Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus

Σήμερα, θα δούμε ένα από τα ευκολότερα στη χρήση πορτοφόλια λογισμικού περίπουτο πορτοφόλι Έξοδος. Σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Έξοδος, θα καλύψουμε να ξεκινήσετε με το λογισμικό, τα διαφορετικά νομίσματα που μπορείτε να αποθηκεύσετε στο πορτοφόλι, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας προσφέρει, και μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Μέχρι το τέλος του οδηγού, θα ξέρετε πώς να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Exodus και πώς να στέλνετε και να λαμβάνετε διαφορετικά κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι. Θα ξέρετε επίσης πώς να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ανταλλαγής του, πως να δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού, και για ποιες περιπτώσεις χρήσης το Exodus είναι καλό και για το οποίο δεν είναι τόσο καλό.

Λοιπόν, ας μην χάνουμε άλλο χρόνο και προχωρήσουμε στην αναθεώρηση του πορτοφολιού Έξοδος!

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος
 • Έχει υποστήριξη πελατών
 • Πολλαπλές επιλογές κρυπτογράφησης
 • Ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε λογισμικό
 • Ενσωματωμένες δυνατότητες ανταλλαγής

Μειονεκτήματα

 • Επιρρεπείς σε θέματα ασφαλείας
 • Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τέλη μπορεί να είναι αρκετά υψηλά

Review Wallet Review: Τι είναι η Έξοδος?

Το πορτοφόλι Έξοδος είναι ένα σχετικά νέο πορτοφόλι λογισμικού. Δημιουργήθηκε από JP Ρίτσαρντσον και Ντάνιελ Καστανόλι. Η Richardson έχει γράψει τον κώδικα για πολλά προϊόντα κρυπτογράφησης στο παρελθόν και η Castagnoli έχει εργαστεί ως σχεδιαστής για τεράστιες εταιρείες όπως μήλο, BMW, και Νίκη.

Η Έξοδος έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα φιλικό προς το χρήστη, πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά διαφορετικά στοιχεία κρυπτογράφησης μαζί του. Έχω αναφέρει τα νομίσματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρακάτω (υπάρχουν πολλά!):


0X (ZRX), Aragon (ANT), Augur (REP), Bancor (BNT), BAT (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Civic (CVC), Dash (DASH ), Decred (DCR), District0x (DNT), Edgeless (EDG), EOS (EOS), ETH Classic (ETC), Ethereum (ETH), FirstBlood (1ST), FunFair (FUN), Gnosis (GNO), Golem ( GNT), iExec RLC (RLC), Litecoin (LTC), Matchpool (GUP), Numeraire (NMR), OmiseGo (OMG), SALT (SALT), Status (SNT), WeTrust (TRST), Wings (WINGS)

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τυχόν μη υποστηριζόμενα και προσαρμοσμένα διακριτικά ERC-20 χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι του Exodus.

Γιατί δημιουργήθηκε η Έξοδος?

Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια λογισμικού ήδη διαθέσιμο. Παραδείγματα ανταγωνιστών είναι Τζαξ, Πράσινη διεύθυνση, και Πορτοφόλι ψωμιού. Λοιπόν, γιατί η ομάδα της Εξόδου ήθελε να φτιάξει ένα άλλο?

Οι σχεδιαστές του Exodus ήθελαν να φτιάξουν ένα φιλικό προς το χρήστη πορτοφόλι που θα μπορούσε να κάνει τα πάντα ένα βασικό κρυπτονόμισμα ο χρήστης θα το ήθελε. Αυτό, ελπίζονταν, θα διευκόλυνε την εμπειρία κρυπτογράφησης για άτομα που δεν έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία.

Εάν αυτοί οι αρχάριοι έχουν μια ευχάριστη εμπειρία χρησιμοποιώντας το crypto, τότε είναι πιο πιθανό να το προτείνουν στους φίλους τους. Έτσι συμβαίνει η ευρεία υιοθέτηση – αυτό είναι προφανές από την ανάγνωση των κριτικών του πορτοφολιού του χρήστη Exodus!

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Έξοδος

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της Έξοδος περιελάμβανε ένα ευανάγνωστο τμήμα χαρτοφυλακίου για να βοηθήσετε στην οργάνωση περιουσιακών στοιχείων και να ελέγξετε την αξία τους σε διαφορετικά νομίσματα fiat. Περιλαμβάνουν επίσης μια ενσωματωμένη συνάρτηση συναλλαγών. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν ένα νόμισμα για ένα άλλο. Είναι επίσης πώς η ομάδα της Έξοδος βγάζει χρήματα από τότε το ίδιο το λογισμικό είναι δωρεάν.

Σημείωση: Τα νομίσματα Fiat αναφέρονται σε νομίσματα που εκδίδονται από την κεντρική τράπεζα. Παραδείγματα αυτών περιλαμβάνουν το δολάριο ΗΠΑ, το ευρώ και το κορεάτικο γουόν.

Συγκρίνετε την έξοδο δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε την έξοδο δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τι κάνει το Πορτοφόλι Έξοδος διαφορετικό?

Ας δούμε γρήγορα τα κύρια πράγματα που κάνουν το Exodus να ξεχωρίζει από το πλήθος των πορτοφολιών κρυπτογράφησης που είναι προς το παρόν διαθέσιμα για χρήση.

Σχέδιο

Η ομάδα πίσω το Πορτοφόλι Έξοδος έχει εργαστεί σκληρά για να δημιουργήσει ένα κομμάτι λογισμικού που είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο στη χρήση. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη (το κομμάτι που μπορείτε να δείτε!) Είναι ΚΑΘΑΡΗ και διαθέτει δυνατότητες που οι βασικοί χρήστες είναι πιθανό να θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες αποστολής και λήψης κάθε στοιχείου, μια πλήρη προβολή χαρτοφυλακίου, η δυνατότητα διαπραγμάτευσης, και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας / ανάκτηση επιλογές.

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus: σχεδιασμός.

Ο σχεδιασμός ήταν ξεκάθαρα πολύ σημαντικό στους δημιουργούς του πορτοφολιού Exodus Bitcoin. Στο μενού επιλογών, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση του λογισμικού. Υπάρχουν πολλαπλά θέματα να επιλέξεις απο. Κανένας από αυτούς δεν είναι πολύ τρελός, και όλοι δίνουν στο λογισμικό μια επαγγελματική εμφάνιση.

Μπορείτε επίσης να αλλάξτε το χρώμα του φόντου στο πορτοφόλι. Αυτή η επιλογή είναι αρκετά αστεία, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μόνο διαφορετικές αποχρώσεις σκούρου μπλε, σκούρου μοβ και μαύρου.

Υποστήριξη

Οι κριτικές πολλαπλών χρηστών του πορτοφολιού Exodus θα σας πουν ότι αυτό που λείπει από τα περισσότερα πορτοφόλια και τις υπηρεσίες κρυπτογράφησης είναι καλή υποστήριξη πελατών. Δεδομένου ότι τα περισσότερα πορτοφόλια είναι ανοιχτή πηγή και δωρεάν, δεν μπορούν να προσφέρουν υποστήριξη απλώς και μόνο επειδή θα πρέπει να πληρώσουν άτομα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του πελάτη.

Η έξοδος όμως είναι διαφορετική.

Κερδίζουν χρήματα από χρέωση τελών για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με το ενσωματωμένο χρηματιστήριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να προσφέρουν κατάλληλη υποστήριξη μέσω email.

Επανεξέταση του Πορτοφολιού Έξοδος

Δεν έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά την υποστήριξη πελατών στο Exodus. Ωστόσο, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστορίες ανθρώπων σχετικά με τη χρήση του. Αυτοί είναι ως επί το πλείστον πολύ θετικό, και ακούγεται ότι η έξοδος κάνει εξαιρετική δουλειά για να διατηρήσει τους πελάτες τους ευχαριστημένους.

Εκτός από την υποστήριξη πελατών, οι πελάτες του Exodus μπορούν να δουν πάνω από 100 άρθρα στον ιστότοπο. Αυτά εξηγούν πλήρως τα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού. Έχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τα τέλη και συμβουλές για χρήστες με προβλήματα. Πολλά άρθρα έχουν επίσης βίντεο. Αυτά σας δείχνουν πώς να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες στο πορτοφόλι.

Εμπορία

Το πορτοφόλι Έξοδος έχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα διαπραγμάτευσης. Αυτό παρέχεται από την πλατφόρμα ανταλλαγής Αλλαγή μορφής. Κάνει την ανταλλαγή ενός νομίσματος για ένα άλλο πολύ γρήγορο και εύκολο. Μπορεί να μην προσφέρει τόσο χαμηλές τιμές όπως θα βρείτε σε ανταλλαγές όπως Βάση κερμάτων και Bittrex, αλλά είναι υπέροχο για τους μη επαγγελματίες εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν διαφορετικά κρυπτογράφηση.

Είναι το Exodus ασφαλές στη χρήση?

Δεν θα ήταν πλήρης η επανεξέταση του πορτοφολιού Exodus χωρίς να κοιτάξουμε την ασφάλεια του λογισμικού. Το Exodus σας δίνει ένα σχετικά ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης για καθημερινή χρήση. Εφόσον είναι ένα διαδικτυακό πορτοφόλι, δεν θα είναι ποτέ τόσο ασφαλές όσο το ψηφιακό νόμισμα κρύα αποθήκευση (όπως χάρτινο πορτοφόλι).

Δεν διαθέτει επίσης ορισμένες δυνατότητες που το καθιστούν λιγότερο ασφαλές από άλλα, πιο περίπλοκα πορτοφόλια λογισμικού. Πριν όμως τα εξετάσουμε, ας μιλήσουμε Μερικά από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει το Exodus.

Χαρακτηριστικά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Εάν η συσκευή στην οποία είναι αποθηκευμένο το πορτοφόλι Exodus Bitcoin (ο υπολογιστής σας) χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στην κρυπτογράφηση σας. Το Exodus προσφέρει στους χρήστες του δύο τρόποι αποκατάστασης των πορτοφολιών τους.

Το πρώτο είναι η χρήση μια τυπική φράση πρόσβασης 12 λέξεων. Αυτό σας δίνεται κατά την πρώτη δημιουργία λογαριασμού. Είναι πολύ σημαντικό να αποθηκεύετε αυτήν τη φράση πρόσβασης με ασφάλεια. Γράψτε το και βάλτε το σε μια θυρίδα ασφαλείας. Εάν το χάσετε και ο υπολογιστής σας σπάσει, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κρυπτογράφηση σας.

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus: δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά.

Μια άλλη χρήσιμη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι την επιλογή επαναφοράς email. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένο έναν εφεδρικό σύνδεσμο. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα αποκατασταθεί ο λογαριασμός σας. Απλά πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και θα επανενωθείτε με το πολύτιμο κρυπτογράφηση σας!

Ελαττώματα ασφαλείας

Οι παραπάνω λειτουργίες διευκολύνουν την αποκατάσταση του πορτοφολιού σας, αλλά δεν προσφέρουν υψηλού επιπέδου προστασία κατά χάκερ και κακόβουλο λογισμικό. Με μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, το πορτοφόλι Exodus θα μπορούσε να προσφέρει πολύ καλύτερη ασφάλεια. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι δυνατότητες μπορεί σίγουρα να προστεθούν.

Η έξοδος δεν προσφέρει έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό διευκολύνει τη χρήση των χάκερ ένα keylogger να σπάσει ένα πορτοφόλι. Το μόνο που προστατεύει το πορτοφόλι είναι ένας μοναδικός κωδικός πρόσβασης. Μόλις εισέλθει, ένας χάκερ έχει πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα που είναι αποθηκευμένα εκεί.

Σημείωση: Το keylogger είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που καταγράφει τα πλήκτρα που πατήθηκαν στο πληκτρολόγιό σας. Χρησιμοποιούνται για την εύρεση διευθύνσεων email και κωδικών πρόσβασης.

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus: χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι Exodus.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που λείπει το πορτοφόλι Exodus είναι διευθύνσεις πολλαπλών υπογραφών. Η ιδέα πίσω μια διεύθυνση πολλαπλών υπογραφών είναι σαν έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Δίνει ένα άλλο επίπεδο ασφάλεια σε ένα πορτοφόλι. Με ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών, επιλέγετε πόσες συσκευές πρέπει να λένε στο δίκτυο ότι είναι εντάξει να στέλνετε χρήματα πριν από την αποστολή. Παραδείγματα αυτού είναι η επιβεβαίωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μηνύματος κειμένου.

Είναι κοινό να έχετε ένα πορτοφόλι πολλαπλών υπογραφών σε φορητό υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο. Και οι δύο αυτές συσκευές πρέπει να επιβεβαιώσουν μια συναλλαγή πριν μεταδοθεί στο δίκτυο. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους χάκερ να κλέψουν χρήματα επειδή πρέπει πρόσβαση σε δύο συσκευές αντί για μία.

Αυτό οφείλεται σε αυτά τα δύο ελαττώματα ασφαλείας Η ίδια η έξοδος δεν συνιστά την αποθήκευση μεγάλων ποσοτήτων κρυπτογράφησης στο λογισμικό τους. Το πορτοφόλι Exodus είναι πολύ πιο κατάλληλο για χρήση ως καθημερινό πορτοφόλι. Συγκρίνετε το με το πραγματικό πορτοφόλι σας. Δεν περπατάτε στην πόλη με τις οικονομίες σας στο πορτοφόλι σας, έτσι?

Πώς συγκρίνεται η ασφάλεια του Exodus με άλλα πορτοφόλια?

Συνεχίζοντας αυτήν την επανεξέταση του πορτοφολιού Έξοδος, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο η ασφάλεια το πορτοφόλι Έξοδος συγκρίνεται με κάποια άλλα πορτοφόλια εκεί έξω.

VS ένα Πορτοφόλι Ιστού

Το πορτοφόλι Έξοδος είναι πολύ πιο ασφαλές παρά ένα πορτοφόλι ιστού. Πορτοφόλια Ιστού, όπως αυτά που βρίσκονται στα χρηματιστήρια (όπως Νομισματική βάση), είναι το πιο εύκολο να χάσετε χρήματα από. Έχουν κινδύνους ασφάλειας που δεν έχουν άλλα πορτοφόλια. Αυτά περιλαμβάνουν τον κίνδυνο οι κεντρικοί διακομιστές του Exchange ανταλλάσσονται, ή τον κίνδυνο της ίδιας της εταιρείας χρεοκοπία.

Πίνακας: Οι δυνατότητες ασφαλείας του Coinbase Wallet and Exodus

Για αυτούς τους λόγους, τα πορτοφόλια ιστού δεν είναι κατάλληλα για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Εάν είστε ενεργός έμπορος, θα πρέπει να αναλάβετε τον κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει επειδή η διαπραγμάτευση απαιτεί τα κέρματα σας να είναι διαθέσιμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κινήσεις στην τιμή ορισμένων κρυπτονομισμάτων. Για όλους τους άλλους, δεν αξίζει να αποθηκεύσετε χρήματα σε μια υπηρεσία πορτοφολιού ιστού.

Πορτοφόλια χαρτιού VS ή υλικού

Το πορτοφόλι Έξοδος είναι πολύ λιγότερο ασφαλές και από τα δύο πορτοφόλι χαρτιού ή υλικού. Κανένα από αυτά δεν είναι πάντα συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, όπως είναι τα περισσότερα πορτοφόλια λογισμικού. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες να παραβιαστούν. Εάν το πορτοφόλι του λογισμικού σας βρίσκεται σε έναν υπολογιστή που χρησιμοποιείτε καθημερινά, οι πιθανότητες είναι εσείς λήψη κακόβουλου λογισμικού ή keyloggers είναι πολύ υψηλότερα.

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus: Έξοδος και Trezor.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, πορτοφόλια χαρτιού ή υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Πορτοφόλια όπως το πορτοφόλι Exodus είναι ιδανικά για άτομα που χρησιμοποιούν τακτικά μικρές ποσότητες κρυπτογράφησης. Είναι επίσης καλοί εάν θέλετε να ανταλλάξετε ένα κρυπτογράφηση με άλλο.

Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι Exodus?

Στη συνέχεια, σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Έξοδος, θα σας δείξω πώς να αποκτήσετε το δικό σας πορτοφόλι. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Exodus, οπότε σας περιγράφω τα παρακάτω βήματα.

1. Κατεβάστε το πορτοφόλι από τον επίσημο ιστότοπο. Να προσεχεις το ηλεκτρονικό ψάρεμα (απομίμηση) ιστοσελίδες. Ελέγξτε το πιστοποιητικό ασφαλείας του ιστότοπου που επισκέπτεστε κοιτάζοντας το πράσινο κείμενο δίπλα στη διεύθυνση του ιστότοπου. Πρέπει να λέει “ασφαλές” ή το όνομα της εταιρείας.

Έλεγχος πορτοφολιού Exodus: Έξοδος στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

2. Μόλις κατεβάσετε το λογισμικό, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να το εγκαταστήσετε.

3. Όταν είναι εγκατεστημένο, ανοίξτε το πορτοφόλι σας και μετά κάντε κλικ στο “πορτοφόλιΚαρτέλα στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus: το πορτοφόλι Exodus.

4. Κάντε κλικ στο κρυπτογράφηση που θέλετε να προσθέσετε στο Exodus. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “λαμβάνω“.

5. Θα εμφανιστεί μια διεύθυνση και ένας κωδικός QR. Αυτή είναι η δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας και είναι αυτό που δίνετε σε κάποιον που θέλει να σας στείλει κάποια κρυπτογράφηση. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να στείλετε κρυπτογράφηση από άλλο πορτοφόλι σας στο πορτοφόλι Exodus. Εάν στέλνετε κρυπτογράφηση από άλλη συσκευή που διαθέτει έναν κωδικό QR ερευνητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QR για να λάβετε τη διεύθυνση.

Έλεγχος πορτοφολιού Exodus: Η διεύθυνση Ethereum.

Σημείωση: Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού “ψαρέματος” είναι ιστότοποι που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με δημοφιλείς ιστότοπους. Κατασκευάζονται από απατεώνες για να κλέψουν πληροφορίες, όπως δεδομένα σύνδεσης. Αυτό χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να κλέψει χρήματα από την πραγματική υπηρεσία που το θύμα προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση.

Αποστολή κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το Exodus

Για να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Exodus για να στείλετε κρυπτογράφηση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Μην ανησυχείτε, είναι πολύ εύκολο – πραγματικά δεν χρειάζεστε καν κριτικές χρηστών για το πορτοφόλι Exodus για να σας βοηθήσουμε!

1. Κάντε κλικ στο «πορτοφόλιΣτο αριστερό πλαίσιο.

2. Επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να στείλετε.

3. Κάντε κλικ στο «στείλετε“Στο κέντρο του παραθύρου.

4. Θα σας δοθεί η επιλογή να σαρώσετε έναν κωδικό QR χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής σας ή να εισαγάγετε μια διεύθυνση.

Έλεγχος πορτοφολιού εξόδου: αποστολή ETH σε διεύθυνση.

5. Σαρώστε το QR ή εισαγάγετε τη διεύθυνση του παραλήπτη στην ενότητα με την ένδειξη “αποστολή σε … διεύθυνση”.

6. Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε.

7. Κάντε κλικ στο «στείλετε“.

Σημείωση: Στο Exodus Wallet, κάθε χρέωση δικτύου επεξεργάζεται αυτόματα για εσάς. Αυτό είναι ιδανικό για βασικούς χρήστες. Ωστόσο, τα τέλη είναι συχνά πολύ μεγαλύτερα από ό, τι πρέπει. Τα έξοδα πορτοφολιού εξόδου έχουν ρυθμιστεί για μεταφορά όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι όσο το δυνατόν φθηνότερα.

Χρήση του Exchange

Όπως και άλλα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού Έξοδος, η ανταλλαγή είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Θα υποθέσω ότι έχετε ήδη προσθέσει χρήματα στον λογαριασμό σας.

1. Κάντε κλικ στο «ανταλλαγή“Στον πίνακα στα αριστερά του παραθύρου.

Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus: exchaning Bitcoin και Ethereum.

2. Στα αριστερά, θα επιλέξετε την κρυπτογράφηση που αλλάζετε. Στα δεξιά, επιλέγετε την κρυπτογράφηση που θέλετε να λάβετε.

4. Κάντε κλικ στην αριστερή επιλογή. Θα πει «Bitcoin” από προεπιλογή. Αλλάξτε το στο νόμισμα που θέλετε να ανταλλάξετε.

5. Επαναλάβετε αυτό για τη δεξιά επιλογή. Αυτό θα είναι το νόμισμα που λαμβάνετε.

6. Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα δείτε την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ των δύο στοιχείων που επιλέξατε. Μπορεί να πει κάτι σαν: “1 BTC = 12.6092 ETH”. Αυτό σημαίνει ότι, για κάθε Bitcoin που ανταλλάσσετε, θα πάρετε πάνω από 12 Ether πίσω στο πορτοφόλι σας.

7. Όταν ελέγξετε ότι έχετε εισαγάγει σωστά όλες τις λεπτομέρειες, κάντε κλικ στο κουμπί ανταλλαγής. Θα πρέπει να λάβετε το νέο σας στοιχείο κρυπτογράφησης λίγο μετά.

Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα κουπόνια στο Πορτοφόλι Exodus?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση Ethereum για αποθήκευση Διακριτικά ERC20 ακόμα και αν δεν αναφέρονται στην έξοδο. Τα πορτοφόλια Ether και όλα τα διακριτικά ERC20 μοιράζονται την ίδια διεύθυνση. Ωραία, εε?

Είναι εύκολο να προσθέσετε μη υποστηριζόμενα και προσαρμοσμένα διακριτικά ERC20 στο Exodus.

 1. Απλώς βρείτε τη διεύθυνση Ethereum ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα σχετικά με τη λήψη κρυπτονομισμάτων.
 2. Στη συνέχεια, στείλτε το διακριτικό από το πορτοφόλι στο οποίο είναι αποθηκευμένο (συνήθως MyEtherWallet, ειδικά αν έχετε δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο διακριτικό) στη διεύθυνση Ethereum Exodus.

Εγινε!

Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν υποστηρίζονται από την έξοδο, δεν θα εμφανίζονται όπως τα άλλα νομίσματα. Έτσι, για να ελέγξετε ότι έφτασαν, πρέπει εισαγάγετε τη δημόσια διεύθυνση Ethereum στο Εξερευνητής blockchain Ethereum.

Η αποστολή αυτών των διακριτικών από το πορτοφόλι Exodus είναι λίγο πιο δύσκολη. Μην ανησυχείτε, όμως – θα σας μιλήσω βήμα προς βήμα!

1. Πηγαίνετε σε το μενού βοήθειας στο αριστερό πλαίσιο.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο “Εμφάνιση μενού προγραμματιστή”.

3. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν περισσότερες επιλογές στο επάνω μέρος της οθόνης.

4. Κάντε κλικ στο «προγραμματιστής” και “περιουσιακά στοιχεία“, έπειτα “Αιθέριο“.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “εξαγωγή ιδιωτικού κλειδιού“. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο πλαίσιο που θα σας ενημερώνει πού έχει γίνει εξαγωγή του ιδιωτικού κλειδιού (συνήθως στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας).

6. Ανοίξτε αυτό το αρχείο. Επισημάνετε και αντιγράψτε το ιδιωτικό κλειδί.

7. Επισκεφτείτε «MyEtherWallet“Και κάντε κλικ στο”Στείλτε Ether και μάρκες“.

8. Κάντε κλικ στο «ιδιωτικό κλειδί“Και επικολλήστε το ιδιωτικό σας κλειδί στο κουτί.

9. Στη συνέχεια θα μπορείτε να δείτε μέσα στο πορτοφόλι σας.

10. Χρησιμοποιώντας τις επιλογές αποστολής του MyEtherWallet, στείλτε τα προσαρμοσμένα κουπόνια σας με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του πορτοφολιού εξόδου

Στη συνέχεια, σε αυτήν την κριτική του Πορτοφολιού Έξοδος, θα το εξετάσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα χρήσης του λογισμικού. Ας ξεκινήσουμε με τα καλά πράγματα πριν προχωρήσουμε στο όχι τόσο καλό.

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος. Το πορτοφόλι Exodus είναι ένα από τα περισσότερα φιλικό προς το χρήστη πορτοφόλια που έχω δει ποτέ.
 • Υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα. Η αποθήκευση όλων των στοιχείων σας σε ένα μέρος το κάνει Ανετα για συναλλαγές και δαπάνες.
 • Ενσωματωμένες λειτουργίες συναλλαγών και χαρτοφυλακίου. Ανταλλαγή νομισμάτων και η παρακολούθηση των κερδών ή των απωλειών είναι πολύ εύκολη στην έξοδο.
 • Αυτόματη προσαρμογή τελών. Οι αρχάριοι σε κρυπτογράφηση μπορεί να μην είναι σίγουροι με τον καθορισμό των σωστών τελών δικτύου για συναλλαγές. Η έξοδος το φροντίζει γι ‘αυτούς.
 • Μεγάλη υποστήριξη. Αυτό είναι σπάνιο με τα προϊόντα κρυπτογράφησης.
 • Πορτοφόλι λογισμικού. Πιο ασφαλές από ένα πορτοφόλι ιστού. Η έξοδος είναι ιδανικό για μικρές αγορές και καθημερινές δαπάνες.

Μειονεκτήματα

 • Ως πορτοφόλι λογισμικού, το πορτοφόλι Έξοδος μπορεί να χακαριστεί. Είναι πιθανό να χάσετε χρήματα εάν η συσκευή σας μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό ή keyloggers.
 • Περιορισμένες δυνατότητες ασφαλείας. Χωρίς έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων ή υποστήριξη πολλαπλών υπογραφών, θα πρέπει να αποφύγετε να αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο πορτοφόλι Έξοδος.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

συμπέρασμα

Το πορτοφόλι Έξοδος είναι υπέροχο για άτομα που είναι νέο στον χώρο κρυπτογράφησης. Είναι ένα από τα ευκολότερα στη χρήση πορτοφόλια που έχω δει και δεν μπερδεύει τους χρήστες του με περίπλοκες επιπλέον επιλογές. Όλες οι δυνατότητες του πορτοφολιού είναι πολύ απλές στη χρήση με λίγες ευκαιρίες για να κάνετε ένα λάθος – αυτό επαναλαμβάνεται και από τις κριτικές του πορτοφολιού του χρήστη Exodus.

Λατρεύω το πορτοφόλι Έξοδος επιλογές υποστήριξης πελατών και το γεγονός ότι το πορτοφόλι σας επιτρέπει χρησιμοποιήστε πολλά κρυπτονομίσματα. Η ενσωματωμένη πρόσβαση στο η ανταλλαγή Shapeshift είναι επίσης εξαιρετικό για όσους θέλουν να δοκιμάσουν συναλλαγές, αλλά δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να αφήσουν χρήματα Bittrex, Κράκεν, ή μια παρόμοια κεντρική υπηρεσία.

Πίνακας: Το Ledger Nano X και το πορτοφόλι Exodus

Ενώ υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στο πορτοφόλι Exodus, αυτά δεν πρέπει να αποτελούν πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους που σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το πορτοφόλι για μικρό, καθημερινές συναλλαγές. Αν θέλετε να ανταλλάξετε τεράστια ποσά κρυπτονομισμάτων, είναι καλύτερο να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να εξετάσετε λίγο την Έξοδο.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, μη διστάσετε να δείτε τον οδηγό μας πώς να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Αυτή είναι λοιπόν η κριτική μας για το πορτοφόλι Exodus. Τώρα που καταλαβαίνετε το λογισμικό λίγο καλύτερα, τι νομίζετε; Θα το χρησιμοποιήσετε για τις καθημερινές σας δαπάνες κρυπτογράφησης?

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me