Καλύτερη GPU για εξόρυξη – Κορυφαίες 6 επιλογές

Γεια σας και καλώς ήλθατε σε αυτόν τον οδηγό στις επιλέγοντας την καλύτερη GPU για εξόρυξη. Σε αυτόν τον οδηγό, θα το κοιτάξω έξι από τις κορυφαίες μονάδες στην αγορά. Θα συγκρίνω GPU και τελικά να σας δώσει τα εργαλεία για να επιλέξετε την καλύτερη GPU για εξόρυξη.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά GPU στην αγορά σήμερα. Ορισμένα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την απόδοση βίντεο, ενώ άλλα έχουν σχεδιαστεί για παιχνίδια. Αυτός ο οδηγός δεν αφορά όλα αυτά. Είναι αυστηρά για εύρεση η καλύτερη GPU για εξόρυξη!

Κατά τη διάρκεια του οδηγού, θα ξεκινήσω με ένα σύντομη εισαγωγή σε τι είναι πραγματικά η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Αυτό θα ακολουθήσει μια ματιά σε έξι από τις κορυφαίες GPU στην αγορά σήμερα. Μετά από αυτό, έχω συμπεριλάβει ένα πρακτικό Διάγραμμα σύγκρισης GPU. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε γρήγορα τις προδιαγραφές κάθε GPU και να μάθετε ποια είναι η καλύτερη GPU εξόρυξης για τις προσωπικές σας ανάγκες.

Μετά την εξόρυξη νομισμάτων, πρέπει να φροντίσετε να τα διατηρήσετε ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Ορισμένες από τις πιο προτεινόμενες επιλογές περιλαμβάνουν Καθολικό Nano X, και Trezor Model T.

Επίσης, σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιλέξετε έναν ευκολότερο τρόπο λήψης κρυπτονομισμάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, όπως το Coinbase και το Binance.


Ας ξεκινήσουμε!

Η κύρια ιδέα του Crypto Mining

Πριν αρχίσουμε να συγκρίνουμε GPU για εξόρυξη, πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα σύντομη επεξήγηση τι εννοούμε πραγματικά όταν λέμε εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Η εξόρυξη είναι η διαδικασία της επαλήθευση συναλλαγών σε δίκτυο κρυπτονομισμάτων. Για να γίνει αυτό με τρόπο που να είναι αρκετά ασφαλής για ένα δίκτυο κρυπτογράφησης που να υποστηρίζει δισεκατομμύρια δολάρια αξίας, οι υπολογιστές πρέπει να προσπαθήσουν να μαντέψουν σειρά χαρακτήρων – επίσης γνωστό ως κατακερματισμός.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αυτή η «απόδειξη εργασίας», όπως ονομάζεται, είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός κρυπτονομίσματος. Ουσιαστικά προστατεύει το δίκτυο εναντίον ατόμων που δημιουργούν πρόσθετα Bitcoin, Αιθέρας, Παύλα, ή ό, τι είναι το εν λόγω νόμισμα.

Καλύτερη GPU για εξόρυξη: GPU για εξόρυξη.

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορεί να γίνει με μια ποικιλία διαφορετικοί τύποι συστημάτων υπολογιστών. Το πιο βασικό είναι CPU. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ σημαίνει το κεντρική μονάδα επεξεργασίας. Ήταν καλοί στην εξόρυξη κρυπτογράφησης πριν από λίγα χρόνια, όταν ο ανταγωνισμός στην εξόρυξη δεν ήταν τόσο καλός.

Ωστόσο, σήμερα προτιμάται μια GPU εξόρυξη πολλών διαφορετικών κρυπτογράφησης. Αυτό συμβαίνει επειδή μια GPU μπορεί να κάνει πολύ περισσότερες εικασίες στη σωστή σειρά χαρακτήρων κάθε δευτερόλεπτο. Ο αριθμός εικαστικών που μπορεί να κάνει μια μηχανή αναφέρεται ως ο ρυθμός κατακερματισμού του. Επομένως, η καλύτερη GPU για εξόρυξη θα έχει υψηλό ποσοστό κατακερματισμού!

GPU σημαίνει επεξεργασία γραφικών μονάδα και είναι ένα απαραίτητο κομμάτι υλικού για όποιον κάνει βαριά δουλειά απόδοσης (το είδος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή βίντεο) ή για να παίζει τα πιο σύγχρονα βιντεοπαιχνίδια.

Από τη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων εξερράγη το 2017, υπήρξε μια τεράστια έλλειψη GPU. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσα πολλά άτομα τα αγόραζαν για να εξορύξουν κρυπτογράφηση Μερίδια σε εταιρείες κατασκευής GPU όπως NVIDIA και AMD σταυρώθηκε επίσης!

Καλύτερη κάρτα γραφικών για εξόρυξη

Εισαγωγή εκτός δρόμου, μπορούμε τελικά να φτάσουμε στο επίκεντρο αυτού του οδηγού – να σας βρούμε την καλύτερη GPU για εξόρυξη!

Έχω καθαρίσει τον ιστό για να σας παρουσιάσω μια σύντομη λίστα με το απόλυτο κορυφαία κομμάτια υλικού στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτήσετε κάποια από αυτά. Εξακολουθούν να έχουν πολύ υψηλή ζήτηση.

Καλύτερος της δέσμης – NVIDIA GeForce GTX 1070

Το πρώτο στη λίστα των καλύτερων GPU εξόρυξης είναι το NVIDIA GeForce GTX1070. Το 1070 είναι μια υπέροχη κάρτα γραφικών για βιντεοπαιχνίδια. Είναι επίσης μια καταπληκτική επιλογή για κρυπτονόμισμα εξόρυξη.

Το NVIDIA GeForce GTX1070 έχει κάτι παραπάνω από γενναιόδωρο ρυθμός κατακερματισμού 30mh / s. Επίσης, δεν αντλεί μεγάλη δύναμη. Μόλις 150W ανά μονάδα, είναι ένα από τα φθηνότερα φύλλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό σημαίνει ότι ηλεκτρική ενέργεια δεν πρέπει να τρώτε πάρα πολύ τα ορυχεία κέρδη σας.

Ένα μειονέκτημα του GTX1070 είναι ότι είναι μία από τις πιο ακριβές μονάδες στη λίστα μας. Λιανίζει μεταξύ 600 και 1.000 $ ανάλογα με το πού το παίρνετε, καθώς και την τρέχουσα προσφορά και ζήτηση αυτών.

Ωστόσο, είναι ίσως η καλύτερη GPU για εξόρυξη. Έτσι, εάν καταφέρετε να το βρείτε με λιγότερα από 600 $, θα πρέπει σίγουρα να το πάρετε.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Καλύτερο σε έναν προϋπολογισμόAMD Radeon RX580

Στη συνέχεια, στο σύνολο των καλύτερων GPU για εξόρυξη είναι το AMD Radeon RX580. Όπως και η NVIDIA, το AMD είναι ένα άλλο απόλυτο όνομα νοικοκυριού στον κλάδο παραγωγής καρτών γραφικών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα ποιοτικό κομμάτι υλικού από την εταιρεία.

Καλύτερη GPU για εξόρυξη - AMD Radeon RX580

Το RX580 διατίθεται σε πολύ πιο προσιτή τιμή από το NVIDIA GeForce GTX 1070. Είναι μόνο περίπου 350 $ αντ ‘αυτού διπλάσιο από αυτό για το 1070. Αυτό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, δεδομένου ότι μερικά τσιμπήματα στο τσιπ θα το δουν να λειτουργεί με ένα ρυθμός κατακερματισμού 29mh / s. Καθόλου κακό!

Επιπλέον, αν τρέχετε πολλαπλές εξέδρες εξόρυξης για τη λειτουργία σας, μπορείς να κάνεις επιπλέον εξοικονόμηση για την εξαγωγή όλου του ζεστού αέρα που δημιουργήθηκε. Αυτό συμβαίνει επειδή το RX580 λειτουργεί σε ένα εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία πολύ!

Ωστόσο, υπάρχουν λίγα μειονεκτήματα σε αυτό το υπέροχο κομμάτι του κιτ. Δυστυχώς, ως κορυφαία επιλογή για τους χομπίστες ή για όσους έχουν προϋπολογισμό, συχνά εξαντλείται. Έχει επίσης ελαφρώς μεγαλύτερη ισχύ από το 1070, αν και στα 185W δεν είναι καθόλου ηλεκτρική μονάδα Θα το κοιτάξω σήμερα.

Καλύτερη GPU για εξόρυξη Radeon 680

Καλύτερο για άτομα με ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα – Nvidia GeForce GTX 1060

Στη συνέχεια, έχουμε τη μικρή αδελφή του 1070, το NVIDIA GeForce GTX1060. Όπως το Radeon RX580, το 1060 είναι πολύ φτηνότερο από την πρώτη μας καταχώρηση σε αυτό το rundown. Έρχεται στις περίπου 300 $.

Και πάλι, αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για όσους θέλουν προμηθευτός μονάδα σε παράγουν ένα παθητικό εισόδημα εξόρυξη κρυπτογράφησης. Δεν είναι καθόλου η καλύτερη GPU για εξόρυξη στη λίστα μας, ωστόσο, είναι μια πολύ δημοφιλής μονάδα.

Φυσικά, ως μια τόσο καλή μονάδα που έχει τόσο καλή τιμή, συχνά μπορεί να εξαντληθεί πλήρως. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να πάρετε τα χέρια σας στο 1060, ωστόσο, θα βρείτε αυτήν την κάρτα γραφικών κατάλληλο για εξόρυξη GPU. Επίσης, είναι μια υπέροχη κάρτα γραφικών τυχερού παιχνιδιού (σε περίπτωση που κουραστείτε να εκτυπώνετε κυριολεκτικά χρήματα!)

Συνιστώ ιδιαίτερα 1060 για εκείνους τους χρήστες που ζουν κάπου ότι η ηλεκτρική ενέργεια είναι ακριβή. Αυτό συμβαίνει γιατί αντλεί μόνο 120W – καθιστώντας το τη λιγότερο πεινασμένη μονάδα στο rundown μας.

Καλύτερη GPU για εξόρυξη - Nvidia GeForce Gtx 1060

Ταιριάζει καλύτερα σε επιχειρήσεις μεγάλων ορυχείων σε ψυχρά κλίματα με φτηνή ισχύ – AMD Radeon RX Vega 56

Αν ζεις κάπου όπου η ισχύς είναι φθηνή (ή καλύτερα ακόμα, δωρεάν), τότε το AMD Radeon RX Vega 56 είναι ένα κτήνος μιας μονάδας. Τρέχει πραγματικά πιο γρήγορα από το NVIDIA GeForce GTX 1070!

Από τότε που αυτό αντλεί τόση δύναμη, πραγματικά δεν θέλετε να τρέχετε ένα από αυτό κάπου όπου η ισχύς είναι ακριβή. Ωστόσο, εάν έχετε μειωμένη ηλεκτρική ενέργεια και ζείτε κάπου κρύο, είναι μια υπέροχη GPU. Τρέχει πολύ ζεστά, ίσως τα πιο καυτά στη λίστα μας. Για το λόγο αυτό, ένα δροσερό κλίμα θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση μετρητών σε μονάδες εξαγωγής.

Εναλλακτικά, μπορείτε να το προσεγγίσετε ζήτημα θερμότητας με διαφορετικό τρόπο όπως έκαναν ορισμένοι ανθρακωρύχοι στην Ανατολική Ευρώπη. Υπήρξαν αναφορές ότι ένας ανθρακωρύχος έχει χρησιμοποιήσει την υπερβολική ενέργεια ζεσταίνει το θερμοκήπιο του κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ένας άλλος ανθρακωρύχος στη Σιβηρία έχει πραγματικά θερμαίνει το σπίτι του χρησιμοποιώντας θερμότητα που προέρχεται από την εξόρυξη!

Καλύτερη GPU για εξόρυξη: GPU για εξόρυξη.

Ένα άλλο πιθανό μειονέκτημα του AMD Radeon RX Vega 56 είναι το κόστος για να το αγοράσετε πρώτα πρώτα. Μόνο μία από αυτές τις μονάδες GPU θα σας επαναφέρει περίπου 500 $. Αυτό καθιστά τη μονάδα κατάλληλη για όσους έχουν πολλά κεφάλαια για να επενδύσουν σε ένα μεγάλο έργο.

Και πάλι, το RX Vega 56 είναι μια άλλη GPU που μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο να δημιουργηθεί. Για να είμαι ειλικρινής, αυτό ισχύει σχεδόν για κάθε GPU που είναι καλή για την εξόρυξη κρυπτογράφησης με αυτές τις μέρες!

Το καλύτερο αν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο – ΝVIDIA GeForce GTX 1080 Τί

Μία από τις πιο ακριβές μονάδες στη λίστα μας είναι το θηρίο που είναι NVIDIA GeForce GTX1080 Ti. Αυτό το κομμάτι υλικού θα σας κοστίσει περίπου 860 $ ανά GPU. Σχεδόν τρεις φορές η τιμή των φθηνότερων επιλογών μας, είναι προφανές ότι αυτό δεν είναι για τον ερασιτέχνη ανθρακωρύχο.

Όπως θα περίμενε κανείς από μια GPU που κοστίζει τόσο πολύ, το GeForce GTX1080 Ti είναι ένα εξαιρετικά ισχυρή μονάδα. Προσφέρει σχεδόν απίστευτο ρυθμός κατακερματισμού 32,2 mh / s με μερικές τροποποιήσεις και τροποποιήσεις. Αυτή η παράσταση όμως κοστίζει. Είναι επίσης το πιο πεινασμένο μηχάνημα στη λίστα μας. Το GTX1080 Ti καταναλώνει 250W ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι αντλεί πάνω από το διπλάσιο της ισχύος του GTX 1060.

Φυσικά, το 1080 Ti είναι επίσης ένα φανταστική κάρτα γραφικών gaming καθώς και GPU εξόρυξης. Στην πραγματικότητα, έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη κάρτα γραφικών στον πλανήτη στο παρελθόν.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μονάδα υποφέρει όταν πρόκειται το ποσό ισχύος πρέπει να τραβήξει από τον τοίχο. Αυτό θα οδηγήσει στην απόδοση της επένδυσής σας και είναι σημαντικό να σκεφτείτε όταν επιλέγετε την καλύτερη κάρτα γραφικών για εξόρυξη για εσάς. Όπως το Vega 56, το 1080 Ti είναι ταιριάζει καλύτερα σε σοβαρές εφαρμογές σε μέρη όπου το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι χαμηλό και υπάρχει ένα δροσερό κλίμα.

Καλύτερη GPU για εξόρυξη - Nvidia Gtx 1080Ti

Καλύτερο για έμπειρες ρυθμίσεις TweakersΝΒΙΔΙΑ GeForce GTX 1070 Τί

Όπως θα μπορούσατε πιθανώς να μαντέψετε από το όνομα, το NVIDIA GeForce GTX1070 Τί είναι μια ενημερωμένη έκδοση της αρχικής μονάδας 1070. Η NVIDIA δημιούργησε μια εξαιρετικά ισχυρή μονάδα στο 1070 Ti. Σύμφωνα με έναν ιστότοπο που ονομάζεται LegitReviews, προσφέρει πολύ ανταγωνιστικό ρυθμό κατακερματισμού 28,3mh / s.

Η κατανάλωση ισχύος του 1070 Ti είναι πολύ ανταγωνιστική 180W. Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό για μια μονάδα ισχύος και το καθιστά ιδανικό για χρήση ακόμα και όταν η ισχύς δεν είναι η φθηνότερη.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε με το NVIDIA GTX1070 Ti είναι αυτό εκεί υπήρξαν αναφορές για ένα σφάλμα στο λογισμικό προγράμματος οδήγησης για τη συσκευή. Αυτό καθιστά το κατακερματισμό 1070 Ti χαμηλότερο από αυτό που διαφημίζεται.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να διορθωθεί τώρα με μερικές προσαρμογές. Για αυτόν τον λόγο, μπορούμε να προτείνουμε αυτήν τη μονάδα μόνο σε όσους είναι έτοιμοι να τροποποιήσουν μερικές ρυθμίσεις. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια φανταστική μονάδα εξόρυξης GPU!

Best Mining GPU: Διάγραμμα σύγκρισης GPU

Παρακάτω, έχω δημιουργήσει ένα πρακτικό γράφημα σύγκρισης GPU για να συγκρίνω γρήγορα τις επιλογές μου για την καλύτερη GPU για εξόρυξη.

GPU Ρολόι πυρήνα Μνήμη Ρολόι μνήμης Συνδετήρας ισχύος Ισχύς κλήρωσης Έξοδοι
GeForce GTX 1070 1,506MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1×6-ακίδα 150W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX580 1.257 MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1x 8-pin, 1x 6-pin 185W 1x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1060 1,506MHz 6 GB GDDR5 6Gbps 1x 6 ακίδων 120W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX Vega 56 1,156MHz 8 GB HBM2 800MHz 2x 8 ακίδων 210W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1080 Τί 1.480MHz 11 GB GDDR5X 11GHz 1x 6 ακίδων. 8 ακίδες 250W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForceGTX 1070 Τί 1,6070MHz 8 GB GDDR5 8GHz 1x 6 ακίδων. 1x 8 ακίδων 180W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0

συμπέρασμα

Αρα αυτο ειναι. Αυτός είναι ο οδηγός για το η καλύτερη GPU για εξόρυξη. Ελπίζω να βρείτε τις πληροφορίες που σας έδωσα χρήσιμες και θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όταν αποφασίζετε ποια είναι η καλύτερη κάρτα γραφικών για εξόρυξη για εσάς.

Καλύτερη GPU για εξόρυξη: GPU για εξόρυξη.

Τελικά, η καλύτερη GPU για εξόρυξη θα το κάνει εξαρτάται από τις ακριβείς περιστάσεις σας. Ζείτε κάπου όπου η ηλεκτρική ενέργεια είναι ακριβή; Θέλετε να εκτελέσετε πολλές μονάδες το ένα δίπλα στο άλλο, ωστόσο, ανησυχείτε για τη ζέστη; Έχετε μεγάλο κεφάλαιο και θέλετε να επενδύσετε σε μεγάλο βαθμό στην εξόρυξη κρυπτογράφησης?

Οι απαντήσεις σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις και αυτόν τον οδηγό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο GPU για εξόρυξη είναι καλύτερο για εσάς προσωπικά. Δεν είναι καλή αγορά ακριβή μονάδα υψηλής ισχύος μόνο για να διαπιστώσουμε ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας καθιστά αδύνατο να αποκομίσει κέρδος από αυτό!

Έτσι, τώρα έχετε έξι επιλογές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του NVIDIA GeForce GTX 1070, ο AMD Radeon RX580, ο NVIDIA GeForce GTX 1060, ο AMD Radeon RX Vega 56, ο NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, και το GTX 1070 Ti.

Αφού αρχίσετε να κερδίζετε κέρδος, θα πρέπει βρείτε ένα ασφαλές πορτοφόλι για τα νομίσματά σας. Οι πιο συνιστώμενες επιλογές περιλαμβάνουν Καθολικό Nano X και Trezor Model T.

Εξετάστε όλες τις πτυχές για να λάβετε τη σωστή απόφαση!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me