KuCoin VS Binance: Ποιο πρέπει να επιλέξω;

Αν είστε κάποιος που πρόσφατα μπήκε σε κρυπτογράφηση και αναζητάτε τώρα οι καλύτεροι τρόποι για να ξεκινήσετε να επενδύετε και να διαπραγματεύεστε διαφορετικά νομίσματα, θα χρειαστείς μια κορυφαία ανταλλαγή για να σας βοηθήσω. Προκειμένου να βρείτε μια τέτοια ανταλλαγή, θα πρέπει να δείτε μερικές συγκρίσεις – σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, θα συγκρίνουμε Κουκόιν VS Κάθισμα.

Και οι δύο πλατφόρμες έχουν καταφέρει να κάνουν μερικά αρκετά αξιοπρεπή ονόματα για τον εαυτό τους. Ενώ έχουν κάποιες ομοιότητες, και οι δύο είναι επίσης αρκετά διαφορετικό, ακόμα – αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι άνθρωποι που μπορεί να αγαπούν το KuCoin δεν θα αρέσουν απαραίτητα στο Binance και το αντίστροφο.

Μην ανησυχείτε, όμως – μόλις εμείς υπολογίστε τα κριτήρια σύγκρισης, και ορίστε τη γραμμή ψηλά, θα μπορέσουμε να ελέγξουμε και να αναλύσουμε και τις δύο ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και να δούμε ποια από αυτές μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα.

KuCoin VS Binance: Κριτήρια σύγκρισης

Λοιπόν, λοιπόν – πρώτα πράγματα πρώτα. Ωστε να έχει ένας στόχος Κουκόιν VS Κάθισμα σύγκριση, θα πρέπει να έχουμε ορισμένα χαρακτηριστικά που θα λειτουργούσαν ως τα κύρια σημεία ομιλίας, σωστά?

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Λοιπόν, ενώ κάθε άτομο θα έχει τις δικές του πεποιθήσεις για το ποια είναι τα «βασικά χαρακτηριστικά» μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων κορυφαίου επιπέδου είναι, υπάρχουν μερικές γενικές πτυχές που είναι, με κάθε τρόπο, κρίσιμος για οποιαδήποτε και όλες τις νόμιμες και αξιόπιστες ανταλλαγές.

Για αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πέντε – ασφάλεια, ευκολία στη χρήση, αμοιβές, υποστηριζόμενα νομίσματα, και αριθμός χρηστών. Ενώ υπάρχουν, βεβαίως, ορισμένες άλλες πτυχές που είναι πολύ σημαντικές για οποιαδήποτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης, χωρίς αυτές τις πέντε, δεν υπάρχει πραγματικά καμία πιθανότητα εξαργύρωσης! Ωστόσο, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

  • Ασφάλεια. Οι πτυχές ασφάλειας μιας ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι, ευτυχώς, μη εγκεφάλου στη μεγάλη πλειονότητα των περιπτώσεων. Είναι κάτι που δεν είναι καν «απαραίτητο» για να έχει μια κατάλληλη ανταλλαγή – είναι απολύτως υποχρεωτικό. Αυτό δεν είναι καθόλου διαφορετικό σε αυτήν τη σύγκριση KuCoin VS Binance, είτε – ενώ και οι δύο ανταλλαγές μπορεί να είναι μάλλον δημοφιλείς σε ορισμένους καθορισμένους κύκλους ενθουσιωδών κρυπτογράφησης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελέγχετε πάντα τις πτυχές ασφαλείας κάθε ανταλλαγής κρυπτογράφησης που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε, για να αποδειχθεί ανασφαλές και επιρρεπές σε απόπειρες πειρατείας.
  • Ευκολία στη χρήση. Μετά την ασφάλεια, οι πτυχές χρηστικότητας της ανταλλαγής μπορεί να φαίνονται λίγο, λοιπόν… Ας πούμε, όχι τόσο σημαντικό. Ωστόσο, σας καλώ να το σκεφτείτε – εάν έχετε επιλέξει μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για τον εαυτό σας, μάλλον σκοπεύετε να περάσετε πολύ χρόνο σε αυτό, διαπραγμάτευση και κάνοντας μερικές εξαιρετικές προσφορές. Ίσως θέλετε να είναι αυτή η πλατφόρμα και τα δύο εύχρηστα, και σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές (σελίδες) με γρήγορο και απλό τρόπο, σωστά? Όσον αφορά τις τιμές κρυπτογράφησης, υπάρχουν πολλές μπερδεμένες τεχνικές, όπως είναι – αν είστε αρχάριος, είναι εύκολο να χαθείτε! Λάβετε υπόψη αυτό και σε αυτήν τη σύγκριση KuCoin VS Binance!
  • Αμοιβές. Αν αναζητάτε τον πρώτο σας ιστότοπο ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και θέλετε απλώς να “δοκιμάσετε τα νερά”, τότε τα τέλη θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ωστόσο, εάν είστε ήδη έμπειρος έμπορος και επιθυμείτε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τότε οι χρεώσεις θα είναι μια απολύτως κρίσιμη πτυχή να επιλέξετε ανάμεσα σε μερικές διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης! Όσον αφορά τις τιμές Binance VS KuCoin, τα πράγματα είναι πραγματικά αρκετά ενδιαφέροντα – Και οι δύο πλατφόρμες, ενώ είναι ευρέως αποδεκτές ως οι χαμηλότερες χρεώσεις για τους χρήστες τους, εξακολουθούν να είναι αρκετά διαφορετικές.
  • Υποστηριζόμενος αριθμός νομισμάτων. Τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει πολύ δημοφιλές θέμα. Παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει η ψευδής έννοια της κρυπτογράφησης που σχετίζεται με κάποιες παράνομες δραστηριότητες που παραμένουν μεταξύ ορισμένων ανθρώπων (αυτό οφείλεται κυρίως σε πράγματα όπως Δρόμος του μεταξιού), οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να το καταλαβαίνουν την τεχνολογία blockchain πραγματικά είναι πράγμα του μέλλοντος. Με αυτό, ακόμη και οι αρχάριοι έμποροι κρυπτογράφησης αναζητούν τώρα αγορά και εμπορία διαφορετικών νομισμάτων, άλλο από Bitcoin! Δεδομένου ότι συμβαίνει αυτό, είναι σημαντικό αυτό μια κορυφαία ανταλλαγή θα σας παρέχει μια τέτοια δυνατότητα – οι πλατφόρμες σε αυτήν τη σύγκριση KuCoin VS Binance δεν αποτελούν εξαίρεση!
  • Αριθμός χρηστών. Ο αριθμός των ενεργών χρηστών σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης μπορεί πραγματικά να σας πει πολλά για τον ίδιο τον ιστότοπο. Εάν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ανταλλαγή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εταιρεία πίσω από αυτό κάνει κάτι σωστό – μήπως τα τέλη είναι πολύ χαμηλά; Ή μήπως προσφέρει υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας; Όποια και αν είναι η περίπτωση, ένας υψηλός αριθμός χρηστών συνήθως σημαίνει αυτό υπάρχουν πολλές συναλλαγές – αν προσπαθείτε να βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για τα νομίσματα κρυπτογράφησής σας, αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα. Σίγουρα κάτι που αξίζει να προσέξετε στη σύγκριση KuCoin VS Binance!

Και πάλι – ενώ υπάρχουν σίγουρα περισσότερα χαρακτηριστικά που πρόκειται να αποτελέσουν μια εξαιρετική ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, ρίχνοντας μια ματιά σε κάποιες άλλες συγκρίσεις KuCoin VS Binance που αφήνονται στο διαδίκτυο από τους χρήστες των δύο πλατφορμών, φαίνεται ότι αυτές οι συγκεκριμένες πτυχές εμφανίζονται συχνά!

KuCoin VS Binance: Η σύγκριση

Οπως και με οποιοδήποτε άλλο άρθρο όπου μιλάω για δύο γιγαντιαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης, Αυτό Κουκόιν VS Κάθισμα Η σύγκριση θα ακολουθήσει επίσης ένα συγκεκριμένο μοτίβο. Για χάρη του σαφήνεια και συνέπεια, θα το πάρουμε από την κορυφή και θα μιλήσουμε πρώτα για τις πτυχές ασφάλειας και των δύο αυτών πλατφορμών.

Ασφάλεια

Όσον αφορά τη σύγκριση KuCoin VS Binance, και οι δύο εν λόγω πλατφόρμες θεωρήθηκαν ως αρκετά ασφαλές, για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν πρόσφατα. Τουλάχιστον για μία από αυτές τις πλατφόρμες.

Το Binance, μέχρι σήμερα, θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή χρηματιστήρια στην αγορά. Προσφέρει στους χρήστες του τα πάντα έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, σε όλους τους δρόμους εγγραφή εγκεκριμένων συσκευών και εκπαιδευτικοί πόροι σχετικά με το θέμα (δηλαδή πώς να αποφύγετε πράγματα όπως ηλεκτρονικό ψάρεμα).


Το KuCoin, από την άλλη πλευρά, έχει κάποια προβλήματα.

KuCoin VS Binance: ανταλλαγή οπουδήποτε με το KuCoin.

Ενώ η ανταλλαγή θεωρήθηκε σχετικά ασφαλής για αρκετό καιρό, τον Σεπτέμβριο του 2021, συνέβη σημαντική παραβίαση της ασφάλειας. Ένας τεράστιος αριθμός κρυπτογραφικών στοιχείων (Bitcoin, ERC-20 tokens και ούτω καθεξής) μεταφέρθηκαν από τα καυτά πορτοφόλια του χρηματιστηρίου – με άλλα λόγια, κλέφτηκαν.

Ενώ το KuCoin διαβεβαιώνει τους χρήστες του ότι όλα τα χαμένα νομίσματα θα αποζημιωθούν από την ασφάλιση του χρηματιστηρίου, αυτό είναι ακόμα ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Από άποψη ασφάλειας, όσον αφορά τη σύγκριση KuCoin VS Binance, Το Binance είναι πραγματικά η ασφαλέστερη εναλλακτική λύση.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ευκολία στη χρήση

ο ευκολία στη χρήση ο παράγοντας ενός ιστότοπου ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μπορεί να μετρηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, θέλετε ρίξτε μια ματιά σε μερικές συγκεκριμένες πτυχές της πλατφόρμας – πόσο εύκολο είναι πλοηγηθείτε στα μενού του, αν τις διαδικασίες κατάθεσης και ανάληψης είναι γρήγορες και απλές και – φυσικά – πόσο εύκολο είναι χρησιμοποιήστε την πραγματική διεπαφή συναλλαγών.

Ομολογουμένως, Το Binance δεν είναι η απλούστερη πλατφόρμα για χρήση – οποιοσδήποτε χρήστης KuCoin VS Binance σύγκριση εκεί έξω θα σας πει το ίδιο. Ενώ η πλατφόρμα έχει μερικά διαφορετικά σχέδια διεπαφών για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, μπορεί ακόμα να είναι αρκετά συγκεχυμένο, ειδικά όταν μπείτε στο σύστημα ισοπέδωσης που διαθέτει η επωνυμία (επίπεδα λογαριασμού – διαφορετικά τέλη, ποσά συναλλαγών κ.λπ.).

Το KuCoin, από την άλλη πλευρά, είναι στην πραγματικότητα μία από τις απλούστερες ανταλλαγές εκεί έξω! Αυτό είναι όπου το σύνθημά τους “The People’s Exchange” παίζει πολύ καλά – οι διεπαφές του KuCoin είναι απλό στην πλοήγηση, ο ίδιος ο ιστότοπος είναι ειλικρινής, και οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης είναι συγκριτικά γρήγορες και εύκολες.

Από την άποψη αυτή, Το KuCoin φαίνεται να είναι η ευκολότερη στη χρήση εναλλακτική λύση!

Αμοιβές

Έτσι, τα τέλη των δύο εν λόγω πλατφορμών ανταλλαγής – αυτό είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον!

Βλέπεις, και οι δύο πλατφόρμες σε αυτήν την προσφορά σύγκρισης KuCoin VS Binance μερικά από τα καλύτερα τέλη στον κλάδο!

Ο Binance έχει απεριόριστο ποσό καθημερινών συναλλαγών, υποθέτοντας ότι φτάνετε στο ανώτερο επίπεδο του λογαριασμού σας. ο τέλη ανάληψης καθυστερεί στις 3,50% (με ελάχιστο ποσό 10 $), και το αμοιβές συναλλαγών πηγαίνω έως 0,1% – αυτό είναι υπέροχο!

KuCoin VS Binance: εύκολη ενσωμάτωση API.

Τούτου λεχθέντος, το πιστεύετε ή όχι, όσον αφορά τις τιμές Binance VS KuCoin, Το KuCoin έχει στην πραγματικότητα ακόμη καλύτερες χρεώσεις!

Με το KuCoin, το οι χρεώσεις συναλλαγών αυξάνονται στο 0,05% – αυτό είναι πολύ χαμηλό! ο τέλη ανάληψης είναι επίσης περίπου 0,1% – 35 φορές χαμηλότερη από ό, τι στο Binance!

Έτσι, εν ολίγοις, ενώ και οι δύο ανταλλαγές κρυπτογράφησης προσφέρουν μερικά πραγματικά μεγάλα οφέλη όσον αφορά τις χρεώσεις, Το KuCoin παίρνει το προβάδισμα εδώ, μάλλον ανυπόμονα!

Υποστηριζόμενος αριθμός νομισμάτων

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στη σύγκριση KuCoin VS Binance, το θέμα του κρυπτονομισματα έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτό μπορεί να φανεί παρατηρώντας την ίδια την αγορά – υπάρχουν σήμερα περίπου 7000 διαφορετικά altcoins διαθέσιμο για να δείτε και να επενδύσετε! Αυτός είναι ένας τρελός αριθμός!

Το μεγάλο πράγμα εδώ είναι ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να εξετάζουν την τεχνολογία και τις βασικές περιπτώσεις χρήσης πίσω από μερικά από αυτά τα νομίσματα, και όχι μόνο στην τιμή του Bitcoin ή Αιθέριο.

KuCoin VS Binance: KuCoin στο πλευρό σας.

Με αυτό, ωστόσο, ακόμη και οι πλήρεις νεοεισερχόμενοι στο θέμα της κρυπτογράφησης μπορεί να θέλουν να αρχίσουν να επενδύουν σε μερικά μάλλον εξειδικευμένα νομίσματα! Ωστόσο, για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να το κάνετε χρησιμοποιήστε μια ανταλλαγή που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων και ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Ο Binance έχει πάνω από 150 διαφορετικά cryptos διαθέσιμο για τους χρήστες να το ελέγξουν, ενώ το KuCoin διαθέτει πάνω από 210. Αυτός είναι ένας μεγάλος αριθμός κερμάτων!

Ενώ το KuCoin έχει περισσότερες επιλογές συναλλαγών κρυπτογράφησης, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσουν τα 150 που προσφέρει η Binance! Σε κάθε περίπτωση, όσον αφορά την ποικιλία κερμάτων, Και οι δύο πλατφόρμες τακτοποίησαν αρκετά καλά.

Αριθμός χρηστών

Ο τελικός αριθμός που πρέπει να εξετάσουμε σε αυτήν τη σύγκριση KuCoin VS Binance είναι τον πραγματικό ενεργό αριθμό χρηστών και στους δύο ιστότοπους.

Επιτρέψτε μου να σας πω εκ των προτέρων – το KuCoin δεν έχει τίποτα στο Binance εδώ.

Εύρος μέτρησης χρηστών του KuCoin περίπου το 1 εκατομμύριο. Το Binance έχει σχεδόν 14 φορές περισσότερους ενεργούς χρήστες – σχεδόν 14 εκατομμύρια!

Τι σημαίνει αυτό για τον μέσο ενθουσιώδη κρυπτογράφησης; Λοιπόν, μερικά πράγματα.

Πρώτα απ ‘όλα, εάν επιλέξετε το Binance ως το κύριο ανταλλακτικό κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα μπορείτε μόνο ανταλλαγή διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, αλλά και αυτό όλες οι συναλλαγές σας θα είναι αποτελεσματικές, με την έννοια ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε εβδομάδες για την επεξεργασία μιας εμπορικής προσφοράς.

Τώρα, βεβαίως, αυτό δεν ισχύει και για το KuCoin, αλλά όταν τοποθετείται κοντά και συγκρίνεται με το Binance, λοιπόν … Ας πούμε ότι το Binance είναι πραγματικά η πιο δημοφιλής εναλλακτική εδώ.

Επιπλέον, με τόσο μεγάλο αριθμό χρηστών, είναι προφανές ότι Η Binance ενδιαφέρεται πραγματικά για τους πελάτες και την ασφάλεια των περιουσιακών τους στοιχείων, και χρησιμοποιεί ορισμένες λειτουργίες ασφαλείας κορυφαίου επιπέδου. Ένα επιπλέον σημείο που πρέπει να θυμάστε!

Συμπεράσματα

Για να τελειώσω αυτό Κουκόιν VS Κάθισμα σύγκριση, αλλά παραμένει μια μόνο ερώτηση – ποια από τις δύο προαναφερθείσες πλατφόρμες θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς?

Λοιπόν, είναι σχεδόν αδιαμφισβήτητο ότι το Binance πρέπει να ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων που πρόκειται να δώσουν την ευκαιρία στην πλατφόρμα. Με το KuCoin, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα.

Προσφορές Binance εκπληκτικά τέλη, είναι πολύ ασφαλής, και σας επιτρέπει επίσης ανταλλαγή και ανταλλαγή τεράστιου αριθμού κρυπτονομισμάτων. Το μόνο πρόβλημα με την πλατφόρμα είναι ότι είναι λίγο συγκεχυμένο – αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που δεν έχουν διαπραγματευτεί ποτέ ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

KuCoin VS Binance: ανταλλαγή οπουδήποτε με το Binance.

Το KuCoin είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση, και έχει ακόμη καλύτερες προμήθειες και περισσότερα διαφορετικά στοιχεία κρυπτογράφησης για ανταλλαγή από το Binance. Τούτου λεχθέντος, η πλατφόρμα απέχει πολύ από το να είναι τόσο ασφαλής – το πρόσφατο hack έδειξε αυτό αρκετά καλά.

Τελικά, η επιλογή εξαρτάται από εσάς – είτε πρόκειται για τις τιμές Binance VS KuCoin, τον αριθμό των περιουσιακών στοιχείων ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα των δύο πλατφορμών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, πραγματικά ελπίζω ότι θα μπορούσατε να πάρτε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map