Φτηνότερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Όταν διαλέγετε τη σωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης για εσάς, Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ασφάλεια, υποστήριξη νομισμάτων, ταχύτητα συναλλαγής, και ούτω καθεξής – όλα αυτά είναι σημαντικά. Ωστόσο, σήμερα, θα ρίξουμε μια ματιά στη λίστα οι φθηνότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Τι σημαίνει το «φθηνότερο», μπορείτε να ρωτήσετε; Απλή – ανταλλαγές που έχουν τα χαμηλότερα τέλη στην αγορά. Με άλλα λόγια, θα συζητήσουμε 7 επιλογές πλατφορμών ανταλλαγής κρυπτογράφησης που θα αφαιρέσουν το λιγότερο χρηματικό ποσό από τις συναλλαγές σας.

Ωστόσο, αξίζει να το αναφέρουμε υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να θυμάστε με την παρακάτω λίστα. Ας ξεπεράσουμε τις λεπτομέρειες, πρώτα.

Φτηνότερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων: Πράγματα που πρέπει να θυμάστε

Έτσι, οι φθηνότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων – φαίνεται αρκετά αυτονόητη, σωστά?

Σε ένα βαθμό, είναι – αλλά, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ό, τι μπορεί να φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Έχοντας την επιλογή να ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στο φθηνότερο κρυπτογραφικό χρηματιστήριο μπορεί να είναι εξαιρετική, αλλά πρέπει πάντα να έχετε κατά νου το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι σε έναν μόνο παράγοντα – ασφάλεια.

Ακόμα κι αν καταφέρετε να βρείτε μια ανταλλαγή που αφαιρεί περικοπή 0% από το εμπόριο κρυπτογράφησής σας (το οποίο, βεβαίως, είναι δυνατό), εάν λείπει από το τμήμα ασφαλείας, ίσως να “φορολογείτε” περισσότερο από ό, τι σε ορισμένα από τα πιο ακριβά χρηματιστήρια – με άλλα λόγια, όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία κρυπτογράφησης ενδέχεται να είναι κλαπεί κατά τη διάρκεια ή μετά τη συναλλαγή.

Φτηνότερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων

Παρόλο που, βεβαίως, ακούγεται μάλλον τρομακτικό, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα όλων – όποτε ασχολείται με οτιδήποτε σχετίζεται με την κρυπτογράφηση, θα πρέπει πάντα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί.

Τούτου λεχθέντος, όμως …

Υπάρχουν πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων με τα χαμηλότερα τέλη εκεί έξω που είναι επίσης πραγματικά πραγματικά ασφαλής. Υποθέτοντας ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να διαλέξετε το καλύτερο για εσάς, για αυτό είναι εδώ αυτή η λίστα, πρώτον – χωρίς άλλη παραλλαγή, ας μιλήσουμε για τα 7 φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην τρέχουσα αγορά.

1. Binance – Έως 0,1% στα τέλη

Κατατάσσεται # 1 στα 7 Crypto Exchange

Επανεξέταση Binance Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
 • + Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση
 • + Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους αρχάριους λάτρεις της κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα


Αν έχετε ακούσει ποτέ συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, σε γενικές γραμμές, πιθανότατα γνωρίζετε μια εταιρεία που ονομάζεται Κάθισμα. Αναμφίβολα, είναι ένα από τα πιο γνωστά και χρησιμοποιημένα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά.

Συμπτωματικά (ή είναι;), είναι ένα από τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων, πολύ.

Η Binance χρησιμοποιεί προμήθειες που φτάνουν έως 0,1%. Σημειώστε το τμήμα “έως” – απλά, αυτό σημαίνει ότι τα τέλη συνήθως θα είναι πολύ χαμηλότερα από αυτό (στις περισσότερες περιπτώσεις, η διαφορά κυμαίνεται περίπου 0,05%).

Είναι η Binance η ανταλλαγή κρυπτογράφησης με τις χαμηλότερες χρεώσεις εκεί έξω; Καλά, είναι σίγουρα μέρος αυτής της ομάδας, Ναί! Ένα τέλος 0,1% (χειρότερο σενάριο) είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Πάνω από το να έχεις μερικά πολύ φθηνά τέλη συναλλαγής, Το Binance είναι επίσης πολύ ασφαλές. Η ανταλλαγή απασχολεί ένα σύστημα 2FA (έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων) ώστε να εξασφαλίστε βέλτιστα μέτρα ασφαλείας σύνδεσης, και έχει και κάποια προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας κρυπτογράφησης.

Αν ψάχνετε για ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με τις χαμηλότερες χρεώσεις για να ξεκινήσετε την εμπορία κερμάτων κρυπτογράφησης, θα χαρείτε επίσης να ακούσετε ότι το Binance έχει μερικά από τα καλύτερα (πιο ψηλά) όγκο συναλλαγών από όλα τα «mainstream» κρυπτονομίσματα εκεί έξω.

Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Λοιπόν, αυτό σημαίνει απλά υπάρχει μια υγιής ποσότητα ανταγωνιστικών τιμών να έχετε στην εν λόγω πλατφόρμα ανταλλαγής – σίγουρα κάποια καλά νέα για οποιονδήποτε έμπορο wannabe!

Επισκεφτείτε το Binance

…ή διαβάστε την κριτική Binance

2. Kraken – Από 0% έως 0,26% στα τέλη

Κατατάσσεται στην 2η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Κριτική Kraken Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Ασφαλής και αξιόπιστη
 • + Χαμηλές χρεώσεις
 • + Γίνεται δεκτή μια καλή ποσότητα νομισμάτων fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Όχι η πιο χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ίδια με πολλά άλλα ονόματα σε αυτήν τη φθηνότερη λίστα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, Κράκεν είναι μια πολύ γνωστή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που έχει δημιουργήσει μια μακροχρόνια φήμη ότι είναι και οι δύο αξιόπιστες, και προσφέρει στους χρήστες της μερικές εκπληκτικά καλές χρεώσεις.

Αντιμετωπίζοντας το Kraken στην αίθουσα (λυπάμαι), μπορείτε να περιμένετε τα τέλη αυτής της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων να κυμαίνονται οπουδήποτε από 0% έως 0,26%, ανάλογα με μερικούς διαφορετικούς παράγοντες.

Σωστά – Διατίθενται 0% χρεώσεις, επίσης, αλλά θα πρέπει να κάνετε συναλλαγές με πολύ χαμηλά ποσά κρυπτογράφησης.

Τούτου λεχθέντος, 0,26% εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή χρέωσης! Το ποσό της κρυπτογράφησης που θα χάνατε από την πληρωμή είναι ελάχιστο και Οι όγκοι υψηλών συναλλαγών του Kraken θα πρέπει να διασφαλίσει την ηρεμία σας ακόμη περισσότερο!

Με γενική φήμη, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Kraken δεν είναι μόνο δημοφιλές ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με τις χαμηλότερες χρεώσεις – θεωρείται επίσης ένας πολύ ασφαλής χώρος για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Επίσης, Το Kraken υποστηρίζει πάνω από 150 διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, μάρκες περιλαμβάνεται. Θα βρεις όλα τα κύρια, τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα στην εν λόγω ανταλλαγή – δεδομένου ότι μπορείτε ακόμη αγοράστε τα κέρματα μέσω τραπεζικής μεταφοράς, Αυτό σίγουρα καθιστά την ανταλλαγή ένα πολύ βολικό μέρος για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων!

Επισκεφτείτε το Kraken

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Kraken

3. Cex.io – Από 0% έως 0,25% στα τέλη

Κατατάσσεται στην 3η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Επισκόπηση CEX.io Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εύκολο να το καταλάβω
 • + Διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών
 • + Μεγάλη υποστήριξη

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ενδέχεται να μην υπάρχουν επιλογές νομισμάτων

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Cex.io είναι ένα από αυτά τα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια που συνεχίζουν να εμφανίζονται εδώ και εκεί, αλλά μερικές φορές ξεχνάμε όταν μιλάμε για τα καλύτερα και φθηνότερα κρυπτονομίσματα Λοιπόν, είμαι εδώ για να σας πω – αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει.

Το Cex είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης – χρησιμοποιείται από πολλά άτομα και οι περισσότερες κριτικές σχετικά με αυτό είναι περισσότερο από θετικές.

Θα παρατηρήσετε πόσο ενδιαφέρεται η πλατφόρμα για την ασφάλεια και την ευημερία των κρυπτονομισμάτων σας μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε πρώτα στον ιστότοπο. 2FA, ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ούτω καθεξής – το Cex κάνει πραγματικά καλή δουλειά να σας ενημερώσει για οποιεσδήποτε και όλες τις προσπάθειες σύνδεσης, ανεξάρτητα από το εάν έχουν γίνει από μια αξιόπιστη συσκευή ή όχι.

Φορολογικά, η Cex είναι επίσης εκεί με τους άλλους «μεγάλους παίκτες» – το εύρος των τελών της πλατφόρμας από 0% έως 0,25%, που είναι πολύ παρόμοιο με εκείνο που βρέθηκε με Κράκεν. Επίσης, όπως και με τον Kraken, οι χρεώσεις του Cex είναι πολύ ευνοϊκό για όλους και όλους τους επίδοξους εμπόρους κρυπτογράφησης.

Επισκεφτείτε το CEX

…ή διαβάστε την κριτική CEX

4. Bittrex – Ένα σταθερό τέλος 0,25%

Κατατάσσεται # 4 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Bittrex Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Πολύ ασφαλές
 • + Μικρές, σταθερές χρεώσεις
 • + Γρήγορες ανταλλαγές
 • + Μεγάλη ποικιλία νομισμάτων κρυπτογράφησης και fiat

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Ορισμένα παράπονα χρήστη σχετικά με την υποστήριξη
 • Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο για έναν νεοφερμένο κλάδο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Bittrex θεωρείται συχνά ως μία από τις ασφαλέστερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε. Συμπτωματικά, είναι επίσης ένα από τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης!

Αυτό που κάνει το Bittrex να ξεχωρίζει από το πλήθος όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας είναι το γεγονός ότι η ανταλλαγή διατηρεί ενεργή τη συντριπτική πλειονότητα των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης συσκευές ψυχρής αποθήκευσης – πορτοφόλια εκτός σύνδεσης που θεωρούνται ότι είναι από την ασφαλέστερη δυνατή αποθήκευση κρυπτογράφησης (εκτός από τα πορτοφόλια χαρτιού).

Το μόνο κάπως αξιοσημείωτο ζήτημα που εκφράζουν ορισμένοι χρήστες της πλατφόρμας είναι το γεγονός ότι Το Bittrex μπορεί να είναι κάπως δύσκολο στη χρήση, ειδικά αν είστε ένας νέος χρήστης στον κλάδο.

Όσον αφορά την πλατφόρμα ως ένα από τα φθηνότερα κρυπτογραφικά χρηματιστήρια, ωστόσο, η Bittrex προσφέρει μια σταθερή χρέωση 0,25% στους χρήστες της. Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, είναι πραγματικά αρκετά καλά! Ανταγωνίζεται τα τέλη ορισμένων άλλων χρηματιστηρίων κρυπτογράφησης σε αυτήν τη λίστα, και σίγουρα ευθυγραμμίζεται και με τον όρο «φθηνό».

Επισκεφτείτε το Bittrex

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Bittrex

5. Coinbase – Από 1,49% έως 3,99% στα τέλη

Κατατάσσεται στην 5η θέση από τα 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Coinbase Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Νομίσματα Fiat – αποδεκτά
 • + Απλό στη χρήση
 • + Δέχεται μόνο τα πιο αξιόπιστα κρυπτονομίσματα
 • + Πολύ ασφαλές

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν διατίθεται σε όλες τις χώρες
 • Ορισμένα από τα λιγότερο γνωστά νομίσματα δεν υποστηρίζονται

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Όπως μπορείτε να πείτε από τον τίτλο, Νομισματική βάση είναι ένα πολύ μεγάλο άλμα όσον αφορά τα τέλη, ειδικά σε σύγκριση με άλλες ανταλλαγές σε αυτήν τη συγκεκριμένη λίστα.

Φυσικά, πιθανότατα δεν θα αποκαλούσατε το Coinbase ως «ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με τις χαμηλότερες χρεώσεις». Εάν ναι, όμως, γιατί βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα?

Λόγω ενός πολύ απλού λόγου, στην πραγματικότητα – το Coinbase προσφέρει στους χρήστες του ένας καταπληκτικός συμβιβασμός μεταξύ εξόδων και UXεμπειρία χρήστη.

Βλέπετε, όπως σημειώνεται στον τίτλο, Οι χρεώσεις της Coinabase κυμαίνονται από 1,49% έως 3,99%, ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, το ποσό κρυπτογράφησης στο οποίο διαπραγματεύεστε, είτε είστε ο αποστολέας ή ο παραλήπτης κ.ο.κ. Φυσικά, αυτά τα τέλη είναι αρκετά υψηλή – δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Ωστόσο, το Coinabse προσφέρει στους χρήστες του εκπληκτικά χαρακτηριστικά ευχρηστίας, και διασφαλίζει κορυφαία ασφάλεια.

Η ίδια η ανταλλαγή είναι πολύ απλή και απλή, αξιοποιώντας μινιμαλιστικός σχεδιασμός. Αυτό είναι υπέροχο για αρχάριους εμπόρους, καθώς δεν θα κατακλύζεστε από πολλές, προηγμένες δυνατότητες.

Τέλος, αξίζει επίσης να το επισημάνετε Το Coinabse έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Οι χρήστες αναφέρουν ότι, όποτε συναντούν κάποια προβλήματα, η υποστήριξη θα ήταν πάντα πολύ χρήσιμη και φιλική – σίγουρα θαυμάσια να το γνωρίζουμε!

Επισκεφτείτε το Coinbase

…ή διαβάστε την κριτική μας στο Coinbase

6. Bitstamp – Από 0,05% έως 5% στα τέλη

Θέση # 6 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Bitstamp Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Χρήσιμη υποστήριξη πελατών
 • + Οι πληρωμές Fiat γίνονται δεκτές
 • + Αξιόπιστος

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Δεν είναι καλύτερο για αρχάριους
 • Ενδέχεται να μην υπάρχουν επιλογές κρυπτογράφησης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Bitstamp διαθέτει πιθανώς το ευρύτερο φάσμα χρεώσεων από όλα τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Αναλύοντας το «0,05% – 5% ” εύρος τελών, είναι ασφαλές να πούμε ότι, εάν φτάσετε στο κάτω άκρο του φάσματος χρεώσεων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Bitstamp είναι σίγουρα μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης με τις χαμηλότερες χρεώσεις. Εάν, ωστόσο, η συναλλαγή σας πέφτει περισσότερο προς το «5%“Μέρος, καλά … Αυτό είναι πολύ ακριβό!

Τι γίνεται όμως με την ίδια την πλατφόρμα; Ανεξάρτητα από τη συζήτηση για την «φθηνότερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων», είναι ασφαλές να το πούμε αυτό Το Bitstamp είναι μια από τις πιο σεβαστές πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στην τρέχουσα βιομηχανία. Ενώ η εταιρεία είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι η κοινή αντίληψη που τους περιβάλλει είναι στην πραγματικότητα πολύ καλά.

Το Bitstamp είναι ασφαλές και πολύ φιλικό για αρχάριους. Εάν δεν θέλετε να ανταλλάξετε πολλά κρυπτονομίσματα και απλά ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία, είναι σίγουρα μια ανταλλαγή που αξίζει να δείτε!

Επισκεφτείτε το Bitstamp

…ή διαβάστε την κριτική μας Bitstamp

7. Poloniex – 0% έως 0,125% στα τέλη

Θέση # 7 από 7 Crypto Exchange

Αναθεώρηση Poloniex Πράγματα που μας άρεσαν:

 • + Εταιρεία των Η.Π.Α.
 • + Δεν απαιτείται επαλήθευση
 • + Χαμηλή χρέωση συναλλαγών
 • + Καλή υποστήριξη πελατών

Πράγματα που δεν μας άρεσαν:

 • Παραβιάστηκε το 2014

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Poloniex είναι σίγουρα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων σε αυτήν τη λίστα. Ενώ μπορεί να ονομαστεί πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης με τις χαμηλότερες χρεώσεις, είναι επίσης μια ανταλλαγή που έχει… αμφισβητήσιμο παρελθόν.

Ας το κάνουμε όμως ένα βήμα τη φορά.

Το γεγονός ότι το Poloniex προσφέρει στους χρήστες του μια χρέωση που κυμαίνεται οπουδήποτε από 0% έως 0,125% είναι υπέροχο – που καθιστά αυτόματα την πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης ένα από τα φθηνότερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης σε αυτήν τη λίστα. Αν φτηνές χρεώσεις είναι επίσημα αυτό που σας ενδιαφέρει, τότε σίγουρα – το Poloniex είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ωστόσο, όμως …

Το Poloniex έχει ιστορία πειρατεία – συγκεκριμένα, σημειώθηκε παραβίαση της ασφάλειας το 2014 ότι σάρωσε ένα τεράστιο μέρος του Bitcoin που ήταν παρόν στο χρηματιστήριο. Ενώ μερικές μικρές προσπάθειες πειρατείας (και επιτυχίες) είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν, τέτοιες σημαντικές παραβιάσεις θα πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη, είτε ψάχνετε για τα φθηνότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης ή κάτι άλλο.

Εκτός αυτού, το Poloniex εξακολουθεί να θεωρείται ως μια αξιοπρεπής πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης, ακόμη και με τον προαναφερθέντα λεκέ στη φήμη του. Η πλατφόρμα δεν απαιτεί επαλήθευση (εκτός αν σκοπεύετε να ανταλλάξετε ορισμένα υψηλά ποσά κρυπτογράφησης), είναι απλό στη χρήση, και παρέχει αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών, εάν χρειάζεται, επίσης.

Συνολικά, μια πλατφόρμα που αξίζει να εξεταστεί, ειδικά αν ψάχνετε για τη φθηνότερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων!

Επισκεφτείτε το Poloniex

…ή διαβάστε την κριτική μας για το Poloniex

Συμπεράσματα

Αρα αυτο ειναι! Σε αυτό το σημείο, πρέπει να γνωρίζετε οι 7 φθηνότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, και όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που σχετίζονται με αυτά.

Επιτρέψτε μου, ωστόσο, να επαναλάβω ένα σημείο που αναφέρθηκε νωρίτερα στο άρθρο – η ασφάλεια πρέπει πάντα να είναι ένα από τα κύρια μέλημά σας όταν ξεχωρίζω ο καλύτερος ιστότοπος συναλλαγών κρυπτογράφησης για εσάς.

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο – εάν αγοράσετε κάποιο κρυπτογράφηση με χρέωση 0%, πιθανότατα θα είστε εκστατικοί λόγω του γεγονότος ότι δεν χρειάστηκε να πληρώσετε ούτε καν μια δεκάρα, σωστά?

Καλά, Ναί, αλλά αν το κάνατε σε μια σκιερή «ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με τις χαμηλότερες χρεώσεις», μερικές ημέρες αργότερα, μπορεί να το βρείτε όλα τα νομίσματα κρυπτογράφησης καθαρίστηκαν από το πορτοφόλι σας.

Δεν αξίζει πραγματικά, τώρα, είναι?

Ειλικρινά, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ακόμη και αν ψάχνετε για τη φθηνότερη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, η ασφάλεια πρέπει να εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας. Χωρίς κατάλληλη ασφάλεια, κινδυνεύετε να χάσετε όλες τις αποταμιεύσεις κρυπτογράφησης – είναι πάντα καλύτερο να πληρώνετε λίγο περισσότερο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι όλα ασφαλή και υγιή!

Με αυτό, ωστόσο, ελπίζω ότι αυτή η λίστα ήταν χρήσιμη για εσάς και ότι καταφέρατε να βρείτε το καλύτερο, φθηνό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που θα ταιριάζει στις δικές σας, προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σας.

Μέχρι την επόμενη φορά!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map