Πρόβλεψη τιμής NEM: Είναι η NEM καλή επένδυση;

Γειά σου! Ευχαριστώ που περάσατε. Αυτό το άρθρο έχει προετοιμαστεί για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την πρόβλεψη τιμής NEM.

Στο άρθρο, θα μάθετε: τι είναι το NEM, λίγο για το NEM ως επένδυση μέχρι τώρα, κάποιες βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμών, μερικές μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών και τη δική μου γνώμη για το αν το NEM είναι μια καλή επένδυση.

Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι το τέλος του άρθρου, θα γνωρίζετε τα πάντα για το 23η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση με ανώτατο όριο αγοράς, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης των διαφόρων προβλέψεων τιμών που θα συναντήσετε κατά την έρευνα ψηφιακών νομισμάτων.

Έχουμε πολλά να καλύψουμε σήμερα. Ας ξεκινήσουμε ήδη!

Τι είναι το NEM?

Το NEM είναι μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης και κρυπτογράφησης που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015 στη Μαλαισία. Αρχικά προοριζόταν ότι θα ήταν ένα πιρούνι από τα άλλα κρυπτονομίσματα NXT. Ωστόσο, αφού το σκέφτηκε σκληρά, η ομάδα αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική τους βάση κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι το NEM είναι εντελώς μοναδικό.


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Εξηγώντας τι είναι το νόμισμα NEMΠηγή: μέσο

Το NEM σημαίνει το κίνημα της Νέας Οικονομίας. Όπως το Ethereum, το Waves και το NEO, το NEM είναι κρυπτογράφηση και πλατφόρμα για την κατασκευή εφαρμογών. Είναι χτισμένο χρησιμοποιώντας γλώσσα προγραμματισμού Java και επί του παρόντος αναπτύσσεται επίσης στη γλώσσα C ++. Αυτό θα κυκλοφορήσει σε αναβάθμιση κάποια στιγμή το 2018 γνωστό ως “Catapult”.

Όπως πολλά έργα κρυπτογράφησης, το NEM είναι ένα έργο με μερικούς μάλλον μεγάλους στόχους. Δεν είναι μόνο ένας τρόπος πληρωμής, στην πραγματικότητα, οι ιδιότητές του ως νόμισμα είναι μάλλον αρκετά χαμηλές στη λίστα προτεραιοτήτων της ομάδας NEM.

Εκτός από τις συνέπειες για την παγκόσμια χρηματοδότηση, η ομάδα NEM πιστεύει ότι μπορεί να φέρει επανάσταση στους ακόλουθους τομείς μεταξύ άλλων: crowdfunding, δάνεια, νομικά αρχεία, αρχεία υγείας, δεδομένα παιχνιδιού, δικαιώματα, έξυπνες συμβάσεις, αλυσίδες εφοδιασμού, λογιστικά, αρχεία ιδιοκτησίας και επιτρέψτε την έναρξη ICO.

Πρόβλεψη τιμής NEM σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματαΠηγή: coinmarketcap

Έχει μέχρι τώρα μια καλή επένδυση NEM?

Έτσι, αυτό είναι το NEM. Τώρα, μπορώ να φτάσω στο επίκεντρο αυτού του άρθρου – είναι NEM μια καλή επένδυση?

Η NEM ήταν ένας γίγαντας που κοιμάται για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαπραγματεύεται κάτω από 1c από την ημέρα που κυκλοφόρησε το 2015, μέχρι τον Μάρτιο του 2017. Για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιόδου, ένα μόνο νόμισμα NEM κοστίζει λιγότερο από το ένα πέμπτο του σεντ. Κατά την άνοιξη του 2017, πολλά έργα κρυπτογράφησης απογειώθηκαν και παρουσίασαν τεράστια ανάπτυξη στα όρια αγοράς τους, η NEM έκανε το ίδιο.

Κατά τη διάρκεια του επικού bull run όλων των cryptos στο τέλος του 2017 και στις αρχές του 2018, η NEM έφτασε ακόμη και πάνω από το $ 2. Εάν καταφέρατε να το αγοράσετε στην τεράστια περίοδο ύπνου και να πουλήσετε στην κορυφή, φυσικά, η NEM ήταν μια απίστευτη επένδυση.

Ας υποθέσουμε ότι ήμουν αρκετά τυχερός που αγόρασα κέρμα NEM αξίας 100 $ τον Ιανουάριο του 2016. Η επένδυσή μου θα μου είχε αγοράσει περίπου 588.235 νομίσματα NEM. Αν ήμουν το πιο τυχερό άτομο ποτέ και έλεγα την ακριβή κορυφή της αύξησης του NEM, θα είχα πουλήσει όταν κάθε νόμισμα είχε αξία 2,04 $. Θα είχα εξαργυρώσει ένα μεγάλο σύνολο περίπου 1.200.000 $. Δεν είναι κακό για μια επένδυση 100 $, ε?

Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είχε και το αντίθετο. Αν χρησιμοποιούσα 1.200.000 $ για να επενδύσω στο NEM στο υψηλό σημείο (2,04 $). Λοιπόν, τους επόμενους μήνες μέχρι αυτό το σημείο θα ήταν απαίσια βλέποντας τη μείωση των χρημάτων μου. Εάν πουλούσα όλα τα νομίσματά μου NEM σήμερα στους 31c, θα μπορούσα να εξαργυρώσω μόνο περίπου 182.352 $.

Τούτου λεχθέντος, με μια πολύ βασική έννοια, μπορείτε να υποστηρίξετε ότι η NEM υπήρξε μια καλή επένδυση. Ακόμα κι αν πέφτει από το υψηλό σημείο όλων των εποχών, είναι πολύ υψηλό από την τιμή στην οποία ξεκίνησε.

Πρόβλεψη τιμής NEM 2021

Τώρα, ας δούμε μερικές προβλέψεις τιμών NEM. Έχω συλλέξει πληροφορίες από πολλές διαφορετικές πηγές. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά δεν είναι παρά ένας αριθμός, λίγα γραφήματα και οι λέξεις “πρόβλεψη τιμής NEM” πολλές φορές.

Η πρώτη πηγή που έχουμε είναι από έναν ιστότοπο που ονομάζεται «Επενδυτής Πορτοφολιού“. Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα ενός ιστότοπου που δεν δίνει καμία αιτιολογία στο περιεχόμενό του, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς προέκυψαν αυτή η εκτίμηση. Το Wallet Investor δίνει μια «πρόβλεψη ενός έτους» από την ημέρα της επίσκεψης της σελίδας.

Δεν ενοχλεί να εξηγήσει τι είναι το NEM ή να χρησιμοποιήσει το χρονοδιάγραμμά του για ανάπτυξη για να δικαιολογήσει τις τιμές του. Έχει όμως πολλά γραφήματα, αλλά δεν εξηγούνται καθόλου.

Η «πρόβλεψη ενός έτους» που παρέχει είναι ότι το NEM είναι πιθανό να καταρρεύσει προς το τέλος του 2021.

Πηγή: walletinvestor

Η επόμενη πηγή που χρησιμοποιούσα για να βρω προβλέψεις νομίσματος τιμών NEM ονομάζεται «Εμπορικά κτήνη“. Και πάλι, χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία, οι αριθμοί που δίνονται για την τιμή ενός νομίσματος NEM στο τέλος του 2021 θα κυμαίνονται μεταξύ 0,25 και 0,36 $, και κατά μέσο όρο 0,29 $. Αρκετά εκπληκτικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι το χαμηλό θα μπορούσε εύκολα να είναι 0,00 $ και δεν υπάρχει σχεδόν κανένα όριο στο ποσό των ανοδικών δυνατοτήτων.

Τέλος, στις βραχυπρόθεσμες προβλέψεις τιμών NEM, μπορούμε να δούμε έναν ιστότοπο που ονομάζεται «Μεγάλη πρόβλεψη“. Και πάλι, με απολύτως μηδενικό σκεπτικό, οι προβλέψεις για τις τιμές ΝΕΜ είναι σχεδόν οι ίδιες με τις προηγούμενες δύο πηγές.

Δεν θέλω να επενδύσετε χρήματα σε ένα έργο βάσει του τι προβάλλει ένας ιστότοπος στο μέλλον. Εάν υπήρχε έγκυρος λόγος πίσω από αυτές τις προβλέψεις τιμών NEM, θα μιλούσα πιο θετικά γι ‘αυτές.

Προβλέψεις τιμών NEM Μακροπρόθεσμα

Τώρα, ας προχωρήσουμε σε μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών για το NEM. Όπως οι προβλέψεις στο τέλος του 2021, αυτές φαίνεται να βασίζονται σε πολύ λίγες. Ωστόσο, ένα ζευγάρι προσπάθησε να δικαιολογήσει κάποια μορφή. Ωστόσο, δεν θα αναφέρομαι σε αυτούς τους σχολιαστές ως ειδικούς. Έχει αποδειχθεί αρκετά δύσκολο να βρεθούν προβλέψεις από αξιόπιστες πηγές.

Πρώτα, θα κοιτάξω το «Επενδυτής Πορτοφολιού” πάλι. Όπως και η κλήση του 2021, η πρόβλεψη τιμής NEM για πέντε χρόνια είναι μια ανοδική πορεία 0,3 $. Επίσης, όπως και η πρόβλεψή τους για το 2021, φαίνεται να βασίζεται σε τίποτα κυριολεκτικά.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτώ ξανά τους φίλους μας στο “Εμπορικά κτήνη“. Αυτή τη φορά, η πρόβλεψη τιμής NEM κυμαίνεται μεταξύ 0,32 και 0,47 $ μέχρι το τέλος του 2024. Νομίζω ότι μπορείτε πιθανώς να μαντέψετε το επίπεδο ανάλυσης που δημοσίευσαν με αυτά τα στοιχεία. Σωστά! Απολύτως κανένα!

Τέλος, πριν εξετάσουμε κάποια πρόβλεψη τιμών NEM με λίγο περισσότερη ουσία, μπορούμε να δούμε “Μεγάλη πρόβλεψη” πάλι. Αυτή τη φορά, έχουν γίνει ανοδικοί! Όχι τόσο αισιόδοξη όσο τα άλλα δύο, αλλά πιστεύουν ότι η τιμή ενός νομίσματος NEM θα κυμαίνεται μεταξύ 0,11 $ και 0,14 $ μέχρι το τέλος του 2024.

Πρόβλεψη Blockchain.wtf

Ο επόμενος ιστότοπος πρόβλεψης τιμών νομισμάτων NEM θα σας δείξω ότι έχετε κάποια λογική. Μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη ανάλυση ποτέ, αλλά προέρχεται από μια σελίδα που ονομάζεται “Blockchain.wtf”. Αυτός ο συγγραφέας προσπάθησε σαφώς να βρει έναν «ειδικό» για το θέμα.

Αποφάσισε να αναφέρει έναν τύπο που ονομάζεται Adam Web και γράφει για τον ιστότοπο Smartereum. Αυτός ο συγγραφέας έχει γράψει ξεκάθαρα πολλά νέα σχετικά με την κρυπτογράφηση και αυτό του έδωσε κάποια εξουσία να παρέχει μια πρόβλεψη τιμής νομίσματος NEM. Ο Adam Web πιστεύει ότι σε πέντε χρόνια ένα μεμονωμένο NEM θα αξίζει περίπου 1,65 $“. Ευχαριστώ, Άνταμ!

Σημείωση: Και εγώ έγραψα πολλές ειδήσεις σε ιστότοπους κρυπτογράφησης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι αρκετά αλαζονικός για να βάλω μια τιμή σε ένα άγριο κερδοσκοπικό περιουσιακό στοιχείο που έχει σημαντικές ρυθμιστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει, καθώς και πολλούς ανταγωνιστές.

Ένας διαφορετικός συγγραφέας στο Smartereum υποστηρίζει επίσης την πρόβλεψη τιμής NEM του Web 1,65 $.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Palwash Saaim

Τώρα, το πιο κοντινό πράγμα σε έναν ειδικό για το θέμα που θα μπορούσα να βρω είναι η Palwasha Saaim. Δημοσίευσε μια πρόβλεψη τιμής νομίσματος NEM σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται “Εμπιστευτικό κέρδος“. Έκανα κάποια έρευνα και ανακάλυψα ότι ο Saaim έχει πραγματικά διαπιστευτήρια στον κόσμο των οικονομικών.

Εμπιστευτικό άρθρο κέρδους σχετικά με την πρόβλεψη τιμών NEM

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο LinkedIn, η Saaim είναι Αναλυτής Επενδύσεων που γράφει επίσης για την Lombardi Media Corporation. Ακούγεται πολλά υποσχόμενο μέχρι τώρα?

Η Saaim έχει γράψει ένα αρκετά αξιοπρεπές άρθρο σχετικά με την πρόβλεψη τιμών NEM. Μιλά για το χάκερ μιας ανταλλαγής κρυπτογράφησης στο οποίο έχουν κλαπεί περισσότερα από 500 εκατομμύρια ΝΕΜ ως επηρεάζοντας την τιμή. Ο Saaim αναφέρει επίσης την απάντηση της ιαπωνικής κυβέρνησης στο χάκερ και την εύρεση ορισμένων από τα χαμένα νομίσματα ως πιθανό θετικό που θα μπορούσε να προκαλέσει ανοδική κίνηση των τιμών.

Μιλά για τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει και η ΝΕΜ από τους Ethereum. Τέλος, κάνει μια προσεκτική κλήση ότι εάν η NEM μπορεί να εγγραφεί στην πλατφόρμα ανταλλαγής Binance και ίσως ξεκινήσει τη δική τους ανταλλαγή όπως είχε προγραμματιστεί, η τιμή μπορεί να επιστρέψει στην ευτυχισμένη πλευρά του 1 $. Τέλος, κάτι μετρούμενη γνώμη!

Χωρίς πρόβλεψη τιμής McAfee NEM?!

Παραδόξως, έλειπε από τον κατάλογο προβλέψεων τιμών NEM ήταν ο διάσημος John McAfee. Ο John έχει συνήθως κάτι να πει για πολλά έργα στον χώρο κρυπτογράφησης.

Συνήθως ακολουθεί μια εξαιρετικά επιτυχημένη αρχική προσφορά νομισμάτων, στην οποία η ομάδα πίσω από το εν λόγω έργο έχει συγκεντρώσει κάποιο τρελό ποσό μετρητών. Ωστόσο, χρεώνει πολύ για τα Tweets του, οπότε υποθέτω ότι η ομάδα πίσω από το NEM δεν θα ήθελε να πληρώσει τα 100.000 $ για μια γρήγορη αντλία τιμών!

Είναι NEM μια καλή επένδυση?

Μετά από όλα τα κακά στόματα της ανάλυσης που διεξάγεται σε κρυπτονομίσματα που έχω κάνει, πιθανότατα περιμένετε ότι η απάντησή μου στην ερώτηση “είναι το NEM μια καλή επένδυση” να είναι ένα ισχυρό “όχι” Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει.

Όπως όλες οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι το NEM είναι μια επένδυση πολύ υψηλού κινδύνου, πολύ υψηλού ανταλλάγματος. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να αποσυρθείτε νωρίς τοποθετώντας μερικές εκατοντάδες δολάρια στο NEM. Ωστόσο, αυτή δεν είναι μεγάλη ευκαιρία.

Πριν μιλήσω για το τι δίνει στο NEM το σχεδόν απεριόριστο ανοδικό δυναμικό που έχει, υπάρχει μια άλλη προειδοποίηση. Εάν θέλετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση, πρέπει να επενδύσετε χρήματα μόνο που δεν θα έχουν αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής σας εάν εξαφανιστεί. Πρέπει να επενδύσετε με την αποδοχή ότι τα χρήματά σας θα μπορούσαν να εξαφανιστούν αύριο.

Ωστόσο, το NEM έχει πολλά θετικά αποτελέσματα. Εάν πετύχει αυτό που σκοπεύει να επιτύχει, θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει το αντίπαλό του κρυπτογραφικό στοιχείο Ethereum. Εάν πέτυχε το ίδιο ανώτατο όριο αγοράς με το Ethereum (το οποίο επίσης δεν έχει επιτύχει αυτό που είχε προγραμματίσει να επιτύχει ακόμα), κάθε NEM θα αξίζει περίπου 7,55 $. Αυτό θα το έκανε μια εξαιρετικά καλή επένδυση.

Εάν η NEM καταφέρει να διαταράξει τον αριθμό των βιομηχανιών που ανέφερα νωρίτερα, το ανώτατο όριο αγοράς θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό θα έκανε κάθε νόμισμα NEM πολύ πιο πολύτιμο από ό, τι είναι σήμερα και ολόκληρο το ανώτατο όριο της αγοράς θα ήταν πολλές φορές αυτό του ολόκληρου χώρου κρυπτογράφησης σήμερα.

συμπέρασμα

Αρα αυτο ειναι. Αυτός είναι ο οδηγός μου για τις προβλέψεις τιμών NEM. Συγγνώμη, αν δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμένατε. Σίγουρα, θα μπορούσα να έχω τραβήξει πολλούς αριθμούς από λεπτό αέρα και να τους ταΐσω, αλλά ποιο είναι το νόημα σε αυτό; Δεν μαθαίνετε τίποτα από αυτό και θα αφήσετε αυτό το άρθρο έτοιμο να βάλει τις αποταμιεύσεις ζωής σας σε ένα περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να σας καταστρέψει. Δεν το θέλω αυτό.

Όπως συνήθως με τα άρθρα πρόβλεψης τιμών κρυπτογράφησης, μιλάμε για επενδύσεις πολύ υψηλού κινδύνου, πολύ υψηλού ανταλλάγματος. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να είμαστε ειλικρινείς μαζί σας.

Με τέτοιες επενδύσεις, υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Κανονισμός – θα μπορούσε το NEM να χαρακτηριστεί ως παράνομη ασφάλεια και η πτώση των τιμών να πλησιάζει το μηδέν?
  • Τεχνολογικά – μπορεί η ομάδα να παραδώσει αυτό που θέλησε χωρίς να ξεκινήσει εν τω μεταξύ μια καλύτερη τεχνολογία?
  • Ανταγωνισμός – θα πάρει μια άλλη πλατφόρμα κρυπτογράφησης την αγορά για την οποία η NEM προσπαθεί?

Όπως αναφέρεται στο παραπάνω άρθρο, η πρόβλεψη της τιμής ενός τέτοιου περιουσιακού στοιχείου είναι προβληματική. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ακριβώς τι τιμή θα φτάσει ένα κρυπτογράφηση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επενδύετε στο NEM.

Εάν αποφασίσετε να επενδύσετε, μην ρισκάρετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χάσετε και βεβαιωθείτε ότι η ζωή σας δεν θα επηρεαστεί εάν το έργο αποτύχει για κάποιο λόγο και η επένδυσή σας φτάσει στο μηδέν.

Με όλα αυτά κατά νου, ποιες είναι οι πιθανότητες της NEM να γίνει η ραχοκοκαλιά μιας μελλοντικής οικονομίας και κοινωνίας; Είναι η ΝΕΜ καλή επένδυση; Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τις σκέψεις σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me