Αγοράστε Litecoin με PayPal άμεσα

Καλως ορισες πισω! Σας αρέσει λοιπόν αυτό που στοχεύει να επιτύχει το έργο Litecoin και τώρα θέλετε να αγοράσετε το Litecoin με το PayPal, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς; Λοιπόν, σήμερα θα σας δείξω…

Παρόλο που υπάρχουν τώρα εκατοντάδες διαφορετικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπουν να αγοράσετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε Litecoin, σχεδόν κανένας από αυτούς δεν δέχεται PayPal!

Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να αγοράσετε το Litecoin με το PayPal. Θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο PayPal και, στη συνέχεια, να ανταλλάξετε Bitcoin με Litecoin σε ανταλλαγή. Αλλά μην ανησυχείτε, θα σας καθοδηγήσω στα βήματα.

Στον οδηγό μου «Αγορά Litecoin με PayPal», θα συζητήσω δύο διαφορετικές πλατφόρμες που δέχονται το PayPal και θα εξηγήσω πώς λειτουργούν και οι δύο. Μετά από αυτό, θα σας δώσω έναν πραγματικά απλό βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να ολοκληρώσετε το εμπόριο PayPal σε Litecoin από την αρχή έως το τέλος!

Λοιπόν, τι περιμένετε? Στο πρώτο μέρος του οδηγού μου «πώς να αγοράσω Litecoin με PayPal», θα ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας γιατί είναι τόσο δύσκολο να αγοράσω κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι όπως το PayPal!

Γιατί είναι δύσκολο να αγοράσετε Litecoin με PayPal


Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων δεν μοιάζουν με το PayPal λόγω των κινδύνων που ενέχουν.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Αγοράστε Litecoin με Paypal

Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι ότι το PayPal έχει κάτι που ονομάζεται «Προστασία αγοραστή». Αυτό επιτρέπει στον αγοραστή να ζητήσει επιστροφή χρημάτων εάν κάποιος πουλήσει κάτι που δεν ταιριάζει με την περιγραφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το PayPal ευνοεί τον αγοραστή. Αυτό σημαίνει ότι ο πωλητής δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει την πληρωμή.

Σε περίπτωση αγοράς Litecoin και άλλων κρυπτονομισμάτων, δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος για να αποδείξετε ότι ο πωλητής έστειλε τα νομίσματα. Αυτό σημαίνει ότι ο αγοραστής θα προσποιήθηκε ότι δεν τους έλαβε ποτέ και στη συνέχεια θα ζητούσε επιστροφή χρημάτων από το PayPal!

Ως αποτέλεσμα, οι έμποροι χρεώνουν συχνά υψηλότερα τέλη για να προστατευθούν από μια αντιστροφή χρέωσης! Επομένως, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι επιλογές που θα σας δώσω είναι πολύ πιο ακριβές από τη χρήση άλλων μεθόδων πληρωμής!

Λοιπόν, τώρα που ξέρετε Γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να αγοράσετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας το PayPal, το επόμενο μέρος αυτού του οδηγού «αγοράστε Litecoin με PayPal» θα εξετάσει πού είναι δυνατόν.

Πού μπορείτε να αγοράσετε το Litecoin με το PayPal?

Τοπικά Bitcoin

Αγοράστε Litecoin με Paypal

Η πρώτη επιλογή που ήθελα να συζητήσω μαζί σας ήταν το LocalBitcoins. Είναι μια ανταλλαγή peer-to-peer που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πουλάτε Bitcoin απευθείας με άλλους χρήστες. Με έδρα τη Φινλανδία, ξεκίνησαν για πρώτη φορά το 2012 και τώρα εξυπηρετούν πελάτες σε περισσότερες από 248 διαφορετικές χώρες!

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα βρείτε μια μεγάλη λίστα ατόμων που επιθυμούν να πουλήσουν το Bitcoin τους, με την τιμή για την οποία είναι πρόθυμοι να το πουλήσουν και τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής.

Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή. Μόλις βρείτε έναν πωλητή που είναι πρόθυμος να αποδεχτεί το PayPal, εισάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε και μόλις ο πωλητής αποδεχτεί, τότε θα σας στείλει τη διεύθυνση του PayPal. Σε αυτό το σημείο, το Bitcoin είναι κλειδωμένο μέσα στην πλατφόρμα και κυκλοφορεί μόλις ο πωλητής μπορεί να δει ότι έχετε πληρώσει!

Υπάρχει επίσης ένα δροσερό σύστημα αξιολόγησης όπως το eBay, όπου οι αγοραστές και οι πωλητές μπορούν να αφήσουν σχόλια μετά την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής!

Ο χρόνος που απαιτείται για την αγορά Bitcoin με PayPal χρησιμοποιώντας το LocalBitcoins δεν είναι καθόλου μεγάλος. Δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 10 λεπτά για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές!

Έτσι, τώρα ξέρετε τι είναι το LocalBitcoins, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «Πώς να αγοράσω Litecoin με PayPal» θα εξετάσει τις χρεώσεις τους!

Αμοιβές

Όταν αγοράζετε κέρματα στο LocalBitcoins, η πλατφόρμα δεν χρεώνει χρεώσεις στον αγοραστή. Αντ ‘αυτού, ο πωλητής επιλέγει την τιμή που θέλει να χρεώσει. Οι τιμές μπορεί να ποικίλλουν αρκετά, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές μπορείτε να πληρώσετε με ποσοστό πολύ υψηλότερο από την τρέχουσα τιμή αγοράς.

Αγοράστε Litecoin με Paypal - Πίνακας ελέγχου

Όπως θα δείτε από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, η τιμή αγοράς Bitcoin με PayPal ξεκινά από 5.779.87 £ και φτάνει μέχρι τα 6.975,70 £! Αυτή είναι μια διαφορά σχεδόν 20%!

Επιλογές πληρωμής

Εκτός από την αποδοχή του PayPal, το LocalBitcoins υποστηρίζει πλέον περισσότερους από 20 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από μια τοπική τραπεζική μεταφορά, SWIFT, Pingit και ακόμη και μετρητά μέσω ταχυδρομείου!

Ωστόσο, δεν θα συνιστούσα την αποστολή μετρητών ή τη συνάντηση αυτοπροσώπως, καθώς δεν θα προστατεύεστε από την υπηρεσία escrow LocalBitcoins!

Το σπουδαίο πράγμα για το LocalBitcoins είναι ότι δεν έχει σημασία από ποια χώρα αγοράζετε, καθώς το PayPal είναι ένας παγκόσμιος τρόπος πληρωμής. Αυτό σημαίνει ότι αν βρείτε έναν φτηνότερο πωλητή που βρίσκεται σε διαφορετική χώρα από εσάς, μπορείτε να συνεχίσετε να αγοράζετε από αυτούς.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε για τις χρεώσεις και τους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής στο χρηματιστήριο, το επόμενο μέρος του οδηγού μου «αγοράστε Litecoin with PayPal» θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς των LocalBitcoins.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με PayPal σε LocalBitcoins

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τον ιστότοπο LocalBitcoins, τον οποίο μπορείτε να κάνετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμό μου εδώ!
 2. Ψάξτε για το πράσινο Εγγράψου δωρεάν κουμπί και κάντε κλικ! Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία. Είναι πιθανότατα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό σας όνομα, καθώς ορισμένοι πωλητές θα σας ζητήσουν να επαληθεύσετε τον εαυτό σας μαζί τους προτού αποδεχτούν την συναλλαγή.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Εγγραφείτε

 3. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανοίγματος λογαριασμού, κάντε κλικ στο Αγορά Bitcoin στο επάνω μέρος της οθόνης.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Localbitcoins

 4. Στο πρώτο πλαίσιο, εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να αγοράσετε. Το νόμισμα θα βασίζεται στη χώρα στην οποία βρίσκεστε, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη χώρα από την οποία θέλετε να αγοράσετε εάν δεν μπορείτε να βρείτε πωλητές που δέχονται PayPal. Τώρα κάντε κλικ στο Όλες οι διαδικτυακές προσφορές κουτί και αναζητήστε PayPal. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αναζήτηση.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Localbitcoins

 5. Μόλις φορτωθούν τα αποτελέσματα της αναζήτησής σας, θα δείτε μια λίστα με πωλητές που είναι πρόθυμοι να δεχτούν το PayPal. Κατατάσσονται με βάση την τιμή που θέλουν να χρεώσουν. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, θα δείτε τη βαθμολογία σχολίων του πωλητή και τον αριθμό των προηγούμενων συναλλαγών που έχουν ολοκληρώσει. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να επιλέξετε έναν πωλητή που έχει 100% σχόλια και ένα καλό ποσό συναλλαγών (50+). Θα πρέπει επίσης να ρίξετε μια ματιά στο πλαίσιο ορίων, το οποίο είναι το ποσό του Bitcoin που ο πωλητής ψάχνει να ανταλλάξει. Στο παράδειγμά μου, ο κορυφαίος πωλητής έχει βαθμολογία σχολίων 100% και έχουν ολοκληρώσει περισσότερες από 100 συναλλαγές. Προσφέρουν επίσης τη φθηνότερη συναλλαγματική ισοτιμία, γι ‘αυτό θα τους επιλέξω! Μόλις επιλέξετε τον πωλητή σας, κάντε κλικ στο Αγορά.

  Αγοράστε Litecoin με ταμπλό Paypal - Localbitcoins

 6. Σε αυτό το σημείο, ο πωλητής δεν έχει ειδοποιηθεί ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Έτσι, προτού συνεχίσετε, βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες είναι σωστές. Ένα άλλο πράγμα που θα πρέπει να αναζητήσετε είναι οι όροι των πωλητών στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Κάθε πωλητής παραθέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις του, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτούς. Μερικές φορές ζητούν ταυτότητα, ή όπως στο παράδειγμά μου, λένε ότι θα κάνουν συναλλαγές μόνο με έναν αγοραστή που έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 30 επιτυχημένες συναλλαγές. Εάν δεν πληροίτε τους όρους τους, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιστρέψετε στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης και να επιλέξετε έναν άλλο πωλητή!

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Τρόπος πληρωμής

 7. Εάν θέλετε να συνεχίσετε, μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Αποστολή αιτήματος συναλλαγής.

  Αγορά Litecoin με Paypal - Το αίτημα συναλλαγών Localbitcoins

 8. Ο πωλητής θα σταλεί στη συνέχεια μια άμεση ειδοποίηση με το αίτημά σας. Θα ελέγξουν τις πληροφορίες και θα σας στείλουν τη διεύθυνση PayPal. Μπορείτε να μιλήσετε στον πωλητή χρησιμοποιώντας το πλαίσιο συνομιλίας, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.
 9. Μεταβείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal και μεταφέρετε τα χρήματα. Μην ξεχάσετε να εισαγάγετε τον αριθμό αναφοράς που παρέχει ο πωλητής. Μόλις στείλετε την πληρωμή, κάντε κλικ στο Η πληρωμή έχει σταλεί.
 10. Ο πωλητής θα λάβει τώρα μια ειδοποίηση ότι έχετε πληρώσει. Σε αυτό το σημείο, το Bitcoin είναι ακόμα κλειδωμένο στο χρηματιστήριο. Ο πωλητής πρέπει ακόμη να ελέγξει ότι έχετε στείλει την πληρωμή! Μόλις μπορέσουν να δουν ότι η πληρωμή έχει φτάσει, θα αποδεσμεύσουν τα Bitcoin από το χρηματιστήριο.

Συγχαρητήρια! Μόλις χρησιμοποιήσατε την πρώτη μας μέθοδο αγοράς Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal. Ανέβα όμως, μόλις σε αυτόν τον οδηγό «Αγορά Litecoin με PayPal», θα σου δείξω πώς να ανταλλάξω το Bitcoin σου με Litecoin! Ωστόσο, πρώτα θέλω να συζητήσω μια εναλλακτική επιλογή … Ας ρίξουμε μια ματιά στο VirWoX!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

VirWoX

Δημιουργήθηκε το 2007, το VirWoX είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να ανταλλάσσουν ένα ψηφιακό νόμισμα που ονομάζεται «Second Life Lindens» (SLL). Αυτό το νόμισμα είναι ένα νόμισμα που χρησιμοποιείται σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται “Second Life” και επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν μια σειρά εικονικών αγαθών.

Δεν είναι κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Litecoin και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε άλλο εκτός από το παιχνίδι. Ίσως αναρωτιέστε γιατί σας το λέω αυτό!?

Λοιπόν, η πλατφόρμα VirWoX επιτρέπει επίσης στους ανθρώπους να ανταλλάσσουν Bitcoin! Και μάντεψε τι? Δέχεται επίσης PayPal!

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι έτσι: χρηματοδοτείτε το λογαριασμό σας στο VirWoX με το PayPal και, στη συνέχεια, ανταλλάσσετε το νόμισμα fiat με κέρματα SSL. Μόλις το κάνετε αυτό, τότε θα πρέπει να ανταλλάξετε τα νομίσματά σας SLL με Bitcoin.

Μετά από αυτό, θα σας ζητηθεί να αποσύρετε το Bitcoin σας σε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης και, στη συνέχεια, να τα ανταλλάξετε με Litecoin!

Επιλογές πληρωμής

Αν και η πλατφόρμα VirWoX έχει δημιουργηθεί ειδικά για νομίσματα SLL, δέχονται ένα ευρύ φάσμα άλλων μεθόδων πληρωμής. Πάνω από το PayPal, δέχονται επίσης χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες (μέσω Skrill), Klarna, Playsafe Card και OK Pay!

Λόγω του κινδύνου αποδοχής του PayPal, η ομάδα του VirWoX έχει εγκαταστήσει ορισμένα όρια κατάθεσης. Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά, θα πρέπει επίσης να περιμένετε 2 ημέρες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας αγορά!

Μόλις περάσει αυτός ο χρόνος, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να καταθέσετε 90 ευρώ. Μόλις περάσουν άλλες 10 ημέρες, αυτό αυξάνεται στα 120 ευρώ. Μετά από 30 ημέρες, αυτό φτάνει τα 200 ευρώ. 400 ευρώ μετά από 60 ημέρες και τέλος, 1000 ευρώ κατόπιν αιτήματος.

Η ομάδα δεν καθιστά σαφές τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε τα 1000 ευρώ, αλλά νομίζω ότι πιθανώς θα θέλουν να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας ανεβάζοντας κάποιο αναγνωριστικό.

Επίσης, ο λογαριασμός σας στο PayPal θα πρέπει να είναι επαληθευμένος λογαριασμός, διαφορετικά το VirWoX δεν θα σας επιτρέψει να καταθέσετε!

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε για τις επιλογές πληρωμής στο VirWox, το επόμενο μέρος του οδηγού μου “Αγορά Litecoin με PayPal” θα εξετάσει τις χρεώσεις τους!

Αμοιβές

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της χρήσης του λογαριασμού σας PayPal στο VirWox είναι ότι οι χρεώσεις μπορούν να αυξηθούν.

Αγοράστε Litecoin με Paypal - ΤέληΠηγή: finder

Όταν κάνετε την αρχική σας κατάθεση, θα χρειαστεί να πληρώσετε μια χρέωση συναλλαγής 3,4%. Μετά από αυτό, θα πρέπει στη συνέχεια να κάνετε δύο ξεχωριστές συναλλαγές. Πρώτον, αυτό θα είναι EUR>SLL και μετά SLL>BTC. Ανάλογα με τη συναλλαγματική ισοτιμία που ζητούν οι άλλοι πωλητές, αυτό θα μπορούσε να αρχίσει να αυξάνεται σημαντικά.

Και τέλος, μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει στη συνέχεια να μεταφέρετε το Bitcoin σας σε μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για να τα ανταλλάξετε με Litecoin, το οποίο θα σας κοστίσει επίσης πρόσθετα τέλη!

Δυστυχώς, ανεξάρτητα από την επιλογή που επιλέγετε, η χρήση του PayPal για την αγορά ενός ψηφιακού νομίσματος θα είναι πάντα πολύ πιο ακριβή από τις παραδοσιακές μεθόδους. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κίνδυνοι είναι πολύ υψηλότεροι!

Λοιπόν, τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε Bitcoin με PayPal, στο επόμενο μέρος του οδηγού μου «Αγορά Litecoin με PayPal» θα σας δείξω πώς να ανταλλάξετε το Bitcoin σας για το Litecoin!

Πώς να ανταλλάξετε Bitcoin με Litecoin

Εάν έχετε ακολουθήσει τον οδηγό μου «Αγορά Litecoin με PayPal» μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό PayPal για να αγοράσετε Bitcoin. Ωστόσο, ήρθατε εδώ για να αγοράσετε το Litecoin – όχι το Bitcoin – γι ‘αυτό τώρα θα σας δείξω το τελικό στάδιο της συναλλαγής…

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το LocalBitcoins στο παράδειγμά μου, καθώς βρίσκω τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη από τη χρήση του VirWoX. Τα τέλη είναι επίσης φθηνότερα και υπάρχουν λιγότερα βήματα.

Επίσης, εκατοντάδες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων θα σας επιτρέψουν να ανταλλάξετε Bitcoin για Litecoin, ωστόσο, έχω επιλέξει το Binance. Ο λόγος για αυτό είναι ότι τα τέλη συναλλαγών τους είναι από τα χαμηλότερα στον κλάδο, έχουν τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών και η ασφάλεια είναι επίσης υψηλή.

Αποκτήστε τη Διεύθυνση Κατάθεσης Binance

 1. Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Binance από κάνοντας κλικ εδώ.
 2. Θα χρειαστεί να ανοίξετε έναν λογαριασμό, ο οποίος δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 2 λεπτά. Δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά στοιχεία, που σημαίνει ότι μπορείτε να ανταλλάξετε ανώνυμα!
 3. Μόλις είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο Καταθέσεις στην κορυφή της σελίδας.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - χρήματα Binance

 4. Στο αναπτυσσόμενο πλαίσιο, αναζητήστε Bitcoin. Να είστε πολύ προσεκτικοί εδώ, καθώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε BTC – Bitcoin, που πρέπει να μοιάζει με το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Κατάθεση Binance

 5. Τώρα θα εμφανιστεί η μοναδική σας διεύθυνση κατάθεσης Bitcoin για το Binance. Κάντε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - BTC διεύθυνση κατάθεσης

Μεταφορά του Bitcoin σας από το LocalBitcoins στο Binance

Τώρα που έχετε ρυθμίσει τον λογαριασμό σας στο Binance και έχετε αντιγράψει τη διεύθυνση κατάθεσής σας, τώρα πρέπει να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στο LocalBitcoins!

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στο Πορτοφόλι.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - πορτοφόλι

 2. Τώρα πρέπει να επικολλήσετε τη διεύθυνση κατάθεσης Binance στο Λήψη διεύθυνσης Bitcoin κουτί. Πρέπει επίσης να εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να μεταφέρετε. Το LocalBitcoins σας επιτρέπει επίσης να εισαγάγετε μια περιγραφή, η οποία είναι απλώς μια αναφορά.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - ποσό Bitcoin

 3. Τέλος, κάντε κλικ στο μπλε Να συνεχίσει πλαίσιο για την ολοκλήρωση της μεταφοράς. Τα κέρματα θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας στο Binance μέσα σε περίπου 10 λεπτά!

Ανταλλάξτε Bitcoin για Litecoin στο Binance

Εάν έχετε ακολουθήσει τις οδηγίες βήμα προς βήμα μέχρι στιγμής, θα πρέπει τώρα να έχετε λογαριασμό Binance που χρηματοδοτείται από το Bitcoin. Το τελευταίο μέρος του οδηγού μου «πώς να αγοράσω Litecoin με PayPal» θα εξετάσει πώς να κάνω εμπόριο Bitcoin-to-Litecoin στο Binance!

 1. Στο επάνω μέρος της οθόνης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω Ανταλλαγή, και μετά κάντε κλικ στο Βασικός.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - ανταλλαγή Binance

 2. Τώρα πρέπει να βρούμε το ζεύγος συναλλαγών Bitcoin (BTC) / Litecoin (LTC). Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, κάντε κλικ στο BTC και μετά αναζητήστε LTC στο πλαίσιο αναζήτησης.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Αλλαγή Binance

 3. Τώρα κάντε κλικ στο ζεύγος LTC / BTC που εμφανίζεται από το αποτέλεσμα αναζήτησης.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Binance LTC

 4. Βρίσκεστε τώρα στην κύρια σελίδα συναλλαγών για LTC / BTC! Ξέρω στην αρχή ότι μπορεί να φαίνεται πολύ τρομακτικό, αλλά είναι απλούστερο από ό, τι νομίζετε!

  Αγοράστε Litecoin με ταμπλό Paypal - LTC

 5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω κάτω από τα διαγράμματα διαπραγμάτευσης και αναζητήστε το Αγορά LTC κουτί. Τώρα κάντε κλικ στο Αγορά. Αυτό θα σας επιτρέψει να αγοράσετε Litecoin στην τρέχουσα τιμή αγοράς.

  Αγοράστε Litecoin με Paypal - Market

 6. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε είτε να το εισαγάγετε στο Ποσό κουτί.
 7. Τέλος, για να ολοκληρώσετε το εμπόριο Bitcoin σε Litecoin, κάντε κλικ στο Αγορά LTC. Εάν αγοράσατε χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, η συναλλαγή σας θα πρέπει να περάσει αμέσως!

Συγχαρητήρια, μόλις αγοράσατε το Litecoin χρησιμοποιώντας το PayPal!

Αγοράστε Litecoin με PayPal: Συμπέρασμα

Εάν έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό «Αγορά Litecoin με PayPal» από την αρχή έως το τέλος, θα ξέρετε τώρα πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας PayPal για να αγοράσετε Litecoin … Δυστυχώς, εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το PayPal, τότε ο μόνος τρόπος που μπορείτε να το κάνετε είναι να αγοράσετε πρώτα το Bitcoin και στη συνέχεια να το ανταλλάξετε με το Litecoin.

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν τώρα πολλά ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων που δέχονται άλλους τρόπους πληρωμής σε πραγματικό κόσμο, όπως χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό; Αυτό ίσως αξίζει να εξεταστεί, καθώς όχι μόνο η αγορά Litecoin με αυτόν τον τρόπο θα είναι φθηνότερη, αλλά θα ήταν επίσης πολύ πιο γρήγορη.

Αυτό που είναι ενοχλητικό είναι ότι το Coinbase (το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στον κόσμο) σας επιτρέπει αποσύρω χρήματα στο PayPal, αλλά δεν σας αφήνουν να καταθέσετε. Πόσο απογοητευτικό!

Τελικά, τα καλά νέα είναι ότι η αγορά Litecoin με PayPal μπορεί να γίνει, αλλά απλώς να είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά βήματα. Ενημερώστε με αν θεωρήσατε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα ή ακόμα καλύτερα εάν μπορείτε να σκεφτείτε έναν ακόμα καλύτερο τρόπο αγοράς Litecoin με Paypal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me