Αναθεώρηση KeepKey

Αν ψάχνετε για ένα ασφαλές μέρος όπου μπορείτε να “αποθηκεύσετε” κρυπτονομίσματα, πιθανότατα έχετε συναντήσει κρύα πορτοφόλια. Εάν ναι, αυτό KeepKey η αναθεώρηση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή.

KeepKey είναι ένα πιο γνωστό πορτοφόλι υλικού. Ωστόσο, είναι πραγματικά καλό και αξιόπιστο; Σε αυτήν την αναθεώρηση KeepKey, θα απαντήσω σε αυτά και πολλές άλλες ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών του πορτοφολιού, των σημαντικών πλεονεκτημάτων και ελαττωμάτων, των τιμών, των νομισμάτων που υποστηρίζονται από το KeepKey και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πώς να ρυθμίσετε η συσκευή, στείλετε και λαμβάνω περιουσιακά στοιχεία.

Ας ξεκινήσουμε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού KeepKey για να μάθουμε περισσότερα για την εταιρεία.

Ετυμηγορία με μια ματιά: Το KeepKey είναι ένα πορτοφόλι υλικού που διαθέτει κομψή και μοντέρνα σχεδίαση. Το πορτοφόλι είναι εύκολο στη χρήση, προσφέρει μοναδικά μέτρα ασφαλείας καθώς και φιλικές προς τον πελάτη τιμές. Το ίδιο το πορτοφόλι μπορεί να διαχειρίζεται εύκολα για την κινητή συσκευή σας. Ωστόσο, το κύριο ζήτημα είναι ότι υποστηρίζει μόνο 40 κρυπτονομίσματα.

Πλεονεκτήματα

 • Ασφαλές πορτοφόλι υλικού
 • Εύχρηστος
 • Ελκυστική τιμή

Μειονεκτήματα

 • Υποστηρίζει μόνο 40 κρυπτονομίσματα
 • Μπορεί να είναι βαριά για μεταφορά

Επανεξέταση KeepKey: Τι είναι το ShapeShift?

Αλλαγή μορφής ήταν ιδρύθηκε το 2014 σε Ελβετία με Erik Voorhees. Η εταιρεία κατάφερε να προσελκύσει ένα δίκαιο ποσό χρηματοδότησης που επέτρεψε στο ShapeShift να ενισχύσει την επιχείρησή τους.

Αναθεώρηση KeepKey

Η εταιρεία σας επιτρέπει ανταλλάξτε δωρεάν μάρκες Fox, Σας παρέχει δύο διαφορετικές πλατφόρμες – Βήτα έκδοση και Κλασσικός, καθώς και άλλα χρήσιμα εργαλεία. Τώρα, όπως πιθανώς έχετε ήδη μαντέψει, το πιο δημοφιλές προϊόν του ShapeShift είναι KeepKey – ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης που θα βοηθήσουν στην προστασία των κρυπτονομισμάτων σας από χάκερ.

Αυτό που θεωρώ πολύ ενδιαφέρον είναι ότι όταν δημιουργήθηκε το πορτοφόλι KeepKey, ήταν λιανική στα 239 $. Ωστόσο, η τιμή μειώθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια των ετών και Τώρα το KeepKey κοστίζει μόνο 49 $.

Τώρα που καλύψαμε αυτές τις πληροφορίες, ας προχωρήσουμε στην ολοκληρωμένη κριτική του KeepKey.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι KeepKey:

Αναθεώρηση KeepKey: PROS

Ας ξεκινήσουμε με τα θετικά.

Σχετικά ασφαλές – κρύο πορτοφόλι

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι όταν πρόκειται για την επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού κρυπτογράφησης για τις ανάγκες σας, ο πιο κρίσιμος παράγοντας είναι η ασφάλεια. Δεν έχει σημασία εάν το πορτοφόλι είναι οπτικά ελκυστικό ή είναι εξαιρετικά εύκολο να πλοηγηθείτε, εάν τα περιουσιακά σας στοιχεία μπορούν να κλαπούν με ριπή οφθαλμού.


Ασφάλεια συνήθως εξαρτάται από τον τύπο του πορτοφολιού. Για να σας βοηθήσω να το καταλάβετε καλύτερα, θα ήθελα να σας συστήσω διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών εκεί έξω:

 • Διαδικτυακά πορτοφόλια. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι τα λιγότερο ασφαλή. Όταν κρατάτε όλα τα νομίσματά σας στο διαδίκτυο, πρέπει πραγματικά να βασιστείτε στον πάροχο. Παρόλο που η πλειονότητα των διαδικτυακών πορτοφολιών δεν αποθηκεύει τα προσωπικά σας κλειδιά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα νομίσματά σας δεν μπορούν να κλαπούν. Επίσης, όταν πρόκειται για hacking, τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι τα πιο ευάλωτα. Επομένως, εκτός εάν διατηρείτε πολύ μικρά ποσά κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο ασφαλή χώρο αποθήκευσης.
 • Πορτοφόλια λογισμικού / εφαρμογών. Τα πορτοφόλια λογισμικού είναι καλά όταν κάνετε καθημερινές συναλλαγές. Είναι πιο ασφαλείς από το διαδίκτυο, ωστόσο, δεν είναι τόσο καλά όσο τα πορτοφόλια υλικού.
 • Πορτοφόλια υλικού. Εάν αποθηκεύετε τεράστια ποσά κρυπτονομισμάτων και δεν θέλετε να τα χάσετε, ένα πορτοφόλι υλικού είναι μια από τις πιο συνιστώμενες επιλογές για εσάς. Δεδομένου ότι τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, προστατεύεστε από παραβίαση.
 • Χαρτί πορτοφόλια. Ένα χάρτινο πορτοφόλι θεωρείται το πιο ασφαλές, ωστόσο, εάν το χάσετε κατά λάθος, όλα τα νομίσματά σας χάνονται επίσης.

Τα καλά νέα είναι ότι KeepKey είναι ένα πορτοφόλι υλικού, οπότε είναι ένας από τους πιο ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για τα στοιχεία σας. Τούτου λεχθέντος, ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, οι εισβολείς δεν θα μπορούν να κλέψουν τα κρυπτονομίσματά σας.

Αναθεώρηση KeepKey: Πορτοφόλι KeepKey.

Εκτός από το κρύο πορτοφόλι, το KeepKey σας παρέχει επίσης ένα Κωδικό PIN και σπόροι ανάκτησης. Το Ledger Nano S και άλλα αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού διαθέτουν τα ίδια μέτρα ασφαλείας.

Το πορτοφόλι KeepKey έχει αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό όπου βρίσκεται αλλάζει τους κωδικούς PIN σας πότε-πότε. Με αυτόν τον τρόπο το κακόβουλο λογισμικό δεν μπορεί να αντιγράψει τον κωδικό σας και να κλέψει τα κρυπτονομίσματά σας.

Όταν πρόκειται για το φάση ανάκαμψης, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι αν κάποιος ανακαλύψει αυτά τα συγκεκριμένα 24 λέξεις, αυτό το άτομο μπορεί επαναφέρετε το waller σας και κλέψτε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να κρατήσετε τη φράση σπόρου σας κρυμμένη με ασφάλεια.

Τώρα, παρόλο που είναι πολύ απίθανο, επιτρέψτε μου να το εξηγήσω για λόγους σαφήνειας. Εάν κάποιος χάκερ καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση στο πορτοφόλι σας στο Διαδίκτυο με κάποιον τρόπο και στοχεύει να κλέψει τα στοιχεία σας, υπάρχει αυτό το κουμπί στη συσκευή που πρέπει να πατήσετε και κρατήστε πατημένο για επιβεβαίωση της συναλλαγής.

Σημείωση: εάν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια, δεν πρέπει ποτέ να αγοράζετε πορτοφόλια υλικού από τρίτους παρόχους, διότι εάν λάβετε παραβίαση συσκευής, ενδέχεται να χάσετε όλα τα χρήματά σας.

Δεν μπόρεσα να βρω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τεχνικές πτυχές που σχετίζονται με την ασφάλεια, ωστόσο, θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα για άλλη μια φορά σε αυτήν την κριτική KeepKey.

Φιλικό προς τον χρήστη, κομψό σχεδιασμό

Η πλειονότητα των πορτοφόλια υλικού είναι σχετικά δύσκολο στη χρήση. Ωστόσο, η χρηστικότητα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα αξίζει να αναφερθεί σε αυτήν την κριτική KeepKey.

Αυτό που είναι εξαιρετικό για το KeepKey είναι ότι έχει μόνο ένα κουμπί. Αυτό το κουμπί χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις άλλες διαδικασίες μέσω της εφαρμογής για κινητά. Αυτό περιλαμβάνει την εισαγωγή του κωδικού PIN και τη ρύθμιση του σπόρου ανάκτησης.

Αναθεώρηση KeepKey: Οφέλη από το πορτοφόλι KeepKey.

Τώρα, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι το KeepKey είναι ένα από τα μεγαλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά. Σε σύγκριση με το Trezor και το Ledger, είναι περισσότερο από δύο φορές μεγαλύτερο. Εδώ είναι τα Οι διαστάσεις του KeepKey:

 • Ύψος: 38,0 mm
 • Πλάτος: 93,5 mm
 • Βάθος: 12,2 mm

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που έχει το KeepKey σε σχέση με άλλα πορτοφόλια υλικού είναι ένα ευρεία οθόνη. Σας επιτρέπει να βλέπετε ολόκληρη τη διεύθυνση κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση προς τα εμπρός. Με βάση τους χρήστες ψυχρού πορτοφολιού, είναι μια από τις πτυχές που είναι έντονα βελτιώνει τη χρηστικότητα.

Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι το KeepKey έχει μια τεράστια οθόνη, είναι πιο επιρρεπείς σε γρατσουνιές. Αλλά επειδή η οθόνη είναι προστατεύεται από ένα πολυανθρακικό περίβλημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φυσική ζημιά που θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργικότητα της συσκευής.

Αναθεώρηση KeepKey

Αν προτιμάτε ευρύτερες οθόνες, μπορείτε επίσης να δείτε το Ledger Nano X. Σε αντίθεση με την πρώτη έκδοση της εταιρείας, διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη που σας επιτρέπει να βλέπετε ολόκληρη τη διεύθυνση κρυπτογράφησης. Ακριβώς όπως το KeepKey.

Τέλος, το KeepKey διαδικασία εγκατάστασης είναι σχετικά γρήγορη. Επιπλέον, δεν θα είναι δύσκολο να στείλετε και να λάβετε στοιχεία. Θα σας καθοδηγήσω σε αυτές τις διαδικασίες στο τέλος αυτής της αναθεώρησης KeepKey.

Ελκυστική τιμή

Προς το παρόν, το πορτοφόλι KeepKey κοστίζει μόνο 49 $, Ωστόσο, υπήρξαν ημέρες που έπρεπε να πληρώσετε περισσότερα από 200 $ για την ίδια συσκευή. Η εταιρεία πιθανότατα μείωσε τις τιμές λόγω ανταγωνισμού.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τιμές των ανταγωνιστών:

 • Ledger Nano S – 59 $
 • Ledger Nano X – 119 $
 • Trezor One – 59 $
 • Trezor Model T – 159 $

Όπως μπορείτε να δείτε, ανταγωνιστές διατηρήστε παρόμοιες τιμές όταν πρόκειται για τα πρώτα μοντέλα τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να λάβετε πιο προηγμένες εκδόσεις, θα σας κοστίσει 119 $ για το Ledger Nano X και 159 $ για το Trezor Model T.

Τούτου λεχθέντος, το KeepKey διατηρεί ελαφρώς χαμηλότερο από το μέσο σημείο τιμολόγησης αυτό μου φαίνεται απολύτως δίκαιο. Όσον αφορά την επιλογή ενός αξιόπιστου μοντέλου που προσφέρει παρόμοιο σημείο τιμολόγησης, σίγουρα θα συνιστούσα το Ledger Nano S.

Συγκρίνετε το KeepKey δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το KeepKey δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Αναθεώρηση KeepKey: CONS

Τώρα που καλύψαμε όλες τις θετικές πτυχές αυτής της αναθεώρησης του πορτοφολιού KeepKey, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στα μειονεκτήματα του πορτοφολιού.

Περιορισμένος αριθμός κερμάτων που υποστηρίζονται από KeepKey

Είναι αρκετά προφανές ότι όταν πρόκειται για τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, είναι εύκολο να βρείτε πορτοφόλια που τα υποστηρίζουν. Ωστόσο, εάν είστε σε λιγότερο mainstream νομίσματα, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο.

Αναθεώρηση KeepKey

Το λυπηρό είναι ότι το KeepKey υποστηρίζει μόνο 40 κρυπτονομίσματα. Ενώ μπορείτε να βρείτε όλα τα κορυφαία νομίσματα και διακριτικά για να διαλέξετε, είναι πολύ απίθανο να μπορείτε να στέλνετε, να αποθηκεύετε και να λαμβάνετε λιγότερο δημοφιλή διακριτικά. Εδώ είναι μερικά από τα υποστηριζόμενα νομίσματα:

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • ΠΑΥΛΑ
 • Πολλαπλά διακριτικά ERC-20
 • και τα λοιπά.

Σε σύγκριση με Πορτοφόλια καθολικών αυτή η υποστήριξη περισσότερα από 1000 κρυπτονομίσματα, αυτό μπορεί να μοιάζει με μικρό αριθμό.

Ωστόσο, εάν έχετε υπόψη σας ένα συγκεκριμένο νόμισμα, μπορείτε να συμπληρώσετε το KeepKey’s Φόρμα αιτήματος περιουσιακών στοιχείων και περιμένουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για αυτό το κρυπτογράφηση. Αν και δεν είναι τέλειο, υπάρχει τουλάχιστον μια πιθανότητα.

Τώρα που γνωρίζετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το KeepKey, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε περαιτέρω.

Βαριά για μεταφορά

Όπως ανέφερα προηγουμένως σε αυτήν την κριτική KeepKey, είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης στην αγορά. Ενώ η τεράστια οθόνη του βελτιώνει τη χρηστικότητα, είναι επίσης αρκετά βαρύ να κουβαλάω.

Αυτό το ζήτημα μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικό εάν κρατάτε το πορτοφόλι σας κρυμμένο στο σπίτι, ωστόσο, εάν προτιμάτε να το μεταφέρετε στην τσέπη σας (κάτι που δεν συνιστάται), τότε μπορεί να είναι ελαφρώς άβολο.

Το πορτοφόλι KeepKey ζυγίζει 54g, οπότε πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι.

Τι έρχεται στο πακέτο?

Όταν το KeepKey σας παραδοθεί, αυτό είναι θα βρείτε σε ένα πακέτο:

 • Το ίδιο το πορτοφόλι KeepKey
 • Ένα υφασμένο νάιλον καλώδιο USB
 • Εφεδρική κάρτα φράσης ανάκτησης
 • Πληροφορίες εγγύησης
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το KeepKey?

Τώρα που καλύψαμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της αναθεώρησης του πορτοφολιού KeepKey, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Θα ήθελα να ξεκινήσω δείχνοντάς σας πώς να ρυθμίσετε το KeepKey και μετά μεταβείτε στην αποστολή και λήψη στοιχείων.

Πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το KeepKey?

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε τίποτα, θα πρέπει να έχετε:

 • Ενας υπολογιστής
 • Πρόγραμμα περιήγησης Chrome (βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση)
 • Πορτοφόλι υλικού KeepKey
 • καλώδιο USB
 • Εφαρμογή KeepKey Client (μπορείτε να αποκτήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν μέσω του καταστήματος εφαρμογών Google Chrome)
 • Κάρτα πρότασης ανάκτησης (περιλαμβάνεται στο πακέτο)

Μόλις έχετε όλα όσα χρειάζεστε, ακολουθήστε κάθε ένα από τα βήματα:

Βήμα 1: Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής KeepKey Client

Βήμα 2: Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στο “Initialize KeepKey”

Βήμα 3: Προσθέστε το όνομα / την ετικέτα της συσκευής σας.

Αναθεώρηση KeepKey

Βήμα 4: Επιλέξτε και επιβεβαιώστε το PIN σας. Μπορεί να αποτελείται από έως και 9 ψηφία. Συνιστάται να συμπεριλάβετε τουλάχιστον 6. Ρίξτε μια ματιά στην οθόνη σας όταν επιλέγετε ψηφία επειδή θα αλλάξουν πριν από την επιβεβαίωση.

Αναθεώρηση KeepKey

Βήμα 5: Ήρθε η ώρα να γράψετε τη φράση ανάκτησης. ο η φράση αποτελείται από 12 λέξεις. Είναι σημαντικό να γράψετε σωστά όλες τις λέξεις. Αφού το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένο το κουμπί για επιβεβαίωση.

Βήμα 6: Αυτό είναι. Τώρα θα μεταφερθείτε στον πίνακα ελέγχου σας.

Παρόλο που γνωρίζετε ήδη πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το KeepKey, αυτή η κριτική KeepKey δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Πως να στειλω?

Πριν αποστείλετε τα στοιχεία σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το απαιτούμενο ποσό. Εάν συμβαίνει αυτό, συνεχίστε ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό:

Βήμα 1: Στην κορυφή της σελίδας ShapeShift, θα βρείτε “Αποστολή”, κάντε κλικ σε αυτήν.

Αναθεώρηση KeepKey

Βήμα 2: Τώρα, πρέπει να επιλέξετε ένα στοιχείο που θέλετε να στείλετε. Μπορείτε να βρείτε το απαιτούμενο στοιχείο χρησιμοποιώντας το εργαλείο αναζήτησης ή απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω στη διαθέσιμη λίστα.

Έλεγχος KeepKey: επιλέξτε στοιχείο.

Βήμα 3: Επιλέξτε το στοιχείο που θέλετε να στείλετε και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Βήμα 4: Συμπληρώστε τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης παραλήπτη και του ποσού που θέλετε να στείλετε και κάντε κλικ στο “Συνέχεια”.

Αναθεώρηση KeepKey: συμπληρώστε λεπτομέρειες.

Βήμα 5: Επιβεβαιώστε ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες είναι σωστές και κάντε κλικ στο “Αποστολή”.

Αναθεώρηση KeepKey: επιβεβαίωση λεπτομερειών.

Βήμα 6: Εισαγάγετε το PIN σας και κάντε κλικ στο “Υποβολή”.

Αναθεώρηση KeepKey: εισαγάγετε καρφίτσα.

Όπως σας είπα, η αποστολή κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας το KeepKey απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια.

Πώς να λάβετε?

Η τελική πτυχή που πρέπει να συμπεριληφθεί σε αυτήν την αναθεώρηση KeepKey είναι η διαδικασία λήψης περιουσιακών στοιχείων. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο “Λήψη” στο επάνω μέρος της σελίδας ShapeShift.

Αναθεώρηση KeepKey

Βήμα 2: Όπως ακριβώς κατά την αποστολή του νομίσματος, βρείτε το απαραίτητο στοιχείο, επιλέξτε το και κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Αναθεώρηση KeepKey: επιλέξτε νόμισμα.

Βήμα 3: Τώρα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι η διεύθυνση που βλέπετε στο KeepKey ταιριάζει με την οθόνη του υπολογιστή σας.

Έλεγχος KeepKey: επιβεβαιώστε τη διεύθυνση.

Βήμα 4: Αντιγράψτε ολόκληρη τη διεύθυνση και στείλτε την στο άτομο που θα σας έστειλε στοιχεία.

Αναθεώρηση KeepKey: αντιγραφή διεύθυνσης πορτοφολιού.

Δεδομένου ότι το KeepKey είναι τόσο απλό στη χρήση, η λήψη στοιχείων δεν θα είναι πρόβλημα.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Συμπεράσματα

Ως εκ τούτου, όπως υποσχέθηκε στην αρχή αυτής της αναθεώρησης KeepKey, απάντησα σε όλες τις πιο σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό το πορτοφόλι.

Το KeepKey είναι ένα πορτοφόλι υλικού που συνοδεύει ορισμένα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Δεδομένου ότι είναι ένα κρύο πορτοφόλι και τα στοιχεία σας αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, είναι ένας από τους πιο ασφαλείς αποθηκευτικούς χώρους για τα στοιχεία σας.

Το KeepKey είναι μεγαλύτερο από άλλα δημοφιλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης. Αν και είναι σχετικά βαρύ, μια ευρεία οθόνη βελτιώνει έντονα τη χρηστικότητα. Το πορτοφόλι είναι εύκολο στη ρύθμιση, την αποστολή και τη λήψη στοιχείων.

Το σημαντικότερο ζήτημα σχετικά με το KeepKey είναι ότι είναι υποστηρίζει μόνο 40 κρυπτονομίσματα. Σε σύγκριση με το Ledger Nano S και X που υποστηρίζουν περισσότερα από 1000 νομίσματα και μάρκες, αυτό ακούγεται πολύ περιορισμένο.

Ελπίζω ότι θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την κριτική KeepKey και γνωρίζετε ήδη εάν αυτό το πορτοφόλι είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map