Κριτική Kraken

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά κρυπτονομίσματα και σχεδόν τόσα διαφορετικά μέρη για να τα αγοράσετε. Αυτά τα μέρη ονομάζονται ανταλλαγές. Πώληση και αγορά κρυπτονομισμάτων μέσω ανταλλαγών γίνεται μεγάλη επιχείρηση.

Ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια ονομάζεται Κράκεν. Σε αυτήν την κριτική ανταλλαγής Kraken, θα σας πω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με αυτήν την ανταλλαγή. Θα σας πω ακόμη και κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε, μόνο για διασκέδαση!

Θα ξεκινήσουμε?

Πλεονεκτήματα

 • Ασφαλής και αξιόπιστη
 • Χαμηλές χρεώσεις
 • Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Μειονεκτήματα

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Αναθεώρηση Kraken: Η ιστορία του Kraken

Κάποτε στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, υπήρχε ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Τζέσε Πάουελ. Ο Jesse ήταν οπαδός όλων των πραγμάτων crypto.

Το 2011, η Jesse επισκέφθηκε τα γραφεία του Όρος Gox. Όρος Το Gox ήταν το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Τζέσι σοκαρίστηκε από αυτό που είδε. Όρος Ο Gox είχε πειραχτεί και η Jesse μπορούσε να δει γιατί. Διαχειρίστηκε άσχημα και κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα των πελατών της.

Ο Jesse αποφάσισε να δημιουργήσει μια ανταλλαγή που ήταν ασφαλέστερα και καλύτερα οργάνωσε. Το ονόμασε Κράκεν.

Μέχρι το 2014, Κράκεν ήταν μία από τις πιο σεβαστές ανταλλαγές στην επιχείρηση. Εντός του ίδιου έτους, ο Όρος Ο Gox ξανακερδίστηκε, έχασε 460 εκατομμύρια δολάρια των χρημάτων των πελατών της και χρεοκόπησε.

Ο Τζέσε Πάουελ κατάλαβε ότι η εμπιστοσύνη των πελατών σε κρυπτονομίσματα και ανταλλαγές ήταν πολύ σημαντική. Γι ‘αυτό το Kraken σχημάτισε δεσμούς με τράπεζες στη Γερμανία και την Ιαπωνία. Ήταν επίσης η πρώτη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που ήταν εισηγμένη στο Τερματικός σταθμός Bloomberg (ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται από τραπεζίτες σε όλο τον κόσμο).

Κράκεν έγινε μια πλατφόρμα που θα μπορούσαν να εμπιστευτούν οι πελάτες!

Κριτική Kraken: αρχική σελίδα.

Το 2017, η ανταλλαγή είχε κάποια προβλήματα. Έκλεισε για ενημερώσεις τον Ιανουάριο του 2018. Διήρκεσε μία εβδομάδα. Οι θαυμαστές επαίνεσαν την πλατφόρμα για τη σοβαρότητα των προβλημάτων, ωστόσο, υπήρχαν και μερικοί άνθρωποι που πίστευαν ότι τα ζητήματα θα συνεχιστούν για τον Κράκεν.

Ο κόσμος της κρυπτογράφησης μπορεί να είναι απρόβλεπτος, επομένως είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί στο Kraken στο μέλλον.

Τώρα, ας δούμε τι είδους πλατφόρμα είναι ο Kraken με περισσότερες λεπτομέρειες.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Kraken:

Τι είναι ο Kraken?


Το Kraken είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, αλλά το ξέρατε ήδη, έτσι δεν είναι; Επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat καθώς και για κρυπτονομίσματα.

Σημείωση: Α νόμισμα fiat είναι οποιοδήποτε νόμισμα που υποστηρίζεται από μια κυβέρνηση. Είναι τα νομικά νομίσματα των χωρών. Παραδείγματα νομισμάτων fiat είναι το δολάριο ΗΠΑ, η βρετανική λίρα και το κινεζικό γιουάν.

Το Kraken επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν συναλλαγή σε αυτά τα νομίσματα fiat:

 • Δολάρια ΗΠΑ (USD)
 • Ιαπωνικά γεν (JPY)
 • Δολάρια Καναδά (CAD)
 • Βρετανικές λίβρες (GBP)
 • Ευρώ (ευρώ)
 • Δολάρια Αυστραλίας (AUD)
 • Ελβετικό φράγκο (CHF)

Το ποσό που δαπανάται σε καθένα από αυτά τα νομίσματα ονομάζεται όγκος συναλλαγών. Το Kraken έχει τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών σε ευρώ από οποιοδήποτε άλλο χρηματιστήριο.

Η ανταλλαγή έχει 38 διαφορετικά κρυπτονομίσματα και ακόμη περισσότερα διαθέσιμα ζευγάρια. Όσο πιο δημοφιλές είναι ένα cryptocurrency, τόσο περισσότερα ζεύγη συναλλαγών θα έχει.

Κριτική Kraken

Σημείωση: Ζεύγη συναλλαγών τα νομίσματα τοποθετούνται σε ζεύγη και έχουν σχετική τιμή. Είναι λίγο σαν το Bureau de Change στο αεροδρόμιο όπου τα ζευγάρια μοιάζουν έτσι. 1 USD = 106 JPY. Ένα ζεύγος συναλλαγών στο Kraken θα μοιάζει με αυτό. 1 BTC (Bitcoin) = 6770 EUR (ευρώ)

Kraken PROS

✓ Διαπραγμάτευση νομισμάτων Fiat

Μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με έξι διαφορετικά νομίσματα fiat στον Κράκεν. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε άλλα χρηματιστήρια πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Ανταλλαγές όπως Bittrex επιτρέψτε μόνο τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα.

Ασφάλεια

Λοιπόν, είναι ασφαλές το Κράικεν; Ο Jesse Powell και η ομάδα του Kraken έμαθαν πολλά από το Mt. Οι αμυχές του Gox. Ο Κράκεν δεν έχει πειραχτεί ποτέ. Διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος του νομίσματός του εκτός σύνδεσης. Προσφέρει επίσης στους χρήστες έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για τους λογαριασμούς τους.

Σημείωση: Στο Kraken, ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι όπου ο λογαριασμός ενός χρήστη έχει δύο είδη κωδικού πρόσβασης. Ο πρώτος κωδικός πρόσβασης ρυθμίζεται από τον χρήστη και ο δεύτερος δημιουργείται από μια εφαρμογή όπως Επαληθευτής Google ή Γιούμπικυ.

✓ Τέλη

Τέλη Kraken είναι μερικά από τα χαμηλότερα στην αγορά. Τα τέλη συναλλαγών είναι μεταξύ 0% και 0,26%. Το τι χρεώνεστε ανά εμπόριο εξαρτάται από το αν αγοράζετε ή πουλάτε. Οι αγοραστές συνήθως πληρώνουν 0,16% και οι πωλητές συνήθως πληρώνουν 0,26% για κάθε συναλλαγή.

Τα τέλη Kraken εξαρτώνται επίσης από Όγκος συναλλαγών 30 ημερών και το ζεύγος νομισμάτων που εμπορεύεται.

✓ Επιλογή

Το Kraken προσφέρει μια καλή επιλογή κρυπτονομίσματος για συναλλαγές. Ορισμένες ανταλλαγές προσφέρουν μόνο τα πιο δημοφιλή νομίσματα. Ωστόσο, ακόμη πιο προτεινόμενες ανταλλαγές, όπως Κάθισμα, μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα από 150 κρυπτονομίσματα να επιλέξεις απο.

Κριτική Kraken

✓ Φήμη

Ο Κράικεν έχει εργαστεί σκληρά κερδίστε παγκόσμιο σεβασμό. Ήταν μία από τις πρώτες ανταλλαγές που απέδειξαν ότι καταφέρνει να διατηρήσει όλα τα χρήματα των πελατών της ασφαλή. Ο Kraken κατάφερε να το κάνει χρησιμοποιώντας έναν έλεγχο απόδειξης αποθεματικών.

Σημείωση: Α έλεγχος απόδειξης αποθεματικών είναι μια δοκιμή που μπορεί να λάβει μια τράπεζα ή ένα χρηματιστήριο για να δείξει στους πελάτες της ότι τα χρήματά τους είναι εκεί που θα έπρεπε να είναι.

✓ Υποστήριξη

Ο Kraken παρέχει ένα πολλές χρήσιμες πληροφορίες στον ιστότοπό του. Οι αρχάριοι στον ιστότοπο μπορούν να μεταβούν "Βοήθεια" και μετά "Υποστήριξη" για να λάβετε πολλές χρήσιμες συμβουλές. Πολλές άλλες πλατφόρμες δεν έχουν τέτοια επιλογή.

Εφαρμογή για κινητό

Το Kraken διαθέτει μια εφαρμογή για συναλλαγές που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε εν κινήσει. Εχει ένα καθαρή διεπαφή και είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση. Επιπλέον, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το εξαιρετικό χαρακτηριστικά συναλλαγών.

Αυτή η κριτική Kraken δεν αφορά μόνο τα καλά πράγματα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε και τις κακές πτυχές. Ορίστε λοιπόν!

Kraken CONS

✗ Αξιοπιστία

Το 2017, ο Kraken είχα μερικά προβλήματα. Η ανταλλαγή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον αριθμό των χρηστών που εγγραφούν. Έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει αρκετές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Αυτά τα προβλήματα σήμαινε ότι ο Κράκεν έπρεπε να κλείσει για περίπου μια εβδομάδα τον Ιανουάριο του 2018! Ωστόσο, μετά από αυτό, επέστρεψε με ακόμη καλύτερη, βελτιωμένη ασφάλεια.

✗ Εξυπηρέτηση πελατών

Πολλές πλατφόρμες ανταλλαγής έχουν κακή υποστήριξη πελατών, το Kraken είναι μία από αυτές. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία κάνει ό, τι μπορεί για να τη βελτιώσει.

Γρήγορη συμβουλή: Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης δεν είναι τράπεζες. Δεν θέλουν να γίνουν τράπεζα! Δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να καλέσετε ή σε ένα κτίριο στο οποίο μπορείτε να μεταβείτε εάν έχετε πρόβλημα. Είσαι μόνος σου! Γι ‘αυτό πρέπει να επωφεληθείτε τα πιο ασφαλή πορτοφόλια.

Λοιπόν, γνωρίζετε ήδη τι είναι το Kraken, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε περισσότερο και να μάθουμε πώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Kraken.

Συγκρίνετε Kraken δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε Kraken δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στο Kraken

1. Εγγραφή. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του Kraken και κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε". Δημιουργήστε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Μην χρησιμοποιήστε το PASSWORD1234 ως κωδικό πρόσβασης! Είστε καλύτεροι από αυτό! Εισάγετε την διεύθυνση ηλεκρονικού ταχυδρομείου σας. Κάντε κλικ στο "Εγγραφείτε".

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Kraken

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Kraken με έναν κωδικό ενεργοποίησης. Εισαγάγετε τον κωδικό, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Κάντε κλικ "Ενεργοποίηση λογαριασμού".

Ενεργοποίηση λογαριασμού στο Kraken

Έχετε ήδη έναν εγγεγραμμένο λογαριασμό Kraken!

2. Να επιβεβαιωθεί. Ο Kraken έχει πέντε επίπεδα (ή επίπεδα) επαλήθευσης (0-4). Η επαλήθευση σημαίνει ότι πρέπει να αποδείξετε ότι είστε αυτό που λέτε ότι είστε. Η απόδειξη που χρειάζεστε είναι διαφορετικά είδη προσωπικών πληροφοριών.

Τα τρία πρώτα επίπεδα δεν χρειάζονται πολλές αποδείξεις, αλλά τα δύο τελευταία χρειάζονται πολύ. Το επίπεδο 0 σάς επιτρέπει να κοιτάξετε γύρω και αυτό είναι. Για συναλλαγές, χρειάζεστε τουλάχιστον επαλήθευση επιπέδου 1. Αυτή η κριτική Kraken θα καλύψει τον τρόπο επαλήθευσης στα Επίπεδα 1 και 2. Στην οθόνη του λογαριασμού σας κάντε κλικ στο "Να επιβεβαιωθεί".

Επανεξέταση της εφαρμογής Kraken

Να πάρω Επαλήθευση επιπέδου 1, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα, την ημερομηνία γέννησης, τη χώρα και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Επανεξέταση της επαλήθευσης επιπέδου 1 στο Kraken

Κάντε κλικ στο "Να επιβεβαιωθεί" και αυτό είναι!

Κριτική Kraken

Ως χρήστης της κατηγορίας 1, θα μπορείτε να καταθέσετε (να βάλετε) ή να κάνετε ανάληψη (αφαίρεση) μόνο με κρυπτονομίσματα. Υπάρχει επίσης όριο 2.500 USD για το ποσό κρυπτογράφησης που μπορείτε να αποσύρετε κάθε μέρα. Το επίπεδο 1 δεν είναι πολύ διασκεδαστικό! Συνιστώ να επαληθευτεί τουλάχιστον στην Βαθμίδα 2. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο "Επίπεδο 2". Θα πρέπει να δώσετε απόδειξη διεύθυνσης. Θα πρέπει να δώσετε αυτές τις πληροφορίες:

Επανεξέταση της επαλήθευσης επιπέδου 2 στο Kraken

Τώρα, κάντε κλικ στο "Να επιβεβαιωθεί".

Κριτική Kraken

Εκεί οι περισσότεροι χρήστες θα σταματήσουν τη διαδικασία επαλήθευσης. Επίπεδο 2 σου επιτρέπει να κατάθεση και ανάληψη νομίσματα fiat. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις που χρησιμοποιούν νομίσματα fiat περιορίζονται σε 2.000 USD κάθε μέρα.

Οι αναλήψεις κρυπτονομισμάτων περιορίζονται σε 5.000 USD κάθε μέρα. Δεν υπάρχει όριο στις καταθέσεις σε κρυπτονομίσματα. Η επαλήθευση επιπέδου 1 και 2 διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Η επαλήθευση επιπέδου 3 και 4 μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Τα επίπεδα 3 και 4 έχουν υψηλότερα όρια στις καταθέσεις και τις αναλήψεις.

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία ή την Ιαπωνία, τότε θα χρειαστείτε επαλήθευση επιπέδου 3 για να καταθέσετε και να αποσύρετε νομίσματα fiat. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα Κυβερνητική ταυτότητα και απόδειξη της τρέχουσας διαμονής σας, όπως ένας λογαριασμός φυσικού αερίου. Το επίπεδο 4 χρησιμοποιείται από εταιρείες και εμπόρους υψηλής αξίας.

Αυτό σημαίνει πλούσιοι άνθρωποι και αν είστε εσείς, συγχαρητήρια! Μπορώ να δανειστώ κάποια Bitcoin; Πριν κάνετε την πρώτη σας συναλλαγή, να είστε ασφαλείς! Ρύθμιση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

3. Παίρνω έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Στην οθόνη του λογαριασμού σας μεταβείτε στο "Ασφάλεια" και κάντε κλικ στο "Επαλήθευση δύο παραγόντων" και μετά "Ρύθμιση". Όπως είπα νωρίτερα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δεύτερο κωδικό πρόσβασής σας είτε με το Google Authenticator είτε με το Yubikey. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων σε κάθε ανταλλαγή που το προσφέρει. Εντάξει, όλα αυτά είναι τα βαρετά πράγματα, ας κάνουμε συναλλαγές!

4. Ξεκινήστε τις συναλλαγές. Στην οθόνη του λογαριασμού σας μεταβείτε στο "Χρηματοδότηση" και κάντε μια κατάθεση. Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας πραγματοποιώντας τραπεζική μεταφορά σε νόμισμα fiat. Μερικές φορές χρεώνονται χρεώσεις ανάλογα με το νόμισμα fiat που χρησιμοποιείτε και πού ζείτε.

Για παράδειγμα, οι καταθέσεις σε ευρώ είναι δωρεάν εάν βρίσκεστε στον ΕΟΧ. Εάν καταθέσετε USD στις ΗΠΑ, τότε θα σας κοστίσει 5 USD. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε με ποια κρυπτονομίσματα θέλετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Κάνε κλικ στο "Εμπορικές συναλλαγές" καρτέλα και στη συνέχεια "Νέα παραγγελία".

Υπάρχουν τρεις επιλογές για διαπραγμάτευση: Απλό, άμεσο και προηγμένο. Ως αρχάριος, επιλέξτε πάντα Απλός. Το Kraken προσφέρει όλα τα είδη διαφορετικών συναλλαγών και μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκο. Όταν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για λίγο, μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές. Προς το παρόν, κρατήστε το απλό!

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα Kraken

Τώρα επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε και με ποιο νόμισμα πρόκειται να πληρώσετε. Μπορείτε να αγοράσετε νομίσματα χρησιμοποιώντας ένα όριο ή εντολή αγοράς. Οι παραγγελίες αγοράς είναι πιο γρήγορες και πιο απλές από τις οριακές παραγγελίες. Σημείωση: Μια οριακή παραγγελία είναι όταν αγοράζετε ένα νόμισμα για μια καθορισμένη τιμή. Μια εντολή αγοράς είναι όταν αγοράζετε νόμισμα στην καλύτερη τρέχουσα διαθέσιμη τιμή.

Επανεξέταση της πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης Kraken

Τώρα απλώς κάντε κλικ στο πράσινο ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ κουμπί και αυτό είναι! Είστε έμπορος κρυπτογράφησης, καλά!

Μια γρήγορη σημείωση για την αποθήκευση

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ανταλλαγές μόνο για συναλλαγές. Μην χρησιμοποιήστε ανταλλαγές για να αποθηκεύσετε κρυπτογράφηση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η αποθήκευση κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο ή σε αποθηκευτικό χώρο δεν είναι καλή ιδέα. Διατηρήστε το μεγαλύτερο μέρος της κρυπτογράφησής σας εκτός σύνδεσης ή σε ψυχρό χώρο αποθήκευσης.

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε τουλάχιστον ένα πορτοφόλι υλικού. Σκεύη, εξαρτήματα πορτοφόλια είναι σαν εξαιρετικά ασφαλείς μνήμες USB. Περιέχουν όλους τους κωδικούς που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κρυπτογράφηση σας. Ο Kraken εργάζεται πολύ σκληρά για να προστατεύσει τα χρήματά σας όταν βρίσκεστε στην πλατφόρμα τους, αλλά θυμηθείτε ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εσάς!

Όταν κάνετε έναν τόνο κρυπτογράφησης συναλλαγών χρημάτων στο Kraken ίσως θελήσετε να κάνετε ανάληψη ορισμένων ως νόμισμα. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη Kraken.

Τέλη ανάληψης Kraken

Κράκεν τέλη ανάληψης διαφέρουν πολύ ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη σε δολάρια ΗΠΑ και έχετε αμερικανικό τραπεζικό λογαριασμό, θα σας κοστίσει 5 δολάρια ΗΠΑ. Όχι κακό, σωστά; Αν δεν έχετε αμερικανικό τραπεζικό λογαριασμό, θα σας κοστίσει 60 USD. Όχι καλό, σωστά?

Οι χρεώσεις Kraken είναι πολύ χαμηλότερες για αναλήψεις κρυπτονομισμάτων. Για παράδειγμα, ο Kraken χρεώνει 0,0005 BTC για να βγάλω Bitcoin και 0,005 ETH για να βγάλει τον Ether.

Τώρα έχετε μάθει πολλά για τον Κράκεν, αλλά είναι η ανταλλαγή για εσάς; Αυτή η κριτική Kraken θα σας βοηθήσει τώρα να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση.

Ποιος είναι ο Κράικεν?

Άλλες κριτικές του Kraken μπορεί να σας πουν ότι το Kraken δεν είναι για αρχάριους. Αυτό είναι αλήθεια. Το Kraken είναι μια μεγάλη πλατφόρμα με πολλά σύγχυση χαρακτηριστικά. Ακόμη και έμπειροι έμποροι δυσκολεύονται να το χρησιμοποιήσουν.

Ωστόσο, Θα συνιστούσα τον Kraken για αρχάριους. Σκέφτομαι μαθαίνοντας το εμπόριο στο Kraken σαν να μαθαίνει να οδηγεί αυτοκίνητο. Δεν θα κερδίσετε το Grand Prix του Μονακό στο πρώτο σας μάθημα! Ξεκινάς μικρό. Πρώτα, μαθαίνετε πώς να ενεργοποιείτε τον κινητήρα και μόνο τότε πώς να οδηγείτε, σωστά?

Εάν ξεκινήσετε με το Kraken, δεν θα χρειαστεί να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μια άλλη πλατφόρμα. Μπορείς να πάρεις Επίπεδο 2 επαλήθευση και κατάθεση μερικοί χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση μεσα σε λιγα λεπτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές στην αγορά για όσο θέλετε. Καθώς γίνετε καλύτεροι στις συναλλαγές, θα μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει το Kraken.

Ενώ ορισμένες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι περιορισμένες, το Kraken είναι μια πολύ εκτεταμένη πλατφόρμα. Επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν συναλλαγές περιθωρίων και μικρές πωλήσεις. Οι πιο προηγμένοι χρήστες θα απολαύσουν πραγματικά αυτές τις δυνατότητες.

Σημείωση: Διαπραγμάτευση περιθωρίου είναι όπου δανείζεστε νόμισμα για συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά μπορείτε επίσης να χάσετε περισσότερα. Οι ανοικτές πωλήσεις δανείζονται νόμισμα και στη συνέχεια το πουλάνε, ελπίζοντας ότι η τιμή θα μειωθεί. Στη συνέχεια το αγοράζετε και κερδίζετε.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Συμπεράσματα

Τώρα που το έχετε διαβάσει Κράκεν κριτική, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι α περιεκτικός και ελαφρώς συγκεχυμένη πλατφόρμα. Ωστόσο, το Kraken προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες τόσο για αρχάριους όσο και για πιο προχωρημένους χρήστες, παρέχει επίσης χαμηλές χρεώσεις, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Αν ψάχνετε περισσότερο προτεινόμενη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Kraken είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να βρείτε.

Επιτρέψτε μου να ξέρω τι πιστεύετε – μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλο!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map