Αναθεώρηση MyEtherWallet

Πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία όταν ψάχνετε να μπείτε στον κλάδο και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε κρυπτογράφηση. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα πορτοφόλια ίδια, και ενώ μερικά είναι πιο γενικά, άλλα είναι στην πραγματικότητα αρκετά για κρυπτονομίσματα. Σήμερα, θα μιλήσουμε για τον χρήστη MyEtherWallet σχόλια – αυτό το πορτοφόλι εμπίπτει στην τελευταία ομάδα.

Ωστόσο, για να πούμε την αλήθεια, το πρώτο πράγμα που πιθανότατα πρέπει να καταλάβουμε είναι αυτό το MyEtherWallet δεν είναι πραγματικό πορτοφόλι, όμως – θα φτάσουμε σε αυτό.

Αν ενδιαφέρεστε για πράγματα όπως "είναι ασφαλές το MyEtherWallet?" και το MyEtherWallet υποστηριζόμενα νομίσματα, μείνετε συντονισμένοι – θα καλύψουμε όλα αυτά στα επόμενα κεφάλαια.

TL; Δρ: Το MyEtherWallet είναι μια διεπαφή που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε νομίσματα και μάρκες που σχετίζονται με το Ethereum και το Ethereum. Ενώ είναι λογισμικό, τα κέρματα διατηρούνται στην πραγματικότητα στον προσωπικό σας υπολογιστή και όχι στο διαδίκτυο. Είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και είναι πολύ εύκολο να το καταλάβετε.

Πλεονεκτήματα

  • Μια κορυφαία βαθμολογία "ανάμεσα" διεπαφές
  • Χωρίς χρεώσεις
  • Ανοιχτή πηγή
  • Διεπαφή πορτοφολιού τύπου λογισμικού
  • Υποστηρίζει όλα τα διακριτικά ERC-20

Μειονεκτήματα

  • Όχι ένα πραγματικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
  • Δεν υποστηρίζει altcoins εκτός Ethereum
  • Δεν υπάρχει άμεση σύνδεση με ανταλλαγή κρυπτογράφησης

Αναθεώρηση MyEtherWallet: PROS

Τώρα, όπως με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης που εξετάζουμε, αυτή η συγκεκριμένη κριτική MyEtherWallet θα επικεντρωθεί τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του εν λόγω πορτοφολιού.

Πριν όμως φτάσουμε στις θετικές πτυχές του εργαλείου, ας πάρουμε πρώτα κάτι σαφές κατευθείαν από την αρχή – όπως σημειώνεται στο εισαγωγικό μέρος του άρθρου, Το MEW δεν είναι πραγματικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης – είναι ένα "ανάμεσα" διεπαφή.

Αναθεώρηση MyEtherWallet: Εφαρμογή MEW.

Ποια είναι η διαφορά, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, θα φτάσουμε σε αυτό σύντομα – εν ολίγοις, ωστόσο, η διεπαφή λειτουργεί ως μέσο μεταξύ μια ανταλλαγή και, λένε, ένα πορτοφόλι υλικού.

Λοιπόν, ας μην ξεφύγουμε από το θέμα και να συζητήσουμε τα κύρια οφέλη του πορτοφολιού MEW.

Εύκολο στη χρήση, διαθέσιμες χρήσιμες πληροφορίες

Όταν επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για τον εαυτό σας, ίσως θα θέλατε να είναι τουλάχιστον κάπως εύχρηστος – Αυτό ισχύει τόσο σε αυτήν την κριτική MyEtherWallet όσο και με οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η ευκολία χρήσης; Λοιπόν, για αρχάριους, οι πιθανότητες είναι ότι θα πάτε χρησιμοποιείτε το εργαλείο αρκετά συχνά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν είστε ενεργός έμπορος κρυπτογράφησης που αλληλεπιδρά συνεχώς με την αγορά και Αιθέρας είναι το κύριο νόμισμά σας για συναλλαγές.

Βλέπετε, αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε κάτι αρκετά συχνά, ίσως θέλετε να είναι εύκολο και αυτονόητο στη χρήση, σωστά; Λοιπόν, ενώ αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα με τα περισσότερα τα κορυφαία πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκεί έξω, μερικά είναι … Λιγότερο από το επιθυμητό από αυτή την άποψη.

Αναθεώρηση MyEtherWallet: Το αρχικό πορτοφόλι του Ethereum.


Δεν είναι όμως πραγματικά ένα πρόβλημα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε όταν πρόκειται για το πορτοφόλι MEW. Οι κριτικές πολλαπλών χρηστών MyEtherWallet ισχυρίζονται ότι Το εν λόγω εργαλείο είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό στη χρήση! Του ένα διαδικτυακό λογισμικό, και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικό στην αρχή (δεδομένου ότι τα περισσότερα πορτοφόλια τείνουν να έρχονται σε μορφή εφαρμογής για κινητά), είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλό!

Επιπλέον, υπάρχουν επίσης και διάφορα σεμινάρια βίντεο για να το ελέγξει ο χρήστης, εάν υπάρχει κάτι που προκαλεί σύγχυση, δηλαδή. Σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή από αυτή την άποψη!

Υποστηρίζει Ethereum και όλα τα κουπόνια του

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το πορτοφόλι MEW είναι αφιερωμένο σε Αιθέριο. Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι υποστηρίζει επίσης νομίσματα που σχετίζονται με το Ethereum – δηλαδή, Κλασικό Ethereum και Διακριτικά ERC-20.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα μια πολύ μεγάλη υπόθεση, από μόνη της. Πιθανότατα δεν χρειάζεστε κριτικές χρηστών MyEtherWallet για να σας το πω αυτό Το Ethereum είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στην τρέχουσα αγορά, αμέσως μετά Bitcoin. Φυσικά, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων το χρησιμοποιεί και ανταλλάσσει κάθε μέρα.

Αναθεώρηση MyEtherWallet

ο ένδειξη μέρος είναι επίσης πολύ σημαντικό. Όπως ίσως γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, το Ethereum μπλοκ αλυσίδας είναι ένα κομμάτι κάποιας μάλλον προηγμένης τεχνολογίας – λόγω της φύσης του έξυπνες συμβάσεις, Υπάρχουν πολλές τεχνολογικές καινοτομίες εκεί έξω που χρησιμοποιούν το blockchain της Ethereum και βασίζονται σε αυτές τις «εφευρέσεις» τους.

Φυσικά, ως αποτέλεσμα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά διακριτικά ERC-20 "αιωρείται γύρω". Το γεγονός ότι όλα μπορούν να αποθηκευτούν στο πορτοφόλι MEW είναι σίγουρα κάποια σπουδαία νέα για οποιονδήποτε και για όλους όσους χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Αναθεώρηση MyEtherWallet: CONS

Τώρα που έχουμε αναφέρει δύο βασικά οφέλη για τους οποίους αναφέρονται οι περισσότερες κριτικές χρηστών MyEtherWallet, αξίζει να τονιστεί ότι υπάρχουν και κάποια λιγότερο από τα ιδανικά χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος που πρέπει να γνωρίζετε..

Μεταξύ αυτών, το γεγονός ότι δεν είναι πραγματικό πορτοφόλι πρέπει να σημειωθεί στην κορυφή. Ενώ δεν είναι πραγματικά ένα "ενάντιος" καθαυτό (δεδομένου ότι είναι ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό του εν λόγω λογισμικού), εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Για να το θέσω σύντομα, το MyEtherWallet θα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν θέλετε να αποθηκεύσετε το ETH σας (ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα με βάση το ETH) για σύντομο χρονικό διάστημα, πριν το μεταφέρετε σε ένα πορτοφόλι υλικού. Εάν αυτό δεν είναι πρόβλημα για εσάς – υπέροχο!

Δεν υποστηρίζει Altcoins

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ τον όρο, ένα "altcoin" είναι οποιοδήποτε νόμισμα κρυπτονομίσματος αυτό δεν είναι Bitcoin.

Ή τουλάχιστον αυτό συνέβαινε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όμως, αργά, οι άνθρωποι φαίνεται να αναφέρονται σε altcoins ως οποιαδήποτε νομίσματα κρυπτογράφησης δεν είναι Bitcoin, Αιθέριο, ή Κυματισμός (Litecoin συχνά ρίχνεται επίσης σε αυτό το μείγμα).

Όποια και αν είναι η περίπτωση, το συναίσθημα παραμένει το ίδιο – Το MEW δεν υποστηρίζει καθόλου altcoins. στην πραγματικότητα, δεν υποστηρίζει καν το Bitcoin – ενώ το όνομα είναι πιθανώς ένα νεκρό δώρο, το MyEtherWallet υποστηρίζει μόνο το Ethereum και όλα τα σχετικά νομίσματα και μάρκες.

Για να το θέσω απλά, ειλικρινά, το MEW είναι ένα πορτοφόλι ειδικού νομίσματος.

Αναθεώρηση MyEtherWallet

Διαβάζοντας τις κριτικές του χρήστη MyEtherWallet, δεν φαίνεται ότι είναι μεγάλο ζήτημα, για τους περισσότερους. Αυτό, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες αυτού του πορτοφολιού ήξεραν τι μπαίνουν κατευθείαν από το ξεκίνημα – οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το MEW το κάνουν επειδή κατέχουν μόνο τον Ether ή σχεδιάζουν μόνο να χρησιμοποιήσουν το Ether.

Φυσικά, ωστόσο, ανεξάρτητα από το πώς το βλέπετε, το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων υποστηρίζει μόνο έναν πολύ περιορισμένο αριθμό νομισμάτων σίγουρα δεν είναι ιδανικό. Το καθιστά ένα αρκετά εξειδικευμένο εργαλείο για χρήση, παρόλο που μιλάμε το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση στον κόσμο.

Μερικές ανησυχίες για την ασφάλεια

Αυτό το τονίζω στα περισσότερα άρθρα που γράφω και θα το πω εδώ, για άλλη μια φορά – την πτυχή του «ασφάλεια«θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας όταν πρόκειται να διαλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Ωστόσο, διαβάζοντας κάποιες κριτικές χρηστών MyEtherWallet, φαίνεται ότι αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι έχει κάποιες ανησυχίες ως προς αυτό.

Τώρα, μην πανικοβληθείτε – αυτό δεν σημαίνει ότι το MEW πρέπει να απορριφθεί αμέσως ως μη ασφαλής επιλογή. Σε σύγκριση με ορισμένα άλλα πορτοφόλια εκεί έξω, τα ζητήματα ασφαλείας του MEW είναι στην πραγματικότητα αρκετά διαχειρίσιμο.

Αναθεώρηση MyEtherWallet: το πορτοφόλι MEW.

Βλέπετε, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι υπήρξαν επιθέσεις και απόπειρες κλοπής των πληροφοριών τους και του Ether ενώ χρησιμοποιούν το MEW. Αν και αυτό είναι αρκετά σοβαρό, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι στην πραγματικότητα ο τομέας όπου το προαναφερθέν χαρακτηριστικό του MEW που δεν είναι πραγματικό πορτοφόλι μπαίνει επίσης στο παιχνίδι.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Πορτοφόλια Crypto υποτίθεται ότι είναι τα ασφαλέστερα εργαλεία του είδους τους, απλώς και μόνο επειδή είναι το μέρος όπου διατηρείτε όλα τα κρυπτονομίσματά σας. Όλα αυτά είναι προφανή, σωστά?

Όσο οι κριτικές του χρήστη MyEtherWallet θα μιλούσαν για τις δυνατότητες του MEW που μοιάζουν με πορτοφόλι και ενώ αυτός ο όρος είναι επίσης στο όνομα του εργαλείου, δεν είναι ακόμα ένα πραγματικό πορτοφόλι. Αντ ‘αυτού, θα χρησιμοποιούσατε το MEW ως "μεσάζων" κατά τη μεταφορά των διακριτικών ETH, ETC ή ETH σε ένα πορτοφόλι ψυχρής αποθήκευσης.

Με πολύ απλούς και κάπως ακριβείς όρους, το MEW πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένα προσωρινό, εφάπαξ πορτοφόλι. Όπως πιθανώς μπορείτε να φανταστείτε, ένα εργαλείο σαν αυτό δεν θα έχει το ίδιο ποσό ασφάλειας με, ας πούμε, ένα πλήρες πορτοφόλι.

Λοιπόν, οι ανησυχίες για την ασφάλεια κάνουν το MEW μια μη βιώσιμη επιλογή όσον αφορά την προσωρινή αποθήκευση του Ether? Οχι, όχι πραγματικά – τουλάχιστον όχι από τη σύνταξη αυτής της κριτικής MyEtherWallet.

Αναθεώρηση MyEtherWallet

Βλέπετε, τα παράπονα ασφαλείας είναι αρκετά μακριά, και αυτά που υπάρχουν δεν είναι απαραίτητα εντελώς καταστροφικά. Σε πολλές περιπτώσεις, τα ζητήματα φαίνεται να αποφεύγονται για όσο διάστημα ο χρήστης προσπαθεί να παραμείνει διακριτικός πότε και πώς μεταφέρουν τα χρήματα κρυπτογράφησης.

Όλα αυτά όμως, ωστόσο, είναι κάτι που αξίζει να θυμάστε!

Συγκρίνετε το MyEtherWallet δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το MyEtherWallet δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

MyEtherWallet σε σύγκριση με Πορτοφόλια υλικού (Αποθήκευση εκτός σύνδεσης)

Πορτοφόλια υλικού χρησιμοποιήστε συσκευές (όπως ένα USB) για αποθηκεύστε το ιδιωτικό σας κλειδί. Μπορείτε να διατηρήσετε τη συσκευή όπου θέλετε, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχει διατηρηθεί ασφαλής. Μπορείτε να συνδέσετε ένα πορτοφόλι υλικού στο Διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή και, στη συνέχεια, να τα πάρετε ξανά εκτός σύνδεσης.

Δύο από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια υλικού είναι – Καθολικό Nano S και ΨΥΚΤΙΚΗ.

Πίνακας: Το Trezor Model T και το Ledger Nano X

Αλήθεια, το MyEtherWallet λειτουργεί καλά και με τα δύο αυτά πορτοφόλια υλικού. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε το MyEtherWallet μαζί με ένα από αυτά.

Αυτό είναι κάτι που αναφέρεται από τις κριτικές του χρήστη MyEtherWallet – γενικά, το MEW, αλληλεπιδρά με πολλά πορτοφόλια υλικού αρκετά καλά. Αυτό είναι καλό, καθώς δεν δίνει κίνητρα μόνο στον χρήστη να αρχίσει να χρησιμοποιεί ψυκτική αποθήκευση (η πιο ασφαλής μορφή αποθήκευσης της κρυπτογράφησής σας), αλλά και οι επιχορηγήσεις είναι και μια αξιοπρεπή επιλογή.

Τιμολόγηση και προσβασιμότητα

Τιμολογιακό, αξίζει να αναφερθεί ότι το MyEtherWallet είναι εντελώς δωρεάν για εγγραφή και χρήση. Ωστόσο, κατά την πραγματοποίηση πληρωμής σε κάποιον, θα χρεωθείτε με μια μικρή χρέωση.

Οι πραγματικές χρεώσεις διαφέρουν ανάλογα με μερικούς βασικούς παράγοντες, αλλά, κρίνοντας από πολλές κριτικές χρηστών MyEtherWallet, δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε – οι χρεώσεις είναι πολύ μικρές, ανεξάρτητα από την περίπτωση.

Το MEW είναι ένα λογισμικό, και είναι διαθέσιμο για χρήση μέσω του προγράμματος περιήγησης ή, από πρόσφατα, μια εφαρμογή, πολύ. Φαίνεται ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν έχουν σημαντικά, αξιοσημείωτα προβλήματα σχετικά με την ευχρηστία του πορτοφολιού.

Ρύθμιση MyEtherWallet – 5 βήματα

Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας στο MyEtherWallet.com.

ΒΗΜΑ 1

Παω σε https://www.myetherwallet.com και βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος που βρίσκεστε είναι πραγματικός. Αυτό είναι σημαντικό να ελεγχθεί, καθώς υπήρξαν περιστατικά όπου οι χάκερ έχουν δημιουργήσει παρόμοιους ιστότοπους που αναζητούν για να κλέψουν τα ιδιωτικά κλειδιά του χρήστη.

Σιγουρέψου ότι προσθέστε σελιδοδείκτη στον ιστότοπο μόλις είστε σίγουροι ότι είναι η πραγματική συμφωνία. Αυτό θα διασφαλίσει ότι δεν θα ανοίξετε το λάθος ιστότοπο MEW στο μέλλον. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να κάνετε κλικ στο αστέρι στη γραμμή διευθύνσεων του ιστότοπού σας.

MyEtherWallet Review: σελιδοδείκτης του ιστότοπου.

ΒΗΜΑ 2

Θα δείτε την επιλογή «Δημιουργία νέου πορτοφολιούΣτην αρχική σελίδα του πορτοφολιού MEW. Ή, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή μενού “Νέο ΠορτοφόλιΓια να μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Μόλις βρίσκεστε σε αυτήν τη σελίδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να θυμηθείτε. Στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στο “Δημιουργία νέου πορτοφολιούΚουμπί.

MyEtherWallet Review: δημιουργία προσωπικού MEW.

ΒΗΜΑ 3

Μόλις κάνετε κλικ στο “Δημιουργία νέου πορτοφολιούΚουμπί, το MyEtherWallet.com θα δημιουργήσει ένα ιδιωτικό κλειδί με κωδικό πρόσβασης – ονομάζεται επίσης «KeyStoreΑρχείο σε μορφή UTC / JSON.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο KeyStore για πρόσβαση στο πορτοφόλι σας, έτσι είναι εξαιρετικά σημαντικό να το διατηρήσετε ασφαλές. Αποθηκεύστε το σε μια τοποθεσία στον υπολογιστή σας όπου θα θυμάστε.

Κατεβάστε το αρχείο KeyStore κάνοντας κλικ στο “Λήψη αρχείου KeyStore (UTC / JSON)Κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω. Μετά τη λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί “Καταλαβαίνω. Να συνεχίσει.”.

MyEtherWallet Review: λήψη του Keystore.

ΒΗΜΑ 4

Μόλις το κάνετε αυτό, θα σας δοθεί το ιδιωτικό κλειδί για το νέο MEW στην επόμενη οθόνη. Αυτό το ιδιωτικό κλειδί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο πορτοφόλι σας.

Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να το διατηρήσετε επιπλέον ασφαλές. Θυμάμαι, οποιοσδήποτε έχει το ιδιωτικό σας κλειδί μπορεί να ξεκλειδώσει το πορτοφόλι σας και να κλέψει τα κέρματά σας.

Συνιστώ να εκτυπώσετε το ιδιωτικό σας κλειδί σε ένα κομμάτι χαρτί. Περιέχει τις λεπτομέρειες του ιδιωτικού κλειδιού σας καθώς και έναν γραμμωτό κώδικα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στο πορτοφόλι MEW.

Αφού αποθηκεύσετε με ασφάλεια το ιδιωτικό σας κλειδί, μπορείτε να ελέγξετε τη δημόσια διεύθυνση του πορτοφολιού σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή σας“.

MyEtherWallet Review: αποθήκευση του ιδιωτικού σας κλειδιού.

ΒΗΜΑ 5

Τέλος, αφού κάνετε κλικ στο “Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή σαςΚουμπί, μπορείτε να δείτε τη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας. Στη συνέχεια θα ερωτηθείτε: “Πώς θα θέλατε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας;”

Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα, το MyEtherWallet.com σας παρέχει διάφορους τρόπους πρόσβασης στο πορτοφόλι σας. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σας.

Σε αυτό το παράδειγμα, θα έχουμε πρόσβαση στο πορτοφόλι χρησιμοποιώντας το αρχείο Keystore.

Αφού ορίσετε την επιλογή «Αρχείο Keystore / JSON“Θα σας ζητηθεί τότε” Επιλογή αρχείου πορτοφολιού … “. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί «Επιλογή αρχείου πορτοφολιού…», θα ανοίξει ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να επιλέξετε το αρχείο KeyStore από τη θέση στον υπολογιστή σας όπου το αποθηκεύσατε.

MyEtherWallet Review: επιλογή του πορτοφολιού σας.

Δεδομένου ότι το αρχείο KeyStore δεν είναι τίποτα άλλο από έναν κωδικό πρόσβασης που προστατεύεται από το ιδιωτικό κλειδί, θα σας ζητηθεί ο ίδιος κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε στο Βήμα 2 για να ξεκλειδώσετε το αρχείο KeyStore. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

MyEtherWallet Review: ξεκλείδωμα του πορτοφολιού σας.

Αφού ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα, θα σας δοθεί πρόσβαση στο πορτοφόλι σας.

Και είναι τόσο εύκολο να δημιουργήσετε το δικό σας Πορτοφόλι MEW!

Συμπεράσματα

Και εκεί το έχετε, ένα γεμάτο MyEtherWallet ανασκόπηση. Τώρα μπορείτε να δείτε γιατί είναι το MyEtherWallet ένα από τα πιο δημοφιλή διαθέσιμα πορτοφόλια Ethereum. είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει αποθηκεύστε Ethereum, Ethereum Classic, καθώς και μάρκες ERC-20 που είναι σημαντικό για επενδύσεις ICO.

Θα πρέπει να έχετε μια σαφή κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του MyEtherWallet σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια. Επίσης, για να αποφασίσετε ποιο πορτοφόλι πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το MEW, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα το δικό σας πορτοφόλι MEW χρησιμοποιώντας τη διαδικασία βήμα προς βήμα σε αυτόν τον οδηγό.

Πίνακας: MyEtherWalet και το Ledger Nano X

Ανεξάρτητα από το πορτοφόλι που χρησιμοποιείτε, πρέπει πάντα να κρατάτε το ιδιωτικό σας κλειδί ασφαλής. Εάν το ιδιωτικό κλειδί σας κλαπεί ή χαθεί, κινδυνεύετε να χάσετε όλη την κρυπτογράφηση σας!

Είναι λοιπόν ασφαλές το MyEtherWallet; Αυτό και άλλα πορτοφόλια είναι τόσο ασφαλή όσο θέλετε. Το MEW προσφέρει καλή ασφάλεια, και ενώ στο παρελθόν υπήρξαν κάποια ελαφρά ζητήματα, φαίνεται ότι, από αργά, δεν υπάρχουν σημαντικές ανησυχίες. Θυμάμαι – στο τέλος της μέρας, η ασφάλεια του ιδιωτικού σας κλειδιού είναι δική σας ευθύνη.

Με αυτά τα λόγια, νομίζω ότι το MyEtherWallet είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα πορτοφόλια Ethereum. Ποιες είναι οι σκέψεις σου? Θα δημιουργήσετε το δικό σας πορτοφόλι MEW?

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map