Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask

Σήμερα, σε αυτό MetaMask πορτοφόλι αναθεώρηση, θα σας πω για ένα συναρπαστικό κομμάτι τεχνολογίας κρυπτογράφησης. Θα μιλήσουμε για από που προήλθε, τι κάνει, και πως δουλεύει. Θα σας πω επίσης τι πρέπει να γνωρίζετε ξεκίνα.

Θα κάνω όλες τις σημαντικές ερωτήσεις όπως, είναι ασφαλές το MetaMask και για τι μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα ξέρετε ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε το MetaMask και, το πιο σημαντικό, αν θέλετε ή όχι να το χρησιμοποιήσετε! Ας ξεκινήσουμε, εμείς?

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί σε αυτήν την αναθεώρηση πορτοφολιού MetaMask είναι – τι είναι το πορτοφόλι, πρώτα?

Πλεονεκτήματα

 • Ανοιχτή πηγή
 • Τα ιδιωτικά κλειδιά διατηρούνται στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Εύχρηστος
 • Χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο blockchain Ethereum

Μειονεκτήματα

 • ΕΝΑ "ζεστό" πορτοφόλι – θέματα ασφάλειας
 • Υποστηρίζει μόνο μάρκες Ethereum και ERC-20

MetaMask Wallet Review: Τι είναι τα Πορτοφόλια Cryptocurrency?

Κάποιοι το πιστεύουν πορτοφόλια crypto κατάστημα κρυπτονόμισμα. Αυτό έχει νόημα, γιατί έτσι λειτουργεί το πορτοφόλι στην τσέπη σας. Δυστυχώς, δεν είναι αλήθεια. Αντ ‘αυτού, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης αποθηκεύουν απλά πληροφορίες σχετικά με κρυπτονόμισμα.

Τα κρυπτονομίσματα υπάρχουν μόνο σε τεράστιες βάσεις δεδομένων που ονομάζονται καθολικά. Αυτά τα καθολικά είναι ένα αρχείο όλων των συναλλαγών κρυπτογράφησης που έγιναν ποτέ. Το πιο δημοφιλές είδος κρυπτογράφησης ονομάζεται ένα blockchain.


Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: το Ledger Nano S.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία blockchain; Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας "Εξήγησε το Blockchain" οδηγός.

Το Cryptocurrency μπορεί να είναι μετακόμισε γύρω από ένα blockchain, αλλά δεν μπορεί ποτέ άδεια το. Δεν μπορείτε να αποσύρετε όλα τα νομίσματά σας και να τα πάρετε σπίτι! Οι χρήστες μετακινούν την κρυπτογράφηση τους γύρω από το blockchain χρησιμοποιώντας δημόσιο και ιδιωτικά κλειδιά. Αυτές είναι οι πληροφορίες που αποθηκεύονται σε κρυπτογραφικά πορτοφόλια. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στη διαφορά μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών:

 • Δημόσια κλειδιά μπορεί να δει κανείς από οποιονδήποτε. Λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με τη διεύθυνση email σας. Όταν κάποιος θέλει να σας στείλει κρυπτογράφηση, θα το στείλει στο δημόσιο κλειδί σας.
 • Ιδιωτικά κλειδιά δεν πρέπει να το βλέπει κανείς εκτός από εσάς. Εάν τα δημόσια κλειδιά σας είναι σαν μια διεύθυνση email, τότε τα ιδιωτικά σας κλειδιά είναι σαν τον κωδικό πρόσβασης. Πώς αποδεικνύετε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δική σας; Έχετε τον κωδικό πρόσβασης!

Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι ο μόνος τρόπος απόδειξης της κυριότητας των κρυπτονομισμάτων. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να αποθηκεύονται με ασφάλεια όπου κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά! Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη πορτοφολιών – ας τα αναφέρουμε περαιτέρω στην ανασκόπηση του πορτοφολιού MetaMask.

Τύποι Πορτοφολιού

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: ένα λογότυπο USB.Πορτοφόλια υλικού

Αυτοί είναι αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης σαν USB sticks. Είναι πολύ ασφαλείς, αλλά μπορεί να είναι ακριβό. Είναι μια μορφή ψυχρής αποθήκευσης καθώς διατηρούν τα ιδιωτικά σας κλειδιά εκτός σύνδεσης.

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: ένα λογότυπο globe.Πορτοφόλια Ιστού

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές διαφορετικές συσκευές, αλλά διατρέχουν τον κίνδυνο επίθεσης από χάκερ. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι γνωστά ως ζεστή αποθήκευση.

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: ένα λογότυπο επιφάνειας εργασίας.Πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας

Εγκαθίστανται απευθείας στον υπολογιστή σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στον υπολογιστή στον οποίο είναι εγκατεστημένοι. Είναι ασφαλέστερα από τα πορτοφόλια ιστού, αλλά όχι τόσο ασφαλή όσο τα πορτοφόλια υλικού ή τα χαρτοφυλάκια.

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: λογότυπο πορτοφολιού χαρτιού.Χαρτί πορτοφόλια

Είναι κομμάτια χαρτιού με τυπωμένα τα κλειδιά σας. Αυτοί είναι πολύ ασφαλής, απλά μην τους χύσετε καφέ! Και πάλι, μια άλλη μορφή κρύα αποθήκευση καθώς το ιδιωτικό σας κλειδί αποθηκεύεται εκτός σύνδεσης.

Συνιστάται ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιείτε πάντα περισσότερα από ένα είδη πορτοφολιών για την αποθήκευση των πληροφοριών κρυπτογράφησής σας. Εάν κάποιος αποτύχει, χακαριστεί ή χάσει, τουλάχιστον θα έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας! Λοιπόν, τι είδους πορτοφόλι είναι MetaMask?

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Τι είναι το MetaMask?

Μεταμασκ είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Χρώμιο, Firefox και Γενναίος προγράμματα περιήγησης. Είναι επίσης μια επέκταση προγράμματος περιήγησης. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί σαν γέφυρα μεταξύ κανονικών προγραμμάτων περιήγησης και ο Αιθέριο μπλοκ αλυσίδας.

Το Ethereum blockchain είναι ένα δίκτυο όπου μπορούν οι χρήστες δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές (που ονομάζονται dApps) και κρυπτονομίσματα. Το Ethereum επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να γράφουν τις οδηγίες συναλλαγών που ονομάζονται έξυπνες συμβάσεις. Το MetaMask μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση κλειδιών μόνο για κρυπτονομίσματα Ethereum.

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: Λογότυπο MetaMask.

Η κρυπτογράφηση του Ethereum ονομάζεται Αιθέρας. Ονομάζονται άλλα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στο blockchain Ethereum μάρκες. Οι περισσότερες από τις μάρκες που είναι ενσωματωμένες στο blockchain Ethereum καλούνται Διακριτικά ERC-20 επειδή ακολουθούν τους κανόνες που έχουν θέσει οι προγραμματιστές της Ethereum για τη δημιουργία νέων κρυπτονομισμάτων.

Έτσι, το πορτοφόλι MetaMask μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση κλειδιών για τα διακριτικά Ether και ERCi20 τρία διαφορετικά προγράμματα περιήγησης ιστού. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περιηγούνται στο blockchain Ethereum από ένα τυπικό πρόγραμμα περιήγησης. Τι άλλα χαρακτηριστικά διαθέτει; Και είναι καλά; Για να το μάθουμε, θα συνεχίσουμε με τον έλεγχο του πορτοφολιού MetaMask και θα επικεντρωθούμε πρώτα στα καλά πράγματα.

Συγκρίνετε το MetaMask δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το MetaMask δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

MetaMask: The Good Stuff

Λοιπόν – τα καλά πράγματα. Εδώ είναι μερικά από τα βασικά οφέλη αναφέρεται συχνά στις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη MetaMask:

 • Ανοιξεπηγή: Αυτό σημαίνει ότι όλος ο κωδικός MetaMask είναι online και δωρεάν και διαθέσιμο για πρόσβαση. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας έκδοση στο σπίτι! Αστειεύομαι, μην το κάνεις αυτό. Εννοώ, θα μπορούσες, αλλά όχι. Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα μπορεί να αναθεωρηθεί και να ενημερωθεί από την κοινότητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να βελτιωθεί συνεχώς.
 • Ρυθμίσεις HD: Οι ιεραρχικές ντετερμινιστικές ρυθμίσεις βοηθούν τους χρήστες δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των λογαριασμών τους. Το κάνουν αυτό δίνοντας στον χρήστη μια λίστα λέξεων που ονομάζονται φράσεις σπόρου. Οι φράσεις σπόρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαναφορά των χαμένων πληροφοριών λογαριασμού.
 • Ενσωματωμένη αγορά κερμάτων: Το MetaMask συνδέεται απευθείας με δύο ανταλλαγές όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν Νομισματική βάση για να αγοράσετε Ether και Αλλαγή μορφής για να αγοράσετε μάρκες Ether ή ERC-20.
 • Υποστήριξη πελατών: Το MetaMask θέλει να εμπλακεί όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στο δίκτυο Ethereum. Έχει μια εισαγωγή βίντεο την αρχική του σελίδα και μια λεπτομερή σελίδα υποστήριξης.
 • Απλή διεπαφή: Μόλις ρυθμιστεί, Το MetaMask είναι πολύ απλό στη χρήση – Αυτό είναι ένα συναίσθημα που επαναλαμβάνεται και από άλλες κριτικές χρηστών του πορτοφολιού MetaMask. Όλα τα χαρακτηριστικά του είναι ξεκάθαρα, ώστε η αποστολή και η λήψη νομίσματος να είναι εύκολη, ακόμη και για αρχάριους!
 • Αποθήκευση τοπικού κλειδιού: Ορισμένοι πάροχοι πορτοφολιών αποθηκεύουν κλειδιά στους δικούς τους διακομιστές. Αυτό είναι κοινό σε ανταλλαγές που παρέχουν πορτοφόλια, όπως Νομισματική βάση. Τα κλειδιά MetaMask αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη και όχι σε απομακρυσμένους διακομιστές. Αυτό δίνει στον χρήστη μεγαλύτερο έλεγχο στα δημόσια και ιδιωτικά του κλειδιά.
 • Κοινότητα: Το MetaMask είναι ένα σημαντικό μέρος της κοινότητας Ethereum. Έχει περισσότεροι από ένα εκατομμύριο ενεργοί χρήστες και έχει σχεδόν 70.000 ακόλουθοι στο Twitter.

Αυτά είναι πολλά καλά πράγματα! Τι λέτε για τα κακά πράγματα?

MetaMask: The Bad Stuff

Ωστόσο, δεν είναι όλα τέλεια με το εν λόγω εργαλείο, και θα ήταν ακατανόητο MetaMask αναθεώρηση πορτοφολιού αν δεν αναφέραμε κάποια από αυτά πιο αξιοσημείωτες ελλείψεις.

 • Πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης: Το MetaMask δεν έχει πρόσβαση σε καμία από τις πληροφορίες σας, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης στο οποίο είναι εγκατεστημένο. Το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν θα έχει πρόσβαση στους ιδιωτικούς κωδικούς σας, αλλά ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το πότε και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την εφαρμογή. Το Mozilla και το Google δεν είναι πολύ δημοφιλή στην κοινότητα κρυπτογράφησης. Πολλοί χρήστες κρυπτογράφησης θα αισθάνονται άβολα επιτρέποντας σε αυτές τις εταιρείες να συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με αυτές. Αυτό μπορεί να εμποδίσει ορισμένους πιθανούς χρήστες να δοκιμάσουν το πορτοφόλι MetaMask.
 • Σε σύνδεση: Τα διαδικτυακά πορτοφόλια έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα είναι ασφάλεια. Τυχόν πληροφορίες που αποθηκεύονται στο διαδίκτυο διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τους χάκερ από τις πληροφορίες που αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης. Το MetaMask δεν παρέχει αρκετή ασφάλεια από μόνο του. Θυμάμαι, χρησιμοποιείτε πάντα περισσότερα από ένα είδη πορτοφολιών.

Τώρα ξέρετε λίγο για το τι μιλάει ο χρήστης στις κριτικές του πορτοφολιού MetaMask. Πώς συγκρίνεται όμως με άλλα πορτοφόλια Ethereum; Ας δούμε MetaMask εναντίον MyEtherWallet.

MetaMask VS MyEtherWallet

MyEtherWallet είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα πορτοφόλια Ethereum. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά δεν είναι πορτοφόλι μόνο στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε το MyEtherWallet περισσότερο ως μια γεννήτρια πορτοφολιών. Είναι μια πλατφόρμα όπου μπορούν οι χρήστες δημιουργήσουν τα δικά τους πορτοφόλια και αποκτήστε πρόσβαση στο blockchain Ethereum. Οι χρήστες μπορούν να δουν τα κρυπτονομίσματα που διατηρούνται σε οποιοδήποτε ιδιωτικό κλειδί Ethereum χρησιμοποιώντας MEW.

Αναθεώρηση πορτοφολιού MetaMask: MyEtherWallet.

Οι χρήστες του πορτοφολιού δημιουργούν για να τους δώσουν πλήρης έλεγχος των κλειδιών τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ζεστό ή κρύο χώρο αποθήκευσης. Το MetaMask μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ζεστό χώρο αποθήκευσης. Το MyEtherWallet μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πορτοφόλι πλήρους κόμβου. Αυτό σημαίνει ότι συνδέεται απευθείας με το blockchain Ethereum και αποθηκεύει ολόκληρο το καθολικό στη συσκευή σας.

Το MetaMask επικοινωνεί με το καθολικό Ethereum μέσω ενός συστήματος που ονομάζεται Infura. Αυτό σημαίνει ότι εμπιστεύεται άλλους υπολογιστές για να τον ενημερώνει με το δίκτυο Ethereum. Γενικά, τα συστήματα πλήρους κόμβου προτιμούνται από συστήματα που εμπιστεύονται μεσάζοντες όπως η Infura.

Αναθεώρηση πορτοφολιού MetaMask: MetaMask.

Το MyEtherWallet μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για πρόσβαση γράψτε έξυπνα συμβόλαια, ενώ το MetaMask δεν μπορεί. Λοιπόν, είναι το MyEtherWallet καλύτερο από το Metamask; Με κάποιους τρόπους, ωστόσο, και οι δύο πλατφόρμες είναι αρκετά ευέλικτες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί. Όταν συνδυάζονται, τα δύο συστήματα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό πακέτο πορτοφολιών.

Επομένως, μην το σκέφτεστε ως MetaMask VS MyEtherWallet, καθώς βρίσκονται στην ίδια ομάδα!

Τώρα, ας επιστρέψουμε στον πραγματικό έλεγχο του πορτοφολιού MetaMask. Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω την ασφάλεια πορτοφολιού MetaMask.

Ασφάλεια MetaMask

Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ερώτηση που πρέπει να αναρωτηθείτε πότε αποφασίσετε εάν θα πραγματοποιήσετε λήψη ή όχι του πορτοφολιού αφού διαβάσετε αυτήν την κριτική MetaMask:?

Το MetaMask δεν έχει υποστεί σημαντικές παραβιάσεις. Χρησιμοποιεί ρυθμίσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας HD και έχει μια ισχυρή κοινότητα προγραμματιστών που ενημερώνει τον κώδικα ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, το πορτοφόλι είναι Σε σύνδεση, έτσι διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από τα πορτοφόλια υλικού και άλλες μορφές ψυχρής αποθήκευσης.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Coinbase Wallet και του MetaMask

Ο πιο κοινός κίνδυνος που αντιμετωπίζει το πορτοφόλι MetaMask είναι επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος. Μια επίθεση ηλεκτρονικού ψαρέματος είναι μια απάτη που χρησιμοποιούν οι χάκερ για να κλέψουν προσωπικά στοιχεία όπως ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης.

Μια επίθεση ηλεκτρονικού ψαρέματος σε ένα πορτοφόλι MetaMask θα λειτουργούσε κάπως έτσι:

Ο Gene εργάζεται στον φορητό του υπολογιστή με πολλές καρτέλες ανοιχτές στο πρόγραμμα περιήγησής του. Ξεκλειδώνει το πορτοφόλι του MetaMask για να κάνει μια συναλλαγή. Ένας εισβολέας χρησιμοποιεί τις ανοιχτές καρτέλες για να δει ότι ο Gene χρησιμοποιεί το MetaMask.

Ο εισβολέας στέλνει στο Gene ένα αναδυόμενο μήνυμα λέγοντας ότι η συναλλαγή του απέτυχε. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές, οπότε ο Gene δεν ανησυχεί. Εισάγει τον κωδικό πρόσβασής του για να επαναλάβει τη συναλλαγή. Ο εισβολέας έχει τώρα πρόσβαση στο πορτοφόλι του Gene.

Αυτό το είδος επίθεσης είναι αρκετά κοινό με τα διαδικτυακά πορτοφόλια. Το MetaMask εργάζεται σε διορθώσεις για τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για τη δική τους ασφάλεια, οπότε προσέξτε! Όταν χρησιμοποιείτε το MetaMask, μόνο χρησιμοποιήστε μία καρτέλα κάθε φορά για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές και κρατήστε το πορτοφόλι κλειδωμένο όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Είναι ασφαλές το MetaMask; Η απάντηση εδώ είναι νευρικό ναι. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι εξίσου ασφαλή με τους χρήστες τους. Αν λοιπόν κάνετε παράνομη ροή επεισοδίων του Game of Thrones με ανοιχτό πορτοφόλι MetaMask και ο Ether σας εξαφανιστεί, μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα!

Τώρα που είχαμε μια σοβαρή συζήτηση ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης, ας φτάσουμε στα πιο διασκεδαστικά μέρη αυτής της αναθεώρησης πορτοφολιού MetaMask – δηλαδή, πώς να ρυθμίσετε το MetaMask και πώς να χρησιμοποιήσετε το MetaMask.

Ρύθμιση του MetaMask

1. Χρειάζεστε ένα από τα τρία προγράμματα περιήγησης Ανέφερα νωρίτερα. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης της επιλογής σας.

2. Πηγαίνετε στο την αρχική σελίδα του MetaMask και προσθέστε την επέκταση για οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε.

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: αγορά ETH στο πρόγραμμα περιήγησης.

3. Θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο Metamask στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Κάντε κλικ στο εικονίδιο αλεπού για να ανοίξετε την εφαρμογή.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Δημιουργία νέου Θόλος" και ορίστε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης.

Αναθεώρηση πορτοφολιού MetaMask: σύνδεση.

5. Τώρα θα εμφανιστούν οι 12 φράσεις σπόρου. Γράψτε τα και κρατήστε τα κάπου ασφαλή. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό!

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: 12 λέξεις ασφαλείας για το MetaMask.

6. Όταν το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο "Το αντιγράψαμε κάπου ασφαλές".

Αναθεώρηση πορτοφολιού MetaMask: προειδοποιητικό μήνυμα.

Αυτό είναι! Είστε πλέον ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός πορτοφολιού MetaMask. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε; Ας συνεχίσουμε την αναθεώρηση του πορτοφολιού MetaMask συζητώντας πώς να χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το MetaMask?

Η αγορά και η αποστολή διακριτικών Ether και ERCi20 χρησιμοποιώντας το MetaMask είναι γρήγορη και εύκολη.

1. Για να αγοράσετε Ether ή μάρκες, κάντε κλικ στο "Αγορά" και επιλέξτε είτε Νομισματική βάση ή Αλλαγή μορφής για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας.

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: χρησιμοποιώντας το MetaMask.

2. Για να στείλετε μάρκες Ether και ERC-20, απλώς κάντε κλικ στο "Στείλετε", εισαγάγετε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να την στείλετε, καθώς και το ποσό. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη συναλλαγή κάνοντας κλικ "Αποδέχομαι".

Ανασκόπηση πορτοφολιού MetaMask: επιβεβαιώσεις συναλλαγών.

Τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το MetaMask, μπορείτε επίσης να αγοράσετε, να στείλετε και να λάβετε μάρκες Ether και ERC με ευκολία. Αυτό όμως δεν μπορεί να κάνει μόνο το MetaMask. Πριν πάτε, θέλω να σας δείξω μερικούς άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο σας πορτοφόλι MetaMask.

Εξερεύνηση του Ethereum με το MetaMask

Τι είναι το MetaMask καλύτερο; Λοιπόν, κρίνοντας από τις αξιολογήσεις του πορτοφολιού χρήστη MetaMask, το καλύτερο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι το γεγονός ότι μπορείτε εξερευνήστε τα dApps του Ethereum blockchain μαζί του. Για τους αρχάριους κρυπτογράφησης, είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στο blockchain επειδή θα χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης με το οποίο είστε άνετοι.

Ενας dApp που χρησιμοποιείται συχνά με το MetaMask είναι MyEtherWallet, για το οποίο μίλησα στο "MetaMask VS MyEtherWallet" Ενότητα. Λοιπόν, τι άλλα dApps μπορείτε να εξερευνήσετε με το MetaMask?

 • CryptoKitties είναι ένα dApp όπου μπορείτε να σχεδιάσετε και να ανταλλάξετε γατάκια κινουμένων σχεδίων. Είναι πιθανώς το πιο γνωστό dApp στο δίκτυο Ethereum. Η δημιουργία αξιολάτρευτων CryptoKitties γίνεται εύκολη με το MetaMask, και έτσι τα πουλάει για ένα λιπαρό κέρδος!
 • Ψηφιακή τέχνη γίνεται πιο δημοφιλές. Πραγματοποιούνται δημοπρασίες όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα. Η τεχνολογία Blockchain επιτρέπει στους καλλιτέχνες να παράγουν έργα που δεν μπορούν να αντιγραφούν. Με το MetaMask, θα μπορούσατε να υποβάλετε προσφορές σε ένα blockchain Banksy σε χρόνο μηδέν!
 • Blockchain arcades κατασκευάζονται όπου οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Ether και τα κουπόνια για συμμετοχή σε τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών. Ιστότοποι όπως Etherplay απαιτείται σύνδεση MetaMask για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση.

Εκεί το έχετε – αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή dApps που αναφέρουν ορισμένοι χρήστες του MetaMask πορτοφόλι και γενικά μιλούν για.

Συμπεράσματα

MetaMask είναι ένα σημαντικό μέρος του δικτύου Ethereum. Επιτρέπει στους αρχάριους crypto να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του blockchain. Η λειτουργία του ως πορτοφόλι είναι δευτερεύον του ρόλου του ως μια γέφυρα στο Ethereum.

Ως πορτοφόλι, το MetaMask είναι ο τέλειος συνεργάτης για ένα προϊόν όπως το MyEtherWallet. Δεν νομίζω ότι το MetaMask έχει αρκετά ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας από μόνο του. Θα συνιστούσα να αποθηκεύετε μόνο μικρά ποσά κρυπτογράφησης σε ένα πορτοφόλι MetaMask.

Πίνακας: MetaMask σε σύγκριση με το Ledger Nano X

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Metamask είναι ως ένα κατάστημα για τα κέρματα που χρειάζεστε για να απολαύσετε το Ethereum dApps. Σκεφτείτε το σαν μια τσάντα αλλαγής που μπορείτε να πάρετε στο arcade ή στο funfair. Πάρτε αρκετό για να περάσετε υπέροχα, αλλά όχι περισσότερο από όσα μπορείτε να χάσετε!

Ελπίζω να είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το MetaMask. Αν δεν είστε βέβαιοι, και θέλετε να δοκιμάσετε μερικά πιο αξιόπιστα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, μπορείτε να δείτε μια λίστα με αυτά εδώ.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me