Πώς να κάνετε Mine Ethereum στα Windows;

Με κρυπτονομισματα εμφανίζεται συνεχώς σε διάφορα άρθρα ειδήσεων και δημοσιεύσεις ιστολογίου, κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν και αναπτύσσουν ενδιαφέρον για τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Αιθέριο είναι πιθανώς ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα κρυπτογράφησης εκεί έξω, με το μόνο Bitcoin παίρνοντας το προβάδισμα στη φήμη.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω τα πάντα πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows – το υλικό, το λογισμικό και όλα τα ενδιάμεσα.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που σκέφτονται για την εξόρυξη κρυπτογράφησης πιθανώς χρησιμοποιούν Windows 10, αυτή η έκδοση του λειτουργικού συστήματος θα είναι η κύρια για την οποία θα μιλήσουμε. Θα σας πω τα καλύτερα προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, πώς να αποφασίσετε για το υλικό, τι θα χρειαστείτε, και πώς να διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας.

Πριν από την έναρξη, θα πρέπει επίσης να το ελέγξετε Εξόρυξη αιθερίου οδηγός για να πάρετε τη γενική ιδέα για διαφορετικούς τρόπους για να εξορύξετε το Ethereum και επίσης μερικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων αν θέλετε απλώς να αγοράσετε Ether.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας βυθίσουμε κατευθείαν σε αυτό.

Προνόμια εξόρυξης Ethereum


Ας το πάρουμε από την κορυφή – γιατί κάποιος θέλει να εξορύξει το Ethereum πρώτα; Λοιπόν, υπάρχουν μερικούς λόγους γιατί οι άνθρωποι ψάχνουν πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το Ethereum είναι πολύ δημοφιλής και ευρέως αποδεκτό. Είναι ακόμη πολύ μακριά όσον αφορά την αναγνώριση του Bitcoin, αλλά φτάνει εκεί. Με όλη αυτή την επιτυχία, είναι φυσικό ότι πολλοί πιθανοί επενδυτές και λάτρεις της κρυπτογράφησης θα στραφούν προς το Ethereum.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι, ακόμη και με την τεράστια κατάδυση που έχει λάβει η αγορά κρυπτογράφησης από τις αρχές του 2018, Το Ethereum κατάφερε ακόμη να διατηρήσει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία κορυφαία cryptos. Οι άνθρωποι εκτιμούν το Ethereum για τη σταθερότητα του και το δίκτυο στο οποίο βασίζεται.

Πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows: ένα κέρμα Ether τοποθετημένο σε ένα χαλί.

Εκτός από τους μακροπρόθεσμους επενδυτές, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγοράζουν το Ethereum απλώς ελπίζοντας να κάνουν ένα γρήγορο κέρδος να το ρίχνουν μόλις η τιμή αρχίσει να αυξάνεται ξανά. Αυτό, φυσικά, θα μπορούσε να φέρει σε κάποιον τα μεγάλα κέρδη γρήγορα, αλλά συχνότερα παρά όχι, τείνει να αποτύχει. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά κρυπτογράφησης είναι ένα πολύ απρόβλεπτο μέρος, και απαιτεί πολλή έρευνα και διαχείριση προσδοκιών.

Λόγω αυτών και ορισμένων άλλων λόγων, οι άνθρωποι συχνά θέλουν να μάθουν πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows 10 ή για τον καλύτερο Ethereum miner για τα Windows 10.

Mining Ethereum – Υλικό

Εάν θέλετε να ορίσετε το Ethereum στα Windows 10, θα έχετε μερικές επιλογές όταν πρόκειται σκεύη, εξαρτήματα.

GPU

Η πρώτη και πιο συνηθισμένη επιλογή για το πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows θα ήταν Ανθρακωρύχοι GPU. Με μια σωστή έκδοση των Windows εγκατεστημένη, αυτές εξόρυξη εξόρυξης τείνουν να είναι η επιλογή για τους περισσότερους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στην εξόρυξη κρυπτογράφησης και είναι πρόθυμοι να επενδύσουν κάποια χρήματα στην αρχή.

Πώς να ορυχείο Ethereum σε Windows: Εξόρυξη εξόρυξης GPU.

Η εξόρυξη GPU είναι δημοφιλής μόνο και μόνο επειδή είναι αποτελεσματικό. Αυτός ο τύπος εξόρυξης χρησιμοποιεί κάρτες γραφικών (ή μάλλον τις GPU τους) παράγουν Ethereum για μεγάλες περιόδους. Όσο περισσότερες και καλύτερες κάρτες χρησιμοποιείτε, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το κέρδος που μπορείτε να περιμένετε. Το μειονέκτημα αυτού, ωστόσο, είναι αυτό οι καλοί και αποτελεσματικοί ανθρακωρύχοι GPU τείνουν να είναι δαπανηροί.

Οι ίδιοι οι GPU αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, αλλά δεν πρέπει να το ξεχάσετε η μητρική πλακέτα, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ψύξη, ηλεκτρική ενέργεια, και τα λοιπά.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

CPU

Θα μπορούσατε να ορυχείο Ethereum στα Windows 10 χρησιμοποιώντας την επιλογή CPU του υλικού, αλλά αυτό συνήθως δεν συνιστάται.

Ο απλούστερος και πιο βασικός λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι Η εξόρυξη CPU θα σας οδηγήσει συχνά σε πτώχευση. Το Ethereum που θα δημιουργούσαν CPU θα φαινόταν ανύπαρκτο σε σύγκριση με τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και ψύξης αυτό θα απαιτούσε.

Πώς να ορυχείο Ethereum σε Windows: CPU.

Γιατί η εξόρυξη CPU εξακολουθεί να είναι ακόμη κάτι; Λοιπόν, απλά λόγω του διαθεσιμότητα.

Εάν είστε κάποιος που θέλει να μάθει πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows, αλλά δεν είναι πρόθυμος να επενδύσει μια δεκάρα όσον αφορά το υλικό, Η εξόρυξη CPU είναι μία από τις μόνες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Ανάλογα με τον υπολογιστή σας και τις παραμέτρους του, θα μπορούσατε να αποκομίσετε κάποιο κέρδος ή μπορεί να προκαλέσετε απώλεια τιμών – αλλά το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ένα αρνητικό εισόδημα στο τέλος.

ASIC

Πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows; Καλά, Εξόρυξη ASIC Ethereum είναι ίσως η πιο κερδοφόρα επιλογή που διατίθεται στην αγορά αυτή τη στιγμή. Εάν ψάχνετε να ορυχείο Ethereum στα Windows 10, οι ASICs μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

ASIC (Ολοκληρωμένα κυκλώματα ειδικά για εφαρμογές) είναι ειδικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένο σκοπό – σε αυτήν την περίπτωση, ο σκοπός είναι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Οι ASICs χτυπούν τους ανταγωνιστές τους στους περισσότερους τομείς του θέματος – δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν, απαιτούν λίγη έως καθόλου εργασία συντήρησης ή επισκευής και είναι γενικά εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, είναι, αρκετά δαπανηρό – αλλά αυτό αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows: ένας άντρας εξόρυξη Ether σε τραπεζογραμμάτια περίπου 50 ευρώ.

Ωστόσο, οι ASIC έχουν τα μειονεκτήματά τους. Όταν σκέφτεστε πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows 10 με τη χρήση ASICs, ίσως συνειδητοποιήσετε σύντομα αυτό Αυτές οι συσκευές είναι συνήθως πολύ δύσκολο να συναντηθούν. Μόλις αποθηκευτούν σε διαδικτυακές αγορές ή καταστήματα, οι άνθρωποι τις σαρώνουν αμέσως. Είναι σαν αυτοί οι άνθρωποι να ανανεώνουν τη σελίδα κάθε λίγα λεπτά για μέρες στο τέλος, απλώς για να είναι ο τυχερός που κατέκτησε ένα ASIC.

Το άλλο σημαντικό ζήτημα με τις ASIC είναι κάπως πρόσφατο. Οι ανθρακωρύχοι που χρησιμοποιούν GPU είναι έτοιμοι να μποϊκοτάρουν και να κάνουν “απεργία” επειδή το αισθάνονται Οι ASIC το έχουν καταστήσει άδικο όσον αφορά την εξόρυξη Ethereum.

Αυτό ήταν ένα συνεχές ζήτημα, αλλά πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι μια ολοκαίνουργια σειρά ASIC είναι σχεδόν έτοιμη να κυκλοφορήσει. Στην ανακοίνωση, υπογραμμίστηκε συγκεκριμένα ότι αυτές οι νέες ASIC είναι έξι φορές ισχυρότερο και πιο αποτελεσματικό από τους προκατόχους τους. Αυτά τα νέα συγκέντρωσαν την κοινότητα Ethereum – πολλοί ισχυρίζονται ότι τέτοιες συσκευές φέρνει ανισορροπία στην αγορά, και προκαλούν χάος μεταξύ της κοινότητας εξόρυξης GPU.

Πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows: νομίσματα κρυπτογράφησης τοποθετημένα στο έδαφος.

Εάν το μποϊκοτάζ και οι απεργίες λειτουργούν, είναι δύσκολο να προβλεφθεί τι θα συμβεί στην εξόρυξη Ethereum με βάση την ASIC. Η κοινότητα παροτρύνει τους δημιουργούς του Ethereum να αναλάβουν δράση – είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποιες ενέργειες – αν υπάρχουν – πρόκειται να αναληφθούν.

Εάν σκέφτεστε για τα ASICs ως το προτιμώμενο υλικό όταν πρόκειται για ανθρακωρύχους Ethereum για Windows 10, θα ήταν συνετό να μελετήστε τις ειδήσεις και κάντε κάποια έρευνα πριν πραγματικά βγείτε και επενδύσετε σε μία από αυτές τις συσκευές. Σίγουρα, είναι πολύ ισχυροί και εξαιρετικά αποτελεσματικοί (που συνήθως μεταφράζονται σε φοβερά κέρδη), αλλά αυτό μπορεί να είναι ο λόγος για τον θάνατό τους.

Mining Ethereum – Λογισμικό

Τώρα που έχουμε καλύψει το υλικό, ας στραφούμε προς λογισμικό. Εξάλλου, το να έχετε ένα ανθρακωρυχείο Ethereum για τα Windows 10 είναι άχρηστο αν δεν το έχετε ένα καλό και αξιόπιστο πρόγραμμα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το κάνετε κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Geth. Το Geth λειτουργεί σαν μέσο μεταξύ του υπολογιστή σας (του υλικού του) και του δικτύου Ethereum. Μπορείτε να το σκεφτείτε σαν να ήταν σκύλος με λουρί – ο σκύλος είναι μπλοκ δεδομένων Ethereum, η ακίδα που κρατά το λουρί αντιπροσωπεύει τον υπολογιστή σας και το ίδιο το λουρί είναι το Geth.

Αφού εγκαταστήσετε και διαμορφώσετε το Geth, τώρα μπορείτε να προχωρήσετε στο ίδιο το λογισμικό.

Πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows: ένας μηχανικός κρυπτογράφησης που επιδιορθώνει μια εξέδρα εξόρυξης.

Εάν χρησιμοποιείτε εξέδρα εξόρυξης GPU, Το CGminer είναι το καλύτερο στοίχημά σας όσον αφορά το λογισμικό. Είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα εξόρυξης με το βασικό σύνολο λειτουργιών. Αυτό που το κάνει καλό είναι ότι είναι καλά βελτιστοποιημένο σε σύγκριση με άλλα προγράμματα εξόρυξης GPU. Ως λογισμικό για τους ανθρακωρύχους Ethereum που βασίζονται σε GPU για Windows 10, Το CGminer δεν τείνει να συντρίψει ή να προκαλέσει πολλά σφάλματα.

Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τη μέθοδο εξόρυξης CPU το λένε αυτό το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης για CPU είναι το CPUminer. Είναι εύκολο στη χρήση, λειτουργεί καλά και έχει απλώς τις καλύτερες παραμέτρους. Ωστόσο, ως γενική ειδοποίηση, δεν συνιστάται να δοκιμάσετε και να ορυχείο Ethereum σε φορητό υπολογιστή – Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπερθερμάνετε και να καταστρέψετε πλήρως τη συσκευή σας.

Οι ASIC έχουν μερικές επιλογές για να διαλέξουν όταν πρόκειται για λογισμικό εξόρυξης Ethereum, αλλά το πιο κοινό θα ήταν πιθανότατα Εύκολο ανθρακωρύχος. Αυτό το λογισμικό προσφέρει καλή συμβατότητα, είναι εύχρηστος, και έχει αρκετά αξιοπρεπείς παραμέτρους εξόρυξης.

Πώς να κάνετε Mine Ethereum στα Windows;

Όταν σκέφτεστε πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows, το λογισμικό γίνεται μια σημαντική πτυχή. Η επιλογή του σωστού λογισμικού θα μπορούσε να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας ανάμεσα σε εσάς να έχετε ένα μεγάλο κέρδος και να χάσετε τα πάντα εντελώς.

Μερικοί καλοί κανόνες κατά την επιλογή ενός προγράμματος θα πρέπει να είναι ασφάλεια, ταχύτητα εξόρυξης, διαθεσιμότητα τεχνικής και άλλης υποστήριξης, και το σύστημα πληρωμών του. Αυτές οι βασικές πτυχές θα πρέπει να είναι αυτές που εστιάζετε περισσότερο όταν εξετάζετε πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows.

Τρόπος εξόρυξης Ethereum στα Windows

Έτσι, απλώς για να ανακεφαλαιώσουμε – καλύψαμε το υλικό με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, μιλήσαμε για το καλύτερο λογισμικό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε και ορισμένες από τις πτυχές της συμβατότητας του… Αλλά πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows?

Ας πούμε ότι, σε αυτό το σημείο, το έχετε ήδη επέλεξε το προτιμώμενο υλικό και λογισμικό. Ανάλογα με τις επιλογές σας, ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει μερικές από τις καλύτερες εξέδρες GPU ή μόλις κατεβάσατε το Geth στον υπολογιστή σας. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μπορούμε τώρα να προχωρήσουμε στην ίδια τη διαδικασία εξόρυξης.

Εξόρυξη GPU

Πώς να ορυχείο Ethereum σε Windows εάν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο εξόρυξης GPU; Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ό, τι νομίζετε.

Πριν ρυθμίσετε την εξέδρα σας, επιλέξτε ένα καλό σημείο. Το καλύτερο στοίχημά σας θα ήταν να στοχεύσετε κάπου που είναι αρκετά δροσερό (όπως στο – κρύο, αλλά είμαι επίσης ένας επιχειρηματίας κρυπτονομίσματος κάπως δροσερός) και ευρύχωρο. Εάν φτάσετε στο σημείο που θέλετε συνεχίστε να επενδύετε σε εγκαταστάσεις εξόρυξης και ίσως τελικά ακόμη και χτίζοντας το αγρόκτημά σας, θα θέλατε ένα ευρύχωρο μέρος, έχει καλή ψύξη, εξαερισμό και χαμηλό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας.

Πώς να εξορύξετε το Ethereum σε Windows: εξέδρες εξόρυξης crypto.

Μόλις εγκατασταθείτε με το υλικό και το λογισμικό που έχετε εγκαταστήσει, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τα μηχανήματα και να δείτε τι συμβαίνει!

Η εξόρυξη GPU Ethereum είναι μια αρκετά απλή διαδικασία – οι εξέδρες κάνουν απλά το δικό τους πράγμα και παρακολουθείτε απλώς τους αριθμούς να αυξάνονται. Το δύσκολο μέρος είναι τη συντήρηση – πρέπει να προσέχετε συνεχώς για διάφορα πιθανά προβλήματα και δυσλειτουργίες. Παρόλο που, αν έχετε ρυθμίσει τα πάντα με τον τρόπο που θα έπρεπε, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε καθόλου προβλήματα.

Εξόρυξη CPU

Πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows 10 ενώ χρησιμοποιείτε τη μέθοδο εξόρυξης CPU?

Η εξόρυξη CPU είναι απλή υπό την έννοια ότι όλα είναι μόνο ένα κλικ του κουμπιού του ποντικιού μακριά. Μπορείτε να διαχειριστείτε το λογισμικό σας ακολουθώντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Συνιστάται συχνά, ωστόσο, ότι θα πρέπει να ορυχείο μόνο όταν ο υπολογιστής σας είναι αδρανής. Ορισμένο λογισμικό εξόρυξης Ethereum έχει ενσωματωμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να ορίσετε το μοντέλο εξόρυξης σε “αδράνεια” ως προεπιλεγμένη προτίμηση.

Πώς να ορυχείο Ethereum σε Windows: Εξόρυξη CPU.

Μόλις καταλάβετε το λογισμικό, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να κάνετε διαχειριστείτε το μηχάνημά σας, ώστε να μην υπερθερμαίνεται. Ω, και λάβετε υπόψη τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας, για να μην πάρετε καρδιακή προσβολή στο τέλος του μήνα, όταν φτάσει ο λογαριασμός.

Εξόρυξη ASIC

Πώς να ορυχείο Ethereum σε Windows χρησιμοποιώντας ASICs; Δεν είναι τόσο ξεχωριστό. Η εξόρυξη ASIC είναι πολύ παρόμοια με τη μέθοδο εξόρυξης κρυπτογράφησης GPU – απλώς ρυθμίζετε τα μηχανήματά σας και παρακολουθείτε τη μετάβαση.

Αυτό που είναι καλό για τα ASIC είναι αυτό απαιτούν σχετικά χαμηλή συντήρηση. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά (εάν υπάρχουν) προβλήματα καθ ‘όλη τη διαδικασία εξόρυξης εάν χρησιμοποιείτε ASIC.

Ωστόσο, Τα ASICs δεν συνιστώνται για αρχάριους ανθρακωρύχους. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι πολύ απλός – αυτές οι συσκευές είναι πολύ ακριβό και δύσκολο να έρθει, διατηρώντας παράλληλα την απαίτηση τουλάχιστον λίγης γνώσης όσον αφορά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το να γίνετε ανθρακωρύχος Ethereum πλήρους απασχόλησης, η απόκτηση ASIC θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ μια πρόκληση που απλά δεν αξίζει τον κόπο.

Εξόρυξη Ethereum – μια εναλλακτική λύση?

Λοιπόν, σκεφτόσασταν πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows… Και απλά δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συναίνεση σχετικά με το αν αξίζει ή όχι. Λοιπόν, είστε τυχεροί – υπάρχει άλλος τρόπος.

Έχετε ακούσει ποτέ εξόρυξη σύννεφων? Είναι μια υπηρεσία όπου ένα πλήθος αγροκτημάτων (ένα άτομο που έχει πολλές (συνήθως) εξέδρες εξόρυξης GPU) σας προσφέρει να νοικιάσετε απλώς τις εγκαταστάσεις εξόρυξης. Συνήθως πληρώνατε στον οικοδεσπότη μια αρχική χρέωση και στη συνέχεια απλά καθίστε και χαλαρώστε – θα φρόντιζε τα υπόλοιπα. Πιθανότατα θα λάβατε πληρωμές κάθε μήνα, ανάλογα με τη σύμβαση.

Πώς να κάνετε Mine Ethereum στα Windows;

Αυτό έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μέθοδος όσον αφορά την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Αυτοί οι οικοδεσπότες είναι συχνά τεράστιες και επαγγελματικές εταιρείες, γεγονός που προσθέτει νομιμότητα σε ολόκληρη τη συμφωνία.

Η εξόρυξη σύννεφων είναι δροσερή επειδή εξαλείφει την ολοένα και πιο καυτή ερώτηση “πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows;” από το κεφάλι σου. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, το cloud mining ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για εσάς.

συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζετε για όλες τις διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές όταν σκέφτεστε πώς να ορυχείο Ethereum στα Windows. Θυμηθείτε – το υλικό και το λογισμικό είναι οι βασικές πτυχές της σταδιοδρομίας κάθε επιτυχημένου κρυπτόρυθρου.

Πάντα αποφασίστε πρώτα για τον αρχικό προϋπολογισμό σας – αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μια ευρεία εικόνα για το ποιες μεθόδους εξόρυξης είναι δυνατές για εσάς και ποιες δεν σας ενδιαφέρουν. Κάντε την έρευνά σας, διαχειριστείτε τις διαδικασίες εξόρυξης Ethereum και θα είστε εξειδικευμένοι ανθρακωρύχοι σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Εάν, αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η εξόρυξη Ethereum απλά δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, ρίξτε μια ματιά στον Ether μερικές ανταλλαγές κρυπτογράφησης – ίσως απλά η αγορά και η κατοχή του κρυπτονομίσματος είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς; Ακόμα κι αν συμβαίνει αυτό, Ποτέ μην κάνετε ανεπαρκείς επενδύσεις, και πάντα να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματίαΑυτό δεν είναι χρηματοοικονομική συμβουλή και δεν πρέπει να λαμβάνεται ως έχει!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me