Αναθεώρηση Freewallet

Εύρεση ένα βιώσιμο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για τον εαυτό σας αυτές τις μέρες μπορεί να είναι λίγο ταλαιπωρία. Συχνά, οι επιλογές είναι ατελείωτες – επιλέγοντας το λάθος θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος των κρυπτονομισμάτων σας και αυτό δεν είναι κάτι που πιθανότατα θα θέλατε να συμβεί. Λοιπόν, αν επρόκειτο να ρίξετε μια ματιά σε μερικούς από τους χρήστες Δωρεάν παλέτα σχόλια, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι θα μπορούσε να ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Βεβαίως, αυτό δεν είναι πραγματικά κάτι που μπορείτε να μάθετε μέχρι να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι μόνοι σας, σωστά; Λοιπόν, σε κάποιο βαθμό – ενώ το δοκιμάζετε μόνοι σας μπορεί να σας δώσει κάποια καλύτερη ιδέα για τα βασικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας, πιθανότατα δεν θα γνωρίζετε πραγματικά ότι το Freewallet είναι ασφαλές μέχρι να συμβεί κάτι κακό.

Εκτός αν, φυσικά, ανατρέχετε σε κάποιες κριτικές χρηστών Freewallet για σχόλια – αυτό ακριβώς θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό!

TL; Δρ: Το Freewallet είναι σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πορτοφόλια στην αγορά. Είναι ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε εφαρμογές για κινητά και σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αν και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως διαδικτυακός χώρος αποθήκευσης. Έχει ενσωματωμένο το Changelly σε εύκολες ανταλλαγές και υποστηρίζει πάνω από 100 κρυπτονομίσματα και μάρκες. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες φαίνεται να μην είναι σίγουροι για την ασφάλεια των πραγμάτων του πορτοφολιού.

Πλεονεκτήματα

  • Υποστηρίζει πάνω από 100 κρυπτονομίσματα
  • Αξιοπρεπή μέτρα ασφαλείας (2FA, προσαρμοσμένοι κωδικοί PIN)
  • Επιτρέπει συναλλαγές fiat-crypto
  • Διαισθητικό, απλό στη χρήση

Μειονεκτήματα

  • Αμφισβητήσιμη υποστήριξη πελατών
  • Ένα πορτοφόλι φύλακα – θέματα ασφάλειας

Αναθεώρηση freewallet: PROS

Για όσους δεν έχουν ακούσει ποτέ για την επωνυμία στο παρελθόν, επιτρέψτε μου να πω – έχετε επιλέξει την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε τη διερεύνηση των αξιολογήσεων του χρήστη Freewallet. Ο λόγος για αυτό είναι απλός – πριν από λίγο καιρό, αναζητώντας το “Freewallet” στο το Play Store θα φέρει αρκετά διαφορετικά αποτελέσματα – μία από τις πιο αρνητικές πτυχές που ισχυρίζονται και στις κριτικές χρηστών!

Ωστόσο, από τη σύνταξη αυτής της αναθεώρησης Freewallet, υπάρχει μόνο μία έκδοση που εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού – καλά, τουλάχιστον αυτή η περίπτωση όταν αναζήτησα το εν λόγω προϊόν. Τούτου λεχθέντος, όταν επισκέπτεστε το Play Store στην επιφάνεια εργασίας, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να δείτε όλα τα διαφορετικά πορτοφόλια από την εν λόγω επωνυμία.

Βλέπετε, η ίδια η μάρκα – Δωρεάν παλέτα – είχε δημιουργήσει αυτόνομα πορτοφόλια για μερικά από τα διαφορετικά νομίσματα που υποστηρίζει. Δηλαδή, θα πρέπει να κατεβάσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή για κάθε νόμισμα κρυπτογράφησης που έχετε στην κατοχή σας – όχι ιδανικό!

Αναθεώρηση Freewallet

Σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, η εταιρεία που γεννήθηκε στην Εσθονία αποφάσισε ότι αυτός δεν είναι πραγματικά ο βέλτιστος τρόπος για να το επιτύχει και δημιούργησε το πραγματικό, πλήρης και αυτο-τίτλος χώρος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτωντο Freewallet.

Μία από τις μεγαλύτερες ιδέες και στόχους πίσω από το προϊόν στράφηκε προς την αγορά πορτοφολιών κρυπτογράφησης που βασίζεται σε κινητά – την οποία στόχευε η εταιρεία δημιουργώ ένα απλό στη χρήση, διαδραστικό και βιώσιμο κινητό πορτοφόλι. Από τώρα, είναι επίσης διαθέσιμο και σε μια διαδικτυακή έκδοση!

Προχωράω μπροστά μου – ας ξεκινήσουμε τα πράγματα από την αρχή και ρίξτε μια ματιά στις κριτικές του χρήστη Freewallet που αναφέρουν τα πραγματικά νομίσματα που υποστηρίζει το πορτοφόλι.

Υποστηρίζει πάνω από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που έχουν οι δυνητικοί χρήστες όταν βλέπουν κάποια πορτοφόλια κρυπτογράφησης έχουν να κάνουν τον αριθμό των κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζουν τα πορτοφόλια. Διαβάζοντας τις κριτικές χρηστών Freewallet, αυτό είναι κάτι που είναι επίσης αρκετά προφανές.

Τώρα, εάν αυτό είναι το πρώτο σας πορτοφόλι κρυπτογράφησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή αν είστε εντελώς νέος στο θέμα της κρυπτογράφησης, γενικά, ίσως αναρωτιέστε – γιατί στη Γη κάποιος θα ενδιαφερόταν για τον αριθμό των νομισμάτων υποστηρίζει ένα πορτοφόλι; Δεν έχετε μόνο ένα κρυπτογράφηση και αυτό είναι?


Πίνακας: Τα υποστηριζόμενα νομίσματα του πορτοφολιού Binance και του Freewallet

Καλά, όχι – πολλές φορές, αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Βλέπετε, με την πάροδο του χρόνου, ο αριθμός των κρυπτονομισμάτων που βρίσκονται εκεί έξω αυξάνεται αρκετά δραματικά. Δηλαδή, κάθε μέρα, μπορεί να υπάρχει ένα νέο νόμισμα κρυπτογράφησης. Φυσικά, κάθε ένα από αυτά τα νομίσματα θα μπορούσε να σημαίνει νέες επενδυτικές ευκαιρίες.

Αναθεώρηση Freewallet: χαρακτηριστικά του Freewallet.

Σε πολλές περιπτώσεις, το κάνουν – για αυτό, αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι τείνουν να διατηρούν ταυτόχρονα σημαντικά ποσά διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Θα είχε νόημα ότι θα ήθελαν φυλάξτε τα όλα σε ένα πορτοφόλι, επίσης (αν και δεν είναι πάντα καλή ιδέα).

Εδώ μπαίνουν οι κριτικές των χρηστών Freewallet. Αν κοιτάξατε κάποιες παλαιότερες κριτικές, θα παρατηρούσατε ότι, πριν από λίγο καιρό, υπήρχαν μόνο λίγα νομίσματα που υποστήριξε το Freewallet και έπρεπε να κατεβάσετε μια διαφορετική έκδοση της εφαρμογής πορτοφολιού για να αποθηκεύσετε κάθε ένα από τα νομίσματα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό.

Τώρα, τα πράγματα είναι πολύ πιο βελτιστοποιημένο – μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και διακριτικά ERC-20 σε μια εφαρμογή Freewallet. Αυτή είναι η βελτίωση!

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι υπέροχο νέο για πολλά νομίσματα HODLers – Οι περισσότερες από τις θετικές κριτικές του Freewallet θα αποδείξουν περαιτέρω αυτό το σημείο επίσης.

Ενσωματωμένες δυνατότητες ανταλλαγής (Changelly)

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που εμείς, ως άνθρωποι, εκτιμούμε ιδιαίτερα τις εφαρμογές και τα προγράμματα υπολογιστών, πρέπει να είναι ευκολία.

Λοιπόν, τουλάχιστον αυτός είναι ένας τρόπος για να το θέσουμε – με άλλα λόγια, οι άνθρωποι συμπαθούν όταν μπορούν εκτελέστε πολλές ενέργειες σε μία εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε σε κάποιο άλλο μέρος στο Διαδίκτυο (ή να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο λογισμικό) για να το κάνετε.

Όσον αφορά τις κριτικές και τα κρυπτονομίσματα του Freewallet, γενικά, μια από τις μεγαλύτερες από αυτές τις ανέσεις θα έπρεπε να είναι τη δυνατότητα αγοράς κρυπτονομισμάτων απευθείας από το πορτοφόλι στο οποίο τα διατηρείτε.

Αναθεώρηση Freewallet

Σίγουρα, το Freewallet έχει τέτοια λειτουργικότητα επίσης.

Θα βρείτε ότι, στο Freewallet, υπάρχει μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα κατά βούληση. Η εν λόγω ανταλλαγή είναι Τσανγκλι – ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κλάδο!

Ενώ αυτό είναι, βεβαίως, τίποτα καινούργιο όταν πρόκειται για κρυπτογραφικά πορτοφόλια (τα περισσότερα τα υψηλότερα πορτοφόλια έχουν ενσωματωμένες ανταλλαγές σήμερα), είναι ακόμα φοβερό να γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα με το Freewallet. Επιπλέον, το γεγονός ότι η μάρκα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μιας αξιόπιστης ανταλλαγής είναι ακόμη καλύτερο!

Αξιοπρεπείς δυνατότητες ασφαλείας

Όπως θα περίμενε κανείς, Η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όταν πρόκειται για ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης – είτε διαβάζετε σχόλια Freewallet είτε άλλα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η πτυχή της ασφάλειας θα είναι κρίσιμη όταν πρόκειται για την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας σε ένα πορτοφόλι.

Για όσους αναρωτιούνται ότι είναι ασφαλές το Freewallet, λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν ορισμένες πτυχές αυτού του προϊόντος που το καθιστούν λίγο επικίνδυνο – ωστόσο θα το φτάσουμε σε εύθετο χρόνο. Κατ ‘αρχάς, ας αναφέρουμε ορισμένα μέτρα που έχει εφαρμόσει το Freewallet και είναι εκεί για να εγγυηθεί την ευημερία των νομισμάτων σας.

Το Freewallet φαίνεται να διατηρεί όλα τα νομίσματα κρυπτογράφησης τοποθεσία αποθήκευσης σε κρύο χώρο – αυτό είναι καλό. Ο όρος «ψυκτική αποθήκευση» αναφέρεται βασικά σε ένα μέρος που δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο – Στο flipside, τα διαδικτυακά και τα λογισμικά / τα πορτοφόλια που βασίζονται σε εφαρμογές ονομάζονται “hot wallets”.

Αναθεώρηση Freewallet: χαρακτηριστικά ασφαλείας του Freewallet.

Αλλά περιμένετε… Το Freewallet είναι ένα πορτοφόλι που βασίζεται σε εφαρμογές, σωστά; Αυτό δεν το καθιστά μια επιλογή «ζεστού χώρου αποθήκευσης»?

Ναί, κάνει.

Λοιπόν … Πώς διατηρούνται λοιπόν τα νομίσματα σε ψυκτική αποθήκη?

Απλό – ενώ όλο το νόμισμά σας διατηρείται σε τοποθεσίες ψυχρής αποθήκευσης, το Freewallet απλά εμφανίζει το υπόλοιπο που έχετε μέσα στην εφαρμογή. Με άλλα λόγια, οι κριτικές χρηστών Freewallet θα σας πουν ότι, ενώ τα νομίσματά σας διατηρούνται ασφαλή, η εφαρμογή απλώς εμφανίζει το υπόλοιπο στο πορτοφόλι.

Το Freewallet χρησιμοποιεί επίσης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων – αυτά είναι υπέροχα νέα. Ενώ είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται «κανονικό» όταν πρόκειται για οποιοδήποτε είδος τοποθεσίας αποθήκευσης κρυπτογράφησης, δυστυχώς, εξακολουθεί να μην ισχύει – υπάρχουν πολλά πορτοφόλια εκεί έξω που δεν χρησιμοποιούν το 2FA.

Ειλικρινά, ωστόσο, εάν αναρωτιέστε ότι το Freewallet είναι ασφαλές, μπορείτε να είστε σίγουροι – ενώ το πορτοφόλι δεν έχει γνωστή ιστορία ότι είναι “παραβιάστηκεΧρησιμοποιεί επίσης το 2FA, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλειά του ακόμη περισσότερο.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Επανεξέταση Freewallet: CONS

Τώρα που έχουμε συζητήσει μερικές από τις πιο σημαντικές δυνατότητες (και τα οφέλη) του Freewallet και εξετάσαμε μερικές από τις κριτικές του χρήστη Freewallet, ας συζητήσουμε επίσης μερικές από τις λιγότερο θετικές πτυχές του εν λόγω πορτοφολιού.

Ένα «Hot Wallet», Custodial Wallet – Τα προσωπικά σας κλειδιά δεν σας ανήκουν

Η κύρια ανησυχία που εκφράζεται στις περισσότερες κριτικές του Freewallet έχει να κάνει η πλευρά της ασφάλειας των πραγμάτων. Δηλαδή, το γεγονός ότι το Freewallet είναι ένας πάροχος υπηρεσιών ελευθερίας.

Στον τομέα της κρυπτογράφησης, ο όρος «θεματοφύλακας» φαίνεται στην πραγματικότητα ένα αρκετά αρνητικό φως. Ο λόγος για αυτό είναι επίσης πολύ απλός – αν ένα πορτοφόλι είναι «φύλαξη», αυτό σημαίνει απλά αυτό όλα τα ιδιωτικά κλειδιά που βρέθηκαν δεν ανήκουν σε εσάς – Αντίθετα, φυλάσσονται από την εταιρεία πίσω από το πορτοφόλι.

Αναθεώρηση Freewallet

Επιτρέψτε μου να το θέσω έτσι – η εξοικονόμηση κρυπτογράφησής σας βρίσκεται στο έλεος των παρόχων πορτοφολιών και πρέπει να εμπιστευτείτε ότι πρόκειται να ενεργήσουν με ακεραιότητα και τιμή.

Όχι πολύ καθησυχαστικό, σωστά; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να δείτε από πού προέρχεται το ζήτημα.

Είναι αλήθεια ότι, διαβάζοντας κριτικές χρηστών του Freewallet, θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν πραγματικά παράπονα σχετικά με “κάτι που συμβαίνει πραγματικά” με τα στοιχεία κρυπτογράφησης κάποιου. Ωστόσο, όλοι και όλοι οι λάτρεις της κρυπτογράφησης θα σας πουν ότι αυτό είναι κάτι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί – τα πορτοφόλια φύλαξης πρέπει να εξεταστούν μέσω και μέσω.

Αμφισβητήσιμη υποστήριξη πελατών

Τώρα, αυτό είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο όταν πρόκειται για τις πιο αρνητικές κριτικές Freewallet χρήστη.

Η υποστήριξη πελατών του Freewallet είναι ενεργός – δεν υπάρχει αμφιβολία. Θα δείτε τους πράκτορες τους να απαντούν σε φαινομενικά σε κάθε κριτική ή ακόμα και σε μερικά από τα πιο γενικά σχόλια στο Διαδίκτυο. Το να είσαι ενεργός, όμως, δεν σημαίνει πάντα ότι είσαι είναι χρήσιμο.

Βλέπετε, υπάρχουν αρκετά παράπονα χρηστών που μιλούν για την υποστήριξη πελατών αγενής, ή ακόμη και καταδεκτικός, ώρες ώρες. Ακόμα και στους δημόσιους χώρους στο διαδίκτυο (π.χ. Trustpilot), ενδέχεται να μπορείτε να συναντήσετε κάποιες αλληλεπιδράσεις υποστήριξης χρήστη-πελάτη που είναι… Λοιπόν, λιγότερο από ευχάριστες.

Αναθεώρηση Freewallet

Η υποστήριξη πελατών, γενικά, είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο θέμα όσον αφορά τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Φαίνεται ότι υπάρχουν μόνο μερικά πορτοφόλια που έχουν πραγματικά αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών – άλλοι είτε δεν το έχουν καθόλου, είτε, καλά … Έχουν έλλειψη δυνατοτήτων υποστήριξης.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αξίζει να δηλώσετε ότι, όταν πρόκειται για πραγματικά τεχνικά ζητήματα ή συγκεκριμένες ερωτήσεις που ενδέχεται να έχουν οι χρήστες όταν πρόκειται για το εν λόγω πορτοφόλι (δηλαδή είναι το Freewallet ασφαλές και τι κάνει για να διασφαλίσει την ασφάλεια των χρημάτων σας;) , η υποστήριξη πελατών, στην πραγματικότητα, φαίνεται να είναι χρήσιμο.

Πίνακας: Πληροφορίες εταιρείας για το Ledger Nano X και το Freewallet

Αυτό είναι σίγουρα ένα καλό πράγμα, να θυμάστε! Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για θετικό ή αρνητικό έλεγχο Freewallet πελάτη – εάν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με το πορτοφόλι σας, θα πρέπει να μπορείτε να λαμβάνετε τις απαντήσεις και τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε.

Συγκρίνετε το Freewallet δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Freewallet δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τιμή

Πριν προχωρήσουμε στην ενότητα “πώς να” σε αυτήν την κριτική για το δωρεάν πακέτο, ας μιλήσουμε γρήγορα τα τέλη τιμολόγησης και Freewallet – όπως θα δείτε σύντομα μόνοι σας, δεν είναι πραγματικά απλό θέμα να ξετυλίξετε.

Όπως μπορεί να σημαίνει το όνομα του προϊόντος, το Freewallet είναι στην πραγματικότητα, δωρεάν λήψη και χρήση. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τη διατήρηση των χρημάτων κρυπτογράφησης στο πορτοφόλι – αυτό είναι καλό!

Οι δυσκολίες ξεκινούν όταν ρίξετε μια ματιά τα τέλη που χρεώνονται κατά την πραγματοποίηση συναλλαγών από το πορτοφόλι.

Αναθεώρηση Freewallet: τα τέλη του Freewallet.

Βλέπετε, όπως με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι που έχει ενσωματωμένο ένα ανταλλακτικό, υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες χρεώσεις που ισχύουν όταν κάνετε μια συναλλαγή. Αυτά τα τέλη είναι δεν φτιάχτηκε, με την έννοια ότι πρόκειται να είναι υψηλότερα σύμφωνα με το ποσό κρυπτογράφησης που ξοδεύετε.

Σύμφωνα με κάποιες κριτικές χρηστών του Freewallet, το ζήτημα εδώ είναι αυτό η εταιρεία χρεώνει πραγματικά αρκετά υψηλά τέλη Freewallet για τις συναλλαγές. Η ίδια η εταιρεία δηλώνει ότι το μοντέλο των τελών τους είναι «ανταγωνιστικό», και όμως, αυτό εξακολουθεί να αποτελεί σημείο συζήτησης μεταξύ των χρηστών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Freewallet?

Καλύψαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Freewallet, που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για τις περιπλοκές που περιβάλλουν το πορτοφόλι και τις απόψεις που έχουν οι χρήστες σχετικά με το Υπηρεσίες και λειτουργικότητα.

Τώρα, εάν έχετε διαβάσει την κριτική του Freewallet και αποφασίσατε ότι το πορτοφόλι αξίζει να τραβήξετε, θα πρέπει να καταλάβετε πως να το χρησιμοποιήσεις, πριν πηδήξετε πρώτα στη διαδικασία εγκατάστασης.

Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το δωρεάν δίκτυο?

Για λόγους απλότητας και σαφήνειας, θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε την έκδοση του Freewallet για επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι ίδιες αρχές ισχύουν και κατά τη δημιουργία ενός πορτοφολιού που βασίζεται σε κινητά, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να ακολουθείτε αρκετά εύκολα!

Βήμα 1: Επίσκεψη Ο επίσημος ιστότοπος του Freewallet, και πλοηγηθείτε για να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Βήμα 2: Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για έναν νέο κωδικό πρόσβασης που δεν έχετε χρησιμοποιήσει πουθενά αλλού!

Αναθεώρηση Freewallet

Βήμα 3: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα έθιμο, 4ψήφιος κωδικός PIN. Αυτό είναι ένα επιπλέον πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Αναθεώρηση Freewallet

Βήμα 4: Αυτό είναι – βρίσκεστε στην αρχική σελίδα του Freewallet!

Αναθεώρηση Freewallet: η πρώτη σελίδα του Freewallet.

Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας, η διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων του Freewallet είναι πολύ απλό – το μόνο που χρειάζεται είναι 4 μικρά βήματα και είστε έτοιμοι!

Πώς να μεταφέρετε Crypto Coins στο Freewallet?

Εάν θέλετε να μεταφέρετε τα υπάρχοντα χρήματά σας στο εν λόγω πορτοφόλι, οι κριτικές χρηστών Freewallet θα σας πουν ότι αυτή η διαδικασία είναι επίσης αρκετά αυτονόητη. Τα βήματα για να γίνει αυτό είναι τα εξής:

Βήμα 1: Από την αρχική σελίδα του Freewallet, πλοηγηθείτε στο “Λαμβάνω” Ενότητα.

Βήμα 2: Επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να λάβετε. Στην περίπτωσή μου, επιλέγω Αιθέριο.

Σχόλια freewallet: επιλέξτε το νόμισμα κρυπτογράφησης που θέλετε να λάβετε.

Βήμα 3: Μόλις διαλέξετε ένα κρυπτογράφηση που θέλετε να λάβετε, θα σας παρέχεται μια προσαρμοσμένη διεύθυνση πορτοφολιού κρυπτογράφησης, και να μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα κρυπτογράφησης στο εν λόγω πορτοφόλι. Μπορείτε επίσης να το κάνετε με ένα αναγνωριστικό χρήστη, και μπορεί ακόμη και να μεταφέρει άλλα Νομίσματα που σχετίζονται με το αιθέριο (ανάγνωση: μάρκες), πολύ!

Κριτικές Freewallet: οι διαφορετικοί τρόποι λήψης κρυπτογράφησης.

Και πάλι – απλό και απλό!

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στο Freewallet?

Τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά στη διαδικασία αγοράς κρυπτονομισμάτων στο Freewallet.

Βήμα 1: Από η πρώτη σελίδα του πορτοφολιού, πλοηγηθείτε στο “Αγορά με κάρτα” Ενότητα.

Κριτικές Freewallet: αγορά κρυπτονομισμάτων με κάρτα.

Βήμα 2: Επιλέξτε το νόμισμα κρυπτογράφησης που θέλετε να αγοράσετε. Και πάλι, επιλέγω Ethereum για χάρη αυτού του παραδείγματος.

Κριτικές Freewallet: επιλογή του νομίσματος που θέλετε να αγοράσετε.

Βήμα 3: Τώρα, μπορείτε να εισαγάγετε το ποσό ETH ή USD που θέλετε να λάβετε ή να ξοδέψετε, αντίστοιχα. Αυτό που είναι πραγματικά βολικό εδώ είναι να έχετε την ευκαιρία να δείτε πόσο κοστίζει η συναλλαγή σας!

Αναθεώρηση Freewallet

Βήμα 4: Μόλις τελειώσει, θα είστε ανακατευθύνθηκε σε έναν ιστότοπο συνεργατών στο FreewalletΑπλός. Μην ανησυχείτε, καθώς είναι ένας πολύ αξιόπιστος «μεσάζων» μεταξύ πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτογράφησης και δεκτών κρυπτογράφησης.

Κριτικές Freewallet: εισαγωγή στοιχείων πληρωμής.

Πιθανότατα θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί. Αυτό είναι – έχετε πλέον κρυπτογράφηση!

Συμπεράσματα

Με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και εκτός δρόμου, παραμένει μόνο μία ερώτηση – είναι Δωρεάν παλέτα αξίζει να κοιτάξετε και να δοκιμάσετε?

Λοιπόν, ενώ είναι μια δύσκολη κλήση, θα το έλεγα Ναίαλλά να είστε προσεκτικοί.

Βλέπεις, το ίδιο το προϊόν είναι υπέροχο – απλό στη χρήση, υποστηρίζει μια πληθώρα νομισμάτων και ούτω καθεξής. Οποιαδήποτε κριτική χρήστη Freewallet θα είναι σε θέση να σας πει το ίδιο (εκτός, ίσως, για κάποιες χρεώσεις Freewallet άνω του μέσου όρου).

Είναι ασφαλές το Freewallet; Λοιπόν, αυτή είναι η ερώτηση – ενώ χρησιμοποιεί ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου, το γεγονός ότι είναι ένα προϊόν φύλαξης μπορεί ακόμα να πετάξει μερικούς ανθρώπους. Και πάλι όμως – το ίδιο το πορτοφόλι είναι υπέροχο!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map