Nano Coin – και αναθεώρηση σε βάθος

Ας το παραδεχτούμε – αυτήν την ημέρα και ηλικία, κάθε άτομο και τα σκυλιά τους έχουν ακούσει Bitcoin. Το κρυπτονόμισμα έχει καταστρέψει εντελώς τις πόρτες της επιτυχίας και είναι πλέον πιο δημοφιλές από ποτέ. Ωστόσο, δεν γνωρίζουν όλοι τις αδυναμίες του νομίσματος – αυτές που ενδέχεται να μην υπάρχουν το νόμισμα Nano.

Υπάρχουν μερικά μεγάλα προβλήματα που έχει το Bitcoin που οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναφέρονται και να μιλάνε – και για κάθε τέτοιο πρόβλημα, υπάρχουν ένα altcoin για να το λύσει. Σε αυτό το σεμινάριο, θα μιλήσουμε για ένα τέτοιο altcoin – το νόμισμα Nano. Προς το τέλος της κριτικής, θα δείτε γιατί η απλότητα είναι πραγματικά η καλύτερη προσέγγιση όσον αφορά την επιτυχία της κρυπτογράφησης.

Θα σας πω όλα γι ‘αυτό – τι είναι το νόμισμα Nano (το πρώην νόμισμα XRB), πώς δημιουργήθηκε, σε τι χρησιμοποιείται και ούτω καθεξής. Θα δώσω επίσης μια πρόβλεψη τιμής XRB και να σου πω τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε και αποθηκεύστε το XRB.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας περάσουμε κατευθείαν στο σεμινάριο!

Ψάχνετε για το πιο ασφαλές μέρος για να αγοράσετε BTC; Έχω συλλέξει τις καλύτερες βαθμολογίες κρυπτογράφησης που έχουν εγκριθεί ως οι ασφαλέστερες πλατφόρμες για την αγορά BTC παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά.

Παροχέας Visa / Mastercard Διαθέσιμο Crypto Η βαθμολογία μας Αναθεώρηση Coinbase ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Litecoin
 • + 30 ακόμη

9.8 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Binance ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Cardano
 • + 150 ακόμη

9.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Επανεξέταση Coinmama ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Bitcoin μετρητά
 • +7 ακόμη

9.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική Kraken ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • ΠΑΥΛΑ
 • + 37 ακόμη

9.1 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Αναθεώρηση eToro ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +3 ακόμη

8.6 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική KuCoin ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Αιθέριο
 • Μονόρο
 • + 210 περισσότερα

8.5 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Κριτική ανταλλαγής Gemini ΝΑΙ

 • Bitcoin
 • Bitcoin μετρητά
 • Αιθέριο
 • +21 ακόμη

8.4 Διαβάστε την κριτική Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Δημοφιλέστερος 729 κριτικές 9.8 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική Επιλογή του Επιμελητή 1279 Κριτικές 9.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 816 κριτικές 9.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 1174 Κριτικές 9.1 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 453 Κριτικές 8.6 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 563 κριτικές 8.5 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική 603 κριτικές 8.4 Τραπεζική μεταφορά: ΝΑΙ Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Διαβάστε την κριτική

Πλεονεκτήματα

 • Οι συναλλαγές είναι δωρεάν
 • Πολύ επεκτάσιμο
 • Λειτουργεί παρόμοια με το Bitcoin
 • Καλή ομάδα προγραμματιστών

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο δημοφιλές όσο μερικά άλλα νομίσματα στην αγορά
 • Δυσκολίες αγοράς νομισμάτων NANO με νομίσματα fiat

Τι είναι τα Nano νομίσματα?


Ο όρος “ΝΑΝΟ“Το ίδιο έχει μετονομαστεί επίσημα από αυτό που ήταν γνωστό ως”RaiBlocks“. Στις αρχές του 2018, οι αξιωματούχοι της εταιρείας αποφάσισαν να ονομάσουν το έργο κρυπτογράφησης (και το ίδιο το νόμισμα) Nano – αυτό σηματοδότησε μια νέα αρχή για το νόμισμα.

Ως έργο και κρυπτογράφηση από μόνο του, το Nano είναι αρκετά αυτονόητο – είναι ένα νόμισμα που στοχεύει να αντικαταστήσει τα νομίσματα fiat και να φέρει το crypto στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Οι στόχοι και οι στόχοι του νομίσματος είναι σχεδόν πανομοιότυποι με αυτούς Bitcoin.

Σε αντίθεση με το Bitcoin, ωστόσο, το Nano στοχεύει στην εκτέλεση των εργασιών (κυρίως – συναλλαγών) του μπλοκ αλυσίδας με πολύ πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο τρόπο.

Νανο νόμισμα: τα χαρακτηριστικά του νομίσματος Nano.

Το νανο νόμισμα χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό Απόδειξη του πονταρίσματος και Απόδειξη εργασίας αλγόριθμοι. Το μείγμα ονομάζεται «κατ ‘εξουσιοδότηση απόδειξη του πονταρίσματος». Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί είναι ότι, όταν υπάρχει πρόβλημα με μια συναλλαγή στο σύστημα νομισμάτων Nano (ας πούμε, δύο συναλλαγές συγκρούονται – μία από αυτές είναι νόμιμη και η άλλη είναι απόπειρα ληστείας ή διείσδυσης), υπάρχουν «εκπρόσωποι “Που είναι εκεί για να ψηφίσουν τη νόμιμη συναλλαγή και να απορρίψουν την απάτη.

Για να γίνει αντιπρόσωπος, πρέπει να έχετε λίγο XRB στο πορτοφόλι σας – Αυτό ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινότητας Nano.

Η Ιστορία του Νάνο

Το Nano (πρώην RaiBlocks) κυκλοφόρησε το 2015 από έναν άντρα με το όνομα Colin LaMahieu (μηχανικός λογισμικού με πολυετή εμπειρία στο χώρο του λογισμικού υπολογιστών). Κυκλοφόρησε με την ονομασία RaiBlocks, αλλά μετά από λίγα χρόνια, η ομάδα αποφάσισε να αλλάξει επωνυμία. Γιατί αυτό?

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το αρχικό όνομα απλώς δεν ταιριάζει με το κύριο κοινό στο οποίο η εταιρεία προσπάθησε να προσελκύσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λάθος – μετά την ανακοίνωση της αλλαγής ονόματος, οι συναλλαγές τους αυξήθηκαν πολύ.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο μπορεί να συναντήσετε συχνά το νόμισμα Nano που αναφέρεται ως «νόμισμα XRB». Έχει απομείνει μια ετικέτα από τις ημέρες του RaiBlocks και τόσο το Nano όσο και το XRB είναι σωστά όταν αναφερόμαστε στο ίδιο το νόμισμα.

Nano coin: πού να αγοράσετε κέρματα NANO.

Από την αρχή του τι θα καταλήξει να γίνει το νόμισμα Nano, είχε έναν σοβαρό σκοπό στο μυαλό – να κάνω ομότιμος οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι πιο επεκτάσιμες. Πιθανότατα δεν είναι μυστικό ότι όχι μόνο το Bitcoin (αν και αυτό το νόμισμα ειδικά), αλλά και πολλά άλλα παλαιότερα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στην έκδοση blockchain επεκτασιμότητα ως το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τεράστιες χρεώσεις συναλλαγών, εξαιρετικά αργές ταχύτητες συναλλαγών και ούτω καθεξής.

Πολλά διαφορετικά altcoins έχουν δοκιμάσει να δημιουργήσουν τις εκδόσεις τους για blockchain που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της εν λόγω επεκτασιμότητας και το Nano cryptocurrency είναι ένα από αυτά. Τώρα, το φυσικό ερώτημα που μπορεί να προκύψει για εσάς είναι – τι είναι τόσο ξεχωριστό για το νόμισμα Nano, τότε; Η απάντησή μου σε αυτό θα ήταν ένα απλό πράγμα – πλέγμα.

Πλέγμα Nano Block

Ένας δύσκολος όρος από μόνος του, αναφέρεται στο δικτυωτό πλέγμα ένα μείγμα δύο συστημάτων – το παραδοσιακό blockchain, και αυτό που ονομάζεται «κατευθυνόμενο ακυκλικό γράφημα», ή DAG εν συντομία.

Το DAG είναι ένας τύπος δομής δεδομένων. Όταν, για παράδειγμα, εκτελείτε μια συναλλαγή (αγορά, πώληση ή απλή συναλλαγή) με ένα παραδοσιακό κρυπτογράφηση, η συναλλαγή σας ομαδοποιείται σε ένα “μπλοκ” με προκαθορισμένο χώρο και μέγεθος – αυτά τα μπλοκ αποτελούν το blockchain. Ωστόσο, με τη δομή DAG, θα μπορούσατε να δείτε μεμονωμένες συναλλαγές και πώς συσχετίζονται στη μεγαλύτερη εικόνα του ίδιου του blockchain.

Νάνο νόμισμα: ένα έργο ανοιχτού κώδικα.

Αυτό που είναι καλό για το DAG είναι αυτό είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο – ακριβώς αυτό που λείπει το παραδοσιακό blockchain. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές – ωστόσο, εκεί είναι όπου η περίφημη ασφάλεια του blockchain μπαίνει.

Το νόμισμα Nano στοχεύει στην ένωση των καλύτερων αυτών των δύο κόσμων – Η επεκτασιμότητα της DAG και την ασφάλεια του blockchain.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Πώς λειτουργεί?

Η αρχή λειτουργίας πίσω από το νόμισμα του Nano είναι αρκετά απλή.

Για να το απλοποιήσω υπερβολικά, Nano απλά αποθηκεύει δεδομένα εισερχόμενων και εξερχόμενων συναλλαγών σε καθορισμένα, μεμονωμένα μπλοκ στο δικό σας, προσωπική blockchain. Με αυτόν τον τρόπο, το υπόλοιπο του πορτοφολιού σας διατηρείται πάντα ενημερωμένο και ασφαλές, διατηρώντας ταυτόχρονα ομαλά το blockchain.

Η γενική ιδέα και ιδέα πίσω από το Nano cryptocurrency είναι ο κινητήριος στόχος αυτής της διαδικασίας. Η εταιρεία έχει μόνο μία, μοναδική εστίαση – επεκτασιμότητα. Δεν ασχολούνται πολύ με την ασφάλεια – εκεί έρχεται το ίδιο το blockchain.

Αντίθετα, η ομάδα επικεντρώνεται στην παροχή των ταχύτερων δυνατών συναλλαγών στον τομέα της κρυπτογράφησης. Με τη σειρά του, το «τέληΤο θέμα εμφανίζεται – δεν υπάρχουν χρεώσεις κατά τη χρήση του Nano νομίσματος στις συναλλαγές σας. Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά – 0 χρεώσεις.

Τιμή

Για να αναλύσετε τις μεταβολές των τιμών και τη μορφή Προβλέψεις τιμών XRB, ας ρίξουμε μια ματιά στο παρακάτω γράφημα.

Από τη σύνταξη αυτού του σεμιναρίου, η τρέχουσα τιμή του νομίσματος Nano είναι 1,31 $. Όπως μπορείτε να δείτε από το γράφημα, υπήρξε ένα αξιοσημείωτο (ή μάλλον θα έπρεπε να πω – ΠΟΛΥ αξιοσημείωτο) μεταβολή των τιμών που επηρέασε την τιμή του νομίσματος Nano και συνέβη τον Ιανουάριο του 2018. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τα κρυπτονομίσματα και τα παρακολουθείτε για λίγο καιρό, ίσως να γνωρίζετε το ίδιο το κέρμα XRB δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Στο τέλος του έτους (2017-2018), η αγορά κρυπτονομισμάτων γνώρισε την πιο παράξενη περίοδο της ζωής της – οι τιμές των κρυπτονομισμάτων διογκώθηκαν και στη συνέχεια ξαφνικά κατέρρευσαν – μερικά εντελώς, άλλα – όχι τόσο πολύ.

Nano Coin - και αναθεώρηση σε βάθος

Υπήρχαν πολλοί λόγοι πίσω από αυτήν τη συντριβή (θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να απαριθμήσουμε όλα αυτά εδώ), αλλά απλώς για να αναφέρουμε μερικές από τις κύριες: μερικές κυβερνήσεις απαγόρευαν συνολικά τα κρυπτονομίσματα, οικονομικοί εμπειρογνώμονες προφήτευαν την καταστροφή του κόσμου κρυπτογράφησης ξεκίνησε την πώληση πανικού (πρέπει να πω – ντάμπινγκ) τα νομίσματά τους κ.λπ..

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό δεν είχε καμία σχέση με το ίδιο το νόμισμα Nano. Και δείχνει – προς τον Σεπτέμβριο του 2018, ξεκίνησε η τιμή του νομίσματος Nano σταθεροποίηση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, ακόμη και δείχνει σημάδια ανάπτυξης.

Όσον αφορά την πρόβλεψη των τιμών XRB… Πολλοί ειδικοί λένε ότι εάν η εταιρεία θα συνεχίσει να προωθεί την τεχνολογία τους και να παραμείνει επικεντρωμένη στον στόχο «αίσθηση, γρήγορος και επεκτάσιμος», η τιμή του νομίσματος Nano μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται αργά.

Σημείωση: Δεν είμαι οικονομικός εμπειρογνώμονας ή σύμβουλος κρυπτονομισμάτων. ΠΟΤΕ μην επενδύετε τα χρήματά σας σε κρυπτονομίσματα πριν συμβουλευτείτε έναν νόμιμο οικονομικό εμπειρογνώμονα.

Αγορά XRB

Εάν διαβάζετε αυτό το σεμινάριο Nano νομισμάτων μέχρι αυτό το σημείο έχει αυξήσει το ενδιαφέρον σας για το νόμισμα Nano ακόμα και σκέφτεστε ήδη πού να αγοράσετε το XRB, διαβάστε!

Για λόγους εκκαθάρισης, θα χωρίσω αυτό το επόμενο μέρος δύο βήματα.

Βήμα 1: Πορτοφόλι

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταλάβετε πριν βγείτε έξω και αγοράσετε το νόμισμα Nano είναι το σωστό πορτοφόλι για χρήση.

Φυσικά, μπορεί να είναι δύσκολο να διαλέξετε το σωστό πορτοφόλι για την κρυπτογράφηση σας. Ωστόσο, πρέπει να εστιάσετε μόνο σε ένα πράγμα – ασφάλεια. Εάν ένα πορτοφόλι δεν είναι ασφαλές, τότε τίποτα άλλο δεν έχει σημασία.

Τα περισσότερα από τα κρυπτονομίσματα εκεί έξω τα δικά τους, καθορισμένα πορτοφόλια. Το νόμισμα Nano δεν αποτελεί εξαίρεση – το πορτοφόλι Nano είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν το Nano cryptocurrency στο μοναδικό που σας ενδιαφέρει. Του ασφαλής, ανοιχτή πηγή, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε στον κόσμο.

Εναλλακτικά, μια ακόμη καλύτερη επιλογή θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού – και συγκεκριμένα, το Ledger Nano S. Με το Ledger, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα νομίσματα Nano σας θα είναι απολύτως ασφαλή και υγιή.

Βήμα 2: Απόκτηση ETH και αγορά Nano

Λοιπόν, όχι απαραίτητα ETH… Αλλά αυτός είναι ο βέλτιστος τρόπος για να το κάνουμε.

Βλέπεις, δεν είναι δυνατή η αγορά νομίσματος Nano νομίσματα fiat. Το δίκτυο απλά δεν υποστηρίζει αυτήν την επιλογή. Αντ ‘αυτού, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και αγοράστε κάποια άλλη κρυπτογράφηση (κατά προτίμηση Αιθέριο) με νομίσματα fiat και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το για να αγοράσετε το Nano.

Νάνο νόμισμα: ανταλλάσσει πού να αγοράσετε το Nano.

Μια καλή επιλογή θα ήταν Κάθισμα. Εάν δεν διαθέτετε Ethereum, μπορείτε να το αγοράσετε εκεί και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε Nano cryptocurrency απευθείας στο πορτοφόλι σας. Το Binance έχει αποδείξει ήδη τη νομιμότητά τους ως πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης – έχουν ήδη χαμηλές χρεώσεις και γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών.

Εναλλακτικά, από αργά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε νομίσματα Nano μέσω Απλός. Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να πληρώνετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και διασφαλίζει ότι όλες οι συναλλαγές σας θα γίνουν ασφαλής και γρήγορη.

Εάν έχετε Ethereum, ωστόσο, αυτό κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την ίδια ανταλλαγή κρυπτογράφησης για να αγοράσετε νομίσματα Nano και αυτό είναι όλο – το μόνο που μένει να κάνετε τώρα είναι να περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν στο πορτοφόλι σας!

Τελικές λέξεις

Προσπάθησα να καλύψω αρκετά εκτενή θέματα σε αυτό το σεμινάριο νανο νομισμάτων. Για να βελτιώσουμε τις πληροφορίες, ας έχουμε μια γρήγορη περίληψη από όσα έχουμε ήδη καλύψει για το νόμισμα.

Το νανο νόμισμα, ως πλατφόρμα κρυπτογράφησης, έχει πολύ συγκεκριμένους και ευθέως στόχους. Τελικά, στοχεύει στο να κάνει τις συναλλαγές κρυπτογράφησης peer-to-peer γρήγορες και ρευστές. Αυτό δεν είναι εφικτό με τις παλιές εκδόσεις του blockchain, αλλά το νόμισμα Nano προσφέρει μια λύση. Η συγχώνευση των συστημάτων blockchain και DAG φαίνεται να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την επίλυση αυτών των προβλημάτων – μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν λειτουργεί στην πράξη.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η ομάδα έχει σημειώσει κάποια αξιοσημείωτη πρόοδο όλα αυτά τα χρόνια – η τιμή του νομίσματος φαίνεται να το αντικατοπτρίζει αρκετά καλά.

Οταν πρόκειται για την πραγματική τιμή του νομίσματος, Ωστόσο, θα είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία για να παρατηρήσετε. Φυσικά, υπάρχουν ειδικοί και από τις δύο πλευρές που προφητεύει πολύ διαφορετικά πράγματα – Αυτό ισχύει γενικά για τα κρυπτονομίσματα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν σκέφτεστε την τιμή του Nano coin είναι ότι όλα βρίσκονται έρευνα.

Οι άνθρωποι που σκέφτονται να επενδύσουν στο νόμισμα Nano (και τα κρυπτονομίσματα, γενικά) πρέπει να κάνουν εκτενή έρευνα για το θέμα. Και δεν εννοώ μόνο την ανάγνωση των τελευταίων ειδήσεων ή την παρακολούθηση των διαγραμμάτων τιμών των τελευταίων δύο εβδομάδων. Πρέπει να φτάσετε στο τέλος του θέματος – ένας καλός τρόπος για να το κάνετε είναι να ακούσετε εμπειρογνώμονες κρυπτογράφησης και άλλους συναδέλφους ενθουσιώδεις.

Συγκρίνετε το Nano δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Nano δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Συμπεράσματα

Εάν τίποτα άλλο, κρυπτονομίσματα όπως το Nano το αποδεικνύουν η τεχνολογία κρυπτογράφησης προχωρά και προχωρά συνεχώς. Ακόμα και μετά την περίφημη συντριβή της αγοράς στα τέλη του 2017 – στις αρχές του 2018 δεν απομακρύνθηκαν οι άνθρωποι – αντίθετα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Με αυτό, δημιουργούνται νέες προκλήσεις κάθε μέρα – οι πλατφόρμες κρυπτογράφησης και οι ομάδες πίσω από αυτές πρέπει να συνεχίσουν να προχωρούν συνεχώς και να αναπτύσσονται.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που παρέχει το νόμισμα Nano είναι ότι είναι απλός. Και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι από τεχνική άποψη – είναι τόσο περίπλοκο όσο τα άλλα κρυπτονομίσματα εκεί έξω. Όχι, αυτό που εννοώ είναι αυτό έχει πολύ σαφείς στόχους και καθήκοντα στο μυαλό, απλοί τρόποι επίτευξής τους, και ένας καλός ηγέτης και ομάδα για να το υποστηρίξετε. Με ένα τέτοιο συνδυασμό, το νόμισμα μπορεί να φτάσει σε ενδιαφέροντα ύψη στο μέλλον.

Σε αυτό το σεμινάριο, έχουμε αγγίξει σύντομα το θέμα του Nano. Μίλησα για την τιμή του νομίσματος Nano και πρότεινα πού να αγοράσεις το XRB, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στο νόμισμα από ό, τι είναι δυνατόν να καλύψουμε σε αυτόν τον σύντομο οδηγό.

Όσον αφορά τις ερωτήσεις σχετικά με το πού να αγοράσω το Nano και πού να το αποθηκεύσω, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια γρήγορη μείωση:

 1. Θα εγγραφείτε σε μια ανταλλαγή όπως Κάθισμα, και επαληθεύστε την ταυτότητά σας, εάν χρειάζεται.
 2. Εάν το χρηματιστήριο πωλεί απευθείας νομίσματα Nano (κάτι που δεν ισχύει), μπορείτε απλώς να εισαγάγετε τα στοιχεία σας και να τα αγοράσετε εκεί και στη συνέχεια.
 3. Εάν η ανταλλαγή κρυπτογράφησης το κάνει ΔΕΝ Πουλήστε απευθείας Nano νομίσματα, ίσως χρειαστεί να αγοράσετε Ethereum (ή οποιοδήποτε άλλο crypto), και να αγοράσετε Nano με αυτό?
 4. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να αγοράσετε νομίσματα Nano μέσω Απλός. Εδώ, ίσως μπορείτε να το κάνετε απευθείας, ενώ πληρώνετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Θυμηθείτε επίσης ότι πρέπει πάντα να διατηρείτε τα νομίσματα Nano ένα καθορισμένο, ασφαλές πορτοφόλι – από όλα τα πορτοφόλια εκεί έξω, το Ledger Nano S θεωρείται μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map