Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Έτσι, θέλετε να εμπλακείτε κρυπτονόμισμα, αλλά δεν ξέρετε τι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι και / ή τι το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι? Λοιπόν, σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσω στο πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διαφορετικών υπηρεσιών πορτοφολιού – από εφαρμογές, πορτοφόλια υλικού έως υπηρεσίες ιστότοπου.

Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων είναι μέρη όπου αποθηκεύονται όλα τα «κλειδιά» κρυπτογράφησής σας (τα οποία θα συζητήσουμε αργότερα). Μοιάζουν λίγο με αυτόματο πωλητή σε δημόσιο χώρο – οποιοσδήποτε μπορεί να εισάγει χρήματα στο μηχάνημα αυτόματης πώλησης, αλλά μόνο εκείνοι με τα κλειδιά του αυτόματου πωλητή μπορούν να αφαιρέσουν τα χρήματα.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη υπηρεσιών κρυπτογράφησης πορτοφολιών. Υπάρχουν υπηρεσίες πορτοφολιού κρυπτογράφησης βάσει εφαρμογών, υπηρεσίες εκτός σύνδεσης, και διαδικτυακές υπηρεσίες να επιλέξεις απο. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του οδηγού, θα μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή υπηρεσία πορτοφολιού για τις δικές σας ατομικές ανάγκες, καθώς και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε κρυπτογράφηση με ασφάλεια και χωρίς ανησυχία!

Αρχικά, ας μάθουμε περισσότερα για το τι είναι πραγματικά ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Καλύτερο πορτοφόλι Cryptocurrency: Τι είναι το πορτοφόλι Cryptocurrency?

Ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού, μια διαδικτυακή πλατφόρμα ή μια συσκευή υλικού που κρατά τα κλειδιά που χρησιμοποιείτε για την αποστολή και λήψη διάφορων μπλοκ αλυσίδας διακριτικά κρυπτονομισμάτων. Αποθηκεύει κυριολεκτικά τα «ιδιωτικά» κλειδιά και τα «δημόσια» κλειδιά σας – τον ασφαλή τρόπο επικοινωνίας των πορτοφολιών με τα βιβλία κρυπτογράφησης blockchain.


Σας επιτρέπει επίσης δείτε τα υπόλοιπα κρυπτονομισμάτων σας. Η διεπαφή, ο τρόπος εμφάνισης του λογισμικού, βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν τα κρυπτονομίσματά τους (πόσα έχουν σε διαφορετικά κρυπτονομίσματα όπως) Αιθέριο, Bitcoin ή Κυματισμός).

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το blockchain είναι ότι τα «καθολικά» ενημερώνονται σε όλους τους «κόμβους» στο δίκτυο blockchain. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μεμονωμένα “καθολικά” ενημερώνονται ταυτόχρονα – ένα πορτοφόλι δεν περιέχει χρήματα κρυπτογράφησης, αλλά ένα αρχείο συναλλαγών.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: ένα πορτοφόλι με κρυπτονομίσματα.

Σημείωση: Ένα «καθολικό» είναι μια άλλη λέξη για μια «βάση δεδομένων». Η λέξη «καθολικό» είναι πολύ πιο κοινή από τη «βάση δεδομένων» στον κόσμο της κρυπτογράφησης, οπότε θα την ακούτε συχνά!

Επίσης: Ένας «κόμβος» είναι αυτό που ονομάζουμε κρυπτογραφημένοι geeks μεμονωμένους υπολογιστές που τρέχουν και διατηρούν το blockchain.

Σε αντίθεση με το πορτοφόλι στην τσέπη σας, το πορτοφόλι κρυπτογράφησης δεν αποθηκεύει χρήματα με τον ίδιο τρόπο που ένας λογαριασμός PayPal αποθηκεύει χρήματα. Αυτό είναι η κρίσιμη διαφορά μεταξύ πορτοφολιών κρυπτογράφησης και άλλων λογαριασμών χρημάτων στο διαδίκτυο.

Η σημασία της προστασίας του Crypto σας

Η επένδυση σε κρυπτογράφηση δεν είναι εύκολη. Πρέπει να πάρτε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης και καταθέστε χρήματα σε ανταλλαγή για να αγοράσουμε διαφορετικά cryptos – και δεν πρόκειται καν να μιλήσουμε για μεταφορές μεταξύ τραπεζών. Υπάρχουν τόσα πολλά κινούμενα μέρη και όταν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, η επένδυση σε κρυπτογράφηση μπορεί να είναι εύκολη. Αλλά αν ένα μέρος σταματήσει να λειτουργεί, όλα σταματούν να λειτουργούν.

Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το κινητό σας τηλέφωνο, ο σκληρός σας δίσκος ή ο αφαιρούμενος αποθηκευτικός χώρος γίνεται το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας. Αυτό είναι αποκέντρωση έχει κάνει. Με κόβοντας τον μεσαίο άνθρωπο (τράπεζες και κυβερνήσεις), το crypto έχει κάνει τους ανθρώπους πιο ανεξάρτητους, αλλά όλα αυτά διατρέχουν κίνδυνο.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: ένας άνθρωπος που χαράζει ένα σύστημα υπολογιστή.

Καθιστώντας σας πιο ανεξάρτητους, σας φέρει επίσης όλη την ευθύνη για να βεβαιωθείτε ότι το κρυπτογράφηση σας είναι ασφαλές.

Ας δούμε ένα παράδειγμα – Γνωρίστε τον Cody

Για να σας δείξω πόσο ασφαλή είναι τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, θα ήθελα να σας συστήσω Κόντι Μπράουν. Ο Cody είναι ένας blockchain και crypto συγγραφέας, επενδυτής και παντός «σχολιαστής». Ωστόσο, ακόμη και κατάφερε να χάσει 8.000 $ σε 15 λεπτά.

Η ιστορία του πρέπει να κάνει όλους να καταλάβουν γιατί η ασφάλεια του κρυπτογραφικού πορτοφολιού είναι σημαντική.

Ο Cody έλαβε ένα μήνυμα κειμένου στις 11:31 μ.μ. Ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας του τον έστειλε για να πει ότι ήταν στο τηλέφωνο με υπηρεσίες πελατών και είχε προστεθεί ένας νέος τρόπος πληρωμής. Αυτό εξέπληξε τον Cody, επειδή δεν ήταν τηλεφωνημένος στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Ανησυχεί, οπότε προσπάθησε να καλέσει την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του, αλλά δεν υπήρχε απάντηση. Σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθησε το τηλέφωνό του επίθεση στον κυβερνοχώρο. Είδε την πρόσβαση στο λογαριασμό του στο Gmail και το πορτοφόλι κρυπτογράφησής του.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: μια επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Είδε Αιθέριο, Litecoin, και Bitcoin αποστέλλεται από το πορτοφόλι του στη διεύθυνση πορτοφολιού του χάκερ. Αυτό είναι σιγουρα οχι τι θέλεις όταν επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Έτσι μπορεί να συμβεί γρήγορα! Διεξάγεται καθημερινά, οπότε πρέπει να ξέρετε πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να διατηρήσετε την κρυπτογράφηση σας ασφαλή.

Το να έχετε ένα πραγματικά ασφαλές μέρος για να αποθηκεύσετε την κρυπτογράφηση σας είναι σπουδαίος. Το πορτοφόλι σας κρυπτογράφησης είναι ο φίλος σας όταν πρόκειται να κάνετε τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα πιο ασφαλείς. Η επόμενη ενότητα θα συζητήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων διαθέσιμων πορτοφολιών.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Διαφορετικοί τύποι Πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων

Θέλετε να αποθηκεύσετε κρυπτογράφηση σε smartphone, υπολογιστή ή εκτός σύνδεσης; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε κατέχετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Αυτή η ενότητα θα περιγράψει τις διάφορες διαθέσιμες τεχνολογίες πορτοφολιών και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ασχολούνται με τη χρήση τους.

Πορτοφόλια υλικού

Πορτοφόλια υλικού είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους αποθήκευσης επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα. Είναι αυτό που είναι γνωστό ως «κρύα αποθήκευση“. Αυτό σημαίνει ότι είναι εκτός σύνδεσης και είναι πιο ασφαλές από τα πορτοφόλια “θερμής αποθήκευσης” (όπως πορτοφόλια λογισμικού ή πορτοφόλια ιστού). Επομένως, κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι ο καλύτερος τύπος πορτοφολιού κρυπτογράφησης για να διαλέξετε.

Το πορτοφόλι υλικού διαφέρει από το πορτοφόλι χαρτιού που παρέχει υψηλός ενσωματωμένη ασφάλεια. Το πορτοφόλι υλικού, που μοιάζει με μονάδα flash USB, διαθέτει προηγμένη ασφάλεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στη συσκευή από άτομα χωρίς τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Βοηθά στη βελτίωση της ασφάλειας.

Ωστόσο, να θυμάστε ότι τα πορτοφόλια υλικού έχουν επίσης μειονεκτήματα. Εάν καταστραφούν, ενδέχεται να μην μπορείτε να τα επαναφέρετε. Επιπλέον, δεδομένου ότι τα πορτοφόλια υλικού είναι φυσικές συσκευές, μπορεί να τα χάσετε. Ωστόσο, τέτοια συνιστώμενα κρύα πορτοφόλια όπως Καθολικό Nano S σας παρέχει το σπόρος λέξεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επαναφέρετε το.

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ledger Nano S και του Trezor One

Η τιμή είναι ένα άλλο μειονέκτημα. Τα τέλη χαρτιού, ιστού ή πορτοφολιών που βασίζονται σε εφαρμογές είναι πολύ λιγότερα από τα πορτοφόλια υλικού. Αυτό συμβαίνει επειδή αγοράζετε ψηφιακή ασφάλεια. Είναι μια μονάδα USB με εξαιρετική μνήμη και ασφάλεια. Ξεκινούν από $ 70- $ 99 + και μερικά κοστίζουν πάνω από 2.000 $!

Αν σκοπεύετε να ανταλλάξετε κρυπτογράφηση με κάποια κανονικότητα και θέλετε προστασία εκτός σύνδεσης («κρύος χώρος αποθήκευσης)» κρυπτογραφημένο πορτοφόλι, τα πορτοφόλια υλικού είναι μια καλή επιλογή. Θυμηθείτε, αυτό είναι σαν να έχετε ένα χρηματοκιβώτιο. Πρέπει να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης γιατί κανένας άλλος δεν μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν εάν ξεχάσετε τον κωδικό.

Καθολικό Nano S

Καθολικό Nano S είναι ένα από τα περισσότερα δημοφιλής και αξιόπιστα πορτοφόλια υλικού. Υποστηρίζει περισσότερα από 1.500 κρυπτονομίσματα και συνεχίζει να επεκτείνει τη λίστα. Ο κύριος λόγος για τον οποίο συνιστάται το Ledger είναι η ασφάλεια.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: Πορτοφόλια καθολικών.

Όπως και άλλα κρύα πορτοφόλια, το Ledger Nano S διατηρεί τα προσωπικά σας κλειδιά μέσα στην πραγματική συσκευή – εκτός σύνδεσης, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα κωδικό PIN και πάρτε ένα Φράση ανάκτησης 24 λέξεων αυτό απαιτείται σε περίπτωση που ξεχάσετε μια πινέζα ή χάσετε τη συσκευή σας.

Το Ledger Nano S έχει ένα βελτιωμένη έκδοση που ονομάζεται Ledger Nano X. Φαίνεται σχεδόν το ίδιο, ωστόσο, έχει μεγαλύτερη οθόνη και μερικά πρόσθετες λειτουργίες που βελτιώνουν τη χρηστικότητα. Οι συσκευές καθολικού είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι που τις καθιστά ανθεκτικές σε φυσικές βλάβες.

Καθολικό Nano S δικαστικά έξοδα μόνο 59 $, ενώ Καθολικό Nano X είναι πιο ακριβό – 119 $. Ακόμα κι αν έρχονται με μια τιμή, η ασφάλεια πρέπει να είναι πάνω από όλα.

Πορτοφόλι Trezor

Ένα από τα πιο συνιστώμενα πορτοφόλια υλικού είναι το Τρέζορ πορτοφόλι. Θα μπορούσα να το ονομάσω το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Είναι ένα “αλεξίσφαιρο” πορτοφόλι Bitcoin και είναι εξαιρετικά ασφαλές – υποστηρίζει Windows, Linux, Max και διαθέτει μία από τις καλύτερες εφαρμογές πορτοφολιών Android διαθέσιμες για κρύα αποθήκευση σε κρυπτογράφηση.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: Πορτοφόλια Trezor.

Το πορτοφόλι υλικού Trezor έχει πλήρης έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, μια εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, και είναι συμβατό με μάρκες ERC-20. Παρέχει επίσης υποστήριξη κρυπτογράφησης για μια σειρά διαφορετικών νομισμάτων κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Dash, Bitcoin και Ether.

Είναι εύκολο στη χρήση, συνδέστε τον προσαρμογέα USB. Συνδέεστε μέσω του υπολογιστή και μπορείτε να κάνετε επαναφορά χρησιμοποιώντας το λογισμικό διαχείρισης που περιλαμβάνεται. Απόλυτος έλεγχος, απόλυτη ασφάλεια και απόλυτη ηρεμία. Είναι επίσης μικρό και μπορεί να χωρέσει στην παλάμη του χεριού σας.

Η τιμή του Trezor Model T είναι κοστίζει 169,99 $. Παρόλο που είναι σχετικά ακριβό, μια τέτοια τιμή αξίζει τον κόπο.

KeepKey

KeepKey είναι άλλο προτεινόμενο πορτοφόλι υλικού. Έχει μια τεράστια οθόνη που προστατεύεται από ένα πολυανθρακικό περίβλημα και σας επιτρέπει να δείτε την πλήρη διεύθυνση κρυπτογράφησης χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση προς τα εμπρός.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Όντας ένα πορτοφόλι υλικού, το KeepKey είναι πραγματικά ασφαλές. Σας παρέχει ένα κωδικό PIN και σπόροι ανάκτησης. Επιπλέον, έχει αυτή τη μοναδική δυνατότητα που αλλάζει τους κωδικούς pin από καιρό σε καιρό, προστατεύοντάς σας από το κακόβουλο λογισμικό να αντιγράφει τον κωδικό σας.

Η τιμή του KeepKey είναι μόνο 49 $, το οποίο το καθιστά ένα από τα πιο προσιτά πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού στην αγορά.

Πορτοφόλια λογισμικού

Πορτοφόλια κρυπτογράφησης λογισμικού είναι «καυτά πορτοφόλια». Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να είναι παραβιάστηκε από απόσταση λόγω της πρόσβασης στο Διαδίκτυο. Αλλά εάν κάνετε συναλλαγές σε χαμηλούς όγκους, τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης λογισμικού για επιτραπέζιους υπολογιστές θα μπορούσαν να είναι το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για εσάς!

Νομισματική βάση

Οταν πρόκειται για Νομισματική βάση, η πλειοψηφία των χρηστών κρυπτογράφησης το γνωρίζουν ως ανταλλαγή. Ενώ αυτό είναι αλήθεια, έχει επίσης το δικό του πορτοφόλι λογισμικού και μπορεί να θεωρηθεί ως διαδικτυακό πορτοφόλι ή διαδικτυακό πορτοφόλι (θα το συζητήσουμε αργότερα σε αυτό το άρθρο).

Αναθεώρηση πορτοφολιού Coinbase: οι δυνατότητες της εφαρμογής Coinbase.

Παρόλο που τα πορτοφόλια λογισμικού δεν είναι τόσο ασφαλή όσο αυτά του υλικού, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε Κατεβάστε και χρησιμοποιήστε το εντελώς δωρεάν. Φυσικά, όταν πρόκειται για αγορά ή πώληση κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να περάσετε από το Coinbase exchange που χρεώνει τέλη για συναλλαγές (μέσος όρος 3,75% ανά συναλλαγή) όπως και κάθε άλλη ανταλλαγή κρυπτογράφησης (διαφέρουν μόνο οι χρεώσεις).

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Coinbase Wallet and Electrum

Οι εκδόσεις Coinbase Wallet είναι διαθέσιμες για Apple iOS και Google Android χρήστες. Εάν κάνετε πολλαπλές συναλλαγές την ημέρα, μπορείτε να διατηρήσετε ένα μέρος των περιουσιακών σας στοιχείων σε πορτοφόλια υλικού ή στο πορτοφόλι λογισμικού Coinbase και το άλλο μέρος στο Ανταλλαγή Coinbase που σας εξυπηρετεί ως διαδικτυακό πορτοφόλι και ευκολότερη συναλλαγή.

Λιγότερο συνιστώμενα πορτοφόλια λογισμικού

Electrum

Το Electrum είναι διαθέσιμο για λήψη για λειτουργικά συστήματα Windows, Mac OS και Linux. Είναι ένα δημοφιλές πορτοφόλι λογισμικού για επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά είναι επίσης το πιο τεχνικό. Εάν είστε νέοι στο Bitcoin και στο crypto, αυτό το λογισμικό μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Electrum.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των πορτοφολιών λογισμικού – όπως το Electrum – είναι τη ρύθμιση προσαρμογής τελών. Όταν το δίκτυο Bitcoin γίνεται απασχολημένο, οι χρεώσεις αυξάνονται καθώς οι άνθρωποι περιμένουν να γίνουν επιβεβαιώσεις συναλλαγών. Το Electrum επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το τέλος συναλλαγής για να επιταχύνουν τη συναλλαγή.

Εξοδος πλήθους

Το Exodus είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο πορτοφόλι που υποστηρίζει ανταλλαγές πολλών νομισμάτων, όπως Bitcoin, Αιθέριο, Litecoin, Dogecoin, και Παύλα. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα κλειδιά σας, να παρουσιάζετε την επένδυσή σας σε κατανοητά διαγράμματα και είναι απολύτως προσαρμόσιμο – δηλαδή, μπορείτε να το κάνετε τέλειο για εσάς.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: το πορτοφόλι Exodus cryptocurrency.

Τα πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας λογισμικού δεν είναι κατάλληλα για όλους. Εάν κρατάτε μεγάλα ποσά κρυπτονομίσματος, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήστε έναν πιο ασφαλή τύπο πορτοφολιού, όπως ένα πορτοφόλι χαρτιού ή ένα πορτοφόλι υλικού, όπως Καθολικό Nano S και Τρέζορ. Το πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας λογισμικού είναι καλύτερο από το πορτοφόλι ιστού, αλλά δεν είναι ο καλύτερος διαθέσιμος τύπος πορτοφολιού κρυπτογράφησης.

Πορτοφόλια κινητού τηλεφώνου

Πορτοφόλια που βασίζονται σε εφαρμογές είναι απίστευτα δημοφιλή. Ποιο είναι το καλύτερο διαθέσιμο πορτοφόλι κρυπτογράφησης Android ή πορτοφόλι Apple; Ας ανακαλύψουμε.

Binance (Πορτοφόλι εμπιστοσύνης)

Κάθισμα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τα κορυφαία πορτοφόλια κινητών τηλεφώνων. Ενώ το Binance είναι πιο γνωστό ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, έχει επίσης την επίσημη εφαρμογή για κινητά που ονομάζεται Εμπιστευτικό πορτοφόλι.

Εμπιστευτικό πορτοφόλι υποστηρίζει περισσότερα από 40 blockchain, που σημαίνει ότι υποστηρίζει χιλιάδες κρυπτονομίσματα και μάρκες. Περιττό να πούμε, εάν δεν μπορείτε να βρείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο διακριτικό, θα πρέπει να ελέγξετε το Trust Wallet.

Επιπλέον, αυτό το πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι αποκεντρωμένη και δεν συλλέγει κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα. Εχει πολλοί επεξεργαστές πληρωμής με κάρτα ενσωματωμένο στο πορτοφόλι, ώστε να μπορείτε να αγοράζετε κρυπτονομίσματα χωρίς να χρειάζεται να αποχωρήσετε από την εφαρμογή για κινητά.

Λιγότερο συνιστώμενα πορτοφόλια κινητών τηλεφώνων

Μυκήλιο

Μυκήλιο είναι μια εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά bitcoin είναι πολύ εύκολο στη χρήση και βολικό. Έχει μια ισχυρή ιστορία με το Bitcoin και τη βιομηχανία κρυπτογράφησης στο σύνολό της. Ξεκίνησε το 2008, το Mycelium ήταν ένας πρώτος παίκτης στο πεδίο κρυπτογράφησης – συμβάλλοντας στη διάθεση ενός από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: το πορτοφόλι Mycelium Bitcoin.

Το Mycelium παρέχει την υπηρεσία πορτοφολιού του μέσω μιας εφαρμογής για smartphone χρήστες. Εχει ένα πολύ εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον εργασίας χρήστη (διάταξη εφαρμογής). είναι εύχρηστος τις καρτέλες που παρέχονται για εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών εργασιών – από την αποστολή ή τη λήψη Bitcoin έως τη φροντίδα της ασφάλειας και των ρυθμίσεών σας.

Το Mycelium παρέχει Ιεραρχική ντετερμινιστική ασφάλεια πορτοφολιού. Το HD είναι ένας εξυπνότερος τρόπος προστασίας της διεύθυνσης Bitcoin και των ιδιωτικών κλειδιών παρέχοντας ένα σύστημα ασφαλείας πορτοφολιού Bitcoin όλα σε ένα. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το Mycelium συχνά εκλαμβάνεται ως ανοιχτού κώδικα.

Αλλά στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί την άδεια προέλευσης αναφοράς της Microsoft, που παρέχει περιορισμένη κάλυψη για τον υποκείμενο κώδικα της τεχνολογίας – συμβάλλοντας στη διατήρηση της ασφάλειας της τεχνολογίας.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του Mycelium είναι κακή εξυπηρέτηση πελατών και τέλη συναλλαγής. Υπάρχει πολύ περιορισμένη υποστήριξη πελατών και τα τέλη συναλλαγής είναι ασταθή – μπορούν να πηδήσουν με κάποια πληρωμή πάνω από το μέσο όρο των τελών της αγοράς για το κόστος συναλλαγής Bitcoin.

Κρυπτάτορας

Κρυπτάνο είναι ένα πραγματικά εύκολο στη χρήση εφαρμογή πορτοφολιού κρυπτογράφησης. Επιτρέπει άμεσες και άμεσες πληρωμές και ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων – από το Dash, το Monero έως το Bitcoin. Η δημοτικότητα του Cryptonator οφείλεται στο τη λειτουργία λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε, να στέλνετε, να λαμβάνετε Bitcoin και άλλα δημοφιλή νομίσματα από την άνεση του κινητού σας τηλεφώνου.

Το Cryptonator είναι πολύ μεγάλο στην ασφάλεια – δηλαδή, μπορείτε να εμπιστευτείτε την εφαρμογή. Χρησιμοποιεί τεχνολογία ασφαλείας τραπεζικού επιπέδου που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας. Χρησιμοποιεί επίσης Κρυπτογραφημένο SLL χρήση τεχνολογίας σύνδεσης Ιστού HTTPS Πρωτόκολλα σύνδεσης Ιστού εγκεκριμένα από την Google, μαζί με Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων και αξιόπιστη τεχνολογία IP για παροχή βοήθειας η καλύτερη ασφάλεια βάσει εφαρμογών.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Cryptonator.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα για το Cryptonator είναι τα χαμηλά τέλη συναλλαγής / αποστολής Bitcoin (περίπου 0,00010000BTC). Αυτό είναι κάτω από άλλους παρόχους πορτοφολιών κρυπτογράφησης. Αυτό βοηθά το Cryptonator να είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες πορτοφολιών κρυπτογράφησης.

Το Cryptonator έχει κακή φήμη για την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Οι άνθρωποι συχνά περιμένουν μεγάλες περιόδους για μεταφορά χρημάτων και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όταν οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή με τις υπηρεσίες πελατών – η αναμονή και η αβεβαιότητα δεν βοηθούν.

Κοπάι

Κοπάι αναπτύχθηκε από Bitpay, που το έχει καταφέρει απίστευτα δημοφιλές. Είναι ένα πορτοφόλι που έχει καθαρή «ευκολία», που σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο στη χρήση! Η διάταξη – ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής και πώς χρησιμοποιείται ο χρήστης – είναι πολύ απλό.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εφαρμογής Bitpay Copay είναι ότι έχει πολύ καλή ασφάλεια – και ισχυρές ρυθμίσεις απορρήτου – που σημαίνει ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την εφαρμογή. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία HD-πολλαπλών υπογραφών από το Bitpay. Είναι επίσης σχεδιασμένο για κοινή χρήση. Αυτό το καθιστά το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης διαθέσιμο – μπορείτε να το μοιραστείτε εύκολα με φίλους και συγγενείς, όπως ένας κοινός λογαριασμός ελέγχου!

Η τεχνολογία HD που χρησιμοποιεί το Bitpay σημαίνει μπορείτε να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας εάν κάτι πάει στραβά. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για χρήστες της Apple έναντι άλλων τύπων πορτοφολιών. Είναι επίσης το καλύτερο διαθέσιμο πορτοφόλι κρυπτογράφησης Android.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Copay.

Το μόνο μειονέκτημα είναι η εξυπηρέτηση πελατών (βλέπουμε ένα μοτίβο εδώ, έτσι δεν είναι;). Αυτό είναι ένα πρόβλημα με όλους τους παρόχους που βασίζονται σε εφαρμογές / ιστούς – πολλές είναι μικροσκοπικές εταιρείες και με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες, επομένως η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα ζήτημα.

Συνολικά, αυτό που βρήκαμε είναι αυτό πορτοφόλια κρυπτογράφησης με βάση το τηλέφωνο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα. Υπάρχουν προβλήματα ασφάλειας, αλλά τα πορτοφόλια που χρησιμοποιούν τεχνολογίες HD και 2FA είναι πραγματικά ασφαλές. Χρησιμοποιούν συστήματα ασφάλειας ήχου και παρέχουν λογική υποστήριξη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εξυπηρέτηση πελατών – όλα τα παραπάνω παραδείγματα έχουν αρκετά μέτρια εξυπηρέτηση πελατών.

Τα κινητά πορτοφόλια είναι σίγουρα πολύ χρήσιμα για εν κινήσει, αλλά είναι ο καλύτερος τύπος πορτοφολιού κρυπτογράφησης; Ας δούμε πρώτα τους άλλους πριν αποφασίσουμε.

Jaxx Liberty

Το Jaxx είναι πλούσιο σε όλα τα είδη δυνατοτήτων, η ανανεωμένη έκδοση του προηγούμενου Jaxx είναι κατάλληλη όχι μόνο για κινητά αλλά επίσης επιτραπέζιος υπολογιστής με επεκτάσεις ιστού.

Σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα μειονεκτήματα του πορτοφολιού, Η υποστήριξη πελατών της Jaxx Liberty είναι ένα από τα πλεονεκτήματά της. Οι καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες είναι εκεί για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη ακόμα πιο ομαλή.

Το πορτοφόλι σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε και να προσαρμόσετε για να εμφανίσετε μόνο τα κουπόνια και τα νομίσματα που θέλετε, όχι όλα ταυτόχρονα. Η διεπαφή έχει σχεδιαστεί με τρόπο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους αριθμούς μέσω διαγραμμάτων, πινάκων ελέγχου και γραφημάτων.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: Jaxx.

Προκειμένου να διατηρήσετε όλα τα κρυπτογραφημένα αντικείμενα σας ασφαλή, το Jaxx Liberty σάς παρέχει πλήρη έλεγχο των κλειδιών σας και μπορείτε να εισάγετε ή να εξάγετε από ή σε άλλα πορτοφόλια σας. Αυτό σημαίνει ότι όλα εξαρτώνται από εσάς, και το πορτοφόλι δεν συμπεριλαμβάνεται στη διαδικασία και δεν έχει καμία ευθύνη για τις ενέργειές σας.

Όπως και κάθε άλλο πορτοφόλι, το Jaxx Liberty επίσης εφαρμόζει χρεώσεις στις συναλλαγές σας. Αν και αξίζει να αναφερθεί ότι αυτά τα τέλη δεν εισπράττονται από το ίδιο το πορτοφόλι, αποστέλλονται στους ανθρακωρύχους στο δίκτυο.

Εν κατακλείδι, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν χαρακτηριστικά 2-FA, το Jaxx Liberty αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και καλά εκπαιδευμένη υποστήριξη πελατών θα απαντήσει αμέσως σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Πορτοφόλια Ιστού

Πορτοφόλια Ιστού δεν είναι απολύτως ασφαλής – δεν έχετε ποτέ πρόσβαση στα προσωπικά σας κλειδιά. Στην καλύτερη περίπτωση, είναι ένα προσωρινό μέρος της μετακίνησης κρυπτογράφησης από το ένα μέρος στο άλλο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλα βασίζονται στην ερώτηση – πόσο εμπιστεύεστε έναν πάροχο?

Νομισματική βάση

Ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους είναι το Coinbase. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, διαθέτει τόσο λογισμικά όσο και διαδικτυακά πορτοφόλια. Νομισματική βάση είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει να αγοράζετε και να πωλείτε κρυπτογράφηση με χρήματα fiat (USD, EUR, κ.λπ.). Όταν αγοράζετε το crypto σας στο Coinbase, αποθηκεύεται σε πορτοφόλι ιστού Coinbase.

Το κακό για τα πορτοφόλια Ιστού είναι αυτό είναι πολύ πιο επικίνδυνα από τα πορτοφόλια λογισμικού – εάν ο διακομιστής του Coinbase έχει παραβιαστεί, θα μπορούσατε να χάσετε όλα τα κρυπτονομίσματά σας. Ωστόσο, όσο είναι γνωστό, Το Coinbase δεν είχε ποτέ παραβιαστεί.

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Τα προηγούμενα χρόνια, Όρος Gox και Coincheck, δύο μεγάλες πλατφόρμες κρυπτογράφησης, παραβιάστηκαν. Κατά τη διάρκεια αυτών των παραβιάσεων, χάθηκε κρυπτογράφηση αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Οι άνθρωποι έχασαν το crypto και το Mt. Η εταιρεία Gox χρεοκόπησε.

Επομένως, εάν επιλέξετε να αποθηκεύσετε τα κρυπτονομίσματα σας σε διαδικτυακά πορτοφόλια, θα πρέπει τουλάχιστον να επιλέξετε έναν πάροχο που εμπιστεύεστε. Το Coinbase είναι μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές.

Για να είμαι σαφής: θα ποτέ προτείνουμε να αφήσετε το κρυπτονομίσμα σας σε ανταλλαγή!

Πορτοφόλια χαρτιού

Χαρτί πορτοφόλια είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους εξασφάλισης του κρυπτονομίσματός σας – είναι ένας τρόπος εκτός σύνδεσης για την κρυπτογράφηση. Με απλά λόγια, κυριολεκτικά εκτυπώνεται Κωδικοί QR που αντιπροσωπεύουν τα δημόσια και ιδιωτικά σας κλειδιά. Αυτό το δίχτυ ασφαλείας εκτός σύνδεσης σημαίνει ότι έχετε απόλυτο έλεγχο στις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες μορφές πορτοφολιών κρυπτογράφησης!

Ωστόσο, χαρτο πορτοφόλια δεν είναι κατάλληλα για όλους. Εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές καθημερινά ή εβδομαδιαίως, η διαχείριση των κλειδιών χαρτιού θα γίνει πολύ δύσκολη – θα χρησιμοποιείτε πολλούς κωδικούς QR.

Το χαρτί πορτοφόλι ταιριάζει καλύτερα στον μακροπρόθεσμο επενδυτή κρυπτογράφησης. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μεγάλα, μακροπρόθεσμα, η χρήση χαρτοφυλακίων μπορεί να σας προσφέρει την απόλυτη ηρεμία, καθώς είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους αποθήκευσης της κρυπτογράφησής σας!

Καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης: Πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin.

Υπηρεσίες όπως BitcoinPaperWallet.com επιτρέψτε στους χρήστες να εκτυπώσουν πορτοφόλια χαρτιού Bitcoin για την καλύτερη λύση αποθήκευσης Bitcoin εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πορτοφόλι χαρτιού εκτός σύνδεσης χωρίς παραβίαση με πλήρη διαθεσιμότητα κωδικού QR. Υπηρεσίες όπως το BitcoinPaperWallet.com μπορούν να παρέχουν μακροπρόθεσμη ασφάλεια επενδύσεων Bitcoin.

Πρέπει να σημειώσετε ότι πρέπει να είναι τα πορτοφόλια χαρτιού αποθηκεύεται με ασφάλεια. Οποιαδήποτε ζημιά στο νερό, το περιβάλλον ή την πυρκαγιά θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρη απώλεια του κρυπτογράμματός σας. Θα μπορούσατε να χάσετε τα πάντα – αλλά αυτό ισχύει για όλα τα πορτοφόλια, αν χακαριστούν ή χαθούν.

Πρόκειται είμαι υπεύθυνος – φροντίζοντας τους κωδικούς σας. Συνιστούμε να αποθηκεύσετε ένα αντίγραφο του πορτοφολιού χαρτιού σας με ένα αξιόπιστο μέλος της οικογένειας, εάν είναι δυνατόν. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιδιωτικού σας κλειδιού εάν το πρωτότυπο σας χαθεί ή καταστραφεί.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

συμπέρασμα & Συστάσεις

Αυτός ο οδηγός προσπάθησε να συγκεντρώσει όλα τα διαφορετικά πορτοφόλια που διατίθενται για επενδυτές κρυπτογράφησης. Κάθε επενδυτής κρυπτογράφησης, έμπορος και χρήστης θα χρειαστεί ένα πορτοφόλι, οπότε εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης.

Αυτό που ανακαλύψαμε ήταν ότι “ζεστά πορτοφόλια” δεν είναι 100% ασφαλείς – είναι καλό μόνο για μικρές συναλλαγές. Παραδείγματα “καυτών πορτοφολιών” περιλαμβάνουν Πορτοφόλια επιτραπέζιου λογισμικού και Πορτοφόλια εφαρμογών / Web. "Ψυχρά πορτοφόλια", από την άλλη πλευρά, είναι πολύ καλύτερα για την κατοχή κρυπτονομισμάτων μακροπρόθεσμα. Παραδείγματα ψυχρών πορτοφολιών περιλαμβάνουν πορτοφόλια χαρτιού και υλικού.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano S και του Coinbase Wallet

Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης που συμπεριλάβαμε σε αυτό το άρθρο:

πιστεύω τα πορτοφόλια υλικού είναι ο καλύτερος τύπος κρυπτογραφικού πορτοφολιού, με χάρτινα πορτοφόλια που δεν βρίσκονται πολύ πίσω!

Φροντίστε να σκεφτείτε για την ασφάλεια του πορτοφολιού προτού καταλήξετε ως θύμα και να παραβιάσετε το πορτοφόλι σας όπως έκανε ο Cody Brown! Δεν θέλετε να κλαπεί το κρυπτογραφημένο κρυπτογράφηση που έχετε κερδίσει, έτσι; Αναλάβετε την ευθύνη, χρησιμοποιήστε καλές υπηρεσίες πορτοφολιού και διατηρήστε τα cryptos σας ασφαλή!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me