Ethereum vs Bitcoin: Είναι το Ethereum μια καλύτερη εναλλακτική λύση Bitcoin;

Καθώς μπαίνετε στον νέο και συναρπαστικό κόσμο της κρυπτογράφησης, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα αναρωτηθείτε θα είναι τις διαφορές μεταξύ Ethereum έναντι Bitcoin. Είναι αρκετά εκπληκτικό, σωστά?

Μπορεί να σκεφτείτε το Bitcoin και το Ethereum, όπως πολλοί από εμάς, όπως η Apple και η Microsoft της crypto. Ωστόσο, σε αντίθεση με την Apple και τη Microsoft, είναι τελείως διαφορετικό το ένα από το άλλο. Και οι δύο έχουν πολύ διαφορετικούς στόχους στο μυαλό.

Στην πραγματικότητα, άλλα κρυπτονομίσματα συγκρίνονται πολύ πιο κοντά στα Bitcoin και Ethereum από τα Bitcoin και Ethereum σε σύγκριση μεταξύ τους. Για παράδειγμα, Το Litecoin μοιάζει πολύ περισσότερο με το Bitcoin από το Ethereum είναι, και Το NEO μοιάζει πολύ περισσότερο με το Ethereum από το Bitcoin.

Το ίδιο ισχύει όταν συναλλαγές κρυπτογράφησης, επίσης – χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ανταλλαγές (δηλ. Κάθισμα ή Νομισματική βάση), θα δείτε επίσης ότι οι τιμές διαφέρουν σημαντικά. Ωστόσο, θα το φτάσω σε ένα άλλο άρθρο.

Σημείωση: κατά την αποθήκευση Bitcoin, Ethereum ή οποιουδήποτε άλλου κρυπτονομίσματος, φροντίστε να επιλέξετε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι. Οι πιο συνιστώμενες επιλογές περιλαμβάνουν Καθολικό Nano S, Νομισματική βάση και Trezor Model T. Επίσης, εάν θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα αμέσως, μπορείτε εύκολα να το κάνετε μέσω Απλός.

Προς το παρόν, ας επικεντρωθούμε στο Ethereum vs Bitcoin.

Σύγκριση των κρυπτονομισμάτων

Όταν κοιτάς Αιθέριο εναντίον Bitcoin, μπορείτε να το δείτε αυτό οι στόχοι τους είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικοί. Κοιτάζοντας τους στατιστικές αγοράς, Ωστόσο, η διαφορά είναι μάλλον μικρή – η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Bitcoin είναι 147,3 δισ. $ ενώ η κεφαλαιοποίηση της Ethereum είναι 84,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Σημείωση: η κεφαλαιοποίηση της αγοράς (συχνά αναφέρεται ως «όριο αγοράς») είναι η συνολική αξία όλων των νομισμάτων που υπάρχουν. Για παράδειγμα, το όριο αγοράς των $ 147,3b του Bitcoin σημαίνει ότι η αξία όλων των Bitcoin μαζί είναι 147,3b $.

Έτσι, εκτός από τα στατιστικά στοιχεία, πώς ακριβώς ταιριάζουν το Bitcoin και το Ethereum?

Πολλοί αρχάριοι στο κρυπτονόμισμα πιστεύετε ότι το Ethereum είναι μόνο ως οικονομικό νόμισμα, όπως το Bitcoin. Αυτό είναι λάθος για πολλούς λόγους. ας δούμε τα βασικά.

Ethereum vs Bitcoin: Τα βασικά

Εδώ θα εξετάσω μερικά από τα χαρακτηριστικά και τα γεγονότα Bitcoin και Ethereum.

Bitcoin

 • Ξεκίνησε το 2009, το Bitcoin ήταν η πρώτη κρυπτογράφηση και η πρώτη χρήση του τεχνολογία blockchain;
 • Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα;
 • Στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων της παγκόσμιας χρηματοδότησης, που συχνά αναφέρονται ως «τράπεζα των ανθρώπων».
 • Το Bitcoin δεν απαιτεί τρίτο μέρος, όπως PayPal ή τράπεζα.
 • Δημιουργήθηκε ως εναλλακτική λύση έναντι των κανονικών νομισμάτων / fiat (δηλ. USD, EUR, JPY κ.λπ.).
 • Χρησιμοποιείται για μη αυτόματες συναλλαγές, όπως αγορά αγαθών / υπηρεσιών ή λήψη χρημάτων.
 • είναι πολύ υγρό (ο όγκος συναλλαγών είναι 8,9 εκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το Bitcoin σε μετρητά.
 • Χρειάζονται λεπτά για να ολοκληρωθούν οι συναλλαγές Bitcoin.

Ethereum VS Bitcoin: Αρχική σελίδα Bitcoin.


Αιθέριο

 • Κυκλοφόρησε το 2015, το ευρέως γνωστό συνώνυμο του blockchain της Ethereum είναι το “Blockchain 2.0”.
 • Έξυπνες συμβάσεις προγραμματίστε τις συναλλαγές (τις οποίες θα εξηγήσω περαιτέρω σε αυτόν τον οδηγό).
 • Οι έξυπνες συμβάσεις της εξαλείφουν την ανάγκη για τρίτους σε πολλά συστήματα, όχι μόνο οικονομικά.
 • Παρέχει μια πλατφόρμα για τη δημιουργία εφαρμογών έξυπνης σύμβασης (γνωστή ως dApps).
 • Παρέχει μια γλώσσα προγραμματισμού, που ονομάζεται Στερεότητα, για να δημιουργήσετε τα dApps με;
 • Αιθέρας είναι το νόμισμά του, τροφοδοτεί συναλλαγές στο blockchain Ethereum.
 • Ο Αιθέρας είναι πολύ υγρό (ο όγκος συναλλαγών του είναι 2,4 εκατομμύρια δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες) ·
 • Οι συναλλαγές της Ethereum χρειάζονται δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν.

Ethereum VS Bitcoin: η πλατφόρμα Ethereum.

Βασικές διαφορές

Ας δούμε τις κύριες διαφορές μεταξύ Ethereum vs Bitcoin, μερικές από τις οποίες μπορείτε να δείτε συγκρίνοντας τα βασικά που μόλις ανέφερα!

Οι έννοιες τους

Όταν σκέφτεστε το Bitcoin, σκεφτείτε «ψηφιακό χρήμα». Όταν σκέφτεστε το Ethereum, σκεφτείτε «έξυπνα συμβόλαια». Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσετε και να θυμηθείτε την κύρια διαφορά μεταξύ Bitcoin και Ethereum!

Οι σκοποί τους

Το Bitcoin είναι ένα κατάστημα αξίας και έναν τρόπο αποστολής χρημάτων σε κάποιον. Το Ethereum είναι επίσης ένας τρόπος αποστολής χρημάτων σε κάποιον, αλλά μόνο όταν συμβαίνουν ορισμένα πράγματα.

Το Ethereum διαφέρει επίσης με τη χρήση του μια πλατφόρμα οικοδόμησης για dApps/ έξυπνα συμβόλαια, που του επιτρέπουν να στέλνει μάρκες που αντιπροσωπεύουν τιμές. Αυτές οι τιμές μπορεί να είναι πράγματα διαφορετικά από τα ψηφιακά νομίσματα, καθιστώντας το διαφορετικό από το Bitcoin.

Οι συναλλαγές τους

Οι συναλλαγές του Bitcoin μοιάζουν με αυτό:

Ο Jade στέλνει 10 BTC (Bitcoins) στον Pete.

Οι συναλλαγές της Ethereum εκτελούνται με έξυπνα συμβόλαια και μοιάζουν με αυτήν:

Στείλτε 10 ETH (Ether) από Jade στο Pete αν Το υπόλοιπο του Jade είναι 15 ETH και η ημερομηνία είναι 12.01.2020.

Έτσι, οι συναλλαγές του Bitcoin είναι εγχειρίδιο και οι συναλλαγές της Ethereum είναι αυτόματη / προγραμματιζόμενη!

Η ταχύτητα των συναλλαγών

Ο χρόνος αποκλεισμού του Ethereum (ταχύτητα συναλλαγής) είναι απλά δευτερόλεπτα. Ωστόσο, ο χρόνος αποκλεισμού του Bitcoin είναι λεπτά.

Τα νομίσματα: Ether vs Bitcoin

 • Αιθέρας έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί το δίκτυο Ethereum και τις συναλλαγές ενέργειας – το θεωρείτε φυσικό αέριο.
 • Bitcoin χρησιμοποιείται για να είναι η αξία των πραγματικών συναλλαγών – σκεφτείτε το ως χρήμα.

Η προσφορά νομισμάτων τους

Το Bitcoin είναι περιορίζεται σε 21.000.000 νομίσματα. Αυτό δημιουργεί προσφορά και ζήτηση, η οποία είναι υγιής για ένα απόθεμα αξίας.

Το Ethereum, ωστόσο, είναι δεν περιορισμένος. Η παραγωγή του Ether είναι συνεχής. Η προμήθεια Ether θα επιβραδυνθεί πολύ με την πάροδο του χρόνου.

Ο Vitalik Buterin, ιδρυτής της Ethereum, δήλωσε ότι ο συνολικός αριθμός κερμάτων δεν θα φτάσει τα 100.000.000 ETH στο «προβλέψιμο μέλλον».

Οι ηλικίες τους

Το Ethereum είναι 6 χρόνια νεότερα από το Bitcoin και είναι πιο προηγμένο.

Ethereum vs Bitcoin: Σπάζοντας το

Είναι δύσκολο να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ του Bitcoin και του Ethereum εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με όλες τις φανταχτερές, τεχνικές λέξεις που χρησιμοποιούν οι crypto geeks.

Ας σπάσουμε λίγο από την ορολογία, εμείς?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Αποκεντρωμένη

Και τα δύο κρυπτονομίσματα σε αυτήν τη σύγκριση Ethereum έναντι Bitcoin είναι αποκεντρωμένη. Εάν κάτι αποκεντρωμένο, δεν βρίσκεται σε μια κεντρική θέση (duh). Αντ ‘αυτού, σχηματίζεται από μια συλλογή διαφορετικών θέσεων, που σημαίνει δεν έχει κέντρο. Από εκεί προέρχεται η λέξη «αποκεντρωμένη»!

Για να το εφαρμόσετε σε ένα δίκτυο, σκεφτείτε το Οι διακομιστές του Facebook για μια στιγμή. Τρέχουν μόνο μέσω Facebook και Facebook. Αυτό τους καθιστά συγκεντρωμένους επειδή έχουν ένα κεντρικό σημείο, το οποίο είναι το ίδιο το Facebook. Εάν η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο του Facebook παραβιάστηκε, ολόκληρος ο διακομιστής και τα δεδομένα που κατέχει διατρέχουν κίνδυνο.

Ethereum VS Bitcoin: Υπόλοιπα Bitcoin.

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που μπορούν να γίνουν κεντρικά δίκτυα ένα σημαντικό ζήτημα.

Εάν το δίκτυο / οι διακομιστές του Facebook ήταν αποκεντρωμένοι, δεν θα υπήρχε κεντρικό σημείο για να επιτεθεί ένας χάκερ. Σε ένα αποκεντρωμένο δίκτυο, ο διακομιστής δημιουργείται και συντηρείται από μια συλλογή υπολογιστών που ανήκουν σε πολλά διαφορετικά άτομα / εταιρείες αντί να βρίσκονται σε κεντρικό σημείο.

Με αυτόν τον τρόπο, ένας εισβολέας θα χρειαστεί να χαράξει πολλά διαφορετικά άτομα / εταιρείες για να επιτεθεί με επιτυχία στο δίκτυο.

Εν ολίγοις: η αποκέντρωση σημαίνει ότι δεν υπάρχει κεντρικό σημείο αποτυχίας, κανένα κεντρικό σημείο ελέγχου και κανένα κεντρικό σημείο εμπιστοσύνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί συμφωνούν ότι τα αποκεντρωμένα δίκτυα είναι το μέλλον!

Στο ίδιο σημείο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όταν τα δίκτυα είναι αποκεντρωμένα, υπάρχει κανείς δεν φταίει σε περίπτωση απώλειας των κρυπτονομισμάτων σας. Γι ‘αυτό πρέπει να το σιγουρευτείτε κρατήστε τα νομίσματά σας ασφαλή και επιλέξτε ασφαλή πορτοφόλια, όπως Καθολικό Nano S, Νομισματική βάση και Trezor Model T.

Blockchain

Ακόμα κι αν είστε ολοκαίνουργιος στο crypto, θα υποθέσω ότι έχετε ήδη ακούσει τεχνολογία blockchain. Είναι λίγο δημοφιλές θέμα.

Ένα blockchain είναι ένα κοινό, κατανεμημένο καθολικό – απλώς φανταστείτε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel στο οποίο κάθε ένα από τα μπλοκ περιέχει δεδομένα συναλλαγών και μοιράζεται ίση, σταθερή χωρητικότητα.

Το καθολικό συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεγαλώνει καθώς προστίθενται περισσότερα μπλοκ. Τα μπλοκ προστίθενται χρονολογικά χρησιμοποιώντας κρυπτογραφικές τεχνικές. Κρυπτογραφικές τεχνικές που διασφαλίζουν ότι τα μπλοκ δεν μπορούν να αντιστραφούν. Συγγνώμη χάκερ.

Σε ένα blockchain, το καθολικό «διανέμεται». Ένα κατανεμημένο καθολικό σημαίνει πολλά μεμονωμένα συστήματα υπολογιστών (κόμβοι) που συνεργάζονται. Οι κόμβοι επεξεργάζονται τα δεδομένα στο καθολικό και τα επαληθεύουν, λειτουργώντας ως μία μεγάλη ομάδα.

Ethereum VS Bitcoin: σχετικά με το ETH.

Με αυτόν τον τρόπο, είναι αδύνατο να επαληθευτεί μια ψεύτικη συναλλαγή, καθώς θα χρειαζόταν τη συναίνεση (η ομαδική συμφωνία) του blockchain. Έτσι, όσο περισσότεροι κόμβοι / υπολογιστές, τόσο πιο ασφαλής είναι το blockchain!

Το κατανεμημένο καθολικό αποθηκεύει τα επαληθευμένα μπλοκ. Είναι κοινόχρηστο και με δυνατότητα λήψης από όλους τους άλλους κόμβους του δικτύου. Αυτή η διαδικασία επαλήθευσης είναι γνωστή ως εξόρυξη και απαιτεί ηλεκτρική ενέργεια και συντήρηση. Λόγω αυτών των απαιτήσεων, οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν ανταμοιβές με το φυσικό νόμισμα του blockchain. Αυτό είναι το θεμέλιο ενός τυπικού οικοσυστήματος κρυπτογράφησης.

Ο ακριβής αριθμός των κόμβων Bitcoin είναι άγνωστος, αλλά ορισμένες πηγές εκτιμούν ότι είναι πάνω από 100.000! Φανταστείτε να προσπαθείτε να χαράξετε τα μισά από αυτά!

Για περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία blockchain, ρίξτε μια ματιά στο "Εξήγησε το Blockchain" οδηγός.

Έξυπνες συμβάσεις

Έξυπνες συμβάσεις είναι ένα αποκεντρωμένο εργαλείο. Στη μάχη Ethereum vs Bitcoin, η Ethereum ήταν αυτή που εισήγαγε έξυπνα συμβόλαια στον κόσμο. Με έξυπνα συμβόλαια, μπορείτε να ορίσετε προϋποθέσεις ενεργοποιήστε μια συναλλαγή όταν συμβαίνουν.

Καθώς τα έξυπνα συμβόλαια στο Ethereum τροφοδοτούνται από το blockchain, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές που Ποτέ μην πηγαίνετε εκτός σύνδεσης και δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε από τρίτους.

Φανταστείτε εάν είχαμε αυτή τη δύναμη με τα κανονικά συμβόλαια που χρησιμοποιούμε σήμερα ως μέρος της καθημερινής μας ζωής! Λαμβάνετε πάντα πληρωμές εγκαίρως και δεν θα πληρώνεστε ποτέ, αυτό είναι σίγουρο.

Αυτά όμως είναι μόνο δύο από αμέτρητα παραδείγματα.

Ethereum VS Bitcoin: σχετικά με το Bitcoin.

Ένας καλός τρόπος να σκεφτείτε έξυπνα συμβόλαια είναι να φανταστείτε την αγορά ενός σπιτιού. Συνήθως, αυτή η διαδικασία απαιτεί τρίτους, όπως δικηγόρο και μεσίτη. Με έξυπνο συμβόλαιο, αποστέλλεται η ιδιοκτησία του σπιτιού αυτομάτως, όταν πληρούται μια προϋπόθεση.

Μοιάζει κάπως έτσι: Ο John μεταφέρει 200 ​​ETH. Η πληρωμή επαληθεύεται και παίρνει την κυριότητα του σπιτιού.

Αυτό ισχύει για πολλά διαφορετικά σενάρια. Νομίζω αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, τραπεζικά συστήματα, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, συστήματα email, λοταρίες, και τα λοιπά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δυνατότητες αξιοποίησης του Ethereum είναι ατελείωτες.

Ethereum vs Bitcoin: Τα συμπεράσματα

Τα Bitcoin και Ethereum έχουν πολύ διαφορετικούς σκοπούς!

ΑιθέριοΟ σκοπός είναι να προσφέρουμε και να τρέξουμε αποκεντρωμένες εφαρμογές έξυπνων συμβάσεων υποστηρίζεται από τεχνολογία blockchain που δεν είναι εκτός σύνδεσης και δεν μπορούν να τροποποιηθούν. Παρέχει στους χρήστες μια πλατφόρμα και γλώσσα προγραμματισμού για την ανάπτυξη των εφαρμογών.

BitcoinΟ σκοπός, ωστόσο, είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικός. Χρησιμεύει ως ένα αποκεντρωμένο απόθεμα αξίας – ένα ομότιμος ψηφιακό νόμισμα, που χρησιμοποιείται για χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Εξαλείφει την ανάγκη τρίτων στην τεχνολογία πληρωμών.

Συμπερασματικά, οι βασικές διαφορές που διαχωρίζουν το Ethereum έναντι του Bitcoin είναι τους σκοπούς και τις έννοιες τους. Επίσης, το blockchain της Ethereum εκτελεί έξυπνες συμβάσεις που δεν το κάνει το Bitcoin και αντ ‘αυτού επικεντρώνεται μόνο στην τεχνολογία μη αυτόματων πληρωμών.

Είναι το Ethereum καλύτερο από το Bitcoin?

Είναι σαφές ότι υπάρχουν οφέλη από τη χρήση τόσο του Bitcoin όσο και του Ethereum. Το Bitcoin έχει χαμηλότερη προσφορά νομισμάτων και είναι περισσότερο υγρό από το Ethereum, αλλά το Ethereum έχει καλύτερη τεχνολογία και παρέχει περισσότερες χρήσεις από ό, τι κάνει το Bitcoin.

Με βάση το γεγονός ότι το Ethereum έχει περισσότερες περιπτώσεις χρήσης από το Bitcoin – και, ως εκ τούτου, εξυπηρετεί μεγαλύτερο σκοπό – μπορώ να το πω αυτό Είναι πράγματι μια γενικά καλύτερη εναλλακτική λύση Bitcoin.

Ethereum VS Bitcoin: Ίδρυμα ETH.

Ίσως δεν είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Bitcoin, καθώς υπάρχουν και άλλα κρυπτονομίσματα που έχουν τον ίδιο σκοπό με το Bitcoin και λειτουργούν με νεότερη τεχνολογία και πρωτόκολλα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι άλλες εναλλακτικές είναι καλύτερες από το Ethereum. Αυτό σημαίνει απλώς ότι, επειδή μοιάζουν περισσότερο με το Bitcoin, ένα από αυτά μπορεί να είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Bitcoin. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση Ethereum!

Που έχει την καλύτερη τεχνολογία?

Η τεχνολογία Blockchain είναι ακόμα στα πρώτα της χρόνια. Γι ‘αυτό το Ethereum και το Bitcoin λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις. Ωστόσο, Η Ethereum είναι σήμερα ο ξεκάθαρος νικητής. Να γιατί:

 • Το Ethereum χρησιμοποιεί έξυπνες συμβάσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνες επαφές για πολλά περισσότερα πράγματα από ό, τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin.
 • Το blockchain του Ethereum κυκλοφόρησε το 2015. Είναι 6 χρόνια νεότερα και αναπτύχθηκε περαιτέρω σε σύγκριση με το Bitcoin blockchain (κυκλοφόρησε το 2009).
 • Το blockchain του Ethereum είναι μια περαιτέρω προηγμένη έκδοση του blockchain του Bitcoin. Διορθώνει ορισμένα από τα προβλήματά του και εισάγει νέες δυνατότητες όπως έξυπνες συμβάσεις.
 • Το Ethereum’s τα τέλη συναλλαγής είναι φθηνότερα από τα τέλη συναλλαγής του Bitcoin.
 • Όχι μόνο οι συναλλαγές κοστίζουν λιγότερο, αλλά όπως ανέφερα νωρίτερα, είναι πολύ πιο γρήγορα, πολύ.

Μπορούν το Bitcoin και το Ethereum να ζουν δίπλα-δίπλα?

Είναι σαφές από την ιδέα του Ethereum ότι το δεν σκοπεύετε να είστε εναλλακτική λύση Bitcoin. Αντ ‘αυτού, τρέχει παράλληλα καθώς επιδιώκει έναν διαφορετικό στόχο.

Με όλα αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, παρόλο που ο Αιθέρας δεν προορίζεται να είναι κατάστημα αξίας, έχει γίνει σίγουρα ένα. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα της καθημερινής ζωής:

 • Εμπορεύσιμο όπως όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα.
 • Το Mining Ethereum vs Bitcoin έχει γίνει πολύ πιο στενός ανταγωνισμός. Ο αιθέρας εξορύσσεται όλο και περισσότεροι ανθρακωρύχοι κάθε μέρα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια πολύ επιθυμητή αξία.
 • Οι επιχειρήσεις το χρησιμοποιούν για να πληρώσουν το προσωπικό τους.
 • Ορισμένες εταιρείες δέχονται την Ether ως τρόπο πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft και της Intel!

Έτσι, καθώς η αγορά βρίσκεται σήμερα, ναι, υπάρχει σίγουρα χώρος και για τους δύο να ζουν δίπλα-δίπλα. Παρόλο που, εάν υπήρχε μόνο χώρος για ένα, το Ethereum πιθανότατα θα κυριαρχήσει στην αγορά επειδή παρέχει έξυπνα συμβόλαια καθώς και ένα κατάστημα αξίας.

Λοιπόν, ποιο; Bitcoin ή Ethereum?

Στη μάχη Ethereum vs Bitcoin, αν έπρεπε να επιλέξω ένα, θα ήταν Αιθέριο! Αυτό είναι επειδή έχει απεριόριστες περιπτώσεις χρήσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Bitcoin αντιμετωπίζει μόνο θέματα πληρωμών και τραπεζών. Το Bitcoin μπορεί να έχει καλύτερη θέση στην αγορά, αλλά το Ethereum έχει καλύτερη τεχνολογία και μεγαλύτερες δυνατότητες.

Αν θέλετε να ανταλλάξετε κάποιο από τα προαναφερθέντα κρυπτονομίσματα, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε μέσω μιας αξιόπιστης και αξιόπιστης ανταλλαγήςΝομισματική βάση ή Κάθισμα είναι δύο από τις καλύτερες επιλογές.

Επίσης, μην διατηρείτε ποτέ τα κρυπτονομίσματά σας σε ανταλλαγή, επιλέξτε αξιόπιστα πορτοφόλια αντι αυτου. Καθολικό Nano S και Trezor Model T είναι από τα πιο συνιστώμενα.

Τι νομίζετε; Ενημέρωσέ μας!

Ένα διασκεδαστικό γεγονός και μια επιπλέον (αν και μικρή) διαφορά Ethereum έναντι Bitcoin:

Ο ιδρυτής του Bitcoin παραμένει ανώνυμος μέχρι σήμερα. Αντί να χρησιμοποιεί ένα πραγματικό όνομα, ο ιδρυτής χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο “Satoshi Nakamoto” κατά την ίδρυση του έργου, έτσι έτσι η κοινότητα κρυπτογράφησης αναφέρεται στον ιδρυτή του Bitcoin Είναι επίσης πώς δημιουργήθηκε ο όρος «Satoshi» (μια ονομασία Bitcoin).

Ο ιδρυτής του Ethereum, ωστόσο, είναι ο 26χρονος «κρυπτοπαραγωγός», ο Vitalik Buterin, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map