, σωστά; Λανθασμένος. Όταν κάνετε εξόρυξη Ethereum μόνοι σας, ανταγωνίζεστε με άλλους ανθρώπους και θα λάβετε ανταμοιβές μόνο αν λύσετε πρώτα το παζλ των μαθηματικών. Δεδομένου ότι ανταγωνίζεστε με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο ατόμων και εταιρειών που έχουν πολλούς πόρους, θα πρέπει να έχετε πολύ τυχερή πολύ συχνά. Η εξόρυξη από μόνη της είναι επικερδής μόνο εάν έχετε πολλούς πόρους στη διάθεσή σας, μιλάμε για 100+ κάρτες γραφικών. Έχοντας αυτή την πολύ υπολογιστική ισχύ έχει τα μειονεκτήματά του. Θα πρέπει να ανησυχείτε για:

 • Προβλήματα θέρμανσης. Εάν ο εξοπλισμός σας ζεσταθεί πολύ, μπορεί να σπάσει. Μόλις σπάσει ο εξοπλισμός σας, συνήθως δεν αξίζει τον κόπο να το επισκευάσετε. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να αντικαταστήσετε την εξέδρα εξόρυξης και να διορθώσετε τα προβλήματα θέρμανσης.
 • Εξαερισμός. Για να διατηρήσετε τα πάντα σωστά, θα πρέπει να έχετε πολλούς θαυμαστές να κινούνται πολύ γρήγορα. Όπως ανέφερα παραπάνω, η θέρμανση είναι ένα πραγματικό πρόβλημα.
 • Θόρυβος. Όλοι οι ανεμιστήρες που περιστρέφουν και κρυώνουν τον εξοπλισμό σας θα κάνουν πολύ θόρυβο. Θα ήταν πολύ δυνατά, πολύ γρήγορα. Συνήθως, χρειάζεστε κάτι όπως ένα γκαράζ / αποθήκη ή μια απομακρυσμένη τοποθεσία για να διατηρήσετε τα πάντα.
 • Κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Έχοντας τόσο πολύ εξοπλισμό, χρησιμοποιήστε ισχύ ταυτόχρονα θα καταναλώνει πολύ ηλεκτρισμό. Για παράδειγμα, με μόνο δέκα κάρτες γραφικών θα ξοδεύατε περίπου 3-4 δολάρια για ηλεκτρικό ρεύμα την ημέρα. Φανταστείτε να ανεβάζετε έως και 100 κάρτες για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί. Το κόστος για την τροφοδοσία όλων θα προσθέσει έως και 30-40 δολάρια την ημέρα μόνο στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Χώρος. Έχοντας ένα μέρος για να αποθηκεύσετε 100+ εξέδρες εξόρυξης Ethereum δεν είναι κάτι που είναι διαθέσιμο στους περισσότερους ανθρώπους.

Εξόρυξη Cloud

Όταν χρησιμοποιείτε την εξόρυξη cloud, πληρώνετε κάποιον άλλο για να σας ορυχεία. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι ότι νοικιάζετε χρόνο εξόρυξης από άλλους ανθρώπους και σε αντάλλαγμα, σας δίνουν όλες τις ανταμοιβές που μπορούν να μου δώσουν. Η εξόρυξη σύννεφων κρυπτονομισμάτων μπορεί να φαίνεται λίγο ανόητη.

 • Γιατί κάποιος θα χρησιμοποιούσε τον εξοπλισμό του για να ορυχείο για εσάς όταν μπορεί να ορυχείο για τον εαυτό του?
 • Γιατί θα πληρώνατε κάποιον άλλον για να σας ορυχεία όταν μπορείτε να επενδύσετε τα χρήματα σε εξοπλισμό και να ορυχείτε τον εαυτό σας
 • Γιατί δεν ξοδεύετε τα χρήματα για την αγορά του κρυπτονομίσματος που θέλετε αντί να πληρώσετε κάποιον για να το εξορύξετε?

Και όλα αυτά είναι έγκυρες ερωτήσεις. Δεν είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να κάνεις όλη τη δουλειά μόνος σου. Ας αναλύσουμε τα οφέλη και τους κινδύνους της εξόρυξης νέφους Ethereum.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν είστε υπεύθυνοι για τυχόν εξοπλισμό που σπάει. Μόλις πληρώσετε κάποιον για να μου εξουσιάσει, αγοράζετε μια συγκεκριμένη δουλειά που πρέπει να γίνει. Και όλα τα έξοδα επισκευής δεν είναι δική σας ευθύνη. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, ορισμένες εταιρείες θα σας κάνουν να πληρώσετε για το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και επισκευής. Διαβάστε προσεκτικά τα συμβόλαια και αποφύγετε αυτό!
 • Δεν χρειάζεται να κρατάτε σημαντικό θόρυβο εξοπλισμού στο σπίτι ή την αποθήκη σας.

Μειονεκτήματα:

 • Πληρώνετε τα χρήματα εκ των προτέρων εάν μειωθεί η τιμή του Ethereum, δεν θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε τα χρήματά σας. Και έχετε κολλήσει με τις εργασίες εξόρυξης που αγοράσατε.
 • Δεν μπορείτε να αλλάξετε το λογισμικό εξόρυξης και το υλικό που χρησιμοποιεί ο πάροχος εξόρυξης cloud.

Το Cloud mining είναι ένας ασφαλής τρόπος για τους παρόχους εξόρυξης να εξασφαλίσουν στους εαυτούς τους κέρδος για τον εξοπλισμό που αγόρασαν. Η τιμή κρυπτονομισμάτων δεν τους επηρεάζει επειδή τα πληρώνετε εκ των προτέρων. Έτσι, όταν αγοράζετε υπηρεσίες εξόρυξης cloud, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα που προκύπτουν από την κατασκευή της εξέδρας εξόρυξης ethereum. Σε ιδανική κατάσταση, η εξόρυξη cloud είναι λιγότερο επικερδής από την εξόρυξη εσείς. Αντί να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες εξόρυξης cloud, μπορείτε επίσης να αγοράσετε απλώς ethereum.

Προσωπική γνώμη: Προς το παρόν, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τις υπηρεσίες εξόρυξης cloud. Αν θέλετε να επενδύσετε σε υπηρεσίες εξόρυξης cloud, απλώς χρησιμοποιήστε τα χρήματα για να αγοράσετε το κρυπτογράφηση που θέλετε. Θα λάβετε τις ανταμοιβές σας αμέσως και αν κάτι πάει στραβά θα έχετε τη δυνατότητα να πουλήσετε την κρυπτογράφηση σας.

Πώς να συγκεντρώσετε το ορυχείο Ethereum: Tutorial

Έτσι, ο υπολογιστής σας πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την εξόρυξη Ethereum. Ας δούμε τα εργαλεία που χρειάζεται ο υπολογιστής σας για να είναι ένας αποτελεσματικός ανθρακωρύχος. Εδώ είναι όλα όσα θα χρειαστείτε για να είστε επιτυχημένος ανθρακωρύχος Ethereum:

 • Ένα πορτοφόλι Ethereum για να κρατάτε όλο το νέο σας νόμισμα.
 • Προγράμματα οδήγησης GPU;
 • Μια εφαρμογή εξόρυξης (Claymore miner)
 • Μια διεύθυνση πισίνας εξόρυξης εάν πρόκειται να ορυχεία μέσα σε μια ομάδα εξόρυξης.
 • Μια κάρτα γραφικών (GPU) με τουλάχιστον 3 GB μνήμης RAM.
 • Ένα συμβατό λειτουργικό σύστημα (Windows 7 ή 10 64bit).

Δημιουργήστε ένα ψηφιακό πορτοφόλι

Πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη Ethereum, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Έχετε ένα πορτοφόλι στην πραγματική ζωή για τα φυσικά σας χρήματα.

Το Cryptocurrency λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Θα θελήσετε να δημιουργήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου μπορείτε να κρατήσετε το Ether σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε έναν οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι εδώ.

Ή απλά επιλέξτε τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα πορτοφόλια στην αγορά – Ledger Nano X και Trezor Model T για να διατηρείτε το Ethereum σας ασφαλές!

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης κάρτας γραφικών

Όταν το ψηφιακό πορτοφόλι σας είναι ρυθμισμένο και έτοιμο, ήρθε η ώρα να ενημερώσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας. Η διαδικασία εξόρυξης θα είναι πιο κερδοφόρα εάν το υλικό σας εκτελεί όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Ενημερώστε λοιπόν τα προγράμματα οδήγησης σας τώρα.

Για χρήστες κάρτας γραφικών AMD

Εάν διαθέτετε κάρτα γραφικών AMD, μπορείτε να κατεβάσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα σας σωστά εδώ.

Χρησιμοποιήστε αυτά εάν σκοπεύετε να κάνετε άλλα πράγματα με τον υπολογιστή σας, όπως εργασία ή παιχνίδια.

Ή εδώ.

Χρησιμοποιήστε αυτά εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας μόνο για εξόρυξη Ethereum. Αυτά είναι βελτιστοποιημένα για εξόρυξη και μόνο εξόρυξη. Δηλαδή, δεν θα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα με τον υπολογιστή σας.

Για χρήστες κάρτας γραφικών Nvidia

Εάν διαθέτετε κάρτα γραφικών Nvidia, μπορείτε να κατεβάσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα σας απευθείας εδώ.

Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης με βάση την κάρτα γραφικών που χρησιμοποιείτε.

Εγκατάσταση λογισμικού εξόρυξης Ethereum

 1. Παω σε https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0Ο ανθρακωρύχος του Claymore's Dual Ethereum
 2. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Claymore dual miner. Κάνοντας κλικ σε έναν από τους επισημασμένους συνδέσμους. Από σήμερα, η νεότερη έκδοση είναι 11.0. Αυτό το σεμινάριο χρησιμοποίησε τον 2ο σύνδεσμο από το Megaupload.mega-upload
 3. Κάντε κλικ στην τελευταία έκδοση για Windows. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη λήψη ως κουμπί zip. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η λήψη. Αποθηκεύστε το αρχείο στην επιφάνεια εργασίας σας για εύκολη πρόσβαση.λήψη-ως-φερμουάρ
 4. Εξαγάγετε αρχεία Claymore v11.0 σε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας για εύκολη πρόσβαση.
 5. Ανοίξτε το φάκελο που μόλις εξαγάγατε για να δείτε τα αρχεία, θα πρέπει να μοιάζει με αυτό.

  πηλό

 6. Κάντε δεξί κλικ στο αρχή
 7. Κάντε κλικ Επεξεργασίαεπεξεργασία
 8. Επεξεργαστείτε το αρχείο Start.txt και εισαγάγετε τις ακόλουθες γραμμές:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool -ewal -epsw x

Επιλέξτε την πισίνα σας από μία από αυτές τις προτεινόμενες πισίνες εξόρυξης Ethereum.

Όνομα πισίνας Χρέωση πισίνας Ελάχιστη πληρωμή (ETH) Διεύθυνση πισίνας Μέγεθος πισίνας
2 Miner 1,0% 0,01 eth.2miners.com:2020 Μικρό
Nanopool 1,0% 0,05 eth-eu1.nanopool.org:9999 Πολύ μεγάλο
Νάνος 1,0% 0,05 eth-eu.dwarfpool.com:8008 Μεσαίο
Αιθερμίνη 1,0% 0,05 eu1.ethermine.org:4444 Πολύ μεγάλο

Σημείωση: αυτές οι διευθύνσεις συγκέντρωσης προορίζονται για την Ευρώπη. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ ή την Ασία, ενδέχεται να έχετε καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας διευθύνσεις που βρίσκονται πιο κοντά στην περιοχή σας. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της πισίνας και μάθετε εάν η πισίνα υποστηρίζει την περιοχή σας.

Αντί < Mining_Pool_Address> πληκτρολογήστε τη διεύθυνση της πισίνας σας.

Αντί να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση πορτοφολιού σας:

insitde-startbatΜόλις τελειώσετε, θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

τύπου πορτοφολιού

ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΣ, ΟΧΙ. ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ MYETHERWALLET, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΛΕΣ ΣΤΟ https://www.myetherwallet.com/ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

πορτοφόλι-διεύθυνση

 1. Αποθηκεύστε το Start.txt με τις νέες σας τιμές μεταβαίνοντας στο αρχείο -> αποθήκευση ως

  έναρξη-εξόρυξη-αιθέριο

 2. Αλλάξτε το όνομα του αρχείου σε start.batαρχή
 3. Για αποθήκευση ως τύπος: επιλέξτε Ολα τα αρχεία
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης και κάντε κλικ Ναί, όταν ρωτήθηκε εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το αρχείοαντικαθιστώ
 5. Διπλό κλικ Start.bat για να ξεκινήσει η εξόρυξηαρχή
 6. Εάν έχετε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει να δείτε αυτήν την οθόνη.επιτυχία

Αυτό είναι! Ο υπολογιστής σας πραγματοποιεί εξόρυξη Ethereum. Αφήστε αυτήν την οθόνη ανοιχτή. Για αυτό το παράδειγμα, έχω χρησιμοποιήσει το Πισίνα 2 λεπτών και MyEtherWallet. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα πορτοφόλια και άλλες δεξαμενές εξόρυξης.

Αυτή είναι η λίστα άλλων προτεινόμενο λογισμικό εξόρυξης ότι πρέπει να δείτε:

 • ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Πώς να ελέγξετε το ποσό που έχετε εξορύξει?

Κάθε ομάδα έχει διαφορετική διεπαφή, αλλά η αρχή παραμένει η ίδια. Θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο της πισίνας σας και να πληκτρολογήσετε τη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας. Ας χρησιμοποιήσουμε το pool 2miners ως παράδειγμα.

Πληκτρολογείτε τη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας στη γραμμή αναζήτησης και θα μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειές σας για εξόρυξη Ethereum. Σε περίπτωση συγκέντρωσης 2 λεπτών μόλις το υπόλοιπό σας φτάσει τα 0,01 ETH, θα σταλεί στη διεύθυνση πορτοφολιού που έχετε πληκτρολογήσει στο αρχείο start.bat.

επιταγή-ισορροπία

Πώς να υπολογίσετε τα κέρδη

 • Ανοίξτε τον ανθρακωρύχο σας και ελέγξτε πόσα Megahash ανά δευτερόλεπτο υποβάλλει το υλικό σας (Mh / s)
 • Μπορούμε να δούμε ότι η GPU GTX 1070 μας είχε 32,2Mh / s.

  έλεγχος-εξόρυξη αιθερίου

 • Ανοίξτε την αριθμομηχανή εξόρυξης διαθέσιμο εδώ.
 • Πληκτρολογήστε τα Mh / s σας, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και κατανάλωσης ενέργειας. Θα λάβετε τα μέσα αποτελέσματα με βάση το ποσό 1 ETH τη δεδομένη στιγμή.εξόρυξη αιθερίου

Συμβουλές και κόλπα

 • Αν σκοπεύετε να εγκαταλείψετε την εξόρυξη του υπολογιστή σας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, εδώ είναι μερικά πράγματα που ίσως θέλετε να κάνετε για να αποφύγετε τυχόν διακοπή λειτουργίας.
 • Ρυθμίσεις ισχύος υπολογιστή: Από προεπιλογή, εάν ο υπολογιστής σας παραμείνει αδρανής για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα “πάει για ύπνο”. Μόλις ο υπολογιστής σας τεθεί σε αναστολή λειτουργίας, θα σταματήσει την εξόρυξη. Για να το αποφύγετε αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις τροφοδοσίας και βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας δεν κοιμάται ποτέ.

Τώρα ο υπολογιστής σας μπορεί να ορυχείο όλη μέρα χωρίς να κοιμάται.

Κλείνοντας σκέψεις

Όντας ανθρακωρύχος Ethereum, το βοηθάτε να παραμείνει αποκεντρωμένο και να ανταμειφθείτε στη διαδικασία. Θα πρέπει να κοιτάξετε το Ethereum ως πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για να διατηρήσετε ή να ανταλλάξετε συναλλαγές. Η τεχνολογία blockchain και το δίκτυο Ethereum έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους. Πολλές αποκεντρωμένες εφαρμογές έχουν ήδη βρει επιτυχία. Η ανταπόκριση της αγοράς φαίνεται εξαιρετική. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να χτίζονται πάνω στην πλατφόρμα που έχει δημιουργήσει το Ethereum, θα πρέπει να δούμε ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Μόλις ορυχείο Ethereum, φροντίστε να το διατηρήσετε σε ασφαλές πορτοφόλι υλικού, όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T. Άλλωστε, δεν θέλετε να χάσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία!

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me