Παρουσιάζοντας το IOTA Coin: Τι είναι το IOTA;

Έτσι, σας ενδιαφέρει το σχετικά νέο και συναρπαστικό κρυπτονόμισματο νόμισμα IOTA. Ωστόσο, δεν έχετε ιδέα τι είναι ή πώς λειτουργεί; Λοιπόν, μην ανησυχείτε, σας καλύψαμε την ερώτηση νομισμάτων IOTA.

Ειδοποίηση Spoiler: Γνωρίζατε ότι το IOTA δεν διαθέτει στην πραγματικότητα blockchain?

Τέλος πάντων, σε αυτό “τι είναι το νόμισμα IOTA;” οδηγός, θα ξεκινήσω εξηγώντας τα βασικά του έργου, καθώς και πώς λειτουργεί η τεχνολογία. Θα εξηγήσω τα πάντα με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας πραγματικά παραδείγματα.

Μετά από αυτό, θα μιλήσω τότε Το σημερινό στάδιο ανάπτυξης της IOTA και πόσο ασφαλές (ή όχι ασφαλές) είναι το πρωτόκολλό τους.

Έτσι, μέχρι το τέλος της ανάγνωσης αυτού του οδηγού, δεν θα ρωτάτε πλέον "τι είναι το IOTA?". Στην πραγματικότητα, θα είστε σχεδόν ειδικοί στο θέμα. Εάν επρόκειτο να ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε και εσείς κάποια νομίσματα IOTA, φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο πριν το κάνετε και ότι χρησιμοποιείτε μόνο αξιόπιστες ανταλλαγές, όπως το Binance. Επίσης, διατηρείτε πάντα τα κρυπτονομίσματα σας σε ασφαλή πορτοφόλια, όπως το Ledger Nano S και το Trezor.

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης με την καλύτερη βαθμολογία που εγκρίθηκαν ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.


Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Ελάχιστα τέλη συναλλαγής
 • Εξαιρετικά επεκτάσιμο
 • Μοναδικό πρωτόκολλο απόδειξης Wok

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένα θέματα ασφάλειας
 • Τεχνικά ελαττώματα

Τα βασικά του νομίσματος IOTA

Επίσημο λογότυπο IOTA Coin

Το έργο IOTA δημιουργήθηκε αρχικά στα τέλη του 2015 από Σεργκέι Ιβάντεγκλο, Ντέιβιντ Σόντεσμπο, Σεργκέι Ποπόφ και Ντομίνικ Σίενερ. Από τότε που κυκλοφόρησε το IOTA, το διαχειρίζεται η το ίδρυμα IOTA, που βρίσκεται στη Γερμανία.

Όπως και πολλά άλλα έργα κρυπτογράφησης, η IOTA ήθελε δημιουργήστε ένα σύστημα πληρωμών που θα μπορούσε να επεξεργαστεί ταχύτερα, πιο ασφαλής, πιο φθηνα, και πιο επεκτάσιμες συναλλαγές.

Η IOTA δεν θέλει να περιοριστεί μόνο σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές, αλλά και επιτρέψτε τη μετακίνηση οποιωνδήποτε δεδομένων από το ένα μηχάνημα στο άλλο.

Το έργο IOTA έχει επίσης τη δική του κρυπτογράφηση, που ονομάζεται επίσης ΜΙΩΤΑ. Ωστόσο, για να διατηρήσω τα πράγματα απλά, θα το αναφέρω ως νόμισμα IOTA!

Πριν ξεκινήσει επίσημα η IOTA, συγκέντρωσε κεφάλαια μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO). Συνολικά, το έργο έλαβε περισσότερα από 3000 Bitcoin, που τότε ήταν αξίας 434.000 $. Από τότε, το κεφαλαιοποίηση αγοράς του IOTA έχει φτάσει σε ύψη περισσότερα από 14 δισεκατομμύρια δολάρια!

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για το έργο νομίσματος IOTA είναι ότι δεν χρησιμοποιείται τεχνολογία blockchain αρέσει Bitcoin ή Αιθέριο. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται a Κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα, την οποία ο IOTA αποκαλεί “Tangle”. Αποκεντρωμένη εφαρμογή IOTA Coin

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα συνδέονται μεταξύ τους – ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Συναλλαγή και άκρα του ιστότοπου IOTA Coin

Το επόμενο μέρος του «μουΤι είναι το IOTAΟ οδηγός θα εξετάσει πώς επιβεβαιώνονται οι συναλλαγές!

Εξόρυξη IOTA – Πώς επιβεβαιώνει το δίκτυο συναλλαγές?

Ένα άλλο ενδιαφέρον πράγμα για το Tangle είναι αυτό δεν χρησιμοποιεί ανθρακωρύχους.

Για παράδειγμα, όταν οι συναλλαγές επιβεβαιώνονται σε Bitcoin, οι άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά την επιπλέον υπολογιστική τους δύναμη είναι ανταμείβονται με επιπλέον Bitcoin για τη χρήση των πόρων τους. Αυτοί οι ανθρακωρύχοι δεν εμπλέκονται στην πράξη. Αντ ‘αυτού, επιβεβαιώνουν τις συναλλαγές άλλων ατόμων.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός συναίνεσης ονομάζεται Απόδειξη εργασίας (PoW). Το ζήτημα όταν χρησιμοποιείτε το μόνο PoW είναι αυτό γίνεται όλο και πιο ακριβό για να επιβεβαιώσετε μια συναλλαγή καθώς περνά ο χρόνος. Αυτό συμβαίνει επειδή η δυσκολία εξόρυξης γίνεται δυσκολότερη, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται περισσότερη υπολογιστική ισχύς και ηλεκτρισμός.

Αυτό είχε επίσης ως αποτέλεσμα αργές και ακριβές συναλλαγές. Το πιο σημαντικό, σημαίνει ότι το blockchain Bitcoin μπορεί να επιβεβαιώσει μόνο το πολύ 7 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Στο δίκτυο IOTA, τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά, όπως οποιοσδήποτε θέλει να χρησιμοποιήσει το σύστημα για να στείλει χρήματα πρέπει επίσης να συνεισφέρει στο δίκτυο επιβεβαιώνοντας τις συναλλαγές άλλων ατόμων. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας του:

 1. Ο Τζον στέλνει χρήματα στον Τσάρλι.
 2. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, ο John πρέπει επίσης να επιβεβαιώσει τις συναλλαγές για δύο άλλα άτομα – τον Billy και την Kate.
 3. Το κάνει αυτό συνεισφέροντας την υπολογιστική του δύναμη.
 4. Την επόμενη φορά που ο Μπίλι ή η Κέιτ θέλουν να στείλουν χρήματα σε κάποιον, πρέπει να κάνουν το ίδιο πράγμα επιβεβαιώνοντας τις συναλλαγές δύο άλλων ατόμων.

Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το σύστημα IOTA, το δίκτυο γίνεται όλο και πιο επεκτάσιμο. Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συναλλαγών που το δίκτυο μπορεί να επεξεργαστεί κάθε δευτερόλεπτο, που σημαίνει ότι είναι “απείρως κλιμακούμενο”.

Σύγκριση IOTA Tange με Blockchain

Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα της IOTA δηλώνει ότι αυτή η μικρή συνεισφορά είναι εξακολουθεί να είναι ένας τύπος PoW, Ωστόσο, είναι ένα πολύ πιο αποτελεσματικό σύστημα!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε πώς επιβεβαιώνονται οι συναλλαγές, θα εξετάσει το επόμενο μέρος αυτού του οδηγού νομισμάτων IOTA τέλη συναλλαγής.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τέλη συναλλαγής νομίσματος IOTA

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Tangle είναι αυτό, επειδή δεν υπάρχει εξόρυξη IOTA, οι συναλλαγές είναι βασικά δωρεάν. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι συνεισφέρουν στο δίκτυο επιβεβαιώνοντας άλλες συναλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι το μόνο κόστος είναι η μικρή ποσότητα επιπλέον ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται. Αυτό είναι πολύ ελκυστικό σε πολλούς ανθρώπους και κάνει το νόμισμα IOTA ένα ιδανικό σύστημα πληρωμών.

Καταργώντας την ανάγκη καταβολής τελών συναλλαγής, το πρωτόκολλο νομίσματος IOTA μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία μικροπληρωμές. Μια μικροπληρωμή βρίσκεται στο όνομα – ένα πολύ μικρό χρηματικό ποσό.

Ένα παράδειγμα μιας βιομηχανίας που θα επωφεληθεί από τη χρήση του IOTA για μικροπληρωμές είναι προμηθευτές συνδέσμων συνεργατών. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος διαφημίζει μια εταιρεία στον ιστότοπό του και όταν ο χρήστης κάνει κλικ σε αυτόν, ο ιστότοπος βγάζει ένα μικρό χρηματικό ποσό ως προμήθεια.

Ωστόσο, τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών δεν μπορούν να το κάνουν αυτό καθώς χρεώνουν τόσο υψηλά τέλη συναλλαγής. Οι blockchain όπως το Bitcoin δεν μπορούν να χειριστούν μικροπληρωμές είναι ότι οι χρεώσεις τους είναι υπερβολικά υψηλές. Στην πραγματικότητα, στα τέλη Δεκεμβρίου 2017, τα τέλη Bitcoin έφτασαν τα 40 $ ανά συναλλαγή!

Ταχύτητα συναλλαγής νομισμάτων IOTA

Καθώς η IOTA είναι ακόμα στις πρώτες μέρες της, δεν υπάρχει ακόμη επίσημος χρόνος συναλλαγής. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που καθορίζουν πόσο γρήγορα φτάνουν τα χρήματα στο πορτοφόλι σας, τους οποίους θα εξηγήσω παρακάτω.

Πρώτον, καθώς όλοι όσοι θέλουν να στείλουν χρήματα πρέπει να επιβεβαιώσουν δύο προηγούμενες συναλλαγές, πρέπει να εκτελέσουν μια πολύ γρήγορη δράση PoW. Ο χρόνος που απαιτείται εξαρτάται από το πόσο γρήγορα είναι ο υπολογιστής του χρήστη. Όσο πιο γρήγορα είναι σε θέση να λύσει το παζλ PoW, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να επαληθεύσει τη συναλλαγή κάποιου.

Δεύτερον, ανέφερα νωρίτερα ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το δίκτυο νομισμάτων IOTA, μπορεί να επεξεργάζεται όλο και περισσότερες συναλλαγές. Ωστόσο, καθώς το IOTA εξακολουθεί να είναι ένα νέο έργο, δεν το χρησιμοποιούν ακόμη πολλοί άνθρωποι.

Πραγματοποιούμε δοκιμές πίεσης όλη την εβδομάδα. Αρχίζει να φαίνεται πολύ καλό, με μια δημόσια κυκλοφορία να έρχεται σύντομα. 1000 TPS στη συνέχεια. #ΙΩΤΑ pic.twitter.com/Nk0H3v410T

– Dominik Schiener (@DomSchiener) 29 Απριλίου 2017

Για να βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο είναι λειτουργικό, η ομάδα της IOTA έχει εγκαταστήσει κάτι που ονομάζεται “συντονιστής“. Αυτό είναι σαν ένα κεντρικό πρωτόκολλο που εκτελεί την ίδια εργασία με μεμονωμένους χρήστες. Όταν το IOTA γίνεται πιο mainstream και προσελκύει περισσότερους χρήστες, δεν θα χρειάζεται πλέον συντονιστή.

Έτσι, στο σημερινό στάδιο ανάπτυξης, οι συναλλαγές θα μπορούσαν να διαρκέσουν μερικά λεπτά, ή εάν το δίκτυο δεν λειτουργεί καλά, μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Τελικά, για να λειτουργεί το δίκτυο νομισμάτων IOTA στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, χρειάζεται πολλοί άνθρωποι για να το χρησιμοποιήσουν.

Η ομάδα εργάζεται σε ένα πρωτόκολλο που ονομάζεται “Κανάλια Flash”, το οποίο ισχυρίζεται ότι θα έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώνει τις συναλλαγές αμέσως. Εάν είναι σε θέση να το επιτύχουν αυτό, θα μπορούσε να γίνει ένα γρηγορότερο κρυπτογράφηση στον κόσμο!

Είναι ασφαλές και ασφαλές το IOTA?

Έτσι, το έργο νομίσματος IOTA έχει κάποιες μεγάλες φιλοδοξίες, ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης. Στην πραγματικότητα, το δίκτυο έχει ήδη αντιμετωπίσει αρκετά τεχνικά ζητήματα, τα οποία θα συζητήσω παρακάτω.

Το πρωτόκολλο συντονιστή που ανέφερα νωρίτερα είναι συγκεντρωτικός, που σημαίνει ότι αν σταματήσει να λειτουργεί σωστά, τότε ολόκληρο το δίκτυο θα μπορούσε να κινδυνεύει. Αυτό έχει ήδη συμβεί πολλές φορές και σε ένα σημείο το σύστημα IOTA ήταν αχρησιμοποίητο για μέρες.

Ο κεντρικός συντονιστής έχει επίσης εγκατασταθεί για την προστασία του δικτύου από επίθεση 34%. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος αποκτά τόσο μεγάλη υπολογιστική ισχύ στο δίκτυο που μπορεί να κάνει αλλαγές σε αυτό.

Στο τέλος, κλαπεί τουλάχιστον 3,94 εκατομμύρια δολάρια IOTA. Αυτό διευκολύνθηκε από μια επίθεση DDoS εναντίον όλων των δημόσιων κόμβων.

– nic carter (@nic__carter) 21 Ιανουαρίου 2018

Το Bitcoin κινδυνεύει επίσης από παρόμοια επίθεση. Ωστόσο, οι χάκερ θα πρέπει να λάβουν το 51% της συνολικής ισχύος κατακερματισμού. Αυτό είναι σχεδόν αδύνατο τώρα, επειδή το blockchain Bitcoin έχει τόσους πολλούς ανθρακωρύχους.

Ωστόσο, στην περίπτωση του IOTA, εάν ο συντονιστής πέσει, τότε το δίκτυο διατρέχει μεγάλο κίνδυνο. Αν και ο IOTA στοχεύει να είναι εντελώς αποκεντρωμένη, δεν θα μπορέσει να το επιτύχει μέχρι να μπορέσει να λειτουργήσει χωρίς τον κεντρικό συντονιστή.

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες για αυτό το σύστημα νομισμάτων IOTA ενδέχεται να κινδυνεύει από επίθεση επανάληψης. Μια επίθεση επανάληψης είναι όταν οι χάκερ είναι σε θέση να επαναλάβετε μια συναλλαγή χωρίς να γνωρίζει ο αποστολέας. Εάν είναι επιτυχής, μπορούν να κλέψουν κέρματα από το προσωπικό πορτοφόλι κάποιου.

Παρουσιάζοντας το IOTA Coin: Τι είναι το IOTA;

Περισσότερα κακά νέα για το έργο IOTA – στα τέλη του 2017, οι ερευνητές στο το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) δημοσίευσε ένα ακαδημαϊκό έγγραφο που ισχυρίστηκε ότι το δίκτυο IOTA είχε πολλά ελαττώματα ασφαλείας. Το MIT είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο και κάθε έρευνα που πραγματοποιεί είναι ιδιαίτερα σεβαστή.

Όλα τα παραπάνω θέματα δείχνουν ότι το έργο νομίσματος IOTA απέχει πολύ από ένα τελικό προϊόν. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία που να δείχνει πότε θα είναι, επομένως είναι καλύτερο να συνεχίσετε να ελέγχετε το ιστολόγιο ανάπτυξής τους, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι εάν λάβετε σοβαρά υπόψη την ασφάλειά σας, θα πρέπει να αγοράσετε το IOTA από αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, Το Binance είναι μία από τις προτεινόμενες επιλογές. Επίσης, αποθηκεύστε τα στοιχεία σας στο πορτοφόλια που δεν έχουν εισβολή, όπως το Ledger Nano S και το Trezor.

Λοιπόν, τώρα που γνωρίζετε πού βρίσκεται η ομάδα νομισμάτων IOTA με την πρόοδό τους, θα μιλήσω τώρα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί κατάχρηση του νομίσματος IOTA.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το IOTA & Κατάχρηση

Εάν η IOTA είναι σε θέση να επιτύχει όλους τους στόχους της, τότε υπάρχουν μερικές πραγματικά καλές χρήσεις στον πραγματικό κόσμο που θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Πρώτον, εάν η πλατφόρμα είναι σε θέση να επεξεργασία στιγμιαίας, δωρεάν και απεριόριστες συναλλαγές, θα ήταν ιδανικό ως παγκόσμιο σύστημα πληρωμών.

Και τα δύο άτομα και οι οργανισμοί θα μπορούσαν Στείλτε χρήματα από και από οπουδήποτε στον κόσμο με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανέφερα επίσης νωρίτερα ότι επειδή οι συναλλαγές είναι δωρεάν, είναι επίσης ιδανικό για τη βιομηχανία μικροπληρωμών.

Ελπίζεται επίσης ότι Η IOTA θα μπορεί να επεξεργάζεται κάτι περισσότερο από απλές χρηματοοικονομικές συναλλαγές, σε αυτό που η ομάδα αποκαλεί «Οικονομία από Μηχανή σε Μηχανή». Ένα παράδειγμα αυτού είναι η βιομηχανία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Παρουσιάζοντας το IOTA Coin: Τι είναι το IOTA;

Η IOTA ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει κατασκευάσει μια εγκατάσταση φόρτισης αυτοκινήτων στις Κάτω Χώρες που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να πληρώνουν αυτόματα για την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούν. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι εξοπλισμένο με αυτόματο μετρητή που θα υπολογίζει αυτόματα πόση ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιήθηκε και στη συνέχεια θα λάβει την πληρωμή.

Αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε απολύτως οτιδήποτε χρειάζεται για τη μεταφορά δεδομένων από τη μία συσκευή στην άλλη.

Ένα άλλο πραγματικό πλεονέκτημα για το IOTA είναι αυτό σχεδιάζεται για να είναι ανθεκτική σε μια κβαντική επίθεση. Η κβαντική πληροφορική είναι ένας πραγματικά προηγμένος τομέας της επιστήμης που δεν έχει εφευρεθεί ακόμη, αλλά οργανισμοί όπως η NASA και η CIA εργάζονται σε αυτό.

Βασίζεται η τρέχουσα τεχνολογία στην οποία βασίζονται τα blockchain πρώτης και δεύτερης γενιάς όπως το Bitcoin και το Ethereum κρυπτογράφηση, που προς το παρόν είναι σχεδόν αδύνατο να χακαριστεί. Ωστόσο, η θεωρία είναι ότι μόλις κατασκευάζονται οι κβαντικοί υπολογιστές, θα είναι σε θέση να παρακάμπτετε αυτά τα blockchain εύκολα.

Για να βεβαιωθείτε ότι το IOTA προστατεύεται πλήρως από τυχόν κβαντικές επιθέσεις του μέλλοντος, σχεδιάζει ένα πρωτόκολλο που θα είναι ανθεκτικό σε αυτό!

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του IOTA

το ξερω αυτο "Τι είναι το νόμισμα IOTA" Ο οδηγός σας έχει ήδη παράσχει πολλές πληροφορίες, αλλά τώρα θα τα συνοψίσω όλα με κάποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα!

Μπράβο Πλεονεκτήματα

✓ Δωρεάν συναλλαγές

✓ Απεριόριστη κλιμάκωση

✓ Μπορεί να επεξεργαστεί δεδομένα, όχι μόνο οικονομικές συναλλαγές

✓ Ελπίζει να επιτύχει άμεσες συναλλαγές

✓ Χωρίς εξόρυξη IOTA – όλοι συνεισφέρουν

Κβαντική αντοχή

αποδοκιμάζω Μειονεκτήματα

✗ Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το προϊόν

✗ Δεν είναι σαφές πότε θα είναι έτοιμο το έργο

✗ Προς το παρόν πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν κεντρικό συντονιστή

Experienced Έχει βιώσει πολλά τεχνικά ελαττώματα και σφάλματα

✗ Πολλοί (συμπεριλαμβανομένου του MIT) πιστεύουν ότι έχει πολύ κακή ασφάλεια

Συγκρίνετε το IOTA δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το IOTA δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

συμπέρασμα

Κατά τη γνώμη μου, Το IOTA έχει πολλές δυνατότητες να χρησιμοποιηθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Όσο η ομάδα μπορεί να φέρει στη ζωή τους στόχους της, τότε νομίζω ότι το έργο θα είναι τεράστια επιτυχία.

Τέλος πάντων, πλησιάζει το τέλος αυτού του τι είναι ο οδηγός νομισμάτων IOTA! Ξέρω ότι πολλές από τις πληροφορίες που έχω δώσει μπορεί να φαίνονται πολύ περίπλοκες, αλλά ελπίζω ότι έχετε βρει τις εξηγήσεις μου αρκετά εύκολες να αφομοιώσετε.

Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το τι είναι το έργο νομίσματος IOTA και τι σκοπεύουν να κάνουν. Πρέπει επίσης να έχετε καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της τεχνολογίας.

Μίλησα επίσης για το τι έχει επιτύχει η ομάδα μέχρι στιγμής και για το τι πρέπει ακόμη να εργαστούν. Ας ελπίσουμε ότι καταλαβαίνετε ότι η ιδέα του έργου είναι φανταστικός, αλλά μέχρι να έχουν τελικό προϊόν, είναι απλώς θεωρητικό.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μόνοι σας κάποια νομίσματα IOTA (ή μάλλον MIOTA), βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια αξιόπιστη ανταλλαγήΚάθισμα φαίνεται να είναι ένα από τα αγαπημένα του χρήστη! Επίσης, μην ξεχάσετε να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης – Τα Ledger Nano S και Trezor είναι από τις πιο συνιστώμενες επιλογές.

Εάν είστε λίγο χαμένοι, ακολουθούν μερικά εύκολα βήματα πώς να αποκτήσετε και να αποθηκεύσετε το νόμισμα IOTA:

1. Αποκτήστε ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης – Συνιστάται ιδιαίτερα το Ledger Nano S ή το Trezor.

2. Εγγραφείτε στο Binance.

3. Αγορά νομισμάτων IOTA από το Binance.

4. Στείλτε τα νομίσματά σας IOTA στο πορτοφόλι της επιλογής σας.

Αυτό είναι! Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me