Εξόρυξη Monero: Πλήρης οδηγός για το Mine Monero

Στην άκρως ανταγωνιστική αγορά της κρυπτονομισματα, Μονόρο (XMR) δημιούργησε μια θέση για τον εαυτό της. Δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2014, σήμερα είναι η 10η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με κεφαλαιοποίηση της αγοράς του 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Monero έχει γίνει αγαπημένο στους επενδυτές και τους ανθρακωρύχους λόγω της ισχυρής απόδοσής του πέρυσι. Ανέβηκε από 10 $ τον Ιανουάριο του 2017 προς την 494 $ τον Ιανουάριο 2018, δίνοντας απόδοση περίπου 4800% στους επενδυτές της. Δεν είναι εντυπωσιακό?

Έτσι, εάν σκέφτεστε Εξόρυξη Monero, τότε δεν είσαι μόνος Η ανάπτυξη που γνώρισε η Monero πέρυσι έδωσε μεγάλη προσοχή στην εξόρυξη XMR.

Η εξόρυξη Monero μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη και μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις όπως: πώς λειτουργεί; Τι είδους λογισμικό και υλικό χρειάζομαι; Πώς ξεκινώ; Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη ενός XMR?

Αλλά εδώ είναι τα καλά νέα – σήμερα θα απαντήσω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα που σχετίζονται με την εξόρυξη Monero. Έτσι, μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μια σαφή κατανόηση του τι είναι η εξόρυξη Monero, και αν πρέπει να το κάνετε ή όχι.

Πριν προχωρήσετε στην εξόρυξη, ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει πολύ πιο εύκολο τρόπο για να αποκτήσετε το Monero παρά να το εξορύξετε. Απλώς επιλέξτε ένα ανταλλαγή κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το Monero και το έχετε στο πορτοφόλι σας σε χρόνο μηδέν. Εάν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε, σκεφτείτε το Coinbase και το Κάθισμα.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Εξόρυξη Monero: Τι είναι το Monero (XMR)

Monero, όπως Bitcoin, είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή και τη λήψη πληρωμών. Φανταστείτε ότι ο Carl θέλει να πληρώσει 100 $ στην Ava και συμφωνούν να κάνουν τη συναλλαγή σε κρυπτογράφηση. Ο Carl μπορεί να πραγματοποιήσει την πληρωμή χρησιμοποιώντας Bitcoin, Litecoin, Μονόρο, ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια κρυπτογράφηση.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Λοιπόν, γιατί ο Carl θα χρησιμοποιούσε το Monero?

Πώς διαφέρει το Monero από το Bitcoin?

Εάν ο Carl και η Ava θέλουν ότι η συναλλαγή τους παραμένει ανιχνεύσιμη και ιδιωτική, τότε Το Monero μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή τους.

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω περαιτέρω:

Εάν ο Carl στέλνει στην Ava κάποια χρήματα χρησιμοποιώντας το Bitcoin, η συναλλαγή είναι ορατή σε όλους στο δίκτυο. Όλοι μπορούν να δουν ποιος είναι ο αποστολέας και ποιος είναι ο παραλήπτης. Αυτό σημαίνει ότι οι συναλλαγές που αποστέλλονται στο Bitcoin είναι δημόσιες και εκεί έξω για να δουν όλοι.

Παρόλο που το Bitcoin είναι αποκεντρωμένη, είναι όχι ιδιωτικό. Το Monero, ωστόσο, είναι τόσο αποκεντρωμένη όσο και ιδιωτική. Η τεχνολογία της Monero επιτρέπει την παραμονή όλων των συναλλαγών 100% ιδιωτικό και ανιχνεύσιμο.

Εξόρυξη Monero: Τα νομίσματα Monero στοιβάζονται μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή.

Εάν η συναλλαγή γίνεται με το Monero, τότε ο Carl και η Ava είναι τα μόνα δύο άτομα που θα γνωρίζουν αυτήν τη συναλλαγή. Δεν υπάρχει κανένας άλλος στο δίκτυο Monero που να μπορεί να ανακαλύψει ότι αυτή η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Το απόρρητο που προσφέρει η Monero είναι αυτό που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές. Καθώς ορισμένοι άνθρωποι αισθάνονται άβολα, αφήνοντας άλλους να γνωρίζουν τι ξοδεύουν τα χρήματά τους.

Εκτός από την πλήρη προστασία του απορρήτου, ακολουθούν μερικές ακόμη μοναδικές δυνατότητες του Monero:

Το Monero είναι Fungible

Ακούγεται περίπλοκο; Καλά, δεν είναι. Στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ απλή ιδέα.

Ευαισθησία απλά σημαίνει ότι οι μονάδες ενός νομίσματος (ή περιουσιακού στοιχείου) είναι ανταλλάξιμος. Για παράδειγμα, ένας λογαριασμός 100 $ μπορεί να αντικατασταθεί από έναν άλλο λογαριασμό 100 $ ή ακόμη και δύο λογαριασμούς $ 50. Αυτό είναι που κάνει νόμισμα fiat (USD, EUR, JPY, κ.λπ.) ευανάγνωστο.

Το Bitcoin δεν είναι ευανάγνωστο. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιος μπορεί να αρνηθεί να πάρει ένα Bitcoin το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν παράνομες συναλλαγές. Αυτό είναι δυνατό επειδή όλοι μπορούν να δουν τις συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο δίκτυο Bitcoin.

Έτσι, μια μονάδα Bitcoin ενδέχεται να μην είναι εναλλάξιμη με ένα άλλο Bitcoin, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Monero. Δεδομένου ότι κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις προηγούμενες συναλλαγές ενός νομίσματος Monero, όλες αυτές θεωρούνται ίσες και είναι εναλλάξιμες μεταξύ τους.

Το Minero Mining δεν απαιτεί ASIC

Ενα ASIC (Συγκεκριμένο ολοκληρωμένο κύκλωμα εφαρμογής) είναι ένας ειδικός τύπος υλικού που χρησιμοποιείται για Εξόρυξη Bitcoin. Ένα ASIC μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε μεταξύ 600 και 1000 $, που έχει κάνει την εξόρυξη Bitcoin μη ελκυστική για οποιονδήποτε εκτός από επαγγελματίες.

Ευτυχώς, η εξόρυξη Monero δεν απαιτεί από εσάς να αγοράσετε ένα ASIC. Αντ ‘αυτού, η εξόρυξη Monero μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ/GPU. Αυτό έχει κάνει το Monero μια καλή επιλογή για αρχάριους και άλλα άτομα που δεν θέλουν να επενδύσουν πολλά χρήματα για να ξεκινήσουν την εξόρυξη.

Monero mining: οπαδός της GPU.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για το Monero και πώς διαφέρει από το Bitcoin, ήρθε η ώρα να βρείτε την απάντηση στην επόμενη ερώτησή σας – τι είναι η εξόρυξη Monero?

Τι είναι το Minero Mining?

Κατά τη στιγμή της γραφής, υπάρχει ένα σύνολο 15.829.795 XMR σε κυκλοφορία. Αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται έως ότου κυκλοφορούν 18,4 εκατομμύρια νομίσματα Monero.

Λοιπόν, πώς δημιουργούνται νέα νομίσματα Monero?

Η απάντηση είναι απλή – Εξόρυξη Monero!

Οι ανθρακωρύχοι Monero αποδίδουν δύο σημαντικά καθήκοντα:

 1. Στο προηγούμενο παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ο Carl στέλνει 100 $ στην Ava μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Σε αυτό το σενάριο, είναι καθήκον της τράπεζας να διασφαλίσει ότι ο Carl έχει αρκετό υπόλοιπο για να κάνει την πληρωμή 100 $ στην Ava. Αφού η τράπεζα επιβεβαιώσει αυτήν τη συναλλαγή, το καταγράφουν έτσι ώστε να μπορεί να αναφέρεται στο μέλλον.

Τώρα, εάν ο Carl έστελνε τα $ 100 στην Ava χρησιμοποιώντας το Monero, τότε ποιος θα επικύρωσε και θα καταγράψει αυτήν τη συναλλαγή; Η απάντηση είναι: Minero ανθρακωρύχοι! Αυτό καταργεί την ανάγκη των τραπεζών να επιβεβαιώνουν συναλλαγές.

 1. Μια ερώτηση που εμφανίζεται συχνά είναι: τι υπάρχει για τους ανθρακωρύχους; Λοιπόν, ανταμείβονται με κέρματα XMR κάθε φορά που επαληθεύουν μια συναλλαγή στο δίκτυο Monero. Κάθε φορά που χρησιμοποιούν τους πόρους τους για να επικυρώσουν μια ομάδα συναλλαγών (ονομάζονται μπλοκ), ανταμείβονται με ολοκαίνουργια νομίσματα Monero!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Ανταμοιβές Monero Mining

Η τρέχουσα επιβράβευση για την επαλήθευση (εξόρυξη) 1 μπλοκ συναλλαγών είναι περίπου 4,99 XMR, συν μια χρέωση συναλλαγής ύψους 0,06573 XMR.

Λοιπόν, τι συμβαίνει με την ανταμοιβή του ανθρακωρύχου μετά την εξόρυξη και των 18,4 εκατομμυρίων νομισμάτων Monero?

Εδώ είναι τα καλά νέα: αφού φτάσετε τα 18,4 εκατομμύρια νομίσματα XMR, νέα νομίσματα προστίθενται στο σύστημα με σταθερό ρυθμό 0,3 XMR / λεπτό. Αυτά τα νέα νομίσματα θα χρησιμοποιηθούν για την επιβράβευση των ανθρακωρύχων και την παρακίνηση τους για εξόρυξη.

Ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται για να εξορύξετε ένα νόμισμα Monero?

Ένα μπλοκ Monero εξορύσσεται κάθε 2 λεπτά, και γνωρίζουμε ότι η τρέχουσα επιβράβευση για το μπλοκ συναλλαγών εξόρυξης είναι 4,99 XMR. Έτσι, κάνοντας τα απλά μαθηματικά, γνωρίζουμε ότι 1 XMR εξορύσσεται κάθε 24 δευτερόλεπτα.

Τώρα που ξέρετε τι είναι η εξόρυξη του Monero και γιατί απαιτείται, θα είναι ευκολότερο για εσάς να καταλάβετε πώς να εξορύξετε το Monero.

Εξόρυξη Monero: Πώς να ορυχείο Monero

Όπως ανέφερα νωρίτερα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ειδικό υλικό για εξόρυξη XMR. Όποιος διαθέτει υπολογιστή μπορεί να ορυχείο του Monero. Με αυτό είπε, όσο πιο ισχυρό είναι το υλικό, τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εξορύξετε το Monero, αλλά προτού το φτάσουμε, πρέπει να ξέρετε τι είναι μια πισίνα εξόρυξης Monero.

Ορυχεία Monero

Πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη, πρέπει να αποφασίσετε αν πρόκειται να πάτε δική μου Monero, ή εσείς εγγραφείτε σε μια πισίνα εξόρυξης Monero.

Σε μια ομάδα εξόρυξης, μια ομάδα ανθρακωρύχων του Monero ενώνονται και συνδυάζουν τη δύναμη του υλικού τους. Αυτό τους δίνει μια καλύτερη πιθανότητα επαλήθευσης συναλλαγών (ναι, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός!). Η ανταμοιβή που λαμβάνουν από την εξόρυξη κατανέμεται επίσης μεταξύ της ομάδας εξόρυξης. Οι περισσότερες πισίνες εξόρυξης σας χρεώνουν χρέωση μπιλιάρδου, που είναι γενικά στο εύρος των 0-2%.

Εξόρυξη Monero: Πλήρης οδηγός για το Mine Monero

Φανταστείτε ότι συνεισφέρετε 5% στη συνολική ισχύ υλικού του ορυχείου εξόρυξης στο οποίο βρίσκεστε … αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε επίσης το 5% των συνολικών ανταμοιβών που κερδίζετε από την ομάδα εξόρυξης Monero.

Ατομική εξόρυξη (εξόρυξη μόνοι σας) δεν συνιστάται για τους αρχάριους. Η ατομική εξόρυξη δεν θα σας αποφέρει ανταμοιβές, εκτός εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε πολλά χρήματα σε εξοπλισμό εξόρυξης.

Μπορείτε να επιλέξετε από τις πολλές πισίνες εξόρυξης Monero στην αγορά. Μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τις κορυφαίες δεξαμενές εξόρυξης Monero παρακάτω.

Τέλη πισίνας: 1%

Αριθμός ανθρακωρύχων: 32157

Τέλη πισίνας: 0,6%

Αριθμός ανθρακωρύχων: 10339

Τέλη πισίνας: 1%

Αριθμός ανθρακωρύχων: 30132

Τέλη πισίνας: 2%

Αριθμός ανθρακωρύχων: 2191

Τρόποι να ορυχείο Monero

Το πιο σημαντικό μέρος της εξόρυξης είναι να έχετε το σωστό υλικό εξόρυξης Monero. Μαζί με το υλικό, χρειάζεστε επίσης λογισμικό εξόρυξης Monero για να σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε με μια ομάδα εξόρυξης Monero.

Εξόρυξη Monero: ένα κέρμα Monero σε CPU.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, δεν χρειάζεστε εξειδικευμένα ASIC για την εξόρυξη του Monero. Μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας CPU ή GPU. Πριν προχωρήσετε, πρέπει να γνωρίζετε τους δύο πιο σημαντικούς παράγοντες κατά την επιλογή του υλικού σας.

Πρέπει να αναζητήσετε:

 • Υψηλό ποσοστό κατακερματισμού – Μπορείτε να σκεφτείτε το ποσοστό κατακερματισμού ως η ισχύς επεξεργασίας του υλικού.
 • Χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας – Η ηλεκτρική ενέργεια είναι το μεγαλύτερο κόστος εξόρυξης.

Θα περιγράψω τώρα τις τρεις πιο δημοφιλείς επιλογές υλικού και λογισμικού.

Εξόρυξη κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU)

Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα CPU σας ή μπορείτε να αγοράσετε μια νέα. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μια νέα CPU, τότε AMD Opteron και Intel Xeon Οι CPU είναι δύο που θα συνιστούσα.

Κόστος – 50 $

Ρυθμός κατακερματισμού – 415 H / s

Κόστος – 150 $

Ρυθμός κατακερματισμού – 130 H / s

Μόλις έχετε την επιθυμητή CPU, τότε θα χρειαστεί κατεβάστε το λογισμικό εξόρυξης Monero. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε XMR-STAK-CPU καθώς είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα εξόρυξης Monero – μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows, τότε θα πρέπει να κάνετε λήψη xmr-stak-cpu-win64.zip (φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο). Χρεώσεις XMR Stak τέλος ανάπτυξης 2%, εκτός αν μπορείτε να μεταγλωττίσετε τον πηγαίο κώδικα μόνοι σας.

Εξόρυξη Monero: πηγαίος κώδικας.

Εάν διαθέτετε ήδη CPU, τότε χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να ξεκινήσετε την εξόρυξη! Απλώς εγκαταστήστε το λογισμικό, εγγραφείτε σε μια ομάδα εξόρυξης και είστε έτοιμοι να πάτε.

Εξόρυξη με μονάδα επεξεργασίας γραφικών AMD (GPU)

Εάν είστε σοβαροί για την εξόρυξη Monero, τότε Η χρήση GPU είναι καλύτερη επιλογή. Παρόλο που απαιτεί μεγαλύτερη επένδυση, προσφέρει σημαντικά υψηλότερο ποσοστό κατακερματισμού.

Οι κάρτες γραφικών AMD είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να λάβετε υπόψη για την εξόρυξη GPU Monero. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα AMD R9 280x ή πηγαίνετε για το πιο πρόσφατο AMD Radeon Rx 580.

Κόστος – 140 $

Ρυθμός κατακερματισμού – 500 H / s

 • AMD Radeon Rx 580:

Κόστος – 300 – 400 $

Ρυθμός κατακερματισμού – 575 H / s

Αφού εγκαταστήσετε την κάρτα γραφικών στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας, ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως θα κάνατε εάν ήσασταν εξόρυξη CPU.

Το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Monero κατά τη χρήση υλικού AMD GPU είναι επίσης XMR-STAK-AMD. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της τελευταίας έκδοσής τους εδώ.

Εξόρυξη Monero: Πλήρης οδηγός για το Mine Monero

Αφού εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της ομάδας ώστε να μπορείτε να συμμετάσχετε στο σύνολο της επιλογής σας.

Εξόρυξη με GPU Nvidia

Χρήση κάρτας γραφικών Nvidia είναι ένας άλλος δημοφιλής τρόπος να εξορύξετε το Monero. Υπάρχουν πολλά μοντέλα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, όλα εξαρτώνται από τον προϋπολογισμό σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ακόλουθα:

 • Nvidia GTX 1070:

Κόστος – 400 – 500 $

Ρυθμός κατακερματισμού – 505 H / s

 • Nvidia GTX 1080:

Κόστος – 550 – 650 $

Ρυθμός κατακερματισμού – 600 H / s

Όσον αφορά το λογισμικό, το XMR-STAK-NVIDIA μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αλλά Το CCMiner θεωρείται καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του CCMiner εδώ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το ccminer-x64-2.2.4-cuda9.7z, εάν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Windows.

Λήψη δυαδικών αρχείων Monero Mining

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για την εξόρυξη της Monero χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό υλικού εξόρυξης Monero και λογισμικού εξόρυξης της Monero. Αλλά, υπάρχει ένα τελευταίο πράγμα πριν ξεκινήσετε την εξόρυξη – δημιουργήστε το πορτοφόλι σας Monero.

Πορτοφόλι Monero

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά την επιλογή ενός πορτοφολιού Monero. Πορτοφόλια υλικού (τα οποία θεωρούνται τα ασφαλέστερα) είναι τώρα επίσης διαθέσιμα για νομίσματα Monero: υποστηρίζονται από Καθολικό Nano X και Trezor Model T. Αυτά τα πορτοφόλια θεωρούνται σήμερα ασφαλέστερα στην αγορά.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Δύο από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια, τα οποία αναφέρονται επίσης Η επίσημη ιστοσελίδα της Monero είναι:

 • MyMonero πορτοφόλι ιστού: Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπό τους και δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε.
 • Monerujo: Αυτό είναι ένα πορτοφόλι για κινητά που διατίθεται μόνο για συσκευές Android.

Εξόρυξη Monero: Πορτοφόλι Android Mjonerujo για το Monero.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, δήλωσαν ότι η κοινότητα του Monero έχει χρηματοδοτήσει ένα Dedicated Hardware Wallet που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Ledger Nano S εργάζεται επίσης ενσωμάτωση του Monero στα πορτοφόλια υλικού τους.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα!

Πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση όλων των πτυχών της εξόρυξης Monero. Ωστόσο, ίσως εξακολουθείτε να αναρωτιέστε εάν πρέπει να ξεκινήσετε την εξόρυξη XMR ή όχι?

Πρέπει να μου ορυχείο Monero?

Θέλετε να ορυχείο Monero για να κερδίσετε, σωστά?

Λοιπόν, ενώ Εξόρυξη Monero μπορεί να είναι επικερδής, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οι σημαντικότεροι από αυτούς είναι:

 • Ποσοστό κατακερματισμού: Πόσο ισχυρό είναι το υλικό σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας: Πόση ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιεί το υλικό σας.
 • Κόστος ανά KWh: Πόσο κοστίζει η ηλεκτρική ενέργεια ανά μονάδα.
 • Τέλος πισίνας: Το τέλος για την πισίνα εξόρυξης που συμμετέχετε.
 • Αρχικό κόστος εγκατάστασης του υλικού.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια αριθμομηχανή κερδοφορίας εξόρυξης Monero online! Συνιστούμε Υπολογιστής εξόρυξης CryptoCompare.

Η κερδοφορία της εξόρυξης εξαρτάται επίσης από η τιμή του XMR. Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων μπορούν να αυξηθούν και να μειωθούν πολύ γρήγορα και αυτές οι μεταβολές των τιμών επηρεάζουν την κερδοφορία εξόρυξης.

Εξαρτάται απόλυτα από εσάς αν θέλετε να ξεκινήσετε την εξόρυξη. Εξετάστε τους παραπάνω παράγοντες και μετά πάρτε την απόφασή σας. Απλά θυμήσου – όσο περισσότερο επενδύετε, όσο πιο πιθανό είναι να ανταμειφθείτε.

Συμπεράσματα

Λοιπόν, τώρα έχετε μια καλή κατανόηση του τι είναι το Monero και πώς διαφέρει από το Bitcoin. Γνωρίζετε επίσης τι είναι η εξόρυξη Monero και τους διαφορετικούς τρόπους για να το κάνετε.

Η εξόρυξη Monero μπορεί ή όχι να είναι επικερδής, εξαρτάται από αυτούς τους παράγοντες: ποσοστό κατακερματισμού, κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, κόστος υλικού, και ούτω καθεξής.

Εάν πιστεύετε ότι η εξόρυξη Monero είναι για εσάς, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες σε αυτόν τον οδηγό για να ξεκινήσετε την εξόρυξη!

Εάν, ωστόσο, έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να ακολουθήσετε μια εναλλακτική διαδρομή επένδυσης σε κρυπτονομίσματα, θα μπορούσατε απλώς να αγοράσετε κάποια από πλατφόρμες όπως το Coinbase και Κάθισμα.

Επίσης, μόλις αγοράσετε ή ορυχεία το Monero, θα χρειαστείτε ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Σκεφτείτε υλικό, όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T!

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Λοιπόν, θα ξεκινήσετε την εξόρυξη Monero; Ενημέρωσέ μας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me