Πώς να ορυχείο Litecoin: Κατανοήστε πώς λειτουργεί το Litecoin Mining

Ασε με να μαντέψω. Έχετε διαβάσει πολλά για τα κρυπτονομίσματα και τώρα σκέφτεστε να εξορύξετε δικά σας νομίσματα?

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε όλα για το Bitcoin και πόσο δημοφιλές είναι, αλλά όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τώρα να εξορύξουν το Litecoin!

Εδώ είναι ένα διασκεδαστικό γεγονός για εσάς. Όταν οι άνθρωποι εξορύσσουν το Bitcoin, χρειάζονται 10 λεπτά για να επιβεβαιώσει το δίκτυο κάθε μπλοκ, αλλά το Litecoin είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορο σε μόλις 2,5 λεπτά!

Εάν πρόκειται να είναι η πρώτη σας εξόρυξη Litecoin, είναι ίσως καλύτερο να ξεκινήσω από την αρχή!

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σας πω ακριβώς τι είναι η εξόρυξη, τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε και γιατί μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε υλικό πριν ξεκινήσετε!

Μου αρέσει να γράφω τους οδηγούς μου με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι αφού διαβάσετε τον οδηγό εξόρυξης Litecoin από την αρχή έως το τέλος, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάτε και να το κάνετε μόνοι σας!


Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, είναι ότι υπάρχει ευκολότερος τρόπος απόκτησης Litecoin. Μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε σε αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Coinbase, Binance και Coinmama.

Επεξηγηματική εξόρυξη Crypto

Στον πραγματικό κόσμο, σχεδόν κάθε χρηματοοικονομικό σύστημα χρειάζεται μια κεντρική αρχή για την επιβεβαίωση και την επεξεργασία μιας συναλλαγής. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να μεταφέρετε κάποια χρήματα στον φίλο σας, πιθανότατα θα χρησιμοποιούσατε τράπεζα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τα χρήματα βγαίνουν από τον λογαριασμό σας και μετά λίγες μέρες αργότερα φτάνουν στον λογαριασμό του φίλου σας. Απλός!

Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τρίτο μέρος, το οποίο είναι η τράπεζα! Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βάλετε όλη την εμπιστοσύνη σας σε τρίτο μέρος όταν τα χρησιμοποιείτε.

Πρέπει να παρέχετε πολλά προσωπικά στοιχεία και πρέπει να τα εμπιστεύεστε για να φροντίζετε τα χρήματά σας.

Όπως ίσως θυμάστε από την οικονομική κρίση του 2008, πολλές τράπεζες χρεοκόπησαν και οι άνθρωποι έχασαν τις αποταμιεύσεις τους. Τόσο για την εμπιστοσύνη! Στον κόσμο της κρυπτογράφησης, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι συναλλαγές Blockchain αποκεντρώνονται, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα άτομο ή αρχή δεν έχει έλεγχο.

Πρέπει να αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να επιβεβαιώσετε και να επεξεργαστείτε συναλλαγές χωρίς τρίτο μέρος; Λοιπόν, αυτό οφείλεται σε κάτι που ονομάζεται κατανεμημένο καθολικό που διαχειρίζεται χιλιάδες διαφορετικοί ανθρακωρύχοι!

Αντί ενός ατόμου ή μιας εταιρείας (όπως μια τράπεζα) να έχει τον έλεγχο, όλοι το έχουν! Για να γίνουν ανθρακωρύχοι, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την επιπλέον υπολογιστική τους δύναμη για να βοηθήσουν στην επίλυση μαθηματικών παζλ.

Ο λόγος που χρειάζονται υπολογιστές είναι επειδή είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε κανένας άνθρωπος να μην μπορεί να τους λύσει. Όταν λυθεί το παζλ, επαληθεύεται το μπλοκ συναλλαγών. Γιατί λοιπόν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους για να βοηθήσουν στην επεξεργασία / επαλήθευση μιας συναλλαγής, όταν θα τους κοστίσει χρόνο, χρήματα και ηλεκτρικό ρεύμα?

Λοιπόν, για να ευχαριστήσω για τη βοήθειά τους, οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν κέρματα ως ανταμοιβή. (Στην περίπτωση της Litecoin, οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν Litecoins). Αυτό βοηθά το blockchain να λειτουργεί με αποκεντρωμένο τρόπο!

Η εξόρυξη μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε, ενώ υποστηρίζετε την κοινότητα κρυπτογράφησης. Ωστόσο, καθώς η εξόρυξη έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός.

Είναι σαν χιλιάδες άνθρωποι που προσπαθούν να λύσουν το ίδιο παζλ. Οποιοδήποτε ανθρακωρύχος το λύσει πρώτα, παίρνει την ανταμοιβή! (Αυτό το σύστημα εξόρυξης είναι γνωστό ως PoW / Proof-of-Work, ωστόσο, υπάρχουν και άλλα συστήματα εξόρυξης που λειτουργούν και σε άλλα blockchain, όπως το blockchain NEO που χρησιμοποιεί μια παραλλαγή PoS / Proof-of-Stake).

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι η εξόρυξη, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς λειτουργεί στο blockchain Litecoin!

Πώς λειτουργεί το Litecoin Mining?

Τώρα που το Litecoin έχει γίνει πολύ δημοφιλές, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επενδύουν το χρόνο τους για να το εξορύξουν. Υπάρχουν τώρα πολλές διαφορετικές επιλογές στη διάθεσή σας, οι οποίες θα εξαρτηθούν από τον προϋπολογισμό σας. Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά σε τι είναι η σόλο εξόρυξη.

Μονοφωνία Εξόρυξη

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό μόνοι σας και να μην μοιραστείτε καμία ευθύνη με άλλους ανθρώπους, αυτό ονομάζεται solo mining.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι δεν χρειάζεται να μοιραστείτε τις ανταμοιβές εξόρυξης με κανέναν άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα! Σε αντίθεση με την εξόρυξη μπιλιάρδου (την οποία θα εξηγήσω παρακάτω), δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία αμοιβή.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να επενδύσετε μόνοι σας στον εξοπλισμό εξόρυξης και να πληρώσετε μόνοι σας όλη την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ ακριβό και αν δεν μπορείτε να το κάνετε, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε μια άλλη επιλογή.

Ο αριθμός των επιτυχιών που κερδίζετε την ανταμοιβή εξόρυξης μπορεί επίσης να είναι αρκετά ασταθής, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να πάτε λίγες ημέρες ή και εβδομάδες χωρίς να λάβετε τίποτα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Μεταλλευτική πισίνα

Εάν πιστεύετε ότι το κόστος της ατομικής εξόρυξης διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, τότε αξίζει να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμμετοχής σε μια ομάδα εξόρυξης.

Αυτό είναι όπου εσείς και άλλοι ανθρακωρύχοι μοιράζεστε τους πόρους σας (όπως υπολογιστική ισχύ και ηλεκτρικό ρεύμα), κάτι που σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να λάβετε το μπλοκ ανταμοιβή καθώς είστε σε θέση να παράγετε περισσότερη ενέργεια! Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα έχετε περισσότερα από ένα σταθερό εισόδημα.

Σκεφτείτε το σαν λαχειοφόρο αγορά. Εάν έχετε ένα εισιτήριο στα 100.000, πιθανότατα δεν θα κερδίσετε ποτέ. Εάν το κάνετε, οι ανταμοιβές είναι μεγάλες, αλλά πιθανότατα δεν θα συμβούν!

Αλλά αν συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης με 50.000 άλλους ανθρώπους, κάθε φορά που κερδίζετε το μπιλιάρδο σας, θα σας κάνατε να μοιραστείτε με βάση το 1 εισιτήριό σας. Αυτό είναι το ίδιο με την εξόρυξη Litecoin, όπου το μερίδιο των ανταμοιβών σας βασίζεται στην ποσότητα ισχύος που παρέχετε.

Ωστόσο, μερικές φορές πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης, την οποία ενδέχεται να σας ενοχλεί! Θα πρέπει επίσης να μοιραστείτε την ανταμοιβή με τους άλλους ανθρακωρύχους αντί να τα αποκτήσετε όλα για τον εαυτό σας!

Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές δεξαμενές εξόρυξης Litecoin για να διαλέξετε, ωστόσο, έχω αναφέρει δύο από τις πιο δημοφιλείς επιλογές παρακάτω.

Ορυχεία Litecoin

Ορυχεία Litecoin είναι μια από τις αρχικές πισίνες και λειτουργεί από το 2011. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Litecoin Mining Pool είναι ότι δεν χρεώνουν τέλη!

Χρησιμοποιούν ένα σύστημα που ονομάζεται pay-per-share (PPS), το οποίο σημαίνει ότι το ποσό των ανταμοιβών Litecoin που λαμβάνετε βασίζεται στην ποσότητα ισχύος και ηλεκτρικής ενέργειας που συνεισφέρετε.

Παίρνετε επίσης το όφελος των δωρεάν και άμεσων πληρωμών. Για ασφάλεια, διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Antpool

Antpool, βρίσκεται στην Κίνα, είναι μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες πισίνες εξόρυξης Litecoin. Έχουν επίσης διαθέσιμες ομάδες για άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin και το Ethereum.

Παρόλο που η Antpool δεν χρεώνει καμία αμοιβή για συμμετοχή, διατηρεί όλα τα τέλη συναλλαγής για τυχόν μπλοκ στα ορυχεία της ομάδας. Ωστόσο, μοιράζονται όλες τις ανταμοιβές αποκλεισμού.

Το ποσό που λαμβάνετε βασίζεται στην ποσότητα ισχύος που συνεισφέρετε και απελευθερώνουν τις πληρωμές τους καθημερινά.

Εξόρυξη Cloud

Εάν δεν σας αρέσει ο ήχος του να πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβό εξοπλισμό, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να ζήσετε εξόρυξη, υπάρχει μια τρίτη επιλογή!

Το Cloud mining είναι το σημείο όπου πληρώνετε μια εξέδρα εξόρυξης Litecoin για να κάνετε όλη τη δουλειά για εσάς! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής!

Σημείωση: Μια εξέδρα εξόρυξης είναι βασικά μια ομάδα υπολογιστών που έχουν ρυθμιστεί μόνο για να εξορύξουν κρυπτογράφηση! Όσο περισσότεροι υπολογιστές έχετε στην εξέδρα σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να ορυχεία!

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, καθώς δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε ακριβό υλικό που σας κοστίζει πολύ ηλεκτρικό ρεύμα!

Φυσικά, τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν – θα χρειαστεί να επενδύσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ανταμοιβές cloud mining. Όσο περισσότερο επενδύετε, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των κερμάτων που μπορείτε να λάβετε.

Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με την εταιρεία cloud mining που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν πολλοί απατεώνες που θα πάρουν τα χρήματά σας, παρόλο που δεν έχουν εξέδρα. Κάνετε πολλή έρευνα πριν στείλετε χρήματα.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους εξόρυξης cloud Litecoin είναι Hashflare. Με έδρα την Εσθονία, η Hashflare προσφέρει υπηρεσίες εξόρυξης cloud Litecoin από το 2014.

Στην πραγματικότητα, εάν δεν μπορείτε να αγοράσετε τον δικό σας εξοπλισμό ή / και δεν θέλετε να αναλάβετε τον κίνδυνο, αυτή είναι πιθανώς η καλύτερη λύση για εσάς.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε σε σόλο εξόρυξη ή εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης, θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο υλικό. Ας μάθουμε τι θα χρειαστείτε!

Εξοπλισμός υλικού Litecoin?

Όταν ξεκίνησε η εξόρυξη LTC, ήταν δυνατό να αποκομίσετε καλά κέρδη χρησιμοποιώντας μόνο μια CPU (Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας) και μια GPU (Μονάδα επεξεργασίας γραφικών).

Αυτό ήταν υπέροχο, καθώς σήμαινε ότι θα μπορούσατε να επενδύσετε πολύ μικρά ποσά και να κερδίσετε χρήματα! Ωστόσο, είναι πλέον δυνατό να αγοράσετε εξειδικευμένο υλικό εξόρυξης Litecoin που ονομάζεται ASICs (Application-Specific Integrated Circuit)

Οι ASIC είναι πολύ πιο ισχυρές από τις CPU και τις GPU, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν την ανταμοιβή εξόρυξης.

Φανταστείτε να μπείτε στον αγώνα της Φόρμουλα 1. Αν οδηγούσατε ένα Ford Fiesta αλλά όλοι οι άλλοι οδηγούσαν μια Ferrari, νομίζετε ότι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε; Δεν θα έχετε καμία πιθανότητα!

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πλέον δυνατή η χρήση είτε CPU είτε GPU πια, καθώς οι ASIC θα κερδίζουν πάντα τον αγώνα!

Αν θέλετε να εξορύξετε το Litecoin, πρέπει πραγματικά να λάβετε υπόψη σας το ακόλουθο κομμάτι υλικού.

Antminer L3 +: Το Antminer L3 + είναι μακράν το πιο ισχυρό υλικό εξόρυξης Litecoin που μπορείτε να αγοράσετε. Δεν είναι μόνο το πιο γρήγορο, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο από έναν γνωστό κατασκευαστή που ονομάζεται BitMain. Κανένα άλλο υλικό εξόρυξης Litecoin δεν θα ανταγωνιστεί με αυτό.

Το ποσό των υπολογισμών που μπορεί να κάνει ένα κιβώτιο υλικού ανά δευτερόλεπτο είναι γνωστό ως το ποσοστό μετρητών. Το Antminer L3 + έχει ρυθμό κατακερματισμού 504MH / s, το οποίο θα επιλύει πάντα το παζλ εξόρυξης γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο υλικό στην αγορά.

Για μια ελαφρώς φθηνότερη επιλογή, το προηγούμενο προϊόν Antminer, το οποίο είναι το L3 (όχι το L3 +!), Θα έχει επίσης πολύ καλή απόδοση κατά την εξόρυξη της Litecoin, ωστόσο, θα είναι τόσο θορυβώδες όσο η ηλεκτρική σκούπα!

Μην ξεχνάτε, αν δεν θέλετε να επενδύσετε πολλά χρήματα σε ακριβό υλικό, μπορείτε απλώς να κάνετε cloud το δικό μου!

Είναι σαφές ότι όλη η διαδικασία της εξόρυξης Litecoin απαιτεί πολλή προσπάθεια και οικονομικά, οπότε θα χαρείτε να μάθετε ότι υπάρχει ένας πολύ ευκολότερος τρόπος απόκτησης αυτού του κρυπτονομίσματος. Απλώς επιλέξτε μια ασφαλή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και τοποθετήστε το Litecoin στο πορτοφόλι σας σε χρόνο μηδέν. Προς το παρόν, το περισσότερο προτεινόμενες πλατφόρμες περιλαμβάνουν το Coinbase και το Binance.

Απαιτείται λογισμικό εξόρυξης Litecoin?

Όπως ανέφερα νωρίτερα, εάν είστε σοβαροί για την εξόρυξη Litecoin, το πιο βιώσιμο κομμάτι υλικού για να έχετε καλό κέρδος είναι το Antminer L3 ή L3+.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα είναι ότι είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Όταν φτάσει το προϊόν, συνοδεύεται από ένα αρχείο εγκατάστασης. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα είτε να ορυχείο σόλο είτε να συμμετέχεις σε μια ομάδα εξόρυξης. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ξεκινήσετε.

 1. Επισκέψου το BitMain (Κατασκευαστής Antminer) και δημιουργήστε έναν λογαριασμό.
 2. Στον κύριο ελεγκτή υλικού, πατήστε το Δημοσιογράφος IP κουμπί για 5 δευτερόλεπτα (μέχρι να το ακούσετε).

  Εξόρυξη litecoin με ανθρακωρυχείο

 3. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί η διεύθυνση IP στην οθόνη σας. Εισαγάγετε το στον ιστότοπο του BitMain.

  Αναφορά επιβεβαίωσης IP

 4. Αυτό είναι! Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Litecoin στην οποία θέλετε να αποστέλλονται τα νομισματοκοπεία σας!

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

 1. Στον λογαριασμό σας BitMain, κάντε κλικ στο Διαμόρφωση Miner. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Γενικές Ρυθμίσεις.
 2. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL της ομάδας εξόρυξης, το αναγνωριστικό εργαζομένου και τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Γενικές ρυθμίσεις για το AntMiner

Όσον αφορά το λογισμικό εξόρυξης, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις επιλογές:

 • ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Τώρα που γνωρίζετε πώς να ρυθμίσετε το υλικό εξόρυξης Litecoin, ας εξετάσουμε μερικούς από τους κινδύνους.

Η εξόρυξη είναι μια καλή επιλογή για εσάς?

Πριν πάτε και αγοράσετε υλικό, είναι πραγματικά σημαντικό να εξετάσετε εάν πρόκειται να κερδίσετε χρήματα. Δεν θα έχει νόημα να ξοδεύετε πολλά χρήματα για εξοπλισμό και ηλεκτρικό ρεύμα εάν κάνετε απώλεια!

Ηλεκτρική ενέργεια

Θυμηθείτε πώς σας είπα νωρίτερα ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπολογιστική σας δύναμη για να ορυχείο και ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερες ανταμοιβές Litecoin θα λάβετε; Λοιπόν, αυτό απαιτεί πολύ ηλεκτρισμό!

Πιστέψτε με, μόλις ξεκινήσετε την εξόρυξη, σύντομα θα παρατηρήσετε πόσο ακριβά γίνονται οι λογαριασμοί ενέργειας σας!

Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας διαφέρει ανάλογα με το πού ζείτε. Για παράδειγμα, πολλοί ανθρακωρύχοι βρίσκονται στην Κίνα επειδή η ενέργεια είναι τόσο φθηνή. Ωστόσο, σε μέρη όπως οι ΗΠΑ, ο ηλεκτρισμός είναι πολύ ακριβός.

Πρέπει να σκεφτείτε πόση επιπλέον ηλεκτρική ενέργεια πρόκειται να χρησιμοποιήσετε και αν εξορύζετε αρκετά νομίσματα για να το αξίζετε.

Με την επίσκεψή σας σε αυτό σύνδεσμος εδώ, μπορείτε να εισαγάγετε λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό σας, το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και τυχόν έξοδα εξόρυξης, για να υπολογίσετε πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε (ή να χάσετε).

εξόρυξη litecoin

Η δυσκολία κάθε μπλοκ

Μπορεί να θυμάστε πώς σας είπα ότι η εξόρυξη είναι παρόμοια με την επίλυση ενός πραγματικά δύσκολου παζλ. Στην πραγματικότητα, το παζλ είναι τόσο δύσκολο που κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να το λύσει!

Λοιπόν, με την πάροδο του χρόνου, η δυσκολία κάθε παζλ γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Όταν συμβεί αυτό, θα κάνει πιο δύσκολο για τον υπολογιστή σας να πάρει την ανταμοιβή εξόρυξης και τα κέρδη σας θα μειωθούν.

Μεταπώληση του υλικού σας

Εάν αγοράσατε ένα αυτοκίνητο, μετά από λίγα χρόνια ίσως θέλετε να το πουλήσετε για να πληρώσετε για ένα νέο, σωστά; Σίγουρα, θα λάβετε λιγότερα από όσα πληρώσατε αρχικά, αλλά θα πάρετε κάτι! Αυτό ονομάζεται τιμή επαναπώλησης.

Το υλικό Litecoin που αγοράζετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Όταν η δυσκολία κάθε παζλ γίνεται πολύ δύσκολη, το υλικό σας μπορεί να μην έχει αξία.

Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να εξορύσσουν το Litecoin το 2011, ήταν δυνατό να αγοράσουν GPU για να το βοηθήσουν. Ωστόσο, καθώς τα GPU δεν είναι πλέον αρκετά ισχυρά, δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν!

Τιμή Litecoin

Ξέρω πόσο υπέροχο θα ήταν αν μπορούσατε να εξορύξετε πολλά Litecoin με το νέο σας υλικό, αλλά τι θα συμβεί αν η αξία των νομισμάτων μειωθεί?

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Για παράδειγμα, εάν κάνετε εξόρυξη και κάθε Litecoin αξίζει 100 $, αλλά τότε η τιμή μειώνεται στα 50 $ την επόμενη μέρα, θα μπορούσατε να κάνετε μεγάλη απώλεια!

Μην ξεχνάτε πόσο ευμετάβλητη είναι η κρυπτογράφηση. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν μαζικά μια μέρα στην άλλη!

Σκεφτείτε άλλους τρόπους για να πάρετε το Litecoin

Εάν σκέφτεστε να κάνετε εξόρυξη ως έναν τρόπο για να αποκτήσετε περισσότερο Litecoin, θα μπορούσε να είναι ευκολότερο απλώς να το αγοράσετε. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε πολλά χρήματα σε ακριβό εξοπλισμό.

Υπάρχουν εκατοντάδες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε, ωστόσο, αν ψάχνετε ο ευκολότερος τρόπος απόκτησης αυτού του κρυπτονομίσματος, θα πρέπει να πάτε για Coinbase ή Binance. Θα σας πάρει μόνο ένα λίγα λεπτά και θα έχετε το Litecoin στο πορτοφόλι σας.

Μιλώντας για τα πορτοφόλια, δεν έχει σημασία αν αποφασίσετε να αγοράσετε το Litecoin ή το δικό μου, είναι σημαντικό να επιλέξετε τις πιο ασφαλείς επιλογές. Πορτοφόλια υλικού είναι ένας τρόπος να πάτε, έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, ειδικά όταν πρόκειται για το Ledger Nano X και το Trezor Model T.

Οι κύριοι κίνδυνοι

Το κύριο σημείο αγοράς εξοπλισμού για να εξορύξετε το Litecoin είναι να αποκομίσετε κέρδος. Δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να το κάνεις αν χάνατε χρήματα!

Αυτό σημαίνει ότι οι κίνδυνοι μπορεί να είναι αρκετά υψηλοί, ειδικά αν έχετε ξοδέψει πολλά χρήματα σε υλικό και έχετε πολύ μεγάλο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας για να πληρώσετε!

Ελέγχετε πάντα την αριθμομηχανή κέρδους που αναφέραμε παραπάνω. Εάν η τιμή του Litecoin αλλάξει ή αν αυξηθούν οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, εισαγάγετε τις νέες λεπτομέρειες στην αριθμομηχανή για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος.

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό μου για το πώς να γίνετε ανθρακωρύχος Litecoin! Πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή κατανόηση του τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε.

Ξέρω ότι σας έδωσα πολλές πληροφορίες, αλλά είναι πολύ σημαντικό να λάβετε πρώτα υπόψη όλους τους κινδύνους. Εάν έχετε ελέγξει το χρηματικό ποσό που κοστίζει για την αγορά υλικού ASIC, τώρα θα ξέρετε πόσο ακριβό μπορεί να είναι!

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε δεν είναι να βιαστείτε σε τίποτα. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την εξόρυξη προτού επενδύσετε πολλά χρήματα, δοκιμάστε το cloud mining!

Λοιπόν, αποφασίσατε να δοκιμάσετε πρώτα το cloud mining ή τρελαθήκατε και αγοράσατε ένα Antminer !; Θα ήθελα πολύ να μάθω!

Αν έχετε οποιεσδήποτε ιδέες για τον καλύτερο τρόπο να εξορύξετε το Litecoin που δεν ανέφερα, μην ξεχάσετε να με ενημερώσετε επίσης!

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει μια ευκολότερη εναλλακτική λύση για τη λήψη του Litecoin. Αυτό περιλαμβάνει την αγορά σε ένα αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Αυτό σίγουρα θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια! Εδώ είναι οι κορυφαίες 3 ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων:

 • Νομισματική βάση
 • Κάθισμα
 • Κοινμάμα

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me