GDAX VS Coinbase: Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση;

Θέλετε να ξεκινήσετε να αγοράζετε, να πωλείτε ή να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα και θέλετε να μάθετε τη διαφορά μεταξύ GDAX VS Νομισματική βάση? Καθίστε σφιχτά, καθώς πρόκειται να τεμαχίσω και τους δύο σε μια πλήρη σύγκριση, βοηθώντας σας να αποφασίσετε ποιο θα προτιμάτε!

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το GDAX ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το σήμα “Coinbase Pro«; Μην ανησυχείτε, θα το ονομάσω GDAX, ώστε να μην μπερδεύεστε!

Στον οδηγό GDAX VS Coinbase, θα ξεκινήσω πρώτα δίνοντας μια σύντομη επισκόπηση του πώς ξεκίνησαν οι πλατφόρμες, ακολουθούμενη από μια περίληψη του τι κάνουν.

Μετά από αυτό, θα σας δώσω έναν ολοκληρωμένο οδηγό πώς συγκρίνονται, συμπεριλαμβανομένων των πραγμάτων, όπως χρεώσεις Coinbase VS GDAX, δυνατότητες, αποδεκτοί τρόποι πληρωμής, διαθεσιμότητα κερμάτων και ασφάλεια!

Λοιπόν, τι περιμένετε? Το πρώτο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase θα εξετάσει ποιοι είναι οι Coinbase και πώς ξεκίνησαν!

Ανταλλαγή Crypto στο Coinbase

Νομισματική βάση είναι μεσίτης ανταλλαγής που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν μια γκάμα κρυπτονομισματα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Παρόλο που η πλατφόρμα δεν είναι διαθέσιμη σε όλους, τώρα επιτρέπουν σε άτομα από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες για να ανοίξετε λογαριασμό.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το Coinbase είναι πολύ δημοφιλές γιατί προσφέρουν έναν πολύ απλό τρόπο συμμετοχής στο cryptocurrency για πρώτη φορά, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να καταθέτουν χρήματα χρησιμοποιώντας είτε χρεωστική / πιστωτική κάρτα είτε τραπεζικό λογαριασμό.

GDAX VS Coinbase: Επίσημο λογότυπο Coinbase.

Ο οδηγός μου στο Coinbase VS GDAX διαπίστωσε ότι η ανταλλαγή είναι πλέον τόσο δημοφιλής έχουν εξυπηρετήσει περισσότερους από 20 εκατομμύρια πελάτες και έχουν επεξεργαστεί περισσότερες από 150 δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές! Με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Brian Armstrong, η πλατφόρμα αναπτύσσεται τόσο γρήγορα που έχει τώρα περισσότεροι από 535 εργαζόμενοι και εκτιμώμενα ετήσια έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Όταν ένα cryptocurrency αναφέρεται στο Coinbase, συνήθως τείνει να προσθέτει σημαντική αξία στην τιμή του νομίσματος επειδή η πλατφόρμα το κάνει εύκολο να αγοράσετε χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα. Προσφέρει άνευ προηγουμένου ρευστότητα στο νόμισμα και το ανοίγει σε πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Για παράδειγμα, αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι Κυματισμός (XRP) προσφέρθηκε να δανείσει την Coinbase αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την κρυπτογράφηση τους για την καταχώριση του νομίσματός τους!

Όταν αγοράζετε κρυπτονομίσματα από το Coinbase, αγοράζετε απευθείας από την πλατφόρμα. Αυτό διαφέρει από τις περισσότερες άλλες ανταλλαγές, όπου συνήθως πραγματοποιείτε συναλλαγές απευθείας με άλλους χρήστες.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε το φόντο του Coinbase, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase θα εξετάσει το GDAX! Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Coinbase; Διαβάστε την πλήρη κριτική μου εδώ.


Ανταλλαγή Crypto στο GDAX

Δημιουργήθηκε το 2016, Παγκόσμια ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων (GDAX) είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγορά, Πουλώ, και ανταλλαγή νομισμάτων. Είναι ενδιαφέρον ότι η πλατφόρμα ανήκει στον ίδιο οργανισμό που διαχειρίζεται το Coinbase.

Σε αντίθεση με το Coinbase, Το GDAX είναι κατάλληλο για τους πιο έμπειρους έμπορος, καθώς η πλατφόρμα προσφέρει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά. Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν το GDAX για συναλλαγές, αγοράζουν ή πουλάνε απευθείας με άλλους χρήστες. Με αυτή την έννοια, ο σκοπός του GDAX είναι να ταιριάξει τους αγοραστές με τους πωλητές.

GDAX VS Coinbase: η πλατφόρμα GDAX.

Το GDAX επιτρέπει επίσης στους χρήστες του καταθέστε χρήματα χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα και αν έχετε ήδη λογαριασμό Coinbase, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τα χρήματά σας στο GDAX. Στα τέλη του 2017, το GDAX έφτασε σε νέα αρχεία όταν ήταν επεξεργάστηκε συναλλαγές αξίας άνω των 650 εκατομμυρίων δολαρίων σε μόλις 24 ώρες!

Παρόλο που υπάρχουν κάποιες ομοιότητες μεταξύ των δύο πλατφορμών, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase μου θα αναλύσει τις σαφείς διαφορές τους!

Τέλη GDAX VS Coinbase & μέθοδοι πληρωμής

Ας αρχίσουμε να προσδιορίζουμε τις σαφείς διαφορές τους ρίχνοντας μια ματιά στις χρεώσεις και τις μεθόδους πληρωμής τους, ξεκινώντας από αυτές του Coinbase!

Νομισματική βάση

Ένα από τα καλύτερα οφέλη από τη χρήση του Coinbase είναι ότι έχουν μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να καταθέτουν χρήματα χρησιμοποιώντας πραγματικό νόμισμα fiat. Εάν βρίσκεστε στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τα περισσότερα ευρωπαϊκά έθνη (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου), τότε μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας είτε χρεωστική / πιστωτική κάρτα είτε τραπεζικό λογαριασμό.

Η κριτική μου στο Coinbase VS GDAX διαπίστωσε ότι, προτού το κάνετε αυτό, θα πρέπει να το κάνετε συμπληρώστε ένα KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας) επεξεργάζομαι, διαδικασία, που απαιτεί από εσάς να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας. Αυτό θα απαιτήσει αρχικά να παράσχετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όπως το όνομα, τη διεύθυνση και την εθνικότητά σας), τα οποία στη συνέχεια θα χρειαστείτε επαληθεύστε ανεβάζοντας ένα αντίγραφο της εθνικής σας ταυτότητας (όπως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης). Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να κάνετε κατάθεση.

GDAX VS Coinbase: Χαρακτηριστικά Coinbase.

Εάν αποφασίσετε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, οι τυπικές χρεώσεις Coinbase είναι 3,99%. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται ακριβό, η πλατφόρμα πρέπει να το κάνει για να προστατευθεί από αντιστροφή χρέωσης ή δόλια δραστηριότητα.

Είναι επίσης δυνατό κατάθεση με τραπεζικό λογαριασμό, με το τέλος ανάλογα με τον τύπο μεταφοράς που πραγματοποιείτε. Για παράδειγμα, εάν είστε από την Ευρώπη και κάνετε κατάθεση στο SEPA, τότε είναι δωρεάν. Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ θα πληρώσουν 1,49%.

Εναλλακτικά, το Coinbase σας επιτρέπει επίσης κατάθεση χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση. Εάν αποφασίσετε να το κάνετε αυτό, η μόνη χρέωση που θα πρέπει να πληρώσετε είναι ο blockchain τέλος συναλλαγής.

Όταν πρόκειται για ανάληψη χρημάτων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μέθοδοι πληρωμής σε πραγματικό κόσμο. Και πάλι αυτό εξαρτάται από τον τύπο του τραπεζικού λογαριασμού που έχετε, με το SEPA να κοστίζει 0,15 $ και 25 $ εάν χρησιμοποιείτε μια τυπική τραπεζική μεταφορά (ΗΠΑ). Το Coinbase σας επιτρέπει επίσης να το κάνετε ανάληψη χρημάτων χρησιμοποιώντας το PayPal, που κοστίζει κατ ‘αποκοπή 3,99%.

GDAX VS Coinbase: Τιμές Coinbase.

Το Coinbase κερδίζει επίσης χρήματα όταν αγοράζετε ή πουλάτε κρυπτονομίσματα. Όταν εισαγάγετε τον αριθμό κερμάτων που θέλετε να ανταλλάξετε, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει χρέωση 1,49% πάνω από την τρέχουσα τιμή αγοράς. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin αξίας 200 $, ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί με κέρματα αξίας 197,20 $.

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται πιο ακριβό από άλλοι μεσίτες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι τιμές που πληρώνετε στο Coinbase δεν απέχουν πολύ από την πραγματική τιμή αγοράς!

Το επόμενο μέρος της ενότητας GDAX VS Coinbase fee θα εξετάσει το GDAX.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

GDAX

Ακριβώς όπως το Coinbase, GDAX επιτρέπει επίσης στους πελάτες του καταθέστε χρήματα χρησιμοποιώντας πραγματικό νόμισμα fiat. Ωστόσο, υποστηρίζουν μόνο τραπεζικούς λογαριασμούς. Ως αποτέλεσμα, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να καταθέσετε στο Coinbase και, στη συνέχεια, να μεταφέρετε τα χρήματα στο GDAX!

Οι χρεώσεις GDAX που σχετίζονται με καταθέσεις και αναλήψεις τραπεζικών λογαριασμών είναι το ίδιο με το Coinbase. Επί πλέον, Το GDAX δεν σας χρεώνει για κατάθεση και ανάληψη χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε το τέλος blockchain.

Όταν πρόκειται για συναλλαγές, Τα τέλη GDAX είναι μερικά από τα φθηνότερα στον κλάδο. Μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο, άρα επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς λειτουργεί.

Εξαρτώνται τα τέλη από τα οποία χρεώνεστε για αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων το ποσό που διαπραγματεύεστε για 30 ημέρες. Η πλατφόρμα το καθορίζει αυτό από υπολογισμός του όγκου συναλλαγών σας σε USD. Εάν δεν κάνετε συναλλαγές σε δολάρια ΗΠΑ (για παράδειγμα, Bitcoin έναντι Ethereum), τότε το GDAX θα μετατρέψει το ποσό συναλλαγής σε δολάρια.

GDAX VS Coinbase: Τέλη στο GDAX.

Για να κάνετε τα πράγματα ακόμη πιο συγκεχυμένα, το GDAX θα σας χρεώσει ανάλογα με το αν είστε μια αγορά «Maker» ή μια αγορά «Taker». Ο κατασκευαστής είναι το άτομο που προσφέρει ρευστότητα και καθορίζει την τιμή και ο λήπτης είναι το άτομο που αγοράζει ή πουλά σε αυτήν την τιμή.

Το GDAX είναι φανταστικό για τους κατασκευαστές της αγοράς, καθώς δεν χρεώνουν τέλη συναλλαγής! Από την άλλη πλευρά, εάν είστε αγοραστής, θα πληρώσετε 0,30%. Εάν είστε έμπορος βαρέων βαρών και αγοράσετε ή πουλήσετε κρυπτογράφηση αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν μόνο μήνα, τότε αυτή η χρέωση μειώνεται στο 0,20%. Όποιος διαπραγματεύεται περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια το μήνα μπορεί να το μειώσει ακόμη περισσότερο, έως και 0,10%, το οποίο είναι ιδανικό για θεσμικούς επενδυτές!

Έτσι, τώρα που έχω καλύψει τα τέλη GDAX VS Coinbase, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase θα εξετάσει τα χαρακτηριστικά τους και τη φιλικότητα προς τον χρήστη!

GDAX VS Coinbase: Χαρακτηριστικά και φιλικότητα προς τον χρήστη

Όπως ανέφερα νωρίτερα, το Coinbase είναι ιδανικό για άτομα που είναι μπαίνοντας στον κλάδο κρυπτογράφησης για πρώτη φορά επειδή σας επιτρέπουν να αγοράζετε εύκολα κέρματα χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής. Ως αποτέλεσμα, η πλατφόρμα είναι πιθανώς το πιο φιλικό προς το χρήστη ανταλλακτικό!

Ωστόσο, εκτός από την αγορά κερμάτων από το Coinbase ή την πώληση κερμάτων στο Coinbase, ο αριθμός των χαρακτηριστικών είναι αρκετά περιορισμένος. Ωστόσο, ορισμένοι χρησιμοποιούν επίσης το Coinbase ως διαδικτυακό πορτοφόλι. Αντί να αποσύρουν τα νομίσματά τους από την πλατφόρμα, είναι δυνατόν να τα διατηρήσετε στο πορτοφόλι σας στο Coinbase. Επιπλέον, μπορείτε επίσης μεταφέρετε κέρματα από τον λογαριασμό σας στο Coinbase στο GDAX.

Χαρακτηριστικά GDAX VS Coinbase: Coinbase Pro (GDAX).

Αφ ‘ετέρου, Το GDAX προσφέρει πολλά περισσότερα στην πελατειακή του βάση. Η κριτική μου στο Coinbase VS GDAX διαπίστωσε ότι οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν κέρματα με διάφορους τρόπους, όπως παραγγελίες περιθωρίου, περιορισμένες παραγγελίες, και σταματήστε τις παραγγελίες. Εάν δεν είστε σίγουροι τι σημαίνουν αυτοί οι όροι, θα τους εξηγήσω εν συντομία παρακάτω.

 • Παραγγελία αγοράς. Εάν ανοίξετε έναν λογαριασμό περιθωρίου, μπορείτε ουσιαστικά να κάνετε συναλλαγή περισσότερο από ό, τι έχετε. Με το «δανεισμό» χρημάτων από τον μεσίτη, μπορείτε να αυξήσετε το ποσό μόχλευσης που έχετε. Αυτή η δυνατότητα είναι πιο κατάλληλη για προχωρημένους εμπόρους, όπως οι κίνδυνοι είναι πολύ υψηλότεροι.
 • Οριακές παραγγελίες. Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα οριακής παραγγελίας, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια συγκεκριμένη τιμή που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα κρυπτογράφηση. Για παράδειγμα, εάν το Bitcoin είχε τιμή 6500 $, αλλά νομίζατε ότι θα μειωνόταν την επόμενη μέρα, θα μπορούσατε να ορίσετε μια οριακή παραγγελία στα 6200 $. Εάν και πότε η τιμή μειώθηκε στα 6200 $, η ανταλλαγή μπορεί να αγοράσει αυτόματα το νόμισμα για εσάς.
 • Διακοπή παραγγελιών. Κατά την επιλογή της λειτουργίας εντολής διακοπής, μπορείτε να περιορίσετε τις απώλειες μιας συγκεκριμένης συναλλαγής. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε το Ethereum στα 700 $, θα μπορούσατε να ορίσετε μια εντολή διακοπής στα 500 $. Εάν οι αγορές καταρρέουν και η τιμή του Ethereum συνεχίζει να πέφτει, τότε η ανταλλαγή μπορεί να κλείσει αυτόματα το εμπόριο εκ μέρους σας.

Με διαπραγμάτευση στο GDAX, είναι επίσης δυνατό να εκτελέσετε σε βάθος ανάλυση γραφήματος. Η πλατφόρμα σας επιτρέπει προβολή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ιστορικού με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, που είναι εξαιρετικό για την πρόβλεψη με ποιον τρόπο θα κινηθεί η αγορά.

GDAX VS Coinbase: ο πίνακας ελέγχου GDAX.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλες αυτές οι επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει το GDAX πιθανώς δεν είναι κατάλληλες για αρχάριους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς λειτουργεί κάθε λειτουργία προτού διακινδυνεύσετε τα δικά σας χρήματα!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των δυνατοτήτων Coinbase και GDAX, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase θα εξετάσει ποια νομίσματα διαθέτουν!

GDAX VS Coinbase: Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Παρόλο που το Coinbase είναι ένας φανταστικός χρηματιστής για αγοραστές για πρώτη φορά, ο οδηγός GDAX VS Coinbase διαπίστωσε ότι είναι πολύ περιορισμένο στα νομίσματα που απαριθμεί. Τη στιγμή της γραφής τον Ιούλιο του 2018, το Coinbase υποστηρίζει μόνο τέσσερα κρυπτονομίσματα, τα οποία έχω αναφέρει παρακάτω.

Στις αρχές του 2018, η ομάδα στο Coinbase ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αρχίσει να υποστηρίζει κάποια άλλα νομίσματα alt πολύ σύντομα. Πολλοί πίστευαν ότι Κυματισμός θα ήταν η πρώτη προσθήκη στη λίστα, ωστόσο, τον Ιούνιο του 2018, η Coinbase επιβεβαίωσε ότι θα ήταν Κλασικό Ethereum (ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ)!

Αυτό ήταν λίγο εκπληκτικό, καθώς Το Ripple έχει πολύ μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς από το Ethereum Classic, Ωστόσο, δεν εξήγησαν γιατί έλαβαν την απόφαση.

Προχωρώντας, όσον αφορά το GDAX, υποστηρίζουν επίσης μόνο τέσσερα διαφορετικά κρυπτονομίσματα! Όπως το Coinbase, αυτά είναι τα Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin. Η κύρια διαφορά είναι ότι Υπάρχουν πολλά διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών διαθέσιμα, έναντι τόσο των κρυπτονομισμάτων όσο και των νομισμάτων fiat. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανταλλάξετε LTC / EUR, BCH / EUR και LTC / BTC!

GDAX VS Coinbase: Οθόνη συναλλαγών GDAX.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το GDAX θα υποστηρίζει επίσης το Ethereum Classic, όπως το Coinbase.

Συνολικά, το γεγονός ότι και οι δύο πλατφόρμες δέχονται μόνο 4 νομίσματα είναι λίγο απογοητευτικό. Για παράδειγμα, άλλες ανταλλαγές όπως Κάθισμα έχετε εκατοντάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε, επομένως ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα προστεθούν περισσότερα κρυπτονομίσματα.

Τώρα που γνωρίζετε ποια νομίσματα υποστηρίζονται, το επόμενο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase θα εξετάσει πόσο ασφαλείς είναι οι πλατφόρμες!

GDAX VS Coinbase: Ασφάλεια

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που ανακάλυψα από την κριτική GDAX VS Coinbase είναι ότι Και οι δύο πλατφόρμες έχουν εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας. Η μητρική εταιρεία ισχυρίζεται ότι αποθηκεύουν το 98% του συνόλου των κεφαλαίων πελατών σε ψυκτική αποθήκευση. Αυτό σημαίνει ότι είναι κρατήθηκε εκτός σύνδεσης, χωρίς σύνδεση με διακομιστές.

Αυτό καθιστά πρακτικά αδύνατο για έναν χάκερ να κλέψει τα νομίσματα. Επιπλέον, τα προσωπικά δεδομένα πελατών διατηρούνται επίσης εκτός σύνδεσης, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά στοιχεία (όπως στοιχεία σύνδεσης λογαριασμού και αριθμοί καρτών πληρωμής) είναι αποσυνδέθηκε από το Διαδίκτυο.

Όσον αφορά το 2% των χρημάτων πελατών που διατηρούνται στο Διαδίκτυο, το Coinbase και το GDAX έχουν και τα δύο διασφαλίσεις για να διασφαλιστεί ότι τα κέρματα παραμένουν ασφαλή. Πρώτον, οι χρήστες έχουν την επιλογή εγκαθιστώ έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Εδώ πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό που αποστέλλεται στο κινητό σας τηλέφωνο για να μπορέσετε να συνδεθείτε.

GDAX VS Coinbase: σελίδα βοήθειας GDAX.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν αποθηκεύστε τα νομίσματά τους στο θησαυροφυλάκιο Coinbase / GDAX. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ανάληψη έχει χρονική καθυστέρηση 48 ωρών. Επομένως, εάν ο λογαριασμός σας παραβιάστηκε και κάποιος προσπάθησε να αποσύρει τα χρήματά σας, θα έχετε 48 ώρες για να ακυρώσετε τη συναλλαγή. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι μια επιλογή πολλαπλών εγκρίσεων.

Αυτό απαιτεί περισσότερα από ένα άτομα να επιβεβαιώσουν ένα αίτημα ανάληψης πριν μπορέσουν να υποβληθούν σε επεξεργασία. Ωστόσο, πιστεύω ότι το καλύτερο χαρακτηριστικό ασφαλείας που προσφέρουν και οι δύο πλατφόρμες είναι αυτό Τα χρήματα των πελατών προστατεύονται από την ασφάλιση FDIC έως και 250.000 $. Αυτό σημαίνει ότι, εάν τα χρήματά σας έχουν κλαπεί ή η πλατφόρμα δεν λειτουργεί πλέον, τα χρήματά σας (εφόσον διατηρούνται σε πορτοφόλι USD) καλύπτονται!

Έτσι – τώρα που γνωρίζετε για τις εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας που διατίθενται και στις δύο πλατφόρμες, το τελευταίο μέρος του οδηγού GDAX VS Coinbase πρόκειται να συνοψίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο ανταλλαγών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Coinbase

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Ιδανικό για αγοραστές για πρώτη φορά
 • Δέχεται τραπεζικό λογαριασμό και χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών

Μειονεκτήματα

 • Παραθέτει μόνο 4 κρυπτονομίσματα
 • Μόνο ορισμένα έθνη δέχτηκαν
 • Υψηλές χρεώσεις για πληρωμές με χρεωστική / πιστωτική κάρτα
 • Τα τέλη συναλλαγών δεν είναι τόσο φθηνά
 • Δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες συναλλαγών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του GDAX

Πλεονεκτήματα

 • Δέχεται καταθέσεις και αναλήψεις τραπεζικού λογαριασμού
 • Πραγματικά χαμηλές χρεώσεις
 • Δωρεάν συναλλαγές για τους κατασκευαστές της αγοράς
 • Πολλά χαρακτηριστικά και εργαλεία συναλλαγών
 • Καλή ρευστότητα
 • Εξαιρετική ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Δεν δέχεται απευθείας χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες (απαιτείται μεταφορά από το Coinbase)
 • Παραθέτει μόνο 4 κρυπτονομίσματα
 • Μόνο ορισμένα έθνη δέχτηκαν

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του οδηγού GDAX VS Coinbase! Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ Coinbase και GDAX!

Αυτό περιελάμβανε τα πάντα από αμοιβές, φιλικότητα προς τον χρήστη, ασφάλεια, κι αλλα! τελικά, και οι δύο ανταλλαγές έχουν διαφορετικούς σκοπούς.

Ενώ Νομισματική βάση έχει δημιουργηθεί για αρχάριους για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτογράφηση για πρώτη φορά, GDAX είναι κατάλληλο για πιο έμπειρους εμπόρους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο πλατφόρμες (θα ανοίξετε αυτόματα την άλλη πλατφόρμα κατά την εγγραφή λογαριασμού)!

πιστεύω επίσης Το Coinbase είναι ιδανικό για γρήγορη αγορά κρυπτονομισμάτων με πραγματικά χρήματα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα κέρματα για να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο altcoin διαφορετική ανταλλαγή. Από την άλλη πλευρά, το GDAX είναι καλό για την ανταλλαγή νομισμάτων fiat με κρυπτονομίσματα σε μια ασφαλή και ασφαλή πλατφόρμα με άλλους χρήστες! Όλα εξαρτώνται από το τι θέλετε να κάνετε!

Λοιπόν, ποιος πιστεύετε ότι κερδίζει το επιχείρημα GDAX VS Coinbase; Έχετε ένα που προτιμάτε ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο; Επιτρέψτε μου να ξέρω τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map