Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα NEM: Ένας διεξοδικός οδηγός

Τα τελευταία χρόνια, έχει καταστεί προφανές ότι κρυπτονομισματα έχουν γίνει γνωστοί και χρησιμοποιούνται για πολλούς διαφορετικούς λόγους από το να κερδίζεις μόνο χρήματα. Ακόμα και ο μέσος ενθουσιώδης κρυπτονομιστής είναι συνήθως ενδιαφέρομαι για κάτι περισσότερο από το νόμισμα ή το ίδιο το σύμβολο – αυτά τα cryptos αντιπροσωπεύουν μεγάλους και συχνά ανθρωπιστικούς στόχους που εκτείνονται πολύ ευρύτερα από το απλώς οικονομικό κέρδος.

Σήμερα, σε αυτό το σεμινάριο, θα μιλήσουμε για ένα τέτοιο κρυπτογράφηση – θα μάθουμε τι είναι NEM και πώς να αγοράσουμε NEM cryptocurrency.

Πρώτα απ ‘όλα, θα παρουσιάζω ΝΕΜ γενικά – τι είναι, τι σκοπό εξυπηρετεί και ούτω καθεξής. Θα σας πω επίσης για μια πολύ ενδιαφέρουσα απόφαση που έλαβε η εταιρεία ενώ αντιμετώπιζε ένα τεράστιο πρόβλημα και θα μιλήσω για τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά της NEM. Μετά από αυτό, θα μιλήσουμε για το τι είναι και πώς να αγοράσουμε το XEM – το διακριτικό πίσω από το NEM.

Αναγνωρίζοντας το NEM Cryptocurrency

Εν συντομία, ΝΕΜ (New Economy Movement) είναι ένα πλατφόρμα peer-to-peer που δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει και να προωθήσει την ελευθερία της οικονομίας που παρέχουν οι blockchain.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:


Λίγο συγκεχυμένο, έτσι δεν είναι?

ο αρχικός σκοπός του δημιουργού πίσω από το NEM ήταν να δημιουργήσει ένα εντελώς ανεξάρτητο, κρυπτογράφηση με βάση την κοινότητα. Ο δημιουργός και προγραμματιστής (ένας χρήστης του φόρουμ «Bitcoin Talk» που ονομάζεται UtopianFuture) εμπνεύστηκε από ΝΧΤ – ένα δίκτυο πληρωμών κρυπτονομισμάτων έχει σχεδιαστεί εντελώς το 2013.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα NEM: αρχική σελίδα NEM.

UtopianFuture αρχικά προοριζόταν να δημιουργήσει ένα πιρούνι NXT, αλλά αφού παρατήρησε ότι ένας πρωτότυπος, ανεξάρτητος κώδικας ήταν μια καλύτερη ιδέα, αυτός ξεκίνησε το NEM στις αρχές του 2014.

Από την ίδρυσή της, η πλατφόρμα ήταν επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός blockchain αυτό θα ήταν τόσο ταχύτερο όσο και πιο επεκτάσιμο από τις παλαιότερες εκδόσεις – αυτά είναι στην πραγματικότητα τα δύο τεράστια προβλήματα που σχετίζονται συνήθως με το blockchain, γενικά.

Ιστορία

Εάν σκέφτεστε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM, υπάρχουν λίγα βασικά σημεία θα πρέπει να γνωρίζετε για το ιστορικό της πλατφόρμας.

Όπως έχω ήδη αναφέρει, το πρώτη έκδοση του NEM εισήχθη στο αρχές του 2014, αλλά μια σταθερή έκδοση της πλατφόρμας δεν κυκλοφόρησε μέχρι τα μέσα του 2015.

Το NEM άρχισε να κερδίζει έλξη και το 2016 παρατηρήθηκε από έναν τεράστιο χειριστή πλατφόρμας ανταλλαγής κρυπτογράφησης στην Ιαπωνία Γραφείο Τεχνολογίας. Η εταιρεία και ο δημιουργός της NEM συμφώνησαν σε μια συμφωνία συνεργασίας που περιελάμβανε τη δημιουργία ενός νέου blockchain.

Σκέφτεστε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM; Θα πρέπει να είστε περίεργοι για μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά γεγονότων που εμφανίστηκε στις αρχές του 2018. Το NEM εφαρμόστηκε πρόσφατα σε μια από τις κύριες ιαπωνικές πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, Coincheck. Λόγω της κακής εφαρμογής της ασφάλειας κατά την αρχική μεταφορά, έγινε ένα hacking – οι hackers έκλεψαν το νόμισμα NEM 400 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα NEM: Ένας διεξοδικός οδηγός

Αυτό, ωστόσο, δεν είναι το ενδιαφέρον μέρος. Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι αυτό που επέλεξε η ομάδα πίσω από τη NEM. Η λογική διαδρομή εδώ ήταν να εφαρμοστεί αυτό που είναι γνωστό ως σκληρό πιρούνι στο blockchain NEM. Τα σκληρά πιρούνια είναι ακραίες ενημερώσεις που αλλάζουν τον πυρήνα του blockchain στο οποίο εφαρμόζονται.

Αυτό θα επέτρεπε στους δημιουργούς του κρυπτονομίσματος να αλλάξουν οτιδήποτε ήθελαν μέσα στο σύστημα. Αντί να το κάνουν αυτό, ωστόσο, επέλεξαν να εγκαταστήσουν ένα σύστημα αυτόματης προσθήκης ετικετών.

Αυτό το νέο σύστημα σημείωσε νομίσματα NEM που είχαν κλαπεί και παρακολουθεί τη συναλλαγή στην οποία χρησιμοποιήθηκαν. Μετά από μερικούς μήνες, η ομάδα NEM ολοκλήρωσε αυτό το έργο – είχαν αρκετές πληροφορίες για να παράσχουν στις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου.

Εάν είστε άτομο που αναζητά πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM, αυτές οι πληροφορίες πρέπει να σας ενδιαφέρουν πολύ. Η εταιρεία πίσω από το NEM επέλεξε μια πολύ ασυνήθιστη διαδρομή για να λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα – και δούλεψε θαύματα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Γιατί είναι το NEM μοναδικό?

Πριν προχωρήσουμε περισσότερο, πρέπει να αναφέρω ένα πράγμα – όταν αναζητάτε στο διαδίκτυο πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM, μπορεί να συναντήσετε άλλους ανθρώπους που αναζητούν πώς να αγοράσουν XEM.

Λάβετε υπόψη ότι και οι δύο μιλάτε για το ίδιο πράγμα – είναι ακριβώς αυτό ΝΕΜ είναι το όνομα του ολόκληρο το έργο, ενώ XEM είναι το όνομα του πραγματική κρυπτογράφηση. Ωστόσο, δεν πρέπει να ενοχλεί – οι άνθρωποι συνηθίζουν να καλούν το νόμισμα NEM.

Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency NEM: οφέλη xem.

Τώρα, τι κάνει το NEM μοναδικό και ξεχωρίζει από το τεράστιο πλήθος άλλων παρόμοιων κρυπτονομισμάτων; Λοιπόν, ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα θα έπρεπε πιθανώς να είναι η απόδειξη της σημασίας.

PoF

Όπως ίσως γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε, τα κρυπτονομίσματα βασίζονται συνήθως σε δύο συμβόλαια – Απόδειξη εργασίας και Απόδειξη του πονταρίσματος.

Απόδειξη εργασίας στο πιο δημοφιλές σήμερα. Νομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και άλλα mainstream κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν συμβόλαια PoW στα blockchain τους. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν αυτές οι συμβάσεις είναι ότι επιτρέπουν την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων – το σύστημά σας κάνει τη δουλειά (ορυχεία) και για αυτό, ανταμείβεται ένα μικρό ποσό κρυπτογράφησης.

Αυτός ήταν ο αρχικός τρόπος απόκτησης κρυπτονομισμάτων (Bitcoin βασίζεται σε αυτό το συμβόλαιο), αλλά τώρα γίνεται η χειρότερη μέθοδος για να το πράξει – Οι συμβάσεις PoW απαιτούν τεράστια εξόρυξη εξοπλισμός (αγροκτήματα) και μια αδιανόητη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας για να είναι αποτελεσματική.

ο Απόδειξη του πονταρίσματος το συμβόλαιο θεωρείται ότι είναι η καλύτερη και πιο βιώσιμη εναλλακτική λύση – εξαλείφει την εξόρυξη και επιβραβεύει τους κατόχους κρυπτονομισμάτων για την αποθήκευση των νομισμάτων τους και παρέχοντας έτσι μέσα συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του blockchain. Εφαρμόζουν πολλά νέα κρυπτονομίσματα PoS – Ακόμα και το Ethereum μεταβαίνει αργά προς αυτό.

Ωστόσο, υπάρχει μια τρίτη επιλογή που ξεχνούν πολλοί άνθρωποι που αναζητούν πώς να αγοράσουν κρυπτογράφηση NEM – Απόδειξη σημασίας. Με αυτό το συμβόλαιο, η συμμετοχή του κατόχου κερμάτων στην κοινότητα και οι ίδιες οι συναλλαγές ανταμείβονται με το ίδιο ίδιο νόμισμα κρυπτογράφησης (σε αυτήν την περίπτωση – το νόμισμα NEM).

Πώς να αγοράσετε Cryptocurrency NEM: Οικοσύστημα NEM.

Είναι κάπως περίπλοκη διαδικασία και δεν πρόκειται να πάω σε βάθος προσπαθώντας να την εξηγήσω (αυτό θα πάρει πολύ χρόνο), αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν θέλετε να γίνετε ενεργό μέλος του Κοινότητα NEM, θα πρέπει να αποκτήσετε 10000 νομίσματα XEM και περιμένουν να επενδύσουν (το κάνουν παθητικά ενώ μένουν στο πορτοφόλι σας).

Με την εφαρμογή αυτού, η τρέχουσα ομάδα πίσω από το NEM ελπίζει να φέρει επανάσταση στο blockchain και γέννηση μιας νέας και ισχυρότερης πλατφόρμας. Εάν ψάχνετε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM, σίγουρα θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο για να το διερευνήσετε εκτενώς.

Γρήγορο και επεκτάσιμο

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το NEM θεωρείται μοναδικό είναι ότι είναι σχετικά γρήγορη και επεκτάσιμη, ειδικά σε σύγκριση με τα παλαιότερα κρυπτονομίσματα στην αγορά. Αυτό οφείλεται σε λίγους λόγους, αλλά οι κύριοι όλοι επικεντρώνονται στον τρόπο δημιουργίας και ανάπτυξης αυτής της πλατφόρμας.

Τώρα που έχουμε όλα τα τεχνικά πράγματα εκτός δρόμου, μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για το πώς να αγοράσουμε NEM – ή, μάλλον,, πώς να αγοράσετε το XEM. Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στην πραγματική κατάσταση της NEM στην αγορά κρυπτογράφησης – είναι οι διακυμάνσεις των τιμών και τα πιθανά σενάρια για το μέλλον.

Τιμή NEM

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Τιμή XEM μέσα από τα χρόνια της ύπαρξής του.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα NEM: Ένας διεξοδικός οδηγός

Είναι προφανές ότι η NEM είχε κάπως αργή εκκίνηση – αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στην έλλειψη δημοσιότητας του έργου ή στην αρχική ιδέα του δημιουργού. Μπορείτε πιθανώς να δείτε ότι το Η τιμή XEM γνώρισε μερικές αλλαγές – η μεγαλύτερη συντριβή συνέβη τον Ιανουάριο του 2018. Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο λόγοι για αυτό.

περιττό να πω, Το Coincheck παραβιάζεται και τόσα τεράστια ποσά του νομίσματος που κλαπεί επηρέασαν σίγουρα την τιμή XEM λίγο. Αλλά αυτό συνέβη ότι αυτή η ρήξη πραγματοποιήθηκε σε μια εποχή που η αγορά κρυπτονομισμάτων στο σύνολό της βρισκόταν σε πολύ κακή θέση – κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου από το 2017 έως το 2018, η αγορά αντιμετώπισε μια συντριβή όπως ποτέ άλλοτε. Οι περισσότερες από τις τιμές κρυπτογράφησης μειώθηκαν – μερικές δεν σταμάτησαν ποτέ να καταρρέουν.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για το NEM. Αν εξακολουθείτε να σκέφτεστε πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM, αυτό θα πρέπει να είναι πολύ καλά νέα – το νόμισμα NEM σταμάτησε πραγματικά να μειώνεται στην τιμή και έχει αρχίσει να σταθεροποιείται. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό πρόβλεψης τιμών NEM για να μάθετε τι μπορείτε να περιμένετε στο μέλλον.

Από τη σύνταξη αυτού του σεμιναρίου, η τρέχουσα τιμή XEM είναι 0,04 USD. Εμπίπτει εύκολα στην κατηγορία των κερμάτων πένας – νομίσματα που αξίζουν λιγότερο από ένα δολάριο και είναι ιδανικά για αρχάριους επενδυτές που αναζητούν πώς να αγοράσουν XEM.

Πώς να αγοράσετε NEM Cryptocurrency?

Με όλες αυτές τις πληροφορίες που παρέχονται και εκτός δρόμου, μπορούμε τελικά να μιλήσουμε για τον τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων NEM. Φυσικά, πιθανότατα θα το θελήσετε κάντε το με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, για χάρη του ευκολία – σε τελική ανάλυση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε NEM! Πριν από αυτό, όμως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε ένα Πορτοφόλι κρυπτογράφησης NEM.

Πορτοφόλι NEM

Η επιλογή ενός κατάλληλου πορτοφολιού NEM πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης – εάν κλαπεί όλα τα νομίσματά σας XEM εξαιτίας ενός αδύναμου πορτοφολιού, σίγουρα δεν θα σας ενδιαφέρει πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM.

Ευτυχώς, υπάρχει ένα υπέροχο πορτοφόλι – το NEM Nano Πορτοφόλι. Αυτό το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα νομίσματα XEM – υποστηρίζεται από τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα (είναι ένα πορτοφόλι για επιτραπέζιους υπολογιστές, οπότε δεν θα πρέπει να υπάρχουν προβλήματα για χρήστες Windows, iOS ή Linux), έχει μια επιλογή άμεσης ανταλλαγής μέσω της πλατφόρμας συναλλαγών Changelly και το πιο σημαντικό, είναι ασφαλής.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα NEM: Ένας διεξοδικός οδηγός

Μια άλλη εκπληκτική επιλογή που παρέχει το πορτοφόλι Nano είναι ότι υποστηρίζει το Trezor – ένα από τα πιο ασφαλή και αγαπημένα πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά. Αν είστε σοβαροί στην αναζήτησή σας για το πώς να αγοράσετε το XEM, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε το Trezor και να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας εκεί.

Αγορά του νομίσματος

Τώρα που έχετε το πορτοφόλι σας, μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε πού να αγοράσεις NEM. Το θέμα με αυτήν την κρυπτογράφηση είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αγοράσετε όσο, ας πούμε, το Bitcoin. Δεν μπορείτε να αγοράσετε NEM χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat (δολάρια, ευρώ κ.λπ.). Ο καλύτερος και βέλτιστος τρόπος για να αγοράσετε το κέρμα XEM είναι να αγοράσετε το Ethereum (εάν εξακολουθείτε να μην το έχετε) και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε NEM.

Λοιπόν, πού να αγοράσετε NEM; Λοιπόν, αυτό είναι πολύ εύκολο – όπως έχω ήδη αναφέρει, εάν το έχετε Nano πορτοφόλι, έχει μια ολοκληρωμένη Πρόσβαση στο εμπόριο Changelly. Το Changelly είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εκεί έξω – είναι αξιόπιστη, ασφαλής και έχει σταθερή χρέωση 0,5% ανά συναλλαγή (συναλλαγή με βάση κρυπτονομίσματα, δηλαδή).

Εάν, ωστόσο, εξακολουθείτε να χρειάζεστε το Ethereum, μπορεί να είναι λίγο ακριβό να το κάνετε με νομίσματα fiat – η Changelly δεν το τονίζει πραγματικά αυτό και είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που έχουν οι άνθρωποι με αυτήν την πλατφόρμα.

Μόλις αγοράσετε το Ethereum, η Changelly προσφέρει μεγάλος Συναλλαγματικές ισοτιμίες ETH έως XEM. Η διαδικασία θα πρέπει να είναι σχετικά γρήγορη και ομαλή – απλώς κάντε μια παραγγελία του ποσού των κερμάτων XEM που θέλετε και περιμένετε – τα νέα σας κέρματα θα φτάσουν σε λίγες ώρες! Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε άλλες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, συνιστώ ανεπιφύλακτα το Coinbase και το Binance.

Συμπεράσματα

Πιθανότατα, εάν ψάχνετε πώς να αγοράσετε NEM κρυπτονόμισμα, σκέφτεστε πώς να υποστηρίξετε ολόκληρο το έργο και όχι μόνο να επωφεληθείτε από το νόμισμα χωρίς να γνωρίζετε πραγματικά τίποτα ή να νοιάζεστε για την ίδια την πλατφόρμα.

Υπάρχουν πολλά καινοτόμα και ακόμη και πρωτοποριακά έργα που βασίζονται σε κρυπτονομίσματα που βρίσκονται επί του παρόντος στην αγορά και αξίζει να προσέξετε – παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε, το NEM είναι σίγουρα ένα από αυτά. Η εταιρεία προσέγγιση στα ζητήματα και τα δικά τους μεθόδους επίλυσης προβλημάτων είναι μια καλή ένδειξη για αυτό – μετά το hack Coincheck, θα μπορούσαν εύκολα να έχουν εφαρμόσει ένα σκληρό πιρούνι.

Σίγουρα, αυτό θα ήταν μια επιζήμια αλλαγή και κανείς δεν ήξερε πραγματικά πού θα οδηγούσε, αλλά θα είχε επιλύσει το πρόβλημα. Ωστόσο, η ομάδα πίσω από το NEM επέλεξε τη σκληρότερη, αλλά πιο έξυπνη διέξοδο – και λειτούργησε.

Σε αυτό το σεμινάριο, μιλήσαμε για το τι είναι NEM, πού να αγοράσετε NEM και γιατί πρέπει να το λάβετε υπόψη. Εάν εξακολουθείτε να σας ενδιαφέρει πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση NEM, σίγουρα θα πρέπει να κάνετε πολλή εκτεταμένη έρευνα και να συνομιλήσετε με άτομα στο διαδίκτυο πριν αποφασίσετε αν το κέρμα αξίζει να αγοράσετε πρώτα.

Επίσης, αναζητήστε απόψεις εμπειρογνωμόνων σε θέματα κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο – υπάρχουν άτομα που έχουν παρακολουθήσει την πρόοδο του νομίσματος (και της εταιρείας) από την πρώτη μέρα.

Λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος του σεμιναρίου «Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα NEM». Απλώς για να ανακεφαλαιώσετε – λάβετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο πορτοφόλι, βρείτε μια αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης (το Coinbase και το Binance είναι εξαιρετικές επιλογές) και ανταλλάξτε το ETH σας σε XEM. Καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me