Αναθεώρηση Gatehub

Υπάρχουν πολλαπλά πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά σήμερα, ωστόσο, για να μάθετε ποιο από τα καλύτερα για τις ανάγκες σας, θα πρέπει να μάθετε περισσότερα για κάθε μία από αυτές.

Σε αυτό GateHub αναθεώρηση, θα ρίξω μια ματιά στο ιστορικό της εταιρείας, πορτοφόλι χαρακτηριστικά και πως να το χρησιμοποιήσεις. Θα καλύψω επίσης πράγματα όπως τέλη, υποστήριξη πελατών και νομίσματα που υποστηρίζονται.

Μετά από αυτό, θα ρίξω μια ματιά στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του GateHub και θα απαντήσω στην ερώτηση "είναι ασφαλές το GateHub?". Τέλος, θα σας προσφέρω ένα πολύ απλό βήμα προς βήμα οδηγός για το πώς να το ρυθμίσετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε!

Μετά από αυτήν την κριτική στο GateHub, θα έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να αποφασίσετε αν είναι το σωστό πορτοφόλι για εσάς!

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας μάθουμε αν το GateHub είναι εξίσου καλό με άλλα συνιστώμενα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, όπως το Ledger, το Coinbase και το Trezor.

Πλεονεκτήματα

 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Ενσωματωμένη πύλη πληρωμής
 • Σχετικά ασφαλές

Μειονεκτήματα

 • Θέμα ασφάλειας στο παρελθόν
 • Έλλειψη ασφάλειας – ζεστό πορτοφόλι

Τι είναι το πορτοφόλι GateHub?

ο Πλατφόρμα GateHub ήταν δημιουργήθηκε το 2014 από βρετανική εταιρεία. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, χτίστηκε ειδικά για το Κυματισμός (XRP), ωστόσο, υποστηρίζει και άλλα νομίσματα. Το GateHub έχει δύο κύριες λειτουργίες καθώς δεν επιτρέπει μόνο στους ανθρώπους κατάστημα τα νομίσματά τους, αλλά επιτρέπει στους ανθρώπους να το κάνουν εμπορικές συναλλαγές και αυτοί!

Αναθεώρηση Gatehub: αρχική σελίδα.

Το πορτοφόλι σας επιτρέπει αποστολή και λήψη κρυπτονομισμάτων, καθώς και να τα αποθηκεύσετε. Είναι επίσης δυνατό να στείλετε κέρματα σε έναν άλλο χρήστη του GateHub εισάγοντας τους όνομα χρήστη, που το καθιστά εξαιρετικά ευθεία προς τα εμπρός σε σύγκριση με πολλά άλλα πορτοφόλια. Το πορτοφόλι είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού, το οποίο είναι διαθέσιμο είτε μέσω επιτραπέζιας συσκευής, Android ή iOS.

Έτσι, τώρα που ξέρετε ποια είναι η πλατφόρμα GateHub, το επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου στο GateHub θα εξετάσει πόσο καλό είναι το πορτοφόλι!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Πόσο καλό είναι το πορτοφόλι GateHub?

Η κριτική μου στο GateHub διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι είναι φιλικό προς το χρήστη και ο ιστότοπος είναι πολύ απλό στη χρήση. Αυτό το καθιστά ιδανικό για αρχάριους. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι ότι υποστηρίζει όχι μόνο πολλαπλά κρυπτονομίσματα αλλά και πραγματικά χρήματα! Ναι, αυτό είναι σωστό – υποστηρίζει νόμισμα fiat, όπως USD, κ.λπ..

Το πορτοφόλι GateHub κατασκευάστηκε αρχικά για να υποστηρίζει το Ripple (XRP), αλλά τώρα είναι υποστηρίζει συνολικά 8 διαφορετικά νομίσματα, που έχω αναφέρει παρακάτω.

Αναθεώρηση Gatehub: κρυπτονομίσματα

Το πορτοφόλι GateHub διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένη πύλη πληρωμής που σας επιτρέπει να καταθέσετε χρήματα σε πραγματικό κόσμο! Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να περάσετε από ένα επαλήθευση διαδικασία, η οποία θα απαιτεί από εσάς να εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και στη συνέχεια να ανεβάσετε αντίγραφα των δικών σας ταυτότητα και αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας.


Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστούν λίγες μέρες πριν από την επαλήθευση του λογαριασμού σας, οπότε αν χρειαστεί να αγοράσετε γρήγορα κέρματα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καταθέσετε κρυπτογράφηση. Εάν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έναν τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος μπορεί να είναι διά μέσου SEPA ή ΤΑΧΥΣ.

Τη στιγμή της γραφής, η πύλη πληρωμής υποστηρίζει USD, EUR, CNY και JPY. Συνολικά, η διαθεσιμότητα τόσο των κρυπτονομισμάτων όσο και των χρημάτων fiat, καθώς και η πλατφόρμα που είναι πραγματικά απλή στη χρήση, καθιστά το GateHub μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους.

Αναθεώρηση Gatehub: διαπραγμάτευση

Τώρα που ξέρετε τι μπορεί να κάνει το πορτοφόλι του GateHub, το επόμενο μέρος της αναθεώρησης του GateHub θα εξετάσει την υποστήριξη πελατών τους.

Συγκρίνετε το GateHub δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το GateHub δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Υποστήριξη πελατών

Η πλειονότητα των παρόχων πορτοφολιών δεν έχουν υποστήριξη πελατών, ωστόσο, καθώς το GateHub είναι επίσης μια ανταλλαγή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας με την υποστήριξη πελατών είναι η αποστολή email. Ωστόσο, σύμφωνα με διαδικτυακές κριτικές, η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ αργή να ανταποκριθεί.

Η ομάδα του GateHub είναι επίσης σε διάφορα πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, όπως Facebook, Google+, Twitter και LinkedIn. Παρόλο που η πλατφόρμα διαθέτει ομάδα υποστήριξης, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εάν χάσετε τόσο το κλειδί ελέγχου ταυτότητας όσο και τον κωδικό πρόσβασης ή εάν τα χρήματα σας παραβιαστούν δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει το GateHub.

Τώρα που γνωρίζετε για την υποστήριξη πελατών που διατίθεται στο GateHub, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο GateHub θα εξετάσει τις χρεώσεις του GateHub!

Τέλη GateHub

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη χρήση του GateHub είναι ότι εάν θέλετε να αποθηκεύσετε Κυματισμός (XRP), θα πρέπει να κρατήσετε ένα τουλάχιστον 20 XRP. Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα νομίσματα με κανέναν τρόπο, καθώς είναι απλώς η ενεργοποίηση του πορτοφολιού σας. Για παράδειγμα, εάν μεταφέρετε 50 XRP στο πορτοφόλι σας GateHub, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 30 XRP. Αυτό είναι το ίδιο σύστημα για όλα τα πορτοφόλια Ripple, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε!

Αναθεώρηση Gatehub: τέλη.

Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν χρεώσεις GateHub για αποστολή και λήψη χρημάτων, εκτός από το τέλος συναλλαγής blockchain. Η πλατφόρμα τα κάνει χρήματα από συναλλαγές, προμήθειες κατάθεσης και ανάληψης. Μπορείτε να βρείτε όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Τώρα που γνωρίζετε για τις χρεώσεις του GateHub, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο GateHub θα εξετάσει την ασφάλεια του πορτοφολιού!

Επισκόπηση ασφάλειας: Είναι ασφαλές το GateHub?

Για την προστασία του πορτοφολιού GateHub, η πλατφόρμα έχει εγκαταστήσει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Πρώτον, σας συμβουλεύουμε να ρυθμίσετε Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, που θα σας ζητήσει να εισάγετε έναν κωδικό που αποστέλλεται στο τηλέφωνό σας κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε.

Επιπλέον, εάν προσπαθείτε να συνδεθείτε από ένα νέα διεύθυνση IP ή συσκευή, θα σας ζητηθεί επιβεβαιώστε ξανά τη διεύθυνση email σας. Η πλατφόρμα κρυπτογραφεί επίσης όλα τα δεδομένα της, τα οποία προστατεύουν περαιτέρω τα προσωπικά σας στοιχεία.

Το GateHub δεν μπορεί ποτέ να αποκτήσει πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά καθώς αποθηκεύονται σε ξεχωριστό διακομιστή στην κύρια πλατφόρμα. Αν και αυτό προσθέτει επίσης ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν τα χάσετε, δεν θα μπορείτε ποτέ να ανακτήσετε τα χρήματά σας.

Αναθεώρηση Gatehub: analytics.

Ωστόσο, το 2017 υπήρχε θέμα ασφαλείας που είχε ως αποτέλεσμα να κλέψουν τα νομίσματά τους. Οι κεντρικοί διακομιστές του GateHub παραβιάστηκαν, οι οποίοι επέτρεψαν στους εγκληματίες να ξεφύγουν περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με διάφορους χρήστες, η GateHub είπε ότι δεν θα επιστρέψει τα κλεμμένα χρήματα.

Η επίσημη δήλωση του GateHub για το hack που συνέβη έχει ως εξής:

"Δεν έχουν κλαπεί χρήματα από τα πορτοφόλια του χρήστη. Η GateHub ανακάλυψε ότι ένας εγκληματίας είχε εκμεταλλευτεί ένα ελάττωμα σε μια βοηθητική υπηρεσία επεξεργασίας καταθέσεων όλες οι συναλλαγές τιμήθηκαν πλήρως. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ισχυρισμοί ότι τα χρήματα εξαφανίστηκαν, αλλά αυτό οφείλεται σε παραβίαση προσωπικού λογαριασμού."

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό και θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ανεξάρτητα από το πορτοφόλι κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείτε, τα χρήματά σας είναι ποτέ 100% ασφαλές. Αν και, τα πορτοφόλια υλικού Ledger και Trezor είναι γνωστό ότι είναι πολύ αξιόπιστα. Τώρα που γνωρίζετε την απάντηση στο “Είναι το GateHub ασφαλές;”, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο GateHub θα εξετάσει πώς να ξεκινήσετε!

Αναθεώρηση Gatehub

Πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι GateHub

Αν έχετε αποφασίσει ότι σας αρέσει ο ήχος του GateHub, θα σας δώσω τώρα οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να ξεκινήσετε!

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του GateHub.

2. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να συνδεθείτε. Αντ ‘αυτού, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε

Αναθεώρηση Gatehub

3. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και να επιλέξετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Θα πρέπει επίσης να κάνετε κλικ στο Δεν είμαι ρομπότ κουτί, καθώς και το Οροι και Προϋποθέσεις κουτί!

Αναθεώρηση Gatehub

4. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί το κλειδί ανάκτησης του πορτοφολιού σας. Αυτό είναι σημαντικό καθώς θα το χρειαστείτε αν ξεχάσετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείς είτε Σημειώστε το (συνιστάται), ή μπορείτε Κατεβάστε στη συσκευή σας ως αρχείο κειμένου.

Αναθεώρηση Gatehub

5. Μόλις αποθηκεύσετε το κλειδί ανάκτησης, θα πρέπει στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο Ενεργοποίηση λογαριασμού κουμπί στο email που σας εστάλη.

Αναθεώρηση Gatehub

6. Μόλις συνδεθείτε, τότε θα σας πει ότι πρέπει να παράσχετε περισσότερες πληροφορίες. Αν δεν είστε εταιρεία, κάντε κλικ στο Ατομο κουμπί!

Αναθεώρηση Gatehub

7. Πρώτα, πρέπει να εισαγάγετε το δικό σας αριθμός κινητού. Βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι σωστό, καθώς θα πρέπει να το επαληθεύσετε!

Αναθεώρηση Gatehub

8. Μόλις λάβετε το Κωδικός SMS, εισαγάγετέ το στο κουτί.

Αναθεώρηση Gatehub

9. Εάν έχετε επαληθεύσει επιτυχώς τον αριθμό σας, κάντε κλικ στο Να συνεχίσει.

Αναθεώρηση Gatehub

10. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε ένα δημόσιο όνομα χρήστη. Αυτό μοιάζει πολύ με ένα όνομα χρήστη Twitter, ωστόσο χρησιμοποιείται για τη λήψη χρημάτων. Αυτό διευκολύνει τη μεταφορά νομισμάτων στην πλατφόρμα GateHub, καθώς δεν χρειάζεται να εισαγάγετε μια μεγάλη διεύθυνση πορτοφολιού!

Αναθεώρηση Gatehub

11. Τώρα σας ζητείται να ανεβάσετε ένα φωτογραφία! Εάν δεν θέλετε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Παράλειψη, θα το κάνω αργότερα.

Αναθεώρηση Gatehub

Το πορτοφόλι σας έχει πλέον ρυθμιστεί! Μπράβο! Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτό θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στον λογαριασμό σας, καθώς κάθε φορά που συνδέεστε, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε έναν κωδικό που αποστέλλεται στο τηλέφωνό σας! Αν και δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε αυτό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

1. Κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων.

Αναθεώρηση Gatehub

2. Θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του Google Authenticator στο κινητό σας τηλέφωνο, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο στο ioS όσο και στο Android.

3. Τώρα πρέπει να συνδέσετε τον Επαληθευτή Google με τον λογαριασμό σας στο GateHub. Μπορείτε να το κάνετε είτε εισάγοντας το Κλειδί ελέγχου ταυτότητας ή σαρώνοντας τον κωδικό QR.

Αναθεώρηση Gatehub

4. Τώρα που έχετε ρυθμίσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ο λογαριασμός σας είναι πιο ασφαλής!

Τώρα που ξέρετε πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο GateHub θα σας δείξει πώς να το χρησιμοποιήσετε!

Τρόπος χρήσης του πορτοφολιού GateHub

Επιτρέψτε μου να σας δώσω έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο χρήσης του πορτοφολιού GateHub.

1. Στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο Πορτοφόλι.

Αναθεώρηση Gatehub

2. Τώρα θα εμφανιστεί το δικό σας υπόλοιπο πορτοφολιού, που είναι από προεπιλογή στο Ripple (XRP). Όπως θα δείτε, το πορτοφόλι σας είναι απενεργοποιημένο έως ότου καταθέσετε τουλάχιστον 20 XRP. Αυτό το 20 XRP δεν μπορεί να δαπανηθεί, να μεταφερθεί ή να αποσυρθεί, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα πορτοφόλι δωρεάν για χρήση. Δυστυχώς, αυτό είναι το ίδιο για όλα τα πορτοφόλια Ripple (XRP).

3. Προς χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, μετακινηθείτε προς τα κάτω και αναζητήστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας. Εάν έχετε ήδη XRP, τότε αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος που μπορείτε απλά μεταφέρετε τα νομίσματα κατευθείαν στο GateHub. Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού GateHub στο πεδίο παραλήπτη του τρέχοντος πορτοφολιού σας, στείλτε τη συναλλαγή και τα χρήματα θα φτάσουν στον λογαριασμό σας στο GateHub σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Αναθεώρηση Gatehub

4. Εάν δεν διαθέτετε XRP αυτήν τη στιγμή, μπορείτε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα! Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να καταθέσετε χρησιμοποιώντας άλλα κρυπτονομίσματα. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Κατάθεση / λήψη.

Αναθεώρηση Gatehub

5. Εάν διαθέτετε λογαριασμό στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα, κάντε κλικ στο ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕ, ακολουθούμενη από Συνδέστε μια πύλη. Απλώς θυμηθείτε, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Μην ανησυχείτε, η κριτική μου στο GateHub θα σας δείξει πώς να το κάνετε παρακάτω!

6. Πρώτα θα πρέπει εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Αυτό περιλαμβάνει το πλήρες νόμιμο όνομα, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας και φύλο.

Αναθεώρηση Gatehub

7. Τώρα θα πρέπει να παρέχετε μερικά τεκμηρίωση. Για την ταυτότητά σας, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή εθνική ταυτότητα. Εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό στο πλαίσιο και μετά ανεβάστε την εικόνα.

Αναθεώρηση Gatehub

8. Μετά από αυτό, θα πρέπει επίσης μεταφορτώστε μια απόδειξη διεύθυνσης. Αυτό μπορεί να είναι είτε λογαριασμός κοινής ωφέλειας, τραπεζική δήλωση, φορολογική δήλωση ή πιστοποιητικό κατοικίας.

Αναθεώρηση Gatehub

9. Μόλις είστε κάντε κλικ στο υποβολή, η ομάδα του GateHub θα ελέγξει τα έγγραφά σας και μόλις τα έχετε, θα μπορείτε να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας! Ο χρόνος που χρειάζεται η ομάδα για να το κάνει αυτό εξαρτάται από το πόσο απασχολημένοι είναι, οπότε να είστε έτοιμοι να περιμένετε λίγες μέρες.

Αναθεώρηση Gatehub

Τώρα που ξέρετε πώς να ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας στο GateHub και πώς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, το επόμενο μέρος της αναθεώρησης του GateHub θα εξηγήσει πώς να στείλετε χρήματα σε άλλο πορτοφόλι!

Τρόπος αποστολής / λήψης

 • Πρώτα, κάντε κλικ στο Πορτοφόλι στην αριστερή πλευρά.
 • Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Αποστολή πληρωμής, ακολουθείται από το Instant.
 • Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε το GateHub Κωδικός πρόσβασης.
 • Επιλέξτε την κρυπτογράφηση που θέλετε να στείλετε, μαζί με το ποσό.
 • Τώρα εισάγετε το διεύθυνση πορτοφολιού στο οποίο θέλετε να στείλετε τα χρήματα.
 • Για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με το ποσό που μεταφέρετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επιβεβαιώνω.

Και αυτό είναι. Πραγματοποιήσατε με επιτυχία την πρώτη σας μεταφορά στο GateHub!

Αναθεώρηση GateHub: Συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος της κριτικής μου στο GateHub!

Συνολικά, νομίζω ότι το GateHub είναι καλό πορτοφόλι για αρχάριους. Δεν υποστηρίζει μόνο πολλά νομίσματα, αλλά μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε νομίσματα fiat! Επιπλέον, μου αρέσει το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GateHub για αγορά, πώληση και εμπορία κρυπτονομισμάτων!

ο μόνο ζήτημα Έχω με το πορτοφόλι GateHub ότι ήταν παραβιάστηκε το 2017 και δεν επέστρεψα κανένα από τα άτομα που επηρεάστηκαν. Παρόλο που δεν έχουν υπάρξει παραβιάσεις, καθώς θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα χρήματά σας δεν είναι ποτέ 100% ασφαλή. Υπό αυτήν την έννοια, ίσως αξίζει να εξετάσετε ένα πορτοφόλι από χαρτί ή ένα πορτοφόλι υλικού, όπως το Ledger και το Trezor.

Ελπίζω ότι αυτή η κριτική στο GateHub ήταν χρήσιμη και έχετε ήδη αποφασίσει αν είναι κατάλληλη για εσάς.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map