Πρέπει να αγοράσω Litecoin – Είναι η Litecoin καλή επένδυση;

Η επιλογή σε ποια κρυπτογράφηση θα επενδυθεί μπορεί να είναι πονοκέφαλος, ειδικά καθώς οι αγορές αλλάζουν τόσο γρήγορα. Ένα από τα πιο επιτυχημένα νομίσματα του 2017 ήταν το Litecoin, το οποίο αύξησε την αξία του κατά περισσότερο από 5000% σε μόλις 12 μήνες.

Το Litecoin δημιουργήθηκε αρχικά το 2011 αφού διέθεσε μια ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος-πελάτη Bitcoin. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές ονομάζεται Bitcoin-Lite! Μην ανησυχείτε, όλα αυτά θα εξηγηθούν!

Σε αυτόν τον πλήρη οδηγό, θα σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Litecoin. Αυτό θα ξεκινήσει με μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το Litecoin και αν πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ή κακή επένδυση. Θα σας δείξουμε επίσης πώς να αγοράσετε το Litecoin και σε ποιο πορτοφόλι πρέπει να το αποθηκεύσετε.

Έτσι, στο τέλος αυτού του οδηγού, η ερώτησή σας “Πρέπει να αγοράσω Litecoin;” θα είναι λίγο πιο εύκολο να απαντήσετε. Λοιπόν … τι περιμένεις ;! Ας βουτήξουμε!

Πρέπει να αγοράσω Litecoin: Τι είναι το Litecoin?

Το Litecoin, επίσης γνωστό με τον κωδικό νομίσματος LTC, δημιουργήθηκε από τον Charlie Lee το 2011. Ο Lee ήθελε να αλλάξει το Bitcoin blockchain για να το κάνει «ελαφρύτερο», που σημαίνει ότι μπορεί να επεξεργαστεί τις συναλλαγές γρηγορότερα και φθηνότερα. Για να το κάνει αυτό, διαμόρφωσε το blockchain του Bitcoin.


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αναρωτιέστε τι είναι ένα πιρούνι?

Λοιπόν, ένα πιρούνι είναι όταν ένα νέο blockchain παίρνει τον αρχικό κώδικα από ένα προηγούμενο blockchain αλλά κάνει αλλαγές στην τεχνολογία για να βελτιώσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Αυτό ακριβώς έκανε η Litecoin. Χρησιμοποίησε το αρχικό blockchain Bitcoin, αλλά το έκανε πιο γρήγορο και φθηνότερο στη χρήση!

Τα πιρούνια συμβαίνουν συνεχώς στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Άλλα νομίσματα όπως το Bitcoin Classic, το Bitcoin Unlimited και το Bitcoin Cash είναι όλα τα πιρούνια του αρχικού blockchain Bitcoin. Το Ethereum ήταν επίσης ένα πιρούνι του Ethereum Classic! Ακολουθούν ορισμένες βελτιώσεις που έκανε το Litecoin από το blockchain Bitcoin.

Εξόρυξη

Η εξόρυξη Bitcoin έχει πλέον γίνει πολύ δύσκολη για άτομα που δεν διαθέτουν ακριβό υλικό. Όταν οι άνθρωποι εξορύσσουν το Bitcoin, χρησιμοποιούν την υπολογιστική τους δύναμη για να βοηθήσουν στην επαλήθευση συναλλαγών στο δίκτυο και να λάβουν επιπλέον Bitcoin ως ανταμοιβή.

Αν και δεν βλέπετε ποτέ τι συμβαίνει, αυτή η επιπλέον δύναμη επιλύει πραγματικά δύσκολα μαθηματικά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα είναι τόσο δύσκολα που κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να το λύσει, γι ‘αυτό χρησιμοποιούμε υπερυπολογιστές! Αυτό κάνει την τεχνολογία blockchain τόσο ασφαλής και αποκεντρωμένη.

Ωστόσο, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Bitcoin, το δίκτυο γίνεται μεγαλύτερο. Υπάρχουν περισσότεροι υπολογιστές που προσπαθούν να εξορύξουν το Bitcoin, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Έτσι, το υλικό που απαιτείται για να είναι επιτυχημένος ανθρακωρύχος γίνεται όλο και πιο ακριβό και απαιτεί περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια.

Η Litecoin έλυσε αυτό το πρόβλημα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο το blockchain επαληθεύει τις συναλλαγές. Αντί να χρησιμοποιεί ακριβό ASICS (ολοκληρωμένο κύκλωμα για συγκεκριμένες εφαρμογές), χρησιμοποιεί GPU (μονάδες επεξεργασίας γραφικών). Οι GPU είναι πολύ φθηνότερες και χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να εξορύξει το Litecoin!

Αν δεν είστε σίγουροι τι σημαίνει αυτό – βασικά, οι ASICS και GPU είναι διαφορετικοί τύποι υλικού υπολογιστή.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ταχύτητες και τέλη συναλλαγής

Ο χρόνος που απαιτείται για την επιβεβαίωση μιας συναλλαγής Bitcoin είναι περίπου 10 λεπτά. Στον πραγματικό κόσμο, αυτό είναι αρκετά αργό. Επειδή το Litecoin είναι μια ελαφρύτερη έκδοση του Bitcoin, μπορεί να μετρήσει ταχύτητα συναλλαγής περίπου 2 ½ λεπτά!

Επιτρέποντας στους χρήστες να χρησιμοποιούν GPU για να ορυχείο, αυτό επιταχύνει το δίκτυο για όλους. Τα γρηγορότερα τέλη συναλλαγής δεν είναι το μόνο όφελος έναντι του Bitcoin που έχει η Litecoin. Το μέσο κόστος αποστολής συναλλαγής Litecoin είναι 0,23 $, ενώ το μέσο κόστος συναλλαγής Bitcoin 2,83 $.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μεγάλη διαφορά, σωστά?

Χωρίς απειλές επίθεσης από πλημμύρες

Το 2015, ο πελάτης Bitcoin υπέστη επίθεση πλημμύρας, όπου στάλθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ανεπιθύμητες συναλλαγές στο δίκτυο! Ο σκοπός μιας επίθεσης πλημμυρών είναι σαν ένας ιός – οι κακοί άνθρωποι προσπαθούν να καταστρέψουν ένα σύστημα.

Φανταστείτε εάν κάποιος σας έστειλε 200.000 email ταυτόχρονα. Το δίκτυο δεν θα μπορούσε να επεξεργαστεί τόσες πολλές συναλλαγές (email) και θα προκαλούσε διακοπή του διακομιστή!

Ο Τσάρλι Λι παρατήρησε τις απειλές των επιθέσεων από τις πλημμύρες όταν χτίστηκε το Litecoin το 2011 και ξεκίνησε να βεβαιωθεί ότι αυτό δεν θα συμβεί στο blockchain του! Το Litecoin στοχεύει στην επίλυση των προβλημάτων κλιμάκωσης που έχει το Bitcoin – πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπονται περισσότερες συναλλαγές ταυτόχρονα στο δίκτυο.

Έτσι, τώρα γνωρίζετε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με το Litecoin, ας ρίξουμε μια ματιά στο εάν η Litecoin είναι μια καλή ή κακή βραχυπρόθεσμη επένδυση.

Πρέπει να αγοράσω Litecoin ως βραχυπρόθεσμη επένδυση?

Όταν οι άνθρωποι επενδύουν χρήματα σε κρυπτογράφηση, θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν να κρατήσουν τα κέρματά τους βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα. Όταν περιγράφουμε μια επένδυση ως βραχυπρόθεσμο, εννοούμε γενικά μεταξύ 1-12 μηνών. Ωστόσο, πιο έμπειροι έμποροι μπορεί να δουν μια βραχυπρόθεσμη επένδυση ημερών, ωρών ή ακόμη και λεπτών!

Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει επειδή οι επενδυτές αναμένουν να συμβεί ένα γεγονός που θα αυξήσει την αξία του νομίσματος, αλλά στη συνέχεια αναμένουν ότι η τιμή θα μειωθεί μετά. Για παράδειγμα, εάν πραγματοποιήσατε μια βραχυπρόθεσμη επένδυση στο Unikoin Gold (UKG) μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Φεβρουαρίου 2018, θα έχετε κερδίσει πάνω από 600% κέρδος! Αυτό είναι ένα παράδειγμα καλής βραχυπρόθεσμης επένδυσης.

Ωστόσο, αν το κρατήσατε για πολύ περισσότερο, η τιμή θα είχε πέσει στην αρχική της τιμή! Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τι είναι μια βραχυπρόθεσμη επένδυση, ας ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των βραχυπρόθεσμων επενδύσεων στη Litecoin.

Πλεονεκτήματα

 • Υψηλός όγκος συναλλαγών: Η Litecoin διαπραγματεύεται από το 2011 και είναι ένα κορυφαίο κέρμα 10. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους επενδυτές. Εάν ένα cryptocurrency έχει μεγάλο όγκο συναλλαγών, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε αγοραστές προς πώληση. Εάν υπάρχουν χαμηλοί όγκοι συναλλαγών, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να δυσκολευτείτε να βρείτε έναν αγοραστή!
 • Εμφανίζεται στο Coinbase: Το Coinbase επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές κρυπτογράφησης από οποιοδήποτε άλλο χρηματιστήριο, παρόλο που έχουν μόνο τέσσερα νομίσματα στη λίστα! Ένα από αυτά είναι το Litecoin, που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αγοράσετε και να πουλήσετε τα κέρματά σας. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη σε πραγματικά χρήματα! Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα που έχει η Litecoin έναντι άλλων νομισμάτων.

Μειονεκτήματα

 • Μεταβλητότητα: Η μεταβλητότητα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στις αγορές κρυπτονομισμάτων. Η μεταβλητότητα σημαίνει ότι η τιμή ενός νομίσματος ανεβαίνει ή κατεβαίνει πολύ γρήγορα. Αυτό μπορεί να κάνει μια βραχυπρόθεσμη επένδυση σε Litecoin υψηλού κινδύνου. Για παράδειγμα, εάν είχατε αγοράσει το Litecoin στα τέλη Δεκεμβρίου 2017, η τιμή του μειώθηκε περισσότερο από 50% ένα μήνα αργότερα!

Πρέπει να αγοράσω Litecoin ως μακροπρόθεσμη επένδυση?

Όταν οι άνθρωποι επενδύουν σε κρυπτογράφηση μακροπρόθεσμα, αναμένουν ότι η αξία τους θα αυξηθεί αργά. Αυτό γενικά σημαίνει ότι δεν περιμένουν μεγάλη αστάθεια της αγοράς και ότι το κέρμα είναι χαμηλού κινδύνου. Για λιγότερο έμπειρους εμπόρους που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μεγάλες μεταβολές τιμών, οι μακροπρόθεσμες επενδύσεις είναι πιο κατάλληλες! Μια μακροπρόθεσμη επένδυση είναι συνήθως για 1 έτος ή περισσότερο.

Ένα καλό παράδειγμα μακροπρόθεσμης επένδυσης είναι το Bitcoin. Εάν έχετε αγοράσει 1 Bitcoin το 2011, θα σας κοστίσει περίπου 30 σεντ. Εάν ήσασταν αρκετά γενναίοι για να το κρατήσετε μέχρι το 2018, αυτό το 1 Bitcoin θα αξίζει πάνω από 10.000 $!

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα μακροπρόθεσμα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Litecoin!

Πλεονεκτήματα

 • Πλήρης ηγεσία: Ο Charlie Lee, ο δημιουργός του Litecoin, εργάζεται τώρα στο έργο με πλήρη απασχόληση. Ο Lee έχει επίσης μια ομάδα από έμπειρους εμπειρογνώμονες blockchain που βοηθούν την εταιρεία να αναπτυχθεί.
 • Καθιερωμένος: Το Litecoin είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα κρυπτονομίσματα, με περισσότερα από 7 χρόνια συναλλαγών. Στην πραγματικότητα, ήταν το πρώτο alt-coin! Αυτό κάνει την Litecoin να επενδύει λιγότερο από έναν κίνδυνο σε σύγκριση με μερικά από τα νεότερα νομίσματα.
 • Μικρές επενδύσεις: Εάν θέλετε να κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση Litecoin, μπορείτε να επενδύετε μικρά ποσά σε τακτική βάση. Αυτό θα σας επιτρέψει να προστατευτείτε από τυχόν βραχυπρόθεσμες κινήσεις τιμών.

Μειονεκτήματα

 • Επεκτασιμότητα blockchain: Τα ζητήματα επεκτασιμότητας είναι κάτι που τα περισσότερα έργα blockchain στοχεύουν να λύσουν. Η επίλυση προβλημάτων επεκτασιμότητας σημαίνει ότι το blockchain δεν θα επιβραδύνεται καθώς περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν. Επί του παρόντος, η Litecoin μπορεί να επεξεργαστεί περίπου 56 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Ποιο είναι καλό σε σύγκριση με τις 7 συναλλαγές του Bitcoin ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, πρέπει να γίνει γρήγορα για να είναι χρήσιμη στο μέλλον.

Πρέπει να αγοράσω Litecoin: Πώς μπορώ να επενδύσω στη Litecoin?

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της επένδυσης στο Litecoin είναι ότι μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας χρήματα-fiat όπως USD, EUR και GBP! Αυτό το καθιστά ευκολότερο επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, ακόμη και την τραπεζική μεταφορά (ακόμη και το PayPal γίνεται δεκτό στο Coinbase!).

Αυτό είναι διαφορετικό από πολλά άλλα κρυπτονομίσματα. Συνήθως, πρέπει να ανταλλάξετε Bitcoin ή Ether για να αποκτήσετε άλλα κρυπτονομίσματα, δεν μπορείτε απλώς να τα αγοράσετε από έναν μεσίτη όπως μπορείτε να Litecoin!

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε το Litecoin είναι με το Coinbase, είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο και είναι ιδανικό για αρχάριους. Ας σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αγοράς Litecoin βήμα προς βήμα, με μερικές χρήσιμες εικόνες.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό στο Coinbase

 1. Πρώτον, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Coinbase, τον οποίο μπορείτε να κάνετε κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
 2. Θα πρέπει να δώσετε το πλήρες όνομά σας, τη διεύθυνση email και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Βεβαιωθείτε ότι το διατηρείτε ασφαλές!
 3. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας. Μόλις λάβετε ένα SMS, εισαγάγετε τον κωδικό στο Coinbase.
 4. Συγχαρητήρια, έχετε πλέον λογαριασμό στο Coinbase!

Επαληθεύστε την ταυτότητά σας πριν αγοράσετε το Litecoin στο Coinbase

 1. Κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα στο επάνω μέρος της οθόνης.

  Αγορά litecoin στο coinbase

 2. Θα σας πει τώρα ότι πρέπει να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής. Κάντε κλικ στο Προσθήκη τρόπου πληρωμής.

  Πώς να προσθέσετε έναν τρόπο πληρωμής στο Coinbase

 3. Θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να προσθέσετε τραπεζικό λογαριασμό ή χρεωστική / πιστωτική κάρτα. Σε αυτό το παράδειγμα, θα προσθέσουμε μια χρεωστική / πιστωτική κάρτα, καθώς είναι ο γρηγορότερος τρόπος κατάθεσης.

  Πώς να προσθέσετε λογαριασμό στο Coinbase

 4. Καθώς το Coinbase είναι ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια για αγορά, λαμβάνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια. Τώρα θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση αναγνωριστικού.
 5. Μπορείτε να ανεβάσετε είτε διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή δελτίο ταυτότητας που εκδίδεται από το κράτος. Κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να ανεβάσετε.

  Πώς να επιλέξετε έναν τύπο ταυτότητας στο Coinbase

 6. Στη συνέχεια, θα ερωτηθείτε πώς θέλετε να ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια κάμερα web, μια φορητή κάμερα ή μια μεταφόρτωση αρχείου.

  Πώς να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο Coinbase

 7. Μόλις ανεβάσετε το αναγνωριστικό σας, θα λάβετε την παρακάτω επιβεβαίωση.

  Επαλήθευση ταυτότητας στο Coinbase

  Εάν η ποιότητα της εικόνας αν δεν είναι αρκετά σαφής, θα σας ζητηθεί να την ανεβάσετε ξανά.

 8. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση χρέωσης για τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη διεύθυνση του σπιτιού σας, καθώς ενδέχεται να σας ζητηθεί να το επαληθεύσετε αργότερα.Διεύθυνση χρέωσης στο Coinbase
 9. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία της χρεωστικής / πιστωτικής σας κάρτας. Μην ανησυχείτε, ο ιστότοπος του Coinbase είναι εξαιρετικά ασφαλής και δεν βλέπουν ποτέ τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς οι αριθμοί είναι κρυπτογραφημένοι.

  πρέπει να αγοράσω litecoin

 10. Συγχαρητήρια, τώρα επαληθεύσατε την ταυτότητά σας και προσθέσατε έναν τρόπο πληρωμής! Τώρα ας πάμε και αγοράσουμε λίγο Litecoin!

Πώς να επενδύσετε σε Litecoin στο Coinbase

Τώρα που έχει ρυθμιστεί ο λογαριασμός σας, είστε πλέον έτοιμοι να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας συναλλαγή Litecoin!

 1. Κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα. Εάν έχετε ακολουθήσει σωστά τον οδηγό επαλήθευσης, η σελίδα σας θα πρέπει να ταιριάζει με την παρακάτω εικόνα. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Litecoin.

  Αγορά Litecoin στο Coinbase

 2. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε το ποσό Litecoin που θέλετε να αγοράσετε (στο πλαίσιο LTC). Ή, πόσα θα θέλατε να ξοδέψετε (στο πλαίσιο του τοπικού νομίσματος). Όταν το κάνετε αυτό, το ποσό του Litecoin, ή το ποσό σε μετρητά, θα μετατραπεί στο άλλο πλαίσιο. Στο παρακάτω παράδειγμά μας, χρησιμοποιούμε GBP και η τιμή τη στιγμή της συναλλαγής μας ήταν 1 LTC = 122,76 £. Ωστόσο, οι τιμές κρυπτογράφησης αλλάζουν συνεχώς, επομένως η τιμή του Litecoin όταν το αγοράζετε θα είναι πιθανώς διαφορετική!Πώς να αγοράσετε το Litecoin στο Coinbase
 3. Μόλις κάνετε κλικ στο Αγοράστε Litecoin, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας. Καθώς το ρυθμίσατε νωρίτερα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Επιβεβαιώνω.
 4. Συγχαρητήρια! Έχετε επενδύσει με επιτυχία στο Litecoin. Θυμηθείτε, εάν χρησιμοποιείτε τη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, θα πρέπει να είναι άμεση. Ωστόσο, εάν αποφασίσατε να καταχωρίσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να επιβεβαιωθεί η πληρωμή.
 5. Τώρα που έχετε λίγο Litecoin στο λογαριασμό σας στο Coinbase, ήρθε η ώρα να τα μεταφέρετε στο πορτοφόλι σας. Ας ξεκινήσουμε καταλαβαίνοντας γιατί είναι σημαντικό να βγάζετε τα κέρματά σας από ένα χρηματιστήριο.

Πρέπει να αγοράσω Litecoin: Πού να αποθηκεύσω το Litecoin σας και να το διατηρήσω ασφαλές?

Όταν αγοράζετε κρυπτογράφηση από χρηματιστήριο όπως το Coinbase, χρησιμοποιείτε τρίτη εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι, παρόλο που διαθέτετε το Litecoin (σε χαρτί), αποθηκεύεται και ελέγχεται από το Coinbase. Παρόλο που το Coinbase είναι ένα ασφαλές χρηματιστήριο, εάν είχαν παραβιαστεί, θα μπορούσατε να χάσετε όλα τα νομίσματά σας για πάντα!

Δεν είναι σπάνιο να παραβιάζονται ανταλλαγές τρίτων. Για παράδειγμα, το Bitfloor Exchange είχε παραβιάσει τους διακομιστές του το 2012, με τους hackers να κλέβουν περισσότερα από 24.000 Bitcoin. Τώρα αξίζει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια! Μια παρόμοια επίθεση συνέβη στο δημοφιλές χρηματιστήριο Poloniex, όπου είχαν κλαπεί το 12% των Bitcoin τους.

Αυτά είναι μόνο δύο παραδείγματα, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι όπου έχετε τον πλήρη έλεγχο της κρυπτογράφησής σας. Έτσι, μόλις αγοράσετε το Litecoin στο Coinbase, θα πρέπει να το στείλετε σε ένα ασφαλές πορτοφόλι.

Επιλογή πορτοφολιού για βραχυπρόθεσμη επένδυση Litecoin

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών Litecoin για να διαλέξετε. Μερικά είναι καλύτερα για ασφάλεια και άλλα είναι καλύτερα για ευκολία.

Εάν θέλετε να επενδύσετε στο Litecoin βραχυπρόθεσμα, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού. Αυτά τα πορτοφόλια σάς δίνουν τον πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας και μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε κέρματα γρήγορα αν χρειαστεί. Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια λογισμικού για να διαλέξετε, αλλά αυτό που προτείνω είναι το Exodus.

Το Exodus είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει 8 νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Litecoin. Είναι πολύ δημοφιλές επειδή είναι εύκολο στη χρήση και προσφέρει ένα καλό επίπεδο ασφάλειας.

Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας Επανεξέταση πορτοφολιού Exodus!

Επιλογή πορτοφολιού για μακροπρόθεσμη επένδυση Litecoin

Εάν θέλετε να κρατάτε το Litecoin σας μακροπρόθεσμα, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού. Αυτή είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Ωστόσο, είναι λιγότερο βολικό από ένα επιτραπέζιο ή κινητό πορτοφόλι εάν χρειάζεστε γρήγορη πρόσβαση στα κέρματα σας.

Το πιο δημοφιλές πορτοφόλι υλικού είναι το Ledger Nano S, αλλά συνοδεύεται από μια τιμή!

Ο λόγος που ένα πορτοφόλι υλικού είναι τόσο ασφαλές είναι ότι τα ιδιωτικά σας κλειδιά αποθηκεύονται σε μια συσκευή υλικού (όπως ένα USB). Έχετε επίσης διαφορετικές επιλογές ανάκτησης που διατηρούν την κρυπτογράφηση σας επιπλέον ασφαλή!

Ένα πορτοφόλι υλικού μοιάζει να έχει ένα τεράστιο χρηματοκιβώτιο, ωστόσο, είναι ακόμα πιο ασφαλές καθώς μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε το κρυπτογράφηση σας εάν το υλικό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των πορτοφολιών, ανατρέξτε στον οδηγό μας εδώ: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Πρέπει να αγοράσω Litecoin: Συμπέρασμα

Εάν έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας του Litecoin. Και δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε την ερώτηση “Πρέπει να αγοράσω Litecoin;”.

Το πιο σημαντικό πράγμα πριν κάνετε μια επένδυση σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση είναι να κάνετε πολλή έρευνα! Όπως εξηγήσαμε στον οδηγό μας, οι τιμές είναι πολύ ασταθείς και υπάρχουν κίνδυνοι. Έτσι, θα πρέπει να ξοδεύετε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε! Δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε το Litecoin, τότε αυτός ο οδηγός σας έχει δείξει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να το αγοράσετε. Μην ξεχνάτε τη σημασία της αποθήκευσης και σε ασφαλές πορτοφόλι.

Λοιπόν, ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Litecoin; Πιστεύετε ότι είναι μια καλή ή κακή επένδυση; Πείτε μας τις σκέψεις σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me