Πρόβλεψη τιμών IOTA 2021 και πέρα: Τι να περιμένεις;

Το 17 ήταν μια υπέροχη χρονιά για τη συντριπτική πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του IOTA. Η IOTA παρείχε απόδοση επένδυσης άνω του 12500% σε λιγότερο από 6 μήνες. Ωστόσο, η ερώτηση στο μυαλό όλων είναι, πώς μοιάζει το μέλλον και ποια είναι η πρόβλεψη τιμών του IOTA?

Αν και είναι σχεδόν αδύνατο να γνωρίζουμε το μέλλον κάθε κρυπτονομίσματος, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών της IOTA. Θα καλύψω τόσο την βραχυπρόθεσμη όσο και τη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη νομισμάτων IOTA και θα σας καθοδηγήσω σε προβλέψεις που γίνονται χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους.

Έτσι, μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα γνωρίζετε την κορυφαία πρόβλεψη τιμής IOTA 2021 και γιατί η IOTA θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι μια καλή ή κακή επένδυση.

Μαζί με τη λήψη των προβλέψεων, θα πρέπει να λάβετε τη γνώμη ενός χρηματοοικονομικού συμβούλου πριν λάβετε την επενδυτική απόφαση.

Η κατώτατη γραμμή του IOTA Crypto

Πριν μεταβείτε στη λίστα με την πρόβλεψη τιμών IOTA 2021, επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν συντομία τι είναι το νόμισμα IOTA.


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Δημιουργήθηκε το 2015, το IOTA είναι ένα κρυπτογράφηση που έχει σχεδιαστεί για το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT). Οι έξυπνες οικιακές συσκευές, όπως το Amazon Echo ή το Google Assistant, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα του IoT.

Με απλά λόγια, το IoT σημαίνει συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας αισθητήρες και Διαδίκτυο. Το νόμισμα IOTA στοχεύει να κάνει την επικοινωνία μεταξύ αυτών των συσκευών IoT πιο ασφαλή και απρόσκοπτη.

Το νόμισμα IOTA είναι αρκετά μοναδικό όταν το συγκρίνετε με άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Εδώ είναι πώς:

  • Ενώ τα περισσότερα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain, η IOTA χρησιμοποιεί μια νέα εφεύρεση πρωτοκόλλου που ονομάζεται “Tangle”.
  • Τα Bitcoin και Ethereum αντιμετωπίζουν προβλήματα κλιμάκωσης λόγω της χαμηλής ταχύτητας συναλλαγών τους. Λοιπόν, αυτό δεν συμβαίνει με το IOTA. Στην πραγματικότητα, η ταχύτητα συναλλαγής δικτύου αυξάνεται καθώς αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών IOTA. Έτσι, η IOTA υπόσχεται άπειρη επεκτασιμότητα.
  • Εάν έχετε πραγματοποιήσει ποτέ μια συναλλαγή Bitcoin, τότε θα αντιμετωπίσατε το πρόβλημα των υψηλών τελών συναλλαγής. Μπορείτε να μαντέψετε τα τέλη συναλλαγής στην περίπτωση του IOTA? ΜΗΔΕΝ! Αυτό καθιστά το IOTA το πρώτο ψηφιακό νόμισμα με μηδενικά τέλη συναλλαγής.

Αυτές είναι μερικές από τις μοναδικές ιδιότητες που έχουν κάνει το IOTA δημοφιλές στους επενδυτές. Αυτή τη στιγμή είναι η 31η πιο πολύτιμη κρυπτογράφηση, με κεφαλαιοποίηση αγοράς 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, ας προχωρήσουμε και ρίξτε μια ματιά στην κορυφαία πρόβλεψη τιμής IOTA 2021.

Πρόβλεψη τιμής IOTA 2021

Όπως γνωρίζετε, η αγορά κρυπτογράφησης μπορεί να δει τεράστιες αλλαγές σε λίγα λεπτά, καθιστώντας την πολύ απρόβλεπτη. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι θεμελιώδεις παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος.

Έτσι, στις παρακάτω ενότητες σχετικά με την πρόβλεψη νομισμάτων IOTA, θα εξετάσουμε πώς διαφορετικές μέθοδοι χρησιμοποιούν διαφορετικούς παράγοντες για να προβλέψουν μελλοντικές τιμές.

Τεχνική ανάλυση

Προτού αρχίσετε να αναρωτιέστε τι είναι η τεχνική ανάλυση, επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω. Η τεχνική ανάλυση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό που προβλέπει τις μελλοντικές τιμές ενός κρυπτονομίσματος με βάση δύο μόνο παράγοντες:

  • Ιστορικές τάσεις τιμών
  • Ιστορικές τάσεις όγκου

Δεν λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως ομάδα, τεχνολογία, τρέχον σενάριο αγοράς κ.λπ. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που πραγματοποιούν τεχνική ανάλυση για την πρόβλεψη νομισμάτων IOTA. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά.

Walletinvestor.com είναι ένας ιστότοπος που έχει μοιραστεί μια πρόβλεψη τιμής νομίσματος IOTA για 1 έτος, προβλέποντας ότι η τιμή θα είναι περίπου 0,3 $.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, αυτή η πρόβλεψη δείχνει ότι η IOTA θα μπορούσε να δώσει πολύ αρνητικές αποδόσεις το 2021.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ειδικοί

Υπάρχουν ορισμένοι «ειδικοί» του κλάδου των οποίων οι απόψεις μπορούν να έχουν σοβαρό αντίκτυπο στις τιμές των κρυπτονομισμάτων. Ένας από αυτούς τους λεγόμενους «ειδικούς» είναι ο John McAfee, για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ακούσει αν ακολουθείτε τακτικά την αγορά κρυπτογράφησης.

Δυστυχώς, η IOTA δεν συγκαταλέγεται στα αγαπημένα του John McAfee, ειδικά μετά τα νέα της συνεργασίας τους με τη Microsoft. Αν και δεν έχει δώσει ακριβή πρόβλεψη για την τιμή του IOTA, αναφέρει ότι η ανάπτυξή του θα επιβραδυνθεί σε ένα μικρό ποσοστό 10% ετησίως.

Πρόβλεψη τιμών IOTA από τον John McAfee

Ένα άλλο πολύ δημοφιλές όνομα στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων είναι αυτό του αγοριού θαύμα – Vitalik Buterin (Ethereum Founder). Ήταν αρκετά φωνητικός στην κριτική του απέναντι στην IOTA λόγω του γεγονότος ότι χρησιμοποιεί Tangle αντί για blockchain.

Πιστεύει ότι το Tangle δεν είναι η κατάλληλη τεχνολογία για κρυπτονομίσματα, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα:

Πρόβλεψη τιμής IOTA από τον David Sonstebo

Άλλες πηγές

Υπάρχουν κάποιες άλλες πηγές που μοιράστηκαν την πρόβλεψη τιμών του IOTA 2019 και τα επόμενα χρόνια, με βάση παράγοντες όπως οι τάσεις του παρελθόντος, η ομάδα, τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και τα συναισθήματα της αγοράς.

Ένας τέτοιος ιστότοπος είναι το smartereum.com που η πρόβλεψη 1 έτους είχε οριστεί στα 11 $ πριν από λίγα χρόνια. Είναι αρκετά αισιόδοξοι για το μέλλον της IOTA λόγω της συνεχούς εξέλιξης της υποκείμενης τεχνολογίας του IOTA από την ομάδα του.

Μια άλλη πηγή, η οποία εμφανίζεται τακτικά με προβλέψεις κρυπτονομισμάτων, είναι το profitconfidential.com. Η πρόβλεψή τους για το IOTA για το 2019 ανήλθε στα 4,98 $. Έχουν μια αισιόδοξη προοπτική για το IOTA επειδή συνδυάζει δύο περιζήτητες τεχνολογίες – το Διαδίκτυο των πραγμάτων και την κρυπτογράφηση.

Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο αυτές προβλέψεις ανέμεναν από την IOTA να δώσει θετικές αποδόσεις αλλά να προβλέψει διαφορετικά ποσά. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν ήταν κοντά στην αλήθεια, καθώς η τιμή του IOTA μειώθηκε σημαντικά το 2019 και είναι 0,45 $ το 2021. Με βάση διάφορες πηγές, η τιμή του IOTA ενδέχεται να μειωθεί ελαφρώς φέτος, ωστόσο, σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντική όσο το 2018.

Έτσι, αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες πηγές για τις προβλέψεις τιμών της IOTA που μπορούσα να βρω. Ωστόσο, πρέπει να ακολουθήσετε μια ρεαλιστική εικόνα όταν ακολουθείτε αυτές τις προβλέψεις τιμών. Στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν ξέρει πραγματικά πώς είναι το μέλλον.

Τώρα, ας προχωρήσουμε για να ρίξουμε μια ματιά στην πρόβλεψη τιμών IOTA 2021 και μετά.

Πρόβλεψη τιμών IOTA Μακροπρόθεσμα

Είναι σημαντικό να εξετάσουμε το μακροπρόθεσμο δυναμικό των περισσότερων επενδύσεων και το ίδιο ισχύει και για τα κρυπτονομίσματα. Μόνο βασικά στερεά κρυπτονομίσματα μπορούν να επιβιώσουν στην αγορά μακροπρόθεσμα.

Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών IOTA 2021 και μετά.

Τεχνική ανάλυση

Γνωρίζετε ήδη τι σημαίνει τεχνική ανάλυση, οπότε ας κατευθυνθούμε άμεσα στις προβλέψεις του IOTA μακροπρόθεσμα.

Παρόμοια με την πρόβλεψη τιμής IOTA 2021, το Walletinvestor.com δίνει επίσης μια πρόβλεψη τιμών 5 ετών IOTA. Σύμφωνα με αυτήν την πρόβλεψη, η τιμή του IOTA αναμένεται να παραμείνει 0,000001 $. Εάν αυτή η πρόβλεψη είναι σωστή, τότε αυτό παρέχει στους επενδυτές μια τεράστια απώλεια μιας επένδυσης κατά τα επόμενα 5 χρόνια.

Το Tradingbeasts.com είναι ένας άλλος ιστότοπος που ενημερώνει τακτικά τις προβλέψεις του IOTA βάσει των ιστορικών δεδομένων. Σύμφωνα με αυτούς, η πρόβλεψη τιμής IOTA 2021 κυμαίνεται μεταξύ τουλάχιστον 0,73 $ και μέγιστο 1,03 $.

Όπως μπορείτε να δείτε, και οι δύο αυτές ιστοσελίδες φαίνεται να έχουν διαφορετικές μακροπρόθεσμες προοπτικές για το IOTA.

Ενώ και οι δύο αυτές πηγές δίνουν πολύ διαφορετικές προβλέψεις μακροπρόθεσμα, ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν απαραίτητα. Τα κρυπτονομίσματα υπόκεινται σε πολλούς παράγοντες μακροπρόθεσμα, ορισμένοι από τους οποίους μπορεί να είναι εκτός ελέγχου τους, όπως οι κυβερνητικοί κανονισμοί.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τη γνώμη των ειδικών για το IOTA μακροπρόθεσμα. Επομένως, ανατρέξτε στις προβλέψεις τιμών της IOTA για το 2021, εάν αναζητάτε μια γνώμη ειδικού.

Άλλες πηγές

Το Smartereum.com παρέχει επίσης μια πρόβλεψη τιμών IOTA μακροπρόθεσμα. Σύμφωνα με αυτούς, η τιμή του IOTA θα μπορούσε να είναι περίπου 38 $ σε πέντε χρόνια.

Τώρα, αυτό μπορεί να ακούγεται εξαιρετικά συναρπαστικό, ωστόσο, πρέπει να το δείτε από ρεαλιστική άποψη. Αυτός ο αριθμός μπορεί να είναι δυνατός, αλλά υπάρχει η ίδια πιθανότητα ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Αυτές είναι μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις του IOTA μακροπρόθεσμα. Αλλά είναι δύσκολο να πούμε αν το IOTA είναι μια καλή επένδυση ή μια κακή επένδυση. Ωστόσο, θα εξηγήσω τώρα ορισμένες θεμελιώδεις πτυχές που μπορεί να σας δώσουν περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το IOTA.

Είναι το IOTA μια καλή επένδυση?

Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση, και όχι μόνο για το IOTA, αλλά γενικά για κάθε κρυπτογράφηση.

Η αγορά κρυπτογράφησης αυξήθηκε από κεφαλαιοποίηση της αγοράς μόλις 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές του 2017, σε περισσότερα από 700 δισεκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2018. Η αγορά έπεσε στη συνέχεια στα περίπου 250 δισεκατομμύρια δολάρια τον Απρίλιο του 2018. Αυτό δείχνει μόνο το πόσο απρόβλεπτη μπορεί να είναι αυτή η αγορά.

Έτσι, αντί να προβλέψω μια τιμή, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να μοιραστούμε μερικούς από τους παράγοντες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αυξήσουν την αξία του IOTA.

Συνεργασίες

Ο απώτερος στόχος για οποιοδήποτε κρυπτογράφηση είναι να γίνει αποδεκτός και να χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές πραγματικού κόσμου. Η IOTA έχει ήδη κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η IOTA έχει αναπτύξει συνεργασίες με γιγάντιες εταιρείες όπως η Cisco, η Samsung και η Volkswagen, οι οποίες δοκιμάζουν την τεχνολογία της. Συνεργάζεται επίσης με την πόλη της Ταϊπέι για την παροχή δελτίων ταυτότητας με βάση το Tangle στους πολίτες της.

Συνεργασία της IOTA με το POC διαχείρισης αποβλήτων του Δημαρχείου της Ταϊπέι

Δυνατότητα του Διαδικτύου των πραγμάτων (IoT)

Πολλά συμβαίνουν ήδη στον κλάδο του IoT και αναμένεται να αναπτυχθεί μόνο. Οι δαπάνες B2B για τεχνολογίες, εφαρμογές και λύσεις IoT θα φτάσουν 250 δισ. Ευρώ (267 δισ. Δολάρια) έως το 2021.

Έτσι, το νόμισμα IOTA στοχεύει βασικά σε μια βιομηχανία που έχει τεράστιες δυνατότητες. Εάν μπορεί να αναπτύξει το τέλειο προϊόν για αυτόν τον κλάδο, τότε έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Τεχνολογία

Σε μια εποχή που τα κρυπτονομίσματα που βασίζονται σε blockchain αντιμετωπίζουν προβλήματα που σχετίζονται με τα τέλη συναλλαγών και την επεκτασιμότητα, η IOTA έχει αναπτύξει μια καλή εναλλακτική λύση.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Tangle, το IOTA έχει σχεδιαστεί για να είναι επεκτάσιμη. Όχι μόνο αυτό, αλλά η IOTA χρεώνει μηδενικά τέλη συναλλαγών για συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο δίκτυό της. Αυτό είναι κάτι που δεν ακούγεται στον χώρο κρυπτογράφησης.

Έτσι, ένας από τους λόγους για τους οποίους το IOTA θα μπορούσε να αυξηθεί σε αξία είναι επειδή προσφέρει μια πολύ διαφορετική αλλά ανώτερη τεχνολογία.

Οικοσύστημα

Η IOTA εργάζεται για τη δημιουργία μιας δυναμικής κοινότητας γύρω της. Ξεκίνησαν το Οικοσύστημα IOTA τον Φεβρουάριο του 2018 για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της υιοθέτησης της IOTA.

Με βάση αυτούς τους παράγοντες, η IOTA θα μπορούσε να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πτυχές που θα μπορούσαν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο μέλλον της. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά, θα πρέπει?

Γιατί η IOTA θα μπορούσε να είναι μια κακή επένδυση?

Εργασία σε εξέλιξη

Το Tangle, η τεχνολογία πίσω από το IOTA, βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του. Η ομάδα έχει υποσχεθεί στους επενδυτές της πολλά σχετικά με την τεχνολογία, αλλά θα πρέπει να δούμε αν η ομάδα μπορεί να τις εκπληρώσει.

Έχουν ήδη διατυπωθεί πολλές ανησυχίες σχετικά με την τεχνολογία Tangle, με μία από αυτές να μην είναι σε θέση να αποθηκεύσει σωστά τη σειρά των συναλλαγών..

Εκτός αν η IOTA μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις, δεν θα είναι έτοιμη για μαζική υιοθέτηση. Αυτό δίνει μια σκιά πάνω σε μερικές από τις θετικές προβλέψεις τιμών του IOTA για τις οποίες μιλήσαμε νωρίτερα.

Διαθεσιμότητα

Σε αντίθεση με άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα, το IOTA είναι διαθέσιμο σε λίγα μόνο κρυπτονομίσματα. Λείπει από μερικά από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όπως το Bittrex και το Poloniex.

Για να φτάσει στο μέγιστο αριθμό επενδυτών, το IOTA πρέπει να εγγραφεί σε μερικά από αυτά τα δημοφιλή χρηματιστήρια.

Ανταγωνισμός

Τα επερχόμενα κρυπτονομίσματα όπως το IOT Chain, που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία και στοχεύουν στο ίδιο κοινό με το IOTA, θα μπορούσαν τελικά να αποτελέσουν απειλή για την IOTA. Επομένως, είναι σημαντικό για εσάς να παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό όπως το IOT Chain εάν αποφασίσετε να επενδύσετε.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ακόμη νέα και επομένως είναι δύσκολο να δούμε ποια έργα θα επιβιώσουν μακροπρόθεσμα. Όλα εξαρτώνται από την αξία της τεχνολογίας, καθώς και από τις συνεργασίες που αναπτύσσει το έργο. Επίσης, θα μπορούσε να υπάρξει ένα έργο που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή που είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του IOTA. Επομένως, πρέπει να προσέχετε για έντονο ανταγωνισμό.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παραπάνω παράγοντες, το IOTA φαίνεται να είναι μια καλή επενδυτική επιλογή. Ωστόσο, είναι αδύνατο να πούμε τίποτα με βεβαιότητα σχετικά με τη μελλοντική του τιμή.

Τελικές λέξεις

Λοιπόν, τώρα ξέρετε ποια είναι η κορυφαία πρόβλεψη τιμών IOTA τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και για μακροπρόθεσμα. Έχω μοιραστεί τις προβλέψεις του IOTA που χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους για την πρόβλεψη της τιμής, όπως τεχνική ανάλυση, γνώμες εμπειρογνωμόνων και άλλες (όχι τόσο αξιόπιστες) πηγές.

Γνωρίζετε επίσης μερικούς από τους λόγους για τους οποίους το IOTA θα μπορούσε να είναι μια καλή ή κακή επένδυση.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, η αγορά κρυπτογράφησης είναι εξαιρετικά ασταθής και επομένως θα πρέπει να επενδύετε μόνο χρήματα που δεν φοβάστε να χάσετε. Είναι επίσης καλή ιδέα να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα προτού σκεφτείτε να επενδύσετε στο IOTA.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το μέλλον της IOTA; Πιστεύετε ότι η τιμή θα αυξηθεί ή θα μειωθεί; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας, οπότε ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me