Καλύτερο πορτοφόλι Monero

Μονόρο γίνεται σταθερά ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην τρέχουσα αγορά κρυπτογράφησης. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφουν τα βλέμματά τους προς αυτό το συγκεκριμένο νόμισμα, λόγω του ότι τα χαρακτηριστικά απορρήτου του, επενδυτικούς σκοπούς, ή αλλιώς. Με αυτό το αυξημένο δημόσιο ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι σημαντικό να βρείτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι Monero, πολύ.

Ρίξτε μια ματιά στις κριτικές χρηστών στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να βρείτε πολλούς διαφορετικούς υποψηφίους για το σημείο του καλύτερου πορτοφολιού Monero. Θα ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες επιλογές εδώ, σε αυτήν τη λίστα.

Σημειώστε ότι θα συζητήσουμε και τα δύο Σε σύνδεση Πορτοφόλια Monero, και επίσης αυτά που βασίζονται εκτός σύνδεσης (συσκευές ψυχρής αποθήκευσης). Η λίστα μας σήμερα θα μοιάζει κάπως έτσι:

Contents

Πώς να βρείτε το καλύτερο πορτοφόλι Monero για τον εαυτό σας?

Πριν προχωρήσουμε στην πραγματική λίστα των καλύτερων πορτοφολιών Monero στην αγορά, πρέπει να το κάνουμε συζητήστε μερικά σημαντικά πράγματα. Στην κορυφή αυτών των πραγμάτων βρίσκεται το ερώτημα γιατί οι άνθρωποι θέλουν να επενδύσουν στο Monero, πρώτα πρώτα!

Λοιπόν, ο πρώτος σημαντικός λόγος είναι ακριβώς αυτός – επενδυτικούς σκοπούς. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν το Monero και στη συνέχεια αναζητούν το καλύτερο πορτοφόλι Monero απλά για να αποθηκεύσουν αυτά τα νομίσματα με ασφάλεια και στη συνέχεια πωλήστε τα αργότερα, με σκοπό να κερδίσετε κέρδος.

Ενώ η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ένα πραγματικά ασταθές μέρος, η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει ότι οι τρέχουσες τιμές κρυπτογράφησης δεν αντικατοπτρίζουν πραγματικά την πραγματικότητα – αυτή η τεχνολογία γίνεται όλο και πιο πολύτιμη, αυξάνοντας έτσι την τιμή των περισσότερων μεγάλα νομίσματα κρυπτογράφησης, πολύ. Το Monero δεν αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, ένας άλλος τεράστιος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ψάχνουν το καλύτερο πορτοφόλι για το Monero είναι μυστικότητα – Το Monero θεωρείται συχνά την πιο ασφαλή κρυπτογράφηση στην αγορά.

Πορτοφόλι Monero: ένα κέρμα Monero σε φορητό υπολογιστή.

Τα παραπάνω είναι χάρη σε η τεχνολογία πίσω από το XMR. Κάθε συναλλαγή κρύβεται από το κοινό μέσω υπογραφές δαχτυλιδιών – Αυτές οι υπογραφές καθιστούν ανιχνεύσιμες τις συναλλαγές Monero. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει τρόπος να συνδεθεί ο αποστολέας και ο παραλήπτης μεταξύ τους – μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληρωμές σας θα είναι εντελώς ανώνυμες.

Έτσι, όπως πιθανότατα φαντάζεστε, το Monero έχει αρκετά χαρακτηριστικά που κάνουν το νόμισμα και την τεχνολογία πίσω από αυτό μάλλον ελκυστικό για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων. Τούτου λεχθέντος, όμως … Πώς θα επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι Monero για τον εαυτό σας?

Δύο τύποι πορτοφολιών – Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Εάν επρόκειτο να ερευνήσετε τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero, θα μάθετε γρήγορα ότι υπάρχουν δύο μεγάλοι τύποι από αυτά διαθέσιμα για χρήση – ζεστά και κρύα.

Φυσικά, καθένας από αυτούς έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα – και οι δύο αυτοί τύποι θα εμφανίζονται και σε αυτήν τη λίστα! Τούτου λεχθέντος, ωστόσο, όπως πιθανότατα μπορείτε να φανταστείτε, θα εξακολουθούν να είναι αρκετά διαφορετικά το ένα από το άλλο, και έτσι θα ταιριάζουν σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά τόσο στα ζεστά όσο και στα κρύα πορτοφόλια και ελέγξτε για να δείτε τι μπορείτε να περιμένετε από καθένα από αυτά.


Hot Wallets (Λογισμικό, Επιφάνεια εργασίας, Εφαρμογή για κινητά κ.λπ.)

Ζεστά πορτοφόλια είναι αυτά που είναι συνεχώς συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο. Αυτά τα πορτοφόλια περιλαμβάνουν λογισμικό και Σε σύνδεση αυτοί, εφαρμογές για κινητά, και ούτω καθεξής.

Τώρα, το κύριο πλεονέκτημα των ζεστών πορτοφολιών Monero είναι ότι είναι πολύ προσβάσιμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε μεταφέρετε τα νομίσματά σας XMR πολύ γρήγορα, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε από δύσκολες διαδικασίες εγκατάστασης.

Πορτοφόλι Monero: Binance.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους θέλουν εμπόριο Monero. Ένα διαδικτυακό πορτοφόλι Monero θα σας επιτρέψει να αντιδράσετε στις αλλαγές της αγοράς πολύ γρήγορα – θα μπορείτε να το κάνετε αγορά και πώληση XMR άμεσα, και μεταφέρετε τα νεοαποκτηθέντα κέρματά σας απευθείας στο πορτοφόλι σας.

Ωστόσο, όπως θα δείτε σύντομα από τη λίστα των καλύτερων πορτοφολιών του Monero, υπάρχουν μερικές υπηρεσίες αποθήκευσης πραγματικά ενσωματώθηκε απευθείας σε συγκεκριμένες ανταλλαγές κρυπτογράφησης. Αυτό, φυσικά, έχει κάποια οφέλη και μειονεκτήματα, αλλά πολλοί άνθρωποι προτιμούν να διατηρούν τα νομίσματά τους σε ανταλλαγή. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Ψυχρά πορτοφόλια (Συσκευές υλικού, Πορτοφόλια χαρτιού κ.λπ.)

Σε αντίθεση με τα ζεστά πορτοφόλια του Monero, κρύα είναι αυτά που είναι αποσυνδέθηκε από το Διαδίκτυο – Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν συσκευές υλικού και ακόμα πορτοφόλια χαρτιού.

Τώρα, βεβαίως, τα κρύα πορτοφόλια θεωρούνται συνήθως «ο τρόπος να πάει». Αν θέλεις κορυφαία βαθμίδα ασφάλεια, έπειτα δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τις συσκευές ψυχρής αποθήκευσης.

Με το πορτοφόλι εκτός σύνδεσης του Monero, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τους εισβολείς ή τους απατεώνες που θα φτάσουν τα χρήματά σας χωρίς να το παρατηρήσετε. Ειλικρινά, είναι αδύνατο – δεδομένου ότι η συσκευή σας δεν είναι ποτέ συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο (εκτός ίσως για τις περιόδους που στέλνετε και λαμβάνετε νομίσματα XMR), κακόβουλα τρίτα μέρη δεν θα έχουν πραγματικά την ευκαιρία να φτάσουν τα κέρματά σας!

Τώρα, ξέρω τι σκέφτεστε – πού είναι η παγίδα?!

Ειλικρινά, δεν υπάρχει αλίευση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που αξίζει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίζετε εάν θα πρέπει να αγοράσετε ένα κρύο πορτοφόλι Monero.

Πορτοφόλι Monero: το Ledger Nano X.

Για αρχάριους, τα κρύα πορτοφόλια χρησιμοποιούνται συνήθως για μακροχρόνια αποθήκευση. Μπορεί να είναι μια μικρή ταλαιπωρία να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε τα νομίσματά σας – θα πρέπει να τα μεταφέρετε από το πορτοφόλι σε μια ανταλλαγή, και μετά εκτελέστε τις συναλλαγές σας. Χρειάζεται χρόνος και σε έναν κλάδο τόσο ασταθές όσο το crypto, μετράει κάθε λεπτό!

Το μόνο άλλο μειονέκτημα που σχετίζεται με τα πορτοφόλια εκτός σύνδεσης του Monero είναι αυτό οι συσκευές υλικού κοστίζουν κάποια χρήματα. Ωστόσο, εάν θέλετε την καλύτερη ασφάλεια στο παιχνίδι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή!

Λοιπόν, λοιπόν – με όλα αυτά τα λόγια, θα πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το τι να περιμένετε όταν πρόκειται για τα καλύτερα πορτοφόλια της Monero στην αγορά! Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας μεταβούμε κατευθείαν στη λίστα και ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες διαθέσιμες επιλογές.

1. Ledger Nano X – Το καλύτερο πορτοφόλι Monero στην αγορά

Κατατάσσεται # 1 στα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση Ledger Nano X Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μπορεί να διαχειριστεί από κινητή συσκευή
 • + Πολύ ασφαλές
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 κρυπτονομίσματα
 • + Άνετος σχεδιασμός

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Το Ledger Nano X θεωρείται συχνά το καλύτερο πορτοφόλι Monero στην αγορά. Υπάρχει μια ολόκληρη πληθώρα λόγων για τους οποίους ισχύει και αυτό.

Για αρχάριους, το Ledger Nano X είναι μια υπερσύγχρονη συσκευή. Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πορτοφόλια κρυπτογράφησης σε ολόκληρη την αγορά – διαθέτει ένα στιβαρό σχέδιο, είναι διαρκής, έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη και λειτουργικότητα δύο κουμπιών, και είναι καλοφτιαγμένο, Συνολικά.

Όταν πρόκειται για το Monero, το Ledger χρησιμοποιεί κάτι που είναι γνωστό ως το Monero GUI – το περιβάλλον εργασίας χρήστη γραφικών Monero. Αυτό σημαίνει ότι το εν λόγω νόμισμα υποστηρίζεται από τη συσκευή Ledger Nano X, αλλά όταν πρόκειται για το πραγματικό οπτική αναπαράσταση του υπολοίπου και των συναλλαγών σας (αποστολή, λήψη XMR, κ.λπ.), θα πρέπει να βασιστείτε στο GUI.

Αυτό είναι μάλλον παρόμοιο όπως και με κάποια άλλα κρυπτονομίσματα – ένα καλό παράδειγμα θα ήταν ΜΙΩΤΑ, ή ακόμη και ADA (Cardano). Και τα δύο αυτά νομίσματα είναι υποστηρίζεται από το Ledger, αλλά και οι δύο έχουν τα δικά τους, συγκεκριμένα πορτοφόλια που πρέπει να συνδεθούν στη συσκευή σας.

Όσον αφορά το καλύτερο πορτοφόλι Monero, ωστόσο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε όλα των κορυφαίων λειτουργιών ασφαλείας του πορτοφολιού Ledger Nano X. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Monero (blockchain) στη συσκευή σας Ledger Nano X και να διαμορφώσετε το Monero GUI – αφού ολοκληρωθεί, θα μπορείτε να στέλνετε, να λαμβάνετε και να ποντάρετε νομίσματα XMR, όλα από την άνεση του πορτοφολιού σας!

Όλα αυτά είναι ωραία και ωραία, αλλά… Αυτό που κάνει το Ledger να ξεχωρίζει από το πλήθος, από άποψη ασφάλειας?

Λοιπόν, το μοντέλο Nano X είναι το πιο πρόσφατο και καλύτερο που η Ledger έχει να προσφέρει στους πελάτες της. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με όλη την πιο προηγμένη ασφάλεια χαρακτηριστικά που μπορεί να διαθέτει ένα πορτοφόλι υλικού!

Το Ledger Nano X θα σας κοστίσει 119 $, και το η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν. Ενώ είναι, βεβαίως, ένα από τα πιο ακριβά πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά, είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια εκτός σύνδεσης του Monero εκεί έξω!

Λόγο όμως προσοχή – βεβαιωθείτε ότι εσείς αγοράστε μόνο τη συσκευή σας Ledger από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας. Οι μεταπωλητές τρίτων ενδέχεται να προσπαθήσουν σας πουλάει μια ελαττωματική συσκευή, και μπορεί να πραγματοποιήσει ανάκτηση των χρημάτων σας αργότερα. Όχι κάτι που θα θέλατε να συμβεί!

Επισκεφθείτε το Ledger Nano X

…ή διαβάστε την κριτική Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Ηγέτης στην Ασφάλεια Πορτοφολιού Υλικού

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Trezor Model T Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Κορυφαία ασφάλεια
 • + Διεπαφή χρήστη οθόνης αφής
 • + Εύκολη εγκατάσταση
 • + Υποστηρίζει περίπου 1000 στοιχεία κρυπτογράφησης

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ογκώδης σχεδιασμός
 • Ακριβός

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Τρέζορ είναι ένας από τους δύο μεγάλους παρόχους πορτοφολιών κρυπτογράφησης στην αγορά (με τον άλλο Καθολικό). Το Trezor Model T είναι το τελευταίο προϊόν της εταιρείας – και είναι νόμιμος υποψήφιος για να είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια της Monero στην αγορά!

Το Trezor Model T υπερβαίνει στο τμήμα ασφαλείας. Του ένα εξαιρετικά ασφαλές πορτοφόλι που μπορεί να λειτουργήσει ως διακριτικό υλικού U2F!

Ως ένα από τα κορυφαία πορτοφόλια υλικού κρυπτογράφησης, μπορείτε να το περιμένετε Η Trezor θα διατηρήσει τα ιδιωτικά σας κλειδιά εντελώς ασφαλή και υγιή. Τα κλειδιά θα αποθηκευτούν στο μεμονωμένο πορτοφόλι που σας ανήκει και θα διατηρηθούν εκεί μεμονωμένα – κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει πρόσβαση στα χρήματα του Monero σας!

Όσον αφορά το Monero, η Trezor λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως και ο κύριος ανταγωνιστής της – η Ledger. Δηλαδή, θα μπορείτε αποθηκεύστε τα νομίσματά σας στη συσκευή, αλλά θα πρέπει χρησιμοποιήστε το Monero GUI για να ελέγξετε τα χρήματά σας, και πραγματοποιήστε συναλλαγές.

Τώρα, αξίζει να αναφερθεί ότι η κύρια κριτική που στοχεύει συχνά στο Trezor είναι το γεγονός ότι το πορτοφόλι είναι πολύ ακριβό. Το μοντέλο T θα σας κοστίσει περίπου 170 $ – είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο ακριβό από το Ledger Nano X, Ο κύριος ανταγωνιστής του Model T!

Αξίζει το προϊόν την τιμή; Καλά, εξαρτάται. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι Η Trezor είναι ένας από τους ηγέτες της βιομηχανίας, και προσφέρει ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Monero σε ολόκληρη την αγορά. Αν ασφάλεια είναι αυτό που ψάχνετε, τότε το Trezor είναι σίγουρα μια αξιοπρεπής επιλογή – είναι μια συσκευή ψυχρής αποθήκευσης!

Επισκεφτείτε το Trezor Model T

…ή διαβάστε την κριτική μας για το Trezor Model T

3. Ledger Nano S – Συμβιβασμός μεταξύ ασφάλειας και τιμής

Κατατάσσεται στην 3η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Ανασκόπηση πορτοφολιού καθολικού Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εξαιρετικά ασφαλές
 • + Προστασία από φυσικές βλάβες
 • + Υποστηρίζει περισσότερα από 1500 νομίσματα και μάρκες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Σχετικά ακριβό

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Καθολικό είναι ένα όνομα που σίγουρα θα δείτε να αναφέρεται μερικές φορές σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero. Αυτό συμβαίνει επειδή, σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του Τρέζορ, Το καθολικό προσφέρει πραγματικά δύο διαφορετικά πορτοφόλια υλικού για να διατηρήσετε τα νομίσματά σας XMR, με το μοντέλο S είναι η παλαιότερη και πιο προσιτή επιλογή.

Το Ledger Nano S λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με την πιο βελτιωμένη έκδοση – το Nano X. Αυτό που εννοώ είναι ότι πρέπει να το κάνετε εγκαταστήστε την εφαρμογή Monero στη συσκευή, και επίσης χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες του XMR GUI.

Έτσι… Εάν και οι δύο συσκευές λειτουργούν το ίδιο, ποια είναι η πραγματική διαφορά μεταξύ τους?

Λοιπόν, για αρχάριους, το S διαθέτει λίγο περισσότερο ταπεινό σχεδιασμό. Το πορτοφόλι είναι μικρότερος από την προηγμένη έκδοση, και έτσι, δεν θα είναι τόσο αισθητή. Αυτό θα εκτιμηθεί από εκείνους που το θέλουν παραμείνετε διακριτικοί κατά τη χρήση του πορτοφολιού σε, ας πούμε, δημόσιους χώρους.

Ομολογουμένως, το Ledger Nano S θα υποστηρίξει λιγότερα altcoins από το Nano X. Αυτή είναι μια αξιοσημείωτη πτυχή για όσους αναζητούν το καλύτερο πορτοφόλι Monero, αλλά σχεδιάζουν επίσης να κρατήσουν και να ανταλλάξουν περισσότερα νομίσματα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, όμως, μπορείτε να περιμένετε το Ledger Nano S πολύ πιο προσιτό από την πιο προηγμένη έκδοση του πορτοφολιού. Δηλαδή, αν επιλέξετε αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι ως την επιλογή σας για το καλύτερο πορτοφόλι εκτός σύνδεσης Monero, θα σας κοστίσει περίπου 59 $, συν αποστολή.

Τώρα, όπως πάντα, πρέπει να αναφέρω – φροντίστε να αγοράσετε μόνο το Ledger Nano S από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας! Οι βέλτιστες πρακτικές εντοπίζουν ότι τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού δεν πρέπει ποτέ να αγοράζονται από τρίτο μέρος – λάβετε υπόψη!

Επισκεφτείτε το Πορτοφόλι Ledger

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Πορτοφόλι Ledger

4. Binance – Ένας τρόπος συναλλαγών του Monero άμεσα

Κατατάσσεται # 4 από 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • + Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση
 • + Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους αρχάριους λάτρεις της κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Τώρα, ξέρω τι σκέφτεστε – Κάθισμα? Πραγματικά? Είναι ανταλλαγή, όχι πορτοφόλι!

Λοιπόν, δεν κάνετε λάθος – ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα σε αυτήν την ανταλλαγή από ό, τι συναντά το μάτι.

Στην αρχή αυτής της λίστας με τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero, έχουμε συζητήσει δύο τύποι πιθανών πορτοφολιών – ζεστά και κρύα. Οι ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να διατηρήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης σε αυτά μετά την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας εμπίπτουν στην προηγούμενη κατηγορία.

Προφανώς, η διατήρηση των κερμάτων XMR σε ανταλλαγή μπορεί να μην είναι ασφαλέστερη εναλλακτική λύση από την αποθήκευσή τους ένα υψηλού επιπέδου, αξιόπιστο πορτοφόλι υλικού. Ωστόσο, όπως πιθανώς έχετε καταλάβει, αυτό εξακολουθεί να έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και οφέλη.

Ας συζητήσουμε αυτά που αφορούν συγκεκριμένα το Binance?

Το Binance είναι γνωστό στον κόσμο συναλλαγών κρυπτογράφησης που προσφέρει στους χρήστες του μερικά από τα πιο ποικίλα ζεύγη συναλλαγών εκεί έξω. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε μερικά μάλλον εξειδικευμένα νομίσματα στην πλατφόρμα – το XMR δεν διαφέρει.

Ενώ η Monero, βεβαίως, ανεβαίνει στα κορυφαία νομίσματα στην αγορά, είναι ακόμα γενικά δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να αποκτήσετε κάποιο XMR με γρήγορο και απλό τρόπο. Αυτό οφείλεται σε ο παράγοντας ανωνυμίας του κρυπτονομίσματος.

Λοιπόν, ο Binance λύνει αυτό το ζήτημα!

Πραγματική αποθήκευση, μπορείτε να περιμένετε μερικά υψηλά επίπεδα ασφάλειας από την πλευρά του Binance. Η πλατφόρμα ανταλλαγής είναι τόσο ασφαλής όσο έρχονται και εμπιστεύεται αμέτρητους αριθμούς χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το Binance ως την κύρια μέθοδο αποθήκευσης XMR, τότε μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα εδώ.

Επισκεφτείτε το Binance

…ή διαβάστε την κριτική Binance

5. Kraken – Cold Storage, 2FA

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Κριτική Kraken Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλής και αξιόπιστη
 • + Χαμηλές χρεώσεις
 • + Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κράκεν είναι, κυρίως, μια πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, η ανταλλαγή μπορεί να λειτουργήσει και ως πορτοφόλι του Monero!

Εάν επιλέξετε το Kraken ως την κύρια μέθοδο αποθήκευσης XMR, δύο πτυχές πιθανότατα θα εμφανιστούν πάνω απ ‘όλα – κρύα αποθήκευση, και έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Ψυχρή αποθήκευση αναφέρεται στο γεγονός ότι Το Kraken κατέχει τη συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων του, ΚαλάΣυσκευές ψυχρής αποθήκευσης! Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα!

Ειλικρινά, αυτό σημαίνει ότι εάν αποφασίσετε να διατηρήσετε τα νομίσματά σας XMR στο Kraken και να το θεωρήσετε ως το καλύτερο διαδικτυακό πορτοφόλι Monero για τις δικές σας ανάγκες και ανάγκες, η πλειοψηφία (αν όχι όλα) των νομισμάτων σας θα φυλάσσονται σε συσκευές υλικού. Αυτές οι συσκευές είναι συνήθως λίγο διαφορετικές από τα τυπικά, ψυχρά πορτοφόλια που προσανατολίζονται στον χρήστη – φανταστείτε τις ως θόλους, παρά μεμονωμένα πορτοφόλια.

Ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι φοβερό το Kraken να χρησιμοποιεί μια τεχνική κρυπτογράφησης. Σας επιτρέπει – τον χρήστη – να είστε σίγουροι ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή με την πλατφόρμα. Κανένας χάκερ δεν θα μπορεί να τους φτάσει, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των νομισμάτων σας στο Monero θα βρίσκεται εκτός σύνδεσης!

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων – 2FA – είναι το άλλο πράγμα.

Ενώ το 2FA έχει γίνει πρόσφατα συνήθης πρακτική με οι περισσότερες από τις ανταλλαγές υψηλού επιπέδου, αυτό εξακολουθεί να μην αφαιρεί από το γεγονός ότι είναι ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για τη διατήρηση των κρυπτογραφικών σας στοιχείων – σε αυτήν την περίπτωση, το Monero – ασφαλές. Με το 2FA, λαμβάνετε αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας – αποτρέπει τα πιο κακόβουλα τρίτα μέρη και σας βοηθά να είστε σίγουροι ότι τα νομίσματά σας XMR είναι ασφαλή και υγιή.

Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες πορτοφολιού του Kraken στο Monero, ρίξτε μια ματιά στην πλατφόρμα ανταλλαγής εδώ!

Επισκεφτείτε το Kraken

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Kraken

6. KuCoin – Ιδανικό για γρήγορες ανάγκες συναλλαγών

Θέση # 6 από 7 Crypto Exchange

Κριτική KuCoin Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ανώνυμες συναλλαγές
 • + Ασφαλής
 • + Υποστηρίζει μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Χαμηλός όγκος συναλλαγών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κουκόιν είναι, βεβαίως, μια από τις λιγότερο γνωστές επιλογές για κυνηγούς για να αποθηκεύσουν τα νομίσματά τους στο Monero. Ωστόσο, η πλατφόρμα ανταλλαγής κυρίως προσφέρει έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο πορτοφολιού XMR – αυτό που έχει σχεδιαστεί για άτομα που να συμμετέχετε σε ημερήσιες εμπορικές δραστηριότητες, και μπορεί να χρειαστεί πρόσβαση και μεταφορά των χρημάτων τους πολύ γρήγορα.

Τώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι ακριβώς σκόπιμο από την πλευρά του KuCoin. Ωστόσο, ενώ ψάχνετε για το καλύτερο πορτοφόλι Monero, μπορεί να το ανακαλύψετε Το KuCoin φαίνεται να διατηρεί τους περισσότερους χρήστες του σε κρυπτογράφηση σε ζεστά πορτοφόλια.

Αυτό αντιτίθεται άμεσα στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Ωστόσο, εξακολουθεί να προσφέρει μια μάλλον αξιοπρεπή επιλογή όσον αφορά τις γρήγορες συναλλαγές στο Monero.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι Το KuCoin έχει υποστήριξη 2FA, και επίσης μερικά εκτενής KYC απαιτήσεις.

Το 2FA προσθέτει αυτό το επιπλέον επίπεδο διασφάλισης ότι κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει πρόσβαση στα χρήματά σας στο Monero. Η απαίτηση KYC προάγει μόνο αυτό!

Πάνω από όλα αυτά, το KuCoin διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που σας επιτρέπει κλείδωμα συναλλαγών με καθορισμένο κωδικό πρόσβασης. Για όσους θέλουν να ανταλλάξουν νομίσματα XMR, αυτό είναι μερικά υπέροχα νέα!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το KuCoin μόνοι σας, μπορείτε να δείτε τον ιστότοπο εδώ.

Επισκεφτείτε το Kucoin

…ή διαβάστε την κριτική μας Kucoin

7. Bittrex – Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, Cold Storage

Θέση # 7 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Bittrex Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Πολύ ασφαλές
 • + Μικρές, σταθερές χρεώσεις
 • + Γρήγορες ανταλλαγές
 • + Μεγάλη ποικιλία νομισμάτων κρυπτογράφησης και fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ορισμένα παράπονα χρήστη σχετικά με την υποστήριξη
 • Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για έναν νεοφερμένο κλάδο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Bittrex είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια στην αγορά. Θεωρείται επίσης ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero, τουλάχιστον όσον αφορά τις υπηρεσίες ανταλλαγής.

Τα παραπάνω οφείλονται τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της ανταλλαγής.

Βλέπετε, η Bittrex κατάφερε να οικοδομήσει τη φήμη της ύπαρξής της μια εξαιρετικά αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα. Συχνά θεωρείται ότι είναι μία από τις ασφαλέστερες πλατφόρμες για την εμπορία και την παραμονή κρυπτογράφησης, απλώς λόγω του γεγονότος ότι ποτέ δεν έχει παραβιαστεί.

Ναι, αυτό είναι σωστό – η πλευρά ασφαλείας του Bittrex δεν παραβιάστηκε ποτέ! Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια πολύ μεγάλη υπόθεση, δεδομένου ότι πολλές από τις ακόμη πιο γνωστές ανταλλαγές είχαν κάποια ζητήματα ασφάλειας κάποια στιγμή ή άλλο.

Bittrex επίσης διατηρεί έως και το 90% των χρημάτων του σε συσκευές ψυκτικής αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι, εάν επιλέξετε το Bittrex ως το πορτοφόλι της επιλογής σας στο Monero, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σας θα αποθηκευτεί σε πορτοφόλια εκτός σύνδεσης.

Οι αναλήψεις στο Bittrex προστατεύονται από το 2FA, πολύ. Ειλικρινά, κάθε φορά που θέλετε να αποσύρετε τα νομίσματά σας XMR, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό PIN από τον επικυρωτή σας. Τώρα, αυτό είναι φανταστικός – είναι ένα τεράστιο πρόσθετο επίπεδο προστασίας για το XMR crypto σας, και σίγουρα καθιστά το Bittrex ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero του είδους του!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μόνοι σας το Bittrex, μπορείτε να δείτε την πλατφόρμα εδώ.

Επισκεφτείτε το Bittrex

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Bittrex

Εναλλακτικές επιλογές πορτοφολιού Monero

Λοιπόν, λοιπόν – αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια για το Monero στην τρέχουσα αγορά!

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένας πολύ καλός συνδυασμός συσκευών αποθήκευσης υλικού, καθώς και ζεστών πορτοφολιών (αυτά που βασίζονται στο διαδίκτυο και στην περίπτωση της XMR – σε ανταλλαγές). Φυσικά, θα εξαρτηθεί η πραγματική καλύτερη επιλογή μια μεγάλη ποικιλία παραγόντων, όπως το ποσό του Monero που θέλετε να αποθηκεύσετε, είτε θέλετε να κάνετε εμπόριο ή να κάνετε συναλλαγές με ενεργό τρόπο και ούτω καθεξής.

Πέρα από τις συσκευές υλικού και τον αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται σε ανταλλαγές, αναφέρουν ορισμένες κριτικές για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης εναλλακτικές επιλογές πορτοφολιού Monero, πολύ! Μερικές από αυτές τις εναλλακτικές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Εξοδος πλήθους. Η έξοδος είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού – με άλλα λόγια, ένα καυτό. Συγκεκριμένα, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο δημοφιλή ζεστά πορτοφόλια στην αγορά! Το Exodus δεν είναι ένα αποκλειστικό πορτοφόλι Monero, καθώς σας επιτρέπει αποθηκεύστε μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων μέσα του. Ωστόσο, αυτό είναι πραγματικά καλό – αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε αποθηκεύστε τόσο το XMR όσο και κάποια άλλα cryptos στο ίδιο πορτοφόλι! Αυτό εγγυάται έναν ευκολότερο χρόνο πρόσβασης στα περιουσιακά σας στοιχεία και είναι γενικά πιο βολικό.
 • MyMonero. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το MyMonero είναι ένα πορτοφόλι Monero – όπως στο, αποκλειστικά! Το πορτοφόλι δημιουργήθηκε και διαχειρίζεται από ένα από τα βασικά μέλη της ομάδας πίσω από το έργο Monero, και έχει δημιουργηθεί για να επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν νομίσματα XMR ένα ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον. Συχνά θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero, και σίγουρα αξίζει να δείτε αν ψάχνετε βασισμένο στον Ιστό Αποθήκη Monero.
 • Γκουάρντα. Το Guarda είναι ένα γενικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να αποθηκεύσετε μια μεγάλη ποικιλία από κρυπτονομίσματα και μάρκες στο Guarda – δεν είναι αποκλειστικό για το Monero. Ωστόσο, κοιτάζοντας μέσα από τα σχόλια των κατόχων του Monero που βρέθηκαν στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι το όνομα τείνει να εμφανίζεται συχνά – το Guarda μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως πορτοφόλι που βασίζεται στον Ιστό όσο και ως λογισμικό, και επιτρέπει ακόμη ποντάρισμα να γίνει από μέσα του. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή!

Βεβαίως, υπάρχουν πολλά, πολλά περισσότερα πορτοφόλια Monero εκεί έξω. Η συντριπτική πλειονότητα όμως είναι, με βάση το Διαδίκτυο και το λογισμικό. Όσον αφορά το χώρο αποθήκευσης XMR υλικού, οι πραγματικά βιώσιμες επιλογές συζητούνται στην παραπάνω λίστα.

Με όλα αυτά τα διαφορετικά πορτοφόλια Monero, είναι κατανοητό να είναι δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Ωστόσο, όπως έχει ήδη ξεπεράσει μερικές φορές, υπάρχουν μερικοί χρυσοί κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε και, επομένως, επιλέξτε την τέλεια επιλογή για τον εαυτό σας!

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Το πρώτο βήμα είναι απλό – πρέπει να αναρωτηθείτε τα σχέδιά σας με το XMR. Δεν είναι χρήσιμο να αναζητάτε το καλύτερο πορτοφόλι για το Monero εάν δεν είστε σίγουροι για αυτό το απλό σημείο!

Μερικοί άνθρωποι ψάχνουν μόνο για να κερδίσετε κάποια κέρδη, άλλοι είναι λάτρεις της τεχνολογίας ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά ανωνυμίας του νομίσματος και το blockchain πίσω από αυτό. Και οι δύο αυτές ομάδες ανθρώπων θα έχουν διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες!

Πορτοφόλι Monero: Έξοδος.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε αν θέλετε κρατήστε το Monero μακροπρόθεσμα, ή αν σχεδιάζετε ημερήσιες συναλλαγές και ενεργά κερδοσκοπίες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την απόφασή σας σε ένα πορτοφόλι Monero!

Ωστόσο, όλα αυτά είναι πραγματικά απλά – αν σκοπεύετε να κρατήσετε μεγαλύτερο αριθμό νομισμάτων XMR και είστε “σε αυτό” μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να κοιτάξετε πορτοφόλια υλικού. Αν απλά δοκιμάζετε τα νερά, ωστόσο, ένα ζεστό πορτοφόλι θα μπορούσε να είναι μια αξιοπρεπής εναλλακτική λύση.

Μιλώντας για αυτό, όταν πρόκειται για διαδικτυακά πορτοφόλια Monero, σκεφτείτε τις ανταλλαγές που αναφέρονται στον παραπάνω κατάλογο! Παρόλο που δεν είναι ακριβώς υπηρεσίες αποκλειστικής αποθήκευσης Monero, μπορούν να είναι ιδανικές για όσους είναι ακόμα νέοι στη σκηνή και θέλουν απλώς να «πάρουν μια αίσθηση» για τον τρόπο λειτουργίας των πραγμάτων.

Τα πορτοφόλια που βασίζονται σε ανταλλακτικά είναι επίσης καταπληκτικά για τους εμπόρους ημέρας. Θα μπορείτε να εκτελείτε όλες τις συναλλαγές σας μέσα από το πορτοφόλι και σε μια αγορά όπου μετράει κάθε λεπτό, αυτό μπορεί να είναι τεράστιο όφελος!

Συμπεράσματα

Τώρα, φτάσαμε στο τέλος της λίστας μας με τα καλύτερα πορτοφόλια του Monero της χρονιάς – ευχαριστούμε που διαβάσατε! Πριν όμως σε αφήσω να φύγεις, ας τρέξουμε γρήγορα τα κύρια σημεία που έχουμε συζητήσει στο παραπάνω άρθρο.

Υπάρχουν γενικά δύο τύποι πορτοφολιών Monero στην αγορά – σκεύη, εξαρτήματα, και λογισμικό (ή μέσω Ιστού). Και οι δύο αυτοί τύποι έχουν τους δικούς τους, συγκεκριμένους οφέλη και ελλείψεις.

Τα πορτοφόλια υλικού είναι, φυσικά, η καλύτερη επιλογή σας – αυτοί είναι εξαιρετικά ασφαλές, και σας παρέχουμε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από ένα πορτοφόλι XMR υψηλού επιπέδου. Οι ηγέτες σε αυτόν τον κλάδο είναι Καθολικό και Τρέζορ.

Τα λογισμικά και τα πορτοφόλια που βασίζονται στον Ιστό (ή απλά – καυτά πορτοφόλια) θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από εκείνους που είναι ακόμα νέοι στη βιομηχανία ή από εμπόρους που επιθυμούν πωλούν και επαναγοράζουν συνεχώς τα νομίσματά τους XMR, σκοπεύοντας έτσι να κερδίσετε.

Πίνακας: Οι επιλογές τιμολόγησης του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Όσον αφορά τα καυτά πορτοφόλια, μπορείτε είτε να πάτε ένα εργαλείο ειδικά για λογισμικό ή εφαρμογή, ή χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες αποθήκευσης XMR του μια ανταλλαγή της επιλογής σας. Ωστόσο, δεν υποστηρίζουν όλα τα ανταλλακτικά το Monero, οπότε φροντίστε να αναφέρετε την παραπάνω λίστα!

Ανεξάρτητα από τους στόχους σας με το Monero, φροντίστε να εστιάζετε πάντα την πτυχή ασφάλειας του θέματος! Εάν το πορτοφόλι σας δεν είναι ασφαλές, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία – μπορεί να έχει όλα τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά στοιχήματος και ανάθεσης στον κόσμο και να υποστηρίζει μια ευρεία επιλογή άλλων κρυπτογράφησης, αλλά εάν δεν διαθέτει ασφάλεια, κινδυνεύετε να χάσετε όλα τα νομίσματά σας στο Monero σε μια πιθανή απόπειρα εισβολής.

Ωστόσο, σας λέω, σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια Moenro και ελπίζω ότι ήταν χρήσιμη για εσάς! Φροντίστε να δείτε μερικά από αυτά τις κορυφαίες ανταλλαγές αν θέλετε να αγοράσετε κέρματα XMR και να μάθετε επίσης μερικά άλλα altcoins στην αγορά, πολύ. Καλή τύχη και μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map