Follow Coin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Θέλατε πάντα να μπείτε κρυπτονόμισμα επένδυση, αλλά όλα φαινόταν τόσο μακρινά και περίπλοκα; Λοιπόν, εάν απαντήσετε «ναι», τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Σήμερα θα ήθελα να σας πω Ακολουθήστε το νόμισμα, και όλα τα θέματα που σχετίζονται με αυτό.

Θα εισαγάγω το νόμισμα και θα σας πω γιατί πρέπει να νοιάζεστε και να προσέχετε πολύ. Θα μιλήσουμε για την ιστορία της εταιρείας, πώς βρήκαν την ιδέα να «ακολουθήσουν», ποιο ήταν το κίνητρό τους και ούτω καθεξής. Τότε θα κοιτάξουμε το ίδιο το νόμισμα – αλλάζει η τιμή, ICO, σχέδια κ.λπ..

Μπορώ να σας πω εκ των προτέρων, αν θέλετε να αγοράσετε μερικά νομίσματα Follow, θα πρέπει να το κάνετε μια καθορισμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης, και με κάποια άλλα κρυπτονομίσματα. Ο βέλτιστος τρόπος να το κάνετε είναι να αγοράσετε μερικά Αιθέριο (ETH) σε ανταλλαγές όπως Νομισματική βάση ή Κάθισμα, και μετά πηγαίνετε για να πάρετε μερικά νομίσματα Ακολουθήστε.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας περάσουμε κατευθείαν σε αυτό.

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Μια μοναδική ιδέα για ένα κρυπτογράφηση
 • Εξαλείφει πολλή προσπάθεια από έρευνα που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα

Μειονεκτήματα

 • Άπειρη ομάδα πίσω από το έργο
 • Έλλειψη κατεύθυνσης
 • Έλλειψη διαφάνειας της εταιρείας

Ακολουθήστε το Coin Origins

Ας το πάρουμε από την κορυφή – τι είναι το νόμισμα Follow?


Σύμφωνα με την εταιρεία πίσω από αυτό, το Follow coin is ένα επαναστατικό νέο κύμα κρυπτονόμισμα και τεχνολογία blockchain. Ο κύριος στόχος αυτού του νέου νομίσματος είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μακροχρόνιων επενδυτών κρυπτογράφησης και απόλυτων αρχάριων κρυπτογράφησης.

Εάν είστε αρχάριος στο συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ συγκεχυμένα και δύσκολα – υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με την αγορά, ICO νομισμάτων, τιμές κ.λπ. υπερβολικός – δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε ποιες πληροφορίες είναι πολύτιμες και θα κάνουν μια αλλαγή και ποιες είναι απλές εικασίες.

Εδώ έρχεται το Coin Follow – αυτή η ολοκαίνουργια πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί όχι μόνο ανανεώστε την αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά και να βοηθήσετε τους αρχάριους εμπόρους να βρουν και να έρθουν σε επαφή με ειδικούς συναλλαγών από όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί?

Ακολουθήστε το νόμισμα σας επιτρέπει να βρείτε διάφορους επενδυτές κρυπτονομισμάτων από όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς τους επενδυτές ασχολούνται με κρυπτονομίσματα από τις πρώτες μέρες του Bitcoin, οπότε γενικά ξέρουν τι κάνουν.

Οι επενδυτές διαθέτουν ειδικές καρτέλες χαρτοφυλακίου, όπου μπορείτε να πάτε και να δείτε τις προηγούμενες δραστηριότητές τους, τις επιτυχημένες συναλλαγματικές ισοτιμίες κ.λπ. Μόλις αποφασίσετε ότι σας αρέσει ένας συγκεκριμένος επενδυτής, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τους ακολουθήσετε.

Μόλις ακολουθήσετε τους επενδυτές, θα λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που κάνει κάποιες κινήσεις στην αγορά κρυπτογράφησης – είτε πρόκειται για διαπραγμάτευση, αγορά ή πώληση.

Ακολουθήστε το νόμισμα: ένα νόμισμα κρυπτογράφησης σε φορητό υπολογιστή.

Υπάρχει μια επιλογή διαθέσιμη για εσάς που ονομάζεται “Διπλό εμπόριο“. Εάν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, θα το κάνετε αντιγράφετε αυτόματα και μιμείται το εμπόριο που έκανε ο επενδυτής.

Εάν το προαναφερθέν εμπόριο είναι επιτυχής, τόσο εσείς όσο και ο επενδυτής επωφεληθείτε. Επωφεληθείτε γιατί, λοιπόν … Ήταν μια επιτυχημένη συναλλαγή και δεν χρειάστηκε να κάνετε τίποτα παρά να πατήσετε ένα κουμπί (χωρίς έρευνα, χωρίς προηγούμενη γνώση, χωρίς τίποτα), και ο επενδυτής ωφελείται από να πάρει ένα συγκεκριμένο ποσό των κερμάτων Follow για τη συνεισφορά τους.

Αυτό είναι υπέροχο για μερικούς λόγους.

Διπλασιασμός συναλλαγών

Πρώτα απ ‘όλα, το νόμισμα μοιάζει πραγματικά ως μια εξαιρετική πύλη στον κλάδο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για ανθρώπους που πάντα ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά ποτέ δεν έχουν γυρίσει και κάνουν την έρευνά τους. Μπορεί να είναι επειδή απλά λείπει ο χρόνος, ή δεν έχουν επαρκή μέσα για πρόσβαση στις πληροφορίες.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, Το Follow coin παρέχει μια καταπληκτική λύση – δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες και ώρες στο τέλος αναζητώντας τους καλύτερους επενδυτές και συμβουλές για το πώς να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα – η “ακόλουθη” πλατφόρμα κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς.

Είναι επίσης υπέροχο για τους επενδυτές – το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δημιουργήσουν τα προφίλ τους και, στη συνέχεια, να συνεχίσουν να διαπραγματεύονται, να αγοράζουν και να πωλούν διάφορα κρυπτονομίσματα, όπως θα κάναμε σε μια κανονική μέρα. Όποτε κάνουν μια επιτυχημένη συναλλαγή, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να λάβουν επιπλέον έσοδα – όλα επειδή κάποιος διπλασίασε την συναλλαγή του.

Η εταιρία

Η εταιρεία πίσω από το κέρμα Follow ονομάζεται ακριβώς αυτό – “Ακολουθήστε το Coin“. Έχουν την έδρα τους στο Άμστερνταμ και είναι θυγατρική της Knijbel, μιας ολλανδικής εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού.

Οι Follow Coin κυκλοφόρησαν το πρώτο τους προϊόν – το “ακόλουθο” – πίσω στο τέλος του 2017. Το έκαναν μετά την αρχική χρηματοδότηση που είχαν λάβει περίπου εκείνη την εποχή.

Όπως δηλώνει η ίδια η εταιρεία, είχαν μεγάλες ευκαιρίες να προωθήσουν την εμπειρία τους στον τομέα των κρυπτονομισμάτων και να κάνουν κάποιο είδος ονόματος στην κοινότητα της εταιρείας κρυπτογράφησης.

Follow Coin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Επί του παρόντος, η ομάδα ενδιαφέρεται πολύ αναπροσαρμογή και αναμόρφωση τους Λευκό χαρτί – λένε ότι έχουν μάθει πολλά από την αρχική τους παρουσίαση ICO και εφαρμογής και είναι πρόθυμοι να αρχίσουν να εργάζονται στο Follow coin 2.0.

Η εταιρεία έχει επίσης κάτι που αποκαλούν “The Follow Coin Academy” – ένα μέρος όπου μπορείτε να μάθετε όλα σχετικά με θέματα που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση. Έχουν τρία επίπεδα – Αρχάριος, Ενδιάμεσος και Εμπειρογνώμονας -, και οι παρεχόμενες πληροφορίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα.

Ακολουθήστε Coin Market Presence και ICO

Το κέρμα Follow δεν υπήρξε ενεργός συμμετέχων στην αγορά κρυπτογράφησης.

Το διακριτικό νομίσματος Follow – το FLLW – βασίζεται σε την πλατφόρμα Ethereum του blockchain. Αυτό σημαίνει ότι το διακριτικό έχει ορισμένα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαμε να βρούμε στο ETH ή σε οποιοδήποτε άλλο cryptocurrency που βασίζεται σε ERC-20.

Κατά τη διάρκεια του νομίσματος Follow αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO), 490 εκατομμύρια μάρκες FLLW προσφέρθηκαν στο κοινό. Η αρχική τιμή ενός διακριτικού ήταν 0,0470 $. Αυτό σημαίνει ότι το σύνολο του ICO εκτιμήθηκε σε περίπου 23 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, θα μπορούσατε να αγοράσετε μάρκες FLLW μόνο με το Ethereum – όχι διάταγμα ή άλλα κρυπτονομίσματα έγιναν αποδεκτά.

Ακολουθήστε το νόμισμα: χρήματα fiat και κρυπτονομίσματα.

Όσον αφορά την τρέχουσα τιμή νομίσματος Follow, ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται αρκετά διαφορετικά.

Το διακριτικό FLLW πέφτει μάλλον σταθερά στην τιμή. Παρόλο που η αγορά κρυπτονομισμάτων βιώνει κάποιους δύσκολους καιρούς από τα τέλη του 2017 και τις αρχές του 2018, εξακολουθεί να είναι μια αόρατη πτώση της τιμής για σχεδόν οποιοδήποτε σύμβολο στην αγορά.

Η τρέχουσα τιμή νομίσματος Follow είναι 0,00032 $. Εάν συγκρίνουμε αυτήν την τιμή με αυτήν που είδαμε κατά τη διάρκεια του ICO – 0,0470 $ – μπορούμε να δούμε τι είδους σταγόνα είναι.

Είναι αρκετά προφανές ότι η πτώση των τιμών ήταν κάτι παραπάνω από αξιοσημείωτο… Αλλά γιατί είναι αυτό?

Η πτώση των τιμών

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί η τιμή του νομίσματος Follow θα μπορούσε να έχει μειωθεί όπως συνέβη. Ένας από τους πιο συχνά αναφερόμενους από αυτούς τους λόγους είναι ότι η εταιρεία και η ομάδα πίσω από την κρυπτογράφηση του νομίσματος Follow ήταν απλώς άπληστοι και δεν κατάλαβαν τι έκαναν. Είναι ειλικρινά ένας σκληρός ισχυρισμός. Ας δούμε πώς οι άνθρωποι το υποστηρίζουν.

Αν ρίξουμε μια ματιά στα χρηματικά ποσά που κυκλοφορούσαν πίσω στην περίοδο ICO, τα πράγματα αρχίζουν να έχουν νόημα. Σύμφωνα με τη δημοφιλή άποψη, η ομάδα απλώς περίμενε φανταστικά ποσά χωρίς πραγματικά να προσφέρει ένα συμπαγές προϊόν στην κοινότητα.

Σίγουρα, η ιδέα της γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ αρχαρίων και επαγγελματιών είναι σίγουρα ευγενής, αλλά κρίνοντας από ορισμένους παράγοντες (δηλ. η ομάδα είναι αρκετά άπειρη, δεν έχει πραγματικά ένα διαφανές επιχειρηματικό και αναπτυξιακό σχέδιο κ.λπ.), η εταιρεία πίσω από την κρυπτογράφηση του νομίσματος Follow δεν φάνηκε να ξέρει τι μπήκαν.

Ακολουθήστε το νόμισμα: κρυπτονομίσματα σε ένα πορτοφόλι.

ο έλλειψη διαφάνειας και εμπειρίας στο πεδίο φαινομενικά δεν ήταν τεράστιο εμπόδιο και η αρχική προσφορά νομισμάτων συνέβη. Ωστόσο, αν ρίξουμε μια ματιά στα γραφήματα τιμών νομίσματος Follow, είναι απολύτως προφανές ότι η πτώση της τιμής του διακριτικού έγινε αμέσως μετά.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, ένα άλλο τεράστιο μέρος αυτού θα μπορούσε να είναι η έλλειψη διαφάνειας από την πλευρά της ομάδας όταν ήρθε στην ανάπτυξη της πλατφόρμας.

Δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες στο κοινό πριν από το ICO του διακριτικού. Η ομάδα εξήγησε τους κύριους στόχους και τα οράματά τους στον επίσημο ιστότοπό τους και έδωσε κάποια σχόλια & ενημερώσεις σε ιστότοπους όπως Reddit, αλλά αυτό ήταν. Η έλλειψη τεχνικών πληροφοριών (τι είναι, πού και γιατί) ήταν λίγο ανησυχητική από μόνη της, αλλά πιθανώς το μέρος που ξεχώρισε περισσότερο ήταν η εξήγηση που παρέσχε η εταιρεία Follow Coin σχετικά με το “γιατί χρειάζονται τόσα πολλά χρήματα”.

Η εταιρεία τόνισε ότι δεν είναι έτσι ΑΥΤΟΙ χρειάζονται τέτοια χρηματικά ποσά, αλλά μάλλον είναι ΜΑΣ – η βάση χρηστών. Όλα τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για (κυρίως) δύο μεγάλους στόχους: ανάπτυξη πλατφόρμας και εμπορία.

Η ομάδα είχε στόχο να δημιουργήσει «την καλύτερη πλατφόρμα βασισμένη στην εμπειρία χρήστη» εκεί έξω. Αυτός είναι ένας σκληρός στόχος από μόνος του, δεδομένου ότι η εταιρεία ήταν ακόμα αρκετά νέα και ότι ο ICO δεν είχε συμβεί ακόμη.

Ζητήματα διαφάνειας

Όσον αφορά το μάρκετινγκ, πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν ότι ακόμη και οι νέοι χρήστες που έρχονται και ενδιαφέρονται για την εταιρεία δεν καταλαβαίνουν πώς ακριβώς λειτουργούν τα πράγματα.

Με η έλλειψη διαφάνειας (ακόμη και η τελευταία δημοσίευσή τους στο Reddit έγινε πριν από περισσότερους από πέντε μήνες) και μερικούς άλλους βασικούς παράγοντες, το νόμισμα Follow κατέληξε στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα – η τιμή του έφτασε στο χαμηλό όλων των εποχών.

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός σε κρυπτονομίσματα για να το καταλάβετε το έργο δεν ήταν μια απόλυτη επιτυχία – Ακόμη και η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι έχουν μάθει τα μαθήματά τους και τώρα επικεντρώνονται στο rebranding και στη δημιουργία μιας νέας και βελτιωμένης έκδοσης του Follow Coin.

Εκτός από τα πάντα, μάλλον αξίζει να το αναφέρουμε έλλειψη κατεύθυνσης συνέβαλε επίσης σημαντικά στην πτώση της τιμής και της θέσης στην αγορά του νομίσματος Follow.

Follow Coin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Φαινόταν ότι η ομάδα πίσω από την πλατφόρμα γνώριζε ότι χρειάζονταν πολλά χρήματα για μάρκετινγκ και χρήστες & έλξη των επενδυτών, αλλά δεν είχε σαφές σχέδιο για το πώς να το κάνει.

Με την εφαρμογή όλων αυτών των παραγόντων (και μερικών άλλων), είναι αρκετά προφανές γιατί η κρυπτογράφηση του νομίσματος Follow βίωσα τόσο μεγάλη από μια συντριβή όσο έκανε. Υπάρχουν, ωστόσο, πιστοί στο κέρμα – όταν ρίξετε μια ματιά σε διαδικτυακά φόρουμ και αίθουσες συνομιλιών (ειδικά αυτά που βασίζονται σε ICO), μπορείτε να δείτε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην πλατφόρμα και παροτρύνουν τους άλλους να το κάνουν HODL (όπως σε, κρατήστε πατημένο) τα κουπόνια τους, και δεν τα πουλάμε.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι κυρίως πιστοί στην ίδια την ιδέα – δεν συναντάτε καθημερινά μια πλατφόρμα που προσφέρει στους ανθρώπους την ευκαιρία να συνδεθούν με επαγγελματίες και (εικονικά μιλώντας) να συνεργαστούν μαζί τους για την απόκτηση κρυπτονομισμάτων.

Σύγκριση Ακολουθήστε Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Σύγκριση Ακολουθήστε Coin δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

συμπέρασμα

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην αγορά κρυπτογράφησης για να δείτε πόσα διαφορετικά νεοσύστατες επιχειρήσεις, εταιρείες, έργα, και άλλες ιδέες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση αναδύονται κάθε μέρα.

Το Follow coin ήταν μία από αυτές τις νεοεμφανιζόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις. Ξεκίνησε ως μια εξαιρετική ιδέα για μια πλατφόρμα που θα ενώσει τους αρχάριους εμπόρους κρυπτογράφησης και ειδικούς – όλα για έναν και μοναδικό, αντικειμενικό στόχο συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Η ιδέα για το έργο δεν ήταν μόνο ευγενική αλλά και πολύ πρακτικό – δεν θα χρειαζόταν πλέον να επικεντρωθείς στη διεξαγωγή ατελείωτων ερευνών, στο να ξοδεύεις ώρες σε διαδικτυακά φόρουμ και να κάνεις εικασίες όταν έφτασε στους καλύτερους ειδικούς του τομέα (και τις προβλέψεις τους) Τώρα, το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν κατεβάστε μια εφαρμογή, Εγγραφείτε και απλά επιλέξτε τους ειδικούς που θέλετε από μια λίστα. Άνετο, εύκολο στη χρήση και πλήρως λειτουργικό – τι άλλο θα θέλατε από μια πλατφόρμα?

Παρόλο που ήταν μια καλή ιδέα από μόνη της, υπήρχαν μερικοί βασικοί παράγοντες που το έκαναν έτσι η τιμή και η θέση της αγοράς του νομίσματος Follow κατέρρευσαν σχεδόν αμέσως μετά το ICO.

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού θεωρείται ότι είναι η έλλειψη διαφάνειας και εμπειρίας της εταιρείας.

Ενώ η εταιρεία χρειαζόταν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για το ICO της, δεν φάνηκε να έχει ένα συγκεκριμένο και βήμα προς βήμα σχέδιο για το πώς θα επιτύχει τους στόχους του. Αυτό ήταν αρκετά εμφανές από τη δήλωσή τους αργότερα: η εταιρεία είπε ότι έχουν μάθει τα μαθήματά τους και είναι έτοιμες να εργαστούν και να κυκλοφορήσουν το επόμενο έργο τους – Follow coin 2.0.

Είτε πιστεύετε στην επιτυχία της εταιρείας είτε όχι, το έργο στο οποίο εργάζεται είναι ευγενικό και θα βοηθούσε πολλούς ανθρώπους στις κοινότητες κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εάν θέλετε να αγοράσετε μερικά νομίσματα Follow, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα κρυπτονομίσματα εκεί έξω – ολοκλήρωση παραγγελίας Νομισματική βάση ή Κάθισμα για να βρείτε ένα που θα σας ταιριάζει καλύτερα!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021:

Από το 2021, φαίνεται ότι το έργο Follow Coin έχει εγκαταλειφθεί, καθώς δεν υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ή την κρυπτογράφηση πίσω από αυτήν.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map