Κριτική πορτοφολιού Kraken

Εάν έχετε περάσει λίγο χρόνο στο χώρο της κρυπτογράφησης και γνωρίζετε το δρόμο σας ανταλλαγές, πιθανότατα γνωρίζετε επίσης καλά Κράκεν. Συχνά θεωρείται μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην αγορά σήμερα. Ωστόσο, κάτι που δεν συζητείται συχνά είναι οι δυνατότητες πορτοφολιού αυτής της πλατφόρμας – αυτό θα κάνουμε σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Kraken!

Βεβαίως, ο Κράκεν μπορεί να μην είναι το πρώτο όνομα που σκέφτεστε όταν ψάχνετε ένας αξιόπιστος, πορτοφόλι υψηλής ποιότητας. Για τους περισσότερους ανθρώπους, συσκευές υλικού είναι αυτά που τραβούν την προσοχή, από άποψη ασφάλειας.

Αυτό συμβαίνει, είμαι εδώ για να σας πω αυτό Ο Κράικεν μπορεί, για ένα γεγονός, να είναι μια εναλλακτική λύση για την αποθήκευση των κρυπτογράφων σας συσκευές ψυχρού πορτοφολιού. Φυσικά, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από αυτό, οπότε ας μην χάνουμε χρόνο και να φτάσουμε κατευθείαν στη συζήτηση στο χέρι!

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής
  • Πλήρης υποστήριξη πορτοφολιού SegWit
  • Πολύ ασφαλές και αξιόπιστο
  • Αξιοπρεπείς χρεώσεις ανάληψης
  • Μπορεί να αποσύρει χρήματα fiat

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένη λειτουργικότητα πορτοφολιού
  • Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Κριτική Πορτοφολιού Kraken: PROS

Θα ξεκινήσουμε από το δικό μας Πορτοφόλι Kraken αναθεώρηση συζητώντας τα κύρια οφέλη του εν λόγω πορτοφολιού. Ωστόσο, προτού το κάνουμε αυτό, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε σωστά τη σκηνή και να αντιμετωπίσετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο – τη συνολική λειτουργικότητα του Kraken στο πορτοφόλι.

Εάν είστε εντελώς νέοι στο χώρο της κρυπτογράφησης και μόλις ξεκινήσετε να ερευνάτε τον Κράκεν, ίσως να είστε μπερδεμένοι – όλα τα μέρη που επισκέπτεστε στο διαδίκτυο θα σας πουν Το Kraken είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Με άλλα λόγια, είναι ένα μέρος στο οποίο πηγαίνουν οι άνθρωποι για να αγορά και εμπορία στοιχείων κρυπτογράφησης.


Λοιπόν … Τι έχει να κάνει με τα πορτοφόλια?

Κριτική πορτοφολιού Kraken: η πρώτη σελίδα του Kraken.

Λοιπόν, είναι αρκετά απλό – ενώ ο Κράκεν είναι, βεβαίως, μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης στον πυρήνα της, έχει λειτουργικότητα πορτοφολιού. Δηλαδή, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία κρυπτογράφησης στο Kraken και να τα διατηρήσετε εκεί, επ ‘αόριστον.

Από ακόμη Το Kraken εμπορεύεται ως ανταλλαγή κρυπτογράφησης και όχι ως πορτοφόλι, μπορεί εύκολα να αποτρέψει πολλούς ανθρώπους από το σκάψιμο βαθύτερα, και θεωρώντας τον ιστότοπο ως μια βιώσιμη επιλογή αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Ωστόσο, για αυτό είναι εδώ αυτή η κριτική για το πορτοφόλι Kraken!

Λοιπόν, αν αναρωτιέστε «έχει ο Κράκεν πορτοφόλι;», να είστε σίγουροι – κάνει. Σε αυτό το σημείωμα, ας μιλήσουμε τα οφέλη και τις δυνατότητες.

Ένα πορτοφόλι ανταλλαγής εστιασμένο στην ασφάλεια

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να έχετε κατά την ανάλυση αυτής της εναλλακτικής αποθήκευσης κρυπτογράφησης είναι απλή – είναι ασφαλές το πορτοφόλι Kraken?

Βεβαίως, αυτό ισχύει οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης εκεί έξω, πολύ. Ασφάλεια θα είναι πάντα ο βασικός παράγοντας που πρέπει να το κάνει ή να το σπάσει για τυχόν πιθανούς χρήστες.

Ανταλλακτικά-πορτοφόλια είναι, στην πραγματικότητα, αρκετά μοναδικά από αυτή την άποψη. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους θα διαφέρουν πολύ σημαντικά από αυτά που θα βρείτε, ας πούμε, συσκευές ψυχρής αποθήκευσης.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: χαρακτηριστικά ασφαλείας του Kraken.

Για παράδειγμα, με ένα τυπικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης (είτε πρόκειται για υλικό είτε για διαδικτυακό), τα χαρακτηριστικά ασφαλείας θα επικεντρώνονταν κυρίως διατηρώντας τα στοιχεία σας ασφαλή από τυχόν κακόβουλα τρίτα μέρη που θα προσπαθούσαν να σας κλέψουν τα νομίσματά σας.

Από την άλλη πλευρά, όταν πρόκειται ανταλλακτικά-πορτοφόλια, αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά είναι χωρίστε 50/50 – αφενός, οι πλατφόρμες τείνουν να επικεντρώνονται την ασφάλεια του χώρου αποθήκευσής σας, ενώ από την άλλη, το βεβαιώνουν επίσης όλες οι συναλλαγές σας προστατεύονται από απατεώνες και άλλους τύπους απατεώνων.

Λοιπόν – αυτή είναι η σύντομη εισαγωγή της πτυχής της ασφάλειας όσον αφορά τα πορτοφόλια ανταλλαγής. Ωστόσο, ωστόσο, πολλές κριτικές για το πορτοφόλι Kraken χρηστών θα σας πουν αυτό η ασφάλεια είναι κάτι που ο Κράκεν αντιμετωπίζει πολύ καλά, σε όλα τα μέτωπα.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: 24/7 υποστήριξη.

Ξεκινώντας τα πράγματα, φυσικά, έχετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά μιας αξιόπιστης υπηρεσίας πορτοφολιού. Ο Kraken χρησιμοποιεί έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών – ένα απλό και κοινό μέτρο ασφαλείας σήμερα, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ αποτελεσματικό, ωστόσο.

Ο Κράκεν επίσης κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη. Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο ασυνήθιστο για μια υπηρεσία πορτοφολιού και μπορείτε να πείτε – ποιες προσωπικές πληροφορίες; Τα πορτοφόλια δεν έχουν κάτι τέτοιο!

Σε αυτό, θα απαντούσα – αποκλειστικά πορτοφόλια, Ναί. Αλλά τα πορτοφόλια ανταλλαγής, τις περισσότερες φορές, διαθέτουν δεδομένα για εσάς – τα περισσότερα από αυτά αφορούν δεδομένα Απαιτήσεις KYC.

Πίνακας: Γενικές πληροφορίες για το Ledger Nano X και το Trezor Model T

Ωστόσο, για να το επαναλάβω, Ο Kraken διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες σας είναι κρυπτογραφημένες. Δηλαδή, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ότι η διεύθυνση του πορτοφολιού σας έχει παραβιαστεί και ανιχνευθεί κάπως ως άτομο.

Σε μια πιο προηγμένη πλευρά των πραγμάτων, Το Kraken διατηρεί το 95% των χρημάτων των χρηστών του σε συσκευές ψυχρού πορτοφολιού που διανέμονται γεωγραφικά, και προστατεύονται 24/7 από ειδικούς φρουρούς και συγκεκριμένες συσκευές παρακολούθησης βίντεο.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Αυτό είναι αρκετά σημαντικό! Με το 95% των χρημάτων σας να διατηρούνται σε ψυχρό χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς και μακριά από τυχόν διαδικτυακές επιθέσεις ή απόπειρες κλοπής. Με αυτό, ωστόσο, οι κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Kraken θα σας πουν επίσης αυτό η πλατφόρμα έχει ένα αποθεματικό που σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε κέρματα ανά πάσα στιγμή, χωρίς καθυστέρηση.

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε ότι το πορτοφόλι Kraken είναι ασφαλές, θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι η εταιρεία απασχολεί προσαρμόσιμο Κλειδί API άδειες, χρονικά όρια λογαριασμού, και δεν επιτρέπει το πορτοφόλι που βασίζεται σε SMS (λογαριασμός) ανάκτηση. Είναι σίγουρα μια πλατφόρμα πολύ προσανατολισμένη στην ασφάλεια – καταπληκτικά νέα για όλους και όλους τους λάτρεις της κρυπτογράφησης!

Ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής

Ίσως το είδατε να έρχεται, σωστά?

Όπως επισημαίνεται από σχεδόν κάθε χρήστη κριτική του πορτοφολιού Kraken και, ειλικρινά, οποιοδήποτε άλλο μέρος στο διαδίκτυο όπου θα βρείτε συζητήσεις σχετικά με την κρυπτογράφηση, Το Kraken είναι κυρίως ανταλλαγή. Με αυτό, η υπηρεσία πορτοφολιού που παρέχει, θεωρητικά, έχει ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Λοιπόν, θα μπορούσατε να προχωρήσετε και να υποστηρίξετε ότι είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του εν λόγω πορτοφολιού! Είναι σίγουρα μεταξύ των πιο χρησιμοποιημένων, σίγουρα.

Η ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής σημαίνει ότι θα μπορείτε εμπορικές συναλλαγές κρυπτονομισματα σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο χρόνο για να μεταβούν τα στοιχεία σας από το πορτοφόλι στο χρηματιστήριο και το αντίστροφο.

Αυτό είναι τεράστιο – ειδικά για άτομα που συμμετέχουν σε δραστηριότητες συναλλαγών ημέρας.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: η πιο αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Αν είσαι έμπορος ημέρας (ή προσπαθούν να γίνουν ένα), μετράει κάθε δευτερόλεπτο – Μερικές φορές, λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσαν να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για την επίτευξη σημαντικών κερδών ή την απώλεια μιας καταπληκτικής ευκαιρίας. Δεν υπάρχει αγορά εκεί έξω που αυτό θα ισχύει τόσο με τα κρυπτονομίσματα.

Αυτό είναι ένα συναίσθημα που είναι ξεκάθαρο από την ανάγνωση των κριτικών του πορτοφολιού Kraken Bitcoin χρήστη. Είτε είναι BTC, ETH, ή οποιοδήποτε άλλο altcoin, πιθανότατα θέλετε όλες οι συναλλαγές σας να είναι γρήγορες και ομαλές και να μην απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι βέβαιο ότι το Kraken προσφέρει στους χρήστες του λειτουργικότητα ανταλλαγής κορυφαίας γραμμής, επιλύει όλα τα πιθανά ζητήματα! Παρόλο που, όπως συζητήθηκε νωρίτερα, τα περισσότερα από τα περιουσιακά σας στοιχεία θα είναι διατηρείται εκτός σύνδεσης, το αποθεματικό θα καλύψει και αυτόν τον παράγοντα.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Αν όμως χρησιμοποιούσατε ένα διαφορετικό πορτοφόλι για το Kraken, αυτό δεν θα συνέβαινε! Η μεταφορά σας θα με την ησυχία σου, και επίσης πιθανώς κοστίζει πολύ στα τέλη (Πιθανώς δεν χρειάζεται να πω τίποτα για τα τρέχοντα τέλη αερίου Ethereum).

Έτσι – εν ολίγοις, εάν αναζητάτε κριτικές χρηστών για το πορτοφόλι Kraken για να μάθετε αν θα μπορείτε ή όχι να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση με αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι ή όχι, θα είστε σίγουροι – θα!

Υποστηρίζει μια ευρεία επιλογή στοιχείων κρυπτογράφησης

Το 2017, ο mainstream κόσμος είχε ακούσει για το Bitcoin για πρώτη φορά ξεκίνησε το 2009. Σήμερα, ωστόσο, φαίνεται ότι όλοι γνωρίζουν για το BTC – και ένα σωρό άλλα altcoins, πολύ.

Πράγματι, ακόμη και άτομα που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τη σκηνή κρυπτογράφησης ενδέχεται να γνωρίζουν περισσότερα από ένα μόνο κρυπτονομίσματα – Bitcoin. Με το αυξημένο ενδιαφέρον για altcoins και διακριτικά κρυπτογράφησης, φυσικά, υπάρχει επίσης αυξημένη ζήτηση και για αυτούς.

Αυτό που οδηγεί τελικά σε αυτό είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι θέλουν κρατήστε όλα τα κρυπτογραφικά στοιχεία τους σε ένα, ειδικό πορτοφόλι. Δυστυχώς, πολλές κριτικές χρηστών του πορτοφολιού Kraken θα σας πουν ότι αυτό είναι συχνά αδύνατο.

Τούτου λεχθέντος, αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι για τον Kraken θα σας επιτρέψει παίξτε με 50 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Είναι πολύ!

Κριτική πορτοφολιού Kraken: διαθέσιμα στοιχεία στο Kraken.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρειάζονται πραγματικά χώρο για 50 διαφορετικά κρυπτογράφηση. Ωστόσο, εάν είστε κάποιος που το θέλει διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους από λίγο, είναι καλό να γνωρίζετε ότι θα μπορείτε να το κάνετε με τον Kraken.

Το καλύτερο μέρος εδώ, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι δεν θα χρειαστείτε ξεχωριστό πορτοφόλι για όλα αυτά τα στοιχεία κρυπτογράφησης! Βλέπετε, κάθε μεμονωμένο crypto έχει εκεί ένα ειδικό πορτοφόλι – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά, εάν το επιθυμείτε. Ωστόσο, αυτό είναι εξαιρετικά άβολο.

Το πορτοφόλι για το Kraken σας επιτρέπει να παραλείψετε όλη αυτή την ταλαιπωρία και να καταθέσετε όλα τα νομίσματά σας σε ένα, καθορισμένο πορτοφόλι. Λοιπόν.

Βλέπετε, κάθε στοιχείο κρυπτογράφησης θα είναι στην πραγματικότητα αποθηκεύονται ξεχωριστά. Ωστόσο, όλα θα βρίσκονται στον λογαριασμό σας στο Kraken – με άλλα λόγια, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά από τον ίδιο ακριβώς πίνακα ελέγχου.

Αξιοπρεπείς χρεώσεις ανάληψης

Αμοιβές είναι μια σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη, ανεξάρτητα από τον τύπο του πορτοφολιού που ψάχνετε. Φυσικά, είναι ένα ακόμη πιο σημαντικό σημείο συζήτησης μεταξύ των κριτικών του πορτοφολιού χρήστη Kraken!

Αυτό οφείλεται στο τη λειτουργία ανταλλαγής της πλατφόρμας. Όταν θέλετε να μεταφέρετε κάτι από το Kraken σε άλλη διεύθυνση πορτοφολιού, θα πρέπει να το κάνετε πληρώστε ένα κατ ‘αποκοπή τέλος, εκτός από αυτό που χρεώνεται με αυτό το συγκεκριμένο crypto.

Χρησιμοποιώντας άλλο πορτοφόλι, όμως – ας πούμε, ένα καθολικό Nano X -, αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό συμβαίνει επειδή το πορτοφόλι είναι εντελώς στον έλεγχό σας, και είστε υπεύθυνοι για την προστασία των δικών σας περιουσιακών στοιχείων.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: τέλη ανάληψης και ελάχιστα.

Δεδομένου ότι ο Kraken παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων, Ωστόσο, έχουν σταθερό τέλος. Ωστόσο, όταν προσθέτετε την αμοιβή με κάποιες άλλες χρεώσεις για κρυπτονομίσματα, φαίνεται ότι η κατάσταση είναι στην πραγματικότητα μάλλον αξιοπρεπές!

Ενώ τα συγκεκριμένα τέλη θα εξαρτηθούν από το εν λόγω κρυπτογράφηση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, σε σύγκριση με ορισμένες άλλες ανταλλαγές, αυτοί οι αριθμοί θα εξακολουθούν να είναι κάτω από τον μέσο όρο.

Πλήρης υποστήριξη SegWit και εγγενές πορτοφόλι SegWit

Διαβάζοντας τις κριτικές του πορτοφολιού Kraken χρηστών στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι η πιο δημοφιλής κρυπτογράφηση για την αποθήκευση και την απόσυρση από το Kraken είναι ακόμα Bitcoin. Αυτό μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη καθόλου.

Ωστόσο, αυτό που οι περισσότερες κριτικές του πορτοφολιού Kraken δεν θα σας πω, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν μερικούς διαφορετικούς τύπους διευθύνσεων BTC, και δεν υποστηρίζονται όλα αυτά με ορισμένες πλατφόρμες ανταλλαγής ή συναλλαγών εκεί έξω.

Συνολικά, το Bitcoin έχει αυτήν τη στιγμή τρία τύποι πορτοφολιών – Κληρονομιά, SegWit, και Εγγενές SegWit (ονομάζεται επίσης bech32).

Κριτική πορτοφολιού Kraken: Υποστήριξη SegWit.

Οι διευθύνσεις πορτοφολιού παλαιού τύπου είναι αυτές που ξεκινούν με “1“. Αυτά είναι τα αυθεντικά πορτοφόλια BTC. Το SegWit ήταν ένα μαλακό πιρούνι που εισήχθη στο Bitcoin μπλοκ αλυσίδας, και αυτό δημιουργήθηκε ένα νέο είδος πορτοφολιού – αυτό που ξεκινά με “3“. Αυτά τα πορτοφόλια επιτρέπουν γρηγορότερες ταχύτητες συναλλαγών, και επίσης μικρότερα τέλη. Η ίδια κατάσταση είναι με τις διευθύνσεις Native SegWit (bech32) – ξεκινούν με ένα “π.Χ1“.

Εάν είστε κάποιος που αναζητά μια κριτική για το πορτοφόλι Kraken Bitcoin, θα χαρείτε να μάθετε ότι το εν λόγω πορτοφόλι ανταλλαγής υποστηρίζει διευθύνσεις SegWit, εντελώς! Με άλλα λόγια, εάν έχετε ξεχωριστό πορτοφόλι BTC που διαθέτει διεύθυνση SegWit ή bech32, θα μπορείτε να αποσύρετε το BTC σας από το πορτοφόλι Kraken στο συγκεκριμένο.

Γιατί είναι σημαντικό; Λοιπόν, ακριβώς για τον παραπάνω λόγο – οι συναλλαγές σας θα είναι πολύ πιο γρήγορα, και επίσης λιγότερο απαιτητική χρέωση. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά είναι προφανώς πολύ σημαντικά!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Κριτική Πορτοφόλι Kraken: CONS

Με τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της κριτικής του πορτοφολιού Kraken που συζητήθηκε, θα προχωρήσουμε τώρα σε μερικές από τις λιγότερο ιδανικές έννοιες και απόψεις σχετικά με το Kraken (τουλάχιστον από την πλευρά των πορτοφολιών).

Περιορισμένη λειτουργικότητα πορτοφολιού

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται όταν κάνετε google κάτι σύμφωνα με τις γραμμές “το Kraken έχει πορτοφόλι;” ή “είναι ασφαλές το πορτοφόλι Kraken;”; Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα είναι τον επίσημο ιστότοπο της εν λόγω πλατφόρμας, με μία από τις καρτέλες να είναι “Το Kraken δεν είναι υπηρεσία πορτοφολιού“.

Διαβάζοντας τις πληροφορίες που παρέχονται από την ίδια την εταιρεία, είναι σαφές – Το Kraken εστιάζει στη λειτουργικότητα ανταλλαγής, και εμπορεύεται το ίδιο ακριβώςμια ανταλλαγή. Οι υπηρεσίες πορτοφολιού που παρέχει είναι ένα εταιρικό.

Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι εναποθήκευση (κατάθεση) τα χρήματά σας σε εταιρικό πορτοφόλι – αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι θα έχει διεύθυνση κατάθεσης. Με τη χρήση των υπηρεσιών της ανταλλαγής για τις ανάγκες συναλλαγών σας, θα λάβετε επίσης μια καυτή διεύθυνση πορτοφολιού – θα το χρησιμοποιήσετε για σκοπούς διαπραγμάτευσης και ανταλλαγής.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: λειτουργία στοιχήματος.

Ενώ η εταιρική αποθήκευση πορτοφολιών είναι ένα ξεχωριστό ζήτημα, από μόνη της, το γεγονός ότι συζητάμε εδώ είναι ότι η λειτουργικότητα του πορτοφολιού του Kraken είναι, βεβαίως, αρκετά κακή. Είναι ένα συναίσθημα που επαναλαμβάνεται από αρκετές κριτικές του πορτοφολιού Kraken χρηστών.

Αν είσαι ένας αρχάριος έμπορος, ή απλά ψάχνετε για ένα ασφαλές μέρος για να διατηρήσετε τα κρυπτονομίσματα σας, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο ζήτημα. Ωστόσο, εάν είστε κάποιος που το θέλει να συμμετέχετε σε ημερήσιες εμπορικές δραστηριότητες, ή απλά ανταλλαγή συγκεκριμένων κρυπτογράφων σε τακτική βάση, αυτό είναι κάτι που αξίζει να εξεταστεί.

Εταιρική αποθήκευση κρυπτονομισμάτων (Πορτοφόλι θεματοφύλακα)

Εταιρική αποθήκευση κρυπτονομισμάτων είναι, βεβαίως, κάτι που πρέπει πραγματικά να εξετάσετε όταν επιλέγετε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι για μακροπρόθεσμη αποθήκευση κρυπτογράφησης. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ίσως θα θέλατε να αποφύγετε τέτοια πορτοφόλια, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ο Κράικεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, αν και. Για να κατανοήσουμε πλήρως αυτό, ωστόσο, και για να μάθουμε για ποιον χρήστη αναλύονται οι κριτικές του πορτοφολιού Kraken όταν λένε “εταιρική αποθήκευση”, πρέπει να το πάρουμε από την κορυφή.

Τα εταιρικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης ονομάζονται συχνά απλά “πορτοφόλια φύλαξης“. Ένα πορτοφόλι φύλαξης είναι ένα που θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε όλα τα cryptos σας σε αυτό, αλλά δεν θα σας παρέχει ένα ιδιωτικό κλειδί – αυτό θα διατηρηθεί από το μέρος που ελέγχει το πορτοφόλι. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο Kraken.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: ανταλλαγή με λειτουργικότητα εταιρικού πορτοφολιού.

Τι είναι τα ιδιωτικά κλειδιά; Λοιπόν, είναι τα κύρια κλειδιά που θα χρησιμοποιούσατε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κρυπτονομίσματα σας. Αν κάτι επρόκειτο να συμβεί στο πορτοφόλι σας, κανένας που δεν διαθέτει το ιδιωτικό κλειδί θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτό.

Φυσικά, όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, τα ιδιωτικά κλειδιά είναι εξαιρετικά σημαντικά – είναι στην πραγματικότητα το μονό, πιο κρίσιμη πληροφορία σχετίζεται με τα cryptos!

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένα ρητό ανάμεσα στους λάτρεις της κρυπτογράφησης – «όχι τα κλειδιά σας, όχι το πορτοφόλι σας». Μπορεί να δείτε πού πηγαίνω με αυτό.

Οι κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Kraken θα σας πουν ότι το εν λόγω πορτοφόλι είναι κηδεμονικός – τα ιδιωτικά κλειδιά ανήκουν στο Kraken. Αυτό σημαίνει ότι έχει το πορτοφόλι ανταλλαγής πλήρης έλεγχος του τι συμβαίνει με τα στοιχεία σας.

Αυτό ισχύει όχι μόνο όσον αφορά τις αποφάσεις του Kraken, αλλά και απειλές τρίτων, πολύ. Σε περίπτωση εισβολής ή κάποιας άλλης παραβίασης της ασφάλειας από την πλευρά του Kraken, θα έχετε μηδενικό έλεγχο του τι συμβαίνει στα κρυπτογραφικά σας στοιχεία. ΟΧΙ καλα.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: μέθοδοι χρηματοδότησης.

Εν ολίγοις, ένας καλός κανόνας είναι αποφύγετε τα πορτοφόλια φύλαξης. Είπα, ωστόσο, ότι ο Κράκεν μπορεί να είναι κάπως μια εξαίρεση. Γιατί αυτό?

Λοιπόν, για αρχάριους, Το Kraken είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Αυτό, με τη σειρά του, έρχεται με μερικά πρόσθετα οφέλη. Ένα από αυτά τα οφέλη είναι το γεγονός ότι το πορτοφόλι ανταλλαγής έχει κερδίσει τη φήμη του ότι είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και διαφανές.

Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (ειδικά στην ΕΕ) εμπιστεύονται τον Kraken με όλες τις ανάγκες αποθήκευσης και συναλλαγών κρυπτογράφησης. Μέχρι σήμερα, η πλατφόρμα δεν είχε καμία μεγάλη διαμάχη, ασφάλεια ή αποθήκευση περιουσιακών στοιχείων.

Έτσι, για όποιον αναρωτιέται ότι ο Κράικεν έχει ένα πορτοφόλι και μαθαίνει ότι έχει, στην πραγματικότητα, έναν εφεδρικό τρόπο αποθήκευσης κρυπτογράφησης, αυτό πρέπει να έρθει ως παρηγοριά. Ωστόσο, αν θέλετε να είστε σε πλήρη έλεγχο των κρυπτονομισμάτων σας, είναι πάντα καλύτερη ιδέα να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι υλικού, όπως το Ledger Nano X, ή το Trezor Model T.

Συγκρίνετε το πορτοφόλι Kraken δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το πορτοφόλι Kraken δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Kraken?

Σε αυτό το σημείο, έχουμε συζητήσει όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Kraken, ως εναλλακτική λύση αποθήκευσης στοιχείων κρυπτογράφησης. Έχουμε καλύψει αρκετές πληροφορίες για να αποφασίσετε εάν θέλετε ή όχι να χρησιμοποιήσετε το Kraken και αν θα μπορούσατε να κοιμηθείτε ήρεμα τη νύχτα, γνωρίζοντας ότι όλα τα κρυπτογραφημένα σας αποθηκεύονται σε αυτήν την πλατφόρμα.

Εάν το πορτοφόλι Kraken προσφέρει στην πραγματικότητα ως μια βιώσιμη επιλογή αποθήκευσης κρυπτογράφησης, το μόνο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβετε τώρα είναι πώς να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, και αρχίστε να στέλνετε και να λαμβάνετε cryptos.

Πώς να εγγραφείτε στο Kraken?

Όπως συνήθως, θα ξεκινήσουμε με τη διαδικασία εγγραφής.

Βήμα 1: Παω σε τον επίσημο ιστότοπο της ανταλλαγής Kraken. Δεδομένου ότι είναι ένα πορτοφόλι ανταλλαγής, θα θέλατε να εγγραφείτε με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε σε μια ανταλλαγή – είναι ο ίδιος ιστότοπος και η ίδια διαδικασία εγγραφής.

Βήμα 2: Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, θα δείτε ένα “Δημιουργήστε λογαριασμόΚουμπί. Πατήστε το.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: αρχική σελίδα του Kraken.

Βήμα 3: Τώρα, θα πρέπει συμπληρώστε τη διεύθυνση email σας, δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, και επίσης επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.

Βήμα 4: Επόμενο, διαδικασία ενεργοποίησης λογαριασμού. Μεταβείτε στο email σας για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνσή σας.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: ενεργοποίηση λογαριασμού.

Βήμα 5: Και αυτό είναι – είσαι μέσα!

Κριτική πορτοφολιού Kraken: ο πίνακας ελέγχου του λογαριασμού σας.

Προφανώς, η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού (εγγραφή) στο Kraken είναι εξαιρετικά απλό και απλό – κάτι που θα βρείτε εκφράζεται και σε πολλές κριτικές του πορτοφολιού Kraken χρηστών!

Φυσικά, αυτό δεν είναι το τέλος του πλήρη επαλήθευση λογαριασμού – θα χρειαστεί ακόμα περάσει μερικούς ελέγχους KYC, και καταθέστε χρήματα στο λογαριασμό σας αν θέλετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Ωστόσο, όσον αφορά το τμήμα πορτοφολιού της πλατφόρμας, αυτό είναι πρακτικά!

Στην πραγματικότητα, ο Κράκεν έχει επαινηθεί πολλές φορές για το ότι είναι πολύ απλό για εγγραφή και χρήση – αυτό είναι αυτονόητο! Λοιπόν, τουλάχιστον το μέρος εγγραφής – ας δούμε αν είναι αλήθεια ως προς το σημείο η πτυχή χρηστικότητας πηγαίνει, πολύ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Kraken?

Θα το ελέγξουμε πώς να καταθέσετε και να αποσύρετε χρήματα από το πορτοφόλι σας Kraken, και επίσης αν υπάρχουν και άλλες δυνατότητες για εξερεύνηση στην πλατφόρμα. Λειτουργίες που σχετίζονται με το πορτοφόλι, φυσικά – αν θέλετε να μάθετε περισσότερα το τμήμα ανταλλαγής του Kraken, μπορείτε να δείτε την κριτική ανταλλαγής Kraken.

Βήμα 1: Θα ξεκινήσουμε από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας – την περιοχή στην οποία ανακατευθυνθήκατε κατά την εγγραφή σας στο Kraken.

Βήμα 2: Από τον πίνακα ελέγχου, μεταβείτε στο “ΧρηματοδότησηΕνότητα της σελίδας. Θα το βρείτε στην κορυφή της σελίδας, στη γραμμή του κύριου μενού.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: Καρτέλα χρηματοδότησης.

Βήμα 3: Εδώ, μπορείτε να δείτε όλα το πορτοφόλι σας ισορροπεί, και κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για ανάληψη και καταθέσεις. Μπορείτε επίσης να δείτε το υπόλοιπο του σημείου και του στοιχήματος ξεχωριστά – βολικό!

Κριτική πορτοφολιού Kraken: υπόλοιπα λογαριασμού (πορτοφόλι).

Βήμα 4: Μπορείς τόσο κατάθεση όσο και ανάληψη χρημάτων fiat – Αυτό μπορεί να γίνει σε τρία διαφορετικά νομίσματα, με EUR και USD. Οι καταθέσεις είναι μάλλον απλές – μπορείτε να καταθέσετε χρήματα μέσω μιας μεθόδου της επιλογής σας τραπεζικό έμβασμα ή πίστωση (ή χρέωση) κάρτα. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να περάσετε όλους τους απαιτούμενους ελέγχους KYC!

Βήμα 5: Οι αναλήψεις λειτουργούν όπως και οι καταθέσεις. Θα επιλέγατε το στοιχείο (νόμισμα) που θέλετε να αποσύρετε, να πληροίτε τις απαιτήσεις KYC εάν δεν το έχετε κάνει ήδη και στη συνέχεια να αποσύρετε το επιλεγμένο στοιχείο σε κατάλληλο πορτοφόλι ή τραπεζικό λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, οι κριτικές του πορτοφολιού Kraken χρήστη δεν θα το αναφέρουν Το Kraken είναι ένα από τα λίγα πορτοφόλια ανταλλαγής που σας επιτρέπουν να κάνετε ανάληψη χρημάτων απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Σίγουρα αξίζει να θυμάστε – είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό!

Βήμα 6: Όπως προαναφέρθηκε, μπορείτε επίσης δείτε τα υπόλοιπα του πορτοφολιού σας με ξεχωριστό τρόπο – Ειλικρινά, τα υπόλοιπα του spot και του στοιχήματος θα εμφανίζονται ξεχωριστά. Αυτό διαφεύγει από το γεγονός ότι το Kraken έχει, στην πραγματικότητα, έχει χαρακτηριστικά στοιχήματος ενσωματωμένο στην πλατφόρμα – ρίξτε μια ματιά Αιθέριο!

Είναι σπάνια μια ανταλλαγή που σας επιτρέπει να ποντάρετε στοιχεία απευθείας από το διαδικτυακό πορτοφόλι. Ωστόσο, εκτιμάται επίσης πολύ!

Κριτική πορτοφολιού Kraken: Kraken και γραφήματα.

Έτσι, είναι προφανές ότι τόσο η κατάθεση όσο και η ανάληψη χρημάτων προς και από το πορτοφόλι Kraken σας είναι ένα απλό επίτευγμα. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης πριν, πρέπει δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα με να μάθετε πώς λειτουργεί το Kraken και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητές του στο μέγιστο βαθμό.

Βεβαίως, ωστόσο, το Kraken δεν διαθέτει πραγματικά πολλές δυνατότητες για να το χρησιμοποιήσετε, με το πορτοφόλι! Όσον αφορά τα προαναφερθέντα «ΧρηματοδότησηΗ καρτέλα πηγαίνει, θα μπορείτε ελέγξτε τα υπόλοιπα του λογαριασμού σας, κατάθεση & ανάληψη χρημάτων, και επίσης διαχειριστείτε ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχήματος – αυτό είναι.

Ωστόσο, αξίζει να το επαναλάβετε – αν είστε κάποιος που διαβάζει τις κριτικές του πορτοφολιού Kraken μόνο και μόνο επειδή αναζητάτε ένα ασφαλές μέρος για να αποθηκεύσετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία και δεν χρειάζεστε πραγματικά προηγμένα εργαλεία διαχείρισης πορτοφολιών, Ο Κράικεν πρέπει να είναι αρκετά καλός!

Το πορτοφόλι Kraken – αξίζει τον κόπο?

Τώρα λοιπόν – το τελευταίο ερώτημα παραμένει. Είναι το πορτοφόλι Kraken αξίζει τον κόπο και θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτήν την πλατφόρμα, τουλάχιστον όσον αφορά τις δυνατότητες αποθήκευσης κρυπτογράφησης?

Είναι ένα σίγουρο ναι στο τέλος μου – ενώ τα πορτοφόλια ανταλλαγής θα είναι πάντα δύσκολα, Ο Kraken είναι από τους κορυφαίους, και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Φυσικά, έχει κάποια μειονεκτήματα. Η πτυχή της λειτουργικότητας είναι λίγο περιορισμένη και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Kraken προσπαθεί να ενισχύσει την ιδέα ότι δεν είναι πορτοφόλι, αλλά μάλλον μια ανταλλαγή (επίσημα, δηλαδή) δεν είναι πραγματικά καθησυχαστικό γεγονός. Ωστόσο, αν το έχετε υπόψη σας, δεν υπάρχει πρόβλημα εδώ.

Το Kraken προσφέρει στους χρήστες του εκπληκτικά χαρακτηριστικά ευχρηστίας, με την έννοια ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Εάν είστε αρχάριος στο χώρο και αναζητάτε έναν απλό τρόπο εκκίνησης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Kraken θα σας προσφέρει και μια εξαιρετική υπηρεσία πορτοφολιού, καθώς και μια αξιόπιστη επιλογή ανταλλαγής.

Κριτική πορτοφολιού Kraken: Λογότυπο Kraken σε τηλέφωνο.

Η πλατφόρμα προσφέρει πλήρης υποστήριξη διευθύνσεων SegWit, οπότε δεν θα αντιμετωπίσετε πραγματικά προβλήματα ανάληψης και κατάθεσης BTC. Υποστηρίζει επίσης αναλήψεις νομισμάτων fiat – ένα σπάνιο και πολύ εκτιμώμενο χαρακτηριστικό!

Τέλος, υπάρχουν αρκετά κρυπτονομισματα για να διαλέξετε και να κάνετε εμπόριο! Αν και αυτό είναι περισσότερο ένα χαρακτηριστικό που σχετίζεται με την ανταλλαγή, μπορεί να σας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας, και αποθηκεύστε όλα τα altcoins στο ίδιο, ενιαίο πορτοφόλι.

Λοιπόν, μάλλον – η ίδια υπηρεσία πορτοφολιού. Θυμηθείτε, ο Κράκεν έχει διαφορετικές διευθύνσεις για κατάθεση και ανάληψη κρυπτογράφησης! Αυτό μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά απλώς φροντίστε να μην στείλετε καταθέσεις στη διεύθυνση ανάληψης και το αντίστροφο – και θα είστε χρυσοί!

Συμπεράσματα

Φτάσαμε στο τέλος μας Πορτοφόλι Kraken κριτική – ευχαριστώ που διαβάσατε! Ελπίζω ειλικρινά ότι το άρθρο ήταν χρήσιμο για εσάς και ότι τώρα γνωρίζετε περισσότερα για την εν λόγω πλατφόρμα.

Αυτό ισχύει τόσο για το πορτοφόλι του Kraken λειτουργικότητα, και επίσης το τμήμα ανταλλαγής του ιστότοπου. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Kraken ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, φροντίστε να το κάνετε δείτε αυτήν την κριτική, πολύ!

Επίσης, αφιερώστε λίγο χρόνο στην έρευνα εναλλακτικές πλατφόρμες ανταλλαγής και πορτοφόλια! Ενώ το Kraken έρχεται με μερικές καταπληκτικές προσφορές, είναι καλό να γνωρίζετε άλλες επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά!

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πορτοφόλια – για συμβιβασμό μεταξύ μέγιστη ασφάλεια και άνεση ανώτερου επιπέδου, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του τόσο ένα ζεστό όσο και ένα κρύο πορτοφόλι, σε συνδυασμό μεταξύ τους. Όσο για το τελευταίο, Καθολικό και Τρέζορ είναι τα δύο ονόματα που πρέπει να εξετάζετε!

Με αυτό, ευχαριστούμε και πάλι που διαβάσατε την κριτική του πορτοφολιού Kraken Bitcoin και καλή τύχη! Μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me