Κριτική KuCoin

Θέλετε να ξεκινήσετε την αγορά, πώληση και συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, αλλά σίγουρα αν Κουκόιν είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς; Ή ίσως έχετε δει ένα συγκεκριμένο νόμισμα στο KuCoin και τώρα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές στη χρήση?

Λοιπόν, ό, τι κι αν θέλετε να μάθετε για το KuCoin, το έχω καλύψει! Σε αυτήν την κριτική KuCoin, θα ξεκινήσω δίνοντάς σας ένα σύντομη εισαγωγή στο φόντο της ανταλλαγής, ακολουθώντας έναν αναλυτικό οδηγό για πώς να κάνετε μια κατάθεση.

Τότε, θα σας ενημερώσω τότε νομίσματα μπορείτε να καταθέσετε, τι διαδικασία επαλήθευσης η εταιρεία έχει, και τέλος, θα απαριθμήσω όλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Μέχρι το τέλος της ανάγνωσης του οδηγού μου, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε εάν το KuCoin είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς. αν όχι, θα μπορείτε να βρείτε άλλα συνιστώμενες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων εκεί έξω.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας προχωρήσουμε στο πρώτο μέρος αυτής της κριτικής KuCoin – το ιστορικό της ανταλλαγής!

Πλεονεκτήματα

 • Ανώνυμες συναλλαγές
 • Ασφαλής
 • Υποστηρίζει μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλός όγκος συναλλαγών

Εισαγωγή στο KuCoin Exchange

Κουκόιν είναι μια ανταλλαγή τρίτων που σας επιτρέπει αγορά, πώληση και εμπόριο πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Ήταν δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2017 από μια ομάδα έμπειρων επιχειρηματιών που είχαν προηγουμένως εργαστεί σε έργα όπως η Ant Financial και το iBox PAY. Το KuCoin είναι ένα από τα νεότερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων στον κλάδο.

Ο στόχος των ιδρυτών ήταν να δημιουργήσουν ένα απλός και ασφαλής πλατφόρμα για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν για να ανταλλάσσουν μια σειρά ψηφιακών νομισμάτων. Μακροπρόθεσμα, θέλουν να είναι ένα από τα 10 κορυφαία μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο και ελπίζουν να το επιτύχουν έως το 2021.

Από την κυκλοφορία του, η ανταλλαγή KuCoin δεν αντιμετώπισε αξιοσημείωτα προβλήματα, και γενικά, η ανταλλαγή δεν υποφέρει από υπερφόρτωση του συστήματος. Είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση στην πλατφόρμα KuCoin μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή καθώς και μέσω του Εφαρμογή KuCoin και στους δύο Android και iOS.

Κριτική KuCoin

Στις αρχές του 2018 αναφέρθηκε ότι το KuCoin έχει περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες. Ωστόσο, ο μέσος όγκος συναλλαγών τους είναι πολύ μικρότερος από άλλα δημοφιλή χρηματιστήρια όπως το Binance.

Κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής KuCoin, ανακάλυψα επίσης ότι το χρηματιστήριο έχει τη δική του κρυπτογράφηση Μετοχές KuCoin (KCS)! Κρατώντας κέρματα KCS, οι χρήστες του KuCoin αποκτούν μειωμένα τέλη συναλλαγών.

Επιπλέον, οι κάτοχοι νομισμάτων KCS λαμβάνουν επίσης μερίδιο 50% από όλα τα κέρδη των τελών συναλλαγής που πραγματοποιούνται από την ανταλλαγή! Η κρυπτογράφηση KuCoin σημείωσε υψηλό όλων των εποχών τον Ιανουάριο του 2018 πάνω από 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια!

Έτσι, τώρα που ξέρετε για το ιστορικό τους, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο KuCoin θα συζητήσει τους τύπους κερμάτων που μπορείτε να αγοράσετε!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Kucoin:

Διαθεσιμότητα νομισμάτων


Τη στιγμή της γραφής, το KuCoin έχει περισσότερα από 300 διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών διαθέσιμος. Ένα παράδειγμα ζεύγους συναλλαγών είναι το BTC / ETH που σημαίνει ανταλλαγή Bitcoin με Ethereum. Υποστηρίζουν περισσότερα από 75 άτομα κρυπτονομισματα και προσθέτουν συνέχεια σε αυτήν τη λίστα.

Σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνονται η πλειοψηφία των δημοφιλών νομισμάτων, όπως Bitcoin, Αιθέριο, Litecoin και Bitcoin Μετρητά, καθώς και λιγότερο δημοφιλή (αλλά ακόμα κορυφαία κρυπτογράφηση) νομίσματα όπως VeChain και Λύμπο.

Το KuCoin φαίνεται να είναι πολύ δημοφιλές για νέα κρυπτονομίσματα που έχουν ολοκληρώσει ICO, που σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική ανταλλαγή εάν θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στην αρχή του ταξιδιού τους. Σύμφωνα με τους ιδρυτές, η KuCoin στοχεύει να υποστηρίξει περισσότερα από 1.000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα έως το τέλος του 2018.

Συγκρίνετε το Kucoin δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Kucoin δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Τέλη KuCoin

Ένας από τους κύριους στόχους της KuCoin είναι να προσφέρουν στους εμπόρους τους πολύ χαμηλές χρεώσεις. Αλλά πόσο φθηνό είναι?

Πρώτον, κρυπτογράφηση οι καταθέσεις είναι δωρεάν, εκτός από το τέλος συναλλαγής blockchain που πληρώνετε για να πραγματοποιήσετε τη μεταφορά. Φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί από ποια κρυπτογράφηση θα χρησιμοποιείτε.

Όταν πρόκειται για μια συναλλαγή, θα πληρώνετε μόνο 0,1% του ποσού που αγοράζετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε Litecoin αξίας 1000 $, θα πληρώνατε μόνο 1 $! Αυτό είναι ένα από τα χαμηλότερα στον κλάδο, που είναι ένας καλός λόγος για τη χρήση του KuCoin.

Κριτική KuCoin: Αρχική σελίδα KuCoin.

Όσον αφορά το απόσυρση των νομισμάτων σας εκτός της ανταλλαγής, το τέλος εξαρτάται από το κρυπτονομίσμα που θέλετε να πάρετε. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες στο Επίσημος ιστότοπος KuCoin.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε για τα διαφορετικά νομίσματα που δέχεται η KuCoin καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις KuCoin, το επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου στο KuCoin θα εξετάσει το διαφορετικοί τρόποι πληρωμής, μαζί με τυχόν βήματα επαλήθευσης που ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε.

Τρόποι πληρωμής και επαλήθευση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: KuCoin τώρα δέχεται 5 mainstream νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένων των USD, CAD, VND, IDR και CNY.

Το KuCoin δέχεται νόμισμα fiat; Λοιπόν, δυστυχώς, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταθέσετε χρησιμοποιώντας άλλο κρυπτογράφηση.

Κριτική KuCoin

Εάν αυτή είναι η πρώτη σας φορά στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να αγοράσετε ένα δημοφιλές κρυπτογράφηση Bitcoin ή Αιθέριο στο Coinbase. Νομισματική βάση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε τα κέρματά σας απευθείας στον λογαριασμό σας στο KuCoin που δημιουργήσατε πρόσφατα.

Ωστόσο, υπάρχει πραγματικά ένα πλεονέκτημα για την κατάθεση και ανάληψη χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Καθώς η ανταλλαγή δεν έχει σχέση με το νόμισμα fiat, οι χρήστες δεν υποχρεούνται να ταυτοποιηθούν για να ξεκινήσουν τις συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε συναλλαγές ανώνυμα.

Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν χωρίς όρια στον αριθμό των χρημάτων που μπορείτε κατάθεση και ανάληψη! Αυτό είναι ένα μεγάλο μπόνους καθώς άλλα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων σάς κάνουν να ανεβάζετε έγγραφα επαλήθευσης, όπως το διαβατήριό σας και το τραπεζικό σας δελτίο, τα οποία μερικές φορές μπορεί να χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες για την επαλήθευση.

Διαδικασία εγγραφής

Για να εγγραφείτε ένας νέος λογαριασμός στο KuCoin, θα πρέπει πρώτα να επισκεφθείτε την επίσημη αρχική τους σελίδα στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση εδώ. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Εγγραφείτε, που βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

Στη συνέχεια, θα σας παρουσιαστούν οι όροι της ανταλλαγής. Αν και τα έχω ήδη διαβάσει, είναι ίσως καλύτερο αν τα διαβάσετε μόνοι σας για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τα πάντα. Μόλις το έχετε, σημειώστε το αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πλαίσιο, ακολουθούμενο από το κλικ Επόμενο.

Κριτική Kucoin - Όροι χρήσης

Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε έναν πολύ ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Αναθεώρηση Kucoin - Φόρμα εγγραφής

Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να αποδείξετε ότι είστε άνθρωπος σύροντας τη ράβδο από αριστερά προς τα δεξιά! Τέλος, για να ανοίξετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που σας στέλνει το KuCoin.

Και αυτό είναι, τώρα έχετε λογαριασμό στο KuCoin! Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να καταθέσετε κάποια νομίσματα και να αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές αμέσως. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να στείλετε έγγραφα για να αποδείξετε την ταυτότητά σας!

Πώς να αγοράσετε στο KuCoin

Αναρωτιέστε επίσης πώς να αγοράσετε στο KuCoin; Αυτό είναι πολύ εύκολο! Μόλις χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο Αγορές στην κορυφή της σελίδας.

Κριτική Kucoin - Κατηγορίες

Μετά από αυτό, πρέπει να αναζητήσετε το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε. Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετέ το στο πλαίσιο αναζήτησης που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας. Στο παράδειγμά μου, ψάχνω να αγοράσω NEO.

Αναθεώρηση Kucoin

Στη συνέχεια, η KuCoin θα εμφανίσει όλα τα διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών που είναι διαθέσιμα για το νόμισμα που θέλετε να αγοράσετε. Στο παράδειγμά μου, διατίθεται μόνο NEO / BTC, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταλλάξω Bitcoin για NEO. Κάντε κλικ στο ζεύγος συναλλαγών που ταιριάζει με το νόμισμα με το οποίο καταθέσατε!

Τώρα θα βρίσκεστε στην κύρια οθόνη συναλλαγών. Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, αναζητήστε το πλαίσιο αγοράς που εμφανίζεται κάτω από τη λίστα παραγγελιών.

Αναθεώρηση Kucoin - Στατιστικά του Marketplace

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον αριθμό των κερμάτων που θέλετε να αγοράσετε, κάντε κλικ στο μπλε καλύτερη τιμή κουμπί και στη συνέχεια κάντε κλικ στο πράσινο αγορά πλαίσιο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. Είναι τόσο απλό!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να ανοίξετε έναν λογαριασμό, καθώς και πώς να αγοράσετε στο KuCoin, το επόμενο μέρος της κριτικής μου στο KuCoin θα εξετάσει τους εμπόρους που ταιριάζουν περισσότερο στο χρηματιστήριο!

Κριτική KuCoin: Ποιος πρέπει να επιλέξει το KuCoin?

Μετά τη δοκιμή του KuCoin για πρώτη φορά, ήμουν πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι η πλατφόρμα είναι πραγματικά απλό στη χρήση. Όπως θα έχετε παρατηρήσει από τις παραπάνω οδηγίες μου, όλα από την κατάθεση έως την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής είναι αρκετά απλή.

Η ανταλλαγή KuCoin είναι επίσης καλό για πιο σοβαρούς εμπόρους, καθώς διαθέτει πολλές δυνατότητες για την ανάλυση των τάσεων τιμολόγησης – όπως τα μπαρ με κηροπήγια. Ωστόσο, ο μέσος όγκος συναλλαγών στο KuCoin είναι στα δεκάδες εκατομμύρια, κάτι που είναι πολύ μικρότερο από μεγαλύτερες ανταλλαγές όπως Κάθισμα.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα καθώς οι χαμηλοί όγκοι συναλλαγών μπορεί μερικές φορές να σημαίνουν ότι δεν υπάρχει αρκετή ρευστότητα. Εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές μόνο μικρών ποσών, τότε αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, ωστόσο, εάν θέλετε να ανταλλάξετε πολύ μεγάλες ποσότητες, τότε το KuCoin μπορεί να μην είναι το καλύτερο ανταλλακτικό για εσάς.

Τελικά, όταν ξεκινούν νέα κρυπτονομίσματα, μερικές φορές αναφέρονται μόνο σε ένα συγκεκριμένο χρηματιστήριο. Εάν το κρυπτογράφηση που θέλετε εμφανίζεται μόνο στο KuCoin, τότε δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να τα χρησιμοποιήσετε.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε πόσο φιλική είναι η πλατφόρμα, το επόμενο μέρος της αναθεώρησης KuCoin θα πάει Κοιτάξτε αν η ανταλλαγή είναι ασφαλής!

Είναι το KuCoin ασφαλές?

Πριν καταθέσετε τα δικά σας χρήματα, είναι πάντα Είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν είναι ασφαλές ή όχι. Φυσικά, πρέπει να εμπιστευτείτε ότι τα χρήματά σας θα είναι ασφαλή.

Οι ανταλλαγές τρίτων λειτουργούν σε ένα κεντρικός διακομιστής, που σημαίνει ότι αν πρόκειται να χακαριστεί, τότε τα νομίσματά σας ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων? Ναί, δυστυχώς, όλη την ώρα!

Για παράδειγμα, στα τέλη του 2017, αναφέρθηκε ότι το συνολικό ποσό των κερμάτων που έχει Η παραβίαση στην ιστορία της κρυπτογράφησης ήταν πάνω από 15 δισεκατομμύρια δολάρια. Έχουν γίνει κάποιες πρόσθετες παραβιάσεις από τότε, οπότε αυτός ο αριθμός είναι τώρα ακόμη μεγαλύτερος!

Είναι λοιπόν ασφαλές το KuCoin και εάν ναι, πώς; Πρώτον, ο ιστότοπος είναι προστατεύεται από ένα πρωτόκολλο κρυπτογράφησης που διατηρεί ασφαλείς τις πληροφορίες του ιδιωτικού λογαριασμού. Επιπλέον, κατά τη σύνταξη αυτής της κριτικής KuCoin, ανακάλυψα επίσης ότι υπάρχει τμήμα εσωτερικού κινδύνου είναι εκεί για να διασφαλιστεί ότι τα χρήματα των χρηστών είναι ασφαλή.

Για να προστατεύσετε ακόμη περισσότερο τον λογαριασμό σας, το Exchange σας προσφέρει την ευκαιρία να ρυθμίσετε Επαληθευτής Google. Εάν το κάνετε, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό από το κινητό σας τηλέφωνο στον ιστότοπο KuCoin για να μπορέσετε να συνδεθείτε, καθώς και για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές.

Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να το ρυθμίσετε επιπλέον δυνατότητα ασφάλειας. Απλώς επειδή εάν κάποιος μπόρεσε να βρει τον κωδικό πρόσβασής σας, θα εξακολουθούσε να μην έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας, καθώς θα χρειαζόταν πρόσβαση στην κινητή συσκευή σας.

Τέλος, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρόλο που είναι υπέροχο ότι το KuCoin δεν έχει βιώσει hack, εξακολουθούν να είναι μια πολύ νέα ανταλλαγή. Από την άλλη πλευρά, ανεξάρτητα από την ανταλλαγή που χρησιμοποιείτε, δεν πρέπει ποτέ να διατηρείτε μεγάλα χρηματικά ποσά αποθηκευμένα εκεί. Είναι πάντα πολύ πιο ασφαλές να αποσύρετε τα κέρματά σας πίσω στο ασφαλές προσωπικό πορτοφόλι (όπως ένα πορτοφόλι υλικού).

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε ότι το KuCoin είναι ασφαλές, το τελευταίο μέρος της κριτικής μου στο KuCoin θα συνοψίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του!

Κριτική KuCoin: Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Πριν προχωρήσουμε κατευθείαν σε συμπεράσματα, ας ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του KuCoin.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Πολύ χαμηλά τέλη κατάθεσης, ανάληψης και συναλλαγής
 • Πολύ απλό στη χρήση – ιδανικό για αρχάριους
 • Καλό εύρος κερμάτων, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα
 • Καλά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Χωρίς επαλήθευση – ανώνυμη συναλλαγή
 • Ο όγκος συναλλαγών είναι χαμηλός – μερικές φορές προκαλεί ρευστότητα σε μικρότερα νομίσματα
 • Ορισμένες δυσκολίες κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλής κυκλοφορίας

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος της δικής μου Κουκόιν ανασκόπηση! Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή κατανόηση για το αν το KuCoin είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς.

Σε αυτήν την κριτική, έχω συμπεριλάβει τα πάντα, από τις χρεώσεις KuCoin, τα υποστηριζόμενα νομίσματα, τη φιλικότητα προς τον χρήστη και τους τρόπους πληρωμής. Σας έδειξα επίσης πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και πώς να αγοράσετε στο KuCoin. Τέλος, συζήτησα ότι το KuCoin είναι ασφαλές ή όχι.

Έχω χρησιμοποιήσει το KuCoin αρκετές φορές, καθώς συχνά υποστηρίζουν το κρυπτογράφηση που ψάχνω αγορά ή πώληση! Η εμπειρία μου ήταν πάντα θετική και τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις ήταν πολύ γρήγορες και απλές. Μου αρέσει επίσης πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγορές μέσω της εφαρμογής KuCoin!

Τέλος πάντων, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε άλλες επιλογές, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα Νομισματική βάση, Κάθαρση και Κράκεν.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map