Πώς να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα: Μάθετε πώς να

Γεια σας, μαθητής κρυπτογράφησης! Ακούω ότι ψάχνετε να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα?

Το Litecoin είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο και μερικοί άνθρωποι το αποκαλούν ακόμη και το “Silver to Bitcoin’s Gold”! Στα τέλη του 2017, το νόμισμα σημείωσε το υψηλό όλων των εποχών, φτάνοντας τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση της αγοράς!

Ως αποτέλεσμα, είναι πλέον δυνατό να αγοράσετε Litecoin σε εκατοντάδες διαφορετικά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Ωστόσο, μόνο μερικοί από αυτούς δέχονται πιστωτική κάρτα. Για να σας βοηθήσω στο δρόμο σας, θα σας δείξω πέντε από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές και θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία χρήσης τους για να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Πού μπορείτε να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα / χρεωστική κάρτα?

Το First up είναι η πιο δημοφιλής επιλογή στην πόλη – το Coinbase!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Νομισματική βάση

Το Coinbase είναι ένας μεσίτης κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει να αγοράσετε και να πουλήσετε τέσσερα διαφορετικά νομίσματα. Αυτά είναι Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και φυσικά – Litecoin! Με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, η πλατφόρμα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012.

Ο απώτερος στόχος της Coinbase είναι να παρέχει μια πραγματικά απλή και φιλική προς το χρήστη ανταλλαγή για τους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα. Επομένως, δεν χρειάζεται να υπάρχει προηγούμενη γνώση των συναλλαγών για τη χρήση της πλατφόρμας.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης του Coinbase είναι ότι σας επιτρέπουν να κάνετε κατάθεση και ανάληψη χρημάτων χρησιμοποιώντας μια σειρά μεθόδων πληρωμής πραγματικού κόσμου. Μάντεψε? Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, ακόμη και τραπεζικό λογαριασμό!

Οι χρεώσεις για τη χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ανέρχονται στο 3,99% του συνολικού ποσού συναλλαγής. Για παράδειγμα, εάν καταθέσετε 1.000 $, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 39,99 $ σε τέλη. Αν και αυτό είναι αρκετά υψηλό, η Coinbase πρέπει να το κάνει για να προστατευτεί από αντιστροφές χρεώσεων πιστωτικών καρτών.

Παρόλο που τα τέλη συναλλαγών κοστίζουν 1,49% κάθε φορά που αγοράζετε ένα κέρμα, η Coinbase προσφέρει μία από τις καλύτερες τιμές αγοράς στον κλάδο. Απλώς θυμηθείτε ότι παρόλο που μπορείτε να καταθέσετε και να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, δεν μπορείτε να αποσύρετε τα χρήματά σας πίσω στην κάρτα σας. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Κατά την πρώτη εγγραφή ενός λογαριασμού στο Coinbase, θα πρέπει να παρέχετε στην ανταλλαγή ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως το πλήρες όνομα και την εθνικότητά σας. Θα χρειαστεί επίσης να ανεβάσετε ένα αντίγραφο της ταυτότητάς σας, το οποίο μπορεί να είναι είτε διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή εθνική ταυτότητα. Μην ανησυχείτε, χρειάζονται μόνο περίπου 5 λεπτά για να ανοίξει, καθώς η διαδικασία επαλήθευσης είναι αυτοματοποιημένη!

Όσον αφορά την ασφάλεια, το Coinbase είναι ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια στο εμπόριο. Το 98% των κεφαλαίων πελατών διατηρείται σε ψυκτική αποθήκευση, είναι διαθέσιμος έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και εάν τα κρατάς σε πορτοφόλι USD, τα χρήματα προστατεύονται έως και 250.000 $. Επιπλέον, διατίθενται και άλλες δυνατότητες, όπως κλείδωμα 48 ωρών και υπογραφές πολλαπλών ατόμων.

Πριν προχωρήσω, επιτρέψτε μου να συνοψίσω γρήγορα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Coinbase για την αγορά Litecoin με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.


Πλεονεκτήματα:

 • Εύκολη εγγραφή
 • Δέχεται πιστωτική / χρεωστική κάρτα και τραπεζικό λογαριασμό
 • Τα κέρματα μπορούν να αγοραστούν αμέσως
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Τα χρήματα των πελατών που διατηρήθηκαν σε πορτοφόλι USD κάλυψαν διπλά έως 250.000 $
 • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Τέλη αρκετά ακριβά
 • Δεν είναι δυνατή η ανάληψη μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Τώρα που ξέρετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Coinbase, το επόμενο μέρος της «Αγοράς Litecoin με πιστωτική κάρτα» θα εξετάσει το Coinmama.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Κοινμάμα

Η Coinmama είναι ένας μεσίτης κρυπτογράφησης που εδρεύει στο Ισραήλ. Δημιουργήθηκαν το 2013, επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράσουν συνολικά οκτώ διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Αυτό περιλαμβάνει το Litecoin, μαζί με Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, QTUM και Ethereum Classic.

Σύμφωνα με την ομάδα, περισσότεροι από 1.000.000 πελάτες σε 188 διαφορετικά έθνη έχουν χρησιμοποιήσει το Coinmama, καθιστώντας τους μια πραγματικά δημοφιλή ανταλλαγή!

Ακριβώς όπως το Coinbase, το Coinmama σάς επιτρέπει να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Ωστόσο, δεν σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τραπεζικό λογαριασμό. Το Coinmama είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα άλλα χρηματιστήρια γιατί μόλις ολοκληρώσετε την αγορά σας, το Litecoin αποστέλλεται απευθείας στο πορτοφόλι σας!

Όσον αφορά τα τέλη, το Coinmama είναι αρκετά ακριβό. Θα πρέπει να πληρώσετε μια χρέωση συναλλαγής 5,5% όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε Litecoin και 5,9% χρέωση συναλλαγής για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε.

Προτού επιτραπεί να αγοράσετε Litecoin στο Coinmama, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Για να το κάνετε αυτό πρέπει:

[1] Ανεβάστε ένα αντίγραφο του αναγνωριστικού σας [2] Ανεβάστε ένα selfie που κρατάτε το αναγνωριστικό με μια σημείωση που εμφανίζει την ένδειξη “Coinmama” και την ημερομηνία

Αν και κάθε έγγραφο πρέπει να επαληθευτεί χειροκίνητα, το Coinmama συνήθως διαρκεί μόνο περίπου 10 λεπτά, κάτι που είναι γρήγορο!

Απλώς θυμηθείτε, σε αντίθεση με το Coinbase, δεν θα μπορείτε να πουλήσετε αμέσως νομίσματα για πραγματικά χρήματα, καθώς η Coinmama στέλνει αυτόματα τα κέρματά σας στο πορτοφόλι σας μόλις πληρώσετε για αυτά. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να τα στείλετε από το πορτοφόλι σας σε μια πλατφόρμα όπως το Coinbase που σας επιτρέπει να πουλάτε με νόμισμα fiat.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων της αγοράς Litecoin με πιστωτική κάρτα στο Coinmama.

Πλεονεκτήματα:

 • Δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Οκτώ διαφορετικά νομίσματα διαθέσιμα για αγορά
 • Οι περισσότερες χώρες έγιναν αποδεκτές
 • Γρήγορη επαλήθευση

Μειονεκτήματα:

 • Τέλη πολύ ακριβά
 • Δεν είναι δυνατή η πώληση νομισμάτων πίσω στο Coinmama

Τώρα που γνωρίζετε για το Coinmama, η επόμενη ανταλλαγή στη λίστα «Αγορά Litecoin με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα» είναι η Bitpanda!

Μπιπάντα

Το Bitpanda, το οποίο ήταν αρχικά γνωστό ως Coinimal πριν από τη μετονομασία του, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014. Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν μια σειρά κρυπτονομισμάτων και η ανταλλαγή απευθύνεται κυρίως σε Ευρωπαίους πελάτες.

Στα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα περιλαμβάνονται τα Litecoin, μαζί με Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash και Ripple. Ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Bitpanda είναι ότι έχουν μία από τις μεγαλύτερες επιλογές τρόπου πληρωμής.

Αυτό, φυσικά, περιλαμβάνει μια πιστωτική κάρτα, ωστόσο, δέχονται επίσης Skrill, OKPAY, SEPA, Neteller, GiroPay, EPS και SOFORT!

Όσον αφορά τις χρεώσεις, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος συναλλαγής 5% για την κατάθεση χρημάτων στην πιστωτική σας κάρτα. Όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών, κοστίζει 1,49% για την αγορά κερμάτων στη Bitpanda και 1,29% για την πώληση τους.

Όπως όλα τα άλλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε πραγματικά χρήματα για να καταθέσετε, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Η ανταλλαγή χρησιμοποιεί μια εταιρεία τρίτου μέρους για να επαληθεύσει την ταυτότητά σας, ωστόσο, είναι αυτοματοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί αμέσως.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα μπορείτε να αγοράζετε κρυπτογράφηση αξίας έως 2.500 ευρώ κάθε 24 ώρες! Για την περαιτέρω προστασία του λογαριασμού σας, το Bitpanda σάς επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς Litecoin με πιστωτική κάρτα στο Bitpanda!

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη επιλογή τρόπων πληρωμής περιλαμβάνουν πιστωτική και χρεωστική κάρτα
 • Καλές αμοιβές
 • Εμφανίζονται έξι νομίσματα
 • Γρήγορη επαλήθευση
 • Η πλατφόρμα είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη
 • Αρχικό όριο 2.500 ευρώ

Μειονεκτήματα:

 • Εστιάζοντας μόνο σε Ευρωπαίους πελάτες
 • Μέση ασφάλεια

Τώρα που γνωρίζετε για το Bitpanda, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «Αγοράστε Litecoin με πιστωτική κάρτα» θα εξετάσει το CEX.

CEX

Δημιουργήθηκε το 2013, το CEX είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε χρήστες από όλο τον κόσμο να αγοράζουν και να πωλούν εννέα διαφορετικά νομίσματα.

Αυτό περιλαμβάνει Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash, Ripple, ZCash, Stellar Lumens, Bitcoin Gold και φυσικά – Litecoin! Όπως και οι άλλοι χρηματιστές που ανέφερα, το CEX σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας.

Για να σας ενημερώσουμε, η πλατφόρμα CEX χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται “Fill-or-Kill”. Αυτό σημαίνει ότι η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί πλήρως ή ακυρώνεται. Ας σας δώσω ένα γρήγορο παράδειγμα.

 1. Ο Μπίλι κάνει παραγγελία για 10 Litecoin στα 150 $ / LTC.
 2. Το σύστημα θα κλειδώσει αυτήν την τιμή για 120 δευτερόλεπτα.
 3. Εάν υπάρχουν αρκετές παραγγελίες που επιτρέπουν στον Μπίλι να πάρει και τα 10 Litecoin του στα $ 150 / LTC, τότε η παραγγελία εκτελείται αμέσως.
 4. Εάν περάσουν 120 δευτερόλεπτα και δεν υπάρχουν αρκετές παραγγελίες, τότε η παραγγελία ακυρώνεται.

Ωστόσο, αν δεν κάνετε συναλλαγές σε πολύ μεγάλα ποσά, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα και μάλλον δεν θα παρατηρήσετε καν τι συμβαίνει καθώς όλα γίνονται στο παρασκήνιο!

Όσον αφορά την κατάθεση τελών στο CEX, η ανταλλαγή θα σας χρεώνει 3,5% κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα. Επιπλέον, προσθέτουν επίσης ένα μικρό σταθερό τέλος 0,25 $. Η CEX χρεώνει επίσης τέλος συναλλαγής 7%, το οποίο προστίθεται στην τρέχουσα τιμή αγοράς.

Καθώς χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε το Litecoin, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού καταθέσετε. Ακριβώς όπως το Coinmama, θα χρειαστεί να ανεβάσετε ένα αντίγραφο του αναγνωριστικού σας, καθώς και μια εικόνα που το κρατάτε δίπλα στο πρόσωπό σας!

Δυστυχώς, ο χρόνος που απαιτείται για την ομάδα να επαληθεύσει χειροκίνητα την ταυτότητά σας είναι αρκετά αργός, με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι συνήθως είναι 48 ώρες. Εάν πρέπει να αγοράσετε αμέσως το Litecoin με πιστωτική κάρτα, τότε το CEX μπορεί να μην είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς!

Η πλατφόρμα είναι πιθανώς η πιο κατάλληλη για πιο έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης, καθώς ο ιστότοπος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων διαπραγμάτευσης που ένας αρχάριος μπορεί να μην καταλαβαίνει.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το CEX αποθηκεύει την πλειοψηφία των χρημάτων χρηστών σε ψυκτική αποθήκευση, που σημαίνει ότι κρατούνται εκτός σύνδεσης. Επιπλέον, δεν διατίθεται μόνο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν ειδοποιήσεις λογαριασμού μέσω email ή SMS. Υπήρξε μόνο ένα μικρό ζήτημα σχετικά με την ασφάλεια, με ένα hack του 2013 με αποτέλεσμα ένας χρήστης να έχει κλέψει 7.000 $ από τον λογαριασμό του. Ωστόσο, από τότε δεν υπήρξαν προβλήματα.

Ακολουθεί μια λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ανταλλαγής.

Πλεονεκτήματα:

 • Δέχεται πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Καλός όγκος συναλλαγών
 • Εμφανίζονται εννέα διαφορετικά νομίσματα
 • Εκτός από ένα μικρό hack 2013, εξαιρετική ασφάλεια

Μειονεκτήματα:

 • Αργή επαλήθευση με πολλά έγγραφα που απαιτούνται
 • Υψηλά τέλη
 • Καλύτερο για πιο έμπειρους εμπόρους

Τώρα που γνωρίζετε για το CEX, η τελική ανταλλαγή από τον οδηγό «Αγορά Litecoin με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα» είναι το BitStamp!

BitStamp

Δημιουργήθηκε ήδη από το 2011, το Bitstamp είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν μια σειρά ψηφιακών νομισμάτων. Αρχικά ξεκινώντας από τη Σλοβενία, η πλατφόρμα έχει τώρα γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στο Λουξεμβούργο. Το χρηματιστήριο χειρίζεται συναλλαγές αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων καθημερινά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα στον κλάδο.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, το Bitstamp διαθέτει μια σειρά από επιλογές fiat πραγματικού κόσμου. Αυτό περιλαμβάνει τραπεζική μεταφορά, καθώς και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Όταν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα στο Bitstamp θα χρεωθείτε με το 5% του συνολικού ποσού συναλλαγής.

Όσον αφορά τις χρεώσεις διαπραγμάτευσης, αυτό ξεκινά από 0,25% για όσους διαπραγματεύονται λιγότερο από 20.000 $ το μήνα, μέχρι το 0,10% για μηνιαίες συναλλαγές ύψους 20 εκατομμυρίων $ ή περισσότερο.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νόμισμα fiat στο Bitstamp θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό θα απαιτήσει να ανεβάσετε ένα πιστοποιητικό ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση, απόδειξη διαμονής (όπως τραπεζικό δελτίο) και να επιβεβαιώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Σύμφωνα με την ομάδα, μπορεί να χρειαστούν έως και 24 ώρες για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.

Η ασφάλεια είναι επίσης πολύ καλή στο Bitstamp, με την ανταλλαγή να διατηρεί την πλειονότητα των χρημάτων σε ψυκτική αποθήκευση. Ακριβώς όπως το Coinbase, προστατεύουν επίσης λογαριασμούς σε δολάρια ΗΠΑ με το FDIC.

Πριν προχωρήσω στο επόμενο μέρος του οδηγού «Αγορά Litecoin με πιστωτική κάρτα», σκέφτηκα ότι σύντομα θα συνοψίσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαπραγμάτευσης της Litecoin στο Bitstamp.

Πλεονεκτήματα:

 • Δέχεται πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες και καταθέσεις τραπεζικού λογαριασμού
 • Πολλή ρευστότητα
 • Περίπου από το 2011
 • Καλή ασφάλεια
 • Λογικές χρεώσεις

Μειονεκτήματα:

 • Αργή επαλήθευση
 • Πιο κατάλληλο για ενδιάμεσους και προχωρημένους χρήστες

Ορίστε λοιπόν! Πέντε διαφορετικές ανταλλαγές που θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα! Τώρα θα σας δώσω βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς να το κάνετε με καθένα από αυτά!

Πώς να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Και πάλι, καθώς ξεκινάμε τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, το πρώτο είναι το Coinbase!

Νομισματική βάση

 1. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Coinbase έως κάνοντας κλικ εδώ.
 2. Άνοιγμα λογαριασμού. Εδώ θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτά είναι σωστά, καθώς θα πρέπει να τα επαληθεύσετε στο επόμενο βήμα!
 3. Τώρα εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η διεύθυνση χρέωσης πρέπει να ταιριάζει με τη διεύθυνση του σπιτιού σας.
 4. Τώρα θα πρέπει να δώσετε στο Coinbase το αναγνωριστικό που εκδίδεται από την κυβέρνηση. Μπορείτε να το κάνετε κρατώντας το μέχρι την κάμερα web ή να το ανεβάσετε ως PDF.
 5. Ο λογαριασμός σας θα πρέπει να επαληθευτεί αμέσως!
 6. Τώρα κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα στο coinbase

 7. Κάντε κλικ στο Now κύλιση προς τα κάτω και εισαγάγετε το ποσό του Litecoin που θέλετε να αγοράσετε. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αγοράστε το Litecoin άμεσα.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα

 8. Τέλος, επιβεβαιώστε τον αριθμό της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας και αυτό είναι – μόλις αγοράσατε το Litecoin!

Τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα στο Coinbase, ας δούμε το Coinmama.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Κοινμάμα

 1. Αρχικά, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Coinmama από κάνοντας κλικ στον σύνδεσμό μου εδώ.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα στο coinmama

 2. Κάντε κλικ στο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ και εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Μην ξεχνάτε, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα εισαγάγατε σωστά!
 3. Μόλις επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση email σας, θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε τα έγγραφα επαλήθευσής σας. Ανεβάστε ένα PDF του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης. Μετά από αυτό, τραβήξτε μια φωτογραφία που κρατάτε το αναγνωριστικό σας δίπλα στο πρόσωπό σας, μαζί με μια σημείωση που λέει “COINMAMA” με τη σημερινή ημερομηνία. Βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα της φωτογραφίας είναι καθαρή, διαφορετικά, η Coinmama θα σας ζητήσει να ανεβάσετε νέα αντίγραφα.
 4. Τα έγγραφά σας πρέπει να επαληθευτούν εντός 10 λεπτών. Ελέγξτε τα email σας!
 5. Τώρα είστε έτοιμοι, είστε έτοιμοι να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα. Στα αριστερά της οθόνης, κάντε κλικ στο Αγοράστε Litecoin.

 6. Επιλέξτε το νόμισμα με το οποίο θέλετε να παίξετε και μετά επιλέξτε το πακέτο σας, ακολουθούμενο από Αγορασε τωρα.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα

 7. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Θα πρέπει επίσης να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Litecoin στην οποία θέλετε να σταλούν τα κέρματά σας!
 8. Μόλις υποβληθεί η συναλλαγή, τα κέρματά σας θα σταλούν απευθείας στο πορτοφόλι σας Litecoin!

Τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα στο Coinmama, ας δούμε το Bitpanda.

Μπιπάντα

 1. Πρώτον, πρέπει να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Bitpanda έως το κάνοντας κλικ στον σύνδεσμό μου εδώ.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα στο Bitpanda

 2. Κάντε κλικ στο Εγγραφείτε στο επάνω μέρος της σελίδας και ακολουθήστε τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού. Θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως το πλήρες όνομα, την εθνικότητα και τη διεύθυνσή σας!
 3. Στη συνέχεια, θα ανακατευθυνθείτε σε έναν ιστότοπο τρίτου μέρους, ο οποίος θα επαληθεύσει την ταυτότητά σας. Κρατήστε το διαβατήριό σας μέχρι την κάμερα web και, στη συνέχεια, το σύστημα θα το επαληθεύσει αυτόματα!
 4. Μόλις επιστρέψετε στο Bitpanda, μεταβείτε στην ενότητα πληρωμής.
 5. Τώρα επιλέξτε Litecoin, ακολουθούμενη από Visa / MasterCard. Πρέπει επίσης να καθορίσετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε στο τοπικό σας νόμισμα. Θυμηθείτε, μπορείτε να αγοράσετε έως και 2.500 ευρώ στην πρώτη σας αγορά!

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα

 6. Εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, ελέγξτε το ποσό και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη συναλλαγή. Αυτό είναι!

CEX

 1. Αρχικά, πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο CEX, τον οποίο μπορείτε να κάνετε κάνοντας κλικ στο ο σύνδεσμος μου εδώ.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα στο cex

 2. Κάντε κλικ στο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ στο επάνω μέρος της σελίδας και ακολουθήστε τις οδηγίες ανοίγματος λογαριασμού.
 3. Τώρα πρέπει να περάσετε από τη διαδικασία επαλήθευσης CEX. Είναι λίγο πιο περίπλοκο από άλλες πλατφόρμες, οπότε ακούστε προσεκτικά! Πρώτον, πρέπει να ανεβάσετε ένα αντίγραφο του αναγνωριστικού σας. Μετά από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Μετά από αυτό, θα πρέπει στη συνέχεια να τραβήξετε ένα selfie με την πιστωτική σας κάρτα! Τέλος, πρέπει στη συνέχεια να τραβήξετε μια φωτογραφία της πιστωτικής σας κάρτας δίπλα στο αναγνωριστικό σας!
 4. Υπάρχει ακόμη ένα βήμα που φοβάμαι! Η CEX θα χρεώσει ένα πολύ μικρό ποσό από την πιστωτική σας κάρτα. Ελέγξτε τη δήλωση πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο και εισαγάγετε το ακριβές ποσό που χρεώθηκε. Αυτό είναι, ο λογαριασμός σας έχει πλέον επαληθευτεί και είστε έτοιμοι να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα!
 5. Τώρα, κάντε κλικ στο Κατάθεση.
 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα. Επιλέξτε Litecoin και το προτιμώμενο νόμισμα κατάθεσης.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εισαγάγετε τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε.
 3. Τέλος, κάντε κλικ στο πράσινο Αγορά κουμπί και η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί αμέσως καθώς έχετε ήδη επαληθεύσει την κάρτα σας!

Τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε Litecoin με πιστωτική κάρτα στο Bitpanda, ας δούμε το BitStamp!

BitStamp

 1. Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο BitStamp κάνοντας κλικ στο ο σύνδεσμος μου εδώ.

  αγοράστε litecoin με πιστωτική κάρτα στο bitstamp

 2. Κάντε κλικ στο Δημιουργώ λογαριασμός και εισαγάγετε τα στοιχεία σας.
 3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να υποβάλετε τα έγγραφα ταυτότητάς σας. Αυτό πρέπει να είναι πιστοποιητικό ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση και απόδειξη διεύθυνσης. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε έως και 24 ώρες προτού η ομάδα επαληθεύσει τον λογαριασμό σας, επομένως δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα έως ότου λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.
 4. Μόλις λάβετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαιώνει την επαλήθευσή σας, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Κατάθεση.
 5. Επιλέγω Litecoin από τη λίστα των κρυπτονομισμάτων, ακολουθούμενη από το προτιμώμενο νόμισμα fiat (USD ή EUR).
 6. Στη συνέχεια, επιλέξτε πόσα νομίσματα θέλετε να αγοράσετε.
 7. Τέλος, εισαγάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και κάντε κλικ στην υποβολή! Το Litecoin σας θα είναι πλέον διαθέσιμο στο υπόλοιπο του BitStamp.

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό «Αγορά Litecoin με πιστωτική κάρτα»! Κάθε μία από τις ανταλλαγές που έχουμε συζητήσει έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της, γι ‘αυτό ήθελα να σας δώσω πολλά να διαλέξετε!

Το Litecoin είναι ένα από τα κρυπτονομίσματα με τις περισσότερες συναλλαγές στον κλάδο, επομένως είναι λογικό ότι όλο και περισσότερες ανταλλαγές ψάχνουν να προσφέρουν υπηρεσίες πιστωτικών καρτών. Αυτό καθιστά εύκολο να αγοράσετε Litecoin για πρώτη φορά.

Άλλα κρυπτονομίσματα δεν είναι τόσο τυχερά, καθώς πρέπει πρώτα να αγοράσετε ένα άλλο κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Ethereum και στη συνέχεια να το ανταλλάξετε με το νόμισμα που θέλετε!

Το μόνο πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι η χρήση πιστωτικής κάρτας για την αγορά Litecoin μπορεί να είναι λίγο πολύ ακριβή. Όχι μόνο πρέπει να πληρώσετε μια χρέωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα, αλλά τότε πρέπει να πληρώσετε και τα έξοδα συναλλαγών!

Μου ενοχλεί επίσης λίγο όταν πρέπει να κάνω selfie μόνο για να επαληθεύσω τον λογαριασμό μου!

Με ποια ανταλλαγή καταλήξατε να αγοράσετε το Litecoin; Πήγε ομαλά η διαδικασία επαλήθευσης; Ενημερώστε με για τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map