Πρόβλεψη τιμής NEO 2021: Τι να περιμένετε;

Υπάρχουν πάνω από 4000 κρυπτονομίσματα που υπάρχουν σήμερα και αυτός ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται συνεχώς. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι περίπου 988 δισεκατομμύρια δολάρια, με πάνω από το 70% να κυριαρχείται από το κορυφή 10 κρυπτονομισματα.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στα κορυφαία 10 είναι το νόμισμα NEO. Το NEO, το οποίο συχνά αναφέρεται ως «Κινεζικό Ethereum», υπήρξε μια από τις πιο συζητημένες ιστορίες επιτυχίας στον κόσμο της κρυπτογράφησης.

Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε NEO, αλλά δεν είστε σίγουροι τι ισχύει για το μέλλον, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος.

Θα μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμής NEO 2021. Παρόλο που είναι δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον τυχόν κρυπτογράφησης, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε μια πιο ενημερωμένη απόφαση.

Θα καλύψω επίσης τα βασικά στοιχεία του NEO και τις ιστορικές τάσεις των τιμών του, έτσι ώστε να έχετε καλή κατανόηση του τι μπορεί να κάνει αυτό το cryptocurrency.

Έτσι, μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα ξέρετε τι λένε οι άνθρωποι για το NEO και τις τιμές που προβλέπουν.

Πριν όμως φτάσουμε σε αυτό, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις.

Τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε μαθαίνοντας περισσότερα για το NEO!

Τι είναι το NEO?

Πρόβλεψη τιμής NEO Da HongfeiΗ NEO, η οποία αρχικά ονομαζόταν “AntShares”, ιδρύθηκε από την Da Hongfei το 2014. Στην πραγματικότητα, τον Ιούνιο του 2017 η NEO μετονομάστηκε από την AntShares σε NEO.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Η NEO ήταν το πρώτο ψηφιακό νόμισμα της Κίνας και είναι άμεσος ανταγωνιστής της Ethereum. Όπως το Ethereum, το νόμισμα NEO είναι κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό νόμισμα και αυτός ο παράγοντας έχει σημαντικό αντίκτυπο στις προβλέψεις τιμών NEO.

Το NEO είναι βασικά μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν έξυπνα συμβόλαια και αποκεντρωμένες εφαρμογές. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα και μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές πραγματικές καταστάσεις και επιχειρήσεις.

Το Ethereum ήταν ο αρχικός δημιουργός αυτών των έξυπνων συμβάσεων και γι ‘αυτό το NEO αναφέρεται συχνά ως “Chinese Ethereum”.

Σημείωση: Έξυπνα συμβόλαια είναι τα συμβόλαια που είναι δύσκολο να εκτελεστούν όταν πληρούνται ορισμένες – προκαθορισμένες – προϋποθέσεις. Επομένως, δεν υπάρχει ανάγκη συμμετοχής τρίτου μέρους.


Όσον αφορά το Bitcoin, το NEO είναι πολύ διαφορετικό από αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή ο μόνος σκοπός του Bitcoin είναι να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό νόμισμα, με φιλοδοξίες να γίνει εναλλακτική λύση σε ένα νόμισμα fiat όπως USD, CAD, GBP κ.λπ..

Όπως ανέφερα προηγουμένως, η NEO έχει πολλές περισσότερες περιπτώσεις χρήσης εκτός από το ότι είναι ψηφιακό νόμισμα.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του NEO είναι:

  • Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα, το κέρμα NEO δεν μπορεί να διαιρεθεί. Έτσι, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά όπως 0,5 NEO ή 0,11 NEO. Η ΝΕΟ μπορεί να θεωρηθεί παρόμοια με τα αποθέματα οποιασδήποτε εταιρείας, η οποία δεν μπορεί να διαιρεθεί.
  • Υπάρχει ένα δεύτερο κρυπτογράφηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την κοινότητα NEO – GAS. Κρατώντας το νόμισμα NEO στο πορτοφόλι σας, κερδίζετε GAS το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές στο blockchain της NEO.

Δεδομένου ότι το GAS είναι διαιρετό έως 0,00000001, τα διακριτικά GAS μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή τελών συναλλαγής που δημιουργούνται από εφαρμογές στο δίκτυο. Όπως και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται το Ether στο δίκτυο Ethereum, το GAS χρησιμοποιείται στο δίκτυο NEO.

  • Ενώ το Ethereum επιτρέπει στους προγραμματιστές να κωδικοποιούν μόνο σε μία γλώσσα – Solidity, το Neo επιτρέπει στους προγραμματιστές να κωδικοποιούν έξυπνες συμβάσεις χρησιμοποιώντας C ++, C #, Go, Java και άλλες κοινές γλώσσες προγραμματισμού

Έχοντας κατά νου τα βασικά στοιχεία του NEO, ας προχωρήσουμε για να δούμε την απόδοσή του μέχρι στιγμής.

Ιστορικό επενδύσεων NEO

Εάν έχετε επενδύσει σε NEO τον Ιούλιο του 2017, όταν η τιμή του ήταν περίπου 6 $, η επένδυσή σας 100 $ θα είχε αυξηθεί σε περίπου 2700 $ τον Ιανουάριο του 2018. Παρέχοντας απόδοση επένδυσης 2600%!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω διάγραμμα, η NEO άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα την ίδια στιγμή που μετονομάστηκε από το “AntShares” σε NEO τον Ιούνιο του 2017.

Διάγραμμα κεφαλαίου πρόβλεψης τιμών NEOΚαπάκι αγοράς NEO | Πηγή: coinmarketcap

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος για την ιστορική αύξηση των τιμών της NEO; Λοιπόν, εδώ είναι μερικοί βασικοί λόγοι:

  • Η NEO είναι η πρώτη πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα ανοιχτού κώδικα που αναπτύχθηκε στην Κίνα και είναι στα καλά βιβλία της κινεζικής κυβέρνησης. Αυτό έκανε το NEO το πιο δημοφιλές νόμισμα στην Κίνα, το οποίο είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές κρυπτονομισμάτων.
  • Το Ethereum έγινε τόσο δημοφιλές επειδή υποσχέθηκε να προσφέρει περισσότερα από το Bitcoin παρέχοντας μια πλατφόρμα που επιτρέπει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Η NEO κάνει το ίδιο με το Ethereum αλλά με καλύτερο τρόπο. Αυτό κάνει το NEO αγαπημένο στους επενδυτές, προγραμματιστές και χρήστες.

Αν και αυτοί είναι οι συγκεκριμένοι παράγοντες που σχετίζονται με το NEO, υπάρχουν πολλές γενικές τάσεις της αγοράς που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή της. Έτσι, η επίτευξη ακριβούς πρόβλεψης για την τιμή των κερμάτων NEO είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ακόμη και για πιο έμπειρους επενδυτές.

Ωστόσο, τώρα θα μοιραστώ μαζί σας την κορυφαία πρόβλεψη τιμής NEO για το 2021. Όπως μπορείτε να δείτε, η NEO έχει αποδώσει εξαιρετικά καλά στο παρελθόν, ας δούμε πώς είναι η πρόβλεψη τιμής NEO.

Πρόβλεψη τιμής κέρματος NEO 2021

Ας προχωρήσουμε και να δούμε τι θα μπορούσε να έχει το 2021 στο κατάστημα NEO:

Πρόβλεψη τιμής NEO 2021: Τεχνική ανάλυση

Πριν μπω στην πραγματική πρόβλεψη, επιτρέψτε μου να εξηγήσω πρώτα τι σημαίνει τεχνική ανάλυση. Είναι μια τεχνική για την πρόβλεψη μελλοντικών τιμών βάσει ιστορικών τάσεων και τάσεων όγκου συναλλαγών.

Walletinvestor.com, ένας ιστότοπος που πραγματοποιεί τεχνική ανάλυση, έχει προβεί σε πρόβλεψη τιμής NEO 29,5 $ σε ένα έτος. Μπορείτε να δείτε την αναμενόμενη πορεία ανάπτυξης του NEO στο παρακάτω γράφημα. Σύμφωνα με αυτήν την πρόβλεψη, εάν επενδύσετε 100 $ σήμερα, τότε θα αποδειχθεί σχεδόν το ίδιο σε ένα χρόνο.

Πρόβλεψη NEO, μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών για το 2021 & 2022 | Πηγή: walletinvestor

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Πρόβλεψη τιμής NEO 2021: Με βάση Τάσεις τεχνολογίας και αγοράς

Σύμφωνα με smartereum.com, η πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ για το 2019 ήταν 355 $. Βασίστηκαν την πρόβλεψή τους σε θετικούς παράγοντες όπως:

  • Αυξανόμενο ενδιαφέρον των θεσμικών επενδυτών στη ΝΕΟ
  • Τεχνικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα της NEO έναντι της Ethereum
  • Η εστίαση της ΝΕΟ στην ψηφιοποίηση περιουσιακών στοιχείων και όχι απλώς στην ψηφιοποίηση του νομίσματος

Αυτή η πρόβλεψη βασίστηκε σε μερικά από τα πραγματικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η NEO, αλλά ήταν πολύ αισιόδοξη. Η NEO δεν πέτυχε τόσο μεγάλη ανάπτυξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα ήταν καλή ιδέα να λάβετε υπόψη και άλλες προβλέψεις εκτός από αυτήν.

Πρόβλεψη τιμής NEO 2021: Ειδικοί

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το ΝΕΟ έχει λαμπρό μέλλον. Ο Mark Cagney, συνιδρυτής στο Social Finance (SoFi), το πιστεύει αυτό Η NEO έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το Bitcoin λόγω της καινοτόμου χρήσης της τεχνολογίας blockchain.

Ο Brian Evans, ο οποίος είναι ένας διάσημος επενδυτής αγγέλου και ένας ευαγγελιστής blockchain, βγήκε επίσης υπέρ της NEO.

Πρόβλεψη τιμής NEO Brian Evans, Σύμβουλος & amp; Blockchain Ευαγγελιστής

Η μεγάλη κίνηση για το NEO δημιουργεί μια ολόκληρη έξυπνη οικονομία. Έχει ενσωματώσει ψηφιακά στοιχεία, έξυπνα συμβόλαια και ψηφιακή ταυτότητα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πραγματικές εφαρμογές και να ενσωματωθούν στην πραγματική οικονομία. Η Κίνα θα μπορούσε (και μπορεί) να είναι υποψήφια για αυτήν την πρώτη πραγματική εφαρμογή και ενσωμάτωση.

Angel Trader, Σύμβουλος & Blockchain Evangelist, Brian Evans

Αυτές δεν είναι πολύ συγκεκριμένες προβλέψεις για τις τιμές των κερμάτων NEO, αλλά δείχνουν ότι οι ειδικοί πιστεύουν στο μέλλον της NEO.

Έτσι, αυτές οι προβλέψεις τιμών κερμάτων NEO για το 2021 δείχνουν ότι θα μπορούσε να είναι μια καλή χρονιά για τη NEO. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που λειτουργούν υπέρ του νομίσματος NEO.

Πρέπει επίσης να πάρετε μια ιδέα για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της NEO προτού λάβετε μια επενδυτική απόφαση. Ας ρίξουμε μια ματιά στην πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ 2021, εμείς?

Πρόβλεψη τιμής NEO 2021

Οι τιμές κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά απρόβλεπτες, ακόμη και βραχυπρόθεσμα, οπότε είναι ακόμη πιο δύσκολο να προβλέψουμε την τιμή του μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, θα μοιραστώ τώρα τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών NEO για το 2021.

Πρόβλεψη τιμής NEO 2021: Τεχνική ανάλυση

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε ποια είναι η τεχνική ανάλυση, ας ρίξουμε μια ματιά στη μακροπρόθεσμη πρόβλεψη τιμών NEO που έγινε από το longforecast.com. Αυτός είναι ένας άλλος ιστότοπος που παρέχει βραχυπρόθεσμες έως μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών για κρυπτονομίσματα.

Σύμφωνα με longforecast.com, η τιμή της NEO θα κυμαίνεται από 18,86-24,14 $ τον Μάιο του 2021 και θα φτάσει τα 23,98-30,69 $ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Πρόβλεψη τιμής NEO 2021: Με βάση Τεχνολογία και τάσεις αγοράς

Το Cryptoupdates.net προέβλεψε ότι η NEO μπορεί να αγγίξει 900 $ ή περισσότερα έως το 2019, ωστόσο, δεδομένου ότι η τιμή παρέμεινε σχεδόν η ίδια για μερικά χρόνια, η πρόβλεψη για το 2021 δεν είναι τόσο φωτεινή – θα μπορούσε να φτάσει τα 30 $ περίπου μέχρι το τέλος του έτους. Έχουν βασίσει την πρόβλεψή τους στο γεγονός ότι θα μπορούσαν να συλλάβουν την κινεζική και το μεγαλύτερο μέρος της ασιατικής αγοράς.

Ενώ η πρόβλεψη φαίνεται να είναι στην υψηλότερη πλευρά, όλοι έχουμε δει πόσο έχουν αποδώσει εξαιρετικά τα κρυπτονομίσματα στο παρελθόν.

Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το μακροπρόθεσμο μέλλον φαίνεται επίσης πολλά υποσχόμενο για το νόμισμα NEO. Λοιπόν, είναι το NEO μια καλή επένδυση?

Είναι NEO μια καλή επένδυση?

Όπως είδαμε, η NEO έχει προσφέρει μεγάλες αποδόσεις επενδύσεων στο παρελθόν. Μαζί με την προηγούμενη απόδοση, ένας κρίσιμος παράγοντας που ωθεί την κρυπτογράφηση στην επιτυχία είναι ισχυρές βασικές αρχές και η NEO έχει πολλά.

Πρέπει να μετρήσουμε την απόδοση της NEO σε παράγοντες όπως η τεχνολογία, η ομάδα, η αποδοχή της αγοράς κ.λπ. Υπάρχουν πολλές πτυχές της NEO που μπορεί να την κάνουν ακόμη πιο επιτυχημένη.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά:

Υποστήριξη από την κινεζική κυβέρνηση

Η Κίνα ήταν εναντίον των κρυπτονομισμάτων και των αρχικών προσφορών νομισμάτων (ICO). Τα σχόλιά τους σχετικά με τον σχεδιασμό απαγόρευσης της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων οδήγησαν σε πτώση των τιμών της αγοράς.

Ωστόσο, το Neo είναι ένα από τα δικά τους κρυπτονομίσματα και το έχουν αντιμετωπίσει ευνοϊκά. Όχι μόνο αυτό, αλλά χρησιμοποιείται επίσης από πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του έθνους, όπως η Alibaba και η Microsoft China.

Λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο μέγεθος της κινεζικής αγοράς και τον αντίκτυπο που έχει η Κίνα στη συνολική οικονομία, αυτός ο παράγοντας θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική ώθηση για τη ΝΕΟ.

Τεχνικό πλεονέκτημα

Το NEO έχει ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι του Ethereum – την ευκολία κωδικοποίησης στην πλατφόρμα του. Οι προγραμματιστές του Ethereum πρέπει να μάθουν το Solidity να κωδικοποιούν έξυπνα συμβόλαια.

Από την άλλη πλευρά, η NEO υποστηρίζει κοινές γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, Python, C ++ κ.λπ., καθιστώντας την μια πολύ ελκυστική επιλογή για προγραμματιστές.

Πρόβλεψη τιμής NEO Το NEO υποστηρίζει το Python C ++ Java

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παιχνίδι αλλαγής για το NEO καθώς καθιστά την πλατφόρμα πιο προσιτή σε ένα ευρύτερο φάσμα προγραμματιστών.

Έξυπνη οικονομία

Το Bitcoin γεννήθηκε με σκοπό την ψηφιοποίηση του νομίσματος χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain. Η Ethereum έγινε η επόμενη γενιά blockchain με τη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων που θα μπορούσαν να ψηφιοποιήσουν κάθε είδους συμφωνίες.

Η NEO κάνει όλα αυτά και πολλά άλλα. Η NEO εισάγει την έννοια μιας έξυπνης οικονομίας όπου μπορούν να ψηφιοποιηθούν οποιαδήποτε πραγματικά περιουσιακά στοιχεία (όπως ένα σπίτι).

Έτσι, για παράδειγμα, αν νοικιάσετε το σπίτι σας, μπορείτε να συνάψετε έξυπνο συμβόλαιο με τον ενοικιαστή σας. Θα μπορούσατε να εισαγάγετε μια προϋπόθεση στην οποία ένα ψηφιακό κλειδί του σπιτιού κοινοποιείται στον ενοικιαστή μόνο όταν λαμβάνετε το ενοίκιο.

Αυτή η ιδέα μιας έξυπνης οικονομίας θα μπορούσε πραγματικά να είναι το μέλλον και η NEO ηγείται αυτήν την ιδέα.

Πρόβλεψη τιμής NEO Έξυπνη οικονομία

Αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICOs)

Είμαι βέβαιος ότι όλοι έχετε ακούσει για την τεράστια επιτυχία των ICO πέρυσι. Τα περισσότερα ICO που κυκλοφόρησαν πέρυσι ξεκίνησαν στο δίκτυο Ethereum, το οποίο έκανε το Ethereum πολύ δημοφιλές.

Ωστόσο, πολλοί ICO παρατάχθηκαν να χρησιμοποιούν NEO το 2018. Επομένως, θα μπορούσαν οι NEO να επωφεληθούν από την επιτυχία αυτών των ICO?

Φαίνεται ότι το NEO είναι ένα ισχυρό νόμισμα και μπορεί να προχωρήσει πολύ, και αυτοί είναι όλοι κρίσιμοι παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη NEO στο δρόμο της επιτυχίας.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέχετε.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που πρέπει να προσέχετε πριν επενδύσετε στη NEO.

Κυβερνητικοί κανονισμοί

Παρόλο που η NEO έχει επί του παρόντος την υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης, δεν είμαστε σίγουροι αν αυτή η στάση θα αλλάξει στο μέλλον. Η Κίνα δεν ήταν ένα κράτος φιλικό προς την κρυπτογράφηση και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει άμεσα την επιτυχία του NEO.

Υπήρξε ο μεγαλύτερος δικαιούχος της υποστήριξης της κινεζικής κυβέρνησης, οπότε θα είναι και το χειρότερο πλήγμα εάν αποφασίσει να πάει ξανά κατά της κρυπτογράφησης.

Επομένως, πρέπει να προσέχετε ειδήσεις που σχετίζονται με τα κινήματα της κινεζικής κυβέρνησης.

Αύξηση του ανταγωνισμού

Η NEO θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έντονο ανταγωνισμό από πολλά κρυπτονομίσματα που αναπτύσσουν παρόμοιες πλατφόρμες για έξυπνα συμβόλαια.

Στην πραγματικότητα, το νόμισμα Cardano (ADA), το οποίο θεωρείται επίσης ως πλατφόρμα blockchain επόμενης γενιάς, έχει μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς από το NEO. Το Cardano έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 8,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το NEO έχει ανώτατο όριο αγοράς περίπου 5,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόβλεψη τιμής NEO Cardano & amp; Καπάκι αγοράς κερμάτων NEO

Πηγή: coinmarketcap

Υπάρχουν άλλα νομίσματα όπως το EOS.io που είναι επίσης ισχυροί ανταγωνιστές της NEO.

Πρέπει να παρακολουθείτε αυτούς τους δύο παράγοντες για να προστατέψετε την επένδυσή σας σε NEO.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, πιστεύω ότι το NEO θα μπορούσε να είναι μια καλή επενδυτική επιλογή.

Τελικές λέξεις

Όπως μάλλον μπορείτε να πείτε, η πρόβλεψη του μέλλοντος κάθε κρυπτονομίσματος δεν είναι ποτέ απλή. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που καθορίζουν εάν η τιμή θα αυξηθεί ή θα μειωθεί.

Σε αυτόν τον οδηγό, προσπάθησα να σας δώσω πληροφορίες σχετικά με τους πιο βασικούς παράγοντες που σχετίζονται με το NEO. Τώρα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν την επιτυχία του NEO είναι η υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης. Εκτός από αυτό, η NEO παρέχει επίσης πολλά τεχνολογικά πλεονεκτήματα έναντι του Ethereum.

Γνωρίζετε επίσης πώς μοιάζει η κορυφαία πρόβλεψη τιμής κέρματος NEO του 2021. Θα έλεγα ότι φαίνεται αρκετά θετικό για το NEO.

Με όλα αυτά κατά νου, είναι σημαντικό να μιλήσετε με έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις. Το πιο σημαντικό, μην επενδύετε ποτέ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε. Η αγορά κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή.

Έτσι, αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, ποιες είναι οι σκέψεις σας για το νόμισμα NEO; Θα επενδύσετε; Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις σκέψεις σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map