Πρόβλεψη τιμών Litecoin – Αξίζει να επενδύσετε;

ο κρυπτονόμισμα αγορά έχει βιώσει διάφορα σκαμπανεβάσματα τον τελευταίο χρόνο. Ενώ όλοι μιλούν για κρυπτονομίσματα, υπάρχουν ακόμη πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν.

Είστε μπερδεμένοι εάν πρέπει να επενδύσετε Litecoin? Δεν είμαι σίγουρος αν η τιμή θα αυξηθεί ή θα μειωθεί?

Λοιπόν, εδώ τα καλά νέα: όλες τις ερωτήσεις σας θα απαντήσω σε αυτόν τον οδηγό. Θα καλύψω τα βασικά στοιχεία του Litecoin και θα μοιραστώ μαζί σας τις αγαπημένες μας προβλέψεις τιμών Litecoin. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το ακριβές μέλλον της Litecoin, αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια καλύτερη επιλογή.

Το Litecoin είναι το 8ο μεγαλύτερο cryptocurrency, με ανώτατο όριο αγοράς περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολάρια. Λοιπόν, τι ακριβώς κάνει το Litecoin τόσο δημοφιλές?

Ενα πρώην υπάλληλος της Google, Τσάρλι Λι, δημιούργησε το Litecoin στο 2011. Οπως ακριβώς Bitcoin, Το Litecoin είναι επίσης ένα ψηφιακό νόμισμα. Είναι χτισμένο στο ίδιο μπλοκ αλυσίδας ως Bitcoin και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση πληρωμών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει η Litecoin έναντι του Bitcoin είναι Ταχύτητα. Στην πραγματικότητα, το Litecoin ονομάζεται νόμισμα “Lite” επειδή είναι σχεδόν τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το Bitcoin.

Πριν μπείτε στην πρόβλεψη τιμών Litecoin, ας εξηγήσουμε πρώτα τις διαφορές μεταξύ Bitcoin και Litecoin.


Πρόβλεψη τιμής Litecoin: Litecoin VS Bitcoin

Το Litecoin είναι πολύ παρόμοια στο Bitcoin. Όπως το Bitcoin, είναι ενσωματωμένο στον ίδιο κωδικό. Σκεφτείτε το ως την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος που λαμβάνετε στο smartphone σας. Ακριβώς όπως στοχεύει μια ενημέρωση βελτιώστε ορισμένα από τα προβλήματα με το smartphone σας, Το Litecoin στοχεύει επιλύστε μερικά από τα προβλήματα με το Bitcoin.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Μια άλλη βασική διαφορά είναι ο συνολικός αριθμός κερμάτων που υπάρχουν. Παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο η παγκόσμια προσφορά χρυσού είναι περιορισμένη, όπως και η προσφορά νομισμάτων κρυπτογράφησης. Μόνο το πολύ 21 εκατομμύρια Bitcoin μπορούν να δημιουργηθούν. Ο μέγιστος αριθμός Litecoins είναι 85 εκατομμύρια.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: Litecoins.

Για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, πρέπει να πληρώστε ένα τέλος συναλλαγής. Αυτό το τέλος είναι πολύ υψηλότερο όταν οι συναλλαγές αποστέλλονται χρησιμοποιώντας το Bitcoin και όχι το Litecoin. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μόνο γρηγορότερα να κάνετε πληρωμές χρησιμοποιώντας το Litecoin, αλλά είναι επίσης πολύ φτηνότερο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι πιθανότερο να είναι πολλές προβλέψεις τιμών Litecoin θετικός.

Σε περίπτωση που το κανονικό μας νόμισμα, Οι ομοσπονδιακές τράπεζες μπορούν να εκτυπώσουν νέα χαρτονομίσματα για να αυξήσουν την προσφορά νομίσματος. Αυτό δεν συμβαίνει με την κρυπτογράφηση, καθώς δεν υπάρχει κυβέρνηση που μπορεί να «εκτυπώσει» περισσότερα νομίσματα.

Ξέρατε ότι για να χρησιμοποιηθούν νέα νομίσματα? Και πάλι, όπως ο χρυσός!

Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι η εξόρυξη είναι η διαδικασία στην οποία οι άνθρωποι χρησιμοποιούν υπολογιστές για να ανακαλύψουν νέο Litecoin, Bitcoin, και άλλα νομίσματα. Για να εξορύξετε Bitcoin (ή άλλα κρυπτονομίσματα), χρειάζεστε ένα υπερ-εξειδικευμένος και ισχυρός υπολογιστής, σε αντίθεση με τους κανονικούς υπολογιστές που βρίσκετε στα καταστήματα λιανικής.

Ωστόσο, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Litecoin με έναν κανονικό υπολογιστή, προσθέτοντας μόνο μερικά γραφικές μονάδες επεξεργασίας (GPU). Έτσι, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να αποκτήσετε το Litecoin, αλλά δεν θέλετε να το αγοράσετε σε ανταλλαγή, ίσως θέλετε να σκεφτείτε να το εξορύξετε.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: Bitcoin.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, Το Litecoin είναι προσβάσιμο σε περισσότερα άτομα από το Bitcoin. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Litecoin αναφέρεται συχνά ως το ασήμι της κρυπτογράφησης και το Bitcoin αναφέρεται ως ο χρυσός.

Οι διαφορές μεταξύ της τεχνολογίας των δύο νομισμάτων επηρεάζουν σημαντικά τις τιμές τους. Τώρα που γνωρίζετε πώς η τεχνολογία της Litecoin είναι διαφορετική από την τεχνολογία του Bitcoin, θα είναι ευκολότερο για εσάς να κατανοήσετε την πρόβλεψη των τιμών της Litecoin.

Η ιστορική τάση τιμών της Litecoin

Το Litecoin ήταν ένα από τα κρυπτονομίσματα με την καλύτερη απόδοση το 2018. Αν αγοράσατε το Litecoin στις αρχές του 2017 όταν η τιμή του ήταν στο 4,50 $, θα είχατε κάνει κέρδος σχεδόν 8000% έως το τέλος του έτους! Αυτό είναι σχεδόν 80 φορές η επένδυσή σας.

Έτσι, αν είχατε επενδύσει 500 $ τον Ιανουάριο του 2017, θα έχετε κερδίσει σχεδόν 45.000 $ όταν η τιμή του Litecoin έφτασε στο υψηλότερο σημείο τον Δεκέμβριο του 2017.

Μπορείς να δεις την ιστορική τάση τιμών της Litecoin στον παρακάτω πίνακα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Litecoin έχει δείξει τεράστια ανάπτυξη σε λίγα χρόνια πίσω, καθιστώντας το ένα από τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα με ποσοστό αύξησης.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: Διάγραμμα τιμών Litecoin.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε προτού μπείτε στην προβολή Litecoin είναι αυτό Η Litecoin έχει υψηλό όγκο συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι πωλούν και αγοράζουν Litecoin στην αγορά κρυπτογράφησης. Η Litecoin είναι τέταρτη όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών, αμέσως μετά το Ethereum.

Προβλέψεις τιμών Litecoin

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κινείται η αγορά κρυπτογράφησης πολύ γρήγορα, καταφέρνοντάς το πολύ δύσκολο για τους επενδυτές να αποφασίσουν πώς να επιλέξουν τις καλύτερες επενδυτικές επιλογές.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να κάνε την έρευνά σου για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε ποιες είναι οι τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Στην πραγματικότητα, πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα πριν κάνετε σημαντικές επενδύσεις.

Παρατίθενται παρακάτω είναι τις κορυφαίες προβλέψεις της Litecoin, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως αφετηρία στην έρευνά σας για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα την αγορά.

Πρόβλεψη Litecoin χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση

Πρώτον, ας εξηγήσουμε την τεχνική ανάλυση, ώστε να έχετε μια σαφή κατανόηση της βάσης αυτής της πρόβλεψης.

ο τεχνική ανάλυση λαμβάνει υπόψη μόνο τα γεγονότα των τάσεων του παρελθόντος και του παρόντος, καθώς και τις τάσεις του όγκου συναλλαγών. Δεν λαμβάνει υπόψη πράγματα όπως πόσο καλή είναι η τεχνολογία πίσω από ένα κρυπτογράφηση, και ούτω καθεξής.

Τεχνικοί αναλυτές εκτελέστε τα δεδομένα μέσω μαθηματικών συναρτήσεων για να βρείτε προβλέψεις τιμών. Αυτό που είναι καλό για εμάς είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το μαθηματικό μέρος, καθώς υπάρχουν πολλοί αναλυτές που εκτελούν την ανάλυση και το μοιράζονται στο Διαδίκτυο.

Walletinvestor.com, ένας ιστότοπος που πραγματοποιεί τεχνική ανάλυση, έχει κάνει μια πρόβλεψη τιμής 1 έτους Litecoin περίπου 127 $. Προβλέπουν ότι η Litecoin μπορεί να μην είναι η καλύτερη επένδυση μακροπρόθεσμα.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: ανάλυση τεχνικών δεδομένων.

Αλλο ιστότοπος τεχνικής ανάλυσης πιστεύει ότι εάν η Litecoin ξεπεράσει το όριο των 250 $, θα είναι το σημείο εκκίνησης μιας περαιτέρω αύξησης των τιμών. Οι προβολές Litecoin τους, βραχυπρόθεσμα, έχουν οριστεί στα 300 $.

Ναι, ξέρω τι σκέφτεστε – αυτό είναι ένα τεράστιο εύρος τιμών που μπορείτε να προβλέψετε, σωστά?

Λοιπόν, αυτό που μπορούμε να αφαιρέσουμε από αυτήν την ανάλυση είναι ότι η τιμή του Litecoin, όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, μπορεί να αλλάξει πολύ τα επόμενα χρόνια. Βλέπετε, δεν είναι εντελώς άχρηστο!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Πρόβλεψη τιμών Litecoin με βάση την τιμή του Bitcoin

Υπάρχουν πολλές προβλέψεις που λένε Η ανάπτυξη της Litecoin θα είναι υψηλότερη από αυτήν του Bitcoin. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι θα συμβεί, αλλά εδώ είναι μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους υπάρχουν τέτοιες προβλέψεις.

  • Η Litecoin παρουσίασε καλύτερη ανάπτυξη από το Bitcoin το 2018.
  • Η Litecoin βελτίωσε την τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Bitcoin (θυμηθείτε, είναι 4 φορές γρηγορότερο!).
  • Προς το παρόν, το Litecoin δείχνει καλή ανάκαμψη.

Σύμφωνα με oracletime.com, Τα πλεονεκτήματα του Litecoin έναντι του Bitcoin θα ενδιαφέρουν πολλούς νέους επενδυτές. Οι προβλέψεις τους για το Litecoin για το τέλος του 2020 ήταν 1000 $, αλλά υπήρχαν και προβλέψεις ότι θα μπορούσε ακόμη και να αυξηθεί έως και $ 2000!

Υπήρχε μια άλλη προβολή από investingpr.com που περίμενα να φτάσει η τιμή του Litecoin έως 1000 $ το 2018. Περιμένουν ότι περισσότεροι επενδυτές θα αρχίσουν να επενδύουν στο Litecoin καθώς αναζητούν επιλογές εκτός από το Bitcoin και θα μειώσουν τον κίνδυνο τους.

Ενώ αυτές οι προβλέψεις ήταν πραγματικά συναρπαστικές, αυτό δεν συνέβη. Τον Ιανουάριο του 2021, το Litecoin αξίζει περίπου 175 $. Αυτό απέχει πολύ από $ 1000, ωστόσο, δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε τι φέρνει το μέλλον.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: Διαγράμματα Bitcoin.

Πώς συγκρίνεται συχνά το Bitcoin με το χρυσό και το Litecoin συχνά συγκρίνεται με το ασήμι… τι κάνουμε με τον χρυσό στην πραγματική ζωή? Αποθηκεύστε το. Ομοίως, το Bitcoin θα χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση αξίας, ενώ το Litecoin θα χρησιμοποιηθεί για συναλλαγή.

Ναι, είναι αλήθεια ότι Το Litecoin έχει πλεονεκτήματα έναντι του Bitcoin. Ωστόσο, είναι επίσης αλήθεια ότι η Litecoin ενδέχεται να χάνει μερικά από τα πλεονεκτήματά της που σχετίζονται με την εξόρυξη και το κόστος.

Έτσι, όσο η προγνωστική τιμή Litecoin παραπάνω μπορεί να σας κάνει να θέλετε να επενδύσετε, πρέπει πρώτα να ρίξετε μια ματιά στους άλλους παράγοντες πριν λάβετε μια απόφαση.

Πρόγνωση Litecoin από ειδικούς (όπως ο John McAfee)

Ίσως να αναρωτιέστε ποιος είναι Τζον Μακάφ? Ακόμα κι αν είστε λίγο σοβαροί για την επένδυση σε κρυπτονομίσματα, είναι καιρός να αναγνωρίσετε το όνομα. Ο John McAfee είναι ένας μεγάλος επενδυτής κρυπτογράφησης και ένας πολύ ενεργός υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων. Οι προβλέψεις τιμών του μπορούν να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στις τιμές των κρυπτονομισμάτων.

Λοιπόν, ποιες είναι οι απόψεις του για το μέλλον της Litecoin?

Ο John McAfee πιστεύει ότι η Litecoin δεν έχει αυξηθεί τόσο πολύ όσο θα έπρεπε. Αυτός είπε ότι Το Litecoin μπορεί να αυξηθεί εξίσου, αν όχι περισσότερο, από το Bitcoin. Αν πιστεύουμε ότι η πρόβλεψη του John McAfee για το Bitcoin είναι σωστή, τότε ποιος θα πει ότι κάνει λάθος για το Litecoin.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: ένας άνθρωπος σκέφτεται.

Τζορτζ Τουνγκ, ένας αναλυτής κρυπτονομισμάτων, είχε τη γνώμη του σχετικά με την πρόβλεψη τιμών Litecoin. Είπε ότι η τιμή του Litecoin θα αυξηθεί έως 1500 $ το 2018. Δεν είναι μόνος του, καθώς υπάρχουν πολλοί ειδικοί και αναλυτές που πίστευαν ότι η τιμή του Litecoin θα συνεχίσει να αυξάνεται το 2018. Ωστόσο, όπως μπορούμε να δούμε τώρα, η τιμή του Litecoin μειώθηκε σημαντικά μέχρι το τέλος του 2018. Τα καλά νέα είναι ότι αυτή τη στιγμή (Ιούνιος 2021) Η τιμή της Litecoin αυξάνεται αργά.

Πόσο μπορεί να ανέλθει; Λοιπόν, υποθέτω μόνο ο χρόνος θα δείξει. Αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρετε τι κάνουν οι ειδικοί.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί πιστεύουν ότι η Litecoin θα έχει καλή απόδοση φέτος είναι λόγω η επιστροφή του Τσάρλι Λι, ο ιδρυτής της Litecoin. Έφυγε από τη Litecoin και αποφάσισε να συμμετάσχει Νομισματική βάση, αλλά πρόσφατα έγινε ξανά ενεργό μέλος της ομάδας Litecoin.

Ο Τσάρλι Λι είπε ότι το 2021 θα είναι μια καλή χρονιά για τη Litecoin. Ωστόσο, αρνήθηκε να δώσει την προβλεπόμενη τιμή του κρυπτονομίσματος.

Πρόβλεψη τιμών Litecoin από μια προοπτική της Wall Street

Τα κρυπτονομίσματα έχουν αρχίσει να προσελκύουν την προσοχή Γουώλ Στρητ έμποροι και επενδυτές, πολύ. Όπως και εμείς, δεν μπορούσαν να σταματήσουν να ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα.

Η Γουόλ Στριτ διαθέτει μεγάλη εμπειρία όσον αφορά την πραγματοποίηση επενδύσεων σε μετοχές και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν μια καλή ιδέα για το τι είναι και τι δεν είναι μια καλή επένδυση.

Κέλι, το κεφάλι της BK Capital Management (LLC), είναι έμπορος της Wall Street του οποίου η δουλειά είναι να παρακολουθεί την αγορά κρυπτογράφησης. Η BK Capital Management είναι μια εταιρεία με επίκεντρο την πραγματοποίηση επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα. Η Kelly έδωσε μια πρόβλεψη Litecoin 87 $ – 107 $ για τους επόμενους 12 μήνες, οπότε μπορεί να μην είναι η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή. η τιμή του Litecoin θα μπορούσε να φτάσει τα 347,8 $ μέχρι το τέλος του 2024.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: επενδυτές της Wall Street.

Η Kelly είναι θετική για τη Litecoin λόγω των πλεονεκτημάτων που έχει έναντι του Bitcoin. Πιστεύει ότι οι ταχύτερες συναλλαγές και τα χαμηλά τέλη είναι αυτά που κάνουν τη Litecoin μια ελκυστική επενδυτική επιλογή για όλους.

Δοκιμάστε να σκεφτείτε το Litecoin ως iPhone X και το Bitcoin ως iPhone 8. Η μόνη διαφορά είναι ότι το iPhone X είναι φθηνότερο σε αυτήν την περίπτωση.

Πρόβλεψη τιμών Litecoin για το 2021

Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε στη Litecoin μακροπρόθεσμα, είναι καλή ιδέα να δείτε τις προβλέψεις τιμών για το 2021.

Το Longforecast.com είναι ένας ιστότοπος που ειδικεύεται στην παροχή μακροπρόθεσμων οικονομικών προβλέψεων χρησιμοποιώντας τεχνική ανάλυση. Το Longforecast.com’s Οι προβολές Litecoin 2021 είναι το εύρος από 86 έως 170 $.

Oracletimes.com είναι ένας άλλος ιστότοπος που αναμένει την τιμή του Litecoin 1000 $ σε κάποιο σημείο στο προβλέψιμο μέλλον.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: Litecoin, Ethereum και Bitcoin.

Αυτή η προβολή βασίζεται στην απόδοση του Litecoin το 2017 – που ήταν καλύτερη από την απόδοση του Bitcoin για το 2017. Ωστόσο, δεν βασίζεται σε τεχνική ανάλυση ή γνώμη εμπειρογνωμόνων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ίσως θέλετε να εστιάσετε περισσότερο σε άλλες προβλέψεις.

Άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον της Litecoin

Υπάρχουν μερικοί άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μέλλον της Litecoin.

Τεχνολογία

Οι αλλαγές που έγιναν στην τεχνολογία του ίδιου του Litecoin είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί. Η Litecoin πέρασε πρόσφατα από μια εκδήλωση που ονομάζεται «Σκληρό πιρούνι“. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τι είναι ένα σκληρό πιρούνι.

Με απλά λόγια, χωρίζει την κρυπτογράφηση σε δύο. Ένα μέρος του split είναι ακόμα η παλαιότερη έκδοση – Litecoin, σε αυτήν την περίπτωση. Το άλλο μέρος του διαχωρισμού οδηγεί σε τη γέννηση ενός νέου κρυπτονομίσματος, που σε αυτήν την περίπτωση είναι Litecoin μετρητά. Η Litecoin Cash ισχυρίζεται ότι προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι της Litecoin, αλλά θα αποθηκεύσουμε αυτήν τη συζήτηση για άλλη φορά.

Πρόβλεψη τιμής Litecoin: ένα Litecoin σε πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή.

Λοιπόν, τι συνέβη όταν έγινε αυτή η διάσπαση; Λοιπόν, κάτι καλό θα έπρεπε να είχε συμβεί, αλλά τίποτα δεν συνέβη. Στην πραγματικότητα, το Litecoin έχει αποδώσει πολύ καλά από το σκληρό πιρούνι, ενώ το Litecoin Cash δεν το έχει.

Κοιντέσκ είχε επίσης το λόγο για την πρόβλεψη των τιμών Litecoin. Το 2018, πίστευαν ότι αν η Litecoin παραμείνει άνω των 240 $ για μικρό χρονικό διάστημα, τότε θα μπορούσε φθάστε στα $ 300 πολύ σύντομα. Σύμφωνα με αυτούς, η Litecoin θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα θετικά νέα του ιδρυτή, Charlie Lee, και την κυκλοφορία των νέων χαρακτηριστικών του. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη τότε.

Κανονισμοί

Μπορείτε να φανταστείτε να παίζετε ποδοσφαιρικό παιχνίδι χωρίς διαιτητή; Δεν θα λειτουργούσε καλά, σωστά; Λοιπόν, έτσι λειτουργεί η αγορά κρυπτογράφησης αυτήν τη στιγμή – δεν υπάρχουν κανονισμοί!

Ωστόσο, όλα αυτά θα αλλάξουν σύντομα. Έχουν γίνει ρυθμιστικές αρχές από όλο τον κόσμο πολύ ενεργός όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα. Κανείς δεν ξέρει τι αντίκτυπο θα έχουν οι κανονισμοί στο μέλλον της Litecoin ή σε οποιοδήποτε άλλο cryptocurrency.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτοί οι κανονισμοί θα μπορούσαν επιβραδύνει το αγορά, γενικά. Αυτό θα μπορούσε να έχει παρόμοια επίδραση στην πρόβλεψη του Litecoin. Σας προτείνω ενημερωθείτε με νέους κανονισμούς κρυπτογράφησης καθώς θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις επενδύσεις σας ασφαλείς.

Λοιπόν, αξίζει να επενδύσει η Litecoin?

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, υπάρχει καμία απλή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση. είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε ποια θα μπορούσε να είναι η τιμή του Litecoin σε 24 ώρες – και ακόμη πιο δύσκολο να προβλέψουμε την τιμή του Litecoin σε ένα χρόνο.

Αυτό που μπορούμε να δούμε από τις παραπάνω προβλέψεις τιμών Litecoin είναι, ωστόσο, αυτό Το Litecoin κινείται προς μια θετική κατεύθυνση. Έχει το τεχνολογικά πλεονεκτήματα που θα μπορούσε να το βοηθήσει να γίνει ακόμη πιο δημοφιλές στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Νομίζω ότι τεχνική ανάλυση και συμβουλή ειδικού είναι κάτι που πρέπει πάντα να σκεφτείτε πριν επενδύσετε. Το πιστεύω επίσης Κανονισμοί θα μπορούσε να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο μέλλον της Litecoin. Επομένως, είναι σημαντικό να μάθετε για αυτούς τους κανονισμούς, ειδικά στη χώρα σας.

Ακόμη και οι μεγαλύτεροι επενδυτές και ειδικοί κρυπτονομισμάτων δυσκολεύομαι να προβλέψω το μέλλον της κρυπτογράφησης. Έτσι, πριν επενδύσετε, πρέπει κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα και προγραμματίστε τις επενδύσεις σας έτσι ώστε ακόμη και αν οι τιμές πέσουν, να είστε ακόμα ασφαλείς.

Το πιο σημαντικό, μην επενδύετε όλα τα χρήματά σας σε ένα μόνο κρυπτογράφηση. Ακόμα κι αν θεωρείτε μια από τις παραπάνω προβλέψεις τιμών Litecoin πολύ ελκυστική, ποτέ επενδύω περισσότερο θαν μπορείτε να χάσετε.

* Σημείωση: αυτό το άρθρο είναι μια προσωπική γνώμη. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me