Litecoin Cloud Mining: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Ένας όρος που έχει κυκλοφορήσει στις κοινότητες κρυπτογράφησης αισθητά από τα τέλη είναι εξόρυξη σύννεφων. Αυτό το φαινόμενο φαίνεται να έχει καταλάβει τον κόσμο εξόρυξης κρυπτονομισμάτων – κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται μπείτε στη δραστηριότητα που είναι η εξόρυξη σύννεφων. Εξαιτίας αυτού, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εξορύσσονται συγκεκριμένα νομίσματα κρυπτογράφησης. Γι ‘αυτό σήμερα θέλω να σας πω για την εξόρυξη cloud Litecoin.

Θα ξεκινήσουμε από τους ορισμούς – τι είναι το Litecoin και τι είναι το cloud mining. Θα σας πω Litecoin’s οφέλη και γιατί αξίζει να εξορύξεις πρώτα. Μετά από αυτό, θα καλύψουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη όπου οι άνθρωποι τείνουν να πηγαίνουν όταν σκέφτονται το cloud mining Litecoin.

Ωστόσο, προτού το κάνετε αυτό, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολύ ευκολότεροι τρόποι για να πάρετε το Litecoin. Απλώς επιλέξτε μια ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για αγορά ή εμπορία Litecoin. Μερικές επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν το Coinbase, το Binance και το Coinmama.

Τώρα, ας μάθουμε περισσότερα για το Litecoin.

Τι είναι το Litecoin?


Litecoin είναι αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση που έχει το blockchain της. Η αποκέντρωση σημαίνει ότι δεν ανήκει σε κανέναν συγκεκριμένο άτομο ή οργανισμό – δεν έχει κεντρικό ηγέτη.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το Litecoin είναι ανοιχτή πηγή, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε και ο καθένας μπορεί να συμβάλει στην ευημερία των κερμάτων και στην ανάπτυξή του.

Εξόρυξη cloud Litecoin: διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Αυτό που κάνει αυτό το crypto μοναδικό είναι το δικό του σχέση με το Bitcoin. Το Litecoin ήταν αρχικά ένα απόκομμα του Bitcoin, που είχε σχεδόν πανομοιότυπα δεδομένα και παραμέτρους. Ωστόσο, υπάρχει μια παγίδα – το Litecoin είναι περίπου τέσσερις φορές πιο γρήγορο από το Bitcoin. Στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, αυτό είναι πολύ σημαντικός.

Τέσσερις φορές πιο γρήγορα συνήθως ισοδυναμεί με τέσσερις φορές πιο ελκυστική. Στην περίπτωση της Litecoins, αυτό σημαίνει επίσης ότι στοχεύει να έχει τέσσερα φορές περισσότερα νομίσματα από το Bitcoin.

Από την αρχή, το Litecoin προοριζόταν ως μια αναβαθμισμένη, ανώτερη έκδοση του Bitcoin.

Τι είναι το Cloud Mining?

Τώρα που έχουμε καλύψει ορισμένες βασικές πληροφορίες για το Litecoin, ας προχωρήσουμε στην εξόρυξη cloud.

Για να το θέσουμε σε απλούς όρους, εξόρυξη σύννεφων είναι μια διαδικασία όπου πληρώνετε κάποιον για να νοικιάσετε μια εξέδρα εξόρυξης και τις υπηρεσίες της. Υπάρχουν συνήθως δύο μέρη παρακολουθώντας αυτήν τη διαδικασία – τον αγοραστή και τον οικοδεσπότη.

Ας υποθέσουμε ότι, ως αγοραστής, αναζητάτε τρόπους να επωφεληθείτε από τα κρυπτονομίσματα. Επένδυση σε μετοχές απαιτεί ένα βαρύ ποσό εκ των προτέρων (τουλάχιστον για να παρατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κέρδους), δεν έχετε γνώση στην περιοχή ανάπτυξης blockchain για να προχωρήσετε εκεί … Αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα συναντάτε μια προσφορά ιστότοπου στο Διαδίκτυο υπηρεσίες εξόρυξης cloud.

Εξόρυξη cloud Litecoin: πολλαπλά κρυπτονομίσματα.

Οικοδεσπότες (οι άνθρωποι που κατέχουν την υπηρεσία εξόρυξης cloud) είναι συνήθως μεγάλοι και εταιρείες. Είναι πολύ σπάνιο να βρείτε ένα άτομο που θα προσφέρει υπηρεσίες εξόρυξης cloud, αν και δεν είναι αδύνατο.

Τις περισσότερες φορές, οι οικοδεσπότες κατέχουν μερικούς αγροκτήματα. Ένα αγρόκτημα είναι απλά ένα εγκατάσταση που είναι γεμάτη κρυπτονόμισμα εξόρυξη εξόρυξης. Όταν θέλετε να κάνετε μια συμφωνία με τον οικοδεσπότη, απλά νοικιάζετε την εξέδρα σε ένα από τα αγροκτήματα για ένα συμφωνημένο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα από το Rig

Ωστόσο, μια εξέδρα εξόρυξης δεν είναι το μόνο πράγμα που νοικιάζετε. Θα νοικιάζετε επίσης το χώρος για να το κρατήσετε μέσα και το διαχείριση και συντήρηση Υπηρεσίες.

Εσείς και ο οικοδεσπότης συμφωνείτε για μια συγκεκριμένη ώρα για το ενοίκιο. Αυτό μπορεί να είναι οπουδήποτε από τρεις μήνες έως μια ζωή (αν και ο τελευταίος είναι αρκετά σπάνιος). Οι περισσότεροι οικοδεσπότες cloud mining προσφέρουν μηνιαίες πληρωμές.

Ένας λογαριασμός συντήρησης και ηλεκτρικής ενέργειας αφαιρείται από τα κέρδη σας (αυτοί υπολογίζονται με διάφορους τρόπους · εξαρτάται από κάθε οικοδεσπότη) και τα υπόλοιπα κέρδη σας είναι μεταφέρθηκε σε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης της επιλογής σας.

Εξόρυξη νέφους Litecoin: εκμετάλλευση εξόρυξης.

Εξόρυξη σύννεφων (συμπεριλαμβανομένης της εξόρυξης cloud Litecoin) θεωρείται ευεργετικό για μερικούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, είναι εξαιρετικά εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε το υπηρεσία online και περίμενε.

Ορισμένοι οικοδεσπότες εξόρυξης cloud υψηλού επιπέδου προσφέρουν επιπλέον προνόμια, δηλαδή 24ωρη παρακολούθηση αγρόκτημα μέσω ζωντανής ροής στο Διαδίκτυο, οπότε ίσως θελήσετε να το ελέγξετε. Εκτός από αυτό, η δουλειά σας σε αυτό το σημείο είναι Έγινε – ο οικοδεσπότης φροντίζει τα υπόλοιπα.

Το Cloud mining είναι επίσης ευεργετικός και στα δύο πλήθος και (τα περισσότερα) του κρυπτονομισματα εκεί έξω (τουλάχιστον αποκεντρωμένα, ανοιχτού κώδικα). Οι οικοδεσπότες έχουν καλά κέρδη και μπορούν να συνεχίσουν να εξελίσσονται στις εκμεταλλεύσεις τους.

Τα ίδια τα κρυπτονομίσματα επωφελούνται από αυτό παραμένοντας σε κατάσταση ενεργός ζήτηση – Αυτό αυξάνει τις θέσεις τους στην αγορά και τους δίνει περισσότερη προσοχή.

Εξόρυξη Cloud Litecoin

Τώρα λοιπόν που έχετε μια γενική ιδέα τόσο για το Litecoin όσο και για τη διαδικασία της εξόρυξης cloud… Γιατί κάποιος θα ήθελε να ασχοληθεί με την εξόρυξη cloud Litecoin; Λάβετε υπόψη ότι όποια και αν επιλέξετε, θα χρειαστείτε επίσης αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού για την προστασία των νομισμάτων σας. Ωστόσο, αν εκτιμάτε την ασφάλειά σας, θα πρέπει να δείτε τα Ledger Nano X και Trezor Model T.

Ο συλλογισμός πίσω από αυτό είναι αρκετά απλός – το διαθεσιμότητα και προσβασιμότητα του Litecoin.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, το Litecoin είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορα από το Bitcoin. Ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το παράδειγμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το Bitcoin όσον αφορά την εξόρυξη cloud είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να το εξορύξετε – χρειάζεται ένα πολύ χρόνο και σημαντική ενέργεια κατανάλωση να εξορύξω αξιοσημείωτη ποσότητα Bitcoin. Αυτό οφείλεται σε μερικούς λόγους, αλλά οι μεγαλύτεροι είναι πιθανώς η προσφορά και η ζήτηση.

Εξόρυξη cloud Litecoin: Εξόρυξη Litecoin.

Με τα Bitcoin γενική δημοτικότητα και επιτυχία, πολλοί άνθρωποι θέλουν να μπουν στη δημοσιότητα. Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων ισοδυναμεί με σημαντικό αριθμό ανθρακωρύχων. Ωστόσο, το καθορισμένο όριο αγοράς του Bitcoin υπαγορεύει τον ρυθμό του παιχνιδιού – και με τόσους πολλούς ανθρώπους που εμπλέκονται, ο ρυθμός μειώνεται με την εβδομάδα.

Όπως και με άλλα altcoins, είναι μια διαφορετική ιστορία για το Litecoin. Υπάρχει πολύ υψηλότερη προσφορά και πολύ χαμηλότερη ζήτηση για Litecoin από ό, τι για το Bitcoin. Αυτό κάνει το Litecoin cloud mining πολύ πιο εύκολο και πολύ πιο κερδοφόρα από τα άλλα, mainstream κρυπτονομίσματα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Μέρη για να ορυχείο

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι στο Διαδίκτυο που προσφέρουν Υπηρεσίες εξόρυξης cloud Litecoin. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν αποφασίσετε σχετικά με έναν κεντρικό υπολογιστή εξόρυξης cloud είναι να καταλάβετε εάν θέλετε δωρεάν ή επί πληρωμή υπηρεσία. Ναί, δωρεάν εξόρυξη cloud είναι ένα πράγμα, αλλά φυσικά, έχει μειονεκτήματα.

Οι οικοδεσπότες που προσφέρουν δωρεάν cloud mining συνήθως παρέχουν ελάχιστες ή καθόλου υπηρεσίες πελατών σε σύγκριση με τις πληρωμένες. Η δωρεάν εξόρυξη σύννεφων μπορεί να είναι περιγραμματική και επικίνδυνη – αν δεν ξέρετε τι κάνετε (ή αν δεν κάνετε αρκετή έρευνα), ενδέχεται να καταλήξετε σε απάτη.

Η δωρεάν εξόρυξη cloud τείνει επίσης να είναι μια πολύ πιο αργή διαδικασία από την έκδοση επί πληρωμή. Το μπορεί να χρειαστούν μήνες στο τέλος μέχρι να παρατηρήσετε τυχόν ποσά κέρδους.

Με αυτά τα λόγια, ας καλύψουμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους για την εξόρυξη cloud Litecoin. Η λίστα δεν συγκεντρώνεται με συγκεκριμένη σειρά.

Ενοικιάσεις μεταλλευμάτων

Ενοικιάσεις μεταλλευμάτων είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία εξόρυξης cloud που εδρεύει στις ΗΠΑ. Προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία νομισμάτων (alt), συμπεριλαμβανομένης της Litecoin.

Εξόρυξη cloud Litecoin: Mining Rig Rentals.

Ο ιστότοπος είναι αξιοσημείωτος επειδή δεν έχει ελάχιστες παραγγελίες, πολύ χαμηλό σημείο αναφοράς απόσυρσης, πληρώνει τα κέρδη σε έως και δώδεκα ώρες από το τέλος του ενοικίου και επεξεργάζεται τις πληρωμές πολύ γρήγορα.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια ποικιλία από δεξαμενές εξόρυξης για να διαλέξετε – δωρεάν. Ένα από τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι αγωνίζεται στο τμήμα σχεδιασμού – η ποιότητα του ιστότοπου αφήνει ακόμα κάποια πράγματα που είναι επιθυμητά.

Genesis Mining

Πιθανώς το πιο γνωστός ιστότοπος σε αυτήν τη λίστα, Genesis Mining είναι μια εταιρεία εξόρυξης cloud που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ. Είναι πολύ δημοφιλείς στον κόσμο της κρυπτογράφησης, κυρίως λόγω των υπηρεσιών εξόρυξης και των καινοτόμων, υπερσύγχρονων έργων.

Εξόρυξη cloud Litecoin: Genesis Mining.

Το Genesis Mining προσφέρει α ευρεία ποικιλία σχεδίων εξόρυξης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Έχουν επίσης μια επιλογή για να φτιάξετε το δικό σας, προσαρμοσμένο σχέδιο, το οποίο είναι ένα ωραίο πρόσθετο, μεμονωμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα που χρειάζεται.

Η εταιρεία έχει λίγα τεράστια αγροκτήματα διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Αυτό γίνεται κυρίως για λόγους ασφαλείας, αλλά αναδεικνύει το αρνητικό μέρος της εξόρυξης cloud Genesis – σε σύγκριση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές εξόρυξης cloud, το Genesis Mining είναι αισθητά δαπανηρό. Οι πελάτες λένε επίσης ότι η εταιρεία θα μπορούσε να ενισχύσει την υποστήριξη πελατών τους, καθώς τείνει να είναι αργή και όχι τόσο χρήσιμη.

Hashflare

Μια εταιρεία με έδρα την Εσθονία, Hashflare, έχει δημιουργήσει μια φήμη με τα χρόνια μιας αξιόπιστης, αξιόπιστης εταιρείας εξόρυξης cloud. Υπηρεσίες όπως Εξόρυξη νέφους Litecoin και η υποστήριξη πελατών είναι πλήρως διαθέσιμη.

Litecoin Cloud Mining: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Παρόλο που το Hashflare είναι δροσερό και διαφανές με τις υπηρεσίες εξόρυξης cloud Litecoin, χρεώνουν τέλος συντήρησης. Από τη φωτεινή πλευρά, ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει συμβόλαια με απεριόριστο μήκος – θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα και να ρυθμίσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας!

Ωραίο Hash

Ένα άλλο γνωστό όνομα στον κόσμο της κρυπτογράφησης, Ωραίο Hash προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ένα σταθερό σύστημα για όσους σκέφτονται να γίνουν δυνητικοί πελάτες.

Το ωραίο Hash είναι επαγγελματίες ανθρακωρύχοι κρυπτονομισμάτων, αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι λόγω της δύσκολης δομής τους, αυτός ο ιστότοπος εξόρυξης σύννεφων δεν είναι κατάλληλος για αρχάριους ανθρακωρύχους. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι παρόλο που μπορείτε να ορυχείο Litecoin, από τώρα, η εταιρεία προσφέρει μόνο πληρωμές Bitcoin.

Επιλογή του σωστού Host Mining Cloud

Αυτοί ήταν μόνο μερικοί από τους πιο αξιόλογους παρόχους υπηρεσιών εξόρυξης cloud Litecoin εκεί έξω. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά κεντρικοί υπολογιστές cloud mining (και τα δυο Ελεύθερος και επί πληρωμή) που επιθυμούν να προσφέρουν τις εκμεταλλεύσεις τους στη διάθεσή σας. Με τόσες πολλές επιλογές, πώς μπορεί κάποιος να επιλέξει έναν κατάλληλο κεντρικό υπολογιστή για την εξόρυξη cloud Litecoin?

Πρώτα απ ‘όλα, θεωρήστε την ασφάλεια ως ύψιστη προτεραιότητα όσον αφορά την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή για την εξόρυξη cloud Litecoin. Φανταστείτε αυτήν την κατάσταση: επιλέγετε ένα cloud miner, πληρώνετε την αρχική χρέωση και στο τέλος του μήνα ανακαλύπτετε ότι όχι μόνο τα κέρδη σας έχουν κλαπεί, αλλά κάποιος εισέβαλε στον τραπεζικό σας λογαριασμό (πιστωτική κάρτα, PayPal κ.λπ.) και έκλεψε όλες τις αποταμιεύσεις σας…

Όλα αυτά επειδή δεν κάνατε την έρευνά σας και επιλέξατε αναξιόπιστος, αξιόπιστος οικοδεσπότης. Τώρα, βλέπετε τη σημασία της ασφάλειας?

Εξόρυξη νέφους Litecoin: εξόρυξη σύννεφων.

Ένα άλλο πράγμα που αξίζει να θυμάστε είναι το ποσοστό κατακερματισμού των εγκαταστάσεων του οικοδεσπότη. Εάν το ποσοστό κατακερματισμού του αγροκτήματος είναι πραγματικά χαμηλός, αλλά το τιμές που χρεώνει ο οικοδεσπότης είναι μέσα από την οροφή, αυτό είναι μια σαφής ένδειξη ότι κάτι δεν είναι σωστό. Πάντα να ψάχνετε τα κατάλληλα ποσοστά κατακερματισμού για τους διαφορετικούς τύπους εγκαταστάσεων εκεί έξω, ή τουλάχιστον να συμβουλευτείτε διαδικτυακά φόρουμ.

Τέλος, πάρτε ένα γενική αίσθηση για την εταιρεία. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους (και πολλά διαφορετικά μέρη του ιστότοπου), δείτε τη σελίδα Σχετικά, διαβάστε τη Λευκή Βίβλο, ερευνήστε μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα άτομα που εργάζονται εκεί ή εμπλέκονται με κάποιον τρόπο με την εταιρεία.

Εάν η γενική άποψη της εταιρείας ή του ιστότοπου αναδεικνύει αισθήματα εμπιστοσύνης μέσα σας, τις περισσότερες φορές είναι ένας καλός αποφασιστικός παράγοντας. Να έχετε πάντα προτεραιότητα σε διαφανείς κεντρικούς υπολογιστές, γιατί αυτές οι εταιρείες έχουν συνήθως το λιγότερο να κρύβουν.

συμπέρασμα

Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα θα πρέπει να έχετε ένα καλύτερη κατανόηση του πώς λειτουργεί η εξόρυξη cloud Litecoin. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά αν το σκεφτείτε, θα το καταλάβετε σε χρόνο μηδέν.

Μια ακόμη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι ότι πρέπει πάντα να ψάχνετε πρώτα τοπικοί ανθρακωρύχοι. Δείτε αν υπάρχει στη χώρα σας (ίσως ακόμη και στην πόλη;), επικοινωνήστε μαζί τους, ίσως και οργανώστε μια συνάντηση. Αυτό έχει αμοιβαία οφέλη – μπορείτε να υποστηρίξετε μια τοπική επιχείρηση, ενώ ο κεντρικός υπολογιστής cloud mining παίρνει έναν πελάτη. Εκτός αυτού, συνήθως υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες για τις τοπικές επιχειρήσεις από μια διαδικτυακή.

Όσον αφορά την εξόρυξη cloud Litecoin, έχετε υπόψη σας ότι είναι αργή διαδικασία. Σίγουρα, είναι πολύ πιο γρήγορο από, για παράδειγμα, το Bitcoin, αλλά χρειάζεται ακόμα λίγος χρόνος για να παρατηρήσουμε σημαντικά έσοδα. Φυσικά, όλα εξαρτώνται από το δικό σας πρόγραμμα συνδρομής – όσο περισσότερα χρήματα πληρώνετε, τόσο γρηγορότερα θα έχετε το ποσοστό κατακερματισμού, αυξάνοντας έτσι την ταχύτητα των πιθανών κερδών σας.

Εάν επιλέξετε να εξερευνήσετε το Litecoin cloud mining, σας εύχομαι καλή τύχη! Επίσης, φροντίστε πάντα να διατηρείτε το κρυπτογράφηση σας σε ασφαλείς αποθήκες, όπως κρύα πορτοφόλια (ρίξτε μια ματιά στα Ledger Nano X και Trezor Model T).

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me