Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης ΗΠΑ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε στη σημερινή αγορά κρυπτογράφησης. Αυτό περιλαμβάνει και τα δύο συγκεντρωτική και αποκεντρωμένη ανταλλαγές, κρυπτογράφηση μεσίτες, και ούτω καθεξής – ωστόσο, δεν θα είναι όλα κατάλληλα σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, θα δούμε τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ.

Γιατί είναι σημαντικές οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ; Λοιπόν, με την κάλυψη της αμερικανικής αγοράς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι, ενώ χρησιμοποιείτε αυτές τις ανταλλαγές, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με νομιμότητα ή άλλες «επίσημες» δυσκολίες.

Τώρα, μερικές από τις εταιρείες αυτής της λίστας δεν είναι ανταλλαγές κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ – ένας από αυτούς δεν υποστηρίζει καν χρήστες των ΗΠΑ, γενικά (γυμνά μαζί μου – όλα θα έχουν νόημα σε λίγο)! Ωστόσο, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, αξίζει να προσέξετε και τις 8 ανταλλαγές που αναφέρονται παρακάτω, εάν είστε εγκατεστημένοι στις ΗΠΑ:

Contents

Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης ΗΠΑ: Τα κριτήρια

Πριν προχωρήσουμε στη λίστα των καλύτερων ανταλλαγών κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, ας αρχίσουμε πρώτα τις προτεραιότητές μας και να καταλάβουμε ποια είναι τα κριτήρια που περιβάλλουν τον ίδιο όρο – «καλύτερο».

Η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για τις ΗΠΑ πρόκειται να κατέχει η συντριπτική πλειοψηφία των ίδιων χαρακτηριστικών με ένα «καλύτεροςανταλλαγή με οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, επίσης – για αυτό θα διαπιστώσετε ότι η πλειοψηφία των ανταλλαγών που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα είναι πολύ γνωστές μάρκες που μπορεί να μπορείτε να εντοπίσετε και σε κάποιες άλλες λίστες.


Αυτό, ωστόσο, δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι υπέροχοι.

Πρώτα απ ‘όλα, η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ θα πρέπει, φυσικά, να είναι εξαιρετικά ασφαλές. Σε αυτή την κατάσταση, αποκεντρωμένες ανταλλαγές είναι το καλύτερο στοίχημά σας – συχνά θεωρούνται ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις συγκεντρωτικός αυτά, παρόλο που δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο τα τελευταία (αν και υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις).

Σε γενικές γραμμές όμως, μια ασφαλή ανταλλαγή κρυπτογράφησης πρόκειται να υποστηρίξει 2FA, δημιουργία προσαρμοσμένου κωδικού PIN, και μπορεί ακόμη και κρατήστε τα κρυπτογραφημένα αποθηκευμένα εκτός σύνδεσης, μακριά από τους πιθανούς χάκερ και τις απόπειρες πειρατείας τους. Φυσικά, μια τέτοια ανταλλαγή δεν πρέπει να έχει ούτε (σημαντικό) ιστορικό παραβιάσεων ασφαλείας.

Καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης ΗΠΑ

Δεύτερον, είτε πρόκειται για ανταλλαγές κρυπτογράφησης με έδρα στις ΗΠΑ είτε για ξένα, πρέπει προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στοιχείων κρυπτογράφησης για να αγοράσετε, να ανταλλάξετε, να πουλήσετε και να ανταλλάξετε. Σε αυτήν την ημέρα και την εποχή, κυνήγι μόνο Bitcoin είναι κάτι που σχεδόν αποφεύγεται – οι επενδυτές κρυπτογράφησης στοχεύουν διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια των κρυπτονομισμάτων τους, και ως εκ τούτου χρειάζονται μια ανταλλαγή που υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα, ως αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ πρόκειται να είναι διαισθητικό και απλό στη χρήση. Υποθέτοντας ότι σκοπεύετε να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα για περισσότερες από μία ή δύο ημέρες, πιθανώς θα εκτιμούσατε μια ανταλλαγή που δεν απαιτεί από εσάς να περάσετε πολλά και άσκοπα δύσκολα εμπόδια για να συνδεθείτε, σωστά?

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, αμοιβές – μια κορυφαία ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ πρέπει να διαθέτει υπέροχα τέλη, με την έννοια ότι πρέπει να είναι ανταγωνιστικά χαμηλά. Βεβαίως, ενώ αυτό μπορεί να είναι το κύριο πράγμα στο οποίο θα μπορούσε κανείς να επικεντρωθεί αναζητώντας τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, Σας παρακαλώ να μην ξεχάσετε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που συζητήθηκαν παραπάνω, είτε!

Με όλα αυτά τα λόγια, ας πάμε κατευθείαν στη λίστα!

1. Coinmama – Πλατφόρμα ανταλλαγής Crypto με κορυφαία βαθμολογία

Κατατάσσεται # 1 στα 8 Crypto Exchange

Επανεξέταση Coinmama Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Υψηλά επίπεδα ασφάλειας
 • + Χρήσιμη υποστήριξη πελατών
 • + Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα
 • + Διατίθεται σε 188 χώρες και στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ
 • + Δέχεται πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν υπάρχει τρόπος να καλέσετε την υποστήριξη μέσω τηλεφώνου
 • Περιορισμένο ποσό κρυπτονομισμάτων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κοινμάμα είναι ένα κορυφαία μεσιτική υπηρεσία που σας επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin, Ethereum και άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα με το δικό σας πιστωτική κάρτα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Coinmama αξίζει να χαρακτηριστεί ως μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ.

Πρωτα απο ολα, Το Coinmama είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης που έχουν πολύ συγκεχυμένη διεπαφή και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε (ειδικά για αρχάριους), το Coinmama καταφέρνει να κάνει κάθε διαδικασία εξαιρετικά απλή.

Επιπλέον, από τότε Το Coinmama είναι εγγεγραμμένο στο ΦΙΝΚΕΝ, η εταιρεία εκτελεί πολλαπλάσια διαδικασίες κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και άλλες ενέργειες προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των χρηστών. Επίσης, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά τη χρήση του Coinmama, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το υποστήριξη πελατών της εταιρείας ή επισκεφτείτε το κέντρο βοηθείας και εύκολα να βρεις μια λύση.

Το μόνο ζήτημα είναι ότι έχει ο Coinmama σχετικά υψηλά τέλη – 5,9%. Ωστόσο, σπάνια μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα όταν αγοράζετε κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα.

Επισκεφτείτε το Coinmama

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Coinmama

2. Coinbase – Μια κορυφαία πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 8 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Coinbase Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Νομίσματα Fiat – αποδεκτά
 • + Απλό στη χρήση
 • + Δέχεται μόνο τα πιο αξιόπιστα κρυπτονομίσματα
 • + Πολύ ασφαλές

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες
 • Ορισμένα από τα λιγότερο γνωστά νομίσματα δεν υποστηρίζονται

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Νομισματική βάση ειναι ενα εκ των Με έδρα τις ΗΠΑ ανταλλαγές κρυπτογράφησης αυτής της λίστας. Συμπτωματικά ή όχι, είναι επίσης ευρέως αποδεκτό ως η καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, γενικά!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πτυχές που κάνουν το Coinbase μια προφανή επιλογή ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης. Πρώτα απ ‘όλα, όπως ίσως μπορείτε να περιμένετε, η πλατφόρμα προσφέρει κορυφαία ασφάλεια – Είναι γνωστό στην κοινότητα ότι διαθέτει κάποιες δυνατότητες ασφαλείας στοιχείων κρυπτογράφησης προηγμένης τεχνολογίας.

Η ίδια η μάρκα παροτρύνει τους χρήστες να προστατεύσουν τα cryptos τους όσο καλύτερα μπορούν – υπάρχουν ολόκληροι οδηγοί στο “Βοήθεια” Ενότητα που προσφέρουν διάφορες συμβουλές για το θέμα!

Το Coinbase είναι επίσης εκπληκτικά εύκολο στη χρήση. Η πλατφόρμα βελτιστοποιείται πολύ καλά – μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι εξαιρετικά διαισθητικό, ακόμα και όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά. Αν και είναι σίγουρα μια εξαιρετική δυνατότητα για κάθε καλύτερο ανταλλαγή κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, είναι εντυπωσιακά γενικά!

Οι χρήστες του Coinbase φαίνεται να έχουν μόνο δύο σημαντικές καταγγελίες ενάντια στην πλατφόρμα – του έλλειψη κερμάτων, και τα τέλη. Φυσικά, και τα δύο αυτά θέματα είναι απαραίτητα για μια καλή ανταλλαγή, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο θα μπορούσαν να εμφανιστούν με την πρώτη ματιά – επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Ποικιλία νομισμάτων, Το Coinabse, στην πραγματικότητα, δεν διαθέτει υποστήριξη για μερικά από τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα εκεί έξω (δηλαδή. Μονόρο). Τούτου λεχθέντος, θα βρείτε ότι όλα τα μεγάλα κρυπτογράφηση (Αιθέριο, Bitcoin, Litecoin, κλπ.) είναι ακόμα πλήρως υποστηριζόμενο στον ιστότοπο.

Όσον αφορά τα τέλη, αυτά θα κυμαίνονται από 1,49% έως 3,99%. Ενώ αυτό είναι, στην πραγματικότητα, υψηλότερο από το μέσο όρο, πρέπει να έχουμε κατά νου το γεγονός ότι το Coinbase παραμένει ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, γενικά. Σίγουρα αξίζει να εξεταστεί!

Επισκεφτείτε το Coinbase

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Coinbase

3. Binance – Κορυφαία ανταλλαγή κρυπτογράφησης με ιστορία

Κατατάσσεται στην # 3 από τα 8 Crypto Exchange

Επανεξέταση Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • + Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα διατίθενται για διαπραγμάτευση
 • + Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους λάτρεις της αρχικής κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κάθισμα είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ – προσφέρει στους χρήστες όλες τις βασικές δυνατότητες που θα περίμενε κανείς από μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων κορυφαίας κατηγορίας και είναι καθολικά επαινέται για να είμαστε συνεχώς μπροστά από το «crypto wave».

Ωστόσο, αυτό το είπε, Το Binance έχει τεράστια ιστορία με τα κράτη. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω.

Το Binance δεν είναι ένα από τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που εδρεύουν στις ΗΠΑ – βρίσκεται κυρίως στο Τόκιο, Ιαπωνία. Κάποια στιγμή, ο Binance «ειλικρινά» απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ – άτομα με διαβατήρια των ΗΠΑ δεν μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιούν την ανταλλαγή (τα πράγματα ήταν λίγο πιο περίπλοκα από αυτό, αλλά έχετε την ιδέα).

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένας χρήστης των ΗΠΑ μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση στο Binance ήταν μέσω VPN. Ωστόσο, από το 2019, υπάρχει τώρα μια αμερικανική έκδοση της πλατφόρμας – Binance.us.

Ίσως να σκεφτείτε – γιατί κάποιος θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για πρόσβαση σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης όταν υπάρχουν πολλοί άλλοι που δεν έχουν όλους αυτούς τους περιορισμούς?

Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή – είναι τόσο καλή.

Το Binance είναι πολύ ασφαλές – μπορείτε να προστατεύσετε τα νομίσματά σας με έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, και η πλατφόρμα έχει τη φήμη ότι είναι πολύ ασφαλής.

Επίσης, τα τέλη του Binance είναι σχεδόν ανίκητα – ενώ διαφέρουν ανάλογα με ορισμένους παράγοντες, «ξεχωρίζουν» στο 0,1%. Αυτό είναι υπέροχο!

Επισκεφτείτε το Binance

…ή διαβάστε την κριτική Binance

4. Kraken – Υψηλός αριθμός υποστηριζόμενων στοιχείων κρυπτογράφησης

Θέση # 4 από 8 Crypto Exchange

Κριτική Kraken Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλής και αξιόπιστη
 • + Χαμηλές χρεώσεις
 • + Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Κράκεν είναι ένα από τα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ σε αυτήν τη λίστα – η έδρα του βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο. Τι έχει να προσφέρει αυτή η ανταλλαγή για να γίνει ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, ρωτάτε?

Απλός – χαμηλές χρεώσεις και υποστήριξη πολλαπλών στοιχείων κρυπτογράφησης.

Κρυπτο-ενεργητικό, υποστηρίζει ο Kraken περισσότερα από 150 διαφορετικά κρυπτονομισματα και διακριτικά κρυπτογράφησης. Αυτός είναι ένας σχετικά μικρός αριθμός στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, αλλά συνήθως είναι περισσότερο από αρκετός για τους περισσότερους εμπόρους κρυπτογράφησης, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους. Αυτό συμβαίνει επειδή το Kraken υποστηρίζει όλα τα κύρια κρυπτογραφημένα εκεί έξω!

Όπως προαναφέρθηκε, τα τέλη στο Kraken είναι επίσης πολύ χαμηλά. Εύρος από 0% έως 0,26%, ανάλογα με το μέγεθος της συναλλαγής, τις τοποθεσίες κ.λπ. Ακόμα, αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικά χαμηλό και σίγουρα θέτει τον Kraken στη λίστα με τις “καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ”.!

Για να προσθέσετε σε όλα αυτά, Το Kraken είναι επίσης πολύ απλό στη χρήση, και δεν απαιτεί να έχετε εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα των συναλλαγών κρυπτογράφησης για να μπείτε. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια στην αγορά των ΗΠΑ!

Επισκεφτείτε το Kraken

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Kraken

5. Cex.io – Ποικιλία τρόπου πληρωμής και καλή ασφάλεια

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 8 Crypto Exchange

Επισκόπηση CEX.io Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύκολο να το καταλάβω
 • + Διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών
 • + Μεγάλη υποστήριξη

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ενδέχεται να μην υπάρχουν επιλογές νομισμάτων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Cex.io βρίσκεται (με βάση) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρ ‘όλα αυτά, το Cex εξακολουθεί να θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης των ΗΠΑ – εξυπηρετεί πολύ καλά την αγορά των ΗΠΑ!

Το Cex.io θα είναι υπέροχο για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για το ασφάλεια των κρυπτογραφικών στοιχείων τους – η πλατφόρμα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών ασφαλείας, με το 2FA να είναι ένα από τα υποχρεωτικά.

Cex επίσης σας στέλνει email κάθε φορά που (καλά, ελπίζουμε ότι) έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας – τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργούν ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, καθώς σας ενημερώνουν για οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετικά με τον λογαριασμό σας. Ειλικρινά, εάν έχετε προστατευμένο το email σας, θα γνωρίζετε και τον λογαριασμό σας Cex ανά πάσα στιγμή.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης στους χρήστες της διάφοροι τρόποι πληρωμής – αυτό είναι υπέροχο, καθώς διευρύνει σημαντικά το εύρος των πιθανών χρηστών που ενδέχεται να ενδιαφέρονται να έχουν πρόσβαση στο Cex με σκοπό την αγορά ορισμένων κρυπτονομισμάτων.

Πάνω από όλα αυτά, η Cex έχει επίσης υψηλοί όγκοι συναλλαγών. Αυτό είναι απλώς μια ακόμη απόδειξη ότι η πλατφόρμα είναι ζωντανή και καλά και ότι πολλοί άνθρωποι τη χρησιμοποιούν για τις ανάγκες συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Τα τέλη στο Cex.io κυμαίνονται από 0% έως 0,25%. Αυτό είναι αρκετά καλό και τοποθετεί την πλατφόρμα αρκετά ψηλά στην καλύτερη λίστα ανταλλαγής κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ, τουλάχιστον όσον αφορά το πραγματικό θέμα των τελών!

Επισκεφτείτε το CEX

…ή διαβάστε την κριτική CEX

6. Changelly – Μερικές από τις καλύτερες τιμές ενεργητικού Crypto στην αγορά

Θέση # 6 από 8 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Changelly Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ενιαίο τέλος ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων 0,5%
 • + Δεν υπάρχει ιστορικό παραβιάσεων ασφαλείας
 • + Προσφέρει widget και API
 • + 24/7 ζωντανή υποστήριξη πελατών

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Μπορεί να είναι αργή
 • Αρκετά υψηλά τέλη κατά την αλλαγή σταθερών νομισμάτων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ομολογουμένως, Τσανγκλι μπορεί να είναι απλώς ένα από αυτά τα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια που ίσως έχετε ακούσει περισσότερο. Αυτό συμβαίνει επειδή, σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες σε αυτήν τη λίστα με τις “καλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στις ΗΠΑ”, ο Changelly είναι στην πραγματικότητα πολύ συχνά ενσωματωμένο σε πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, ως το προεπιλεγμένο κατάστημα συναλλαγών στο πορτοφόλι.

Το Changelly υπόσχεται στους χρήστες του μερικά από τα καλύτερα (πιο ανταγωνιστικό) τιμές κρυπτογράφησης σε ολόκληρη την αγορά. Φυσικά, αυτή είναι μια τεράστια συμφωνία! Εάν το κύριο μέλημά σας είναι να αγοράσετε κρυπτονομίσματα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη!

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Changelly, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι είναι μια ανταλλαγή μη στερητική της ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ότι η πλατφόρμα δεν διατηρεί την κρυπτογράφηση σας – ενώ αυτό σημαίνει επίσης ότι είστε το επίσημο μέρος που είναι υπεύθυνο για την ασφάλειά του, παραδίδει επίσης όλη τη δύναμη στα χέρια σας, η οποία είναι σύμφωνη με τη γενική φιλοσοφία των κρυπτονομισμάτων (αποκέντρωση).

Οι χρεώσεις του Changelly είναι απλές – είναι σταθερή χρέωση 0,25% για όλες τις συναλλαγές σας. Αυτό είναι πολύ αξιοπρεπές, σίγουρα!

Επισκεφτείτε το Τσανγκλι

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Changelly

7. Bitstamp – Υψηλά επίπεδα εμπιστοσύνης εντός της Κοινότητας

Θέση # 7 από 8 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Bitstamp Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Χρήσιμη υποστήριξη πελατών
 • + Οι πληρωμές Fiat γίνονται δεκτές
 • + Αξιόπιστος

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν είναι καλύτερο για αρχάριους
 • Ενδέχεται να μην υπάρχουν επιλογές κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Bitstamp μπορεί να είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά χρηματιστήρια κρυπτογράφησης σε αυτήν τη λίστα, ειδικά στις ΗΠΑ. Ακόμα, η πλατφόρμα αξίζει πολύ να προσέξουμε, αφού υπήρξε, συζητήσιμη, μια που έπρεπε εργάζονται για τη φήμη της περισσότερο!

Βλέπετε, όσον αφορά το επιχείρημα ότι το Bitstamp είναι η καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης για τις ΗΠΑ, πρέπει να επισημανθεί ότι η μάρκα είχε κάποια προβλήματα ασφαλείας πριν από λίγο καιρό. Αν και αυτό είναι κοινό με τις ανταλλαγές κρυπτογράφησης, το Bitstamp χτυπήθηκε αρκετά σκληρά – ένας παράγοντας εξαργύρωσης εδώ είναι ότι δεν διακυβεύτηκαν στοιχεία χρηστών.

Από τότε, Το Bitstamp έχει βελτιωθεί σχεδόν σε όλες τις πτυχές της επιχείρησής τους – ασφάλεια, υποστήριξη πελατών, επικοινωνία και ούτω καθεξής. Η μεγάλη φήμη που έχει τώρα η πλατφόρμα έχει κερδίσει!

Το εύρος των τελών της Bitstamp από 0,05% έως 5%. Τα πραγματικά τέλη θα εξαρτηθούν από μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων!

Αν και δεν είναι ένα από τα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, το Bitstamp αξίζει ακόμα να το δείτε!

Επισκεφτείτε το Bitstamp

…ή διαβάστε την κριτική μας Bitstamp

8. Bittrex – Τα περιουσιακά στοιχεία Crypto διατηρούνται εκτός σύνδεσης

Θέση # 8 από 8 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Bittrex Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Πολύ ασφαλές
 • + Μικρές, σταθερές χρεώσεις
 • + Γρήγορες ανταλλαγές
 • + Μεγάλη ποικιλία νομισμάτων κρυπτογράφησης και fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ορισμένα παράπονα χρήστη σχετικά με την υποστήριξη
 • Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για έναν νεοφερμένο κλάδο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Τώρα, Bittrex είναι ένα από αυτά τα κρυπτονομίσματα που μεταφέρουν τον όρο «ασφάλεια» σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η πλατφόρμα θεωρείται συχνά ως μια από τις ασφαλέστερες επιλογές για τους εμπόρους κρυπτογράφησης. Εκτός από όλες τις συνήθεις δυνατότητες ασφαλείας των ανταλλαγών κρυπτογράφησης (οτιδήποτε από το 2FA έως τους ελέγχους επαλήθευσης), η Bittrex προσφέρει μια πολύ μοναδική λύση αποθήκευσης κρυπτογράφησης – σχεδόν το 90% του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης που βρίσκονται στο χρηματιστήριο αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης, στο κρύα πορτοφόλια.

Αυτό είναι μεγάλος ειδήσεις – δεδομένου ότι τα cryptos βρίσκονται εκτός σύνδεσης, είναι πρακτικά απρόσιτα σε κανένα χάκερ που μπορεί να θέλουν να παραβιάσουν την ασφάλεια της πλατφόρμας!

Το Bittrex προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να συναλλαγή περίπου 200 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων, και έχει σταθερό τέλος 0,25%. Δεν είναι ένα από τα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ (η Bittrex εδρεύει στο Λιχτενστάιν), αλλά σίγουρα θα ταιριάζει στην αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο!

Επισκεφτείτε το Bittrex

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Bittrex

Συμπεράσματα

Λοιπόν, λοιπόν – αυτή είναι η λίστα με τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ και για τις ΗΠΑ! Βεβαίως, δεν βρίσκονταν όλες οι πλατφόρμες (με βάση) στα κράτη, αλλά όλες θα είναι χρήσιμος για κάθε πολίτη των ΗΠΑ, σίγουρα!

Θυμηθείτε – την πραγματική καλύτερη ανταλλαγή κρυπτογράφησης ΗΠΑ για ΕΣΥ εξαρτάται από Το δικό σου, προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Τούτου λεχθέντος, οποιοδήποτε από τα ανταλλαγές αναφέρονται στην παραπάνω λίστα πρέπει να αρκεί!

Σας ευχαριστώ για ανάγνωση, καλή τύχη συναλλαγών και θα σας δω την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me