Αναθεώρηση GDAX

Γεια σας, θαυμαστές κρυπτονομισμάτων! Έτσι, ψάχνετε να δημιουργήσετε τα πρώτα εκατομμύρια κρυπτονομίσματα συναλλαγών σας, αλλά πρώτα, θέλετε να μάθετε εάν GDAX είναι εξίσου καλή με άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, όπως Νομισματική βάση, Κάθισμα και Κράκεν?

Μην ανησυχείς – Έχω καλύψει όλα! Οι αγορές συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι τώρα α βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και κατά τη διάρκεια των υψηλών εποχών τον Δεκέμβριο του 2017, οι ημερήσιοι όγκοι συναλλαγών ήταν τόσο υψηλοί όσο το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Στην κριτική μου για το GDAX, θα απαντήσω σε πράγματα όπως «Είναι το GDAX φιλικό προς το χρήστη;», «Ποιες χρεώσεις GDAX χρεώνονται»; και “Είναι ασφαλές το GDAX;”.

Θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιήσετε το GDAX με μερικά πραγματικά χρήσιμα στιγμιότυπα οθόνης! Έχετε πολλά να μάθετε, έτσι ας αρχίσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι το GDAX!

Πλεονεκτήματα

 • Ασφαλής
 • Εύχρηστος
 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Ανεπαρκής υποστήριξη πελατών
 • Χωρίς ανώνυμο εμπόριο

Τι είναι το GDAX; (Coinbase Pro)

Το GDAX είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγορά, πώληση και εμπορία μιας σειράς ψηφιακών νομισμάτων. Ξεκίνησε το 2016, το GDAX σημαίνει Global Digital Asset Exchange. Τα άτομα που δημιούργησαν το GDAX είναι μέρος του την ίδια εταιρεία που διαχειρίζεται το Coinbase, που είναι πλέον ένας από τους μεγαλύτερους χρηματιστές στον κόσμο!

Ουσιαστικά, η πλατφόρμα είναι μια μεσάζων μεταξύ αγοραστών και πωλητών και σε αντάλλαγμα – το GDAX βγάζει τα χρήματά του χρεώνοντας τέλη συναλλαγής. Για παράδειγμα, εάν ο Τζον θέλει να αγοράσει κάποιο Bitcoin και η Τζένη θέλει να πουλήσει, ταιριάζουν και τα δύο από το χρηματιστήριο GDAX!

Αναθεώρηση GDAX

Οι ιδρυτές ήθελαν να παρέχουν 13 εκατομμύρια χρήστες του Coinbase με μια πιο προηγμένη πλατφόρμα συναλλαγών. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το Coinbase σας επιτρέπει μόνο να αγοράζετε και να πωλείτε κρυπτονομίσματα. Από την άλλη πλευρά, το GDAX σας επιτρέπει να τα ανταλλάξετε σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα ποικιλία διαφορετικών εργαλείων συναλλαγών.

Παρόλο που το GDAX θέλει να στοχεύσει τον πιο έμπειρο έμπορο, εξακολουθεί να είναι δυνατή η χρήση μεθόδων πληρωμής σε πραγματικό κόσμο, όπως ένας τραπεζικός λογαριασμός για κατάθεση και ανάληψη χρημάτων!

Το σπουδαίο είναι ότι αν έχετε λογαριασμό Coinbase, θα έχετε αυτόματα και έναν λογαριασμό GDAX! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης που χρησιμοποιείτε στο Coinbase!

Ακριβώς όπως το Coinbase, το GDAX έχει πλέον έναν από τους μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών στον κλάδο κρυπτονομισμάτων. Τη στιγμή της γραφής τον Ιούλιο του 2018, η ανταλλαγή κατά μέσο όρο περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σε καθημερινές συναλλαγές. Τα περισσότερα που έχουν διαπραγματευτεί ποτέ στο GDAX είναι 650 εκατομμύρια δολάρια σε μία μέρα, την οποία πέτυχε στα τέλη του 2017!

Τώρα που ξέρετε τι είναι το GDAX και πώς ξεκίνησαν, το επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου στο GDAX θα μιλήσει για την πρόσφατη επωνυμία τους στο Coinbase Pro!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το GDAX είναι πλέον Coinbase Pro!?

Το GDAX ανακοίνωσε τον Μάιο του 2018 που πρόκειται να επέλθει μετονομασία της ανταλλαγής στο “Coinbase Pro”! Το Coinbase Pro θα έχει όλα τα ίδια οφέλη με το GDAX, Ωστόσο, η ομάδα έχει πρόσθεσε μερικά νέα χαρακτηριστικά για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο!


ο η νέα πλατφόρμα είναι πλέον ζωντανή, που σημαίνει ότι εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο GDAX, θα μεταφερθείτε στον νέο ιστότοπο του Coinbase Pro. Όταν το δοκίμασα για πρώτη φορά, παρατήρησα μερικές διαφορές.

Πρώτον, η πλατφόρμα είναι πολύ πιο καθαρή, που σημαίνει ότι είναι ευκολότερη πλοήγηση. Η διαδικασία κατάθεσης και ανάληψης είναι επίσης πιο ευθεία προς τα εμπρός, που είναι υπέροχο! Παρατήρησα επίσης ότι τα διαγράμματα τιμολόγησης προσφέρουν περισσότερες επιλογές, γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολη την προβολή ιστορικών δεδομένων.

Αναθεώρηση GDAX: χαρακτηριστικά.

Τέλος, η παλιά πλατφόρμα έκανε λίγο δύσκολη την προβολή του χαρτοφυλακίου κερμάτων σας, αλλά αυτό έχει αλλάξει για να γίνει πολύ πιο φιλικό προς τον χρήστη!

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, το GDAX αποκάλυψε επίσης ότι είχαν ανέλαβε μια εταιρεία που ονομάζεται Paradex. Η τεχνολογία που έχει δημιουργήσει το Paradex θα επιτρέψει στους χρήστες του Coinbase και του GDAX ΜΕΤΑΦΟΡΑ Διακριτικό ERC-20 μεταξύ πορτοφολιών. Μην ξεχνάτε, ένα διακριτικό ERC-20 είναι ένα κρυπτογράφηση που έχει δημιουργηθεί πάνω από το Μπλοκ αλυσίδας Ethereum και συνολικά υπάρχουν εκατοντάδες από αυτούς!

Για να σας ενημερώσω, θα εξακολουθώ να αναφέρομαι στο Coinbase Pro ως GDAX για το υπόλοιπο της κριτικής μου, καθώς δεν θέλω να σας συγχέω!

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε για την επωνυμία Coinbase Pro, το επόμενο μέρος της αναθεώρησης GDAX θα εξετάσει τι μέθοδοι πληρωμής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα τέλη που χρεώνει η ανταλλαγή!

Συγκρίνετε το GDAX δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το GDAX δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τρόποι πληρωμής και τέλη

Η ομάδα του GDAX αναγνώρισε τη σημασία του να επιτρέπεται στους χρήστες να καταθέτουν και να κάνουν ανάληψη χρησιμοποιώντας πραγματικά χρήματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τράπεζά σας για να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας!

Πριν συζητήσω τα τέλη, ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό μόνο ορισμένες χώρες επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση. Επιπλέον, ο τύπος του συστήματος πληρωμών θα εξαρτηθεί από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το SEPA. Το GDAX δεν χρεώνει τέλη για αυτό, κάτι που είναι υπέροχο! ο Το τέλος ανάληψης του GDAX για το SEPA είναι μόνο 0,15 €!

Εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α., μπορείτε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας έναν τραπεζικό λογαριασμό ΗΠΑ, ο οποίος θα κοστίσει 1,49% της συνολικής συναλλαγής.

Αναθεώρηση GDAX

Το GDAX τέλος ανάληψης όταν χρησιμοποιείτε τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ είναι επίσης 1,49%. Εναλλακτικά, οι πελάτες των ΗΠΑ μπορούν να κάνουν ένα μεταφορά εμβάσματος, που θα κοστίσει ένα πάγιο τέλος $ 10 για κατάθεση και 25 $ για ανάληψη.

Εάν είστε εγκατεστημένος στον Καναδά, τη Σιγκαπούρη ή την Αυστραλία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά χρήματα για να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας GDAX, ωστόσο, προς το παρόν, δεν μπορείτε να τα αποσύρετε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μετατρέψετε τα υπόλοιπα νομισμάτων fiat που έχετε σε cryptocurrency και, στη συνέχεια, να αποσύρετε το cryptocurrency πίσω στο πορτοφόλι σας.

Είναι επίσης δυνατή η μεταφορά χρημάτων από το υπόλοιπό σας στο Coinbase στον λογαριασμό σας στο GDAX. Αυτό είναι δωρεάν και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα! Για έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να το κάνετε αυτό, μπορείτε να δείτε αυτό το λεπτομερές σεμινάριο!

Εάν θέλετε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας ένα χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, GDAX δεν το υποστηρίζει άμεσα, Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε αυτό στην πλατφόρμα Coinbase. Η χρέωση για αυτό είναι 3,99% του συνολικού ποσού συναλλαγής και μόλις το κάνετε, απλώς μεταφέρετε τα χρήματα στο GDAX.

Εάν καμία από αυτές τις επιλογές δεν σας ταιριάζει, μπορείτε επίσης κατάθεση χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση! Παρόλο που το GDAX δεν θα σας χρεώσει για αυτό, θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό χρέωση συναλλαγής blockchain. Ωστόσο, αυτό συνήθως είναι μικρότερο από ένα δολάριο και εξαρτάται από το νόμισμα με το οποίο επιλέγετε να καταθέσετε. Τα τέλη ανάληψης GDAX για κρυπτονομίσματα είναι τα ίδια με αυτά που χρεώνονται για την κατάθεση, κάτι που δεν είναι τίποτα!

Όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών, το GDAX είναι πολύ φθηνότερο από το Coinbase, ο οποίος χρεώνει 1,49% κάθε φορά που αγοράζετε ή πουλάτε! Τα τέλη GDAX εξαρτώνται από δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία θα εξηγήσω παρακάτω.

Πρώτον, το GDAX έχει διαφορετική τιμή για τους “Market Makers” και “Market Takers”. Ο διαπραγματευτής είναι το πρόσωπο που παρέχει ρευστότητα για την ανταλλαγή. Ουσιαστικά, εάν ο έμπορος πραγματοποιεί παραγγελία σε τιμή υψηλότερη ή πιο χαμηλα από την τρέχουσα τιμή αγοράς, τότε είναι κατασκευαστής.

Για παράδειγμα, εάν η τρέχουσα τιμή του Bitcoin στο GDAX είναι 6.800 $, αλλά κάνετε μια παραγγελία για να το αγοράσετε στο 6.300 $, τότε είσαι ένα κατασκευαστής αγοράς επειδή τα χρήματά σας δεν είναι διαθέσιμα μέχρι την εκτέλεση της παραγγελίας. Αυτό είναι σημαντικό για τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων επειδή διασφαλίζει ότι υπάρχει αρκετή ρευστότητα για άλλους εμπόρους.

Σαν άποτέλεσμα, Το GDAX δεν χρεώνει τέλη συναλλαγών για «κατασκευαστές» της αγοράς! Από την άλλη πλευρά, εάν ένας έμπορος αγοράσει ή πουλήσει ένα κέρμα στην τρέχουσα τιμή αγοράς που προσφέρει το χρηματιστήριο, τότε είναι «αγοραστής» της αγοράς!

Τα τέλη που χρεώνονται για τους αγοραστές εξαρτώνται από το ποσό συναλλαγών σε έναν μήνα. Το υψηλότερο τέλος που χρεώνεται είναι μόλις 0,30% του συνολικού εμπορικού ποσού. Εάν κάνετε συναλλαγές άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, τότε αυτό μειώνεται στο 0,20% και αν είστε αρκετά τρελοί διαπραγματευτείτε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια, αυτό μειώνεται σε 0,10%!

Αναθεώρηση GDAX - Χρεώσεις τιμολόγησης

Τώρα που γνωρίζετε για τους τρόπους πληρωμής και τις χρεώσεις του GDAX, το επόμενο μέρος της αξιολόγησης GDAX θα εξετάσει ποια νομίσματα μπορείτε να αγοράσετε!

Ποια νομίσματα μπορείτε να αγοράσετε στο GDAX (Coinbase Pro)?

Ενα από τα πολλά απογοητευτικές πτυχές της χρήσης του GDAX είναι ότι ο αριθμός των κερμάτων που διατίθενται για αγορά, πώληση και εμπορία είναι πραγματικά περιορισμένος. Στην πραγματικότητα, κατά τη στιγμή της γραφής τον Ιούλιο του 2018, η ανταλλαγή υποστηρίζει μόνο τέσσερα κρυπτονομίσματα.

Αυτά είναι Bitcoin (BTC), Αιθέριο (ETH), Litecoin (LTC) και Bitcoin μετρητά (BCH), το οποίο είναι το ίδιο με το Coinbase. Σύμφωνα με την ομάδα Coinbase και GDAX, οι ανταλλαγές ελπίζουν να αρχίσουν να υποστηρίζουν περισσότερα νομίσματα πολύ σύντομα.

Νταν Ρομέρο, ποιος είναι ο γενικός διευθυντής στο Coinbase, πρόσφατα εξήγησε ότι η προσθήκη περισσότερων κρυπτονομισμάτων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, ωστόσο, παίρνουν το χρόνο τους λόγω των κανονισμών των ΗΠΑ. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Ethereum Classic (ETC) σύντομα θα γίνει το πέμπτο νόμισμα που θα υποστηριχθεί στο GDAX, το οποίο αναμένεται να συμβεί το δεύτερο εξάμηνο του 2018!

Τα έργα κρυπτονομισμάτων θέλουν να έχουν το νόμισμά τους καταχωρισμένο στο Coinbase και το GDAX επειδή έχουν περισσότεροι από 13 εκατομμύρια πελάτες και οι πλατφόρμες διευκολύνουν τη χρήση πραγματικών χρημάτων.

Για παράδειγμα, η ομάδα πίσω Κυματισμός (XRP) προσπαθεί να καταγράψει το κέρμα τους στο Coinbase και το GDAX εδώ και πολύ καιρό, με την ομάδα να προσφέρει ακόμη και να δανείσει τις πλατφόρμες $100 εκατομμύρια αξίας XRP! Όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι η συμφωνία επρόκειτο να ολοκληρωθεί, η αξία του XRP τρελάθηκε! Ωστόσο, μόλις αποκαλύφθηκε ότι το Ripple δεν πρόκειται να προστεθεί, η αξία του μειώθηκε!

Στην πραγματικότητα, εάν ψάχνετε μια ανταλλαγή που υποστηρίζει πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, τότε το GDAX μπορεί να μην σας ταιριάζει. Υπάρχουν άλλες ανταλλαγές όπως Κάθισμα ότι λίστα εκατοντάδων διαφορετικών νομισμάτων, με περισσότερα να προστίθενται συνεχώς.

Για να σας ενημερώσουμε, μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε τα τέσσερα υποστηριζόμενα νομίσματα έναντι νομισμάτων fiat όπως USD και EUR, που είναι ένα υπέροχο χαρακτηριστικό!

Τώρα που ξέρετε τι νομίσματα υποστηρίζει η ανταλλαγή, το επόμενο μέρος της αξιολόγησης GDAX θα εξετάσει τη διαδικασία εγγραφής!

Είναι εύκολο να εγγραφείτε?

Μπορεί να θυμάστε πώς το ανέφερα νωρίτερα αυτό εάν έχετε ήδη λογαριασμό Coinbase, έχετε αυτόματα λογαριασμό GDAX. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο μέρος της αξιολόγησης GDAX!

Εάν όχι, επιτρέψτε μου να εξηγήσω γρήγορα τη διαδικασία εγγραφής, η οποία είναι η ίδια τόσο για το Coinbase όσο και για το GDAX.

Φόρμες εγγραφής αναθεώρησης GDAX

Καθώς η πλατφόρμα εδρεύει στις ΗΠΑ, αυτοί λάβετε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με ορισμένες ανταλλαγές, δεν θα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές ανώνυμα. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να περάσετε από ένα KYC (Γνωρίστε τον πελάτη σας) διαδικασία. Αλλά μην ανησυχείτε, είναι πραγματικά απλό και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά!

Πρώτον, θα πρέπει προμηθεύστε την ανταλλαγή με μια σειρά προσωπικών στοιχείων. Αυτό θα περιλαμβάνει το όνομά σας, την εθνικότητα και την πλήρη διεύθυνση. Μετά από αυτό, θα πρέπει να το κάνετε ανεβάστε κάποια ταυτότητα για να αποδείξετε την ταυτότητά σας, όπως διαβατήριο ή άδεια οδήγησης.

Το καλό είναι ότι το η επαλήθευση εγγράφου είναι αυτοματοποιημένη, που σημαίνει ότι το σύστημα μπορεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητά σας χωρίς να χρειάζεται υπάλληλος του GDAX να το κάνει χειροκίνητα! Όταν πέρασα από τη διαδικασία, μου πήρε μόνο 10 λεπτά συνολικά!

Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να συνδέσετε το δικό σας χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικός λογαριασμός και κάντε μια κατάθεση αμέσως!

Απλώς θυμηθείτε ότι αν θέλετε ανάληψη άνω των 10.000 $ σε μία μέρα, θα χρειαστεί να παρέχετε στην ανταλλαγή πρόσθετες πληροφορίες. Αυτό εξαρτάται από το πού βρίσκεστε και θα μπορούσε να περιλαμβάνει επαλήθευση τηλεφώνου ή αίτημα για απόδειξη διεύθυνσης (όπως τραπεζικό λογαριασμό).

Τώρα που γνωρίζετε για την απλή διαδικασία εγγραφής, το επόμενο μέρος της αξιολόγησης GDAX θα εξετάσει το υποστήριξη πελατών της ανταλλαγής!

Υποστήριξη πελατών GDAX

Όταν σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για πρώτη φορά, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ψάχνω είναι τι είναι διαθέσιμη η υποστήριξη πελατών. Εάν κάτι πάει στραβά, θέλω να ξέρω ότι μπορώ λάβετε γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια, Γι ‘αυτό αποφάσισα να το καλύψω στην κριτική GDAX!

Η υποστήριξη πελατών στο GDAX είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο! Πρώτον, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών GDAX. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμο Δευτέρα-Παρασκευή, μεταξύ 8 π.μ. και 5 Μ.Μ. (Ωρα Ειρηνικού).

Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα εκτός αυτών των ωρών, μπορείτε να τους στείλετε ένα email 24 ώρες την ημέρα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το GDAX σε διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Twitter. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή, βεβαιωθείτε ότι δεν δημοσιεύετε ευαίσθητα στοιχεία λογαριασμού!

Η μόνη αρνητική πτυχή της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών GDAX είναι ότι αυτοί δεν έχετε δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας. Ωστόσο, συνολικά, εάν έχετε προβλήματα με τον λογαριασμό σας, η ομάδα GDAX συνήθως είναι πολύ γρήγορη απόκριση!

Τώρα που γνωρίζετε σχετικά με την υποστήριξη πελατών, το επόμενο μέρος της αξιολόγησης GDAX θα μάθει ότι είναι ασφαλές το GDAX!

Είναι ασφαλές το GDAX?

Οπως και GDAX και Νομισματική βάση είναι και τα δύο ανήκει στην ίδια εταιρεία, Και οι δύο χρησιμοποιούν τους ίδιους ελέγχους ασφαλείας. Το ανέφερα προηγουμένως κάθε χρήστης του GDAX πρέπει να ταυτιστεί προτού αρχίσουν να διαπραγματεύονται, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε δόλια δραστηριότητα μπορεί να εντοπιστεί απευθείας στο άτομο.

Το GDAX είναι υπεύθυνο για την κρυπτογράφηση αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, επομένως πρέπει να διασφαλίσουν ότι διατηρούν τα χρήματα των πελατών ασφαλή. Το 98% όλων των κεφαλαίων διατηρούνται σε ψυκτική αποθήκευση, που σημαίνει ότι κρατούνται πάντα εκτός σύνδεσης. Αυτό καθιστά πρακτικά αδύνατο για έναν διαδικτυακό χάκερ να έχει πρόσβαση σε αυτά!

Η Coinbase αποθηκεύει το 98% των κεφαλαίων πελατών με αυτόν τον τρόπο, ενώ τα υπόλοιπα είναι ασφαλισμένα. Ενθαρρύνουμε όλες τις ανταλλαγές να χρησιμοποιούν αυτά τα μέτρα ασφαλείας.

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 3 Αυγούστου 2016

ο το υπόλοιπο 2% των χρημάτων διατίθεται στο Διαδίκτυο, που επιτρέπει στην ανταλλαγή να επεξεργάζεται παραγγελίες πελατών. Το GDAX προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα ρύθμισης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA). Μόλις ρυθμίσετε το 2FA, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν μοναδικό κωδικό που αποστέλλεται στο κινητό σας τηλέφωνο, κάθε φορά που θέλετε να συνδεθείτε.

Το GDAX έχει επίσης εγκαταστήσει ένα πραγματικά καλή λειτουργία ασφαλείας ονομάζεται «Vault». Εάν αποφασίσετε να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας στο θησαυροφυλάκιο, τα χρήματα είναι δεν κυκλοφόρησε έως 48 ώρες μετά το αίτημά σας ανάληψης. Αυτό λειτουργεί ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, επειδή εάν ένας εισβολέας αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, θα έχετε 48 ώρες για να ακυρώσετε τη συναλλαγή.

Αναθεώρηση GDAX

Το GDAX προσφέρει επίσης κάτι που ονομάζεται πολλαπλή έγκριση. Εδώ βρίσκονται περισσότερα από ένα άτομα απαιτείται για την επιβεβαίωση ενός αιτήματος ανάκλησης. Αυτό είναι ένα φανταστικό χαρακτηριστικό ασφαλείας καθώς καθιστά πρακτικά αδύνατο για κανέναν να κλέψει τα χρήματά σας! Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιούσατε κάποιον που εμπιστεύεστε ως δεύτερος υπεύθυνος έγκρισης, κανείς δεν θα μπορούσε να αποσύρει τα χρήματά σας μέχρι να το επιβεβαιώσετε και οι δύο!

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό ασφαλείας στο GDAX είναι το δικό τους Συμφωνία FDIC. Αυτό σημαίνει ότι εάν η Coinbase είχε παραβιάσει τα χρήματά της ή η εταιρεία έπαυσε να λειτουργεί, τα χρήματά σας θα ήταν προστατευμένο έως 250.000 $! Απλώς θυμηθείτε, για να προστατευτείτε από την FDIC, πρέπει να είναι τα χρήματά σας στο πορτοφόλι σας GDAX USD.

Όλα ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, σωστά; Λοιπόν, υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα για το οποίο ήθελα να σας μιλήσω! Στις 21 Ιουνίου 2018, η τιμή του Ethereum στο GDAX ξαφνικά μειώθηκε από 319 $ σε 0,10 $! Ο λόγος για αυτό είναι ότι ένας έμπορος πούλησε εκατομμύρια ETH αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο για λίγα δευτερόλεπτα οδήγησε σε πτώση των τιμών.

Αυτό σήμαινε ότι ορισμένοι έμποροι έχασαν πολλά χρήματα καθώς η πτώση των τιμών ενεργοποίησε διάφορες παραγγελίες. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή ήταν μια προσπάθεια χειραγώγησης της αγοράς, ωστόσο, αυτό δεν έχει ακόμη αποδειχθεί. Παρ ‘όλα αυτά, αν κάποιος ήταν αρκετά τυχερός να ξοδέψει 380 $ στο ETH όταν ήταν προσωρινά έπεσε στα 10 σεντ όταν η τιμή ανέβασε την επένδυσή τους θα αξίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια!

Εκτός από αυτό το εφάπαξ γεγονός, το GDAX είναι ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια στον κλάδο.

Τώρα που ξέρετε ότι είναι ασφαλές το GDAX, το επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου στο GDAX θα εξετάσει ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος ανταλλαγής!

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το GDAX?

ο Η πλατφόρμα GDAX είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη από το Coinbase επειδή επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα και όχι να τα αγοράζουν και να τα πουλάνε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείτε λίγη εμπειρία σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Οι αγορές είναι ασταθείς και οι τιμές μπορούν να αυξηθούν ή να μειωθούν γρήγορα, οπότε θα σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνετε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά. Τα κρυπτονομίσματα που θέλετε να ανταλλάξετε ονομάζονται «Ζεύγη». Για παράδειγμα, αν θέλετε εμπορικές συναλλαγές Bitcoin με Αιθέριο, τότε θα χρειαστεί πρόσβαση στο ζεύγος BTC / ETH. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα νομίσματα fiat στο GDAX, όπως αντιστοίχιση BTC / USD.

Η πιο βασική επιλογή ονομάζεται «Παραγγελία αγοράς», που σημαίνει ότι αγοράζετε ή πουλάτε ένα νόμισμα στην τρέχουσα αγοραία τιμή. Εάν ορίσετε αυτήν την επιλογή, η συναλλαγή σας εκτελείται κανονικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η επόμενη επιλογή που διατίθεται στο GDAX είναι η επιλογή «Limit Order». Εδώ είσαι επιλέξτε μια τιμή που θέλετε να ανταλλάξετε. Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί μόνο όταν η τρέχουσα τιμή αγοράς φτάσει στην τιμή που επιλέξατε.

Για παράδειγμα, εάν η τρέχουσα τιμή του Litecoin ήταν 100 $, αλλά ένιωσες ότι η τιμή επρόκειτο να μειωθεί, θα μπορούσες να θέσεις ένα οριακή παραγγελία για 85 $. Εάν η τρέχουσα τιμή αγοράς μειώθηκε στα 85 $, τότε η συναλλαγή σας θα εκτελεστεί αυτόματα. Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί εάν η τιμή δεν φτάσει την οριακή παραγγελία σας.

Μια άλλη επιλογή που διατίθεται στο GDAX είναι η «Διακοπή απώλειας παραγγελίας». Αυτό προστατεύει το εμπόριό σας από την απώλεια πάρα πολλών χρημάτων εάν η τιμή του νομίσματος σας μειωθεί. Για παράδειγμα, εάν αγοράσατε Bitcoin στα 7.000 $, θα μπορούσατε να σταματήσετε παραγγελία στα 5.000 $. Εάν η τιμή του Bitcoin έπεσε, τότε το σύστημα θα πουλούσε αυτόματα τα κέρματά σας στα 5.000 $.

Είναι σημαντικό να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις παραπάνω δυνατότητες, καθώς θα μπορούσαν να είναι η διαφορά μεταξύ που κερδίζετε ή χάνετε χρήματα!

Τώρα που ξέρετε για ποια είναι η πλατφόρμα είναι κατάλληλη, το επόμενο μέρος της αναθεώρησης GDAX μου θα συνοψίσει γρήγορα όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχω συζητήσει.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ας ρίξουμε μια ματιά στα θετικά και αρνητικά του GDAX.

GDAX PROS GDAX CONS
 • Δέχεται καταθέσεις και αναλήψεις τραπεζικού λογαριασμού
 • Χαμηλά τέλη κατάθεσης και ανάληψης
 • Μπορεί να μεταφέρει χρήματα από το Coinbase
 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών
 • Γρήγορη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Καθαρή και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα
 • Πρέπει να επεξεργαστείτε καταθέσεις μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας μέσω του Coinbase
 • Υποστηρίζονται μόνο 4 κρυπτονομίσματα
 • Δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν όλες οι εθνικότητες
 • Χωρίς ανώνυμο εμπόριο
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας

Τώρα που έχω συνοψίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πλατφόρμας, το τελευταίο μέρος της αξιολόγησης GDAX θα σας δείξει γρήγορα πώς να χρησιμοποιήσετε το GDAX!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το GDAX: Δοκιμή της διασύνδεσης

Πριν ξεκινήσουμε, καθώς ο ιστότοπος του Coinbase Pro μόλις δημιουργήθηκε πρόσφατα, μερικές φορές δεν εμφανίζεται στο Google. Επομένως, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Εύρεση ενός ζεύγους συναλλαγών

Μόλις βρεθείτε στην πλατφόρμα Coinbase Pro, συνδεθείτε και κάντε κλικ στο Εμπορικές συναλλαγές στην κορυφή της σελίδας.

Αναθεώρηση GDAX - Coinbase pro trading

Τώρα πρέπει να κάνετε κλικ Επιλέξτε Αγορά. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο. Αν δείτε το ζεύγος που θέλετε να ανταλλάξετε – υπέροχο! Εάν όχι, επιλέξτε το νόμισμα κρυπτογράφησης / fiat που θέλετε να ανταλλάξετε.

Αναθεώρηση GDAX - Αγορά Coinbase Pro

Μόλις επιλέξετε το ζεύγος συναλλαγών σας, θα μεταφερθείτε στην κύρια οθόνη συναλλαγών. Θα επιλέξω BTC / EUR!

Αναθεώρηση GDAX

Κατανόηση της οθόνης συναλλαγών

Όπως θα δείτε στο παρακάτω διάγραμμα, μπορείτε να δείτε τις ιστορικές κινήσεις τιμολόγησης για τη σύζευξή σας. Στο παράδειγμά μου, κάθε γραμμή αντιπροσωπεύει μια «κίνηση 5 λεπτών». Το πράσινο σημαίνει ότι ανέβηκε και το κόκκινο σημαίνει ότι έπεσε! Μπορείτε να το αλλάξετε από 1 λεπτό έως 1 ημέρα.

Αναθεώρηση GDAX - Διάγραμμα τιμών pro Coinbase

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το γράφημα από γραμμές κεριών σε γραμμές. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης!

Αναθεώρηση GDAX - γράφημα Pro Coinbase

Πώς να κάνετε συναλλαγές στο GDAX

Μόλις αποφασίσετε τι εμπόριο θέλετε να κάνετε, κατευθυνθείτε προς τη φόρμα παραγγελίας στα αριστερά της οθόνης. Όπως θα δείτε από το παράδειγμά μου παρακάτω, μπορείτε να επιλέξετε είτε «Εντολή αγοράς», «Παραγγελία ορίου» είτε «Παραγγελία διακοπής απώλειας». Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι σημαίνουν, επιστρέψτε στο τμήμα “Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το GDAX;” στην κριτική μου για το GDAX!

Αναθεώρηση GDAX - Υποβολή παραγγελίας Coinbase pro

Εάν πρόκειται για μια εντολή αγοράς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Αν θέλετε να κάνετε μια εντολή ορίου ή διακοπής απώλειας, εισαγάγετε τον αριθμό των κερμάτων που θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε και το ποσό στο οποίο θέλετε να εκτελεστεί η παραγγελία.

Αναθεώρηση GDAX

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω παράδειγμα, έχω κάνει οριακή εντολή. Έχω καθορίσει ότι θέλω να αγοράσω 1 BTC όταν η τιμή πέσει στα 5.000 EUR. Μόλις κάνω κλικ Παραγγελία αγοράς, η συναλλαγή μου θα εκτελεστεί μόνο όταν η τιμή του BTC μειωθεί στα 5.000 ευρώ!

Αναθεώρηση GDAX: Συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος μου GDAX ανασκόπηση! Ξέρω ότι σας έδωσα πολλές πληροφορίες, αλλά αν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, τώρα θα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτά!

Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από τις χρεώσεις GDAX, την υποστήριξη πελατών, τη διαθεσιμότητα κερμάτων, την ασφάλεια, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και ακόμη και τους τρόπους πληρωμής! Σας έδωσα επίσης μερικά πραγματικά χρήσιμα στιγμιότυπα οθόνης για το πώς να χρησιμοποιήσετε το GDAX για πρώτη φορά!

Τελικά, νομίζω ότι το GDAX είναι ένα από τα καλύτερες ανταλλαγές στον κλάδο. Αν και μπορείτε να ανταλλάξετε μόνο τέσσερα διαφορετικά νομίσματα, μου αρέσει εύκολο είναι η κατάθεση και ανάληψη χρημάτων, και η ασφάλεια είναι επίσης μεγάλη. Μου αρέσει επίσης το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ρευστότητα!

Αν θέλετε να δείτε άλλες πιο προτεινόμενες ανταλλαγές, μπορείτε ρίξτε μια ματιά στο Coinbase, Κάθισμα και Κράκεν.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map