Το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Litecoin που πρέπει να γνωρίζετε

Λογισμικό εξόρυξης Litecoin - Λογότυπο LitecoinΗ μεγάλη άνοδος του Bitcoin στο mainstream άνοιξε τις πύλες για την ανάπτυξη και επέκταση άλλων κρυπτονομισμάτων. Πολλά από αυτά τα κρυπτονομίσματα έχουν ήδη κάνει κάποιο όνομα για τον εαυτό τους. Πολλοί άνθρωποι εκτιμούν αυτά τα λεγόμενα altcoins για την αξία τους στην εξόρυξη και την εμπορία. Ένα από τα πιο δημοφιλή από αυτά τα altcoins ονομάζεται Litecoin και σήμερα θα ήθελα να σας πω για όλες τις διαφορετικές επιλογές λογισμικού εξόρυξης Litecoin.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα καλύψουμε πρώτα μερικές από τις βασικές πληροφορίες (βασικά, τι είναι το Litecoin και γιατί πρέπει να νοιάζεστε) και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο διαφορετικό λογισμικό ανθρακωρύχων Litecoin (Easy Miner, Gui Miner κ.λπ.).

Θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του λογισμικού, τον τρόπο χρήσης τους και στο τέλος θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το καλύτερο λογισμικό ανθρακωρύχου Litecoin που υπάρχει. Επίσης, θα μοιραστώ μερικές συμβουλές για το πώς θα μπορούσατε να επιλέξετε λογισμικό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Πριν προχωρήσετε περισσότερο, πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αγοράστε Litecoin και ξεκινήστε τις συναλλαγές αντί για εξόρυξη. Εάν το σκέφτεστε επίσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, όπως το Coinbase ή το Binance.

Ας φτάσουμε σε αυτό!

Εξηγώντας το Litecoin

Στην απλούστερη μορφή του, το Litecoin είναι ένα σχεδόν πανομοιότυπο Bitcoin (τουλάχιστον τεχνικά μιλώντας). Ήταν ένα από τα πρώτα altcoins, που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2011.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το νόμισμα δημιουργήθηκε από έναν ορισμένο πρώην υπάλληλο της Google, τον Charlie Lee. Δημιούργησε το cryptocurrency ως έργο ανοιχτού κώδικα, ώστε να μπορεί να είναι αποκεντρωμένο και ανεξάρτητο.

Λογισμικό εξόρυξης Litecoin - Διαγράμματα Litecoin

Σήμερα η Litecoin κατέχει την 7η θέση στην αγορά και από τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου εκτιμάται σε περίπου $ 55. Έφτασε σε αυτό το σημείο τιμών μετά τη μεγάλη πτώση των τιμών κρυπτογράφησης στις αρχές του 2018.

Γιατί πρέπει να νοιάζεστε για το Litecoin?

Από το παραπάνω γράφημα μπορούμε να δούμε ότι το Litecoin είναι πράγματι ένα από τα πιο ενεργά altcoins στον κλάδο. Ωστόσο, γιατί πρέπει να ενδιαφέρεται κανείς για αυτό όταν υπάρχουν κρυπτογραφικά αστέρια όπως το Bitcoin και το Ethereum?

Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, το Litecoin θεωρείται ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Bitcoin. Γιατί; Κυρίως επειδή έχει σχεδόν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και μπορεί να εκτελεί παρόμοιες εργασίες – πολύ πιο γρήγορα. Επί του παρόντος, στην αγορά, υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότερες Litecoins από τις Bitcoin. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί στο Litecoin να είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορο από το Bitcoin.


Εάν είστε ένας μέσος άνθρωπος που θέλει να κάνει μόνο συναλλαγές και να μην εξερευνήσει οτιδήποτε άλλο, τότε το Litecoin είναι πολύ ανώτερο από το Ethereum σε αυτό το θέμα. Φαίνονται σχεδόν το ίδιο με την πρώτη ματιά, αλλά το Ethereum είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία συμβάσεων και για την εκτέλεση παρόμοιων εργασιών, ενώ το Litecoin είναι το νόμισμα που πρέπει να πάει όταν σκεφτόμαστε συναλλαγές και άλλες διάφορες συναλλαγές.

Όποια κρυπτογράφηση κι αν επιλέξετε, λάβετε υπόψη ότι είναι σημαντικό να αποκτήσετε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι για την προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων. Πορτοφόλια υλικού είναι γνωστό ότι είναι τα πιο ασφαλή. Δείτε επιλογές όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Λογισμικό εξόρυξης Litecoin

Όπως με πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, η Litecoin διαθέτει αρκετά λογισμικά εξόρυξης. Αυτά διαφέρουν σε πολλές πτυχές ξεκινώντας από την ταχύτητα εξόρυξης και τελειώνουν με μέτρα ασφαλείας.

Θα παραθέσω και θα αναλύσω μερικά από τα καλύτερα ή πιο γνωστά λογισμικά εξόρυξης Litecoin. Αυτά δεν τακτοποιούνται με συγκεκριμένη σειρά.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Εύκολο ανθρακωρύχος

Το Easy Miner είναι ένα γνωστό και εκτιμημένο λογισμικό εξόρυξης Litecoin στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων. Είναι ανοιχτού κώδικα (που σημαίνει ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε ό, τι θέλετε) και δωρεάν – δεν υπάρχει τέλος εισόδου για να ξεκινήσετε τη χρήση του Easy Miner.

Το Easy Miner διαθέτει έναν διαδραστικό και εύχρηστο πίνακα ελέγχου και προσφέρει στατιστικά σε πραγματικό χρόνο. Σας επιτρέπει να ελέγχετε τα ποσοστά κατακερματισμού, τις μετοχές και άλλες παρόμοιες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

Αυτό που είναι εξαιρετικά ωραίο για το Easy Miner (ως λογισμικό Litecoin miner) είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένο, προσαρμοσμένο πορτοφόλι και εκτεταμένη διαδικτυακή συνομιλία και υποστήριξη. Αυτό κάνει τη διαδικασία εξόρυξης Litecoin *ότι* πολύ πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό στη χρήση.

Η Easy Miner έχει δημιουργήσει τη φήμη ενός αξιόπιστου και αγαπημένου λογισμικού ανθρακωρύχων Litecoin, οπότε αν ψάχνετε ένα λογισμικό για να ξεκινήσετε την εξόρυξη, ελέγξτε σίγουρα το Easy Miner.

MultiMiner

Το MultiMiner δεν είναι τόσο γνωστό ή ευρέως αποδεκτό όσο η προηγούμενη καταχώρισή μας, αλλά είναι αρκετά ευέλικτο με τον τρόπο που σας επιτρέπει να αλλάζετε μεμονωμένες συσκευές, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα διαχείρισης οποιωνδήποτε εξορυκτικών συσκευών στο δίκτυό σας. Για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα, φανταστείτε ότι θέλετε να μεταβείτε από μια εξέδρα εξόρυξης CPU σε μία με GPU – το MultiMiner θα διατηρήσει όλη την εξατομίκευση που έχετε κάνει μέχρι εκείνο το σημείο σε ένα ξεχωριστό, αποκλειστικό δίκτυο.

Το MultiMiner μπορεί να μην είναι τόσο διαισθητικό είτε καλά βελτιστοποιημένο σε σύγκριση με άλλο λογισμικό εξόρυξης Litecoin στον κόσμο, αλλά είναι αρκετά προφανές ότι πολλή δουλειά και αφοσίωση στην κατασκευή αυτού του λογισμικού. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε μόνοι σας, μην διστάσετε να το δοκιμάσετε!

GUIMiner Scrypt

Το GUIMiner Scrypt είναι ένα πιρούνι του GUIMiner. Αυτό το πιρούνι σχεδιάστηκε ειδικά με γνώμονα τους αρχάριους ανθρακωρύχους για να κάνει τη διαδικασία έναρξης της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων πιο απλή και πιο εύκολη στην προσέγγιση.

Το GUIMiner είναι ένας διακομιστής Bitcoin / GPU Bitcoin που έχει σχεδιαστεί για λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows. Το πιρούνι GUIMiner Scrypt δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της εξόρυξης scrypt, δηλαδή Litecoin, Dogecoin κ.λπ..

Η διεπαφή GUIMiner Scrypt είναι απλή και εύχρηστη. Ίσως να μην είναι το πιο αισθητικά ευχάριστο λογισμικό εκεί έξω, σίγουρα. Ωστόσο, κάνει τη δουλειά του όχι μόνο να είναι ένα καλό λογισμικό εξόρυξης Litecoin αλλά και να είναι μια καλή πύλη για αρχάριους ανθρακωρύχους.

CPUminer

Όπως υποδηλώνει πιθανώς το όνομα, πρόκειται για ανθρακωρύχο αποκλειστικά για CPU. Είναι ένα αξιοπρεπές λογισμικό εξόρυξης Litecoin, εκτός από το ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβετε και να το γνωρίσετε αν είστε απόλυτος αρχάριος στον τομέα της εξόρυξης κρυπτογράφησης.

Το CPUminer έχει λάβει μερικές ενημερώσεις από την κυκλοφορία του, μία εκ των οποίων είναι η αναβάθμιση ταχύτητας κατακερματισμού. Οι χρήστες αναφέρουν ότι είναι σε θέση να εκτελέσουν τις ίδιες εργασίες κατακερματισμού με διπλάσια ταχύτητα (με μικρές αλλαγές στην κατανάλωση πόρων), κάτι που είναι εξαιρετικό για όσους προσπαθούν να βρουν το καλύτερο λογισμικό ανθρακωρύχου Litecoin!

Το CPUminer είναι διαθέσιμο σε Windows, Linux και Mac OS, γεγονός που το καθιστά μια βιώσιμη επιλογή αν αγωνίζεστε να βρείτε ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα εξόρυξης για το λειτουργικό σας σύστημα.

CGminer Litecoin

Εάν αναζητάτε λογισμικό εξόρυξης Litecoin, το CGminer Litecoin μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρακωρύχους στην αγορά, παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες του στο διαδίκτυο.

Κατά την αναζήτηση για το CGminer Litecoin, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε θα ήταν πιθανώς τα φόρουμ bitcointalk.org – υπάρχει ένα νήμα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και παρέχεται ένας σύνδεσμος λήψης.

Το CGminer Litecoin προέρχεται ανοιχτά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε ή να διαμορφώσετε οποιεσδήποτε επιλογές θέλετε ή χρειάζεστε.

Φοβερό ανθρακωρύχος

Το Awesome miner είναι ένα λιγότερο γνωστό λογισμικό εξόρυξης Litecoin από τα άλλα σε αυτήν τη λίστα, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Αυτό το λογισμικό διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και είναι σχετικά εύκολο στη χρήση και στην περιήγησή σας.

Λογισμικό εξόρυξης Litecoin

Το Awesome Miner προσφέρει πολλαπλές μηχανές εξόρυξης, μια ποικιλία από δεξαμενές εξόρυξης για να διαλέξετε, δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ διαδικτυακών και κινητών διεπαφών, διάφορες ενημερωτικές ειδοποιήσεις κ.λπ..

Αυτό το λογισμικό εξόρυξης Litecoin είναι αρκετά εκτεταμένο και καλά αναπτυγμένο και η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ διεπαφών με βελτιστοποιημένο, ρευστό τρόπο είναι ένα ωραίο μπόνους.

Πώς να επιλέξετε το σωστό λογισμικό?

Δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει μεγάλο λογισμικό εξόρυξης Litecoin στην αγορά. Αυτή η λίστα άγγιξε λίγα, πιο αξιοσημείωτα – με λίγη αναζήτηση θα μπορούσατε να βρείτε διπλό ή τριπλό το ποσό που καλύπτεται εδώ.

Λοιπόν, πώς επιλέγετε όταν έχετε τόσες πολλές επιλογές; Λοιπόν, ενώ ψάχνετε για το καλύτερο λογισμικό ανθρακωρύχων Litecoin, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα:

  • Διεπαφή. Σκέφτεστε πιθανώς να εξορύξετε το Litecoin για περισσότερο από μία ή δύο μέρες. Κοιτάζοντας μακροπρόθεσμα, μία από τις σημαντικές πτυχές οποιουδήποτε καλού λογισμικού εξόρυξης Litecoin είναι μια φιλόξενη διεπαφή. Πιθανότατα δεν θα θέλατε να περάσετε αμέτρητες ώρες κοιτάζοντας έναν αδέσποτο και μπερδεμένο ταμπλό προσπαθώντας να καταλάβετε πού βρίσκονται τα πράγματα.
  • Ασφάλεια. Η ασφάλεια πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα κατά την προσπάθεια εύρεσης ενός λογισμικού εξόρυξης Litecoin. Ένα πρόγραμμα μπορεί να έχει ένα φανταχτερό και gamified HUD, κορυφαίες ταχύτητες εξόρυξης και κατακερματισμού, συνεχή υποστήριξη πελατών και να είναι δωρεάν – στο τέλος της ημέρας, εάν έχει παραβιαστεί και όλα τα κέρδη σας κλαπούν, τι διαφορά έχει;?
  • Υποστήριξη. Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης σημαντική. Τι γίνεται αν αντιμετωπίσετε ένα σφάλμα ή ένα πρόβλημα που απλά δεν μπορείτε να επιλύσετε; Σίγουρα, θα μπορούσατε να περάσετε ώρες τελικά προσπαθώντας να βρείτε μια λύση σε διαδικτυακά φόρουμ και βίντεο στο YouTube, αλλά είναι πολύ καλύτερο να μπορείτε να λάβετε βοήθεια με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού.
  • Ταχύτητα εξόρυξης / κατακερματισμός. Εάν ένα λογισμικό εξόρυξης Litecoin διαρκεί τρία χρόνια για να εξορύξει ένα μόνο νόμισμα, αυτό μπορεί να είναι μια καλή ένδειξη ότι δεν είναι καλά βελτιστοποιημένη και μάλλον θα πρέπει να ψάχνετε κάπου αλλού.
  • Ενημερώσεις. Τέλος, το καλό λογισμικό εξόρυξης Litecoin θα έχει ένα εκτεταμένο αρχείο συνεχών ενημερώσεων και βελτιώσεων στις διάφορες πτυχές του. Είτε πρόκειται για ενημέρωση ορισμένων τεχνικών παραμέτρων είτε για οπτική ανάσυρση – είναι πάντα ωραίο να βλέπουμε ότι το πρόγραμμα εξόρυξης αντιμετωπίζεται ενεργά.

Αυτά είναι μόνο μερικά βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός λογισμικού εξόρυξης Litecoin. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη (υποστήριξη πορτοφολιού, διαφορετική βελτιστοποίηση λειτουργικού συστήματος και διαθεσιμότητα, συστήματα πληρωμής κ.λπ.). Τα παραπάνω, ωστόσο, είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Έχω το λογισμικό μου – Τώρα τι?

Έτσι – αφού περάσατε ό, τι έμοιαζε με μήνες αναζητώντας το τέλειο λογισμικό εξόρυξης Litecoin, το έχετε εγκαταστήσει επιτέλους και είστε έτοιμοι να βουτήξετε κατευθείαν στην εξόρυξη.

Από αυτό το σημείο και μετά, η διαδικασία θα πρέπει να είναι ομαλή και χωρίς πάρα πολλά εμπόδια. Τα περισσότερα λογισμικά θα λειτουργούν από μόνα τους χωρίς να χρειάζονται πρόσθετες παρεμβολές από την πλευρά σας.

Ωστόσο, θα ήταν καλή ιδέα να παρακολουθείτε το λογισμικό σας. Μελετήστε πώς λειτουργεί, δοκιμάστε διαφορετικές λειτουργίες. Εάν το πρόγραμμα εξόρυξης προέρχεται ανοιχτά (και τα περισσότερα από αυτά) έχετε όλες τις επιλογές στον κόσμο για να προσαρμόσετε και να πειραματιστείτε με αυτό όσο θέλετε.

Επίσης, προσέξτε για ενημερώσεις, αλλαγές, βελτιώσεις κ.λπ. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τι (και γιατί) συμβαίνει με το λογισμικό σας. Ίσως κάτι δεν πήγε τελείως και θα ήταν καλή στιγμή να αναζητήσετε ένα νέο λογισμικό εξόρυξης Litecoin?

συμπέρασμα

Σε αυτό το σημείο, θα έπρεπε να έχετε καταφέρει να διαμορφώσετε μια γενική ιδέα για το διαφορετικό λογισμικό εξόρυξης Litecoin και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Αν κάποια από αυτά ξεχωρίζουν για εσάς – υπέροχα! Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα έχετε ήδη αποφασίσει και γνωρίζετε τι θέλετε από το λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας προτού διαλέξετε ένα και κολλήσετε με αυτό.

Πριν αποφασίσετε σχετικά με το λογισμικό, δώστε λίγο χρόνο. Διαβάστε τα changelogs, τα φόρουμ, μιλήστε με άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει ή εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε λήψη. Σε αυτήν την περίπτωση, οι απόψεις τρίτων μερών και η εποικοδομητική συμβολή μπορεί να είναι τα πράγματα που το κάνουν ή το σπάνε για εσάς όταν πρόκειται για την πραγματική λήψη αποφάσεων. Οι άνθρωποι συνήθως ενδιαφέρονται να βοηθήσουν, οπότε μην διστάσετε να ρωτήσετε!

Ένας καλός κανόνας όταν αισθάνεστε αναποφάσιστοι για το λογισμικό είναι να προσέχετε την ασφάλειά του. Εάν ένα λογισμικό εξόρυξης φαίνεται φοβερό, λειτουργεί διαισθητικά και έχει όλες τις λειτουργίες που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε, αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι, ελέγξτε πώς χειρίζεται και ασχολείται με την ασφάλεια. Αυτό πρέπει πάντα να είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.

Ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσατε να αναζητήσετε στο λογισμικό είναι εάν υποστηρίζει πολλά κρυπτονομίσματα και εξόρυξη altcoin. Το νόμισμα που εξάγετε μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία στην τιμή (ή ίσως απλά θέλετε να αλλάξετε τις επιλογές εξόρυξης), επομένως είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε δύο ή τρία βήματα μπροστά και να σχεδιάσετε ανάλογα. Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού εξόρυξης Litecoin υποστηρίζει και άλλες εξόρυξεις νομισμάτων.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι δεν είστε συνδεδεμένοι με ένα κομμάτι λογισμικού εξόρυξης Litecoin για το υπόλοιπο της ζωής σας. Εάν δεν σας αρέσει κάτι για το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, μπορείτε πάντα να το πετάξετε έξω από το παράθυρο (δείτε τι έκανα εκεί;) και απλά να βρείτε ένα νέο.

Επίσης, μπορείτε πάντα να επιλέξετε αγορά ή εμπορία Litecoin για να δημιουργήσετε κάποιο εισόδημα. Μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για αυτό είναι το Coinbase και το Binance. Φροντίστε να τα δείτε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map