Αναθεώρηση eToro

Αν ψάχνατε για μεσίτη που θα σας επέτρεπε συναλλαγή κρυπτονομισμάτων, πιθανότατα θα συναντούσατε eToro αργά ή γρήγορα. Γι ‘αυτό σήμερα θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα περιεκτική αναθεώρηση eToro, στην οποία θα καλύψουμε όλες τις βασικές πτυχές αυτής της χρηματιστηριακής εταιρείας.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω όλα Το eToro και είναι επιχειρηματικό μοντέλο – θα μιλήσουμε για το τι είναι το eToro γενικά, θα καλύψουμε την προέλευση και τους στόχους της εταιρείας, θα δούμε αν μπορούμε να καταλάβουμε εάν το eToro USA είναι κάτι και ούτω καθεξής.

Παρόλο που το eToro ασχολείται με κρυπτονομίσματα, θα πρέπει σύντομα να καλύψουμε και διάφορες πτυχές της επιχείρησής του – μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια πλήρη εικόνα της εν λόγω εταιρείας.

Πλεονεκτήματα

 • Διατίθεται υπηρεσία ανταλλαγής αντιγράφων
 • Μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε

Μειονεκτήματα

 • Οι αναλήψεις μπορεί να είναι αργές
 • Αργή διαδικασία επαλήθευσης
 • Υψηλή πρώτη κατάθεση

Κατανόηση του eToro

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτήν την κριτική eToro από την κορυφή. Τι είναι το eToro?

eToro είναι ένα Μεσιτική εταιρεία με έδρα το Ισραήλ που ασχολείται με διάφορα χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Το 2013, η εταιρεία εισήγαγε τη δυνατότητα ανταλλαγής αποθεμάτων CFDs.

Αναθεώρηση eToro

ΕΝΑ CFD (Συμβόλαιο για διαφορά) είναι ένα μέθοδος συναλλαγών χρησιμοποιείται μεταξύ αγοραστή και πωλητή. Αυτός ο τύπος μεθόδου επιτρέπει εικασίες – Ο γενικός κανόνας του CFD είναι ότι ο πωλητής θα πληρώσει στον αγοραστή ένα ποσό που θα είναι η διαφορά μεταξύ του τρέχουσα τιμή του αντικειμένου και την τιμή στην οποία θα είναι κατά την εγκατάσταση της συμφωνίας (σύμβαση).

Με σχεδόν 5 εκατομμύρια επενδυτές παγκοσμίως, το eToro κατάφερε να εδραιωθεί και να εδραιωθεί ως μια αξιόπιστη χρηματιστηριακή εταιρεία εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν ιδρύθηκε το 2006 με τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο ήταν αδέλφια. Μεταξύ της έναρξης και της τρέχουσας ημερομηνίας, η εταιρεία κατάφερε συγκεντρώστε περισσότερα από 160 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Ένα από τα κύρια Kickstarter για την ανάπτυξη της επιχείρησης θεωρείται ότι είναι η απόφασή τους να προσθέσουν ένα δυνατότητα αντιγραφής συναλλαγών στην πλατφόρμα τους.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ δημοφιλές γιατί εξαλείφει την ανάγκη για εκτεταμένη έρευνα και για να παρακολουθείτε με συνέπεια τις κινήσεις της αγοράς – απλά θα επιλέγατε έναν δημοφιλή και καθιερωμένο επενδυτή που σας άρεσε και στη συνέχεια απλώς επιλέξτε την επιλογή για εντελώς αντιγράψτε μια συναλλαγή που κάνουν.

Αναθεώρηση eToro

Εάν η ερώτηση ανταλλαγής είναι επιτυχής, λαμβάνετε τα κέρδη και ο επενδυτής που εμπιστεύεστε λαμβάνει ένα μπόνους. Με αυτό, όλοι είναι ευχαριστημένοι και ενθαρρύνονται να κάνουν έξυπνες συναλλαγές και συναλλαγές.

Κρυπτονομίσματα eToro

Ας είμαστε ειλικρινείς – ήρθατε σε αυτήν την κριτική eToro για κρυπτογράφηση, όχι?


Υπάρχουν αρκετές κριτικές για το eToro στο Διαδίκτυο, αλλά πολλές από αυτές φαίνεται να βιάζουν το “cryptocurrency” μέρος της εταιρείας.

eToro είναι διάσημο για το ότι είναι ένας από τους πρώτους ιστότοπους μεσιτείας που θα προσέφερε στους χρήστες του τη δυνατότητα να συναλλαγή κρυπτονομισμάτων. Όχι μόνο αυτό, αλλά επιτρέπουν επίσης Βάσει CFD διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης.

Αυτή θεωρείται μια πολύ ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση λόγω του πόσο ευμετάβλητα είναι τα κρυπτονομίσματα. Οι τιμές τους έχουν τη φήμη ότι είναι σχεδόν απρόβλεπτος – αυτό κάνει Συναλλαγές κρυπτογράφησης με βάση CFD πολύ ωφέλιμο για τον πελάτη, αλλά η εταιρεία που προσφέρει αυτήν την υπηρεσία (σε αυτήν την περίπτωση – eToro) πρέπει να έχει ένα πολύ συμπαγές επιχειρηματικό σχέδιο για να μπορεί να επωφεληθεί από αυτόν.

Ωστόσο, από την εμφάνιση των πραγμάτων φαίνεται ότι έχει το eToro κατάφερε να πετύχει – σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο μεσίτη, προσφέρουν στους χρήστες το μεγαλύτερο εύρος ποικιλία επιλογών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων διαθέσιμο (μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα).

Αναθεώρηση eToro: κρυπτονομίσματα eToro.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, αυτό οφείλεται κυρίως στην επιλογή τους εισάγοντας το Λειτουργία «αντιγραφή αντιγράφων». Υπάρχουν πολλοί επενδυτές που έχουν ανάλυση κρυπτονομίσματα (ειδικά τα πιο δημοφιλή Bitcoin ή Αιθέριοαπό την ίδρυσή τους. Αυτοί οι επενδυτές συνήθως πιστεύουν στην ανάπτυξη του νομίσματος κρυπτογράφησης και αναζητούν το περισσότερο ευνοϊκά χρονικά πλαίσια να επενδύσω.

Δεδομένου του γεγονότος ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν σημειώσει τεράστια αύξηση της δημοτικότητας τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τρόποι επένδυσης σε αυτούς. Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά οι περισσότερες από αυτές απαιτούν να έχετε τοποθετήσει πολλές ώρες έρευνα για το θέμα. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, είτε επειδή απλά λείπει ο χρόνος ή επειδή είναι πολύ ευρύ θέμα.

Αυτός είναι ο λόγος αφήνοντας την επενδυτική απόφαση σε ένα άτομο που έχει χρόνια και χρόνια εμπειρίας στο πεδίο είναι μια τόσο καλή επιλογή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μπορείτε επίσης διάλεξε τον ειδικό που θέλετε (με βάση την απόδοσή τους). Οι επενδυτές γνωρίζουν επίσης ότι θα το κάνουν λάβετε ένα μπόνους για τις σωστές αποφάσεις που λαμβάνουν, οι οποίες με τη σειρά τους παρακινούν να επενδύσουν προσεκτικά και σοφά, μεγιστοποιώντας τα πιθανά κέρδη.

Γιατί το eToro?

Τώρα που ξέρετε για την προέλευση της εταιρείας και τη σκηνή κρυπτογράφησής της… Γιατί πρέπει να επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε? Λοιπόν, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την κριτική eToro και ας μάθουμε!

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, το eToro παραθέτει πολλοί διαφορετικοί λόγοι Γιατί πρέπει να τους εμπιστευτείτε και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στην πλατφόρμα τους το συντομότερο δυνατό.

Αναθεώρηση eToro

Το πρώτο πράγμα που εγγυάται η εταιρεία είναι ασφάλεια. Οποιαδήποτε καλή αναθεώρηση eToro θα σας πει ότι όταν πρόκειται για μεσιτεία, η ασφάλεια πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες.

Υπόσχονται επίσης ένα μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων να επιλέξεις απο. Αυτό ισχύει – όπως ανέφερα νωρίτερα, το eToro διαθέτει τα περισσότερα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα για διαπραγμάτευση από οποιαδήποτε άλλη μεσιτική εταιρεία εκεί έξω.

Όλα τα άλλα προνόμια που προσφέρει το eToro οδηγούν σε μια ρευστή εμπειρία διεπαφής χρήστη, καλές τιμές συναλλαγών με χωρίς κρυφές χρεώσεις και γενικά καλοφτιαγμένος ιστότοπος.

Μέχρι αυτό το σημείο σε αυτήν την κριτική eToro, μπορείτε να δείτε τα οφέλη του eToro και τις ισχυρές πλευρές της εταιρείας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο κοινές καταγγελίες που λαμβάνει η εταιρεία.

Αναθεώρηση eToro

Εάν έχετε ελέγξει άλλες κριτικές eToro ή φόρουμ που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα στο Διαδίκτυο, θα δείτε ότι η γνώμη του γενικού πληθυσμού για το eToro είναι αρκετά θετικό.

Οι παράγοντες που αποδίδουν πιθανώς τα περισσότερα στο eToro είναι θετικά οι δεξιότητές τους για την οικοδόμηση φήμης. Η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί ως αξιόπιστη και αξιόπιστη μεσίτης με τα χρόνια της ύπαρξής του.

Αναθεώρηση eToro: οφέλη eToro.

Ένα από τα κύρια παράπονα που φαίνεται να έχουν οι άνθρωποι όταν πρόκειται για το eToro, είναι ότι το το τμήμα υποστήριξης πελατών θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βελτίωση. Φαίνεται να υπάρχουν πολλά ζητήματα σχετικά με την ίδια την υποστήριξη, τα χρονόμετρα απόκρισης και τη χρησιμότητα, κ.λπ..

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα που αναφέρεται συχνά στο ότι το eToro δεν είναι ενημερωμένο είναι ότι η ίδια η πλατφόρμα τείνει συχνά να παγώνει, φαινομενικά χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο. Αυτό μπορεί απλώς να οφείλεται σε τεχνικές δυσκολίες ή στη συντήρηση του διακομιστή, αλλά εξακολουθεί να προσβάλλει πολλούς ανθρώπους.

Το επόμενο βήμα που θα καλύψουμε σε αυτήν την κριτική eToro θα είναι η πλατφόρμα των ΗΠΑ.

eToro ΗΠΑ

Το eToro έχει την κύρια έδρα του βρίσκεται στο Ισραήλ, και υπάρχουν δύο ακόμη εγκαταστάσεις στο Κύπρος και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία εξυπηρετεί τόσο τους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και τους Ευρωπαίους (αν και ορισμένα χαρακτηριστικά διαφέρουν στις τιμές και τις συνθήκες), αλλά τι γίνεται με το eToro USA?

Πρόσφατα, το eToro κυκλοφόρησε ένα νέο, ΒΗΤΑ εκδοχή του α Αγορά με έδρα τις ΗΠΑ. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, εξακολουθείτε να μην μπορείτε να τοποθετήσετε χρήματα και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με αυτόν τον τρόπο (αν και η εταιρεία υπόσχεται ότι αυτή η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη). Αυτό που μπορείτε να κάνετε, ωστόσο, είναι να εγγραφείτε ως επίσημος χρήστης eToro και λάβετε 100.000 $ σε εικονικές πιστώσεις.

Αναθεώρηση eToro

Η εταιρεία σάς επιτρέπει να παίξετε με αυτές τις πιστώσεις και να δοκιμάσετε την τύχη σας στην αγορά, ώστε να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργούν τα πράγματα όταν κυκλοφορεί η πραγματική αγορά με έδρα τις ΗΠΑ. Πρόκειται για έξυπνη επιχειρηματική και στρατηγική κίνηση – το eToro μπορεί να προσελκύσει πιθανούς πελάτες χωρίς να έχει ακόμη μια πραγματική υπηρεσία. Υπόσχεται να φτάσει σύντομα, οπότε μείνετε επιφυλακτικοί – Το eToro USA έρχεται.

Περίληψη

Μέχρι στιγμής σε αυτό eToro κριτική, έχουμε καλύψει την ιστορία της εταιρείας, τι κάνει, πώς ασχολείται με τα κρυπτονομίσματα και μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της Εάν το έχετε φτάσει μέχρι στιγμής, νομίζω ότι μια περίληψη του τι καλύψαμε θα ήταν χρήσιμη και ωφέλιμη.

eToro στόχους να είναι το κορυφαία εταιρεία μεσιτείας, συμπεριλαμβανομένης της μεσιτείας κρυπτονομισμάτων. Έχοντας ξεκινήσει το 2006, η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών επενδύσεων.

Από όλους τους μεσίτες που είναι αυτήν τη στιγμή προσφορά στο εμπόριο κρυπτονομισματα, Το eToro έχει την ευρύτερη ποικιλία. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ήταν πολύ γρήγορα πηδήξτε σε κρυπτογράφηση όταν άρχισαν να εμφανίζονται αυτά τα νομίσματα. Ένας άλλος μεγάλος λόγος είναι ότι η εταιρεία φαίνεται να πιστεύει στα κρυπτονομίσματα και στην τεχνολογία blockchain γενικά, τόσο από τεχνολογική όσο και από οικονομική άποψη.

Αναθεώρηση eToro: Χαρακτηριστικά συναλλαγών eToro.

Μία από τις πιο επωφελείς επιχειρηματικές αποφάσεις που έλαβε το eToro ήταν να εφαρμόσει το χαρακτηριστικό της εμπορικής αντιγραφής στην πλατφόρμα του. Θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ αρχάριων επενδυτών που δεν θέλουν ή έχουν το χρόνο να κάνουν την έρευνά τους και βετεράνους που ήταν στο παιχνίδι από την έναρξη του Bitcoin.

Υπάρχουν ορισμένοι συγκεκριμένοι τομείς στους οποίους η εταιρεία έχει ακόμη κάποια δουλειά να κάνει (βελτιστοποίηση πλατφόρμας, υποστήριξη πελατών), αλλά είναι συνολική φήμη και χρόνια εμπειρίας ήταν βασικό στοιχείο της εταιρείας θετικές προοπτικές.

Παρόλο που προς το παρόν δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δυνητικούς πελάτες με έδρα τις ΗΠΑ, το eToro κυκλοφόρησε μια έκδοση BETA της πλατφόρμας των ΗΠΑ και εργάζεται ενεργά για να φέρει το πραγματικό τελικό προϊόν στους διακομιστές τους.

Υπέρ και κατά

Δεν θα ήταν κριτική eToro εάν δεν είχε λίστα ελέγχου, οπότε ας συνοψίσουμε γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του eToro.

eToro PROS eToro CONS
 • Μια καθιερωμένη φήμη στον κλάδο?
 • Μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε.
 • Εμπόριο αντιγραφής για ενσωμάτωση.
 • Αρκετά υψηλά τέλη?
 • Κακή υποστήριξη πελατών;
 • Η πλατφόρμα τείνει σπάνια.

Συνολικά, είναι προφανές ότι οι περισσότερες από τις κριτικές eToro ήταν σωστές – η εταιρεία είναι καλά εδραιωμένη και διαθέτει πολυετή εμπειρία για να την υποστηρίξει. Παρόλο που ορισμένες πτυχές εξακολουθούν να χρειάζονται μικροαλλαγές, θεωρείται από πολλούς ως μια εξαιρετική πλατφόρμα τόσο για κρυπτογράφηση όσο και για άλλο χρηματιστήριο.

συμπέρασμα

Κάθε μέρα η αγορά βλέπει νέες, ανερχόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις που είναι αποφασισμένες να αλλάξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να ορίσουν τους δικούς τους κανόνες. eToro ήταν ακριβώς μια από αυτές τις νεοσύστατες επιχειρήσεις – βελόνες για να το πω, αυτό πέτυχε σε περισσότερα από ένα τμήματα.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, ξεκινήστε αργά και μην επενδύετε περισσότερο από ό, τι είστε διατεθειμένοι να χάσετε. ο κρυπτο και το κόσμος διαπραγμάτευσης μετοχών μπορεί να είναι ένα πολύ απρόβλεπτο μέρος – πάντα να κάνετε σωστή έρευνα και να ξέρετε σε τι μπαίνετε στον εαυτό σας.

Εάν είστε ήδη επενδυτής και το έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό, το eToro μπορεί να είναι το τέλειο μέρος για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Με το νέο σύστημα «αντιγραφής συναλλαγών», θα μπορούσατε ενδεχομένως να κερδίσετε πολύ περισσότερα έσοδα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα, αλλά εγγραφή εσείς και το χαρτοφυλάκιό σας στον ιστότοπο.

Έργα όπως Ακολουθήστε το Coin έχουν επίσης προσπαθήσει να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή «αντιγραφή συναλλαγών», αλλά ήταν πολύ λιγότερο επιτυχημένες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αυτό θα μπορούσε να είναι, αλλά τελικά οφείλεται σε έλλειψη εμπειρίας και επαγγελματίες στον τομέα (Το Follow Coin, ως έργο, ιδρύθηκε μόνο στα τέλη του 2017).

Αναθεώρηση eToro: χαρακτηριστικά eToro.

Εάν είστε πολίτης με έδρα τις ΗΠΑ, πρέπει να το δοκιμάσετε ψηφιακή αγορά του eToro. Είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να μάθετε πώς λειτουργεί τα πάντα (επιλογές, ρυθμίσεις, διαφορετικές διεπαφές κ.λπ.) πριν από την έναρξη της ζωντανής έκδοσης της εταιρείας.

Μπορείτε επίσης να αρχίστε να κοιτάζετε διαφορετικούς εμπειρογνώμονες κρυπτογράφησης από παντού – ίσως ορισμένα από αυτά θα έχουν ήδη εγγραφεί στον ιστότοπο και θα εξοικειωθείτε με τα χαρτοφυλάκια τους και τα ιστορικά τους και θα μπορείτε να επιλέξετε πιο σοφά όταν έρθει η ώρα.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το eToro προσφέρει αρκετά υψηλές χρεώσεις και δεν έχει πολύ αξιόπιστη υποστήριξη πελατών, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε άλλες ιδιαίτερα συνιστώμενες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης, όπως Νομισματική βάση, Binance και Κράκεν.

Συνολικά, ελπίζω ότι αυτή η κριτική eToro ήταν χρήσιμη για εσάς για να μάθετε τι είναι το eToro. Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τον ιστότοπο μόνοι σας, σας εύχομαι καλή τύχη με όλες τις συναλλαγές που θα έρθουν!

Το eToro είναι μια πλατφόρμα πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων που προσφέρει τόσο επενδύσεις σε μετοχές όσο και σε κρυπτογραφικά στοιχεία, καθώς και συναλλαγές CFD.

Λάβετε υπόψη ότι τα CFD είναι πολύπλοκα μέσα και διατρέχουν υψηλό κίνδυνο γρήγορης απώλειας χρημάτων λόγω μόχλευσης. 75% των λογαριασμών επενδυτών λιανικής χάνουν χρήματα όταν ανταλλάσσουν CFD με αυτόν τον πάροχο. Θα πρέπει να σκεφτείτε εάν καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα CFD και αν μπορείτε να αναλάβετε τον υψηλό κίνδυνο απώλειας των χρημάτων σας.

Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων.

Τα Cryptoassets είναι πτητικά μέσα που μπορούν να κυμαίνονται ευρέως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και επομένως δεν είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές. Εκτός από τα CFD, η διαπραγμάτευση στοιχείων ενεργητικού σε κρυπτογράφηση δεν ρυθμίζεται και επομένως δεν εποπτεύεται από κανένα κανονιστικό πλαίσιο της ΕΕ.

Η eToro USA LLC δεν προσφέρει CFD και δεν αντιπροσωπεύει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια ή την πληρότητα του περιεχομένου αυτής της δημοσίευσης, το οποίο έχει ετοιμαστεί από τον συνεργάτη μας χρησιμοποιώντας δημόσια διαθέσιμες συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το eToro.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map