Τι είναι το Monero: Πού και πώς να αγοράσετε το Monero

Γεια σε όλους! Καλώς ήλθατε στον πλήρη οδηγό μου στις την κρυπτογράφηση, Μονόρο! Εδώ, θα μάθετε τα πάντα για το Monero, καθώς και πού και πώς να αγοράσετε το Monero!

Το Monero είναι ένα κρυπτογράφηση που είναι αρκετά μοναδικό και διαφορετικό, ειδικά όταν συγκρίνεται Bitcoin. Λόγω της μοναδικότητάς του, έχει αποκτήσει δημοτικότητα αργά αλλά συνεχώς.

Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2014, η Monero έχει τώρα κεφαλαιοποίηση περίπου 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Συνήθως είναι το 10ο ή το 11ο μεγαλύτερο cryptocurrency, ανάλογα με το ανώτατο όριο αγοράς της συγκεκριμένης ημέρας.

Η Monero προσφέρει περισσότερη ιδιωτικότητα από τα περισσότερα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων Bitcoin ή Litecoin. Το έχετε ακούσει επίσης, αλλά δεν ξέρετε τι κάνει?

Λοιπόν, θα σας πω ακριβώς τι κάνει και πολλά περισσότερα σε αυτόν τον οδηγό. Θα σας οδηγήσω επίσης σε μια βήμα προς βήμα διαδικασία για το πού και πώς να αγοράσετε το Monero.

Έτσι, μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μια σαφή κατανόηση του τι είναι το Monero, πως δουλεύει και πώς να αγοράσετε το Monero.

Ας ξεκινήσουμε με το φόντο του Monero και τι το κάνει τόσο διαφορετικό!

Προέλευση του Monero

Γνωρίζατε ότι το αρχικό έργο που οδήγησε στη γέννηση του Monero ονομάστηκε Bytecoin; Το 2012, το Bytecoin χρησιμοποιήθηκε αρχικά το πρωτόκολλο CryptoNote πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το Monero. Περισσότερα για το CryptoNote αργότερα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Το Bytecoin άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα το 2014, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα – Το 80% των Bytecoins είχε ήδη εξορυχθεί. Με απλά λόγια, δεν υπήρχαν αρκετά νομίσματα από το Bytecoin για να διαρκέσουν μακροπρόθεσμα.

Τότε, μερικοί προγραμματιστές συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν ένα νέο νόμισμα από το Bytecoin και το ονόμασαν Monero. Το Monero σημαίνει «νόμισμα» στην Εσπεράντο – μια κατασκευασμένη διεθνή βοηθητική γλώσσα.

Πώς να αγοράσετε Monero: Διαγράμματα τιμών Monero.

Μπορείτε να σκεφτείτε το Monero ως παιδί του Bytecoin, καθώς διατηρούσε τα περισσότερα χαρακτηριστικά του Bytecoin.

Σήμερα η Monero είναι επικεφαλής μια ομάδα 7 προγραμματιστών, εκ των οποίων μόνο δύο βγήκαν για να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους. 5 από αυτούς επέλεξαν να παραμείνουν ανώνυμοι.


Έτσι, εδώ προέρχεται το Monero και έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα από τότε, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω γράφημα. Προς το παρόν διατιμάται περίπου 90 $.

Ας προχωρήσουμε και μάθετε για τις δυνατότητες του Monero!

Πώς διαφέρει το Monero?

Όπως το Bitcoin, το Monero είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ή τη λήψη πληρωμών. Επίσης, όπως το Bitcoin, το Monero είναι ενσωματωμένο τεχνολογία blockchain. Αλλά σε αντίθεση με το Bitcoin, χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο CryptoNote – αυτό το καθιστά τόσο μοναδικό.

Τα παρακάτω είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Monero, τα οποία είναι αρκετά διαφορετικά από το Bitcoin και όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα που δημιουργήθηκαν από το Bitcoin.

Μυστικότητα

Σε μια συναλλαγή Monero, παραμένουν οι ταυτότητες του αποστολέα και του παραλήπτη 100% ιδιωτικό. Επιπλέον, οι συναλλαγές Monero δεν μπορεί να συνδεθεί μεταξύ τους και δεν μπορεί να εντοπιστεί στην αφετηρία τους.

Για παράδειγμα, σκεφτείτε ότι μεταφέρετε 15 Monero (XMR) στον Bob. Ο Μπομπ μεταφέρει περαιτέρω 12 XMR στην Κέιτ. Στη συνέχεια, η Kate μεταφέρει 10 XMR στον Mike. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να σημειώσετε εδώ:

 • Μόνο εσείς και ο Μπομπ θα ξέρετε για τα 15 XMR που ανταλλάξατε, μόνο η Kate και ο Bob θα ήξεραν για τα 12 XMR που αντάλλαξαν και ούτω καθεξής. Κανείς άλλος στον κόσμο δεν μπορεί να ξέρει, εκτός εάν τα άτομα που εμπλέκονται στη συναλλαγή αποφασίσουν να τους το πουν.
 • 10 XMR που έλαβε ο Mike δεν μπορούν να συνδεθούν με καμία από τις προηγούμενες συναλλαγές. Έτσι, αυτά τα 10 XMR δεν μπορούν να εντοπιστούν ποτέ ξανά σε εσάς.

Τώρα, εάν κάνατε τις παραπάνω συναλλαγές χρησιμοποιώντας το Bitcoin, ολόκληρος ο κόσμος θα μπορούσε να δει τα εξής:

 • Η δημόσια διεύθυνση κάθε αποστολέα και παραλήπτη.
 • Οι διευθύνσεις όλων των αποστολέων και παραληπτών αυτού του Bitcoin από τότε που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά.

Δεδομένου ότι όλοι μπορούν να δουν τι ξοδεύετε τα χρήματά σας, Το Bitcoin δεν θεωρείται ιδιωτικό. Παρόλο που αποκαλύπτει μόνο τη δημόσια διεύθυνση, εξακολουθεί να είναι δυνατή η ανίχνευση αυτής της δημόσιας διεύθυνσης στο άτομο που τη χρησιμοποιεί.

Αυτός είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνει το Monero αρκετά δημοφιλές. Κανείς δεν θέλει ολόκληρο τον κόσμο να γνωρίζει για όλες τις συναλλαγές του, ακόμα κι αν είναι απολύτως νόμιμο.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ευαισθησία

Αυτό το πολύπλοκο χαρακτηριστικό του Monero είναι άμεσο αποτέλεσμα της δυνατότητας απορρήτου του.

Με απλά λόγια, οι δύο μονάδες που μπορούν να αντικαταστήσουν η μία την άλλη είναι εύφλεκτες. Για παράδειγμα, 1 ουγκιές. χρυσού συγκεκριμένου βαθμού αξίζει το ίδιο με άλλα 1 ουγκιές. του χρυσού της ίδιας τάξης, και ένας λογαριασμός $ 50 μπορεί να ανταλλαχθεί με οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό 50 $.

Ακριβώς όπως οι λογαριασμοί χρυσού και δολαρίου, Το Monero είναι επίσης ευπροσάρμοστο. Κάποιος θα σκεφτόταν ότι όλα τα κρυπτονομίσματα θα έπρεπε να είναι ευέλικτα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το Bitcoin και όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στο Bitcoin δεν είναι εύχρηστα. Μπορείτε να μαντέψετε γιατί?

Τι είναι το Monero: Πού και πώς να αγοράσετε το Monero

Είναι επειδή κάθε συναλλαγή Bitcoin μπορεί να εντοπιστεί πίσω για να δει πού έχει χρησιμοποιηθεί. Εάν κάποιος ανακαλύψει ότι έχει χρησιμοποιηθεί στο παράνομο εμπόριο, τότε μπορεί να αρνηθεί να το αποδεχτεί. Έτσι, τα βαμμένα Bitcoin δεν ανταλλάσσονται με τα καλά.

Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η ανίχνευση της ιστορίας ενός νομίσματος Monero. Έτσι, όλα τα νομίσματα του Monero είναι ίδια – επομένως, εύφλεκτα.

Επεκτασιμότητα

Η επεκτασιμότητα του Bitcoin είναι σήμερα ένα από τα πιο συζητημένα θέματα στον κόσμο του κρυπτονομίσματος, ακόμη και μεταξύ των ανθρώπων που προσπαθούν να μάθουν πώς να αγοράσουν το Monero. Βασικά αναφέρεται στα προβλήματα που σχετίζονται με τον αριθμό των συναλλαγών που μπορεί να επεξεργαστεί το δίκτυο Bitcoin ταυτόχρονα.

Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για την επεξεργασία ενός μπλοκ συναλλαγών Bitcoin. Αυτό οδηγεί σε ένα μέγιστο περίπου 7 συναλλαγές υποβάλλονται σε επεξεργασία ανά δευτερόλεπτο. Γνωρίζετε πόσες συναλλαγές μπορούν να διεκπεραιωθούν από την εταιρεία πιστωτικών καρτών Visa; Είναι 24.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο! Αυτή είναι μια διαφορά!

Τι είναι το Monero: Πού και πώς να αγοράσετε το Monero

Τώρα μπορείτε να δείτε γιατί χρειαζόμαστε κρυπτονομίσματα κλιμακούμενος. Το Monero κάνει καλύτερη δουλειά από το Bitcoin σε επεκτασιμότητα. Στο Monero, γίνεται επεξεργασία ενός μπλοκ συναλλαγών 2 λεπτά. Δεν είναι τέλειο, αλλά είναι καλύτερο από 10 λεπτά!

Εξόρυξη

Εξόρυξη είναι η διαδικασία του επαλήθευση των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, Ανθρακωρύχοι Bitcoin βεβαιωθείτε ότι όλες οι συναλλαγές Bitcoin που πραγματοποιούνται στο blockchain Bitcoin είναι έγκυρες.

Βασικά κάνουν ό, τι κάνει μια τράπεζα ή μια εταιρεία πιστωτικών καρτών στην περίπτωση διαδικτυακών μεταφορών. Σε αντάλλαγμα για αυτήν την εργασία, οι ανθρακωρύχοι ανταμείβονται με την κρυπτογράφηση που εξορύσσουν.

Η ιδέα πίσω από την εξόρυξη ήταν να φτιάξουμε το σύστημα αποκεντρωμένη. Έτσι, έπρεπε να είναι μια δραστηριότητα που θα μπορούσε να είναι εκτελείται στον κανονικό υπολογιστή σας, στο σπίτι ή στην εργασία.

Πώς να αγοράσετε το Monero: μια γυναίκα που αγοράζει το Monero σε ένα τηλέφωνο.

Με την πάροδο του χρόνου, η εξόρυξη Bitcoin έχει γίνει δουλειά για επαγγελματίες όπως απαιτεί εξαιρετικά εξειδικευμένο και ακριβό υλικό. Το Monero, ωστόσο, μπορεί ακόμα να εξορύσσεται από το σπίτι χρησιμοποιώντας το δικό σας ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ή GPU. Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που κάνει το Monero πραγματικά αποκεντρωμένο και πολύ δημοφιλές στους ανθρακωρύχους.

Το Monero και το Bitcoin μοιάζουν με μήλα και πορτοκάλια – ενώ είναι παρόμοια με κάποιους τρόπους, είναι επίσης πολύ διαφορετικά μεταξύ τους με άλλους τρόπους.

Πριν μάθετε πώς να αγοράσετε το Monero, ας αναλύσουμε ακριβώς πώς λειτουργεί το Monero.

Πώς λειτουργούν οι συναλλαγές Monero?

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να στείλετε 6 XMR (Monero) στον Bob για να αγοράσετε έναν υπολογιστή από αυτόν. Αυτή η συναλλαγή θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα προτού μπορέσετε να αποκτήσετε τον υπολογιστή σας.

 • Θα ζητούσατε από τον Bob τη δημόσια διεύθυνση του και θα του στείλατε 6 XMR. Σκεφτείτε μια δημόσια διεύθυνση όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε χρήματα.
 • Οι ανθρακωρύχοι Monero θα συμπεριλάβουν τη συναλλαγή σας σε ένα μπλοκ που είναι μια ομάδα συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο.
 • Αυτοί οι ανθρακωρύχοι θα επαληθεύσουν τη συναλλαγή σας για να ελέγξουν αν έχετε στην πραγματικότητα το 6 XMR που θέλετε να στείλετε στον Bob. Εξασφαλίζουν επίσης ότι δεν κάνετε διπλή δαπάνη. Η διπλή δαπάνη συμβαίνει όταν στέλνετε τα ίδια νομίσματα Monero σε δύο ή περισσότερα άτομα.
 • Συνήθως χρειάζονται 2 λεπτά για να εξακριβώσει η συναλλαγή σας ο ανθρακωρύχος. Μόλις γίνει αυτό, οι υπόλοιποι ανθρακωρύχοι στο δίκτυο θα ενημερωθούν για αυτό. Θα ελέγξουν ξανά τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει αυτός ο ανθρακωρύχος για να βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει λάθος.
 • Με αυτό, το 6 XMR θα ληφθεί με επιτυχία από τον Bob και θα χαρεί να σας δώσει τον υπολογιστή σας.

Έτσι, είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το Monero τότε?

Θα το έλεγα, ναι!

Έχετε ήδη δει ότι η Monero επιλύει το ζήτημα των διπλών δαπανών. Επιπλέον, η τεχνολογία blockchain διασφαλίζει ότι δεν είναι δυνατή η επεξεργασία των δεδομένων που εισάγετε μέσω συναλλαγών αποστολής.

Πώς να αγοράσετε το Monero: αγορά ή πώληση του Monero σε τηλέφωνο.

Πρέπει να έχετε ακούσει πολλά περιστατικά στα οποία έχουν παραβιαστεί διακομιστές τράπεζας, με αποτέλεσμα σοβαρές απώλειες. Λοιπόν, ένας από τους λόγους που η τεχνολογία blockchain γίνεται τόσο δημοφιλής είναι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αποφυγή τέτοιων παραβιάσεων ασφαλείας.

Τώρα λοιπόν, πριν μάθετε πώς να αγοράσετε το Monero, θα ήταν καλή ιδέα να δείτε πώς φαίνεται το μέλλον του και τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε την αγορά σας.

Δυναμικό του Monero

Έχετε το δικαίωμα να αισθάνεστε άσχημα εάν δεν επενδύατε στο Monero πριν από μερικά χρόνια. Μεγάλωσε από 10 $ τον Ιανουάριο του 2017 έως 494 $ τον Ιανουάριο του 2018! Εάν είχατε επενδύσει 500 $ τον Ιανουάριο του 2017, θα ήταν 24.700 $ σε ένα μόνο έτος!

Αν και δεν μπορείτε να το αλλάξετε, μπορείτε να προσπαθήσετε να κατανοήσετε το μελλοντικό δυναμικό της Monero να πραγματοποιήσει μια ενημερωμένη επένδυση.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι υπέρ του Monero και μερικά πράγματα που δεν είναι. Ας δούμε τι είναι:

Πλεονεκτήματα του Monero

 • Απόρρητο και ανωνυμία, κάτι που μπορεί να είναι πολύ επιθυμητό.
 • ο υψηλότερη ταχύτητα επεξεργασίας συναλλαγών;
 • Ευνοϊκό για εξόρυξη καθώς δεν περιλαμβάνει τεράστιες αρχικές επενδύσεις όπως για το Bitcoin ή το Ethereum.

Μειονεκτήματα του Monero

 • Το απόρρητο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Monero, εργάζεται επίσης εναντίον του. Το Monero έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα κρυπτονομίσματα για εγκληματίες που το χρησιμοποιούν για τη χρηματοδότηση του παράνομου εμπορίου και της τρομοκρατίας.

Αυτό κατέστησε το Monero προφανές στόχο για τις ρυθμιστικές αρχές. Θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο μέλλον της Monero εάν επιβληθούν ορισμένοι δυσμενείς κανονισμοί.

 • Δεν έχει τόσο μεγάλη κοινότητα όπως το Bitcoin, το Ethereum ή το Litecoin. Έτσι, Η τεχνολογική ανάπτυξη μπορεί να είναι πιο αργή στην περίπτωση του Monero. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο πορτοφόλι υλικού για το Monero, κάτι που είναι απαραίτητο στην περίπτωση αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Κοιτάζοντας αυτά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, το πιστεύω Το Monero είναι εδώ για να μείνει. Μπορεί να μην γίνει το # 1 crypto, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι θα παραμείνει μέρος των κορυφαίων 15 για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Monero και πώς λειτουργεί, είναι καιρός να απαντήσετε σε άλλες ερωτήσεις, όπως «πώς να αγοράσετε το Monero;», «πού να αγοράσετε το Monero;», «πώς να αποθηκεύσετε το Monero;» και ούτω καθεξής.

Πώς να αγοράσετε το Monero?

Η αγορά του Monero μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκη από την αγορά Bitcoin ή Ethereum λόγω της έλλειψης επιλογών. Σε αυτήν τη διαδικασία βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο αγοράς του Monero, θα σας καθοδηγήσω με δύο τρόπους για να αγοράσετε το Monero:

 1. Χρήση άλλων κρυπτονομισμάτων (Bitcoin, Ethereum, Litecoin);
 2. Χρησιμοποιώντας χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση (USD, EUR, GBP, JPY).

Εάν διαθέτετε ήδη άλλα κρυπτονομίσματα και θέλετε να τα ανταλλάξετε με το Monero τότε η διαδικασία είναι απλή. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εάν θέλετε να αγοράσετε το Monero απευθείας χρησιμοποιώντας το νόμισμα fiat.

Τι είναι το Monero: Πού και πώς να αγοράσετε το Monero

Για να αγοράσετε το Monero ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση, το πιο σημαντικό είναι να βρείτε την καταλληλότερη ανταλλαγή για τις ανάγκες σας. Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι βασικά διαδικτυακές πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να αγοράζετε και να πωλείτε κρυπτονομίσματα. Ορισμένες πλατφόρμες θα σας επιτρέψουν να ανταλλάξετε XMR για άλλα νομίσματα, ενώ άλλες θα σας επιτρέψουν αγοράστε το Monero με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή μια απλή τραπεζική μεταφορά.

Βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας ανταλλαγής είναι:

 • Δέχονται νόμισμα fiat ή επιτρέπουν μόνο την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων?
 • Πόσο χρεώνουν μια χρέωση συναλλαγής?
 • Πόσο ασφαλείς είναι?
 • Ποια κρυπτονομίσματα υποστηρίζουν?
 • Δέχονται πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή δέχονται μόνο τραπεζική μεταφορά?

Τέλος πάντων, ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά πού να αγοράσετε το Monero χρησιμοποιώντας άλλο κρυπτογράφηση.

Πώς να αγοράσετε το Monero με Bitcoin ή Ethereum

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να αγοράσετε το Monero χρησιμοποιώντας άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin ή το Ether. Το πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της μεθόδου είναι ότι τα τέλη των Τέτοιες ανταλλαγές είναι γενικά χαμηλότερες από αυτές που δέχονται νομίσματα fiat.

Εάν δεν διαθέτετε κρυπτογράφηση, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, θα πρέπει πρώτα να πάτε σε μια ανταλλαγή όπως Νομισματική βάση, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο. Το Coinbase είναι το πιο φιλικό προς το χρήστη ανταλλακτικό για αρχάριους να αγοράσουν Bitcoin και Ether με fiat, γι ‘αυτό σας προτείνω να ξεκινήσετε.

Πώς να αγοράσετε το Monero: η πρώτη σελίδα της εφαρμογής Coinbase.

Η διαδικασία εγγραφής Coinbase είναι πολύ απλό και φιλικό προς τον χρήστη. Μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις που χρεώνει το Coinbase για τη χώρα σας εδώ.

Για έναν αναλυτικό οδηγό για την αγορά κρυπτογράφησης με Νομισματική βάση και παρόμοιες πλατφόρμες, διαβάστε μας "Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα" οδηγός.

Μόλις λάβετε το Bitcoin στον λογαριασμό σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αγοράς του Monero. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να μεταφέρετε το Bitcoin σε μια ανταλλαγή που υποστηρίζει το Monero.

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές που υποστηρίζουν το Monero. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι:

Θα επικεντρωθούμε Κάθαρση σε αυτόν τον οδηγό – είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες, με τρέχοντα ημερήσιο κύκλο εργασιών περίπου 1,89 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Binance χρεώνει τέλος συναλλαγής ύψους περίπου 0,1%.

Βήμα 1: Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Binance πηγαίνοντας εδώ και συμπληρώνοντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Πώς να αγοράσετε το Monero: πώς να εγγραφείτε στο Binance.

Μόλις συμπληρώσετε αυτές τις πληροφορίες, θα λάβετε έναν σύνδεσμο επαλήθευσης email. Πρέπει να το επαληθεύσετε και να συνδεθείτε για να προχωρήσετε περαιτέρω.

Βήμα 2: Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα σας δοθεί μια επιλογή για ενεργοποίηση 2FA (Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων) για τον λογαριασμό σας. Συνιστάται ιδιαίτερα να το κάνετε για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Θα σας ζητηθεί επίσης υποβάλετε τα έγγραφα επαλήθευσης ταυτότητας, σαν διαβατήριο ή άδεια οδήγησης. Όταν τα υποβάλετε, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί οπουδήποτε εντός 12-24 ωρών.

Βήμα 3: Όταν συνδεθείτε, μεταβείτε στην καρτέλα με την ένδειξη “ΚεφάλαιαΚαι μετά κάντε κλικ στην κατάθεση. Θα υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού για την επιλογή του κρυπτονομίσματος που πρέπει να καταθέσετε. Όταν επιλέγετε Bitcoin, θα εμφανιστεί μια διεύθυνση κατάθεσης Bitcoin, το οποίο πρέπει να σημειώσετε ή να αντιγράψετε (εάν επιλέξετε Ethereum, θα εμφανίζει, φυσικά, μια διεύθυνση Ethereum).

Πώς να αγοράσετε το Monero: χρήματα λογαριασμού στο Binance.

Βήμα 4: Πρέπει να στείλετε το Bitcoin σας από Νομισματική βάση σε αυτήν τη διεύθυνση. Θα χρειαστούν περίπου 10 έως 20 λεπτά για την κατάθεση του Bitcoin.

Βήμα 5: Τώρα μπορείτε να αγοράσετε XMR μεταβαίνοντας στο «ΑνταλλαγήΣτην καρτέλα στην αρχική σελίδα και εντοπίστε το ζεύγος XMR / BTC, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Πώς να αγοράσετε το Monero: η καρτέλα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο Binance.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα μπορείτε να δείτε τα νομίσματά σας XMR στον λογαριασμό Binance. Το να μάθετε πού να αποθηκεύσετε το Monero με ασφάλεια είναι επίσης κάτι που πρέπει να προσέξετε. Μην ανησυχείτε, ωστόσο – θα το συζητήσω αργότερα σε αυτόν τον οδηγό.

Τώρα, ας μάθουμε πώς να αγοράσετε το Monero χρησιμοποιώντας το νόμισμα fiat, όπως USD ή EUR!

Πώς να αγοράσετε Monero με USD ή EUR

Ένα από τα λίγα φημισμένα χρηματιστήρια που προσφέρουν το Monero απευθείας έναντι ενός νομίσματος fiat είναι το Kraken. Έτσι, Κράκεν είναι η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση “πού να αγοράσετε το Monero χρησιμοποιώντας USD;”.

Το Kraken χρεώνει μια χρέωση συναλλαγής, αλλά συνήθως είναι χαμηλότερο από 0,36%! Όχι πολύ κακό, σωστά?

Επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω στα σκαλιά.

Βήμα 1: Παω σε η πλατφόρμα Kraken εδώ και εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο.

Πώς να αγοράσετε το Monero: δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο Kraken.

Βήμα 2: Αφού εγγραφείτε, η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτήν Κάθαρση. Όταν συνδεθείτε, θα δείτε τις καρτέλες που ονομάζονται «Να επιβεβαιωθεί‘ και ‘Ασφάλεια», Όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο.

Πώς να αγοράσετε το Monero: επαλήθευση και ασφάλεια στο Kraken.

Στο Kraken, υπάρχουν πολλά επίπεδα επαλήθευσης, το καθένα με αυξανόμενα ποσά καταθέσεων / αναλήψεων. Σας απαιτεί υποβάλετε διαφορετικούς τύπους αποδεικτικών στοιχείων ταυτότητας (δηλ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης κ.λπ.) σε κάθε επίπεδο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να αγοράσετε το Monero: επίπεδα επαλήθευσης λογαριασμού.

Στην καρτέλα ασφαλείας, το Kraken προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για ενεργοποίηση του 2FA – το προσωπικό μου αγαπημένο είναι Επαληθευτής Google.

Βήμα 3: Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας Kraken. Ο Kraken δέχεται καταθέσεις σε fiat Δολ ΗΠΑ, ευρώ, JPY, και ΠΑΛΗΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δέχονται χρήματα μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος και δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες ή PayPal.

Για να κάνετε μια κατάθεση, συνδεθείτε και μεταβείτε στο λογαριασμός > Χρηματοδότηση > Κατάθεση. Επιλέξτε τον τύπο κατάθεσης που θέλετε να κάνετε και ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται.

Βήμα 4: Μόλις έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στο "Νέα παραγγελία" για να κάνετε παραγγελίες για αγορά Monero. Όταν εκτελεστεί η παραγγελία, θα λάβετε το Monero στο λογαριασμό σας.

Πώς να αγοράσετε το Monero: υποβολή παραγγελίας για αγορά του Monero.

Τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε το Monero, πρέπει επίσης να ξέρετε πού αποθηκεύστε τα γιατί η αποθήκευσή τους σε μια ανταλλαγή δεν είναι η ασφαλέστερη επιλογή. Ο Κράικεν δεν έχει πειραχτεί ποτέ, αλλά είναι δυνατό.

Έτσι, εάν θέλετε να διασφαλίσετε περαιτέρω την ασφάλεια του Monero σας, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας XMR (Monero).

Πώς να φυλάσσετε το Monero?

Η πρώτη μου προτίμηση για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων είναι ένα πορτοφόλι υλικού, καθώς είναι η ασφαλέστερη διαθέσιμη επιλογή, αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο πορτοφόλι υλικού Monero.

Ωστόσο, πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Καθολικό, Ένα από τα κορυφαία πορτοφόλια υλικού, εργάζεται επί του παρόντος για την ενσωμάτωση του Monero. Ας ελπίσουμε ότι δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να το κάνουν!

Μέχρι να συμβεί αυτό, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μία ή δύο άλλες επιλογές:

 • MyMonero – Είναι ένα πορτοφόλι ιστού, οπότε μπορείτε απλώς να μεταβείτε στον ιστότοπό τους και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε.
 • Monerujo – Είναι ένα κινητό πορτοφόλι διαθέσιμο μόνο για τηλέφωνα Android. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android, μπορείτε να κάνετε λήψη και να το χρησιμοποιήσετε.

Έτσι, μπορείτε να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε το Monero. Πριν τερματίσετε αυτόν τον οδηγό, θέλω να σας πω ότι μπορείτε επίσης να αποκτήσετε το Monero χωρίς να τους αγοράσετε. Ταραγμένος?

Αυτό που αναφέρομαι είναι η εξόρυξη Monero.

Εξόρυξη Monero

Με εξόρυξη Monero, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νομίσματα XMR για να τα αποκτήσετε, τεχνικά. Ωστόσο, πρέπει να ξοδέψετε χρήματα για το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικά μια καλή κάρτα γραφικών ή / και επεξεργαστή.

Η εγκατάσταση της εξόρυξης Monero δεν είναι πολύ δύσκολη εργασία (πολύ, πολύ πιο εύκολη από την εξόρυξη Bitcoin).

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το κάνετε ελέγξτε αν η εξόρυξη Monero είναι μια κερδοφόρα δραστηριότητα για εσάς ή όχι. Όλα εξαρτώνται από κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και τοποθεσία. Πρέπει να είστε σίγουροι για τους αριθμούς, διαφορετικά, θα μπορούσατε να χάσετε χρήματα.

Συμπεράσματα

Έτσι, τώρα ξέρετε τι είναι το Monero και πώς λειτουργεί. Γνωρίζετε επίσης τα βασικά χαρακτηριστικά του όπως ιδιωτικότητα και ευφλεκτότητα – τα πράγματα που το κάνουν μοναδικό και δημοφιλές.

Με καλή κατανόηση του ασφάλεια και μελλοντικές δυνατότητες του Monero, θα πρέπει επίσης να μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να το αγοράσετε ή όχι. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι, μην ανησυχείτε. Η επένδυση δεν είναι κάτι που πρέπει να βιαστεί. Να είστε υπομονετικοί, να κάνετε πολλές έρευνες και να μιλάτε πάντα με έναν οικονομικό σύμβουλο πριν επενδύσετε.

Εάν επιλέξετε να επενδύσετε στο Monero, είστε έτοιμοι να πάτε – τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε το Monero, πού να το αγοράσω, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και πώς μπορείτε να το κάνετε με μετρητά.

Όχι μόνο αυτό, αλλά γνωρίζετε επίσης ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη του Monero αν δεν θέλετε να το αγοράσετε.

Λοιπόν, ποιες είναι οι σκέψεις σας για το Monero; Το βλέπετε ως καλή επενδυτική ευκαιρία; Είναι το απόρρητό του καλό ή κακό; Σκέφτεστε να το εξορύξετε; Ενημέρωσέ με! Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map