Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin

Θέλετε να μπείτε κρυπτονομισματα, αλλά δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε; Λοιπόν, οι περισσότεροι λάτρεις της κρυπτογράφησης θα σας έλεγαν ότι ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι εύρεση ένα αξιόπιστο πορτοφόλι κρυπτογράφησης! Σήμερα, σε αυτό Πορτοφόλι KuCoin κριτική, θα συζητήσουμε έναν από τους λιγότερο πιθανούς διεκδικητές.

Γιατί λέω “λιγότερο πιθανό”; Λοιπόν, κυρίως επειδή το KuCoin είναι, βεβαίως, ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – Δεν θεωρείται πραγματικά ως πορτοφόλι, τουλάχιστον όχι με την παραδοσιακή έννοια της λέξης.

Ωστόσο, καθώς ο αριθμός των θαυμαστών κρυπτονομισμάτων αυξάνεται σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ανταλλαγές για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης κρυπτογράφησης.

Είναι καλό; Καλά, μπορεί να είναι – Ωστόσο, είναι επίσης πολύ πιο περίπλοκο από αυτό. Ας μην χάνουμε χρόνο, και να φτάσουμε στο κρέας και τις πατάτες των πραγμάτων, εμείς?

Contents

Πλεονεκτήματα

  • Τεράστια ποικιλία υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων
  • Πολύ εύκολο να εγγραφείτε & χρήση
  • Χαμηλά τέλη ανάληψης, δωρεάν καταθέσεις

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς ρύθμιση
  • Ιστορία διακοπών
  • Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ψυχρή αποθήκευση πορτοφολιού

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: Τα πορτοφόλια ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων αυξάνονται στη δημοτικότητα

Υποθέτω ότι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσουμε θα ήταν να απευθυνθούμε στον ελέφαντα στο δωμάτιο και να επεξεργαστούμε ολόκληρη την πτυχή της ανταλλαγής.


Ενώ ορισμένοι αναρωτιούνται ότι υπάρχει μια εφαρμογή για το πορτοφόλι KuCoin, άλλοι θα ρωτήσουν – πώς μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε τα κέρματά σας σε αυτήν την πλατφόρμα; Μια ματιά σε μερικές κριτικές του KuCoin online θα το αποκαλύψει η απόλυτη πλειοψηφία αυτών συζητήστε το KuCoin από η ανταλλαγή των πραγμάτων, παρά το πορτοφόλι.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πορτοφολιού Coinbase Wallet the Binance

Αυτό συμβαίνει επειδή, αλήθεια, Το KuCoin είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – διακρίνεται ως ένα και δεν διαφημίζει πραγματικά καμία δυνατότητα αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει, ωστόσο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανταλλαγών που είναι σήμερα εκεί έξω, στην αγορά, θα έχουν δυνατότητες αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε όλα, ωστόσο – όπως και με τα τυπικά πορτοφόλια σας, οι ανταλλαγές μπορεί να είναι λιγότερο αξιόπιστες και, επομένως, η διατήρηση των περιουσιακών στοιχείων σας σε αυτά θα είναι μάλλον ανασφαλής.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: βρείτε το επόμενο κόσμημα κρυπτογράφησης.

Είναι στην πραγματικότητα ακόμη περισσότερο η περίπτωση των ανταλλαγών! Λόγω της φύσης του τρόπου λειτουργίας τους, οι ανταλλαγές είναι βασικοί στόχοι πολλών κυβερνοεπιθέσεις και διάφορες άλλες απόπειρες πειρατείας.

Γιατί κάποιος θέλει να διατηρήσει τα κρυπτογραφημένα στοιχεία του σε ανταλλαγή, αν συμβαίνει αυτό; Μερικοί καλοί λόγοι, πραγματικά! Ορισμένοι από αυτούς τους λόγους αφορούν και την εν λόγω αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin!

Ας συζητήσουμε αυτούς τους λόγους αναφέροντας τα κύρια πράγματα που το KuCoin «κάνει σωστά», όσον αφορά τη λειτουργικότητα του πορτοφολιού του. Σημειώστε, ωστόσο, ότι θα επικεντρωθούμε μόνο σε αυτό – το πορτοφόλι μέρος της πλατφόρμας. Εάν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε κυρίως το KuCoin ως ανταλλαγή, μπορείτε να βρείτε μια κριτική για αυτό εδώ.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: PROS

Υπάρχουν αρκετές πτυχές που αξίζει να συζητηθούν ως προς τα οφέλη του το πορτοφόλι KuCoin πηγαίνετε, αλλά ίσως η καλύτερη πορεία δράσης θα ήταν να ξεκινήσετε από κάτι που μοιράζεται μεταξύ όλων των πορτοφολιών ανταλλαγής – το πραγματικό μέρος ανταλλαγής της λειτουργικότητάς τους.

Ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων με ενσωματωμένες δυνατότητες ανταλλαγής

Λοιπόν, για να είμαι απόλυτα ακριβής, είναι στην πραγματικότητα το αντίστροφο, αλλά ξέρετε τι εννοώ.

Όπως επισημάνθηκε μερικές φορές σε αυτήν την κριτική πορτοφολιού KuCoin, το KuCoin είναι στην πραγματικότητα πρωτίστως μια πλατφόρμα ανταλλαγής. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων από την άνεση του πορτοφολιού σας.

Ενώ μερικοί μπορεί να υποτιμήσουν πόσο φοβερό είναι αυτό, άλλοι άνθρωποι σίγουρα θα το πάρουν. Ειδικά εκείνοι που είχαν προηγουμένως αυστηρά προγράμματα συναλλαγών.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: άμεση ανταλλαγή.

Βλέπεις, τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης ότι μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα συσκευές υλικού – καλά παραδείγματα περιλαμβάνουν Καθολικό και Τρέζορ. Σε αυτό το πλαίσιο, το “καλύτερο” σημαίνει “ασφαλέστερο” – δεν υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές πορτοφολιού που θα παρέχουν καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας από τις προαναφερθείσες συσκευές υλικού.

Λοιπόν, ναι, υπάρχουν χάρτινα πορτοφόλια, αλλά αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό κουτί σκουληκιών και δεν πλησιάζουμε καν στο άνοιγμα.

Ενώ τα πορτοφόλια υλικού παρέχουν μεγάλη ασφάλεια, όμως, τους λείπουν ευκολία. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούνται για μακροπρόθεσμη αποθήκευση κρυπτογράφησης – εάν έχετε οποιεσδήποτε έννοιες για την εμπορία των νομισμάτων σας κάθε φορά, να είστε προετοιμασμένοι για την ταλαιπωρία να τα εισέρχεστε και να βγαίνετε από το πορτοφόλι του υλικού σας κάθε φορά.

Εδώ όμως μπαίνουν οι καταθέσεις KuCoin για να σώσουν την ημέρα.

Με το KuCoin, θα μπορείτε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με ένα κλικ ενός κουμπιού – Κυριολεκτικά. Δεδομένου ότι είναι ένα πορτοφόλι ανταλλαγής, η πλατφόρμα συνδυάζει τις δύο πτυχές λειτουργικότητας σε μία!

Η προσφορά Kucoin είναι ενεργή τώρα:

Αυτό είναι εξαιρετικά αξιοσημείωτο για όποιον ενδιαφέρεται για αυτό συναλλαγές ημέρας, και ποιος πρέπει να είναι μπροστά από την αγορά. Με κρυπτογράφηση ακόμα την πιο κερδοσκοπική και ασταθή αγορά στον πλανήτη, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν με ριπή οφθαλμού – το να μένεις μπροστά από την καμπύλη είναι ζωτικής σημασίας για έναν επιτυχημένο έμπορο, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα!

Οι κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin θα σας πουν ότι αυτή η συγκεκριμένη πλατφόρμα σάς επιτρέπει να το κάνετε ακριβώς αυτό – σε συνδυασμό με ένα πορτοφόλι κορυφαίου επιπέδου (δηλαδή, θα διατηρήσατε ένα μικρό μέρος των νομισμάτων σας στο KuCoin για όλες τις εμπορικές σας ανάγκες και τα υπόλοιπα – στο ένα κρύο πορτοφόλι), αυτό αποδίδει το καλύτερο και των δύο κόσμων!

Μια τεράστια λίστα υποστηριζόμενων κρυπτονομισμάτων

Πολλαπλή υποστήριξη στοιχείων κρυπτογράφησης είναι, βεβαίως, κάπως υποτιμημένη πτυχή των πορτοφολιών κρυπτογράφησης, γενικά. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι αμφισβητούν «τι μπορώ να στείλω σε ένα πορτοφόλι KuCoin;», επίσης.

Βλέπετε, οι περισσότεροι λάτρεις της κρυπτογράφησης έχουν συνηθίσει στο γεγονός ότι κάθε μεμονωμένο νόμισμα έχει ένα καθορισμένο πορτοφόλι. Αυτό σημαίνει ότι, ανεξάρτητα από το πόσα νομίσματα εσείς Χοντλ, θα πρέπει να βρείτε ξεχωριστά πορτοφόλια για καθένα από αυτά.

Λοιπόν, τουλάχιστον αυτό ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ περίπτωση. Στο ήρθε πορτοφόλια υλικού, και έσωσε την ημέρα… Είδος.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: διαθέσιμες αγορές.

Πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού κορυφαίας γραμμής υποστηρίζουν μια ευρεία επιλογή διαφορετικών περιουσιακών στοιχείων. Αυτό ισχύει και για τα δύο Καθολικό και Τρέζορ. Ωστόσο, η επιλογή που προσφέρουν αυτές οι μάρκες περιορίζεται στο πόσα άτομα ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο νόμισμα.

Τόσο ενδιαφερόμενοι, που θα ήθελαν επίσης αναπτύξτε μια εφαρμογή ειδικά για το πορτοφόλι για τη συγκεκριμένη συσκευή για την υποστήριξη του νομίσματος. Ναι – είναι λίγο περίπλοκο.

Ανταλλακτικά-πορτοφόλια, από την άλλη πλευρά, είναι διαφορετικά από την άποψη αυτή. Οι κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin θα σας πουν ότι το KuCoin το κάνει, για ένα γεγονός, υποστηρίξτε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων – Κοιτάζοντας από την ανταλλαγή των πραγμάτων, υπάρχουν καλά πάνω από 200 νομίσματα υποστηρίζονται από την πλατφόρμα! Αυτό είναι τεράστιο!

Η πολλαπλή υποστήριξη κρυπτογράφησης σημαίνει ότι θα μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα (τα περισσότερα;) των κρυπτογράφων σας σε ένα μόνο πορτοφόλι – Κουκόιν. Λοιπόν, σίγουρα – όχι ένα ενιαίο πορτοφόλι, καθώς κάθε στοιχείο κρυπτογράφησης έχει ένα αποκλειστικό. Ωστόσο, όλα θα βρίσκονται και θα εμφανίζονται στον λογαριασμό σας στο KuCoin.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: διαδικασία ανταλλαγής.

Αυτό είναι ωραίο και από τα δύο μια προοπτική ευκολίας, αλλά και από αυτό του πνευματική ηρεμία, πολύ. Ειλικρινά, δεν θα χρειαστεί να κάνετε ταξινόμηση και να προσπαθήσετε να θυμηθείτε όλους τους κωδικούς πρόσβασης και τις διαφορετικές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας πορτοφολιού – όλα θα βρίσκονται σε μια ενιαία πλατφόρμα! Και πάλι – διαβάζοντας κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin, αυτό φαίνεται να είναι ένα αγαπημένο χαρακτηριστικό!

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ρωτήσετε – τι μπορώ να στείλω σε ένα πορτοφόλι KuCoin; -, απλώς το ξέρετε η πλατφόρμα υποστηρίζει μια ευρεία επιλογή κρυπτογράφησης – μπορείτε σίγουρα να στείλετε τα περισσότερα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα στην αγορά.

Πολύ χαμηλά τέλη ανάληψης

Τέλη ανάληψης είναι, βεβαίως, κάτι που αφορά κυρίως τα πορτοφόλια ανταλλαγής. Μπορούν να είναι λίγο περίπλοκα, οπότε επιτρέψτε μου να το εξηγήσω.

Υπάρχουν δύο μεγάλοι τύποι των προμηθειών ανάληψης κρυπτονομισμάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε – αυτά που σχετίζονται με τις υπηρεσίες μιας πλατφόρμας ανταλλαγής (δηλαδή αυτά που αναφέρονται σε αυτήν την κριτική πορτοφολιού KuCoin) και άλλα που είναι χρεώθηκε από το blockchain ενός συγκεκριμένου κρυπτογραφικού στοιχείου.

Τα τελευταία είναι αναπόφευκτος – ανεξάρτητα από τον τύπο πορτοφολιού που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε, θα ισχύουν πάντα χρεώσεις blockchain. Ωστόσο, οι χρεώσεις που σχετίζονται με την ανταλλαγή ενδέχεται να διαφέρουν.

Ορισμένες ανταλλαγές θα έχουν ημι-αξιοπρεπείς χρεώσεις, ενώ άλλες θα μπορούσαν ακόμη και να σας επιτρέψουν να κάνετε δωρεάν καταθέσεις και αναλήψεις. Το τελευταίο, ωστόσο, είναι ένα σπάνιο περιστατικό.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: παραδείγματα χρεώσεων ανάληψης.

Με το KuCoin, οι καταθέσεις κρυπτογράφησης είναι πράγματι, εντελώς δωρεάν. Αυτό είναι φανταστικό! Όσον αφορά τα τέλη ανάληψης, ωστόσο, υπάρχουν – δηλαδή, είναι από τα χαμηλότερα που θα συναντήσετε.

Αυτό είναι ιδιαίτερα υπέροχο αν αποσύρετε ενεργά και καταθέτετε κρυπτονομίσματα με έντονη χρέωση, όπως Αιθέριο. Κάθε λίγο gwei (αέριο για συναλλαγές ETH) που θα εξοικονομήσετε θα προσθέσει, μεγάλο χρονικό διάστημα!

Ένα από τα ασφαλέστερα ανταλλακτικά-πορτοφόλια

Ασφάλεια είναι, προφανώς, ένας τεράστιος παράγοντας κατά τη συζήτηση οποιουδήποτε πορτοφολιού κρυπτογράφησης εκεί έξω – αυτή η κριτική πορτοφολιού KuCoin δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Δεδομένου ότι τα ανταλλακτικά-πορτοφόλια τείνουν να παίρνουν ένα πολύ άσχημο περιτύλιγμα σχετικά με την πτυχή της ασφάλειας, ωστόσο, αξίζει να σκάψετε λίγο πιο βαθιά και να ελέγξετε τι είδους χαρακτηριστικά ασφαλείας χρησιμοποιεί η KuCoin.

Ακριβώς έξω από το ρόπαλο, όποιος ρωτάει είναι το πορτοφόλι KuCoin ασφαλές θα μάθει ότι η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μέτρα ασφαλείας όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) και επαληθεύσεις σύνδεσης μέσω email. Απλά μέτρα, αλλά αποτρέπουν την πλειοψηφία των wannabe-hackers και scammers από το να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα και τα χρήματα χρηστών που είναι αποθηκευμένα εντός.

Έλεγχος πορτοφολιού KuCoin: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό σε 10 δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, θα βρείτε διάφορα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας, όπως ελέγχους και με βάση την εταιρεία, ειδικές ομάδες ασφαλείας που παρακολουθούν συνεχώς την πλατφόρμα για τυχόν ύποπτες δραστηριότητες.

Τέλος, όσον αφορά τις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη KuCoin, φαίνεται ότι η πλατφόρμα έχει αρκετά αξιοπρεπή φήμη, όσον αφορά την ασφάλεια των πραγμάτων. Υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα θέματα που αξίζει να συζητήσουμε (και αυτό ακριβώς θα κάνουμε σε ένα λεπτό), αλλά γενικά, η τρέχουσα κατάσταση της πλατφόρμας σε αυτό το θέμα είναι αρκετά αξιοπρεπής.

Συγκρίνετε το πορτοφόλι KuCoin δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το πορτοφόλι KuCoin δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: CONS

Μέχρι αυτό το σημείο το πορτοφόλι KuCoin κριτική, έχουμε ήδη συζητήσει τα κύρια οφέλη που μπορείτε να περιμένετε, ενώ χρησιμοποιείτε το KuCoin ως επιλογή μετάβασης στο ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Τα οφέλη είναι, στην πραγματικότητα, αρκετά αξιοσημείωτα!

Πριν λάβετε την τελική απόφαση, υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να αναφερθούν και να επεξεργαστούν – πράγματα που ίσως δεν είναι τόσο ωραία να τα ακούσουμε όσο αυτά που έχουμε ήδη περάσει μέχρι αυτό το σημείο στην κριτική.

Το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται όταν σκεφτόμαστε την λιγότερο από την ιδανική πλευρά του KuCoin είναι τα ασταθή μέτρα ασφαλείας ότι η πλατφόρμα χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό, και το ιστορικό παραβίασης της ασφάλειας, γενικά.

Χωρίς φαινομενικά κρύα αποθήκευση + Ιστορικό παραβίασης ασφαλείας

Υπάρχουν αρκετά πράγματα για να αποσυμπιέσετε εδώ, οπότε ας το κάνουμε ένα βήμα τη φορά και να ασχοληθούμε με την πτυχή «χωρίς ψυχρή αποθήκευση», πρώτα.

Η απόλυτη πλειοψηφία των τις πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων υψηλού επιπέδου (με επέκταση αυτού – ανταλλακτικά-πορτοφόλια) πρόκειται χρησιμοποιήστε συσκευές ψυχρής αποθήκευσης προκειμένου να διατηρήσουν τα στοιχεία του χρήστη ασφαλή. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι οι πλατφόρμες να διατηρούν έως και το 95% των κρυπτογράφησης σε συσκευές αποθήκευσης υλικού, ενώ το υπόλοιπο 5% ενεργεί ως ένα αποθεματικό για διαπραγμάτευση.

Όποιος αναρωτιέται είναι το πορτοφόλι KuCoin ασφαλές πρέπει να σημειώσει ότι η εν λόγω πλατφόρμα δεν το κάνει. Δεν υπάρχει στρώμα ασφαλείας ψυχρής αποθήκευσης με το KuCoin.

Αυτό, φυσικά, έχει πολλά ζητήματα. Κάνει KuCoin ένα 100% ζεστό πορτοφόλι – ενώ αυτό δεν είναι από μόνο του πρόβλημα, τα ζεστά πορτοφόλια τείνουν να έχουν πολλές ευπάθειες ασφαλείας, και θεωρούνται πολύ λιγότερο ασφαλείς από, για παράδειγμα, συσκευές αποθήκευσης υλικού.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: περιστατικό παραβίασης της ασφάλειας.

Τα ελαττώματα ασφαλείας δείχνουν επίσης. Το KuCoin είχε παραβιάσει την ασφάλεια – ένας τεράστιος αριθμός περιουσιακών στοιχείων πελατών της εταιρείας κλαπεί αφού οι χάκερ κατέλαβαν τα προσωπικά κλειδιά του KuCoin. Περίπτωση και σημείο.

Το αστείο εδώ είναι ότι η KuCoin σημειώνει πώς τα «κρύα πορτοφόλια τους δεν επηρεάστηκαν». Ωστόσο, κοιτάζοντας κάποιες κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin που έχουν απομείνει στο διαδίκτυο, θα έχετε πρόβλημα να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ψυκτικού χώρου αποθήκευσης της πλατφόρμας.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο – τα ζεστά πορτοφόλια θεωρούνται λιγότερο ασφαλή εναλλακτική λύση και η κατάσταση του KuCoin το εξηγεί τέλεια. Είναι ασφαλές το πορτοφόλι KuCoin τώρα; Καλά, φαίνεται να είναι – η πλατφόρμα έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας της και δεν υπήρξαν πλέον αξιοσημείωτα hacks από αυτά που συζητήθηκαν παραπάνω.

Όχι μια ρυθμιζόμενη πλατφόρμα

Πριν βγείτε έξω και αρχίσετε να κάνετε καταθέσεις KuCoin ή προσπαθείτε να μάθετε “τι μπορώ να στείλω σε ένα πορτοφόλι KuCoin;”, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι η πλατφόρμα θεωρείται ότι είναι ένα «μη ρυθμιζόμενη ανταλλαγή»- λοιπόν, επίσης, ένα μη ρυθμιζόμενο πορτοφόλι.

Ο όρος «μη ρυθμιζόμενος» είναι αρκετά αυτονόητος – αναφέρεται στο γεγονός ότι Δεν υπάρχει γενικό θεσμικό όργανο που θα εξέταζε τις δραστηριότητες της εν λόγω ανταλλαγής, καθιστώντας έτσι τις υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτογράφησης δυνητικά επικίνδυνες, αλλά και παράνομες σε ορισμένα μέρη του κόσμου.

Έλεγχος πορτοφολιού KuCoin: διαθέσιμα οφέλη από την επιτυχή επαλήθευση λογαριασμού.

Η ρύθμιση βοηθά τους εμπόρους διατηρήστε την εμπιστοσύνη σε μια ανταλλαγή, αφού μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα υπάρχει πάντα ένα επίσημο ίδρυμα που ψάχνει για τυχόν φάουλ ή ύποπτες δραστηριότητες. Η έλλειψη ρύθμισης, από την άλλη πλευρά, κάνει πολλούς ανθρώπους άβολα – εάν τα cryptos σας εξαφανίστηκαν κάποια στιγμή, δεν θα έχετε θέση να υποβάλλετε αξίωση για.

Για να είμαι απόλυτα διαφανής, πρέπει να πω – κάποιες κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin εκφράστε τη χαρά σας δεδομένης της ανεξέλεγκτης φύσης της πλατφόρμας. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, στην πραγματικότητα – ένα μεγάλο μέρος των ενθουσιωδών κρυπτονομισμάτων πιστεύουν ότι οι ανεξέλεγκτες ανταλλαγές είναι ο μόνος τρόπος να ακολουθήσετε.

Καλά εντάξει – αποκεντρωμένες ανταλλαγές, να είναι πιο σωστό. Ωστόσο, λόγω η φιλοσοφία πίσω από το crypto, Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά τη χρήση μιας μη ρυθμιζόμενης ανταλλαγής, καθώς αυτό φαίνεται να προάγει την ιδέα μιας αποκεντρωμένης πλατφόρμας που έχει καμία κυβερνητική αρχή (παρόλο που η ίδια η πλατφόρμα είναι η αρμόδια αρχή, σε αυτήν την περίπτωση).

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: μέτρα ασφαλείας.

Λοιπόν – με λίγα λόγια, πριν ρωτήσετε “υπάρχει εφαρμογή για το πορτοφόλι KuCoin;” και κατεβάστε το λογισμικό σε όλες τις συσκευές σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τους κινδύνους που ενέχει η εν λόγω πλατφόρμα. Ενώ υπήρξαν κανένα αξιοσημείωτο ζήτημα σχετικά με τη μη ρυθμιζόμενη φύση του KuCoin, εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη!

Παράπονα σχετικά με την υποστήριξη πελατών

Υποστήριξη πελατών είναι κάτι που τείνει να αγνοείται αρκετά κάθε φορά που επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για την αποθήκευση των περιουσιακών σας στοιχείων. Δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο – ακόμη και αν διαβάσετε μερικές κριτικές για το πορτοφόλι KuCoin χρήστη, είναι προφανές ότι δίνεται μεγαλύτερη προσοχή σε άλλες πτυχές, έτσι η υποστήριξη πελατών παραμένει συχνά στο περιθώριο.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Η υποστήριξη μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά όταν πρόκειται για τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης!

Πίνακας: Πληροφορίες εταιρείας για το Ledger Nano X και το Trezor Model T

Προφανώς, ενώ Οι καταθέσεις KuCoin μπορεί να είναι εύκολες, και η ίδια η πλατφόρμα θα μπορούσε να προσφέρει ευρεία υποστήριξη για μια ποικιλία διαφορετικών κρυπτογράφησης, η πλευρά εξυπηρέτησης πελατών δεν είναι η καλύτερη. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που εξέφρασαν και οι κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin.

Η πλατφόρμα έχει ζωντανή υποστήριξη – αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι επίσης διαθέσιμο 24/7, το οποίο είναι ένα αρκετά σπάνιο και σίγουρα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό.

Ποιο είναι το πρόβλημα;?

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: υποστήριξη πελατών.

Λοιπόν, ορισμένοι πελάτες της KuCoin σημειώνουν ότι μπορεί να είναι είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσεις μια ομάδα υποστήριξης, και οι χρόνοι απόκρισης είναι συνήθως πολύ μεγάλοι.

Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ωστόσο, φανταστείτε εάν επρόκειτο να αντιμετωπίσετε ένα τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συναλλαγής και ξαφνικά, έχετε χάσει την πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία σας, απλώς λόγω τεχνικής δυσλειτουργίας. Πιθανότατα υπάρχει πολύς πανικός!

Επιπλέον, πιθανότατα θα θελήσετε να αποκτήσετε μια υποστήριξη πελατών, το συντομότερο δυνατό. Εάν οι χρόνοι απόκρισης είναι πολύ μεγάλοι, καλά… Τα πράγματα μπορεί να καταλήξουν πολύ άσχημα.

Εν ολίγοις, ενώ το KuCoin διαθέτει πολλά διαφορετικά οφέλη Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, η ίδια η υποστήριξη είναι μέτρια και ενδέχεται να σταματήσετε να περιμένετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα έως ότου λάβετε απάντηση στην ερώτησή σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πορτοφόλι KuCoin?

Τώρα που έχουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα οφέλη και τα μειονεκτήματα το πορτοφόλι KuCoin εκτός δρόμου, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να συζητήσουμε οι παράγοντες χρηστικότητας της πλατφόρμας – με άλλα λόγια, πώς μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το KuCoin ως το δικό σου, αποκλειστική εναλλακτική λύση αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Πώς να εγγραφείτε στο KuCoin?

Πρώτο και κύριο – τη διαδικασία εγγραφής.

Βήμα 1: Παω σε την επίσημη ιστοσελίδα της KuCoin. Είναι ακριβώς ο ίδιος ιστότοπος στον οποίο θα επισκεφθείτε για να εγγραφείτε η ανταλλαγή KuCoin. Είναι βέβαιο ότι η εν λόγω πλατφόρμα είναι, στην πραγματικότητα, κυρίως μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, η αρχική διαδικασία εγγραφής είναι εντελώς το ίδιο, πολύ.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: αρχική σελίδα του KuCoin.

Βήμα 2: Μόλις μεταβείτε στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, κάντε κλικ στο “ΕγγραφείτεΚουμπί στην κορυφή της σελίδας.

Βήμα 3: Όπως συνήθως με αυτά τα πράγματα, θα σας ζητηθεί η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σου ταχυδρομείου, και στο Δημιούργησε έναν κωδικό. Η επαλήθευση email συμβαίνει στην πραγματικότητα από την ίδια, αρχική οθόνη εγγραφής – αρκετά ενδιαφέρουσα!

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: διαδικασία εγγραφής.

Βήμα 4: Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και δημιουργήσατε έναν κωδικό πρόσβασης, αυτός είναι κυριολεκτικά – έχετε πλέον λογαριασμό στο KuCoin!

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής.

Σε αυτό το στάδιο, θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα ρωτάει αν θέλετε αγορά ή κατάθεση χρημάτων κρυπτογράφησης στο λογαριασμό σας. Μην βγείτε από την οθόνη! Στο επόμενο βήμα της αναθεώρησης του πορτοφολιού KuCoin, θα ρίξουμε μια ματιά στις καταθέσεις KuCoin και θα ξεκινήσουμε από την εν λόγω οθόνη.

Πριν από αυτό, όμως, πρέπει να πω – η εγγραφή στο KuCoin είναι μεταξύ των ευκολότερων και ταχύτερων διαδικασιών εκεί έξω!

Είναι πολύ σπάνιο να βρείτε ένα πορτοφόλι ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων που θα σας επέτρεπε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του τόσο γρήγορα. Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να «στρέψετε» τη διαδικασία εγγραφής σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, ειδικά αν έχετε ανοιχτή την καρτέλα email σας δίπλα στην ανταλλαγή KuCoin!

Βεβαίως, αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός για το οποίο μιλάμε μια μη ρυθμιζόμενη πλατφόρμα εδώ. Ωστόσο, εάν αυτό δεν σας αφορά, σίγουρα θα εκτιμήσετε την απλότητα και την βιασύνη της διαδικασίας εγγραφής!

Τρόπος κατάθεσης / ανάληψης περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων προς / από το KuCoin?

Τώρα, λοιπόν – έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα και μετά από προσεκτική εξέταση των πολλαπλών κριτικών πορτοφολιών KuCoin χρηστών εκεί έξω, έχετε αποφασίσει να κάντε την πρώτη σας κατάθεση. Πώς πρέπει να το κάνετε?

Ας το ελέγξουμε!

Βήμα 1: Υποθέτοντας ότι έχετε παραμείνει στην οθόνη που συζητήθηκε παραπάνω, κάντε κλικ στο “Ταμεία κατάθεσης“.

Βήμα 2: Τώρα, θα πρέπει επιλέξτε το στοιχείο κρυπτογράφησης που θέλετε να καταθέσετε. Όπως μπορείτε ήδη να δείτε, η λίστα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ – Υπάρχουν φαινομενικά ατελείωτοι αριθμοί διαφορετικών νομισμάτων που μπορείτε να καταθέσετε στο KuCoin!

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: Διεύθυνση κατάθεσης BTC.

Για να διατηρήσω τα πράγματα απλά, ωστόσο, αποφάσισα να τηρήσω BTC για το παράδειγμά μου. Αφού επιλέξετε έναν λογαριασμό (κύρια ή συναλλαγή), κάντε κλικ στο “Να συνεχίσει“.

Βήμα 3: Θα σας παρουσιαστεί μια διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε αμέσως μια κατάθεση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το αντιγράψετε στον προορισμό προορισμού σας, ελέγξτε αν η διεύθυνση είναι ίδια (με άλλα λόγια – εάν δεν έχετε keylogger ή κάποιον άλλο ιό), και κάντε την κατάθεση.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: Διατίθενται διαφορετικές διευθύνσεις BTC.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει επίσης μια ευκαιρία δημιουργίας μια διεύθυνση SegWit, πολύ.

Οι διευθύνσεις SegWit σας επιτρέπουν μεταφορά BTC γρηγορότερα, και με λιγότερο δαπανηρό τρόπο. Ωστόσο, δεν τα υποστηρίζουν όλα τα πορτοφόλια ανταλλαγής, οπότε είναι σίγουρα μια άλλη νίκη από την πλευρά του KuCoin!

Βήμα 4: Οταν πρόκειται για ανάληψη στοιχείων κρυπτογράφησης από το KuCoin, η διαδικασία είναι πολύ παρόμοια (μόνο το αντίστροφο). Θα πρέπει να επιλέξετε το στοιχείο που θέλετε να αποσύρετε και, στη συνέχεια, να επικολλήσετε τη διεύθυνση παραλαβής.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: βήματα που πρέπει να κάνετε πριν από την ανάληψη χρημάτων.

Εδώ, ωστόσο, προτού κάνετε αναλήψεις, θα χρειαστείτε και τα δύο ρύθμιση SMS ή 2FA με βάση το Google, και επίσης δημιουργήστε έναν ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης συναλλαγής. Αν και δεν ισχύει για τις καταθέσεις KuCoin, ανάλογα με την ανάληψη, αυτό λειτουργεί ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Λοιπόν, ποιο είναι το συμπέρασμα εδώ; Λοιπόν, είναι ασφαλές να το πούμε αυτό Το KuCoin σίγουρα είναι πολύ απλό στη χρήση, αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε μόνο ως εναλλακτική λύση αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων! Η διαδικασία εγγραφής είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη (μεταξύ των ταχύτερων που έχω συναντήσει ακόμη, στην πραγματικότητα), και οι δύο καταθέσεις και αναλήψεις είναι αυτονόητες και πολύ εύκολο στη διαχείριση.

Συνολικά, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα ούτε ανάληψη, ούτε κατάθεση των κρυπτονομισμάτων σας στο πορτοφόλι KuCoin. Σίγουρα καθησυχαστικό!

Περίληψη

Τώρα που αναλύσαμε και συζητήσαμε εκτενώς το KuCoin και ρίξαμε επίσης μια ματιά σε μερικές από τις πιο εξέχουσες κριτικές χρηστών του πορτοφολιού KuCoin, το μόνο που μένει να απαντήσουμε είναι αυτό – θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα ως μια εναλλακτική λύση για το πορτοφόλι κρυπτογράφησης?

ναι και ΟΧΙ.

Όταν συζητάμε για τις μεθόδους αποθήκευσης κρυπτογράφησης, το μοναδικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέχετε είναι ασφάλεια. Εάν το πορτοφόλι της επιλογής σας δεν είναι ασφαλές, μπορεί να είστε απόλυτα καλά καταλήξετε να χάσετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: κεφάλαια πορτοφολιού.

Είναι το πορτοφόλι KuCoin ασφαλές; Καλά… Εν μέρει. Θεωρείται ότι είναι ένα ασφαλές μέρος για συναλλαγές και ανταλλαγές κρυπτογράφησης, Ωστόσο, βεβαίως, έχει ορισμένα εκθαμβωτικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Ωστόσο, η πλατφόρμα κάνει υποστηρίξτε ένα τεράστιο φάσμα διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, και διαθέτει ακόμη κάποια εκπληκτικά τέλη ανάληψης, με τις καταθέσεις να είναι εντελώς δωρεάν.

Πάνω από αυτό, Το KuCoin είναι πολύ απλό στη χρήση, τουλάχιστον όσον αφορά το τμήμα πορτοφολιού της πλατφόρμας. Αυτά είναι υπέροχα νέα για κάθε αρχάριο κρυπτογράφησης εκεί έξω!

Για να είμαστε απολύτως δίκαιοι, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το KuCoin ως πλατφόρμα αποθήκευσης κρυπτογράφησης, η συμβουλή μου προς εσάς είναι απλή – πάρτε δύο πορτοφόλια. Και συγκεκριμένα, ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού, και μετά το πορτοφόλι KuCoin.

Διατηρώντας την απόλυτη πλειοψηφία των χρημάτων σας σε ένα πορτοφόλι υλικού, θα είστε εγγυημένοι το μέγιστο ποσό ασφάλειας. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να ανταλλάξετε και να παίξετε τα διάφορα νομίσματα κρυπτογράφησης που διατίθενται στην αγορά, η αποθήκευση ενός μικρού μέρους των νομισμάτων σας σε ένα ζεστό πορτοφόλι όπως το KuCoin θα σας επιτρέψει να το κάνετε και αυτό!

Αναθεώρηση πορτοφολιού KuCoin: Κριτικές KuCoin.

Όλα αυτά βασικά σας επιτρέπουν χρησιμοποιήστε τα καλύτερα και των δύο κόσμων – αυτό της κορυφαίας ασφάλειας, καθώς και αυτό της εκπληκτικής ευκολίας. Σίγουρα ένας υπέροχος συνδυασμός!

Εάν θέλετε να βρείτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, θα πρέπει να δείτε και τα δύο το Ledger Nano X, ή το Trezor Model T. Από τη σύνταξη αυτής της αναθεώρησης πορτοφολιού KuCoin, αυτές οι δύο συσκευές θεωρούνται τις ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις σε ολόκληρη την αγορά.

Συμπεράσματα

Φτάσαμε επίσημα στο τέλος του Πορτοφόλι KuCoin ανασκόπηση! Μέχρι τώρα, σας έχω πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εν λόγω πορτοφόλι ανταλλαγής – τις πιο αξιοσημείωτες δυνατότητές του, τα έντονα ζητήματα και ακόμη και πώς να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε, εάν αποφασίσετε να.

Προφανώς, Το KuCoin σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει στον μέσο ενθουσιώδη κρυπτογράφησης, ειδικά κάποιος που ψάχνει διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους από λίγο. Αυτό είναι και το άλλο – είναι πολύ προφανές ότι το KuCoin διαθέτει, στην πραγματικότητα, χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν σε άτομα που αναζητούν μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων υψηλού επιπέδου.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το KuCoin ως μια εναλλακτική εναλλακτική λύση, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την πλευρά της πλατφόρμας εδώ. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υπηρεσία πορτοφολιού.

Τέλος, αν αναρωτιέστε «υπάρχει εφαρμογή για το πορτοφόλι KuCoin;», επιτρέψτε μου να σας πω – υπάρχει! Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, ή βρείτε το στο κατάστημα εφαρμογών της κινητής συσκευής σας.

Ωστόσο, μην ξεχάσετε ρίξτε μια ματιά σε άλλες αξιόπιστες εναλλακτικές επιλογές πορτοφολιού! Σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και καλή τύχη με όλες τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me