Κριτική ανταλλαγής Gemini

Εάν θέλετε να μπείτε στην πώληση και την αγορά Bitcoin ή Ether αλλά δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε, αυτό Αναθεώρηση ανταλλαγής Gemini θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικές ανταλλαγές ψηφιακών νομισμάτων και ο καθένας έχει διαφορετικό πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Μερικοί προσφέρουν πολλά διαφορετικά νομίσματα, αλλά έχουν αμφισβητήσιμη ασφάλεια. Εν τω μεταξύ, άλλοι προσφέρουν μόνο λίγα ψηφιακά στοιχεία και έχουν εξαιρετικές δυνατότητες ασφάλειας. Αυτό μπορεί να κάνει την επιλογή του κατάλληλου για εσάς αρκετά δύσκολη. Ευτυχώς, αυτή η κριτική Gemini είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Σε αυτήν την αναθεώρηση ενός από τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων γύρω από, θα το κάνω καλύψτε το ακόλουθα θέματα: τι είναι η ανταλλαγή κρυπτογράφησης Gemini, σύντομο ιστορικό, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πλατφόρμας, υποστηριζόμενα ψηφιακά νομίσματα και όλα σχετικά με τις χρεώσεις Gemini.

Τέλος, θα υπάρξουν μερικά συμβουλές σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού ανταλλαγής κρυπτογράφησης Gemini, ακολουθούμενες από προτάσεις για το ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα.

Μέχρι το τέλος αυτής της κριτικής ανταλλαγής Gemini, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφασίσετε μόνοι σας εάν το Gemini είναι η σωστή ανταλλαγή κρυπτογράφησης για εσάς καθώς και πώς να εγγραφείτε και να επαληθεύσετε έναν λογαριασμό στο ανταλλακτικό κρυπτογράφησης Gemini.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να καλυφθούν για να σας δώσει πλήρη κατανόηση αυτού του δημοφιλούς και αξιόπιστου ανταλλαγής. Ας δούμε λοιπόν τι προσφέρει η Gemini στους χρήστες της στην κριτική ανταλλαγής Gemini!

Πλεονεκτήματα

 • Ισχυρή ασφάλεια
 • Εξασφαλίζονται λογαριασμοί σε δολάρια ΗΠΑ
 • Εύχρηστος

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη επιλογή κρυπτονομισμάτων
 • Απαιτεί πολλές προσωπικές πληροφορίες
 • Μερικές φορές μπορεί να συνδεθεί εκτός σύνδεσης

Κριτική Gemini: Τι είναι το Gemini?

Δίδυμοι είναι ένα Bitcoin και Αιθέρας (το εγγενές νόμισμα στο blockchain Ethereum) πλατφόρμα ανταλλαγής. Ιδρύθηκε από τα δίδυμα Winklevoss το 2015. Το ίδιο το όνομα – Δίδυμοι – είναι μια αναφορά στον αστερισμό και ζώδιο που απεικονίζει ένα ζευγάρι δίδυμα. Έξυπνο όνομα, σωστά?

Τα δίδυμα Winklevoss αυξήθηκαν στη φήμη το 2004 μετά από αυτά μήνυσε τον Mark Zuckerberg για το Facebook. Ο Tyler και ο Cameron ισχυρίστηκαν ότι ο Zuckerberg έκλεψε την ιδέα τους για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Ελαβαν 65 εκατομμύρια δολάρια σε ζημιές.

Κριτική Gemini: εφαρμογή Gemini.

Το ζευγάρι φημίζεται επένδυσε 11 εκατομμύρια δολάρια στο Bitcoin τον Απρίλιο του 2013. Εκείνη την εποχή, κάθε νόμισμα αξίζει μόλις 120 $. Σήμερα, η επένδυσή τους εκτιμάται σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Η ανταλλαγή Gemini είναι με έδρα τη Νέα Υόρκη. Γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο σεβαστά χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στον χώρο του ψηφιακού νομίσματος. Έγινε επίσης η πρώτη αδειοδοτημένη ανταλλαγή Ether στον κόσμο το 2016.

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης Gemini απασχολεί σήμερα 51 άτομα και επί του παρόντος είναι το 39ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο στον κόσμο σύμφωνα με τον 24ωρο όγκο που αναφέρεται στο Coinmarketcap. Ενώ οι όγκοι συναλλαγών Gemini Bitcoin και Gemini Ethereum ενδέχεται να είναι υψηλοί, το χρηματιστήριο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις πλατφόρμες που προσφέρουν πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, όπως το Binance.

Ο Δίδυμος είναι άμεσος ανταγωνιστής του Νομισματική βάση, Κάθισμα, και Κράκεν. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρει κρυπτογράφηση πληρωμές fiat καθώς και ένα Αγορά BTC / ETH.

Κριτική Gemini: Τιμές Gemini.


Η πλατφόρμα των δίδυμων Winklevoss θεωρείται συχνά μία από τις πιο ασφαλείς διαθέσιμες ανταλλαγές. Αυτό συμβαίνει επειδή προσφέρει διάφορες πρόσθετες δυνατότητες βοηθήστε στην προστασία των χρηστών από χάκερ. Είναι τόσο ασφαλές, στην πραγματικότητα, ότι χρησιμοποιείται ως μία από τις ανταλλαγές για το διακανονισμό μελλοντικών συμβολαίων CBOE Bitcoin.

Η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης Gemini είναι διαθέσιμο σε όλες σχεδόν τις πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, το Πουέρτο Ρίκο, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποια νομίσματα μπορείτε να αγοράσετε στο Gemini?

Η ανταλλαγή Gemini υποστηρίζει μόνο Bitcoin και Αιθέριο. Αυτό είναι πιθανό επειδή ο Δίδυμος επιδιώκει να είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη και φιλική προς τα θεσμικά όργανα ανταλλαγή. Πολλά νεότερα κρυπτονομίσματα είναι ακόμη να αποδείξουν τον εαυτό τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και εάν ο Δίδυμος αναγκάστηκε να διαγράψει ένα περιουσιακό στοιχείο για οποιονδήποτε λόγο, θα έκανε την πλατφόρμα να φαίνεται λιγότερο εξελιγμένη και ώριμη.

Ποιες μέθοδοι κατάθεσης γίνονται δεκτές στο Gemini?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Δίδυμοι τώρα δέχεται ένα νόμισμα fiat (μόνο USD) καθώς και διαφορετικά ψηφιακά στοιχεία, όπως BTC, ETH, LTC, BCH, BAT, LINK και άλλα.

Δίδυμοι δέχεται καταθέσεις από ΑΧΗ (αυτοματοποιημένη εκκαθάριση) στις ΗΠΑ, και μεταφορές καλωδιών αλλού-κάπου αλλού. Δέχεται επίσης καταθέσεις σε Bitcoin και Ether. Δεν υπάρχουν αποδεκτές άλλες μέθοδοι κατάθεσης.

Τι είναι τα τέλη Gemini?

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι πληρωμής είναι εξ ολοκλήρου δωρεάν κατάθεση με από την πλευρά των Δίδυμων. Ωστόσο, μεταφορές καλωδιών ενδέχεται να υπόκεινται σε χρεώσεις από την τράπεζα από την οποία αποστέλλονται τα χρήματα.

Επιπλέον, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν ένα χρέωση δικτύου και για τα δύο Gemini Bitcoin ή Καταθέσεις Gemini Ethereum. Αυτό είναι το ίδιο με την πραγματοποίηση οποιασδήποτε άλλης μεταφοράς σε οποιοδήποτε ψηφιακό δίκτυο νομισμάτων, ωστόσο.

Τα τέλη Gemini είναι λίγο διαφορετικά από εκείνα που βρέθηκαν στο άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων. Εξαρτώνται από τον όγκο συναλλαγών των 30 ημερών. Υπάρχουν έξι βαθμίδες τελών. Αυτά κυμαίνονται από ελαφρά εμπόρους έως εκείνους που ανταλλάσσουν τεράστιους όγκους Bitcoin και Ether. Κάθε μέρα στα μεσάνυχτα UTC, οι χρεώσεις υπολογίζονται εκ νέου για κάθε ζεύγος συναλλαγών.

Ο παρακάτω πίνακας δίνει ένα ανάλυση κάθε βαθμίδας:

Αναθεώρηση τελών ανταλλαγής Gemini

Σημείωση: Οι πελάτες που κάνουν μια παραγγελία που προσθέτει ρευστότητα στην αγορά είναι γνωστοί ως “κατασκευαστές” στον παραπάνω πίνακα. Εκείνοι που παίρνουν ρευστότητα είναι γνωστοί ως «αναλήπτες».

Κριτική ανταλλαγής Gemini: Επαλήθευση λογαριασμού

Δεδομένου ότι η πλατφόρμα ανταλλαγής Gemini συμμορφώνεται τόσο με τους υπάρχοντες κανονισμούς, απαιτείται επαλήθευση για τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού. Υπάρχουν τρία βήματα για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας σε αυτό το σημείο: σύνδεση α κινητό τηλέφωνο αριθμός για έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, σύνδεση α τραπεζικός λογαριασμός, και τέλος, υποβολή εγγράφων για επαλήθευση της διεύθυνσης και της ταυτότητάς σας.

Η διαδικασία επαλήθευσης αποτελεί ζωτικό μέρος της διαδικασίας δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού. Για να το κάνω όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους νέους χρήστες, έχω αναφέρει όλα τα παρακάτω βήματα.

Δημιουργία και επαλήθευση προσωπικού λογαριασμού Gemini

 • Πρώτα, επισκεφθείτε Gemini.com.
 • Κάντε κλικ στο «εγγραφή» στο επάνω μέρος της σελίδας.

  Επισκόπηση αρχικής σελίδας Gemini Exchange

 • Συμπληρώστε τις πληροφορίες στην επόμενη σελίδα. Αυτό θα περιλαμβάνει το δικό σας πλήρες όνομα, τη διεύθυνση email σας, και ένα Κωδικός πρόσβασης. Όταν το ολοκληρώσετε, διαβάστε τη «συμφωνία χρήστη» και την «πολιτική απορρήτου».
 • Εάν είστε ικανοποιημένοι με τους όρους σε αυτά τα έγγραφα, επιλέξτε το πλαίσιο πάνω από το σύνδεσμο “δημιουργία λογαριασμού μου”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο “δημιουργία λογαριασμού μου”.

  Φόρμα εγγραφής Gemini Exchange

 • Συμπληρώστε το δικό σας τηλεφωνικό νούμερο στην επόμενη σελίδα. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τον σωστό αριθμό σας, καθώς αποτελεί μέρος της διαδικασίας επαλήθευσης. Θα σας σταλεί ένας κωδικός στο τηλέφωνό σας για να ελέγξετε ότι είναι ο πραγματικός σας αριθμός. Πρέπει να το εισαγάγετε στο σχετικό πλαίσιο.

  Καλώς ήλθατε στο Gemini Exchange

 • Το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας με τον λογαριασμό ανταλλαγής Gemini. Αυτό θα κάνει την προσθήκη δολαρίων ΗΠΑ στο λογαριασμό σας πολύ πιο γρήγορα στο μέλλον. Απλά, συμπληρώστε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις όταν σας ζητηθεί.

  Προσθέστε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο Gemini Exchange

 • Αφού προσθέσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Αυτό περιλαμβάνει την υποβολή διαφόρων μορφών τεκμηρίωσης. Είναι στάνταρ για «να γνωρίσετε τον πελάτη σας» και για ελέγχους συμμόρφωσης, αλλά χωρίς αμφιβολία θα θέσετε ορισμένους δυνητικούς πελάτες στην εγγραφή.

  Μεταφόρτωση εγγράφου στο Gemini Exchange

 • Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, ο Δίδυμος θέλει και τα δύο ταυτότητα φωτογραφίας και ένα αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας από νέους πελάτες. Είναι αρκετά αυστηροί στις μορφές ταυτότητας με φωτογραφία που δέχονται – μόνο ένα διαβατήριο θα είναι αρκετό! Ωστόσο, αποδέχονται μερικές διαφορετικές μορφές απόδειξης διεύθυνσης. Σε αυτά περιλαμβάνεται η σάρωση πλήρους σελίδας λογαριασμού κοινής ωφέλειας, λογαριασμού τράπεζας, λογαριασμού καλωδίου και λογαριασμού κινητού τηλεφώνου ή διαδικτύου.
 • Θα διαρκέσει μεταξύ ενός και τρεις μέρες για να επαληθευτεί πλήρως ο λογαριασμός σας. Ορισμένες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες ενώ περιμένετε. Αυτά περιλαμβάνουν κατάθεση σε κρυπτογράφηση και πραγματοποίηση συναλλαγών μεταξύ των διαφόρων ζευγών. Ωστόσο, οι αναλήψεις και οι καταθέσεις σε fiat απενεργοποιούνται έως ότου επαληθευτεί ο λογαριασμός.

Συγκρίνετε τους Δίδυμους δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε τους Δίδυμους δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει τους Δίδυμους?

Το Gemini είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή για αυτούς που εκτιμούν την ασφάλεια πάνω απ ‘όλα. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για όσους ανταλλάσσουν μεγάλα ποσά νομίσματος fiat για Bitcoin ή Ether. Όντας πλήρως άδεια και προσφέρει τις πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας που κάνει το καθιστά ένα πιο ασφαλές ανταλλαγές στον χώρο κρυπτογράφησης.

Το Gemini είναι επίσης ιδανικό για χρήστες που το θέλουν κάνετε πολλές συναλλαγές καθημερινά. Οι επαγγελματίες έμποροι θα απολαύσουν σίγουρα τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστατεύουν τόσο τους λογαριασμούς fiat όσο και τους ψηφιακούς λογαριασμούς. Αυτό θα τους δώσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για να κρατήσει τα τεράστια χρηματικά ποσά στο διαδίκτυο που χρειάζονται για να κάνουν σημαντικές συναλλαγές μερικοί επαγγελματίες έμποροι κάνουν κάθε μέρα.

Επιπλέον, το συρόμενη κλίμακα τελών ταιριάζει επίσης σε αυτό το στυλ του εμπόρου. Το σύστημα αμοιβών Gemini που ανέφερα παραπάνω ευνοεί σαφώς εκείνους που κάνουν πολλές συναλλαγές και όχι εκείνους που θέλουν απλώς να κάνουν μια παραγγελία αγοράς Bitcoin ή Ether και να το βάλουν σε ψυγείο. Τούτου λεχθέντος, τα τέλη είναι φθηνά ακόμη και στο χαμηλότερο επίπεδο, οπότε οι εφάπαξ αγοραστές δεν πρέπει να αποβληθούν!

Κριτική Gemini: bitcoin.

Από πολλούς αρχάριοι έμποροι, υιοθετών ή επενδυτές ακούστε για Bitcoin και Αιθέρας ως η πρώτη τους εισαγωγή στην κρυπτογράφηση, η Gemini αποτελεί ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, ενδέχεται να αναβληθούν από τον αριθμό των προσωπικών στοιχείων που πρέπει να δώσουν στο χρηματιστήριο για να έχουν μια αίσθηση αγοράς, πώλησης και συναλλαγής σε κρυπτογράφηση.

Για αυτόν τον λόγο, ίσως αυτοί που είναι ολοκαίνουργιο στον κόσμο της κρυπτογράφησης θα ήταν καλύτερα χρησιμοποιώντας ένα διαφορετική ανταλλαγή όπως Νομισματική βάση.

Επιπλέον, με μόνο Bitcoin και Ethereum που προσφέρονται στους Δίδυμους, αρχάριους που θέλουν να κάνουν έκθεση σε πολλά διαφορετικά ψηφιακά στοιχεία μπορεί να είναι απρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα.

Όλα αυτά, οι αρχάριοι επενδυτές που θέλουν απλώς να αποκτήσουν αξιοπρεπή θέση είτε στο Bitcoin είτε στο Ethereum και απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, ενώ το κάνουν αυτό συνιστάται να δοκιμάσουν το Gemini.

Επισκόπηση ανταλλαγής Gemini: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Στη συνέχεια, σε αυτήν την κριτική ανταλλαγής Gemini, θα περιγράφω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της ανταλλαγής.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας – μόνο ένα μικρό ποσοστό του Bitcoin στο Gemini διατηρείται στο Διαδίκτυο. Τα περισσότερα κρατούνται εκτός σύνδεσης για την ελαχιστοποίηση πιθανών απωλειών από εισβολές. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας στο Gemini μακροπρόθεσμα.
 • Οι λογαριασμοί σε δολάρια ΗΠΑ είναι ασφαλισμένοι από την Federal Deposit Insurance Corporation και όλα τα κεφάλαια διατηρούνται ασφαλή σε μια ναυλωμένη τράπεζα με έδρα τη Νέα Υόρκη.
 • Πλήρως καταχωρημένο και συμβατό με τα τραπεζικά πρότυπα. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για θεσμικούς πελάτες, καθώς και για άτομα.
 • Επαγγελματική και υψηλού επιπέδου υπηρεσία.
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Υπάρχει ένα ιστολόγιο και μια μακρά ενότητα FAQ για την αντιμετώπιση ζητημάτων. Όταν κανένα από αυτά τα πράγματα δεν είναι αρκετά, τα παράπονα και τα ζητήματα αντιμετωπίζονται με τη χρήση email. Η ανταλλαγή απαντά συνήθως μέσα σε λίγες ώρες και όχι ημέρες.
 • Φιλικό προς τον χρήστη και καλά σχεδιασμένο. Διαθέτει μια απλή διεπαφή που το καθιστά κατάλληλο για αρχάριους καθώς και για πιο προχωρημένους χρήστες.
 • Οι αγορές Gemini Bitcoin και Gemini Ethereum είναι εύκολο να γίνουν χάρη στις φιλικές προς το χρήστη βασικές επιλογές αγοράς. Η ανταλλαγή διαθέτει επίσης μια πιο προηγμένη αγορά. Αυτό καθιστά το Gemini εξαιρετικό για χρήστες με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας.
 • Χαμηλές χρεώσεις για ανταλλαγή περιουσιακών στοιχείων. Τα κρυπτονομίσματα, οι τραπεζικές και τραπεζικές καταθέσεις είναι επίσης δωρεάν. Επιπλέον, οι πρώτες 30 αναλήψεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα είναι επίσης δωρεάν.
 • Απαιτεί πολλές πληροφορίες για να εγγραφείτε. Τα δίδυμα Winklevoss προσπάθησαν να κάνουν την ανταλλαγή τους όσο το δυνατόν πιο συμβατή. Αυτό, δυστυχώς, σημαίνει την υποβολή πολλών προσωπικών δεδομένων στην πλατφόρμα.
 • Συχνά πηγαίνει εκτός σύνδεσης σε περιόδους εξαιρετικά μεγάλου όγκου. Ωστόσο, είναι πολύ πιο πιθανό οι διακοπές λειτουργίας να είναι υπερφορτωμένοι διακομιστές από οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης της αγοράς.
 • Περιορισμένη επιλογή μεθόδων χρηματοδότησης.
 • Περιορισμένη επιλογή κερμάτων διαθέσιμα για αγορά.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Επισκόπηση Gemini: Συμπέρασμα

Αυτό είναι το τέλος αυτού Αναθεώρηση ανταλλαγής Gemini. Ελπίζω να μάθατε πολλά για ένα από τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο. Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο σε σχέση με τον ημερήσιο όγκο. Ωστόσο, με υποστήριξη από τους οπαδούς του Ανταλλαγή Επιλογών Διοικητικού Συμβουλίου Σικάγο για το χρηματοοικονομικό προϊόν μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin, είναι σαφώς ένα από τα πιο σεβαστά!

Η πλατφόρμα είναι κατάλληλος για διαφορετικά είδη επενδυτές και έμποροι. Ας ελπίσουμε ότι καταλήξατε ότι δεν είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εισέλθουν και να βγουν από διάφορα κρυπτονομίσματα, αλλά είναι ιδανικό για μεγάλες αγορές και εφάπαξ αγορές. Αυτό συμβαίνει επειδή η πλατφόρμα προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια.

Απλώς θυμηθείτε, δεν είναι ακόμα καλή ιδέα να αφήσετε το κρυπτογράφηση σας σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής. Ακριβώς επειδή οι περισσότεροι από τους Δίδυμους BTC και ETH διατηρούνται εκτός σύνδεσης, κάτι που δεν το καθιστά άτρωτο από παραβίαση!

Θα πρέπει επίσης να δείτε άλλες αξιόπιστες ανταλλαγές, όπως Κάθισμα, Νομισματική βάση και Κράκεν. Προσφέρουν περισσότερα νομίσματα fiat και πιο ευέλικτες πλατφόρμες.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για αυτήν την κριτική ανταλλαγής Gemini. Με όλες τις νέες γνώσεις σας σχετικά με την ανταλλαγή Gemini, νομίζετε ότι θα χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στο μέλλον?

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map