Τρόπος μεταφοράς από το GDAX στο Binance

Καλώς ορίσατε στον οδηγό Πώς να μεταφέρω από το GDAX στο Binance! Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης διαθέσιμες στην αγορά που σας επιτρέπουν να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε ένα ευρύ φάσμα κερμάτων. Το GDAX και το Binance είναι δύο από τα μεγαλύτερα, με συνδυασμένο ημερήσιο όγκο συναλλαγών σε δισεκατομμύρια δολάρια!

Υποθέτω ότι θέλετε να μεταφέρετε τα νομίσματά σας στο Binance επειδή παραθέτουν περισσότερα νομίσματα; Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, θα σας δείξω πώς να το κάνετε με έναν πολύ απλό τρόπο!

Πριν φτάσω στον αναλυτικό οδηγό σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς από το GDAX στο Binance, σκέφτηκα ότι θα σας έδινα γρήγορα μια πολύ σύντομη επισκόπηση του τρόπου σύγκρισης των δύο ανταλλαγών, καθώς και μια σύντομη εξήγηση για το γιατί μπορεί να έχετε άκουσα το GDAX που αναφέρεται ως «Coinbase Pro» πρόσφατα.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι το GDAX!

Κατανόηση της πλατφόρμας GDAX

Το GDAX είναι ένα χρηματιστήριο που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές crypto-to-crypto ή crypto-to-fiat. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2016 και ανήκουν στην ίδια εταιρεία πίσω από την Coinbase!


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ως αποτέλεσμα, όποιος έχει λογαριασμό στο GDAX έχει αυτόματα έναν στο Coinbase! Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε τέσσερα διαφορετικά κρυπτονομίσματα, τα οποία είναι Bitcoin, Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash. Είναι επίσης δυνατό να ανταλλάξετε αυτά τα νομίσματα έναντι USD και EUR.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του GDAX είναι ότι η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat, γεγονός που καθιστά εύκολη την είσοδο στον κλάδο για πρώτη φορά.

Τα τέλη συναλλαγών κυμαίνονται μεταξύ 0,1% και 0,3%, ανάλογα με το ποσό που πραγματοποιείτε συναλλαγές. Εναλλακτικά, εάν παρέχετε ρευστότητα για την ανταλλαγή, η διαπραγμάτευση είναι δωρεάν!

Το GDAX διαθέτει εξαιρετικούς ελέγχους ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων ψυχρής αποθήκευσης, ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και ασφάλισης FDIC για υπόλοιπα USD.

Τώρα που ξέρετε τι είναι το GDAX, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX to Binance θα εξετάσει το Binance!

The Rival – Binance

Το Binance δημιουργήθηκε ένα χρόνο αργότερα το 2017, καθιστώντας τα ένα από τα νεότερα ανταλλακτικά στον κλάδο. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, η Binance είναι ήδη υπεύθυνη για το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Πολύ συχνά, αυτό υπερβαίνει τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης του Binance είναι ότι απαριθμούν εκατοντάδες διαφορετικά νομίσματα. Αυτό περιλαμβάνει καθιερωμένα νομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, καθώς και λιγότερο γνωστά νομίσματα.

Σε αντίθεση με το GDAX, η Binance δεν επιτρέπει στους πελάτες της να καταθέσουν ή να πραγματοποιήσουν ανάληψη χρησιμοποιώντας χρήματα. Αντ ‘αυτού, πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Τα τέλη συναλλαγών στο Binance είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κλάδο με μόλις 0,1% ή 0,05% εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές χρησιμοποιώντας το κέρμα τους BNB!

Η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για αρχάριους και πιο έμπειρους εμπόρους, καθώς έχουν τόσο ένα βασικό όσο και ένα προηγμένο ανταλλακτικό. Η ασφάλεια είναι επίσης πολύ καλή στο Binance, χωρίς σημαντικές παραβιάσεις.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τι κάνουν οι δύο ανταλλαγές, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX to Binance θα εξετάσει γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να έχουν λογαριασμούς και στις δύο πλατφόρμες.

Γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τόσο το GDAX όσο και το Binance?

Μπορεί να θυμάστε πώς ανέφερα νωρίτερα ότι το GDAX διευκολύνει τους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα με πραγματικά χρήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή δέχονται καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού ή καταθέσεις μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας εάν το κάνουν μέσω του Coinbase (το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε αμέσως στο GDAX δωρεάν).

Ωστόσο, οι άνθρωποι που τους αρέσει να ανταλλάσσουν πολλά διαφορετικά νομίσματα δεν έχουν πολλές επιλογές στο GDAX. Αυτό συμβαίνει επειδή απαριθμούν μόνο τέσσερα διαφορετικά νομίσματα. Οι άνθρωποι λατρεύουν να χρησιμοποιούν το Binance αντ ‘αυτού επειδή παραθέτουν εκατοντάδες διαφορετικά νομίσματα.

Από την άλλη πλευρά, το Binance δεν σας επιτρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, κάτι που είναι μεγάλο πρόβλημα! Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Binance αλλά δεν έχετε κρυπτονομίσματα για κατάθεση, τότε πρέπει να πάτε και να τα αγοράσετε από κάπου αλλού!

Εδώ μπαίνει το GDAX! Η γενική διαδικασία είναι ότι κάποιος θα δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο GDAX και έπειτα θα αγοράσει ένα καθιερωμένο κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Ethereum χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό ή χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Μετά από αυτό, απλά μεταφέρουν από το GDAX στο Binance! Αυτό δίνει στους εμπόρους την ελευθερία να επιλέγουν από εκατοντάδες διαφορετικά νομίσματα!

Εναλλακτικά, οι άνθρωποι επιθυμούν επίσης να επαναλαμβάνουν την ίδια διαδικασία αλλά το αντίστροφο. Μόλις ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους στο Binance, μεταφέρουν τα κέρματά τους στο GDAX. Αυτό τους επιτρέπει να αποσύρουν τα χρήματά τους πίσω στον τραπεζικό τους λογαριασμό!

Τελικά, η απόκτηση λογαριασμού με το GDAX και το Binance είναι μια πολύ καλή ιδέα, καθώς και οι δύο έχουν το σκοπό τους!

Τώρα που ξέρετε γιατί οι άνθρωποι θέλουν να μεταφερθούν από το GDAX στο Binance, θα μιλήσω γρήγορα για την πρόσφατη επωνυμία από το GDAX στο Coinbase Pro!

GDAX Rebrand to Coinbase Pro

Η ομάδα διαχείρισης του GDAX ανακοίνωσε τον Μάιο του 2018 ότι η ανταλλαγή επρόκειτο να αλλάξει το όνομά της σε Coinbase Pro. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το GDAX, τότε μην ανησυχείτε, το Coinbase Pro θα έχει όλες τις ίδιες δυνατότητες, καθώς και περισσότερα!

Αυτό θα κάνει την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων πιο απλή και θα προσφέρει επίσης έναν νέο χώρο χαρτοφυλακίου όπου μπορείτε εύκολα να δείτε τις επενδύσεις σας.

Κατά τη διάρκεια του ίδιου δελτίου τύπου, η GDAX ανακοίνωσε επίσης ότι είχαν αγοράσει άλλη εταιρεία με την επωνυμία «Paradex». Με αυτόν τον τρόπο, θα επιτρέψει στους χρήστες του GDAX να μεταφέρουν το διακριτικό ERC-20 μεταξύ των πορτοφολιών.

Μην ξεχνάτε, ένα διακριτικό ERC-20 είναι ένα κρυπτογράφηση που δημιουργήθηκε πάνω από το blockchain Ethereum!

Η επίσημη κυκλοφορία έγινε στις 29 Ιουνίου 2018, πράγμα που σημαίνει ότι το GDAX έχει πλέον αντικατασταθεί από το Coinbase Pro!

Τώρα που γνωρίζετε για την επωνυμία, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX στο Binance θα σας δείξει πώς να μεταφέρετε από το GDAX στο Binance!

Τρόπος μεταφοράς από το GDAX στο Binance

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό Binance για να λάβετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας. Εάν δεν διαθέτετε ακόμα λογαριασμό Binance, θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά, καθώς δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας!

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο Binance έως κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μόλις ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance

Στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο που λέει, «Επιλογή νομίσματος / διακριτικού για κατάθεση», αναζητήστε την κρυπτογράφηση που θέλετε να στείλετε από το GDAX στο Binance.

Σημείωση: Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό νόμισμα, διαφορετικά μπορεί να χάσετε τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μεταφέρετε το Bitcoin από το GDAX στο Binance, αλλά το στέλνετε σε μια διεύθυνση Bitcoin Cash, τα χρήματά σας δεν μπορούν ποτέ να ανακτηθούν!

Στο παράδειγμά μου, πρόκειται να μεταφέρω το Ethereum από το GDAX στο Binance, οπότε επιλέγω το Ethereum (ETH) από την αναπτυσσόμενη λίστα.

Πώς να μεταφέρετε από το gdax στο binance

Τώρα θα σας παρουσιαστεί η μοναδική σας διεύθυνση Ethereum για το Binance. Αυτό θα χρειαστεί να εισέλθετε στο GDAX για να πραγματοποιήσετε μεταφορά GDAX σε Binance. Κάνε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης κουμπί, το οποίο θα το αντιγράψει στο πρόχειρο σας.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance

Τώρα που έχετε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance, πρέπει τώρα να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας GDAX. Ίσως είναι καλύτερο να το κάνετε σε μια νέα καρτέλα.

Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Τα πορτοφόλια μου.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance

Μετά από αυτό, εισαγάγετε το Απόσυρση σελίδα. Επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να κάνετε ανάληψη, μαζί με το ποσό.

Τώρα πρέπει Επικολλήστε τη διεύθυνση πορτοφολιού Binance που έχετε αντιγράψει στο πρόχειρο στο πλαίσιο διευθύνσεων των αποστολέων.

Τέλος, για να ολοκληρώσετε τη μεταφορά σας από το GDAX στο Binance, κάντε κλικ στο Στείλετε.

Και αυτό είναι! Είναι τόσο απλό όσο για τη μεταφορά από το GDAX στο Binance!

Συνήθως χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να περάσει μια μεταφορά GDAX στο Binance, επομένως συνεχίστε να ελέγχετε τον λογαριασμό Binance!

Στο τελευταίο μέρος του οδηγού μου, θα σας δείξω μερικές επιδείξεις για το πώς φαίνεται η νέα ιστοσελίδα του Coinbase Pro!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Coinbase Pro

Ήθελα να σας δείξω πώς να κάνετε ένα εμπόριο! Στο επάνω μέρος της σελίδας κάντε κλικ στο Επιλέξτε Αγορά.

Πώς να μεταφέρετε από το gdax στο binance - Coinbase pro

Από προεπιλογή, οι αγορές εμφανίζουν συναλλαγές Bitcoin Cash (BCH) / Bitcoin (BTC). Ωστόσο, θέλω να ανταλλάξω Bitcoin με Litecoin!

Πρώτον, πρέπει να επιλέξετε το κύριο νόμισμά σας. Καθώς θέλω να ανταλλάξω Bitcoin, επιλέγω BTC. Θα εμφανιστεί τώρα η λίστα των διαθέσιμων ζευγών. Κάνω κλικ LTC / BTC.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Coinbase pro

Αυτό θα με πάρει τώρα στην κύρια οθόνη συναλλαγών για Bitcoin και Litecoin!

Υπάρχουν τρία κύρια μέρη στην περιοχή συναλλαγών. Πρώτον, θα δείτε ένα πλαίσιο που εμφανίζει τις τρέχουσες και ιστορικές τιμές της αγοράς, καθώς και τους όγκους συναλλαγών. Προς το παρόν έχω ρυθμίσει σε διαστήματα 5 λεπτών, ωστόσο, μπορώ να το αλλάξω κάνοντας κλικ στο κουμπί.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Coinbase pro

Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, μπορείτε να αλλάξετε το χρονικό διάστημα από 1 λεπτό έως 1 ημέρα! Έχω αλλάξει επίσης το γράφημα για εμφάνιση Κεριά αντί για γραμμές!

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Coinbase pro Candle bar

Η επόμενη ενότητα της οθόνης διαπραγμάτευσης που πρέπει να γνωρίζετε είναι το βιβλίο παραγγελιών. Αυτό εμφανίζει όλες τις τρέχουσες παραγγελίες που έχουν υποβάλει οι έμποροι στο χρηματιστήριο. Το βιβλίο παραγγελιών μας λέει το ποσό στο οποίο θέλει να ανταλλάξει το άτομο, καθώς και την ποσότητα που θέλει να αγοράσει ή να πουλήσει.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Coinbase pro book book

Εμφανίζεται το κόκκινο τμήμα Πώληση παραγγελιών και εμφανίζεται η πράσινη ενότητα Αγορά παραγγελιών!

Ο τελικός και πιθανώς ο πιο σημαντικός τομέας της οθόνης διαπραγμάτευσης είναι το πραγματικό πλαίσιο συναλλαγών! Εδώ λέτε στο Coinbase Pro τι θέλετε να ανταλλάξετε!

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Φόρμα παραγγελίας Coinbase pro

Όπως θα δείτε από την παραπάνω εικόνα, έχετε τρεις επιλογές. Πρώτον, μπορείτε να κάνετε ένα Παραγγελία αγοράς. Αυτός είναι ο πιο βασικός τρόπος συναλλαγών και αυτό σημαίνει ότι συμφωνείτε να λάβετε την τρέχουσα τιμή αγοράς.

Η δεύτερη επιλογή είναι ένα Οριακή παραγγελία. Εδώ επιλέγετε μια τιμή για να αγοράσετε ή να πουλήσετε το νόμισμα που είναι διαφορετικό από την τρέχουσα τιμή αγοράς. Για παράδειγμα, ενδέχεται να επιλέξω να αγοράσω 2 LTC όταν η τιμή ανέρχεται σε 0,01300 BTC. Μόλις η τιμή φτάσει στην οριακή τιμή παραγγελίας μου, η παραγγελία θα εκτελεστεί! Αν δεν το κάνει ποτέ, θα ακυρώσω την παραγγελία!

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Coinbase pro LTC-BTC

Η τελική επιλογή συναλλαγών είναι ένα Σταματήστε την απώλεια. Εδώ ζητάτε από την ανταλλαγή να κλείσει την παραγγελία σας όταν το κέρμα φτάσει σε μια συγκεκριμένη τιμή. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε το Litecoin, αλλά τότε η τιμή του άρχισε να καταρρέει, τότε το σύστημα μπορεί να κλείσει την συναλλαγή στο καθορισμένο ποσό.

Τρόπος μεταφοράς από το gdax στο binance - Φόρμα παραγγελίας Coinbase pro

Και αυτό είναι, τώρα έχετε μια βασική κατανόηση του τρόπου χρήσης του Coinbase Pro!

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του οδηγού GDAX to Binance! Εάν το διαβάσετε από την αρχή έως το τέλος, τώρα ξέρετε πώς να κάνετε τη μεταφορά!

Είναι πολύ καλή ιδέα να έχετε και τους δύο λογαριασμούς γιατί και οι δύο έχουν τον μοναδικό τους σκοπό. Παρόλο που το GDAX είναι υπέροχο να αγοράζετε κρυπτονομίσματα με χρήματα πραγματικού κόσμου ή να πουλάτε τα κρυπτονομίσματά σας για πραγματικά χρήματα, έχει μόνο τέσσερα νομίσματα για συναλλαγές.

Από την άλλη πλευρά, παρόλο που το Binance είναι καλό για την ανταλλαγή πολλών διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κατάθεση ή να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα!

Επιπλέον, το ποσό χρημάτων που κοστίζει για την αποστολή χρημάτων από το GDAX στο Binance ή το Binance στο GDAX είναι ελάχιστο. Θα πληρώσετε μόνο το τέλος συναλλαγής blockchain!

Σας έδειξα επίσης γύρω από τη νέα πλατφόρμα Coinbase Pro. Τι σκέφτηκες? Μου αρέσει πόσο καθαρό και φιλικό προς το χρήστη!

Ένα ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι η Binance ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θέλει να δημιουργήσει μια σχέση με μια τράπεζα στη Μάλτα. Μόλις το κάνουν, ελπίζουν να αρχίσουν να δέχονται τρόπους πληρωμής σε πραγματικό κόσμο, όπως τραπεζικό λογαριασμό ή χρεωστική / πιστωτική κάρτα. Εάν ναι, θα έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε το GDAX / Coinbase Pro; Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει! Επιτρέψτε μου να μάθω τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me