Ανασκόπηση Ledger Nano X

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων, υπάρχει επίσης μια αύξηση ανάγκη για ασφαλή πορτοφόλια. Ωστόσο, η αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας στο διαδίκτυο μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα, πορτοφόλια υλικού είναι αληθινά αξιόπιστος όταν πρόκειται για τη διατήρηση τεράστιων ποσοτήτων κρυπτογράφησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η κριτική Ledger Nano X μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Σε αυτήν την κριτική Ledger Nano X, θα σας παράσχω όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πορτοφόλι υλικού, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με το Εταιρία, Υποστηρίζεται το Ledger Nano X νομίσματα, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα καθώς και πρόσθετες λεπτομέρειες.

Μέχρι το τέλος αυτής της αξιολόγησης, θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε εάν το πορτοφόλι Ledger Nano X είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Χωρίς περαιτέρω αμφιβολίες, ας δούμε λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία και το πορτοφόλι Ledger.

Ετυμηγορία με μια ματιά: Το Ledger Nano X είναι το κορυφαίο πορτοφόλι υλικού κρυπτογράφησης στην αγορά. Προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα, μπορεί να διαχειριστεί από την κινητή συσκευή σας και προσφέρει πιο άνετο σχεδιασμό σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση της εταιρείας. Παρόλο που το Ledger Nano X είναι σχετικά ακριβό, τα νέα χαρακτηριστικά του αξίζουν απόλυτα.

Πλεονεκτήματα

 • Μπορεί να διαχειριστεί από κινητή συσκευή
 • Πολύ ασφαλές
 • Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα
 • Άνετος σχεδιασμός

Μειονεκτήματα

 • Σχετικά ακριβό

Ανασκόπηση Ledger Nano X: Σύντομη εισαγωγή στην εταιρεία και το ίδιο το πορτοφόλι

Καθολικό ιδρύθηκε το 2014 από οκτώ ειδικούς που έχουν εμπειρία σε κρυπτονομίσματα, ενσωματωμένη ασφάλεια, επιχειρηματικότητα και άλλες λύσεις ασφαλείας για εφαρμογές blockchain. Επί του παρόντος, η εταιρεία έχει περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι σε Παρίσι, Βιέρζον και Σαν Φρανσίσκο.

Ενδιαφέρον γεγονός: Το καθολικό είναι τόσο δημοφιλές που έχει ήδη πουλήσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο συσκευές. Εντυπωσιακό, σωστά?

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Το πορτοφόλι καθολικών είναι εξαιρετικά συνιστάται για άτομα που τρελαίνονται για την ασφάλεια. Είναι τόσο πολύ πιο αξιόπιστο από τα πορτοφόλια λογισμικού που είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο και μπορούν να παραβιαστούν ανά πάσα στιγμή. Όντας ένα κρύο πορτοφόλι, όλα τα περιουσιακά στοιχεία που μεταφέρονται στο Ledger Nano X είναι κρατήθηκε εκτός σύνδεσης. Θα λάβω περισσότερες λεπτομέρειες όταν μιλάω για ασφάλεια σε αυτήν την κριτική Ledger Nano X.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Ανασκόπηση Ledger Nano X: PROS

Ας ξεκινήσουμε αυτήν την κριτική Ledger Nano X από τις θετικές πτυχές. Φροντίστε να λάβετε υπόψη κάθε ένα από αυτά πριν λάβετε την τελική απόφαση.

Απόλυτη ασφάλεια

«Είναι το Ledger Nano X ασφαλές;» – αυτό είναι ένα από τα κύρια ερωτήματα ότι οι λάτρεις της κρυπτογράφησης συνεχίζουν να ρωτούν πριν αγοράσουν αυτήν τη συσκευή. Γι ‘αυτό το λόγο, θέλω να το κάνω αυτό ξεκάθαρο μια για πάντα.

Το Ledger Nano X μπορεί να σας προσφέρει απόλυτη ασφάλεια. Είναι ένα πορτοφόλι υλικού (επίσης γνωστό ως κρύο πορτοφόλι), που σημαίνει ότι όλα τα Bitcoin σας, τα Litecoins και άλλα altcoins θα είναι ασφαλή αποθηκεύεται εκτός σύνδεσης. Τούτου λεχθέντος, ένας χάκερ απλώς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.


Ίσως παρατηρήσετε ότι έχει το Ledger Nano X Χαμηλή ενέργεια Bluetooth (BLE) συνδεσιμότητα που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειάζεται καλώδιο. Ενώ η ασύρματη σύνδεση ακούγεται πολύ βολική, μπορεί επίσης να εγείρει ορισμένα προβλήματα ασφάλειας. Ωστόσο, προτού καταλήξω σε συμπεράσματα, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα ασφαλείας όσον αφορά το Ledger Nano X.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Από μόνο δημόσια δεδομένα είναι μεταφέρεται μέσω Bluetooth και τα προσωπικά σας κλειδιά και οι σπόροι δεν αφήνουν ποτέ τη συσκευή, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για αυτό. Η εταιρεία υπογραμμίζει το γεγονός ότι ακόμα κι αν κάποιος θα χάσει τη σύνδεση Bluetooth, το Ledger Nano X διαθέτει χαρακτηριστικά Ασφαλές στοιχείο (SE) που θα ζητούσαν την άδειά σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε σε αυτήν την κριτική Ledger Nano X ότι η εταιρεία ανέπτυξε ένα μοναδικό λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται ΜΠΟΛΟΣ που ενσωματώνει ένα ασφαλές τσιπ για τη γραμμή πορτοφολιού Ledger. Το Ledger είναι το μόνο πορτοφόλι στην αγορά που προσφέρει τέτοια τεχνολογία.

Επιπλέον, μόλις λάβετε τη συσκευή Ledger Nano X, θα πρέπει δημιουργήστε έναν κωδικό pin τουλάχιστον 4 ψηφίων. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτόν τον κωδικό στον εαυτό σας. Σε περίπτωση που ξεχάσετε το pin σας, υπάρχει ένα Φράση ανάκτησης 24 λέξεων ότι θα σας δοθεί για να δημιουργήσετε μια νέα καρφίτσα. Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να ρωτάτε “είναι το Ledger Nano X ασφαλές;” γιατί είναι ένα από τα πιο ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Τώρα, από τότε Καθολικό είναι ένα πορτοφόλι υλικού, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη την προστασία του από σωματικές βλάβες. Τα καλά νέα είναι ότι το Ledger Nano X κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το υλικά υψηλής ποιότητας που μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή από φυσικές βλάβες. Δεδομένου ότι το κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, προστατεύεται εντελώς σε περίπτωση που το ρίξετε.

Πορτοφόλια λογισμικού (επίσης γνωστά ως ζεστά πορτοφόλια) λειτουργούν εντελώς διαφορετικά. Συνήθως μπορεί να είναι κατεβάστηκε σε επιτραπέζιους ή κινητές συσκευές. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ζεστά πορτοφόλια επειδή τα περισσότερα από αυτά είναι εντελώς Ελεύθερος (εκτός από τα τέλη) και είναι εξαιρετικά εύχρηστος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και άτομα που τα χρησιμοποιούν για πρώτη φορά μπορούν να καταλάβουν τα πράγματα.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Ωστόσο, αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσετε είναι ότι πρέπει Ποτέ μην κρατάτε τεράστια ποσά κρυπτονομισμάτων στα πορτοφόλια λογισμικού – ένας χάκερ μπορεί να εγκαταστήσει κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας και μολύνστε τη χρησιμοποιώντας ένα keylogger που επιτρέπει την κλοπή των ιδιωτικών κλειδιών του πορτοφολιού σας και την κατοχή των κρυπτονομισμάτων σας. Δεν ακούγεται πολύ ασφαλές, σωστά?

Φυσικά, δεν λέω ότι όλα τα πορτοφόλια λογισμικού είναι κακά. είναι απλά όχι τόσο αξιόπιστη όσο οι επιλογές υλικού. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να αποθηκεύσετε μόνο ένα ποσό που δεν θα ήταν πολύ θλιβερό να χάσετε σε αυτά.

Υποστηρίζει τα κύρια κρυπτονομίσματα και άλλα

Αν δεν είστε στα κυρίαρχα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin ή το Ethereum, αλλά προτιμάτε λιγότερο δημοφιλείς επιλογές, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το Ledger Nano X. Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει τέτοια συσκευή που να υποστηρίζει όλα τα υπάρχοντα κρυπτονομίσματα.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Υποστηρίζει το Ledger Nano X περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων δημοφιλή κρυπτονομίσματα:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Κυματισμός (XRP)
 • USD Tether (ERC20) (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binance Coin (BNB)
 • EOS (EOS)
 • ….

Το Ledger υποστηρίζει επίσης άλλα, λιγότερο δημοφιλή altcoins, οπότε ακόμα κι αν βρίσκεστε σε λιγότερο mainstream κρυπτονομίσματα, στοιχηματίζω ότι θα μπορείτε να βρείτε το νόμισμά σας.

Σχεδιασμός και χρηστικότητα

Σχετικά με την εμφάνιση Το Ledger Nano X είναι σχεδόν το ίδιο με το πρώτο μοντέλο της εταιρείας – Καθολικό Nano S. Οι λίγες διαφορές είναι ότι είναι ελαφρώς βαρύτερο και έχει ένα ευρύτερη οθόνη, Ωστόσο, μπορείτε να το τοποθετήσετε εύκολα στο χέρι σας.

ο κουμπιά πλοήγησης βρίσκονται δίπλα στην οθόνη, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο. Αν θέλετε να πατήσετε “enter”, κρατήστε πατημένα τα δύο κουμπιά.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Συνολικά, είναι ασφαλές να πούμε ότι το σχέδιο Ledger Nano X είναι πιο προχωρημένο σε σύγκριση με την έκδοση S. Εφόσον έχετε μεγαλύτερη οθόνη, είναι πιο εύκολο να δείτε διευθύνσεις πορτοφολιού και όλες τις άλλες απαραίτητες λεπτομέρειες.

Προχωρώντας περαιτέρω, εάν θέλετε να συνδέσετε το Ledger Nano X στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας αυτό Καλώδιο USB-C, Ωστόσο, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας χρησιμοποιώντας ένα smartphone. Η τελευταία επιλογή είναι πολύ πιο άνετη καθώς μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας στο πορτοφόλι υλικού αμέσως. Ωστόσο, μπορεί επίσης να εγείρει κάποιες ανησυχίες ασφαλείας (λόγω σύνδεσης Bluetooth) που ανέφερα νωρίτερα σε αυτήν την κριτική Ledger Nano X.

Έτσι, το Ledger Nano X έρχεται με μερικές πραγματικά εκπληκτικές ενημερώσεις που κάνουν μια ολόκληρη διαδικασία χρήσης αυτού του πορτοφολιού υλικού πιο απολαυστική.

Συγκρίνετε το Ledger Nano X δίπλα-δίπλα με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Ledger Nano X δίπλα-δίπλα με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Ανασκόπηση Ledger Nano X: CONS

Παρόλο που το Ledger Nano X διαθέτει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, υπάρχει επίσης κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Σχετικά ακριβό

Όσον αφορά τα πορτοφόλια υλικού, ένα από τα κύρια προβλήματα είναι ότι πρέπει να τα αγοράσετε. Ακόμα κι αν τους οι τιμές τείνουν να ποικίλλουν, Το Ledger Nano X είναι μία από τις πιο ακριβές επιλογές.

Επί του παρόντος, Η τιμή του Ledger Nano X είναι 119,00 €‎. Σε σύγκριση με το S μοντέλο που κοστίζει μόνο 59,00 €‎, αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη αύξηση. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι το Ledger Nano X είναι μια νέα και βελτιωμένη έκδοση που έρχεται με πραγματικά ελκυστικά χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα άλλο πορτοφόλι στην αγορά.

Ενώ η τιμή είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν πορτοφόλια λογισμικού (τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν), η ασφάλεια πρέπει πάντα να είναι πρώτη όταν πρόκειται για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Απλώς φανταστείτε να χάσετε όλα τα νομίσματα που αποθηκεύετε στο πορτοφόλι του λογισμικού σας, απλώς και μόνο επειδή δεν θέλετε να αγοράσετε ένα πορτοφόλι υλικού. ‎

Ledger Nano X σε σύγκριση με το Ledger Nano S

Συνεχίζω να λέω ότι το Ledger Nano X είναι ένα νέο και βελτιωμένο πορτοφόλι που μπορεί να σας προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες, ωστόσο, πώς διαφέρει από το Ledger Nano S?

Για λόγους σαφήνειας, θα ήθελα να σας δώσω ένα γρήγορη σύγκριση αυτών των δύο συσκευών.

Καθολικό Nano S Καθολικό Nano X
 • 3-20 εφαρμογές
 • 1.100+ συμβατά στοιχεία κρυπτογράφησης
 • Καθολικό ζωντανό
 • 50+ πορτοφόλια συμβατά
 • Bluetooth: –
 • Οθόνη: 128 x 32 pixel
 • Συνδετήρας – Τύπος USB Micro-B
 • Μπαταρία: –
 • Τιμή: 59,00 €‎
 • Έως 100 εφαρμογές
 • 1.100+ συμβατά στοιχεία κρυπτογράφησης
 • Καθολικό ζωντανό
 • 50+ πορτοφόλια συμβατά
 • Συμβατότητα Bluetooth
 • Οθόνη: 128 x 64 pixel
 • Συνδετήρας – USB Type-C
 • Μπαταρία: 8 ώρες
 • Τιμή: 119,00 €‎

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν μερικές βασικές διαφορές όσον αφορά τα πορτοφόλια Ledger. Το Ledger Nano X μπορεί να υποστηρίξει έως και 100 εφαρμογές, έχει μεγαλύτερη οθόνη που βελτιώνει τη χρηστικότητα και παρέχει συμβατότητα Bluetooth που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε το πορτοφόλι Ledger από την κινητή συσκευή σας.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Ενώ το Ledger Nano X είναι δύο φορές ακριβότερο, συνοδεύεται από χαρακτηριστικά που είναι αξίζει απολύτως την τιμή.

Τι έρχεται στο πακέτο πορτοφολιών Ledger Nano X?

Το Ledger Nano X συνοδεύεται από ένα πακέτο που περιέχει 5 στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου:

 • 1 καλώδιο USB C
 • 1 ιμάντα μπρελόκ για συσκευή
 • 3 φύλλα ανάκτησης
 • 1 φυλλάδιο έναρξης
 • Η ίδια η συσκευή Ledger Nano X

Ακόμα κι αν περαιτέρω σε αυτήν την κριτική Ledger Nano X θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της συσκευής, υπάρχει πάντα ένα αρχικό φυλλάδιο που θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Πώς να ρυθμίσετε το καθολικό Nano X?

Υπάρχουν έξι βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πότε ρύθμιση του Ledger Nano X.

Βήμα 1: Λάβετε το Ledger Live.

Το Ledger Live είναι ένα λογισμικό που απαιτείται για τη ρύθμιση της συσκευής σας και τη διαχείριση κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε να κατεβάσετε το εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές για Windows, Mac και Linux στον επίσημο ιστότοπο του Ledger και λάβετε ένα εφαρμογή για κινητό από το App Store ή το Google Play.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Όταν θα κατεβάσετε μια εφαρμογή, προσθέστε έναν λογαριασμό που θα σας επιτρέψει διαχείριση κρυπτογράφησης.

Βήμα 2: Ρυθμίστε ως νέα συσκευή.

Για να ρυθμίσετε μια νέα συσκευή, πρέπει να ενεργοποιήστε την πρώτα. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί δίπλα στη θύρα USB μέχρι να δείτε το λογότυπο του Ledger. Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να διαβάσετε το οδηγίες στην οθόνη. Μπορείτε να συνεχίσετε πατώντας το δεξί κουμπί και να επιστρέψετε πατώντας το αριστερό. Όταν εμφανιστεί η ένδειξη “Ρύθμιση ως νέα συσκευή” στην οθόνη, πρέπει να πατήσετε και τα δύο κουμπιά ταυτόχρονα.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 3: Επιλέξτε έναν κωδικό PIN.

Αφού εκτελέσετε όλα τα προηγούμενα βήματα, ήρθε η ώρα να επιλέξτε ένα PIN κώδικας. Απλά πατήστε ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη «Επιλογή κωδικού PIN».

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα κουμπιά για να επιλέξετε ένα ψηφίο και πατήστε ταυτόχρονα και τα δύο κουμπιά για να το επικυρώσετε. Ο κωδικός σας πρέπει να αποτελείται από 4-8 ψηφία, οπότε μόλις τελειώσετε, τύπος «“. Εισαγάγετε ξανά την καρφίτσα για επιβεβαίωση.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 4: Καταγράψτε τη φράση ανάκτησης 24 λέξεων.

Αφού εισαγάγετε τον κωδικό pin, θα δείτε το φράση ανάκτησης στην οθόνη. Δεδομένου ότι θα παρέχεται μόνο μία φορά, πρέπει να φροντίσετε να το γράψετε προσεκτικά. Για να ξεκινήσετε, πατήστε και τα δύο κουμπιά και θα δείτε λέξη # 1. Γράψτε το και πατήστε το δεξί κουμπί για να μεταβείτε στη λέξη # 2. Συνεχίστε μέχρι να έχετε και τις 24 λέξεις. Για άλλη μια φορά, πατήστε και τα δύο κουμπιά για να συνεχίσετε.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Τώρα, χρησιμοποιώντας τα δεξιά και αριστερά κουμπιά, πρέπει να το κάνετε επιλέξτε τη φράση ανάκτησης # 1. Συνεχίστε μέχρι να επιβεβαιώσετε και τις 24 λέξεις. Και, η συσκευή σας είναι έτοιμη! Πατήστε και τα δύο κουμπιά και αποκτήστε πρόσβαση στον Πίνακα ελέγχου.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 5: Εγκατάσταση εφαρμογών.

Μόλις η συσκευή σας είναι έτοιμη, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές στη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μεταβείτε στο Ledger Live Manager και επιλέξτε τις απαραίτητες εφαρμογές. Όλα τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα, μπορείτε να βρείτε Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin και πολλές άλλες εφαρμογές.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Ledger.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Πώς να λάβετε χρήματα

Για να λάβετε στοιχεία κρυπτογράφησης, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε το Ledger Live μαζί με έναν δημιουργημένο λογαριασμό καθώς και την απαιτούμενη εφαρμογή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να λάβετε Αιθέριο, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Ethereum. Αφού τελειώσει, Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Βήμα 1: Πάτα το Διεξάγω αυτί που μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 2: Παρακέντηση “Λαμβάνω”.

Βήμα 3: Επιλέξτε τον λογαριασμό που θα χρησιμοποιήσετε.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 4: Επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση που εμφανίζεται στο Ledger Live ταιριάζει με αυτήν που μπορείτε να δείτε στη συσκευή.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 5: Αντιγράψτε τη διεύθυνση και μοιραστείτε το με ένα άτομο που θα σας στείλει χρήματα.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Παρόλο που έχουμε ήδη καταλάβει ότι το πορτοφόλι Ledger Nano X είναι ασφαλές, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που μοιράζεστε με άλλα άτομα είναι η ίδια με την αρχική που δόθηκε.

Πώς να στείλετε χρήματα

Πριν στείλετε χρήματα, πρέπει να το κάνετε εισάγετε λεπτομέρειες συναλλαγής. Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για το πώς να το κάνετε αυτό:

Βήμα 1: Πατήστε το Διεξάγω αυτί που μπορείτε να βρείτε στο κάτω μέρος της εφαρμογής.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 2: Πατήστε “Αποστολή”.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 3: Επιλέξτε τον λογαριασμό στο οποίο θέλετε να στείλετε χρήματα.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 4: Εισάγετε το διεύθυνση παραλήπτη. Μπορείτε να το κάνετε είτε χειροκίνητα είτε πατώντας “Σάρωση κωδικού QR”.

Ανασκόπηση Ledger Nano X

Βήμα 5: Εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να στείλετε.

Βήμα 6: Πατήστε “Συνέχεια”.

Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία της συναλλαγής, θα χρειαστεί επαληθεύστε και υπογράψτε. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό:

Βήμα 1: Ελεγξε το Λεπτομέρειες Συναλλαγής και αν είναι σωστά, παρακέντηση “να συνεχίσει”.

Βήμα 2: Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη και ξεκλείδωτη και στη συνέχεια επιλέξτε το Ledger Nano X να στείλετε με.

Βήμα 3: Ανοίξτε την εφαρμογή crypto και παρακέντηση “να συνεχίσει”.

Βήμα 4: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες συναλλαγής και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστές. Μόλις είστε έτοιμοι να το επαληθεύσετε, πατήστε δύο κουμπιά.

Βήμα 5: Η συναλλαγή σας έχει επαληθευτεί!

Μπορεί να φαίνεται ελαφρώς δύσκολο να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι υλικού, ωστόσο, εάν ακολουθήσατε αυτήν την κριτική Ledger Nano X που δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Συμπεράσματα

Επομένως, Καθολικό Nano X είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού στην αγορά. Δεδομένου ότι είναι κρύο πορτοφόλι και τα ιδιωτικά σας κλειδιά παραμένουν εκτός σύνδεσης, οι εισβολείς δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Επιπλέον, σε σύγκριση με το Ledger Nano S, το νεότερο μοντέλο παρέχει καλύτερη χρηστικότητα. Όχι μόνο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για κινητά για τη διαχείριση στοιχείων κρυπτογράφησης, αλλά και διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη που καθιστά πιο άνετη την πλοήγηση.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ledger Nano X και του Nano S

Όταν πρόκειται για νομίσματα που υποστηρίζονται από το Ledger Nano X, η συσκευή είναι συμβατό με περισσότερα από 1.100 κρυπτονομίσματα. Τούτου λεχθέντος, θα μπορείτε να αποθηκεύετε όχι μόνο τα πιο δημοφιλή αλλά και λιγότερο γνωστά νομίσματα και μάρκες.

Ελπίζω ότι αυτή η κριτική Ledger Nano S ήταν χρήσιμη και καταφέρατε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητούσατε. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, πάντα να το γνωρίζετε κρύα πορτοφόλια μπορεί να προστατεύσει καλύτερα τα κρυπτονομίσματά σας.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map